Forvirret

To pelsdotter som lurer på hvorfor mamma hyler fordi det kommer små dukkeklær i hus, hehe 🙂

Har bestilt en god del fra zara mini den siste tiden, de har så mye skjønt der! Ved forrige bestilling ble det også så mange som 3 nye jakker på meg, trenger det til alle trilleturene som kommer i tiden fremover. Det ble både duffelcoats og vanlige jakker, elsker snittet på klærne fra zara – til både stor og små. Viser dere jakkene en dag det passer, en av dem dukker sikkert opp i et antrekksinnlegg innen kort tid.

___________________________________________________________________________________________________________

Ettersom jeg ikke pakket bort dataen før klokken elleve i går, ble det Farmen på tv etter dette og dermed altfor sent i seng. Men jeg hadde såå lyst til å bare slappe av litt med favoritt tv-programmet, og så førte det til at vi så både søndagens og gårsdagens episode, og da ble det seint, da. Jaja, kom oss uansett opp i normal tid i dag, og i kveld – i kveld skal vi være flinke til å legge oss *ønsketenkning* Ellers går jeg litt rundt meg selv nå, det er ikke mer enn fire dager siden forrige løpetur, men herre. Jeg savner det sånn! I tillegg begynner jeg å savne den lille i magen veldig, veldig, og jeg blir så rastløs. Og når jeg blir rastløs går tiden sakte, og det går bare ikke. Men hun kan ikke komme ut helt ennå, for til helgen får jeg besøk av noen av jentene som skal overnatte her, vi skal ha juleverksted – hurra! Det gleder jeg meg til, er superklar for stemning, julebaking og skravling. Allerede til uken tenkte jeg å rote frem litt julepynt, vil så gjerne ha alt klart før termin. Tenk å komme hjem fra sykehus til julehus 🙂

Senere i dag skal vi faktisk på sykehuset for omvisning, slik at vi vet hvor vi skal og hva vi skal gjøre når fødselen er i gang og vi kommer dit, det blir litt skummelt kjenner jeg. Da er det plutselig så virkelig alt sammen.

Vi sees senere, ha en fin dag så lenge! Jeg må hive meg rundt og jobbe med bildene vi tok i går, i tillegg til å finne navn til klærne i kolleksjonen. GØY!

___________________________________________________________________________________________________________

– ♥ –

125 kommentarer

 1. kjersti

  Så fine klær 🙂 Zara har så utrolig mye fine klær. Shopper altfor mye til mini hjemme hver gang jeg er ute å reiser 🙂 Zara er noe små i størrelsen i barneklær men det vet du nok 🙂 Masse lykke til de siste to ukene. Tenk at om noen små uker så har dere jenta i armene. 🙂 🙂

 2. Annette

  Hei.
  må man betale toll for varer man bestiller fra zara?

 3. Hei vakre vakre Caroline 🙂 Kjenner jeg blir kraftig provosert av de stygge kommentarene på innlegget her!!!! Skam dere!!! Hvordan kan dere dømme på den måten der ? Hvis dere ikke har noe pent å si ,så la vær å si noe!!!!! Du svarer så bra for deg selv Caroline,men vil bare si at du har de aller aller fleste med deg! Du er så gjennomført dyktig i alt du gjør,det er en fryd å følge deg,positiv glad og utrolig vakker, du har så god utståling,og det har man når man er god på innsiden 🙂 Jeg er helt sikker på at du og Lars-Kristian vil gi jenta deres en flott oppdragelse med gode verdier :-)Masse lykke til med fødselen, gleder meg stort på deres vegne 🙂 God klem til deg 🙂

  1. Tusen takk, så god du er <3 Er så glad for lesere som deg!

   God klem tilbake 🙂

 4. Irmelin

  Hei!
  Bare for å spore helt av: Har du noe erfaring med å lage lavkarbo griljermel/strøkavring? Her i huset spiser vi oss i hjel på hjemmelagde fiskepinner med råkost og rømme, og nå tenkte jeg å gjøre supermaten vår enda sunnere…

  Forøvrig, så gleder du meg hver dag siden du er så reflektert og ser saker fra flere vinkler! Svaret ditt til hun som ikke fikk epidural er et godt eksempel. Jeg fikk det heller ikke under første fødsel, og det var fordi jeg hadde kommet så langt at epiduralen ikke kom til å virke skikkelig før barnet var ute.

 5. Først vil jeg si at jeg får helt vondt i magen av å lese de stygge kommentarene (som heldigvis er i mindretall ) det er helt utrolig hva folk mener er innafor å si til mennesker man ikke kjenner!! Jeg blir flau!!

  Når det er sagt så vil jeg si at jeg har virkelig kost meg med å følge svangerskapet ditt fra utsiden!

  Kos deg med resten av svangerskapet!

  1. Så hyggelig å høre at du har kost deg med meg, tusen takk <3

 6. Du bør sjekke ut Kappahls kolleksjon «newbie», vanvittig mye skjønt i god kvalitet! Ellers må jeg bare si at du er så flink og gjennomført her på bloggen. Et godt forbilde for mange, inkludert meg. Stå på og lykke til videre!

  1. Tusen takk 😀 Ja, vi har en del fra newbie, de har så mye fint!

 7. Skulle fantes et filter for ekle kommentarer. Tenk å si hvordan jenten deres kommer til å bli, ut i fra noen klær du har kjøpt. Skjønner ikke hva som får folk til å si sånt om et lite barn, som ikke er født ennå. Håper ikke du tar det til deg, det virker ikke sånn 🙂 Lykke til med innspurten. Tenk at om 5 uker så er hun der, uansett! Har selv verdens beste jente på 6 mnd 🙂 Ingenting kan måle seg.

  Ha en fin kveld!

 8. Kristine

  Sjelden jeg kommenterer på noe som helst, men føler for å bidra med litt støtte til deg nå! Fy søren, jeg blir oppriktig talt så lei meg! Jeg blir lei meg over at du blir utsatt for så mange smålige og misunnelige folk som ikke evner å glede seg på andres vegne. Du, som for meg ikke fremstår som noe annet enn en genuin, kjærlig, positiv, åpen og inspirerende ung kvinne. Man kan si at «det bare er en blogg», men det er tydelig at du legger ned mye arbeid i denne bloggen. Du inviterer folk inn i ditt private liv og byr masse på deg selv og du skal vite at det settes pris på…
  Jeg blir flau over at det finnes mennesker som kun sitter i sin egen forsurede virkelighet og spyr galle ut over andres lykke, for å hevde seg selv. De må ta seg en titt i speilet og finne ut av hva de kan endre med sin egen tilværelse før de lar det gå utover andre. Jeg håper du ikke lar det gå inn over deg.

  Lykke til videre med resten av svangerskapet og lykke til med deres nye tilværelse som foreldre. Life vol. 2 🙂

 9. Du og Lk bliver helt fantastiske forældre- er ikke et sekund i tvivl om dette !
  er forarget over hvordan voksne mennesker vil bruge deres tid på at sidde og fordreje alt hvad du skriver, til noget de kan kritisere.
  de skulle skamme sig !

  alt held og lykke til dig med fødslen <3

  knus fra Danmark

 10. Ingrid Marie

  Mange fine klær til prinsessen, men erfaringsmessig blir det nok en del ubrukte klær som en ikke får tid til å bruke da babyer vokser utrolig fort! Samtidig er det beste for barnet at det får ha på seg så lette og minimalt med klær som mulig med tanke på rom for bevegelse og utvikling. Barnet kan bli hemmet med for mye klær på seg. En boddy og strømpebukse samt et godt teppe er det viktigste når en er hjemme, og en lun og god heldress når en skal ut å trille eller lignende. Dette erfarer du nok etter hvert. Så spar heller til barnet blir eldre og virkelig trenger klærne 😉 Dette fra en pedagogs anbefaling. Lykke til 🙂

 11. AndrineK

  Søte vofsene! Kanskje de tenker «Åh, guuuud, skal hun ta på oss det der?!?» 😉

 12. Hundene dine er sååå søte! Vil bare spise dem opp 🙂
  lykke til fremover, snart blir dere en fin liten familie på 5! Ha en fin kveld 🙂

 13. Hei fotballfrue!

  Jeg ville bare ønske deg lykke til med den siste tiden av graviditeten, og fødselen som nærmer seg! Unner dere alt godt! 🙂

  Selv får jeg ikke til å bli gravid, noe jeg også har begynt å dele gjennom min blogg. På grunn av barnløsheten leser jeg derfor ikke din blogg så ofte lengre, for jeg forsøker å fokusere på andre ting enn graviditet for tiden, ellers ville jeg blitt ordentlig deprimert. Når jeg blir på et bedre sted med meg selv kommer jeg til å lese fast igjen, for jeg finner mye inspirasjon i bildene dine!

  De graviditetsbildene du la ut var utrolig vakre, og teksten du skrev om tankene rundt lille Ugla for noen måneder siden rørte meg!

  Nyt graviditeten, og det faktum at du snart har ei lita jente, du er virkelig heldig!!

  Hilsen ei som pleide å lese bloggen fast 🙂

 14. michelle

  uansett om du har termin om 18 dager, tror jeg du får barnet 22.november 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *