Easy like sunday morning

God søndag, dere! Her i Siljan tar vi det med knakende ro i dag, er så deilig å la tid være tid noen ganger, jeg som er ekstremt nøye på å gå etter klokka hver eneste dag prøver å bli litt flinkere til å slippe kontrollen over akkurat det. Ikke i ukedagene, men i helgene. Så det er derfor jeg sier hallo litt i seneste laget, men det betyr ikke at jeg uteblir resten av dagen. I tillegg sover jeg ekstremt dårlig om nettene for tiden, så det er bare så godt å ta ting i rolig tempo, alle søndager burde være slik.

Vi har nettopp vært på langtur, det er den trimmen jeg hadde planlagt i dag, en hel klokketime med god og kjapp gange, og i morgen har jeg planlagt spinning. Gleder meg til en ny uke!

___________________________________________________________________________________________________________

Nå skal jeg sitte foran dataskjermen noen timer, har en del jobb å gjøre, og jeg må jo bli ferdig til kampen starter, for rett etter den skal vi ut og spise med laget. Det blir koselig! Helt sprøtt hvor fort denne sesongen har gått, synes ikke de var lenge siden Lars-Kristian og jeg var i München for at han skulle operere, men det var jo i februar. Nå må det bare tute og gå i tre uker til, er så spent på fremtiden! Vi sees litt senere, håper dere har en fin søndag ♥ 

59 kommentarer

 1. Kunne du linket til kjolen din fra American appareal? 🙂 Har så lyst på den!
  Og strømpene du bruker fra H&m i 100 den, er de matte eller shiny? 🙂
  Trenger litt fornying av høstgarderoben! Tusen takk!

  1. Den er shiny 🙂 Den er fra free people, jeg som har skrevet feil :/ http://www.shopbop.com/james-dress-free-people/vp/v=1/1596962291.htm

   1. Anne Grete

    Oi, veldig fin, hvilket innlegg er denne kjolen fra?

 2. Du får nyte en avslappende søndag Caroline! Nyt den med god samvittighet, må si det er deilig at det fortsatt ikke er så kaldt ute 🙂 Hundene er utrolig søte! Er ikke noe hundemenneske akkurat, men de to de kan jeg like 🙂

  1. Å, disse er to hjerteknusere <3 Veldig gode å ha, verdens beste venner 🙂

   Stor klem!

   1. Your dogs are indeed beautiful best friends, for me it´s the same with our cats although they like it to be independent 😉

    I like your casual Sunday morning look <3

    xx from Bavaria/Germany, Rena

    http://www.dressedwithsoul.blogspot.de

 3. Du er så vakker 🙂
  Ønsker deg også en fin søndag <3

  1. God søndag til deg også, fine du!

 4. Martine

  Så fine støvletter! Hvor er de fra? 🙂

  1. fra la redoute 🙂

   1. jennifer

    hejhej, skulle du kunna linka länken där stövletterna finns att köpa? vore jätte snällt så jag kan köpa mig ett par såna 🙂 hihi, jätte bra blogg förresten!! 🙂 kramis

   2. jennifer

    http://www.laredoute.no/edeis/stovletter-i-kalveskinn-skaftevidde-l/374114?N=1z141xaZ6d3Z1z141w3&rcnt=100&Ns=RankValue5|1&Nao=57&extcmp=02_NO_132TD35
    är det dessa skor?
    är det din vita strumpa du lagt där själv?
    tack så jätte mycket för du länkade till mig.

   3. Ja, det er de 🙂 Ja, strømpene hører ikke med skoen, de er fra barfota 🙂

 5. Hei 🙂 sendte deg en Mail på den Mail adressen som er lagt ut på Facebooksiden til bloggen din. Håper det var riktig adresse, og håper på svar 🙂

  1. denne eposten er dessverre ikke i bruk lenger :/

   1. Hvor kan jeg sende Mail da? Vil ikke poste det i kommentarfeltet, orker ikke diskusjon rundt det, og det var bare til deg personlig 🙂

   2. du kan sende til marked@fotballfrue.no, så sendes den videre til meg 🙂

 6. Ingebjørg

  Du er så ekstremt nydelig <3
  Elsker bloggen din 😀
  Så deg forresten i helgens se og hør, men jeg syntes du burde fått en høyere plasering, for det fortjener du virkelig.
  Masse hilsener fra en super stor fan fra Bergen <3

  1. Gjorde du? Det visste jeg ikke 🙂 Hva var det i forbindelse med? 🙂

   Klemmer!

 7. Jeg synes det var så synd at du valgte å ikke skrive noe om fakkeltoget mot pels som ble arrangert i går.. Ikke en eneste setning.. Skjønner at du ikke alltid kan følge dine leseres ønsker, men hadde fått for meg at dette var noe du også brydde deg om. Jaja, du får ha en fin dag 🙂

 8. Casual and cosy but yet so sweet!:) Happy Sunday Caroline!:)

 9. Så koselig bilde! Ha en super søndag 🙂

 10. Herlig med gåtur om høsten 🙂 lykke til med arbeidet!

 11. Charlotte

  Selv en superwoman som deg trenger litt rolige dager innimellom. Er så herlig å se hvordan du gløder, Caroline! Gleder meg veldig stort på deres vegne. Hver dag er jeg innom bloggen din med et lite håp om at den lille har kommet, hihi. Ønsker deg en fantastisk ny uke!

  1. Tusen takk, snille du <3

 12. Hej, svensk läsare här. Undrar om du har möjlighet att skriva en liten översättning på engelska till varje inlägg? Just nu använder jag mig av google translater men det blir katastrof och jag fattar kanske 5% av de du skriver. Hade verkligen uppskattat detta men förstår att det är tidskrävande men tror att du har fler utländska läsare än jag som hade uppskattat detta 🙂

 13. Så spennende at det snart er fødsel hos dere! Ønsker deg lykke til, og ja, det er et smertehelvete, men det er rart hvordan kroppen forteller deg hva du skal gjøre 🙂 Ha en fin dag!

 14. Ingelin

  Hei:) Har du prøvd «tangle teezer» på hundene? Mine to tibber elser den børsten. Før sprang de for å gjemme deg med en gang de fikk se børsten, men nå ligger de på ryggen når jeg grer dem. Bare ett tips;-)
  God søndag!:-)

  1. Nei, takk for tips 😀

   1. Hørtes smart ut! Må prøve dette selv, min springer spaniel blir helt hysterisk når vi tar fram børstene å løper å gjemmer seg med en gang 🙁

  2. Haha, den er det eneste som fungerer på vår to-årige gutt også..! 🙂 Finnes på butikken Enklere Liv.

 15. Tusen takk! 🙂 Likte krøllene dine her og, hva er hemmeligheten er det mast 2 du har brukt eller har du sovet med flette eller noe? 🙂

  http://fotballfrue.no/2013/10/01/2-maneder-igjen/

  1. De er laget med mast 2 🙂

 16. God søndag 🙂
  Jeg holder på å pusse opp leiligheten og lurer på om du har parkett eller laminat? Og hva slags type det er og hvor det er kjøpt. Også synes jeg at flisegulvet passer så bra med parketten/laminaten kan du beskrive flisene også? Takk <3

  1. ei! Vi kjøpte huset i 2011, det ble bygget i 2007, så vi har ikke vært med i prosessen. Jeg kan ikke svare deg, dessverre :/ Men vi har parkett, såpass vet jeg 🙂

 17. I love your style! Nydelig og delikat alt du gjør. Ønsker deg en nydelig søndag!
  Jeg elsker alle dyr, de er snille og gode. Min favoritt er de utrolig vakre og hengivende Hellig Birma… Med hvite sokker og knallblå øyne er de bare så søøøøøøøte 🙂 Så kommer de og legger seg oppå bøkene når jeg leser….. Og maler høyt…. A home without a cat is just a house 🙂
  http://m.youtube.com/watch?v=z9-wm-BWBgU
  Klem fra Ingrid

 18. Utrolig inspirerende blogg du har, Caroline! Synes du skriver utrolig bra, så dette har blitt en blogg som jeg må inn på daglig i hvertfall 🙂
  Ønsker deg en god søndag og lykke til med arbeidet 🙂

 19. Du er så nydelig! 🙂 hvilken jakke er det du har på deg? Synes sånne jakker er sååå fine! Ha en super søndag videre! 😀

 20. God søndag til dere alle :))

  Jeg har et spml som ikke akkurat har med dette innlegget å gjøre, men med sminke. Jeg vet at du er en «racer» på div nettsider, sminke mm og lurer på om du kan hjelpe meg. Har falt helt for løsvippene fra Dior, de kommer som hel remse og limet som følger med gjør at de sitter som støpt. I tillegg kan de brukes igjen og igjen og ikke minst er de meget pene.
  Nå har det seg sånn at jeg trenger et par nye eller to, og jeg finner ikke hvor jeg får kjøpt de. De jeg har nå husker jeg ikke hvor er fra, men de er heller ikke kjøpt på nettet. Så jeg lurer på om du har noen idè til nettside, eller om du vet hvos man får tak i disse?

  SÅ en liten ting til: Fy f… så stygge folk kan være mot deg. Satt kaffen i halsen og datt nesten av
  stolen jeg når jeg leste innlegget om ryktene rundt din fødsel. Ikke hadde jeg lest om det heller før…
  At det overhodet går ann.

  JaJa dette ble mye bla bla – håper du tar deg tid til å hjelpe meg med disse vippene…hihi

  Eller lykke til med kampen LK
  og fortsatt god søndag til dere begge + hundene + «ugla» haha

  klem fra Tonje

 21. Barcelona

  Grethe Roede & Co melder om veldig høye tall på hjerteinfarkt og at sykehusene har begynt å behandle veldig mange flere pasienter med hjerteproblemer etter at LCHF kom. Dere som vet så veldig mye om dette og forsvarer denne dietten/kostholdet så det nesten ikke er grenser, hva er kommentaren til disse opplysningene?

  1. Kommentaren min er; Hvor har Grethe Roede dette fra? La hun frem dokumentasjon for å underbygge denne påstanden, eller tok hun den bare ut av løse luften?

 22. For et koselig bilde av deg og pelsdottene! Håper dere har hatt en fantastisk søndag:)

 23. Hei Caroline! Hvor er luen din fra ? den var kjempe fin 🙂

  1. den er fra barfota 🙂

 24. Hei 🙂
  Har du vottene til Barfota også? I såfall, er de såpass greie i størrelsen at de kan brukes av menn også?

  1. Ja, det stemmer 🙂 Ja, det vil jeg tro. De er ganske romslige 🙂 Men det kommer jo an på herrehendene :/

 25. Jeg sov også helt sykt dårlig ca fra uke 33-34 og utover. Var så tungpustet på kveldene, følte jeg ikke fikk puste og lå og peste som en hval med 3-4 hodeputer under meg.. Manenn måtte rømme ut på gjesterommet for å få sove stakkars <3 Heldigvis kom pusten tilbake straks babyen var ute! Men da ble man jo våken mesteparten av nettene pga ungen, hehehe 😀 Kjekt med litt "søvnløse" netter de siste månedene, så får man ikke helt sjokk når babyen kommer. Men ei god venninne har hatt to babyer som sov natta gjennom fra de var to uker gamle, så det er lov å håpe <3 Uansett så er det så magisk og deilig med de nattlige kosestundene, hvor man har den lille i armene og er verdens beste <3 Håper du vil klare å kose deg og sette pris på mammatilværelsen, uansett hva slags baby du får. Og mtp alle forberedelsene du har gjort og alle flotte "følelsesinnlegg" du har skrevet om vesla, så er jeg helt sikker på at du vil klare det! Selv fikk jeg sjokk når jeg fikk førstemann, han skrek masse og sov veldig lite. Hatet vogn og bilstol og isolerte meg fullstendig i huset. Da gråt jeg mye, jeg var bitter og hadde det kjempetøft. Ser i ettertid at ja, jeg hadde jo uflaks som fikk en så krevende baby, men jeg var nok litt umoden også, mtp hvordan livet blir med barn. Der tror jeg du er mye bedre rustet enn hva jeg var 🙂 Med nr 2 her har det gått lekende lett, enkel baby som smiler og er så glad! Ha en superfin kveld Caroline!! xoxo

 26. Kristin

  Tenk å være så fresh når man er tre uker fra tremin! Du har virkelig den vakkre gravid-gløden. Du er vakker rett og slett, Caroline 🙂

  1. <3lig takk :) Jeg føler meg jo bedre enn noen gang :)

 27. Hvorfor godkjenner du ikke min kommentar?

  1. Jeg har ikke mulighet til å sitte foran dataen og godkjenne hele dagen, dessverre :/ Jeg er nødt for å gjøre andre ting også. Det blir godkjent og besvart fortløpende, også dine 🙂

 28. Takk, ser du godkjenner nå. Tenkte det var noe med bloggen, som gjorde at kommentarene ikke nådde frem, i og med at det har vært litt krøll de siste dagene. Jeg skrev på nytt i et annet innlegg, du trenger ikke godkjenne denne, da jeg nå vet at kommentarene mine har nådd frem. Vet du ikke har tid til det, men så at flere og flere ble godkjent, men ikke mine, så det var derfor jeg spurte 🙂

  1. Jobber med saken 🙂

 29. Kristine

  Hei 🙂
  Jeg lurte bare på om disse støvlettene sitter stramt eller løst oppe ved leggen?
  De er utrolig fine 🙂
  Ville også si at jeg har lest bloggen din en liten stund nå, og liker den utrolig godt 🙂
  Ønsker deg en fin kveld videre!

 30. Hey Carolin,

  My name is Elma, you are such an inspiration for all womon, i love you instagram pics, I wish I would understand your bloggs too.
  Can you tell me where you boots are from? Kisses and hugs

  1. Thank you so much, sweetie! These are from la redoute 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *