The coolest baby in town

Selv om jeg er en sucker for rosa kjoler, elsker jeg dette antrekket. Synes det er helskjønt og gleder meg til den lille jenta vår blir ca. 3 mnd. så hun kan skli rett inn i det *hverdagsgleder*

bukse zara mini / genser cubus / converse etsy.com / hårbånd den lille prikken over i’en

___________________________________________________________________________________________________________

Jeg har ikke ligget på latsiden i dag, selv om planen var stillesitting i sofaen med en god bok, jeg blir jo så rastløs, så jeg har endelig fått ryddet på det lille rommet ved siden av soverommet vårt. Det har nemlig vært fylt til taket (bokstavelig talt) med klær jeg ikke bruker lenger, så jeg har endelig fått sortert alt i det som ble 9 søppelsekker. Så nå ser jeg endelig gulvet der inne igjen, og det er klart for å bli et lite mini walk-in. Disse 9 sekkene skal forresten til Fretex, synes det er så kjekt å gi bort alt til dem. Det føles uendelig deilig å ha fått ryddet der inne, jeg trenger jo all den plassen jeg kan få, så nå er kommoden som står der fylt med treningstøy og joggeklær, det har liksom bare ligget i bananesker i en lang stund, så dette føles bra. Det var en sånn ting på listen som jeg aldri har fått gjort, så NÅ skal jeg feire med et langt og godt bad. Vi har også fått skrudd opp stellebordet på badet i dag, det er litt i største laget på grunn av skråtaket, men det må bare stå der. Jeg er fristet til å sage av beina på det, tror det kan bli mye penere da. . må bare overbevise mannnen.

___________________________________________________________________________________________________________

I kveld er det oppladning til denne sesongens siste kamp for Lars-Kristian sin del, så jeg skal snart i gang å lage hans siste porsjon med oppkarbing – haveregrøt. Og i kveld blir det noe så enkelt som tacosalat sammen med en god film. For en fin lørdag! Håper alt er bra med dere ♥ 

Ps. Jeg har forresten problemer med kommentarfeltet, jeg får ikke svart på noen kommentarer og heller ikke godkjent resten av de som kom inn i går, så det er ganske mange på vent nå. Har et team på saken, de har jobbet med det i flere timer allerede, håper det går seg til snart! I mellomtiden synes jeg det er kjempkoselig at dere «liker» innlegget, for da vet jeg i hvert fall at dere leser det 🙂

28 kommentarer

 1. Hej. Jag har besökt din blogg förut men det var länge sedan för då var du blond (älskar hårfärgen som du har nu btw) dock är det så att jag är svensk, vilket du säkert förstår och just nu så måste jag använda mig av google translate för att förstå de du skriver men tyvärr är GT helt värdelöst när de kommer till att översätta. Hade så önskat om du kunde skriva en liten förkortad text om du ej orkar översätta allt på engelska. Skulle underlätta så otroligt mycket och jag antar att jag inte är den ända av dina läsare som ej förstår norska.

 2. Hei! Tenkte bare å gi deg ett lite tips , lever heller tøyet til varmestuen i Sarpsborg eller Fr.stad 🙂 DE gir det gratis til narkomane / andre som sliter med penger. Det er også mange unge som besøker varmestuen som ikke har så mye tøy å velge mellom fordi det er mest tøy til «eldre» som leveres der:)

  Lykke til med den lille , er 39 uker på vei selv nå 🙂

 3. Så stilig sett til den lille. Jeg har og tatt en opprydning i gamle klær, mine gav jeg til forening for gatebarn i estland.

  Ha en fortsatt fin kveld.

  C

 4. Hei! Tenkte jeg skulle gi et ugle-tips, som jeg fikk fra en venninne 🙂 Jeg bestilte Fødselsdiplom til datteren min fra nikknakk.no, det er et uglediplom hvor man velger farge, og fyller inn fødselsdato, vekt og cm, så lager de det for deg. Utrolig koselig å henge opp på barnerommet. De har også ugleplakater med alfabetet og tallene fra 1-10. Bare et lite tips fra en uglefrelst nybakt mamma til en vordende mamma 🙂

 5. Camilla

  Hei 🙂 kan du lage et innlegg om huset deres? Planløsbinger, ant soverom og hva som er i de forskjellige etasjene? Hadde vært veldig moro 🙂 Har ventet på et sånn innlegg, men ingenting har dukket opp 🙁 Derfor tenkte jeg at jeg kunne ytre ønske om det 🙂 God helg, herlige du <3

 6. Lisbeth

  Ha ein fantastisk lørdagskveld 🙂

 7. Hei, så fine! Kan du poste linken til de conversene? De var så søte men finner de ikke på etsy.com

 8. Caroline T

  Åå, zara har de søteste barneklærne! Jeg kommenterer veeeldig sjelden på bloggen din, men må bare si at det er veldig spennende å følge med under graviditeten! Du ser fantastisk ut 🙂

 9. Den genseren er bare så kul:) Skjønner hvorfor du har kjøpt den til lille jenta deres:)

 10. Så utrolig herlig antrekk! Blir nok ei nydelig lita snelle dere får.

 11. Livet i Casa Didriksen

  Hei du. Jeg har lest bloggen en stund men har aldri kommentert her inne tror jeg. Men vil bare gi deg et velment råd som mamma til tre. Jeg har også hatt slike antrekk liggende «på vent» til ungen skulle bli stor nok etter størrelsen. Klærne ser jo så store ut, tenker man alltid. Men pass på så hun ikke vokser forbi dem 🙂 små babyer har tendens til å vokse litt i rykk og napp så ta dem frem i god tid før du egentlig tror de blir passe. Gensere er generelt vanskelig å kle på små babyer, du forstår hva jeg mener første gang du prøver så det er lurt å ha dem litt romslig.. Og de skoene ville jeg prøvd på ganske fort.. Lykke til med alt dere har foran dere og så håper jeg du får brukt favorittantrekket mange ganger 🙂

  1. Tonje :)

   Enig her, jeg tenkte akkurat det samme 🙂 Har to små som erfaring, og endel tøy jeg aldri fikk brukt engang :)) Og husk også på at babyene er korte i beina og lengre i overkroppen, så håper du kan bruke dette sammen (genseren og buksa, syns genseren så liten ut i forhold til buksa, men det kan være jeg tar feil og at det er vinkelen på bildet som gjør det)
   Ellers vil jeg si at jeg syns du er fantastisk flott, og det er kjempemorro å få lov å følge deg i hverdagen 🙂
   Ønsker deg masse lykke til med det store som venter – det finnes ikke noe mer fantastisk <3

   1. Er nok vinkelen på bildet, begge deler er i hvert fall i samme strl. 🙂 Gleder meg til å bruke dette og alt annet, det blir så fint 🙂

 12. Så skjønnt sett! Vi får snart inn myyye hårpynt! De er så fine!!! Da skal jeg tipse deg igjen, så du får gå inn og se!! :))

  :-*

  http://www.handlegaten.no

  http://www.handlegatenblogg.no

 13. Ang. Søppelsekkene med klær.. har du hørt om Needy? En byttebutikk i Porsgrunn. Hovedsaklig for barneklær/barneutstyr men også voksentøy og litt interiør. De driver også veldedighet og gjør en formidabel innsats for de litt vanskeligstilte. De har flere samarbeid og donerer klær og utstyr til bl. a Gambia. Kanskje du kunne tenke deg å donere litt til dem? Siden du allerede skal gi det bort mener jeg…. Dette er jo salgbart og kan hjelpe til å sikre driften videre. Disse jentene jobber hardt og brenner virkelig for gjenbruk!! Søk opp » Needy» på facebook så ser du hva de driver med! Og selv om du ikke ønsker å donere så digger jeg bloggen din!

  1. Tusen takk for tips 🙂

 14. Synes det var fint antrekk. Hun kommer sikkert til å få en like variert garderobe og stil som den flotte moren! 🙂

 15. Hei Caroline!

  Aller helst skulle jeg sendt deg dette privat, men jeg antar jeg ikke er den første som publiserer en mail som en kommentar.
  Jeg har hatt noe på hjertet et god stund, og det later ikke til å gå over av seg selv, så da tolker jeg det som at jeg virkelig trenger å få formidlet dette til deg. Jeg kommenterte for en stund tilbake et annonse-innlegg du publiserte for Lulus, akkurat hva jeg sa har jeg ikke lyst til å gå inn i ettersom det ikke er fokuset denne gangen.
  Jeg innså dessverre for sent at kommentaren min kunne bli tolket på flere – og nokså ulike – måter, og at du mest sannsynlig leste mye mellom linjene. Jeg har følt på dette i ettertid, ettersom jeg har full forståelse for at kommentaren da kunne oppfattes mer som et angrep rettet mot deg som person, og det aldri var min mening. Jeg vet godt at jeg ikke kjenner deg, dine verdier, din historie, og det er viktig for meg å få formidlet at jeg ikke er ute etter å såre deg, eller at jeg har gjort meg opp fordommer om deg og livet ditt. Jeg respekterer deg 100%, og er takknemlig for at du velger å dele deler av livet ditt på bloggen din. Du er en inspirasjon for mange, meg inkludert.
  Hendelsen er noe som har ligget å gnagd hos meg, og hvis en enkelthendelse går så mye inn på meg, håper jeg virkelig at du klarer å beskytte deg selv mot all negativitet som rettes mot deg. Jeg håper dog at du klarer å faktisk ta inn over deg all positiviteten som rettes mot deg 🙂

  Avslutningsvis vil jeg understreke hvor tapper og modig jeg synes du er, spesielt mtp. at du valgte å være såpass åpen og svangerskapet ditt. Jeg vet vi «bare» får delta i en brøkdel av eventyret, men det er virkelig ikke «bare-bare» – det er virkelig sterkt av deg. Jeg kan ikke forstille meg hva det krever av deg å være en så offentlig person som du er, ei heller vil jeg ilegge deg følelser du kanskje ikke har, men jeg er mektig imponert over hvordan du takler det, spesielt da jeg tror at det kommer med en følelse av sårbarhet som ikke er gjenkjennelig for andre den de som selv har den. Jeg synes det er utrolig vakkert at du har delt litt av svangerskapet ditt, både oppturer og nedturer så langt, og jeg ønsker deg og familien din virkelig alt godt i tiden fremover.
  Du fremstår som sterk, Caroline – det er nydelig, og det er inspirerende.

  Jeg vet jeg bare er en av flere tusen som ønsker å kontakte deg, men jeg håper allikevel at du leser budskapet mitt for det det er. Jeg har ingen forventninger til deg eller bloggen, jeg har absolutt ingen krav til deg eller bloggen – jeg bare håper du fortsetter i samme spor som du har gjort til nå, fordi det er både noe som gir meg litt hverdagsglede, såvel som alle dine andre faste lesere. Glem aldri at bloggen din er ditt sted, det er til for at du skal ha glede av det.

  Genuin og varm hilsen
  -Pia.

 16. Constance

  God morgen fine deg!
  sitter på en altfor rolig tidligvakt på jobb, og hva er vel da bedre enn å bla tilbake i arkivet ditt sammen med kaffenkoppen? jeg blir så glad av å lese bloggen din, du er kjempe inspirerende! 🙂 Ha en super fin søndag!
  Stor klem

  1. Så koselig at du blir glad av den 😀 Tusen takk 🙂 Håper du har en fin vakt på jobb 🙂

   Klemmer!

 17. Kristin

  Lenge siden jeg har kommentert, men vet at deres baby kommer til å bli så nydelig 🙂

  Jeg lurer på en ting. Var det mye jobb å få hunden din stueren? Min valp tisser inne veldig ofte, og det virker ikke som om han skjønner greia. Har du noen effektive tips?

  Mange klemmer fra Tsjekkia!

  1. Nei, det gikk egentlig ganske fort 🙂 Han hadde allerede lært å tisse på avis i kennelen, så det var et stort pluss. Vi var mye ute, etter lek, søvn og mat, og tilslutt forstod han tegninga. Viktig med masse ros når han gjør riktig 😉

   Klem!

   1. Vår tisset også mye inne før, men det vi lærte var at det var jo ikke hans feil, men vår, så med en gang vi passet på å ta ham oftere med ut minsket tissingen inne betraktelig. Og som Caroline sier, rose dem masse når de først tisser ute! 🙂

 18. Mammatil2

  Husk å tenke på arbeidshøyden på stellebordet også. Du blir stående en god del ved stellebordet, og det blir (tro meg ) kjempetungt etterhvert og en bruker mye krefter på bare å holde ungen på plass på stellebordet. En god og riktig arbeidsstilling/høyde et kjempeviktig!

 19. Undrende

  http://www.side2.no/mote/article3709139.ece

  Da tenkte jeg på deg når jeg så denne artikkelen 🙁 Galskap!

 20. Så søte klær til den lille. ❤️ Likte godt de små strikkeskoene- nydelig. 🙂

 21. Veronica

  Hei, ville bare gi et lite tips om at slike Converse er kjempe enkle å hekle selv. Jeg er ikke en person som har tid til å sitte å strikke og hekle men slike er kjempe enkle, hvis man googler det kommer det opp video med fremgangsmåte og jeg synes det alltid er litt ekstra stas med noe man har laget selv:)

 22. Åååh, så utrolig søte sko/sokker! *smelt*

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *