Forvirret

To pelsdotter som lurer på hvorfor mamma hyler fordi det kommer små dukkeklær i hus, hehe 🙂

Har bestilt en god del fra zara mini den siste tiden, de har så mye skjønt der! Ved forrige bestilling ble det også så mange som 3 nye jakker på meg, trenger det til alle trilleturene som kommer i tiden fremover. Det ble både duffelcoats og vanlige jakker, elsker snittet på klærne fra zara – til både stor og små. Viser dere jakkene en dag det passer, en av dem dukker sikkert opp i et antrekksinnlegg innen kort tid.

___________________________________________________________________________________________________________

Ettersom jeg ikke pakket bort dataen før klokken elleve i går, ble det Farmen på tv etter dette og dermed altfor sent i seng. Men jeg hadde såå lyst til å bare slappe av litt med favoritt tv-programmet, og så førte det til at vi så både søndagens og gårsdagens episode, og da ble det seint, da. Jaja, kom oss uansett opp i normal tid i dag, og i kveld – i kveld skal vi være flinke til å legge oss *ønsketenkning* Ellers går jeg litt rundt meg selv nå, det er ikke mer enn fire dager siden forrige løpetur, men herre. Jeg savner det sånn! I tillegg begynner jeg å savne den lille i magen veldig, veldig, og jeg blir så rastløs. Og når jeg blir rastløs går tiden sakte, og det går bare ikke. Men hun kan ikke komme ut helt ennå, for til helgen får jeg besøk av noen av jentene som skal overnatte her, vi skal ha juleverksted – hurra! Det gleder jeg meg til, er superklar for stemning, julebaking og skravling. Allerede til uken tenkte jeg å rote frem litt julepynt, vil så gjerne ha alt klart før termin. Tenk å komme hjem fra sykehus til julehus 🙂

Senere i dag skal vi faktisk på sykehuset for omvisning, slik at vi vet hvor vi skal og hva vi skal gjøre når fødselen er i gang og vi kommer dit, det blir litt skummelt kjenner jeg. Da er det plutselig så virkelig alt sammen.

Vi sees senere, ha en fin dag så lenge! Jeg må hive meg rundt og jobbe med bildene vi tok i går, i tillegg til å finne navn til klærne i kolleksjonen. GØY!

___________________________________________________________________________________________________________

– ♥ –

125 kommentarer

 1. Hundene deres er bare helt nydelige ! 🙂
  Lykke til på omvisningen 🙂

 2. Så mye fint! Du har sikkert det meste i boks, men husk å kjøpe godt med ulltøy 🙂 ingenting slår ull når gradestokken nærmer seg null!

  1. Hehe, tommel opp 🙂 Her har vi ull til både store og små 🙂

 3. Du vil bli roligere etter omvisningen. Og den dagen fødselen starter, ja så tenker du ikke så mye på sånt lenger.

  Jeg reiser til Polen for å se på, eller rettere sagt heie frem, deltagere i Karate EM adventshelgen. Det betyr at huset må være pyntet i løpet av neste uke. For første advent tar vi frem alt unntatt juletreet.

  Ellers har jeg kost meg med netthandel i dag og klikket hjem tre tubeskjørt og to strikkede gensere. Fordi det er onsdag. 🙂

 4. Helena Solheim

  Du har sikkert skrevet det på bloggen flere ganger, men når har du termin? 🙂 Gleder meg nesten litt jeg også, hehe!

  1. 01. desember 🙂 Litt over 2 uker 😉

 5. Ville bare tipse deg om denne lille saken til barnevognen din.
  Kjempegrei å ha en to-go kopp i (eller to) når du triller tur 🙂 Eller evt. babyflasken.
  Finnes i tre ulike farger.

  https://www.ting.no/barn/babyutstyr/koppholder-tinkafu-3

  1. Den har jeg faktisk 🙂 Må jo ha en sånn, jeg som er så kaffeglad 😉

 6. Hei Caroline! 🙂
  Jeg er en fast leser, men har aldri kommentert.. MEN jeg måtte bare fortelle deg hva jeg drømte om inatt; Nemlig at du hadde fått babyen og hun skulle hete Perry (???) , haha 😀 .. jeg leste tydligvis bloggen din, og du hadde lagt ut mange fine bilder osv osv. (Krysser fingrene for at du gjør det i virkeligheten og da, hihi :))
  .. Men når jeg først skriver/ kommenterer så kan jeg likesågodt si at jeg bare digger deg, du virker ut som en fantastisk person! Og du inspirerer meg på mat -og treningsfronten! 😀 Hurra!

  Ønsker deg masse lykke til videre i svangerskapet, du er virkelig heldig! 🙂

  1. Hehe, det skal hun ikke hete :p Tusen takk, søte du!

   Klemmer 🙂

 7. Gleder meg så innmari på deres vegne til hun lille kommer, jeg! Håper det går problemfritt for dere! Stor klem

  1. Tusen takk, snille deg! 🙂

   Stor klem tilbake 🙂

 8. Elsker Zara! Man blir helt tussete av disse små babyklærene. Jeg har tatt vare på alt det fine etter jenten min, må se på de både nå og da…fine minner. Håper bare sånn jeg får brukt for de igjen 🙂 Lykke til på sykehus-omvisning. Klem

 9. Hei! Jeg gleder meg like mye som deg til barnet kommer 🙂 Lurte bare på om du kommer til å vise henne fram?

 10. Marianne

  Kan tro de 3 små skal kose seg sammen når prinsessa blir litt større. Datteren min hadde 2 hunder da hun fikk lillegutt, og de er verdens beste venner og har utrolig mye glede av hverandre. Kan jo bli et kjempefint julekort neste år med de 3 småtrollene dine sammen 🙂

  1. Så koselig å høre! Ja, tenk for et fint julekort 😀 Ser for meg at hun kommer til å bruke Hugo som dukke om noen år, haha! Om han bare visste hva som venter 😉

 11. Gleder meg sånn til å sjå mini når ho kommer til verden. Masse lykke til med fødselen når den tid kommer. Klem fra fast leser gjennom mange år. Ha ein super dag fine fine deg! 🙂

 12. Benedicte

  Ville bare legge igjen en kommentar å fortelle meg hvilken stor inspirasjon bloggen din er til meg. Går gjennom en tøff tid med pause i et forhold som har vart i snart 4 år, og da er det ekstra godt å kan gå inn på bloggen din å hente drøssevis av inspirasjon, og få en påminnelse på de dagligdagse vidunderlige ting som er lette å glemme av. <3

  1. Så leit å høre, kjære deg! Sender deg en klem og sier at ting vil ordne seg, for det vil det <3

 13. Jeg er selv student og langt i fra klar for å få barn selv, men synes likevel det er kjempemoro å lese det du skriver som omhandler graviditeten og det kommende barnet! Synes det er så fin balanse på bloggen din! 🙂 Stå på videre og lykke til med fødselen når den tid kommer! 🙂

  1. Tusen takk, så koselig 🙂

 14. Nydelige klær! Lykke til med sykehusbesøket 😉

 15. Martine

  Hei!
  Jeg husker hvor utrooooolig spennende det var når fødselen min startet for snart 1,5 år siden! Det var et adrenalinkick av dimensjoner og det er jeg sikker på at du også kommer til å synes det er! Lykke til og tvi tvi,det kommer garantert til å gå som en drøm siden du er så sprek og sterk!:-)

 16. Gleder meg såå på deres vegne, det er så koselig med baby! Så hyggelig at du får omvisning på sykehuset, viste ikke at man kunne det. Tenker nok det er betryggende!
  Ha en fin dag 🙂

 17. Zara har alltid mye lekkert 🙂

  Har lest innlegget ditt gjennom linken til Anette Marie ang nettmobbing.
  Det er så trist med disse menneskene som ikke har bedre å gjøre.
  Alle mennesker har behov for en viss gjenkjennelses effekt og jeg tror det er der dere bloggere er ekstra utsatt. Fasaden som blir framstilt hos mange (bloggere) er tilnærmet perfekt og det er ikke livene til de som sitter bak skjermen og leser. Derav blir det en opphoping av misunnelse som tilslutt renner over hos noen dessverre. Nå har du også fått et tusentalls «behjelpelige» råd fra div mødre som har det rette svaret på alt og ‘endelig’ får bekreftet at livet ditt ikke er perfekt -når de ser deg gjøre noe som de ikke ville gjort.
  Jeg forstår godt at du velger å skåne den delen av livet som ikke er perfekt, nedturene vil man som regel ikke ha på «trykk».

  Lykke til!

 18. Amalie S

  Så nydelige de er!

  Det blir veldig spennende å følge deg fremover, og kjenner at jeg håper alle ‘kritikerne’ vil la jenta deres/oppdragelsen hennes være i fred… Lykke til denne siste tiden før termin, du er nydelig! <3

 19. Vakre gravide fotballfrue:-)
  Om noen uker er du Mamma! Er ikke tanken fantastisk? Samtidig kanskje litt skummel? Du skal inn i din livs største og viktigste oppgave:-) Og den er aldri ferdig:-)

  Har fulgt bloggen din i mange år,men første gang jeg kommenterer. Jammen meg på tide:-)
  Ønsker deg all lykke med den lille. Livet får nå en ny og fantastisk vending:-)

  I fjor våres kjøpte jeg forresten LV totally. Ville ha en pen klassisk veske som ikle går av moten. Så da ble jeg jo liksom så stolt når DU kjøpte den samme:-)

  Skal ut å løpe før kveldsvakt i kveld. Og vet du: jaggu skal jeg løpe noen kilometer for deg,haha!

  Igjen MASSE lykke til. Stol alltid på deg selv, for DU vet best:-)

  Klemmer Marie!

  1. Jo, det er virkelig en rar og fremmed tanke, men så fantastisk <3 Takk for at du løper litt for meg, gleder meg til februar, da er jeg nok i gang igjen - om ikke før 😉

   Klemmer!

 20. Hei:-)

  Kommenterer alt for sjelden, men flittig leser 🙂
  Sitter egentlig og jobber med eksamen, men leter desperat på nettet etter denne genseren :b https://fotballfrue.no/2013/10/08/farmen-2013/
  Så tenkte jeg heller kunne spørre deg hvor du har kjøpt den? Jeg har brukt så mye tid på å lete nå. Haha:)

  Stå på!<3

 21. Hei Caroline. Dette er ikke ment som en kommentar, men heller en liten hilsen til deg (og LK) siden du nå ikke lengre ønsket mail 🙂 Jeg fikk dette søte diktet i min babyshower for ca 4 måneder siden, og syns det er så søtt at jeg gjerne deler det med deg 🙂 Kos deg og lykke til med innspurten, fødsel og tiden etterpå!

  Dette er en hilsen
  til mammaen min fra meg
  som ligger inni magen din
  og lengter etter deg.
  For selv om vi er nærme nå
  så gleder jeg meg til
  å se deg smile søtt til meg
  og kose når jeg vil

  Det blir i lengste laget
  å vente sånn, jeg vet,
  men tenk – for meg har dette vært
  en diger evighet!
  For deg er ni små måneder,
  en brøkdel av ditt liv,
  mitt liv har ikke startet,
  et rart alternativ….

  Å mamma’n min, jeg gleder meg!
  Det kiler inni meg!
  Tenk om no’n små dager
  så skal jeg få treffe deg!
  Jeg kjenner dine lyder,
  jeg kjenner stemmen din,
  og om kun små dager
  skal du få høre min!

  Hvil deg nå, snart skal dere og ugla rocke natten 🙂

  1. Så nydelig, tusen takk, fine du <3

 22. » Men hun kan ikke komme ut helt ennå, for til helgen får jeg besøk av noen av jentene som skal overnatte her, vi skal ha juleverksted – hurra! »

  Hun kan godt komme til helgen, for du er i «terminsonen» altså den tiden 2 uker før og etter termindato… fin holdning til at du skal ha barn !
  Har lest bloggen din lenge, men vurderer å slutte, du skal jo fremstile som superwoman og etter min mening blir det dumt å være så fiksert på fine barneklær som blir gulpet på, bæsj igjennom bleien, spy osv osv.

  To spm.
  Hva skjer med hundene om hun er konstant tett og hoven under øynene? (allergisk)
  Og hvorfor skal dere ikke ha sengen hennes på deres soverom? Hun trenger å «lukte» mammaen sin første tide, og du tenker ikke på sex med det første etter hun har kommet til verden 😉

   1. Mann og barn skal reise bort til helgen og guuud som jeg gleder meg 🙂 Da skal jeg kose meg, sove lenge, drikke vin, skravle med venninner, det skal bare være meg, meg, meg. Det skal bli så godt! Tror du «anonym» at jeg egentlig ikke vil ha mann og barn nå??

    Misunnelse…..
    Det spiller vel ingen rolle om barnet bæsjer, spyr eller gulper på fine eller mindre fine klær! Gjør det vel??

    Barnet går nok foran hundene! Tror du ikke?? Man kan ikke leve etter tenk om, hvis om atte, dersom….

    Hvorfor skal du i det hele tatt bry deg med hvor barnet skal sove?? Det er ikke uvanlig å ha et fiks ferdig babyrom før barnet kommer. Senger, nærkontakt og soving har jeg stor tro på at de klarer å finne ut av selv.

    Masse lykke til, Caroline! Du er et strålende menneske<3

   2. Så deilig med en weekend alene, alle trenger det i blant 🙂

    Tusen takk, fine du <3

   3. Anne O

    Oi, en anonym bedreviter :-O

   4. Anne O

    Kommentaren var ment til den som startet tråden….

  1. Hahaha, dævver av denne kommentaren!
   Godt du tar det med et smil, Caroline 🙂

  2. Å, herlighet… For å si det slik, tror ikke Caroline kommer til å tape noe på å miste en leser som deg 😉

  3. Elisabeth

   Når jeg leser dette tenker jeg at det sikkert er like godt for deg om du slutter lese bloggen hennes
   Det virker ganske slitsomt å lese en slik blogg hvis du ikke kan glede deg på andres veier og ikke klarer se helheten i bloggen og huske hva som tidligere er skrevet. Caroline har jo gang på gang sagt at barnet er velkomment uansett når det kommer men at hun ønsker fødselen så nær termin som mulig. Og i tillegg har hun skrevet gang på gang at hvordan de gjør det med soving må de se an når barnet kommer og at de nok kommer til å ha henne på rommet sitt. De har sikkert barnesenga på rommet hennes frem til hun kommer for barnesenger tar jo en del plass og det er ingen vits å ha den på sitt eget rom før barnet er født?

   Har du ikke noe hyggelig å si så la være tenker jeg 🙂

  4. Sjelden jeg kommenterer men nå måtte jeg bare. Herregud da. Det kan ikke være lett å skrive noe som helst når alt man skriver blir vridd på! Jeg vedder på at om barnet kommer til helgen så drar Caroline og føder, hun kniper nok ikke igjen fordi det er juleverksted 😉 Er jo bare en leken måte å formulere seg på, det burde de fleste skjønne. Hvis man ikke vil legge god vilje til det andre skriver/sier hvorfor følge med på en blogg da, for å ha noe å kritisere?

   Jeg syntes det er hyggelig med en positiv blogg, hvis jeg vil lese noe negativt finnes det nok av det der ute!
   Husk at bare fordi Caroline ikke har lagt ut en plan B med hundene betyr det ikke at hun og mannen ikke har tenkt gjennom det. En slik problemstilling blir ikke lettere av å konstant bekymre seg og sikkert I HVERTFALL ikke med å dele det med 100.000 mennesker!

   Andres eventuelle sexlyst post-partum syntes jeg helt ærlig man skal holde seg for god til å kommentere 🙂

   Stå på Caroline, du er en hyggelig inspirasjon i min hverdag.

  5. Really?
   Helt utrolig at det finnes så ekle mennesker som dette, ikke tørr vedkommende å stå frem med navn heller.
   *oppgitt*

   Godt å se at du tar det med et smil Caroline, selv om det er høyst unødvendig å måtte gjøre det..

  6. Gå å legg deg ditt sure kvinnemenneske!!!!! 🙁

  7. Cecilie

   I alle dager….hva er det med folk??? Dette ble jo nesten tragikomisk! Går det an å synke lavere enn det anonym gjør her?????

  8. Marlene

   Kjære anonym. Føler du deg bedre? Tenk at et menneske du ikke kjenner våger å glede seg til å bli mamma for første gang og på toppen av det hele slenger på litt julestemning! Vi er mange som setter så stor pris på Carolines herlige hverdagsinspirasjon, så om du ikke klikker deg inn her igjen går det nok overraskende fint 😉

 23. Tror du datteren deres blir lykkelig av alle disse tingene hun får? Jeg ser for meg en dyktig bortskjemt jente som ikke kommer til å sette pris på noenting fordi fordi hun har altfor mye av alt fra…men det blir jo deres problem.

  1. Undrende

   Kunne ikke sakt meg mere enig. Har alt, får alt og blir muligens en ufordraglig bortskjemt jentunge.

   1. Herregud og hjelpes meg. Hører dere på dere selv? Dere snakker om et barn som ikke engang er født, og så er det noen som lurer på hvorfor hun kanskje ikke skal eksponeres på bloggen? Fantastisk med mennesker som har så mange fordommer. Dere er jo både ufordragelige og utrolig slemme selv, lurer på hva slags oppdragelse dere selv har hatt. Skam dere. Er det noe vi skal lære jenta vår, er det verdier og det å ikke baksnakke andre. Det er også utrolig viktig å ikke dømme noen ut fra ingenting, og dette burde virkelig noen ha lært dere også. Det spiller ingen rolle hvor mye et menneske får eller har, det er ikke det som avgjør om hun blir bortskjemt og ufordragelig eller ikke. Sjalusi er også en uting, og det er enda et viktig punkt vi kommer til å ta opp med henne.

   2. Karoline

    Skam dere! Hvordan har dere hjerte til å snakke slikt om et barn som ikke engang er født? Et uskyldig barn? Jeg tror Caroline kommer til å bli en kjempeflink mamma. Kommenterer så og si aldri, men nå måtte jeg bare. Lykke til med fødselen, Caroline! Gleder meg til å se når hun lille kommer ut 🙂

   3. Syns det er så godt å se at du tar igjen innimellom 🙂 Jeg har lest så mange fæle kommentarer opp igjennom årene, hvor du bare har kommentert et smil eller noe, men nå bli jeg skikkelig glad!! 😀
    Selv om du velger å være en «offentlig» person vil ikke det si at folk skal legge fra seg alle hemninger og ufordrageligheter når de kommenterer!

    Tipp topp 😀

   4. Jeg tror barn blir bortskjemte og lite rustet for virkeligheten hvis de bare får alt de peker på, men at man som bloggleser bare skal trekke masse slutninger om hvordan dere skal oppdra barnet deres, utifra det lille som står her på bloggen – det blir for dumt, spør du meg. Jeg er sikker på dere kommer til gi datteren deres gode og sunne verdier 🙂

   5. Jeg er sent ute med å kommentere dette, men for et utrolig bra og gjennomtenkt svar, Caroline! Beundrer virkelig måten du svarer ubehagelige kommentarer på, men så har du jo også mye erfaring med slike lesere. At det går an, de her kommentarene er noe av det værste jeg har lest tror jeg.

    Klem til deg <3

   6. Rebecca

    Hvem med respekt for seg selv sitter å spekulerer i hvordan et ufødt barn kommer til å bli når det vokser opp?

   7. Smålig 2.

   8. Elisabeth

    Jeg pleier egentlig ikke kommentere og særlig ikke på disse håpløse kommentarene som kommer her, men noen ganger er det faktisk vanskelig å la være. Caroline klarer fint å forsvare seg selv så derfor prøver jeg ikke skrive når jeg blir oppgitt, men dette blir for dumt jenter.

    Caroline skal få et barn for første gang. Hun gleder seg og har mulighet til å kjøpe det hun trenger og sikkert en del av det hun ønsker seg til den lille. På dette stadiet vil ikke barnet vite at hun får alt og har alt av materielle ting, så dette er jo i hovedsak fordi Caroline koser seg med å gjøre klart til den lille kommer. Og hvorfor skal hun ikke få lov til det når hun har muligheten til det. Det er jo ingen av dere som vet om denne jenta vil få alt hun peker på når hun bli større.

    Ofte er det omsorgssvikt som skaper ufordragelige unger og det har sjelden med materielle ting å gjøre. Kanskje bortskjemte barn ofte blir ufordragelige, men da har det med at foreldrene kjøper seg bedre samvittighet og gir materielle ting til barna istedenfor å være det en forelder skal være og være tilstede i barnas liv.

   9. Karoline

    Veldig enig med det du sier Elisabeth!:) Men vær så snill, ikke kall barn som blir utsatt for omsorgssvikt for ufordragelige.. Med mye erfaring fra skole, vet jeg at alt disse barna gjør, gjør de som et rop om oppmerksomhet, om å bli sett og forstått.. Ja de kan være slitsomme og krevende, men ufordragelige? Nei..
    Skal ikke gjøre dette til en omsorgsdebatt, måtte bare lufte tankene litt;)

    Lykke til med innspurten Caroline, du blir en super mamma! Kjærlighet og omsorg er tross alt det viktigste et barn trenger 🙂

   10. Ingvild S

    Kjære vakre vene.

    Som ei som har vokst opp som enebarn som har fått stort sett alt jeg kan ønske meg i oppveksten må jeg si meg svært uenig. Barn blir ikke ufordragelige av å få ting av foreldrene sine. Barn blir ufordragelige fordi foreldre ikke har lært barna å være takknemlige for de de får. Jeg har alltid satt pris på det jeg har fått, uansett prisklasse. Hvorfor? Fordi foreldrene mine har lært meg at det er tanken bak det man får som teller. Det har også gitt meg evnen til å unne andre alt godt, og det har lært meg gleden av å gi til andre! Har man råd til å bruke penger på ting, ser jeg ikke problemet med det. I hvert fall ikke når du venter ditt første barn! Jeg vil tro at de fleste som har mulighet til å bruke litt ekstra i denne perioden, gjør akkurat det. Er det ikke like ille å være noen store sjalupilter som anonymt på nettet er ufine mot mennesker de ikke kjenner?

    Jeg beundrer deg, Caroline, du tåler mye!

  2. Smålig 1.

 24. https://www.klikk.no/mote/altfordamene/mote/article857204.ece

  Bruker ikke du denne ZO skin nå? ;o Noe ble bedre, noe ble verre! Håper ikke det skader huden din i alle fall 🙂 Tenkte bare å vise deg artikkelen slik at du er klar over det!

  Så søøøte barneklær!! Heldig du er 😀

  1. Jo, det stemmer 🙂

 25. Din blogg har liksom blitt et drømme seg bort sted i lunsjen. Alt er så delikat og fint, og ikke minst inspirerende 🙂 Stå på 🙂

  1. Tusen takk, Tone! 🙂

 26. Så mye fint fra Zara, jeg digger den butikken jeg også 🙂 lykke til med fødsel og resten av svangerskapet. Det går nok kjempefint! Jeg ble i allefall positivt overrasket da jeg skulle føde 🙂

 27. Åå, jeg blir så glad når du skriver om den lille:) Kan ikke forestille meg hvor mye du gleder deg nå!

 28. Det er så rart, men jeg gleder meg sånn på dine/deres vegne!!:) du er så flink å ordlegge deg, noe som gjør at det er enklere for meg som leser å sette meg inn i det du føler og tenker om det som skal skje! Hvis du skjønte;)
  Jeg elsker julen og alt den innebærer, og jeg kan bare se for meg hvor fantastisk det blir med ei lita jente i hus 🙂
  Lykke til!!!:) du e amazing <3

  1. Så koselig å høre, det er jo det jeg vil 🙂

   Stor klem!

 29. Forventningsfull lykke, tenker jeg når jeg leser her… 🙂 Ventetiden preges av masse tanker og følelser, naturlig nok. Og
  plenty av forberedelser! Har du forresten sjekket ut nøstebarn.no hvor man får kjøpt deilige ullplagg til baby? Babyer sover
  mye bedre med ull til pysj, f. eks. Jeg sørget alltid for å ha bodyer og pysj i deilig og bløt lammeull, gjerne blandet med litt
  silke. Sparker babyen av seg dynen så vil den lille likevel ikke fryse, nemlig. Genialt.
  Smart å forberede julen før fødsel. Tiden etter den lille er kommet til verden blir gjerne preget av avbrutt nattesøvn der
  dag og natt etter hvert går over i hverandre i ammetåken. Jeg tror veldig mange nybakte foreldre får seg et gigantisk realitets
  sjokk i denne tiden. Å bli mamma og foreldre er noe av det største og fineste man kan oppleve, og kjærligheten til den lille
  er grenseløs. Du og dere har ‘bygget et nydelig rede’…. 😉

 30. Men åh så söta hundar och så fina kläder 🙂
  Hoppas du mår fint, du var supersnygg i bilderna med den svarta/vita klänningen.
  Kram Jess
  http://www.annorlundaunderbara.com

 31. Lyckliga Ingrid

  Ååå, fine biskene <3 Det er lenge siden jeg har vært innom nå, det føles som det bare er noen måneder siden du annonserte at du var gravid. Tiden har virkelig fløyet! Håper de to siste ukene dine går akkurat passe fort slik at du får unna alt du ønsker før hun kommer.:) Jeg kjenner jeg gleder meg litt jeg også hihi. Ønsker deg masse lykke til, håper alt går bra med dere alle. *god klem*

  1. Så koselig å høre fra deg igjen, håper alt er bra 🙂

   Tusen takk! Stor klem <3

 32. KristineM

  Det er helt sant omvisningen gjør det mer virkelig! Jeg begynte å gråte på en av fødestuene for det var jo der jeg skulle møte sønnen min om veldig kort tid! Lykke til 🙂 jeg fødte på det grønne rommet, hihi. Det borterste er nok det du ønsker siden der er badekaret man kan føde i er…

  1. Å 🙂 Har hørt historier om noen som hørte fødsel da de var der, så det var ikke like populært, hehe :p

 33. Hugo og Ronaldo er knallskjønne! Har du tenkt på hva du ville gjort dersom jenta deres blir allergisk?
  Vi hadde en hund helt fra jeg var spebarn til jeg ble 8 år og allergisk… hunden kunne vi selvsagt ikke ha lengre! kjempetrist!

  1. Dette er det jo ingen som vet, så vi får ta det som det kommer 🙂 Veldig leit at du utviklet allergi :/

 34. Har ikke kommet inn på kommentarfeltet på en stund, men nå som jeg fikk det til vil jeg bare få ønske deg en fin dag!!! Juleverksted er verdens koseligste aktivitet i førjulstiden <3

  1. Ja, jeg gleder meg 😀

 35. Ååå, så skjønne små babyklær! Lykke til på omvisningen i dag 🙂

  1. Tusen takk for det 🙂

 36. Hvordan er det med toll når en bestiller fra zara.no?

 37. Koselig, så fine ♥ både klærene og hundene!
  Kanskje du kunne sjekke bloggen vår å si kva du synest den er oyakrabbane.blogg.no
  Kjempe fin header du har ♥

 38. Hei hei!
  Veldig fine hunder!!
  I natt drømte jeg om deg, av alle ting.
  Iallfall så drømte jeg at du hadde begynt fødselen,
  2-3 dager før termin. Du skrev så vidre at du skulle ta deg en
  lang tur for å få fart på riene, så du kunne dra til sykehuset ! Hehe, måtte le når jeg våknet!
  Har følgt bloggen sin kjempe lenge og det er morsomt å se hvordan
  Du utvikler deg! Masse lykke til med fødsel!
  Ha en fin dag 🙂

  1. Hehe, du er skjønn 🙂

 39. Charlotte

  Du kommer virkelig til å bli en utrolig mamma! Håper alt går helt strålende når den lille kommer til verden! Klem!

  1. Tusen takk, snnille du <3 Det håper jeg!

 40. Dette har ikke noe med innlegget å gjøre, men du er utrolig heldig som får velge epidural om det skulle bli nødvendig. På Haukeland får man nemlig ikke det:-( da jeg skulle føde sist og ba om epidural når smerten tilslutt var uutholdelig så fikk jeg til svar at det var ikke et alternativ:-( trodde jeg skulle gå ut av mitt gode skinn og fikk panikk..

  Av denne grunn tør jeg rett og slett ikke bli gravid på nytt:-( Det føles rett og slett utrolig krenkende, og tanken på igjen å føde er blitt helt utelukket..

  1. Alle har vel krav på det, men det er ikke alltid at det er mulig å få det. Det krever nemlig blant annet at det er en anestesilege tilstede som kan sette den, og det er det ikke alltid. Det har også noe med hvor langt du har kommet i fødselen. Så utrolig leit å høre at du hadde en så dårlig opplevelse 🙁 Håper du kan snakke med dem om dette og opplevelsen din i ettertid, det finnes jo andre ting som kan hjelpe deg med angsten nå i ettertid 🙂 Ønsker deg lykke til <3

   1. Med førstemann rakk jeg ikke å få noe, fordi jeg åpnet meg veldig raskt og de ikke hadde noe liggende i bakhånd. Jeg mistet dessverre kontrollen og fikk panikk, det var en grusom opplevelse 🙁 Med nr 2 fikk jeg fødselssamtale på forhånd og lovnad om epidural. Når jeg kom inn for å føde nr 2 hadde jeg allerede 5 cm åpning, og 20 min senere var den på 8 cm. Da begynte jeg så smått å miste kontroll over kroppen min og panikken grafset i bakhodet. Epidural hadde ikke kunnet hjelpe meg da den virker sent. Løsningen ble fødespinal, og det var helt fantastisk!! En engangsdose som settes i spinalen, og som varer i en time. Jeg gikk fra truende panikk og hyling til 90 % smertefrihet, gud det var så deilig! Da gjenvant jeg kontroll over egen fødsel, og brukte 11 minutter på å trykke ut min herlige gutt. Bare som et tips til deg, om du føler smertene blir for store. Daer det masse hjelp å få, det å føde med eller uten smertelindring/evt KS er ingen konkurranse. Vi er heldige som har et valg, i u-land dør fremdeles hver femte kvinne i barsel. Fødsler er livsfarlig (i u-land, ikke i Norge!), så det er intet nederlag å ville ha litt hjelp!

    Klem fra spesialsykepleier 🙂

   2. Charlotte

    Alle har ikke krav på det på Haukeland Sykehus. Der har de en avd der man får epidural og en avd der man ikke får. Er det fullt på epiduralavdelingen, så synd for den fødende uansett hvor mye epidural hun ønsker.

  2. I alle dager, du har nok misforstått en del… Det er MANGE som ønsker epidural på Haukeland, jeg er blant dem som ønsket meg det under min første fødsel. MEN når fødselen er kommet så langt at vi ikke rekker det er det jo for sent, men det gjelder jo for alle sykehus. Kan det være det som har akkedd med deg?

  3. Johanne

   Haukeland har epidural. Storken (egen avdeling der) har ikke det. Men om det skjer noe uforutsett blir du flyttet ned til føden der smertestillende er. Mulig du ikke fikk, og det er jo ikke gøy å få nei. Jeg skal ikke spekulere i hvorfor du ikke fikk, men ville bare si dette i tilfelle gravide i Bergen leser kommentaren din og får heeeelt noia. Men Haukeland har faktisk ikke lystgass.

   1. Jeg fødte på sommeren, i den pressede perioden. Da var føden intet alternativ. De plasserer utelukkende de fødende på storken om de vil eller ei. Etter 8 timer intense smerter og trygling om overflyttelse fikk jeg beskjed om at føden hadde fullt og det var ingen menneskerett med epidural! Så det at man fritt kan velge selv er bare tull! I teorien ja, men ikke i praksis!!

 41. Hei Caroline! Kom over denne her, og tenkte på deg med en gang 🙂
  Syns den var så koselig! Passer godt til ugletemaet, eller hva? 🙂

  https://mshay.bigcartel.com/product/navn-og-fdselsplakat-jente

  Stor klem og lykke til videre fremover!

 42. Hei, Caroline! Super fin blogg du har 🙂
  Jeg lurer på en ting, hvilket program bruker du til å lage de bilde-collagene du har?
  🙂

  1. Setter de sammen i photoshop og programmet tych panel 🙂

 43. Søte hunder og kjoler 🙂 Ville bare ønske deg lykke til med de kommende ukene – for plutselig skjer det jo, og da er det greit å ha gjort unna lykkeønskene! Sender mange gode tanker, og kan bare tenke meg hvor spent dere er!

  Om 5,5 mnd er det vår tur, var hos legen i dag og fikk høre hjertelyden for første gang. Så fint, og beroligende..

  Liker veldig godt stellekommoden dere har kjøpt fra Oliver Furniture – kjøpte dere den gjennom sprell.no? Den er jo dyr, men er det noe jeg virkelig har problemer med, er det billigkommoder (fra Ikea osv) som går i stykker med en gang. Regner med at skuffene er solide og fine på denne? Synes det er mange stygge stellebord rundt omkring!

  Ha en fortsatt fin uke.

  Klem

  1. Tusen takk! Ja, nå kan det skje når som helst, jeg er så spent! 🙂 Vi bestilte møblene fra Oliver direkte fra leverandør via moren til Lars-Kristian (hun jobber med interiør og tekstil) 🙂 Men sprell.no er helt sikkert en safe butikk å bestille fra 🙂 Den er rålekker!

   Klemmer! 🙂

 44. Finaste kledene fra Zara! <3 Trur julekjolen til jenta mi blir derfra i år! 😉

 45. Hei! Er selv gravid i fjerde måned, og har en liten hund. Nå begynner jeg å bli nervøs for at knøttet skal være allergisk. Har du gjort deg tanker om det?..

 46. Hei! så igjenom litt av den «gamle» bloggen din på blogg.no. Under et bilde sto dette:

  .. for å takle en eventuell graviditet, betyr IKKE at jeg er gravid. Jeg snakker om i fremtiden, og når vi eventuelt skal ha barn. Det er ikke noe vi snakker om akkurat nå uansett. Men, da kan det være en stor fordel med en trent kropp. Drømmer om at magen bare skal sprette tilbake på plass igjen.

  Må bare si at du er en utrolig herlig blogger! Jeg syns det er kjempe gøy å følge med her på bloggen din, og når jeg så dette målet du hadde i 2010 og så at du har nådd det, fikk jeg utrolig mye motivasjon. Du har en enorm viljestyrke og du blogger utrolig bra!

  Stå på videre, gleder meg til å følge deg etter at den lille jenta har kommet! 🙂

  1. Ja, se der 🙂

   Tusen takk! 🙂

 47. Åh, den lille selebukse-greia helt til høyre var bare helt fantastisk nydelig! Jeg måtte klikke meg inn på zara med én gang, jeg! (Selv om jeg egentlig skal lese til eksamen, hehe.) En gang skrev du til meg på den gamle bloggen min (lilleu.blogg.no) at det var synd at jeg hadde sluttet å blogge akkurat da du snublet over den, og at jeg skulle si fra om jeg startet igjen. Nå er jeg altså på ny bloggplattform med ny blogg, bare sånn til informasjon 😉

  Lykke til med alt! Det er ikke så lenge siden jeg var der du er nå, og det er så spennende! Jeg koser meg glugg ihjel her med min 7 måneder gamle snuppelure, som akkurat sovner på rommet ved siden av meg nå 🙂

 48. WOW! 18 dager til termin! Nå kan det jo faktisk skje når som helst 🙂
  Jeg venter i spenning! 😉 Lykke til med siste innspurt nå! Og alt som kommer 🙂 Gleder meg på dine vegne!

 49. Lykke til på omvisning 🙂 håper dere får svar på alle spm 😉 lykke til , nå er det ikke lenge igjen. Stå på , du er flink Caroline. Jeg beundrer ditt pågangsmot.

 50. Gled deg! Å bli mor er helt fantastisk! Å føde er helt fantastisk. Grusomt og fantastisk. Har mange venninner som ikke synes det var særlig smertefullt, så alle har sin egen smerteterskel og sin egen opplevelse! Det venter jo verdens vakreste da man når målstreken! Tenk; dette gjør vi om igjen og om igjen (iallefall noen). Rett etter første fødsel lovde jeg meg selv at dette gjør jeg ikke igjen. Rett etter andre fødsel tenkte jeg at dette var fantastisk, følte meg som verdens BESTE dame! En ting er iallefall sikkert; med førstemann gikk jeg kun tur i svangerskapet, mens med andremann trente jeg 3-4 ganger i uken (selv med bekkenplager. Ble faktisk mye bedre i bekkenet etter trening, følte at ble mykere og mindre stivt). Trente frem til en mandag og jeg fødte lørdagen etter! Hurra for trening 😉 Ha en fin kveld!

 51. kjersti

  Så fine klær 🙂 Zara har så utrolig mye fine klær. Shopper altfor mye til mini hjemme hver gang jeg er ute å reiser 🙂 Zara er noe små i størrelsen i barneklær men det vet du nok 🙂 Masse lykke til de siste to ukene. Tenk at om noen små uker så har dere jenta i armene. 🙂 🙂

 52. Annette

  Hei.
  må man betale toll for varer man bestiller fra zara?

 53. Hei vakre vakre Caroline 🙂 Kjenner jeg blir kraftig provosert av de stygge kommentarene på innlegget her!!!! Skam dere!!! Hvordan kan dere dømme på den måten der ? Hvis dere ikke har noe pent å si ,så la vær å si noe!!!!! Du svarer så bra for deg selv Caroline,men vil bare si at du har de aller aller fleste med deg! Du er så gjennomført dyktig i alt du gjør,det er en fryd å følge deg,positiv glad og utrolig vakker, du har så god utståling,og det har man når man er god på innsiden 🙂 Jeg er helt sikker på at du og Lars-Kristian vil gi jenta deres en flott oppdragelse med gode verdier :-)Masse lykke til med fødselen, gleder meg stort på deres vegne 🙂 God klem til deg 🙂

  1. Tusen takk, så god du er <3 Er så glad for lesere som deg!

   God klem tilbake 🙂

 54. Irmelin

  Hei!
  Bare for å spore helt av: Har du noe erfaring med å lage lavkarbo griljermel/strøkavring? Her i huset spiser vi oss i hjel på hjemmelagde fiskepinner med råkost og rømme, og nå tenkte jeg å gjøre supermaten vår enda sunnere…

  Forøvrig, så gleder du meg hver dag siden du er så reflektert og ser saker fra flere vinkler! Svaret ditt til hun som ikke fikk epidural er et godt eksempel. Jeg fikk det heller ikke under første fødsel, og det var fordi jeg hadde kommet så langt at epiduralen ikke kom til å virke skikkelig før barnet var ute.

 55. Først vil jeg si at jeg får helt vondt i magen av å lese de stygge kommentarene (som heldigvis er i mindretall ) det er helt utrolig hva folk mener er innafor å si til mennesker man ikke kjenner!! Jeg blir flau!!

  Når det er sagt så vil jeg si at jeg har virkelig kost meg med å følge svangerskapet ditt fra utsiden!

  Kos deg med resten av svangerskapet!

  1. Så hyggelig å høre at du har kost deg med meg, tusen takk <3

 56. Du bør sjekke ut Kappahls kolleksjon «newbie», vanvittig mye skjønt i god kvalitet! Ellers må jeg bare si at du er så flink og gjennomført her på bloggen. Et godt forbilde for mange, inkludert meg. Stå på og lykke til videre!

  1. Tusen takk 😀 Ja, vi har en del fra newbie, de har så mye fint!

 57. Skulle fantes et filter for ekle kommentarer. Tenk å si hvordan jenten deres kommer til å bli, ut i fra noen klær du har kjøpt. Skjønner ikke hva som får folk til å si sånt om et lite barn, som ikke er født ennå. Håper ikke du tar det til deg, det virker ikke sånn 🙂 Lykke til med innspurten. Tenk at om 5 uker så er hun der, uansett! Har selv verdens beste jente på 6 mnd 🙂 Ingenting kan måle seg.

  Ha en fin kveld!

 58. Kristine

  Sjelden jeg kommenterer på noe som helst, men føler for å bidra med litt støtte til deg nå! Fy søren, jeg blir oppriktig talt så lei meg! Jeg blir lei meg over at du blir utsatt for så mange smålige og misunnelige folk som ikke evner å glede seg på andres vegne. Du, som for meg ikke fremstår som noe annet enn en genuin, kjærlig, positiv, åpen og inspirerende ung kvinne. Man kan si at «det bare er en blogg», men det er tydelig at du legger ned mye arbeid i denne bloggen. Du inviterer folk inn i ditt private liv og byr masse på deg selv og du skal vite at det settes pris på…
  Jeg blir flau over at det finnes mennesker som kun sitter i sin egen forsurede virkelighet og spyr galle ut over andres lykke, for å hevde seg selv. De må ta seg en titt i speilet og finne ut av hva de kan endre med sin egen tilværelse før de lar det gå utover andre. Jeg håper du ikke lar det gå inn over deg.

  Lykke til videre med resten av svangerskapet og lykke til med deres nye tilværelse som foreldre. Life vol. 2 🙂

 59. Du og Lk bliver helt fantastiske forældre- er ikke et sekund i tvivl om dette !
  er forarget over hvordan voksne mennesker vil bruge deres tid på at sidde og fordreje alt hvad du skriver, til noget de kan kritisere.
  de skulle skamme sig !

  alt held og lykke til dig med fødslen <3

  knus fra Danmark

 60. Ingrid Marie

  Mange fine klær til prinsessen, men erfaringsmessig blir det nok en del ubrukte klær som en ikke får tid til å bruke da babyer vokser utrolig fort! Samtidig er det beste for barnet at det får ha på seg så lette og minimalt med klær som mulig med tanke på rom for bevegelse og utvikling. Barnet kan bli hemmet med for mye klær på seg. En boddy og strømpebukse samt et godt teppe er det viktigste når en er hjemme, og en lun og god heldress når en skal ut å trille eller lignende. Dette erfarer du nok etter hvert. Så spar heller til barnet blir eldre og virkelig trenger klærne 😉 Dette fra en pedagogs anbefaling. Lykke til 🙂

 61. AndrineK

  Søte vofsene! Kanskje de tenker «Åh, guuuud, skal hun ta på oss det der?!?» 😉

 62. Hundene dine er sååå søte! Vil bare spise dem opp 🙂
  lykke til fremover, snart blir dere en fin liten familie på 5! Ha en fin kveld 🙂

 63. Hei fotballfrue!

  Jeg ville bare ønske deg lykke til med den siste tiden av graviditeten, og fødselen som nærmer seg! Unner dere alt godt! 🙂

  Selv får jeg ikke til å bli gravid, noe jeg også har begynt å dele gjennom min blogg. På grunn av barnløsheten leser jeg derfor ikke din blogg så ofte lengre, for jeg forsøker å fokusere på andre ting enn graviditet for tiden, ellers ville jeg blitt ordentlig deprimert. Når jeg blir på et bedre sted med meg selv kommer jeg til å lese fast igjen, for jeg finner mye inspirasjon i bildene dine!

  De graviditetsbildene du la ut var utrolig vakre, og teksten du skrev om tankene rundt lille Ugla for noen måneder siden rørte meg!

  Nyt graviditeten, og det faktum at du snart har ei lita jente, du er virkelig heldig!!

  Hilsen ei som pleide å lese bloggen fast 🙂

 64. michelle

  uansett om du har termin om 18 dager, tror jeg du får barnet 22.november 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *