Dream team

I dag var vi tilbake på nedre jønholt gård for å ta bilder, det ble aldri noe av forrige gang, men disse ble virkelig bra! Denne gangen fikk vi låne lys også, og da blir alt så mye lettere. Her er en sniktitt, viser dere resten når kolleksjonen lanseres 🙂

lig takk til nedre jønholt gård for lån av lokalet, ettersom vi fikk bruke det til fri disposisjon i dag, tenkte jeg å informere dere om deres julebord som er den 15. november – et julebord i særklasse – med show og middag. Klikk her for mer informasjon. 

___________________________________________________________________________________________________________

Vi kom faktisk hjem nå nettopp, reiste herfra i ett-tiden, så det tar sin tid. Jeg både liker og ikke liker å være borte sånn hele dagen. Liker det fordi jeg får et avbrekk fra kontorstolen og dataskjermen, liker det ikke fordi jeg alltid må ta i et tak for å komme a jour når vi endelig er hjemme og jeg egentlig er helt gåen. Men nå blir det jo uansett ikke mange av disse dagene fremover. I tillegg gir jeg fra meg epostansvaret fra i dag av, men er nødt til å svare de som kom inn før helgen, så det skal jeg bruke kvelden på samtidig som jeg skal forberede dagens siste innlegg til dere, det blir litt blandet julegaveinspirasjon *stemning*

Håper dere har hatt en fin start på uken! Det har jeg 

67 kommentarer

 1. Flott bilde av seg 🙂
  Lenge siden du har hatt innlegg om månedens anstrekk, bare et lite ønske..
  Ha en fin dag, alle tre 🙂

  1. Det kan jeg godt ha 😀 Tusen takk!

 2. Siri H.

  Åå så fin du er ❤️ også så fint lokalet! Utrolig koselig

 3. benedicte

  Hva er det egentlig du jobber med? skjønner egentlig ikke det du sier du har så mye kontorarbeid og eposter å svare på. Høres ut som en krevende jobb.

  1. Jeg jobber hovedsakelig med bloggen. Det er krevende, men utrolig gøy 🙂

 4. Flott kjole og nydelig bilde! Gleder meg til å se resten av kolleksjonen. Håper den kommer før julebordssesongen?!!

  1. Ja, selvsagt 😀 Regner med onsdag 😀

 5. Du fortjener så mye skryt og ros, bloggen din er så koselig 🙂 Jeg blir så glad av å lese den, og spesielt nå når du også begynner å komme i julestemning (som jeg har vært i siden august!!!!!) 🙂 Håper du får en kjempe fin kveld, skulle ønske jeg bodde i området for da hadde jeg kommet bort å gitt deg en klem og fortalt for en fantastisk flott person du er! 😀 Håper du tar det til deg, for jeg ville ikke skrevet det hvis jeg ikke mente det, hihi 🙂 Stor «cyber»klem 😀

  1. Så god du er! Tusen takk <3

   Mange klemmer tilbake - cyberstyle :p

 6. Så stemningsfulle og vakre bilder 🙂 Gleder meg til å se resten :)!Du gløder,du vakre gravide Caroline <3 Pst ,så i forrige innlegg at du nevnte barselhotell…det har vi ikke på ST,men pasienthotell ;)På barsel kan alle rom brukes som familierom,så sant det er kapasitet til det,og det er det som regel :))!! Veldig populært,og mange ønsker det 🙂 Pappaene "booker " seg inn 1 natt om gangen (avd kan aldri gi noen garanti for flere døgn om gangen,pga uforutsigbarhet og "pågang" i avd,med unntak av de som har barn på NFI. Som regel får pappaene bli så lenge det er ønskelig 🙂 300 kr døgnet for kost og losji 🙂 Lykke til,vakre Caroline,du har noe fantastisk å glede deg til <3 <3

 7. How great that you can enjoy your time on such a beautiful place and the photo is adorable <3

  xx from Bavaria/Germany, Rena

  http://www.dressedwithsoul.blogspot.de

 8. The City

  Hei! Vi er to rødtopper fra Kristiansand som sammen har bandet The City! Vi skriver alt materiale selv og sammen med vår eldre søster. Vår siste låt er ute nå, og vi lurte på om du vil ta en kikk? 🙂 Vi er veldig opptatt av å ta opp viktige temaer, og hjelpe folk gjennom musikken 🙂

  Varme klemmer fra The City!

  http://www.youtube.com/watch?v=3iEXUhEbcVE

 9. Kristin

  Så deilig julestemning du har på bloggen din nå!
  Kunne du gitt noen tips til julegaver til menn? Brødre, pappa, kjæreste osv. Sliter med å finne gode gaver til rundt 500-1500kr!
  Og du som er så flink til å arbeide flittig foran dataen, kunne du gitt en sliten masterstudent noen tips til å finne motivasjonen?

 10. Så flott bilde! Gleder meg til å se resten 🙂

 11. Veronika

  Lurer på hva du har utdannet deg som, og evt jobber som? Siden du ofte nevner blant annet å sjekke epost. Er vel bare jeg som ikke har fått med meg det :p

  1. Jeg er utdannet journalist og driver eget firma med mannen min. Jeg jobber hovedsakelig med bloggen, men har også andre arbeidsoppgaver utover denne. Nå har jeg permitert meg fra disse ettersom det er under 3 uker til termin 🙂

   1. Therese

    Er du utdannet journalist? Som i at du har fullført en 3-årig bachelor? Bare lurte siden jeg tenker å studere det selv.. 🙂

   2. Jeg har fullført på NKF, det er 2 år 🙂

   3. Journalist er ikke en beskyttet tittel, dermed er det heller ingen fasit på lengde på eller type utdannelse.:)

    Hilsen en som tar en bachelor i journ.

 12. Gleder meg til å sjå julegåveinspo! 🙂

 13. Hvem er det som skal ta over ansvaret for e-posten egentlig?
  Når er det du har termin?
  Mye lykke til i tiden fremover! Blir spennende å følge med hvordan det går 🙂

  1. Har termin 1. desember 🙂

   1. Er ikke lenge igjen da nei 🙂
    Men hvem er det egentlig som skal ta over ansvaret for e-posten din?? (Bare nyskjerrig;))
    Har du plan om å fortsette å blogge slik du gjør nå etter den lille er kommet?

   2. Lars-Kristian er min høyre hånd, han har ferie fra i morgen til midten av januar også, så det kommer godt med 🙂

 14. Nydelig som alltid kjære deg! <3 Du stråler!

 15. Ragnhild

  Du er et slående! bevs på at man ikke trenger å stoppe opp livet sitt, og bare kle seg i store stygge gensere og bukser, selv om man blir gravid!
  Det er drømmen å klare å holde på slik du har gjort og se så slående vakker ut gjennom graviditeten!

  1. Tusen takk 😀 Det å gå gravid er ganske magisk, man føler seg litt ekstra spesiell 🙂

   Klemmer!

 16. Når prinsessa di kommer, håper jeg du roer ned på bloggingen og BARE nyter de første ukene med henne og LK.. De første ukene er så spesielle og du får de aldri tilbake. Jeg NØT at hun måtte ligge på brystet vårt 24 timer i døgnet den første uken, vet ikke hvordan vi klarte å stå oppreist, levde vel på babyrus:) Sier det bare fordi du er så flink til å blogge flere innlegg om dagen, og det må jo ta mye av din tid?! Husker bare selv at de var de beste ukene i mitt liv, og håper bare at du ikke får dårlig samvittighet om du legger bloggingen litt til side…

  GLEDER MEG til å følge deg fremover, spennende!!!:-D

  Ha en fin kveld!! Etter uke 38 kan det jo faktisk skje NÅR SOM HELST!!! 😀

  1. Det skal vi gjøre <3 Vi gleder oss!

 17. Hvordan tror du bloggingen kommer til å bli rett etter fødselen? VI skjønner jo sefølgelig at blogging bli nedprioritet den første stunden med ny baby og viktigere ting på planen:) Men tror du at du kommer til å gi en lyd når du har den skjønne lille er komt?

  1. Selvsagt skal jeg gi lyd 🙂 Det blir sikkert til at Lars-Kristian poster et innlegg og forteller om situajsonen 🙂

 18. Du er så fin ! 😀

 19. Helene Kristiansen

  Hei Caroline!

  Du er så utrolig vakker og du kler virkelig å være gravid. Vet du har fått mye negativt på grunn av magen din, men vet du hva, jeg syntes den er helt nydelig og det er absolutt ikke noe du burde være »redd for» å vise frem her på bloggen. Tullete mennesker som ikke har noe bedre og si 😉

  Jeg bare lurte på en liten ting, men jeg vet ikke helt hvordan jeg skal gå frem? Har aldri gjort noe slikt før, men nå trenger jeg sårt hjelp.

  Den 20. Juni ble jeg tante til en nydelig liten gutt som ble født 10uker før termin og ikke veide mer enn 855gram, med store hjerte komplikasjoner. Han kjempet seg igjennom oppturer og nedturer, sykdom og mirakler og i slutten av August fikk han endelig komme hjem fra sykehuset. Vi trodde at faren var over, at nå skulle han få vokse seg stor og sterk slik at han kan få hjerteoperasjonen han trenger for å leve videre, men for to uker siden ble han sendt i all hast til sykehuset. Han hadde gått over i hjertesvikt og medisinene som holder hjertet hans gående hadde begynt å ødelegge de andre organene hans. Han ble igjen innlagt på sykehuset og denne gangen får han ikke lov til å komme hjem før operasjonen er gjort. Som om ikke dette var nok fikk han for få dager siden lungebetennelse.

  Lille Nixon og familien hans bor i USA (jeg er halvt Amerikansk) og der har det seg dessverre slik at sånne ting ikke blir dekket av sykehuset eller staten. Moren hans måtte slutte på studiene sine, faren hans har tatt til seg en ekstra jobb og midt i alt dette står de også med storesøsteren hans Baylie på bare fire år. Nixon er bare 6mnd, men de har allerede legeregninger opp etter ørene og dette er før han i det heletatt har hatt hjerteoperasjonen som vil gjøre det mulig for han å vokse opp.

  Det er helt utrolig fælt å sitte i et land som Norge der vi er så heldige å får slikt dekket, uten å kunne gjøre noen ting. Så derfor har jeg opprettet et støttefond i Nixon sitt navn og jeg lurte på om du kunne spredd det videre for meg?

  Link til en informasjons poster ligger nederst i kommentaren. Skjønner hvis du er noe skeptisk til dette, så du må bare kontakte meg hvis dette er noe du kunne tenke deg å hjelpe til med, men vil vite litt mer om.

  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151803180241700&set=a.10150271761841700.329963.584676699&type=1&theater

  Mvh Helene Kristiansen.

 20. Du er så flott Caroline! Jeg håper du tar dette i beste mening: Jeg forstår virkelig ikke at folk sier du har liten mage! Du er jo ei trulte sammenligna med hvordan du var før du ble gravid :p Jeg måtte le da du la ut bilder du tok hos fotograf, magen har jo blitt diiiiger! 😀 Gleder meg til å se den lille prinsessa, det er sååå fantastisk med nytt liv <3 For en velsignelse, for et fantastisk hverdagsmirakel!

  1. Christina

   Og jeg forstår virkelig ikke folks behov for å kommentere gravide kvinners kropp, uansett liten eller stor!

 21. Kommer du til å permitere deg fra bloggen en stund også? o.O

  1. Ikke nå, nei 😉 Den første uken etter at jeg har født, blir det en pause, men så kommer jeg tilbake og får ta ting som det kommer 🙂 Tror det skal gå helt fint, selv om det kommer an på både henne og meg 🙂

 22. Grethe Bøen

  nedre jønholt gård – med små bokstaver? Egennavn i Norge har stor bokstav, trodde journalister lærte slikt.

  1. det estetiske ble finere sånn, heldigvis er det en blogg og ikke en nettavis, jeg styrer alt selv, så heldig er jeg 😉

 23. Så utrolig nydelig bilde av deg 🙂

  1. Tusen takk 😀

 24. Silje Kristine

  Noe jeg virkelig gjør, er at jeg beundrer deg. Jeg setter så stor pris på at du fremstiller deg på en så måte som du gjør. Du får meg og mange andre lesere til å bli så inspirert. Jeg er ei 18 år gammel jente, som føler meg etter hvert innlegg jeg leser, voksen. Jeg blir på en måte litt mer eldre og enda mer inspirert av det du skriver og av det jeg leser!

  Her for en stund siden var jeg på Herkules, og fikk et syn av deg. Du så stressende ut og farte bortover gulvet. Jeg ble så glad for at jeg endelig så deg på virkelig. Jeg gikk videre, smilte, mens jeg kikket ned på gulvet. Det gjorde dagen min litt bedre enn slik den var.

  Selv om jeg ikke kommenterer på bloggen din så ofte, nyter jeg av innleggene du skriver hver dag. Som sagt, selv om jeg er 18 år, inspirerer du meg veldig mye. Du inspirerer meg til jeg skal flytte for meg selv, alt fra daglig ting, trening, klær, humør og ikke minst livet. Det er jo koselig at vi nesten bor i samme by også. Jeg vil at du skal vite at du betyr noe for oss «unge» også. Jeg og vi setter pris på deg. Du hjelper meg.

  1. Å, du skulle sagt hei til meg! Det er bare koselig, selv om jeg så og si alltid stresser, hehe 🙂 Så hyggelig at du føler at bloggen min gir deg noe, det gjør meg glad 🙂

   Ønsker deg masse lykke til, kanskje vi sees snart igjen 🙂

   Klem!

 25. Hvem skal ta over epost ansvaret da? Blir ikke du nødt til å ta endelige svar og avgjørelser selv? Ble bare litt nyskjerrig på hvordan du skal løse dette 🙂
  Ellers når jeg først kommenterer så må jeg si at du ser like fantastisk ut,om ikke vakrere nå som du er høy-gravid som før.Og bloggen din er helt herlig å lese.Virkelig kvalitet og jeg skjønner veldig godt alt arbeidet som ligger bak dette.Jeg vet ikke hvordan du gjør det,men jeg får alltid en god følelse og masse inspirasjon av å lese bloggen din.

  1. Det blir Lars-Kristian i første omgang, og vi har jo ikke akkurat problemer md å ha dialog 😉 Men det er utrolig hvor mye tid en sparer på å ikke sitte og svare selv.

   Tusen takk for flott tilbakemeding 🙂

 26. Hei! 🙂 dette er ikke relevant for innlegget, men ville bare minne deg på at bleiebøtten ikke må stå på varmekabler, da hjelper det ikke med den lukthemmende posen inni. Det holder å f.eks legge en liten rist under, bare slik at den ikke er i direkte kontakt med gulvet 😉 bare ett tips fra en mor til en annen 😉 ha en fin kveld fine du <3

  1. Det vet jeg, vi flytter den når bleiene fylles opp 😉 Har en liten krakk den kan stå på 🙂 Takk for info 🙂

   Klem!

 27. Hei 🙂 Har fulgt med på bloggen din i flere år nå, og har aldri lagt igjen en kommentar. Har endelig begynt å trene fast nå og dette fungerer skikkelig bra med motivasjon fra bloggen din. Så det jeg lurer på er hva man bør spise rett etter trening? Har alltid lurt på det… Lykke til videre 🙂

 28. Tvitvi på onsdag med lansering!

  Klem

 29. Hei!

  Jeg vet ikke om du har lest bloggen min, men den ligger hvertfall på
  http://lodgelady.blogg.no/

  Selv skriver jeg en veldig annerledes blogg enn din, mest om barns oppvekst og barns rettigheter.

  Ok, her kommer det jeg lurer på. Jeg jobber aktivt for å forebygge vold og seksuelle overgrep mot barn. 19.november er verdensdagen for forebygging av overgrep mot barn. I den forbindelse ønsker jeg å få med meg deg, og endel andre som jevnlig er på topplistene på en felles aksjon mot barn som lider. Jeg tenker at jeg skriver en kort tekst, og ordner fakta og bilde, og at alle publiserer dette på hver sin blogg 19.november.
  Er dette noe du kunne tenke deg?

  Har forståelse for at det kanskje ikke passer helt inn i ditt konsept, men det er en utrolig viktig sak, og vi som når ut til så mange bør stå opp for barns rettigheter.
  Det vil ikke bli noe annet arbeid for deg enn å publisere.

  Mvh. Eivor Evenrud

 30. Så flott du er, Caroline:)
  Hvor kjøper du de tykke strømpebuksene dine? Merket det ble aaalt for kaldt med 80-den i morges :/ Og har sett på eldre innlegg at dine strømpebukser har veldig fin tekstur, passe matt og tykk 🙂
  Er fast leser, men har aldri «tort» å legge igjen kommentar før 😛 Men du virker så hjelpsom, og kommer med kjempegode tips om alt mellom himmel og jord at jeg kan ikke si annet enn at du er herlig (:

  1. Jeg bruker 100 denier shine fra h&m 🙂

 31. Finner det utrolig morsomt når folk spør deg hva det egentlig er du jobber med, og hvorfor du må svare på så mye epost. Tror de hundretalls bloggkommentarer og e-post hendvendelser daglig, 2-3 magasinlignende innlegg med ofte tidkrevende fototagning og research hver eneste dag, en masse annonsesammarbeider, kleskolleksjoner og krav til tilstedeværelse i forbindelse med arrangementer/ sponsorer osv tar 10 minutter daglig?

  Folk skjønner kanskje litt mer automatisk hva man gjør, når man sier man er lege… Men de fleste må da skjønne at det du holder på med, uavhengig av hva man måtte mene om saken, krever mye arbeid.

  Bare fascinert over hvor ofte det spørsmålet kommer opp, og da ofte av folk som tydligvis leser bloggen jevnlig og nødvendigvis får med seg f.eks at du lanserer bok, kleskolleksjon, diverse modellopdrag osv… What gives?

  Finner det også litt merkelig at folk kommer med kommentarer i gaten «du bruker jo bare hele dagen på å trene og sminke deg osv», det er da vel på en måte også jobb når man bruker det som et gjengående publisert tema. Folk kommer til bloggen bl.a for treningstips/ sminketips, og da er man jo på sett å vis forpliktet til å levere.

  1. Er så glad for at noen forstår, for du har virkelig forstått det 🙂 Tusen takk! 🙂

 32. Kommer du til å fortsette med daglig blogging i mammapermisjonen? Blir eit savn om det blir stille innpå her

  1. Daglig blogging blir det, er jo i mammaperm allerede 🙂 Hvordan det blir når hun kommer til verden er jo umulig å si, men jeg tror uansett at daglige innlegg skal gå fint. 3 like fyldige og detaljerte innlegg blir nok vanskelig i starten, men :/

 33. Husker jeg syntes du var så vanvittig vakker da jeg begynte å lese bloggen din litt før bryllupet deres, men du har jo bare blitt enda vakrere siden den gang! How?! Haha, neida, men altså, vakker er du!

  1. Jeg blir helt satt ut! Tusen takk <3

 34. Christine

  Du er vakker 🙂

 35. Du ser bare vakrere og vakrere ut for hver dag. Og bloggen som blogg er mer inspirerende enn noensinne.

  …Med ønsker om en god tid framover- fra meg, til deg og dine. 🙂

 36. Cathrine R

  Fantastiske, fantastiske deg<3 Du er så utrolig flink! Du må jo være utrolig stolt av deg selv!? Du har vært med å designet en kolleksjon, kan ikke si noe annet enn: "wow!".

  Og du ser helt nydelig ut, og jeg er så imponert over hvor aktiv du har vært gjennom svangerskapet, det må jo være en utrolig inspirasjon for andre i samme situasjon 🙂

  Også lurte jeg på en ting, trodde jeg visste "alt" om deg, men ser du skriver du driver et firma sammen med LK? Hvilket firma er det? Det er vel ikke Treasures? 🙂

  Ha en topp kveld søteste<3

 37. Å! Gleder meg til å se resten 🙂

 38. Nydelig bilde, nydelig kjole!
  Jeg lurer på hvilken leppestift du har på deg her, og hvilken farge…?
  Kunne se ut som noe for meg 🙂
  Lykke til med fødsel og alt det koselige som følger.

  1. royal red fra studiomakeup, så fin! 🙂

 39. Michelle

  Så nydelig bilde av deg Caroline! Gleder meg til å se flere av bildene! Håper alt står bra til med deg og den lille! Nå kan jo hun komme når som helst :O spennende!! Ønsker deg en fin dag :))

  1. Tusen takk, så koselig å høre! Du er så god 🙂 Ønsker deg en fin dag også 🙂

   Klem!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *