Classic look: Black and white

– hei fra mobilen –

Rakk å knipse disse bildene før jeg dro hjemmefra tidligere, og ville så gjerne vise dere til tross for kvaliteten – for jeg synes denne kjolen er så utrolig lekker! Jeg kunne ikke vært mer fornøyd, gled dere til å se den i sin helhet! I dag er det sesongsavslutning med hele laget, koner, kjærester og hele pakka, så vi befinner oss i skrivende stund på Becks hvor det venter god mat og mye skravling. Satser på det blir en sen kveld, ettersom guttene har fri i morgen. Håper dere har hatt en fin helg, en deilig søndag og at dere er klare for en ny start i morgen. Det er i hvert fall jeg ♥ 

30 kommentarer

 1. Kjolen ser nydelig ut! Gleder meg til å se ordentlig bilde.

  mix fra bilder fra reisen min over hele verden:

  https://mydirtysho.es/travel-throwback-part-three/

 2. Ser ut som en flott kjole 😉

 3. Hva brukte du på leppene dine på disse bildene? 🙂 Det var så fin farge at denne kunne jeg også tenkt meg å prøve! Er jo snart julebord, så da passet det bra å finne inspirasjon hos deg 🙂

  1. Dette er en leppestift fra studiomakeup, den er så fin! Fargen heter royal red https://www.coverbrands.no/sminke/lepper-d1f491a404d6854880943e5c3cd9ca25/rich-hydration-lipstick-1 🙂

 4. For en utrolig lekker og elegant kjole!! Den var virkelig fin på deg:) Hva heter krølltangen du bruker? Den lager så fantastisk fine krøller og jeg lurer på om jeg vil ønsker meg den til jul 😀

  1. Denne https://fotballfrue.no/2013/04/14/lansering-mast-vol-2/ 🙂 Tusen takk, så koselig at du liker den 😀

   Klem!

   1. Louise

    Tusen takk! Da er den skrevet på ønskelisten 😉

 5. Kathrine

  Du er nydelig 🙂 God mandag morgen til deg! Jeg har lært å like mandager fra din positive innstilling til den. 🙂 Ha en flott uke.

 6. You are so beautiful.♥ Have a lovely day already hihii 🙂
  xx

  1. Thank you so much, sweetie <3

 7. Så vakker du var. Lars- Kristian var/er nok stolt av deg. Veldig flott kjole. Det bor virkelig en designerspire i deg. Når nederdelen på kjolen er svart kan en nesten bli lurt til å tro det ikke er noen gravidmage der, på avstand. Jeg lurer på om noen av mine kommentarer har falt ut? Jeg la inn kommentar både under antrekket med den Missoni.inspirerte kjolen og der du sa du kastet inn håndkle. Men jeg kan ikke finne kommentarene igjen. Jeg har opplevd dette før også.

  1. Så utrolig snill du er Kari, dette var koselig å høre 🙂 Kommentarene kommer på løpende bånd, men den siste tiden (etter at jeg endret fra nettavisen til spotlife) har det vært en del tekninske problemer med kommenteringen, så det er dessverre mange som har forsvunnet :/ Det ligger likevel 52 stk. på pending, så det er mye mulig jeg finner dine her 🙂

   Klem fra C

 8. Always looking fabolous. Love your hair here.

  http://www.theskinnyheel.com

  1. Thank you so much 😀

 9. Hei:) Har du mulighet til å skaffe rabatter på «Mast vol 2» krølltanga på makestyle? Det hadde vært supert!!
  Ellers vil jeg si at bloggen er et fantastisk avbrekk i en ellers hektisk hverdag:) Gulerotsuppen var forresten helt nydelig! Stor klem

  1. Det kan jeg høre med dem om, det er den beste krølltangen på markedet!

   Så koselig at suppen falt i smak 🙂

   Klem til deg!

 10. M e r e t e

  Du må legge ut flere bilder av kjolen, og hvor den er kjøpt 🙂 ser nydelig ut 🙂

  1. Det kommer selvfølgelig 🙂

   1. M e r e t e

    helst med en gang 🙂

   2. Kommer ikke før kolleksjonen er i salg, som blir ila. denne uken 🙂

 11. Christine

  Kjempe nydelig kjole,og hår. Må si at du virkelig kler å være brunette,selv om du er pen som blondine også. Også må jeg få skryte av mannen din,som i går spilte fantastisk bra!. Fikk bare sett han ordentlig i andre omgang,for da var han på den siden jeg satt på,men det var mer enn nok til å bli imponert. Har ikke fått vært så mye på kamper i år,da jeg heller har prioritert tid med min lille frøken,så har ikke fått sett han spille på denne måten før nå. Kjempe bra jobba!

  Håper resten av graviditeten går bra,du er nå kommet til rundt den tiden av svangerskapet hvor jeg ble satt i gang og fødte.. Jeg ble startet i uke 37+3 tror jeg det var,så det var jo i den trygge perioden.

  1. Så utrolig koselig å høre, tusen, tusen takk fra oss begge to 🙂

   Stor klem!

 12. Kine S.H.

  Så nydelig 🙂
  Denne kjolen kunne godt ha kommet i en ikke-mamma-to-be-variant også.
  Den var sprek som vi sier her i Østfold 🙂 Ha en super mandag!

 13. Nydelig kjole:) I det siste har jeg opplevd at nye innlegg ikke kommer opp etter jeg har vært på siden en gang samme dag. Jeg ser på facebooksiden at det er nytt innlegg, og får da åpnet det, men om jeg klikker «refresh» direkte påsiden, eller går inn på nytt kommer ikke de nye innleggene. Noen flere som opplever dette?

 14. Hei Caroline! For en nydelig kjole 😀 Et bittelite spørsmål, på det ene bildet ser den svart ut, på det andre litt mer navy eller kongeblå, er den helt sort (med unntak av det hvite)? Og finnes den eventuelt i flere farger? 🙂 Klem!

  1. Den er sort, og kommer ikke i flere farger 🙂

   Klem tilbake 🙂

 15. Lill-Jeanette

  Kjolen er virkelig lekker og du kler den utrolig godt,du er virkelig vakker på bildet,håper dere får en kjempe kos kveld i kveld med feiring og avslutning:-))

 16. Hvor er krølltangen din fra og vil du anbefale den? Leter etter en god en og håret ditt ser kjempeflott ut på disse bildene!

 17. Hei!

  Først og fremst vil jeg si at du ser helt fantastisk ut, og graviditeten kler deg kjempegodt.

  Men det er en liten ting jeg lurer på; vet ikke helt om du har et svar på det, men velger å gjøre et forsøk.
  Jeg har spurt litt over alt, men ikke fått et orntli svar. Vet du om det er skadelig å farge håret under svangerskapet? Jeg er kjempelei av håret mitt og føler meg absolutt ikke fin, men vet ikke om jeg burde vente til jeg er nærmere 3 måneder på vei? Er bare 2 måneder på vei enda, og vil føle meg litt fin under graviditeten. Grunnen til at jeg spør deg er fordi jeg synes å huske at du har farget håret en gang under svangerskapet, og håper du har et svar på spørsmålet mitt.

  Masse lykke til med tiden framover! Klem 🙂

 18. Tanja Solibakke

  Utrolig fin kjole! Og du er som alltid slående vakker 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *