RH Baby & Child vol. II

Postet et bilde av denne kjekkasen på instagram for noen dager siden, den går bare under navnet Mr. Giraffe, så skjønn! Ettersom så mange var nysgjerrige på hvor den er fra, tenkte jeg å avsløre det her. Den er fra RH Baby & Child, som jeg blogget om for en måneds tid siden. Dere MÅ sjekke ut den nettbutikken, den er farlig. Så mye lekkert!

___________________________________________________________________________________________________________

mr. giraffe 

I samme bestilling kjøpte jeg den skjønne elefanten på trehjul som hun kan dra etter seg, samt noen lekekasser som er myke. Den ene står det leker på, du kan bestille hva slags tekst du vil på disse. Jeg tenker det er kjekt med myke lekekasser, så kan hun dra disse bortover gulvet så mye hun bare vil, uten at vi trenger å tenke på riper i parketten.

RH Baby & Child sender i utgangspunktet ikke til Norge, men da jeg laget bloggposten om nettbutikken, var det så mange av dere som tipset meg om jet carrier, så det er de jeg endte opp med å bruke. Utrolig fint opplegg, du registrerer deg bare hos dem, og så får du en adresse i USA. Denne adressen oppgir du i nettbutikken når du handler, så får du en epost når pakken har ankommet jet carrier og din amerikanske adresse. Etter dette må du sørge for å booke levering hjem til din adresse i Norge, alt er enkelt forklart på hjemmesiden deres. Du kan velge mellom sjø og fly blant annet, og ettersom jeg er så utålmodig, valgte jeg fly, så pakken var her på bare noen dager. Du må også legge ved bestillingsbekreftelse fra nettbutikken og slike ting. Dette er en veldig fin og smart løsning om du vil handle ting fra nett som ikke frakter til Norge, men vær oppmerksom på at dette er utrolig dyrt. Min bestilling fra RH Baby & Child kostet rundt 1000 kroner, og fra jet carrier fikk jeg i ettertid en regning på enda 1000 kroner og litt over det, hvor frakten var oppgitt på den nette sum av 940,- og resten var toll pluss moms. Men ja, sick! Jeg fant ingenting om fraktprisene på forhånd, men jeg tenkte ikke at det var såpass dyrt. Jeg kommer nok ikke til å gjøre det igjen, men det er i hvert fall et tips dersom noen andre vil bestille på samme måte.

Wops, har visst glemt å ta av prislappen på sjiraffen. Litt ivrig, kan du si! Bokstavene som henger på veggen fant jeg forresten hos babystore, jeg kjøpte en pakke med grønne og en pakke med rosa, så har jeg blandet dem litt, fargene kunne jo ikke passet bedre til temaet! Har et sett til med abc i vinduskarmen også, men det kan jeg jo vise dere når jeg viser rommet i sin helhet. Gleder meg til det! Nå mangler vi bare det fine teppet, har begynt å miste troen på at det i det hele tatt kommer frem. Uæ! Uansett, bokstavene har vært utsolgt overalt, men så kom jeg over babystore, og de hadde. Du finner dem her, de har i blå også. 

♥ om du ikke har sett de andre bloggpostene fra rommet hennes, kan du sjekke her, her og her for mer informasjon og masse bilder ♥

___________________________________________________________________________________________________________

Nå skal jeg hive meg rundt og komme meg i dusjen, snart er det kamp! I kveld skal jeg ha på meg nok en kjole fra mamma-kolleksjonen min med Tailor Heaven, og til dere som lurer: jeg tror alt vil være til salgs i løpet av den kommende uken, gleder meg så masse! Viser dere en sniktitt på selskapskjolen før jeg drar ut i kveld også. HEIA ODD!

Forresten! Krøller eller oppsatt hår i kveld? Og ja, nå er problemet med kommentarfeltet løst 🙂

– ♥ –

112 kommentarer

 1. hei! lurte på om du skal ha baby shower?

  1. Det svarte jeg deg på i stad 🙂 Har allerede fått babyshower for snart 1 mnd. siden, la ut en del bilder, du kan se her: http://fotballfrue.no/2013/10/13/my-babyshower-2013/

 2. wowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww helt nydelig <3 <3 <3

  du glemte den å legge i graviditet kategorien 😉 de andre inleggene er i graviditet kategorien 🙂

  Klem :))

  1. Er du snill og kan legge dette innlegget i garviditet kategorien. Takk 🙂 plzzzzzzzx

 3. Så fint det er blitt! Kjempelurt med myke kasser – Bra tips! 🙂

 4. Mr. Giraffe er rå kul 🙂 håper det gikk bra med odd!

  1. Haha, jeg vet 😀 De vant i går og ligger som nr. 7 på tabellen, vi er veldig fornøyde med det 😉

 5. Sjekk ut shopusa.com eller . no…. De er billigere på frakt/moms og told enn jet carrier… + at du ikke får noen etterretninger. Dylan gringo moden totale sum du må betale før du kjøper den… Men det er akkuratt d samme konseptet som jet carrier…

  1. Hei ,
   det er et annet firma som hjelper folk fra Skandinavia å handle pa nettet i USA.
   USA-Scandinavia.com. Se hva DinSide.no skrev om firmaet: http://www.dinside.no/905581/bente-fajardo-vil-vaere-skandinavernes-personlige-kjopehjelp-i-usa
   Veldig enkelt, du sender hva du vil bestille fra så mange som du vil. Sender deg pristilbud, inkl. frakt. De er din personlige skopper i USA. Når du trenger amerikansk IP adresse kan de handle for deg 🙂

 6. Så søt baby rommet du hvordan å designe ut av det, ville jeg definitivt liker det barnet

 7. Så fint dere har gjort det! Har blitt fast leser av bloggen etter at jeg ‘gjenoppdaget’ den i sommer, du har så mye flotte og gjennomførte blogginnlegg! Krysser fingrene for enda litt mer julestemning fremover:) Også er det jo så koselig med babysnakk. Masse lykke til i tiden fremover!:)

  1. Så koselig å høre, tusen takk 😀

 8. Julianne

  Hei! 🙂 ville bare si takk for en kjempeflott blogg, og ønske deg masse lykke til når den store dagen kommer! Og jeg må si at det at du trener, er absolutt ett stort pluss når det kommer til fødsel. Jeg har prøvd ett uttrenet svangerskap vs ett trenet og det er stooor forskjell! 😉 klem

  1. Så godt å høre, må innrømme at jeg er veldig spent nå! 🙂

   Klemmer!

 9. Kristine Klepp

  Hei

  Kjempefint rom og blogg:), var frakten dyr i fra den RH baby& child?

  1. Husker ikke, men det får du oppgitt før du bestemmer deg for å gjennomføre handelen 🙂

 10. Kristine

  Hei igjen

  Jeg får opp at de ikke leverer internasjonalt:(

  1. De gjør ikke det, det er derfor jeg bruker jet carrier 😉

   1. Eller du kan bruke USA-Scandinavia.com. De handler varene for deg og sender dette videre til din adresse i Norge 🙂
    De sender deg et pristilbud med frakt til Norge.Veldig enkelt og greit 🙂

  2. kontakt USA-Scandinavia.com, de kan hjelpe deg med a handle fra RH Baby & Child. Ja og alle andre nettbutikker i USA 🙂

 11. Så lekkert! Var kassene flatpakket?

 12. Booket du pakken hos jet carrier på forhånd? Har brukt den tjenesten et par ganger, og det har aldri blitt i nærheten av den prisen :O
  Men vet at de tar ekstra betalt for frakten om ikke pakken er booket på forhånd 🙂

  Klem

  1. Booket på forhånd som i før jeg bestilte fra den andre nettbutikken? 🙂

   1. Nei. Med en gang du bestiller noe fra nettbutikken, legger du inn en booking på jet carrier, slik at de vet at pakken er på vei til dem 🙂

   2. Har dere prøvt http://www.usa-scandinavia.com ?????
    De hjelper med alt fra bestilling til sending av pakken.Du får pris fra de og det kommer ikke ekstra frakt, du slipper å bestille booking de ordner alt. Bestiller varene for deg og du betaler via Paypal. Enkelt og greit.Du ma kun batale moms pa varene, men dette må du uansett hvem du handler gjennom.

  2. Prøv http://www.usa-scandinavia.com, de bestiller varene for deg og videre sender disse til din adresse i Norge. De er din personlige shopper i USA.
   Er fra Norge og snakker norsk.

 13. Emilie H.

  Morsomt at mitt tips i kommentarfeltet førte til både innkjøp og flere bloggposter om dette, hihi. Synd at det ble så dyrt med jetcarrier. Ha en fin uke!
  Mvh Emilie H.:-)

  1. Har du prøvt USA-Scandinavia.com, der får du det sendt billig og de forteller hva du kan forvente å betale til slutt.
   De kan også handle varer for deg som andre nettbutikker ikke sender til firmaer som sender varene videre. De gjør det enkelt og handler for deg, pakker og sender 🙂

 14. Lill-Jeanette

  Utrolig nydelig barnerom hun får,tingene er så søte:-D

 15. så fint!! elsker å lese bloggen din, du er så flink også så pen!!! gleder meg til du viser hele barnerommet, håper ikke det blir lenge til 🙂
  og lykke til med den store dagen som kommer!

 16. Mariken

  Du gjør alt så gjennomført, heldig jente som får det rommet 🙂 lykke til!

 17. Hei!
  Så nydelig rommet har blitt! Du er flink!
  Jeg har benyttet http://usa-scandinavia.com/ når jeg handler fra nettbutikker som krever at man har adresse i usa. De ordner alt og er veldig effektive – jeg anbefaler deg å prøve om du skal shoppe mer derfra 🙂

  Masse lykke til med tiden fremover! Det er en fantastisk opplevelse å bli mamma 🙂

  Klem fra Siri

 18. Hello beautiful CarolineUrządziłaś room for daughter.Much Oglądałaś websites) If you could advise me what pictures for my son 5 year old would you chose? We arrange a room painted white-red granatowt-blue accents emerged. I do not know what pictures to hang on the wall) can you something you advise me? Best regards

 19. Hei.

  Flott blogg, og interiørdelen er veldig meg.
  Husker jo selv som høygravid at tiden fløy, men om du har tid og lyst til å svare med på hvilke farge dere har på veggen i stuen og på det nye flotte barnerommet hadde jeg satt utrolig pris på det. Vi holder på med husbygging, og fargevalget er enormt, men falt veldig for de du har gått for 🙂

  Lykke til med fødsel og nytt tiden som kommer, den går så alt for fort!

  – Hanne

 20. kan du vær så snill legge den i graviditet kategorien også pleassseeeeeee

  jeg skrev før det også, men fikk ingen response 🙁

 21. hei caroline, kan du legge den i graviditet kategorien også pleassseeeeeee, tusen takk

 22. hei caroline, kan du legge den i graviditet kategorien også pleassseeeeeee, tusen takk

 23. Hei Caroline! Leser bloggen din daglig å må si du er en kjempeinspirasjon! Jeg har fått så mange gode tips og ideer fra deg. Du er virkelig flink.

  Du skriver her at du handler med Jet carrier når du handler ting fra USA. Fra firmaer som ikke sender til Norge. Jeg bestiller også veldig mye fra USA på nettet og tenkte jeg ville gi deg et lite tips om firmaet jeg bruker, servicen er kjempebra, du får vite hva frakt, handling fee og alt på forhånd før du bestemmer deg for om du vil gå for tilbudet eller ikke:).

  Du mailer dem om hva du ønsker å kjøpe og fra hvilken butikk. De sender deg et tilbud, og om du godtar tilbudet så bestiller de varen for deg og sender den så videre til deg i norge. Veldig enkelt og greit. nettadressen er http://usa-scandinavia.com om du skulle få lyst til å sjekke det ut:-D
  Du har muligens allerede hørt om dem å selvfølgelig, tenkte bare jeg kunne komme med et tips siden du kommer med så mange bra tips til oss! 🙂

  Jeg er hvertfall kjempefornøyd med servicen dems, og gleder meg over at jeg endelig får tak i alle de etterlengtede tingene fra USA! 🙂

  Ha en kjempefin kveld videre. 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk for tipset, Eileen 😀 Og takk for fine ord 🙂

 24. Heia,
  Jeg mottok idag varer fra RH Baby & Child og Ralph Lauren.

  Fikk kjempe hjelp fra http://www.usa-scandinavia.com. Fantastisk service og oppfølging med min bestilling. Også så enkelt da gitt… he he. Jeg sendte Bente bare en mail med link til varer jeg ønsket og vips så fikset hun resten. 🙂 🙂

  Hun informerte hele veien hvor varene befant seg etter at hun hadde sendt dem til meg. Gjett om jeg skal handle mere !!! Johoo.

  Absolutt å anbefale, moro med noe ikke alle andre har også 🙂

  Ha en fin kveld, Hilde

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *