siden sist @fotballfrue

Da er det ikke lenge siden vi kom hjem fra omvisning på sykehuset, og det var akkurat som jeg hadde trodd – alt blir mye mer virkelig nå, litt nærmere på en måte. Vi tok en runde på termin, og faktisk var jeg førstemann ut av alle de andre i gruppen, så kanskje vi var litt sent ute med å melde oss på denne omvisningen *hehe* For nå kan det jo faktisk skje når som helst, vi snakker 18 dager til termindato, det er helt magisk! Tiden har gått fort likevel, selv om det sneglet seg avgårde for et par uker siden, nå synes jeg plutselig den har fått fart på seg igjen. Jeg er veldig positivt overrasket over sykehuset og synes det virker som at alt er veldig tilrettelagt. Rommene er fine og en del av sengene er helt nye. I tillegg virker de som jobber der så profesjonelle og hyggelige, så det skal nok gå veldig fint. Har jo også hørt mye positivt fra venner og bekjente om barselavdelingen i Skien. Tommel opp!

Nå skal vi snart spise middag og se på Farmen *avhengig* men jeg tenkte først å dele noen instamoments. For de som ikke følger meg der, følg meg på @fotballfrue.

___________________________________________________________________________________________________________

captured in the moment 

1. fredagens underholdning med gjestene: scrabble  2. nok en snap fra barnerommet, det blir så fint! hei til meg i vinduet, forresten 3. fine kirken i Skien fra en gåtur i byen her om dagen 4. god morgen foran peisen i dag tidlig, må fyre hver dag for tiden, det er noe galt med varmen i underetasjen 5. denne skjønne foxen fikk lille bebis tilsendt her om dagen, gratis oppskrift vet jeg ligger ute på dottiedee.no, så om du vil hekle selv eller bare bestille den, kan du sjekke det ut her 6. dreamteam på shoot i går – Lars-Kristian tar bare bedre og bedre antrekksbilder, flink! 7. Nå nettopp på omvisningen, litt småskummelt, det skal jeg innrømme 8. fineste stellebordet fra troll / jollyroom er på plass på badet i god nærhet til vasken. Så nå har vi en stasjon på badet og en stasjon på rommet hennes. Jeg skal selvsagt huske å sette bleiebøtta på en krakk eller lignende når den fylles med bleier, selv om jeg ikke vet om det er noe vits, den skal nemlig være smell-safe, ettersom den pakker inn hver eneste bleie i plast! Helt genialt. Den er fra Sangenic. Og den fine stellematten har du her. 9. Selfie fra søndag! 

___________________________________________________________________________________________________________

– ♥ –

60 kommentarer

 1. Du inspirerar verkligen 🙂

  1. Neimen, takk! Så koselig 🙂

 2. I´m sure you and your baby will get the best care in the hospital! Our daughter, who is currently on her apprenticeship for a nurse was in this context also in the maternitiy unit in the hospital and she told me many wonderful and calming things about the care which parturients enjoy now with the modern medicine and the actual knowledge.

  Wish you and your baby only the best <3

  xx from Bavaria/Germany, Rena

  http://www.dressedwithsoul.blogspot.de

 3. Gleder meg på dine vegne! 🙂 Synes du er så tøff siden det virker som om du har en veldig avslappet holdning til det å føde. Tror jammen jeg hadde gruet meg litt, men det blir kanskje noe annet når man er gravid og kommer så nært opp på det hele 🙂 Lykke til!

  1. Å grue seg litt er helt normalt 🙂 Her går det litt i bølgedaler nå, men jeg gleder meg fortsatt 🙂

   Klem!

 4. Vi har samme bleiebøtte som dere. Den er i full bruk med to bleiebarn i huset (en liten og en bitteliten), står på varmekabler og er helt luktfri (så lenge man tømmer den relativt jevnlig). Så det trenger dere ikke å tenke på 🙂 Lykke til med nedkomsten! Snart blir verden snudd på hodet og om noen måneder kan dere ikke en gang forestille dere hvordan det er å ikke ha et barn 🙂

  1. Å, så flott å høre 😀 Takk for tipset! Og tusen takk for lykkeønskningene, jeg gleder meg så jeg holder på å sprekke!

 5. Kristin

  Hei!
  Så fint at alt gikk bra i dag 🙂 Og du har alltid så nydelige bilder om det er på insta eller her på bloggen 😀
  Jeg lurer litt på om du har gjort det opp noen meninger om bdb brow boost som du skrev om i dette innlegget http://fotballfrue.no/2013/08/28/brynstyling-med-aria-dylan-og-coverbrands/ ?
  Hadde satt stor pris på å få vite hva du synes 🙂
  Masse lykke til i tiden framover 😀 <3

  1. Jeg sier tommel opp! Det funket på meg 🙂

 6. Så glad du likte lua – håper du blir fornøyd med den rosa drømmen jeg har sendt deg også.
  Ønsker deg en fiiin kveld.
  Monica.

  1. JA 😀 Det skal jeg vise frem under innlegget om sykehusbagen, det er helskjønt 🙂

   Klem!

   1. Så flott du ble fornøyd – håper det passer. Hun blir garantet en liten prinsesse med det på 🙂

 7. Gøy å følge deg. Du er virkelig en insprasjon og glede for meg i et hektisk gründersliv, med nyåpnet nettbutikk og to små barn. 🙂
  Ønsker deg lykke til med fødsel <3
  Og den revelua er bare snaisen!

 8. Hei!
  Vi har samme bleiebøtte, som også står på varmekabler på badet og den lukter ikke i det hele tatt! Dere får jo bare prøve dere fram så klar (det må jo alle!), men det er hvertfall vår erfaring:) Den er så lett og grei å bruke, absolutt luktfri, og et must for familier med bleiebarn.

  Så må jeg jo ønske deg(dere) så masse lykke til! Å være gravid er helt fantastisk, men å endelig få holde barnet sitt er helt magisk. Dere har så mye fantastisk i vente! Har en liten gutt selv som har blitt noen år nå, og tiden går så fort! Men det beste med det hele er at når man endelig har fått barnet så tror man at det umulig kan bli mer fantastisk, men det blir det!! Etterhvert som barnet vokser blir det bare mer og mer magisk! Nyt tiden framover 🙂

 9. Ida Marie

  Hej Caroline!
  Jeg har vist aldrig kommenteret her før, men jeg vil bare ønske dig held og lykke! Jeg synes du er SÅ sej, og det er virkelig interessant at læse om din positive tilgang til livet – både de gode ting og udfordringerne!
  Held og lykke med fødslen og den kommende lille ny! hehe, jeg er næsten helt spændt – mærkeligt, at man kan påvirkes så meget gennem en blog 🙂 Jeg er selv bare 17 år, så der går nok lidt tid før jeg selv oplever småbørn, men det er virkelig sjovt at følge din udvikling i processen 🙂

  Men igen – held og lykke!!
  Knus fra Danmark

  1. Tusen takk, du er god <3

 10. ingvild:-)

  Slik bleiebøtte har vi også stående på varmekabler.. ikke noe vond lukt her i ihvertfall 🙂 den blir så fort full uansett, så man kaster det jo ganske jevnlig!
  Husker jeg var like utålmodig og ventende som deg når jeg gikk mot slutten. Det er også helt normalt å grue seg litt til fødsel. Klart det er vondt, men samtidig helt rått hvor sterk kroppen blir. Du kommer til å få sjokk når pressriene kommer 🙂 og man passes også veldig godt på av de som jobber der, og man får den hjelpen man trenger 🙂 også kommer jo verdens herligste gevinst da!! Masse lykke til. Dette blir kjempespennende!:-)

 11. Celin Midthaug

  Hei, jeg lurer på om du skal ha en så kaldt «vanlig fødsel» eller keisersnitt?

 12. Sykehuset Skien var i mitt tilfelle supert! Selv med komplikasjon på slutten fikk de gutten min trygt ut.
  Eneste jeg ikke var så fornøyd med var at mannen måtte hjem når fødselen var ferdig (kl 04) følte meg ganske ensom og forlatt der jeg lå på dobbeltrom med en jeg ikke kjente og en liten baby jeg skulle passe på, heelt alene. Kunne ønske noen hadde fortalt meg akkurat det..
  men det slipper nok dere for desember er som regel ikke i høysesongen (slik som min var i februar)

  Lykke til! 🙂

 13. Lykke til med fødsel! 🙂 Slapp av og nyt de siste dagene til babyen kommer! 🙂

 14. Herlige bilder:) Alltid inspirerende på instagram du !

 15. Haha, må bare le litt. Følger deg jo på Instagram og fått med meg alle kommentaren om at stellebordet burde vært ved siden av vasken osv. Liker at du faktisk skriver det her for folk 😉 Lykke til med innspurten, gleder meg til å vite navnet til jenta deres 🙂

 16. Åh, kan tenke meg det var spennende på omvisning ja! Mye mer virkelig. Masse lykke til med siste innspurt, jeg er veldig spent på deres vegne 🙂

 17. Hei! Liker så godt bloggen din, egentlig fordi du er så jordnær og reflektert. Her er tanker jeg har tenkt i det siste. Jeg synes det er trist med spekulasjonene rundt fødselen din. Jeg har to jenter, født med keisersnitt. Jeg blir så lei meg når andre mennesker tenker at en operasjon er smertefri og en mer lettvint løsning. Jeg tør ofte ikke fortelle at jeg ikke har fødd naturlig, for min smerteopplevelse blir sett ned på eller ikke regnet som smerte. Det er akkurat som det viktigeste med å få barn er å måle hverandres smerte. Ser at du får mange kommentarer om at du ikke skjønner hva som vil komme osv. Jeg tenker at livet har mange faser, vi skal gjennom de fleste, det blir så dumt når noen har den holdningen» ja, nå skal du jamen få se!». Jeg synes egentlig det er litt nedlatende, du har jo ikke gitt noe annet uttrykk for st du ikke tar noe for gitt og at veien blir til mens du går den. Jeg ble nok litt mer trøtt, litt mer rørt av livet etter jeg fikk jentene og mest av alt lykkelig fordi kjærligheten til jentene er så sterk. Ellers er jeg og livet mitt slik det var før. Jeg tenker også at man blir mamma gjennom det å gå gravid også, litt sånn litt etter litt. Angående utstyr og slikt, man trenger ikke alt, det som fungerer for noen fungerer ikke for andre. Jeg mener ikke at du har kjøpt noe feil eller mangler noe, det er ment til de som kommer med råd og meninger om hva man skal ha. Jeg hadde en vanlig veske uten stellematte, det har gått så fint så. Er man rolig, fornuftig og kreativ er ikke ting så problematiske. Gleder meg så mye på dere sine vegner! Gode tanker til deg, pappaen og ikke minst jenta deres.

 18. Nå er det en stund siden min forrige kommentar her, men jeg ville bare ønske deg lykke til med innspurten av graviditeten. Du kommer til å bli en fantastisk mamma. Tusen takk for inspirerende blogg-inlegg dag etter dag, du er flink! :-))

  1. Tusen takk, snille du!

 19. 18 dagar… Oj, då är det inte länge kvar. Jag vill bara önska dig all lycka till när det väl drar igång. Du har en magisk tid framför dig. Även om den kan bli jobbig så är det helt underbart! Tre gånger har jag fått glädjen att uppleva det! 🙂

 20. Den revelua er super søt 🙂

 21. Cathrine

  Hei

  Hvordan er det med graviditet og selvbruning? Jeg vil helst ikke utsette meg selv og barnet for sol, men kommer til å trenge litt farge i vinterhalvåret. Er selvbruning trygt? Noen sier ja, andre nei. Hva er din erfaring??

  1. Sunspa er helt fint å bruke under graviditet 🙂

   1. Er den fri for parabener? 🙂

 22. Gled deg til fødselen, og til å føde på føden i Skien! Sitter igjen med en så god opplevelse, og gleder meg til neste gang (hvis jeg er så heldig) 🙂 De på barsel er også fantastisk flinke og snille, føler seg godt ivaretatt 🙂 Lykke til!

 23. Lill-Jeanette

  Skikkelig fine bilder :-)) fødselen kommer til å gå såå bra skal du bare se,masse lykke til :-)) Det står på Msni dag at du kommer med din egen kleskolleksjon,klerene er bare så fine:-))

  Ha en fin fin onsdag klem fra meg

 24. Må bleiebøtter stå på krakk?

  1. Ja, i følge instagram. Haha :p Men denne skal ikke lukte uansett 😉

 25. Ser ut som bilder fra en høyst koooselig hverdag! Lua var jo bare supersøt 😀

 26. Hei

  Følger masse med på deg, og skal straks ned å få samme extension som deg.
  Noen tips om hva slags produkter som er bra .. Og bra nettbutikk.

  Masse lykke til med familieøkelsen, og stå på videre 😀

  1. Tenker du på sjampo og balsam? Du får gode tips hos frisøren 🙂

 27. jennifer

  jätte fin barn mössa, vart är den köpt?
  förresten kan man översätta din blogg nån stans? är litelättare att läsa för oss svenska då 🙂 eller om man är engelsk och kikar in så är de ett bra tips att kunna översätta på deras språk med 🙂

  1. jennifer

   ?:)

   1. Du kan bruke google translate, men jeg vurdere å begynne å skrive litt på engelsk 🙂

 28. Ååå.. Så spennende! 😀 Gleder meg på dine vegner!
  Ønsker deg (dere) bare masse lykke til!!

  Forresten, kunne du laget innlegg om hva du har med i fødebagen? Jeg selv har pakket det meste, men liker å se hva andre tar med også… Kanskje jeg får noen flere tips…

  Ha en super dag vakre deg 🙂

  1. Absolutt, håper det kommer ila. uken 🙂

   Klemmer!

 29. christina

  Caroline! Hvor har dere kjøpt gyngehesten? En sånn vil jeg at min lille niese skal ha <3

  1. Gave i babyshower fra anette og stine, de kjøpte den brukt og pusset den opp 🙂

 30. Ønsker deg lykke til:) Du har en såååå fin tid i vente!!! Du kan virkelig glede deg til dagene på sykehuset. Det er en tid som må nytes. Det blir så koselig og spesiell stemning. Ja,man må virkelig ha opplevd det før man vet helt hvordan det er:) Så dagene hjemme etter fødsel er også helt topp! Selvsagt bli man sliten også, men det glemmer man når man ser den lille:) Tenkt deg adventstid og baby på samme tid! Kan ikke bli bedre!!!!:) Så må jeg si at du ser fantastisk ut. Ikke til å tro at det er 18 dager til termin! Så to tips til noe du MÅ skaffe deg hvis du ikke har fra før:) 1: Lana care brystkrem. MYE bedre enn den purelan eller hva den heter. 2: Slik som man suger ut brystvortene med slik at de blir større. Da får babyen mye lettere tak, og man blir ikke sår siden babyen får den lett i munnen. Var veldig til hjelp for meg. Kjøpes på enkelte apotek. Dyrt, men veldig fornøyd…. :):):) Nok en lykke til:) Du er til stor inspirasjon:)

 31. fødselen

  Er det ikke slik at man ofte går over med den første ungen?
  Tror du at du føder før eller på termin i stedet?

 32. Silje :)

  Jeg grøsser bare synet av den fødesenga! Godt det demrer etter hvert 😉 LYKKETIL, tipper du får en fin fødsel 🙂

  1. Hehe :p Takk 🙂

 33. Beate M

  Så utrolig fort det har gått! 😀 Ønsker deg masse lykke til!

  Mvh Beate M

  1. Tusen takk for det, Beate 🙂

 34. Katrine

  Føda på Skien sykehus for to år siden, superfornøyd med både føden og barselavdelingen:-) Lykke til og gled deg:-)

 35. Kjempefint stellebord, men hvor skal du bade den lille? Lykke til fremover, kos dere med verdens triveligste tid:)

  1. Vi har et diiigert boblebad, så hun går fint pooi i der i badebaljen sin, som også kan plasserer i vasken 🙂

 36. Elisabeth

  Hei du! For en stund siden hadde du en blogg om en slags krem/spray som man kunne ta i nederst av håret i forskjellige farger. som gikk ut etter noen vask. Husker du hva den heter? 🙂

 37. Lykke til med fødsel og barseltid når den tid kommer. Det går fort, så du må prøve å nyte hver dag. Jeg har selv født to barn på Skien sykehus, og er bare så inderlig fornøyd med føde/barselavdelingen. Jeg ble i alle fall behandlet som en prinsesse begge gangene. Håper du (og mannen) får en like fin opplevelse! Fødsel er hardt, men gøy! Spennende å kjenne på urkvinnen i seg selv:)
  God klem

 38. Kommer du til å legge ut bilder av babyen?

 39. Elisabeth

  Hei! kjapt spr om den Hair Chalkèn, hvordan setter man det i håret? er det vanskelig? 🙂

  1. Nei, ikke i det hele tatt 🙂 Det er bare å gni det inn 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *