Årets første peiskos

– hei mandag – 

Denne kom brått på, for vi var ikke hjemme før klokken tre i natt, så jeg er rimelig sliten. Enda godt jeg slipper å være bakfull, en utrolig stor fordel med det å gå gravid – hehe! Det var så utrolig koselig i går, ble mye fødsel- og gravidsnakk, for så og si alle jentene var jo gjennom det jeg er gjennom nå i fjor på denne tiden, så jeg henter opp mye god (og ikke så god) informasjon fra den kanten. Det er så rart å tenke på at neste gang vi sees blir det med en liten baby hos oss også *smelt*

___________________________________________________________________________________________________________

Til tross for at jeg ikke er bakfull, kjennes det nesten litt sånn ut, for det ble ikke så altfor mange timene med søvn i natt. Får heller ta kvelden tidlig i dag. Jeg var oppe i halv ni-tiden, og har gått dagens langtur med hundene. Fy søren, så kaldt! Du kan trygt si jeg har mild neglespreng fortsatt og rosene i kinnene kommer ikke til å forsvinne med det første, så jeg måtte be Lars-Kristian om å fyre i peisen. Og vet dere hva, det er første gangen denne sesongen. Det er så koselig! Jeg blir sittende her med kaffekoppen min og jobbe litt med peisen knitrende i bakgrunnen noen timer fremover, her snakker vi julestemning. Torsdag har vi planlagt julegaveshopping også, og i løpet av uken kjenner jeg at det er på tide å pakke sykehusbagen – uæ!

___________________________________________________________________________________________________________

– ha en deilig start på uken, så sees vi senere – 

113 kommentarer

 1. Peiskos er noe av det herligste jeg vet….varmende og beroligende…liiiker:)) For en nydelig genser; elsker bling-bling og motivet er jo bare kult:)) Ta godt vare på deg selv Lady C og ha en finfin kveld videre:)) Klem fra SjefsDivaen:))

  1. Du er så herlig! Takk for at du fortsatt følger med 🙂

   Klemmer!

 2. Hei Caroline.

  Jeg har et spørsmål som ikke har noe med innlegget å gjøre, men håper det er ok 🙂

  Jeg har lyst til å prøve «baby foot», og tenkte å høre om du har prøvd det? Har prøvd å søke i søkefeltet ditt, men kunne ikke se i innleggene at du hadde prøvd det – du ville prøve det innen en ferie, men det var for omstendig (tar jo 2 timer!), så du ville prøve det når du kom hjem heller, har du fått prøvd dette?
  I så fall, anbefales det? Hjelper det? Jeg har hard og litt oppsprukken hud under føtterne (sorry, høres ikke så delikat ut, men er ikke så ille som det høres ut altså:)), tror du det vil hjelpe meg? 🙂 På forhånd takk!
  Mvh Mia.

  1. Faktisk har jeg aldri turt, ettersom man flasser så innmari i følge bruksanvisningen. Men jeg hører jo at den sakl være helt amazing, så jeg vilvilvil 🙂 Jeg har en pakke her hjemme, og skal bruke den så snart jeg kan 🙂 Om den kan brukes når man ammer, er det jo perfekt i tiden som kommer, da skal jeg jo uansett ikke trene og svette på en stund :p

   1. Marianne

    Jeg har prøvd den, og det flasset en god del etter en ukes tid. Etter et par uker, derimot, hovnet beina skikkelig opp, kjentes ut som det var skikkelig solbrent og svei noe fryktelig. Fikk ikke sove, og fikk ikke på meg sko. Nå, et par måneder senere, er egentlig huden ikke stort forskjellig fra det den var før behandlingen. Kanskje lurt å være forsiktig, særlig om man har sensitiv hud. 🙂

   2. Jeg prøvde den for et par år siden og ble skuffet. Føttene ble glatte, men det hjelper lite når man plukker flass i lange tider etterpå.

    Er enklere å ta fotbadet og skrubben selv.

    Det er nå min erfaring. Kanskje den funker bedre for andre.

   3. Ang Baby Foot. Har brukt den selv, Er ikke flink å stelle føttene, men har heller ikke mye har hud, flasser nesten ikke, men det lille som kommer av gjør at de er supermye og deilige etterpå. Ikke vondt eller noe etterpå. Verd pengene! Perfekt til hjemmespa.

   4. Tusen takk for alle svar, snilt av dere! Får se om jeg tørr å prøve eller ikke :p

 3. Hei du!

  Jeg har ikke kommentert her før, tenkte det var på tide. Jeg har hatt så utrolig mange fordommer mot deg før, før jeg en gang visste noe som helst om deg, jeg hørte bare hva andre sa. Hvor teit er ikke det? Totalt ubevisst laget jeg meg en mening om hvem du var uten at jeg en gang visste hva du het. Du var «fotballfrue».

  En dag jeg var på jobb, satt jeg på pcén til en kollega og kom inn på bloggen din. Det jeg leste var interessant, reflektert og godhjertet. Jeg har lest bloggen din siden og synes det er utrooolig spennende å følge deg gjennom denne sinnsyke og unike opplevelsen du går gjennom akkurat nå – antagelig det største i ditt liv.

  Jeg skal ALDRI lage meg opp en mening om noen før jeg har laget den selv. Det ble jeg veldig bevisst på. Takk!

  (Og du… Jeg ble født noen uker for tidlig, så du får sette i gang pakkingen din snart) 🙂

  1. Dette var utrolig fint å høre, tusen takk <3

 4. Kjære Caroline. Jeg har aldri lagt igjen kommentar her, men etter den siste tidens kommentarer føler jeg at jeg må.
  Jeg har fulgt bloggen din siden før dere giftet dere, og ble veldig glad på deres vegne da jeg så at du hadde blitt gravid.
  Men jeg ble også litt bekymret da jeg fikk vite at det blir en jente. Ikke fordi dere ikke egner dere som foreldre, men på grunn av den verden vi lever i. Bare se på den siste tidens kommentarer på bloggen din. Vi jenter kan være sykt slemme med hverandre. Hvorfor vet jeg ikke, men det jeg vet er at det er veldig viktig at dere gir datteren deres en GOD selvtillit og selvfølelse. Jeg regner med at du kommer til å fortsette å blogge og Lars Kristian fortsetter å spille fotball, da er jo dette spesielt viktig.
  Det jeg egentlig vil si er: ha dette med selvtilliten hennes i tankene hele tiden. Og alle kommentarer kan oppfattes som vonde. Det er ikke det forfatteren legger i ordene som betyr noe, men det den som mottar dem føler.

  1. Hennes selvtillit og selvfølelse er en selvfølge i oppveksten <3 Det er klart at det skal være i fokus.

 5. Elisabeth

  Dear Caroline,

  Thank you, thank you for your blog. I am sure there are many days you find it tiring to be tied to the computer. You are very brave to share so openly on the Internet. There are many who are unkind to you and I am always so sad to read those comments. You do not deserve it. I wanted to take a minute to say THANK YOU for your blog. I find it very helpful, inspiring and fun to read. I live in the USA and it’s interesting to read about your life in Norway as you prepare for your sweet baby. I am praying you have a safe delivery and a smooth transition into motherhood. So, please be encouraged to know that there are many of us reading that are so thankful for your blog.

  Blessings,
  Elisabeth

 6. Elisabeth

  (Jeg snakker ikke norsk, og jeg er usikker på om du snakker engelsk. Jeg legger min kommentar på nytt ved hjelp av Google oversetter på norsk. :))

  takk for bloggen din. Jeg er sikker på at det er mange dager du finne det slitsomt å være knyttet til datamaskinen. Du er veldig modig å dele så åpent på Internett. Det er mange som er slemme mot deg, og jeg er alltid så trist å lese disse kommentarene. Du fortjener det ikke. Jeg ønsket å ta et minutt å si TUSEN TAKK for bloggen din. Jeg synes det er veldig nyttig, inspirerende og morsomt å lese. Jeg bor i USA, og det er interessant å lese om livet ditt i Norge som du forberede deg på din søte baby. Jeg ber dere har en trygg levering og en myk overgang til morsrollen. Så vennligst bli oppmuntret til å vite at det er mange av oss leser som er så takknemlig for bloggen din.

 7. Hei fine du 🙂

  Fin blogg du har 🙂 Lov meg at du tar det veldig med ro nå mot fødsel. Kroppen trenger god ro,søvn for å forbrede seg til fødsel, og tiden etter fødsel der man man får mindre søvn og kroppen skal hele seg selv. Så lov å bare kose deg og slapp godt av nå før jenten kommer til verden til dere <3

  Hilsen jordmor og 3 barnsmor 🙂

 8. Heihei!
  Kan du si hvor hele antrekket som du har på deg på det peis innlegget?
  og de ullsokkene?
  Døds søtt antrekk!

  1. Alt er fra barfota, tenkte det ikke var noe poeng i å opplyse om dette da jeg har skrevet om det før 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *