Burgundy swing skirt

jakke sara kelly / bluse bikbok / smykke bikbok / ringer asos / veske gyess / skjørt caroline for tailor heaven 

___________________________________________________________________________________________________________

Dette er siste skjørtet i kolleksjonen min for tailor heaven, og det er så fint! Superhøyt på livet, perfekt over en gravidmage og stoffet er bare helt nydelig. Det vil komme i både burgunder og brunt, og siste nytt er at alt mest sannsynlig er klart i morgen! Jeg er så spent på hva dere vil synes, selv om dere har sett alle plaggene nå, med unntak av detaljerte bilder på den sorte og hvite selskapskjolen. Tilbakemeldingene hittil har jo vært strålende, så det er ekstra stas.

Vi måtte ty til en kjapp løsning med antrekksbildene i dag, ettersom vi begge to helt hadde glemt at den ene bilen ble stående i Skien på søndag, så da jeg skulle kjøre inn for å møte Lars-Kristian og ta antrekksbilder, gikk jo ikke det *pregnancybrain* Haha! Nå skal vi uansett innover sammen, så får vi plukke opp den andre bilen på veien hjem. Sykehuset here we come!

___________________________________________________________________________________________________________

– ♥ –

60 kommentarer

 1. Kolleksjonen er helt nydelig, gleder meg til å se alt sammen samlet 🙂
  Igjen, lykke til ! 😀

  1. Tusen takk, jeg blir så glad 😀

 2. Anna Sofie

  Hej Caroline!

  Jeg har lige et spørgsmål som ikke har noget med indlægget at gøre, men jeg er bare nysgerrig på hvor meget, man normalt går op i vægt under graviditet, og eventuelt hvor meget du har gået op? Det undrer mig nemlig at du stadigvæk ser så fjerlet og fantastisk ud, selvom der er mindre end 3 uger til.. *gisp!* Haha 🙂

  Hilsen Anna Sofie

  1. Tusen takk 🙂 Det er veldig individuelt hvor mye man går opp, men alt fra 10-15 kilo er «normalt» om man kan kalle det det. Mye avhenger jo av formen din under graviditeten, sikkert litt gener og også hvor mye du veier i utgangspunktet. Noen skal jo helst gå opp mer enn andre 🙂 Jeg har hatt en normal vektoppgang vil jeg si 😉 Får se hva jeg ender på, enn så lenge har jeg gått opp 10-11 kilo 🙂

 3. Kristine

  Kjære Caroline,

  Elsker blusen (-: Må ha, bare MÅ ha……….. Det er jo lov å kjøpe en førjulsgave til seg selv, er det ikke? Flotte antrekksbilder som alltid. Og du, takket være dagens innlegg om julegavetips fra Coverbrands, vet jeg nå hva jeg skal kjøpe til min svoger i år.

  Ønsker dere en fin kveld (-:

  1. Så gøy at du fikk tips! Det var jo hele poenget 🙂 Og jo, det er absolutt veldig lov 😉

   Ønsker deg en fin kveld også 🙂

 4. Veldig glad i burgunderskjørt om dagen! Så det du har på er skikkelig lekkert, synes det er kult at du pynter deg såpass nærme fødsel.

  1. Så hyggelig at du liker det, stoffet er bare så fint 😀

 5. Caroline

  Hei på deg!
  Jeg kommenterer så og si aldri mer, men nå må jeg gjøre det. Herregud, tenk at det bare er litt over 2 uker til termin! Og du er fortsatt like smellvakker 🙂 syns dette svangerskapet har bare flydd forbi, men allikevel gått sakte – jeg tror jeg kan snakke på flere av leserne sine vegne når jeg sier at vi GLEDER OSS med deg!
  Jeg syns det er SÅ hyggelig at du deler graviditeten med oss, og jeg kjenner det kribler i magen når jeg tenker på at lille bebisen deres snart kommer 😀
  Lykke til i innspurten, og ha en fortsatt nydelig kveld!
  Hilsen fra en annen Caroline 🙂

  1. Neimen, tusen takk for så fine ord! Å høre slikt når man er superhøygravid er bare så koselig 🙂 Veldig hyggelig at så mange gleder seg med oss <3

 6. frøken…gyess?

  1. Bare en tastefeil, u og y er ved siden av hverandre, det forstod du sikkert 🙂

 7. I wear in my actual post also my burgundy skirt but I have to admit that your look is much better 🙂

  xx from Bavaria/Germany, Rena

  http://www.dressedwithsoul.blogspot.de

 8. Caroline, you are wonderful beyond the word!:) Fantastic outfit, fantastic clothes, but most of all fantastic you!:) The location is perfect, you seem from a farytale how much you are beautiful!:) Love the skirt, I have an addiction to that color. Kisses bellissima! xo

  1. I love you! Haha 🙂 <3

 9. Out of context, men kan jeg spørre deg ca hvor store de rosa lekekassene du kjøpte er? Takk:)

  1. Godt spm., spør meg igjen i morgen så skal jeg finne frem målebåndet? 🙂

 10. Du er så classy og flott som gravid! Vakre deg 🙂 Bare lurte på noe! Har dere bestemt dere for hentesett til lille jenta deres som hun skal ha når dere reiser hjem fra føden? Hadde isåfall vært veldig stas å se det 🙂 <3 Klem!

  1. JA 😀 Det har vi! Det ble ferdig i dag, viser det i innlegget om sykehusebagen 🙂

   Klemmer!

 11. Du ser helt fantastisk ut! Og jeg er veldig spent på kolleksjonen selvom jeg ikke er gravid selv. Det er utrolig flott ut! Jeg syns det var vanskelig å kle seg fint når jeg var gravid fordi mammaklærne på H&M er jo ikke akuratt de mest glamorøse. Haha. Søren at dette ikke kom før nå 🙂 Får håpe det er i salg neste gang det er min tur til å gå gravid også 🙂

  Lykke til med innspurten! Snart har dere lille jenta deres i armene 😮 <3

  1. De eier ikke snitt overhodet, har ikke sjans til å få det til å være fint på meg i hvert fall :/ Håper flere vil se mulighetene med disse plaggene, det er mye basic som kan brukes til så mangt 🙂

   Klem!

 12. Åff, hvorfor må du alltid ha den sveisen der? Ødelegger hele antrekket.

  1. alltid? for et par dager siden fikk jeg klager på at jeg kun hadde krøller og løst hår 😉 grunnen til at jeg har denne sveisen er fordi den er gjort på bokstavelig talt 5 minutter og det er så digg å ikke bruke 45 min. på å krølle det 🙂 kan ikke fikse håret etter andres ønsker :p

   1. Ingrid

    Synes den sveisen er helt nydelig, jeg!! 😀

  2. Men i alle dager for en kommentar! Du burde praktisere litt mer «har du ikke noe positivt å si bør du holde munnen lukket». Eller i dette tilfellet, lukke nettleseren eller sitte på fingrene til lysten å være spydig har gått over.

 13. Syns det var en veldig fin outfit 😀

 14. Har du en videoblogg på hvordan du får håret så fint opp med en sånn donut? Jeg har veldig langt hår som rekker meg ned til livet, og vet ikke hvordan jeg skal få satt det opp med donut og samtidig få «plass» til alt håret. Syns det ser så utrolig fint ut! 😀
  Håper du og Lars-Kristian hadde en fin tur på sykehuset! Ikke lenge igjen nå, iiik 😀

 15. Kristine

  https://mobil.dn.no/article2716148.ece?REF=dispatched

  Har du noen kommentar til denne? Mange unge får hjerteinfarkt pga lavkarbo

  1. Ikke noe annet enn at det kun er spekulasjoner fra Retterstøl 🙂

 16. For et nydelig skjørt! Hadde nok ikke tatt seg ut over min høygravide mage siden jeg fikk en kjempediger kul de siste månedene (da hadde skjørtet blitt stående altfor langt ut fra magen om du skjønner), men frem til 6. mnd ville det nok ha sett veldig pent ut <3

  1. dette kan du ha helt oppunder puppene faktisk, så jeg håper det hadde passet 🙂 Men jeg skjønner også hva du mener, selv om jeg faktisk synes det er kjempesøtt med sånn struttemage 🙂

 17. Så utrolig fint det skjørtet var! Syns forsåvidt alle plaggene du har designet var superfine 🙂

 18. Susanna

  Sukk, du er jo bare utrolig nydelig! (Som vanlig 😉 Lykke til på sykehuset, og med innspurten 🙂

  Men noe helt annet; Regner med at du har lest om «Haiyan»-katastrofen på Filippinene. I sommer var jeg og besøkte min gode venninne Wenche, som har bygd opp en selvhjelp-organisasjon der nede, bl.a. med et barnehjem. Hun har, sammen med en filippinsk dame, bygd opp en relativt stor organisasjon som heter «Sea and sun» Heldigvis ble de ikke sterkt rammet av stormen, men utrolig mange ble hardt rammet i de andre byene. De har nå opprettet en konto hvor man kan bidra økonomisk slik at de får hjulpet de nord i byen Cebu som har det veldig vanskelig akkurat nå. Jeg er helt knust over å lese om alle de som er døde eller som har mistet mye på grunn av denne katastrofen, og ønsker så sårt å hjelpe. Det er lite jeg kan gjøre dessverre, og derfor henvender jeg meg til deg, siden du har Norges største blogg (og er mitt forbilde). Jeg håper at du kan skive litt om dette, om bare nevne det nederst i ett innlegg, slik at folk vet at de har en mulighet til å bidra å hjelpe mange i det som kan virke som en håpløs situasjon. Om du kunne gjort det, hadde det vært helt gull verdt! ALLE penger som blir overført på denne kontoen vil gå direkte til å hjelpe dem som trenger der, blant annet med nødutstyr, tepper, mat og medisiner. Ingenting går til lønn/drift. Hvis du, eller noen andre, har spørsmål om dette, får dere tak i hun som driver organisasjonen, Wenche Thorkildsen, på mail. (Siden stormen har ødelagt mobiltillgangen) w.thorkildsen@gmail.com. De prøver å få dette inn i media slik at folk får vite at de har en mulighet til å hjelpe, men får dårlig respons hos norske medier. Derfor hadde det vært utrolig hjelpsomt om du bare kunne nevne det 🙂

  Legger ved det hun postet på facebook for noen timer siden:
  Sea and Sun starter innsamling for ofrene fra Haiyan stormen. Bidrag kan settes inn på Sea and Sun Minsitries International’s konto i DNB 7262.05.31112.
  På Camiguin var det ikke noen ødeleggelser, men vi vil reise til nord Cebu der det er store ødeleggelser. I media hører vi mest om Tacloban, men det er store ødeleggelser på andre øyer også. Tirsdag i neste uke leier vi lastebil og kjører inn nødhjelp, matter til å ligge på, tegnesaker og leker til barn. Barna har mistet alt og trenger trøst og oppmuntring. Sea and Sun kjøper inn tegnesaker og vi kommer til å sitte med barna slik at de kan tegne det de har opplevd. Etterpå synger vi sammen med dem og leker litt. Vi ønsker å hjelpe barn til å begynne å bearbeide traumet de har vært igjennom. Vi tar også med vitaminer og leker. Dersom vi får stor respons på innsamlingen reiser vi tilbake til Cebu eller Tacloban med skolemateriell når skolene åpner igjen. Vår respons blir 2 delt:
  1: Nødhjelp, matter til å ligge på og hjelp til barn.
  2: Skolemateriell til barneskoler og high school.
  Sammen kan vi hjelpe mange, takk til dere alle som vi være med å hjelpe!

  Stor klem

  1. Poster det på facebooken min 🙂

   Klemmer!

   1. Susanna

    Åh, fantastisk! Du er super 🙂

 19. Pjoh, siden du skrev «sykehuset here we come» trodde jeg det var noe på gang. Har jobbet i hele dag så jeg leste ikke det forrige innlegget, haha. Veldig fint antrekk forresten, du ser utrolig bra ut! 🙂

  1. Haha, beklager! Ikke at det hadde vært noe farlig, da 🙂

   Klem!

 20. hei Caroline! hvis jeg ikke husker helt feil så ga du Lars Kristian en LV weekend bag i julegave? Jeg lurer bare på hvor mye den kostet og hvilken strl han har den i? har ønsket meg denne bagen i en evighet nå, og vil vite prisen så jeg ikke tor jeg har spart opp nok også har jeg egentlig ikke det. men synes det er litt flaut å sende mail, og er ikke sikker på om prisene i pund på nettsiden er den samme som her i Norge. håper du svarer 🙂 ellers vil jeg bare si at du har en veldig fin blogg! er innom flere ganger og jeg er gutt! inspirerende er du! (kan hende denne kommentaren kom opp to ganger, er ikke sikker. plutselig lastet siden seg inn på nytt igjen og jeg var ikke sikker på om kommentaren hadde blitt postet, så jeg skrev den igjen)

  1. Ja, det stemmer 🙂 Han fikk den største strl., og den kostet 8000,- om jeg ikke husker helt feil 🙂

   Tusen takk for så fine ord 😀 Håper du får kjøpt deg bagen, Lars-Kristian bruker den hele tiden, så det er ingen dum investering 😉

 21. Er det til salgs? Må kjøpe det, så lekkert!

  1. Ja, det kommer for salg i morgen / torsdag 😀 Sier ifra!

   1. Astrid

    Tusen takk, for raskt svar! Herlig! Lykke til på innspurten:)
    Gleder meg til å lese mer om babygleder og babytips framover.
    Glad for du har en så fin og deilig blogg å lese, jeg liker den så godt.
    Du kommer også med mange tips jeg liker!
    Takk for at du gjør så mye for å lage en slik bra blogg:)

 22. Dette var helt nydelig 🙂 Du stråler som aldri før <3

 23. Ida Marlene

  Først og fremst; Wow! You look great! Elsker fargen på skjørtet! Alltid så stilfull og elegant kledd, og strålende vakker som alltid <3

  Så vil jeg gjerne få fortelle deg at jeg synes du fremstår som en sterk person, Caroline! Jeg har lest noen av kommentarene du har fått angående den lille datteren din som kommer om noen uker, og jeg kan ikke fatte og begripe hvordan folk får seg til å skrive så mye stygt og nedlatende. Jeg forstår ikke hvorfor man ikke kan skjemme bort ungen sin med flotte klær og leker, og samtidig lærer dem vanlig folkeskikk? Hvorfor må det være enten eller? Du og Lars-Kristian virker som to veldig oppegående mennesker; jeg er sikker på at hun vil bli en omsorgsfull datter fylt med kjærlighet, for det var det foreldrene hennes lærte henne til å bli.
  Hvor du får styrken din fra Caroline, er meg et mysterium, spesielt siden disse menneskene tydeligvis er her for å dra deg ned i møkka. Du er som en løvetann 🙂 "løvetenner står for mot og styrke: de presser seg opp gjennom asfalten år etter år, og selv om man prøver å fjerne dem, kommer de alltid sterkere tilbake. De liker å stå høyt og oppreist og vendt mot solen, og selv om noen tråkker på dem, reiser de seg opp igjen."

  1. Så utrolig god du er <3 Dette var så fint sagt, tusen takk <3

 24. Hei:)
  Lika veldig godt kolleksjonen din:) lurte på kor kledne blir lagt ut for salg hen når den tid kjem?:)

  Trine

 25. Malle86

  Når jeg ser den fødesenga der, så tenker jeg tilbake på min første fødsel som var i sommer! Veeldig vondt, men gud for en opplevelse!!! GLED DEG!!! Og lykke til når den tid kommer :)! Gjett om jeg vil gjøre det igjen! Synd samboeren kun vil ha to barn 😛 HEHE

 26. Sunniva

  Det skjøtet var NYDELIG!! Det går på ønskelisten til jul :))

 27. Nydelig skjørt! Kan det brukes av ikke-gravide også? Hva slags stoff er det?

  1. Litt usikker, tror det vil bli for stort :/ Men jeg skal høre med tailor heaven 🙂

 28. Jeg har vært på jakt leenge etter en STOR hårdonut, slik som du har her. Hvor har du kjøpt din? 🙂

  1. på asos.com 🙂

 29. Karoline

  At du er 12 dager fra termindato er helt latterlig INSANE. Shit så rå du er!!!
  Lykke til med fødselen og lillejenta. Ønsker deg alt det beste, takk for at jeg har fått følge deg:)
  Klem

  1. 17, men tusen takk 😀

   Klemmer!

 30. Elegant! Så vakker du er 🙂

 31. Wawa ~ ~ är verkligen fascinerande, denna uppsättning är särskilt snygg, bra som dem

 32. Cristina

  Hei!

  Ville bare si at jeg har vært inne på Kvinneguiden på en tråd som gjelder deg og ble ganske forskrekket over hvor mye ufint folk klarer å vrenge ut av seg når det gjelder andre. Jeg synes du har en flott blogg, skriver underholdende, og at du er absolutt nydelig – særlig til å være så nær opp mot en fødsel. Jeg regner med at du er sterk nok til ikke å ta deg nær av alt det useriøse folk skriver, janteloven lever desverre fortsatt i beste velgående.

  Du har vakre bilder, og jeg synes du er modig som deler livet ditt med det norske folk. Lykke til med fødselen – og med barseltiden – som kan være en ganske tøff tid. Tøffere enn de fleste gravide er klar over. Like etter at jeg hadde født husker jeg at både jeg og min romkamerat på sykehuset ble enige om at det var et stort informasjonshull når det gjaldt begynnelsen av barseltiden. Det gjør vondt å gjøre de enkleste ting, og når man er vant til å ha kontrollen over livet sitt, kan man føle seg ganske hjelpeløs over å plutselig å ha fått en ny liten og fullstendig urimelig og uforutsigbar sjef i huset. Husk på at hvis du får slike følelser så er det helt normalt – og kanskje du kan hjelpe andre ved å dele dem. Mange kan føle seg utilstrekkelig over andres perfekte liv, og hvis en med din følgeskare innrømmet at liv med barn ikke alltid er å leve på en rosa sky – selv om vi forguder barna våre og synes de er det beste som har skjedd oss – så ville du kunne gjøre en god gjerning.

  Jeg ble glad for din kommentar for frisyren din, det er godt å se at du ikke lar deg presse til å leve livet ditt slik andre vil. Jeg er også absolutt overbevist om at din datter kommer til å få to fantastiske foreldre som bryr seg om henne, og gir henne en flott oppvekst. Det er ikke antall pene kjoler i skapet som avgjør om et barn er bortskjemt eller ikke, og med så oppegående mennesker som dere er så tror jeg hun vil få det veldig, veldig bra.

 33. Den sista bilden var sååå vacker… Så klassiskt kvinnligt, nästan som taget ur en film från början av 1900-talet. Din kollektion ser ut att vara helt i min stil, fina linjer och färger.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *