Coverbrands: julegavetips

annonse 

gulvet

Nå er det faktisk på tide å starte på julegavene hvert øyeblikk, og coverbrands har allerede kjørt i gang årets kampanje, som betyr inntil 30 prosent rabatt på en mengde varer inkludert gratis frakt 🙂 Her kommer mine beste tips til gaver, dersom du ønsker å handle noe derfra. Hele utvalget finner du her

___________________________________________________________________________________________________________

tips til julegaver fra coverbrands.no 

1. jean paul gaultier – parfyme er alltid en vinner, og pappa vet allerede at han får denne fra oss i år. Dette har vært hans favoritt i en årrekke, og ha hintet til at den begynte å gå tom forrige gang han var på besøk.

2. kroppssåpe fra gentlemans brand som dufter av helt fantastisk kokos. Lars-Kristian har blitt veldig glad i denne og har testet den ut for meg i forkant av dette innlegget, og jeg tror faktisk at den blir værende i toalettmappen hans som han har med seg hver dag til trening. Kjekt for guttene å kunne jåle seg litt også, og i tillegg lukte så godt! Tilfører fukt og er uten sulfater.

3. shave cream fra gentlemens tonic er en barberingskrem spesielt utviklet for å glatte og fukte huden under barbering. Sørger for en tett og komfortabel barberingsopplevelse uten rødhet og svie. Passer alle hudtyper og spesielt sensitiv hud.

4. bad norwegian – kremen som ikke er for kvinner. Denne har Lars-Kristian brukt i noen år nå, helt fra han fikk den av meg i julegave for 2-3 år siden. En krem helt uten lukt som er utviklet av spesialister i Norge og produsert i Sverige. Kremen er 100 prosent fri for parabener, silikon, parfyme og fargestoffer, og inneholder ingredienser som er spesielt godt egnet til menns hud. Tilfører akkurat passe med fuktighet etter hva jeg har hørt.

5. dr. bronner bodylotion er en organisk, økologisk og fairtrade-basert bodylotion som innholder jojobaolje, organsik kokkosnøttolje, hempolje og avokadeolje. Dette hjelper mot tørr hud, og kremen trekker raskt inn i huden, som holder seg hydrert, myk og glatt. Kun de beste organsike essensielle oljene er brukt for å skape en lett duft. Midt i blinken for den litt jålete mannen med litt tørr hud 🙂

___________________________________________________________________________________________________________

1. percy and reed hårspray – perfekt for den som ønsker knallbra hold hele dagen.

2. sunspa chocolate – selvbruneren over alle selvbrunere. Denne er knallgod og for alltid en favoritt. Den perfete julegave til den som ønsker litt glød i vintersesongen.

3. crabtree & evelyn har de beste håndkremene. Denne er uendelig drøy, pleier og tilfører fuktighet til både hender og neglebånd slik at de blir glatte og myke. Dufter herlig av granateple.

4. miriam quevedo er et helt nytt hårmerke, og denne kremen kan jeg virkelig anbefale dersom vedkommende ønsker seg silkeglatt og mykt hår. Denne reparerer og motvirker skadet hår, forhindrer at fargen blekner raskt og motvirker tørt hår forårsaket av varme og kjemikalier.

5. caviar manicure er alltid gøy å få, perfekt på fest, og sort er spesielt lekkert nå i vinterhalvåret.

6. too faced sin royal oil som dufter av nydelig kokos og tilfører huden en lekker glans, farge og shimmer er det perfekte produktet å gi bort i gave. Jeg elsker denne og kommer til å bruke den flittig i festsesongen.

7. gel lab fra deborah lippmann gir gelenegler uten lampe, verktøy eller skade på neglene. Must-have for jålejenter!

8. kanskje du kjenner noen som skal bli mor? Da er dette gavesettet fra mama mio perfekt! Inneholder boob tube, tummy rub oil og lucky legs – alt den vordende mor trenger for å holde kroppen glatt og smidig gjennom svangerskapet. Selv sverger jeg til denne oljen og har brukt den gjennom snart hele svangerskapet, den er så god og smitter ikke av på verken klær eller sengetøy.

9. nude tude fra the balm – blant mine favorittpaletter! Kan brukes til hverdags og fest, og inneholder bare fine skygger som aldri drysser og som sitter hele dagen. Anbefales!

___________________________________________________________________________________________________________

1. voluspa har de beste duftlysene, og dette som dufter av crisp champagne er intet unntak. Perfekt for en mor eller mormor som liker å tenne masse lys for å skape god stemning.

2. hvem blir vel ikke glad for en toalettmappe fra lulus? denne størrelsen er perfekt og rommer det meste, pluss at fargen er både spennende og annerledes. Genial å ha med i kofferten ettersom den er myk, men den pynter også opp på badet. Finnes her.

3. collagen booster fra ole henriksen er et lite mirakelprodukt, et anti-aging serum som glatter ut eksisterende linjer, mens den forhindrer og bremser forekomsten av nye. Passer alle hudtyper.

4. L:A Bruket sine håndsåper er helt magiske! Denne har jeg hatt stående på gjestebadet en liten evighet ettersom den er så drøy, og det er mange som har spurt hvor såpen er fra. Det er altså denne, og den anbefales!

5. ultimate neck cream fra ole henriksen er en halskremen spesielt rettet mot de unike behovene til hals og bryst, for å bremse aldringstegn.

6. human + kind er en mirakelkrem som skal er effektiv på en rekke hudproblemer, blant annet mot eksem, psoriasis, mindre brannskader, insektsbitt og kløe , acne, strekkmerker og arr , forkjølelsesår, sensitiv hud med mer, og må jo være den ultimate redningen for mor å ha i vesken. 96.2 prosent naturlig!

___________________________________________________________________________________________________________

christmas gift for me

Tislutt må jeg tipse om en kjempefin julegave du kanskje kan vurdere å gi til deg selv – mini mani month julekalender fra ciate! Denne er så fin, jeg hadde en fra samme merke i fjor, og du får 24 små neglelakker eller caviar manicure sets, med små, søte beskjeder for hver dag. Så skjønn ♥ 

___________________________________________________________________________________________________________

– gleder meg til jul – 

81 kommentarer

 1. Hei Caroline! Masse flotte gavetips 🙂 Elsker slike tips-innlegg ♥ Er så gøy å oppdage nye butikker og produkter man ikke visste fantes.
  Ha en fin kveld videre ♥ PS! Hvem heier du på i Farmen i år?? Klem

  1. SÅ koselig å høre 🙂 Vet ikke hvem jeg heier på ennå 😉

   Klem!

 2. Kristine

  Tenk så skuffet du blir den første desember når du oppdager at du allerede har åpnet luke nummer 1…;)

 3. Seriøst. Kaviarmanikyr? Jo lysere grå, jo bedre.

 4. Charlotte

  Vet du hvor lenge det er 30%? Lurer på hvor rask jeg må være på avtrekkern! Hehe 😉

  1. til 16. desember 🙂

 5. Oi! Her var det mye fint! Fikk masse ideer nå til julegaver! Jeg gleder meg også sikkelig til jul og har allerede funnet frem litt julepynt! Julen er den beste tiden på året. Hvorfor ikke dra den ut så lenge som mulig? 🙂
  Ha en fin kveld! 🙂

  1. Vi skal på shopping til torsdag, gleder meg 😀 Til neste uke finner jeg frem pynten 😉

 6. kan du please vise hvordan du lager den dotten på hode??<3

 7. Herlige tips! Gleder meg sånn til jul selv:)

  Du har sikkert fått med deg tragedien på Filippinene. Send «HJELP» til «2272» for å støtte Røde Kors med 200,- til ofrene for tyflonen.

  På bloggen min har jeg lagt ut bilder fra oppholdet mitt der, vakre vakre Filippinene:)

  https://mydirtysho.es/dear-philippines/

 8. Takk for mange gode julegavetips 🙂 Den julekalenderen ser så fin ut, husker jeg syns det i fjor også!

 9. Takk for fine tips 😉

 10. Dessverre ikke noe for meg og min familie alt for dyre gaver i en adventskalender

  1. adventskalender? :/ det er ikke snakk om adventsgaver. .

 11. Hei! Første gang jeg prøver meg på netthandel, men når jeg legger inn produktene i «handlebagen» så kommer ikke julesalgprisen opp. Kun den gamle/ordinære prisen. Er det noe jeg gjør feil? Vil det trekkes fra senere ved betaling?

  Håper på hjelp, for fant mange gode julegavetips her

  1. Så merkelig! Jeg skal høre med Coverbrands 🙂

   1. Anette

    Det samme skjedde meg… Jeg så det bare ikke før etter at jeg hadde betalt…

   2. Da sender du bare ordrebekreftelse til Coverbrands med kvittering, så betaler de tilbake det du har betalt over 🙂 Ikke noe problem!

 12. En liten oppklaring (jeg vet det er forvirrende!) : «organic» på engelsk betyr akkurat det samme som «økologisk» på norsk. «Organisk» på norsk betyr at noe ikke er kjemisk. 🙂 Ha en flott dag!

  1. Ikke kjemisk? Er du sikker? 😉

   1. Nerden

    At noe ikke er kjemisk? ALT er kjemisk! Bygd opp av grunnstoffer til molekyler gjennom kjemiske bindinger.

  2. Tunga rett i munnen: Det er ikke syntetisk, men det er fortsatt kjemisk 😉

 13. Tusen takk for flotte tips fra Coverbrands 🙂 Må også bare få si at du er helt nydelig, og en stor inspirasjon. Koser meg med bloggen din hver dag, og er sikkert inne fem ganger bare for å sjekke om det har kommet nytt innlegg 🙂
  Jeg lurte forresten på om du kunne tenke deg å lage et innlegg med julegavetips litt mer generelt, spesielt «fellesgaver» (til mamma & pappa, tante & onkel, bror & svigerinne osv) hadde vært supert! Siden du tidligere år har tipset om mange flotte individuelle gaver! Krysser fingrene for at det er noe du kunne tenke deg, og vil også bare si masse lykke til nå i innspurten. Gleder meg til å lese om fødselen!

  Klem fra trofast leser! <3

  1. Så koselig å høre 😀 Skal se hva jeg får til!

   Klemmer!

 14. Hei 🙂

  Jeg er en jente som trener en god del. Lurte på hva som er best for meg da, ved tanke på selvbruning fra Sunspa. Jeg vil at fargen skal holde godt, at den er fin og gyllen. Vil du anbefale Sunspa chocolate eller Sunspa bodyfitness?

  1. om du kun skal spraye deg i ansiktet, synes jeg chocolate gir best farge 🙂 skal du spraye deg for eks. på overkroppen, vil fitness sitte bedre 🙂

 15. Christine

  Hei Caroline, jeg syns du har en fantastisk blogg og er et flott forebilde. Nå sitter jeg på Filippinene og ber om din hjelp. Kan du vær så snill skrive et innlegg og oppfordre dine lesere til å donere penger for å hjelpe under denne forferdelige naturkatastrofen. Det er en krisesituasjon og jeg kan ikke legge nok vekt på hvor desperate hele landet er nå. Du har muligheten til å nå ut til så mange mennesker, vær så snill hjelp oss.
  Varme klemmer fra et trist Filippenene.

 16. Hvor har du kjøpt de søte ballerinaenglene som pakkelapper? De ville gitt 4-åringen min en ekstra dimensjon til innpakning av julegaver.

  1. de er fra tilda / panduro 🙂

 17. Great tips! I really have no idea what to give my boyfriend for Christmas but these tips helped me hihii♥ Thankyou!

 18. Oj, har inte ens tänkt på att man skall dra igång med julklapparna, det var ju nästan precis sommar.

  Lödder

 19. Tack för tipsen!

  Jag längtar verkligen efter julen!

  Njut din dag!

  You Rock!!!

 20. Flotte tips, jeg skal helt klart benytte meg av noen av de. Blir litt ekstra til noen når julegavene allerede er bestilt, men litt ekstra i julen fortjener de fleste. Bare lurer på om du har noen tips til adventskalender til gutter?
  Takk og ha en riktig fin dag 🙂

  1. tenker du på sånn dag til dag-kalender? må jo bare bli såpe, deo, barberhøvel, flakslodd, sokker, undertøy, singletter, kanskje en trenings-tee, gavekort fra deg på x-antall massasjetimer, romantisk middag når han vil-gavekort, jaa 😉 Har ikke så mange andre tips i farta 🙂

   1. Therese

    Til min mann har jeg kjøpt inn øl som kalendergaver. Han er glad i øl og det finnes jo et enormt utvalg på polet og i litt større butikker. En øl hver dag, av ulik sort, så han får smakt på mange forskjellige. Det vet jeg vil slå an her hjemme. Jeg oppfordrer ikke nødvendigvis til å drikke øl hver dag frem til jul, men det er jo så mange eventer i desember, at det sikkert er ok og ha noen stående også.

   2. Haha, det er jo genialt!

   3. Ja tusen takk det er jo faktisk helt genialt og det har han ikke fått før. Han er jo å veldig glad i å prøve nye sorter. Takk 🙂

 21. Så flott innlegg, takk for mange fine tips 🙂
  Kan jeg spørre om hvor sofabordet som er avbildet i dette innlegget, er fra? 🙂

  1. det er bra bohus 🙂

 22. Utrolig mye kjekkere å lese bloggen din enn å lese religion (som er timen jeg har nå…) ØNSKER DEG EN FINFIN TIRSDAG CAROLINE!! :):)

 23. Kjøpte den bad norwegian kremen til mannen i fjor (julegave). Var luktfri som du sa, men skjedde ett eller annet når den kom i kontakt med hunden hans. Lukta IKKE godt, og lukten ble sittende på huden i flere timer. Ga den videre til stefar, han hadde samme opplevelse. Klaget, fikk ny krem tilfelle feil, og akkurat det samme skjedde. Hjelper ikke hvor mange gode egenskaper den har, når den blir luktende sånn på huden. Æsj! He he.

  1. Så merkelig! Her bruker både pappa og Lars-Kristian denne kremen, har aldri opplevd det :/

 24. Ragnhild

  Hei. 🙂
  Bruker du gel eller akryl negler? Har du noen erfaring å dele?
  Du ser smashing ut. Ha en fin fin dag. 🙂

   1. Ragnhild

    Tusen takk. 🙂

   2. Ragnhild

    Takk for klemmen, det varmet. Dårlig dag i dag, og du gjorde den litt bedre. 🙂 <3
    Klem.

 25. Så utrolig mye fint!
  Har selv siklet etter den kalenderen fra Ciaté! 🙂

 26. Den foundationen som du bruker, og som nå er med i Coverbrands sitt «juletilbud», kommer ikke opp med tilbudsprisen når man skal betale 😛 Det var flere av tingene som bare gikk tilbake til «normal pris» da jeg la dem i handlekurven! Må man ha kode? 🙂

  1. Nei, ingen kode, prisen er allerede trukket fra som du ser 🙂 Foundationen er dessverre ikke med der :/

 27. Ser for meg at d blir litt nettshopping av julegaver i år. 😉 Vår lillegutt kom til verden på søndagskvelden! 😉 8 dager føre tiden! 😉 Godt å være ferdig nå. Å såååå stas å endelig SE han. Hehe,,,så rart at HAN DER har lagt å sparket meg de siste mnd. Så nå ligger jeg på sykehuset,, med såre brystvorter og den søteste lille hjerteknuseren… Gled deg… og masse lykke til 😉 BTW, så hjelper det å legge skjell på brystvortene dersom de blir såre… amazing! 😉 Naturlig itillegg 😉

 28. Tonje Cathrine

  Å så hærlig å få litt jule stevning. Har du noen tips til kalendergaver til kjæresten? Trenger litt inspirasjon fra en så kreativ person som deg. Ha en fin dag Caroline.

 29. Hvilken app har du brukt for å sette bildene sammen i en «ramme»? 🙂

  1. Det er ingen app, det er cs5 🙂

 30. På linken din til oversikten over produktene som er nedsatt, er de merket med redusert pris. Men når du legger varen i handekurven, kommer den til fullpris.. Noe må være feil her?

  1. Ja, det er i hvert fall ikke rikitg. Har sendt en epost til Coverbrands for å høre. De har effektiv kundeservice samt tlf. nr på sidene sine, så det e rmulig å sjekke opp selv også 🙂

 31. SÅ søte sokker 😉 Hvor har du kjøpt de??

  1. cubua eller h&m 🙂

 32. Sunniva

  Håpet noen andre ville kommentere dette, men jeg må visst gjøre det. Organisk betyr ikke at det ikke er kjemisk. Organisk betyr at det inneholder karbonatomer, selv om begrepet blir brukt på mange forskjellige måter.

  1. Dette må du gjerne maile til coverbrands da det er deres produktbeskrivelse 🙂 det er allerede nevnt også 🙂

 33. Christine

  For noen flotte julegavetips 🙂

  Tenkte å kjøpe den barberingskremen til pappa, men han bruker bare maskin. Vet du noe om det går an å bruke barberingsskum, selv om man barberer seg med maskin, eller funker det bare med høvel? 🙂

 34. you look so pretty 😉 cheers!

  btw what graphics program do you use?

 35. Jeg får av en eller annen grunn ikke lagt igjen «reply» på tråder, men takk for svar om ballerinaenglene!

 36. Kjære Caroline
  For første gang på de siste 5 årene har jeg julestemning. Når jeg ser på de flotte bildene og de fine tingene du legger ut, får jeg lyst til å ringe hjem til Norge og be Mormor om å sende ned peppekakeformer og glanspapir slik at jeg kan bake og lage julepynt til familien kommer ned til jul.
  Blir så glad og inspirert av deg:)
  Klem fra Italia

 37. Jeg har handlet flere små detaljer til julegavene mine fra Coverbrands i år. Syns det er så fint å kunne «piffe» opp en gave med å gi en fin neglelakk i tillegg til det som opprinnelig er hovedgaven, og Coverbrands har mange fine og til rimelige priser. Jeg er faktisk ferdig med julegavene i år da *bank i bordet* haha 😀
  Ha en fin dag, fine Caroline 🙂

  1. Ja, det er sant 🙂 Smart!

 38. Hei! fint innlegg! dette spørsmålet passer kanskje ikke så godt til dette innlegget men hvilke vitaminer/tilskudd tar du nå som du er gravid?

 39. Student

  Hei!
  Er det bare den rosa lulus det er tilbud på? Jeg skal kjøpe noen slike i julegave, men ikke i rosa :/

  1. Neida, de har med noen flere i salget 🙂 Du finner alle her https://www.coverbrands.no/favoritter/jul-a2cc63e065705fe938a4dda49092966f 🙂

 40. Det er mulig du allerede har svart på det, men hvor er den flotte genseren du har på deg fra? Den så utrolig god ut og ypperlig for tida framover 🙂

  1. Fra by marlene birger 🙂

 41. Emma Parkvold Kvam

  Hei! 🙂 Mange fin julegave tips må jeg si! Ååå, for en skjønn julekalender, må si jeg fikk litt lyst på en sånn til jul <3
  Ha en fin dag videre! SMASK

 42. Så utrolig mange fine tips! Har et spørsmål som ikke har noe med innlegget å gjøre; mener å ha lest et sted at du tok alle realfagene på vgs, fordi du skulle bli barnelege. Stemmer dette, og hva fikk deg isåfall til å gå vekk fra den tanken? 🙂

 43. Det var så utrolig mange fine tips du kom med, så jeg gikk inn på Coverbrands for bestille og de frakter ikke til Danmark:( Æsj…

 44. Kristine

  Supre tips 🙂 har egentlig aldri vært noen stor blogg entusiast, men liker din veldig, leser den hver dag. Forresten den genseren du har på i bildene her er utrolig fin, lurte på hvor du hadde kjøpt den? 🙂 Jeg bor i Porsgrunn så hvis det er i nærområdet er jo det supert.

 45. Hvor kjøpte du genseren og hvor mye kostet den?:)

  1. by malene birger, tror den kostet nærmere 2000,- husker ikke :/

 46. Hei <3 Stooor fan! Men du? Hvor redigerer du bildene dine, eller de kollagene liskom 🙂 Håper du får tid til å svare, ha en fin kveld videre 🙂 <3

  1. i photoshop 🙂

 47. Hei!

  Hvor kan man få tak i Mini Mani Julekalenderen?

  Herlig blogg du har 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *