Lutefiskaften

God lørdag, dere! Her er været så grått og trist, at vi faktisk har ligget under dynen helt til nå. For en fantastisk følelse! Å bare høre regnet tromme mot vinduet og vite at du ikke har noe i hele verden du nødvendigvis må rekke. Det er virkelig #denfølelsen. Så her har det gått i Bonanza, The Biggest Looser og tilslutt Surviving The Cut på iPaden, herlig morgen. Er på tide med litt sen frokost nå kjenner jeg, vi har faktisk ikke orket noe før, lutefisk er jo så mektig! Vi hadde Siri og Kristoffer på besøk i går, og det er altfor lenge siden, så det var utrolig koselig. De spiste lutefisk for første gang og begge to likte det, takk og lov! Fisken i seg selv smaker ikke så mye, det er tilbehøret som er magien. Vi har alltid ribbefett, bacon, brunost, sennep og ertestuing til. Perfect mtatch! Så laget jeg trollkrem til dessert, men maten måtte synke en times tid først. Deretter ble det scrabble og bare hygge før det ble for sent og gjestene måtte dra. Og ja! Vi jukset med julemusikk også *stemning* Håper ikke det blir lenge til neste gang 

___________________________________________________________________________________________________________

friends uplift the soul  

___________________________________________________________________________________________________________

I dag har jeg faktisk ingen planer overhodet, og det kjennes så deilig. Jeg skal bare slappe av, få trent litt og lese. Kjenner jeg meg selv rett blir det vel litt nettshopping også, det er et must når det regner! Jeg blir dratt mot det uansett hvor hardt jeg prøver å stå i mot, haha!

Tusen takk for alle kommentarene og tilbakemeldingene i går. Jeg er overveldet, og også mektig imponert over hvor mange sterke kvinner det finnes der ute. Takk for at dere deler og for at dere leser  Sender dere en stor klem 

53 kommentarer

 1. Eg må berre sei at eg synst du er så flink, inspirerande og sjarmerande. Vonar på det sterkaste eg får eit slikt sprekt svangerskap, den gong eg vart gravid. Av og til lurar eg på kvifor det kan vere så «onde» menneske der ute, som alltid må kommentere negativt. i går kjøpte eg boka di, i dag lagar eg middag frå den. Du er verkeleg eit førebilete for mange kvinner, men òg menn, slik som du står på, heile tida!
  Det er flott å lese bloggen din, den er både underhalande, informativ og sårbar, det elskar eg! Du er verkeleg flink!

  Eg ynskjar deg alt godt, for eg synst du er så dyktig, varm og menneskeleg.

  God laurdagskveld til deg, og lukka til med all glede som venter deg i framtida.

  1. Kjære deg, tusen takk for så fine ord! De varmer <3

   Stor klem!

 2. silje emilie

  Jeg bare lurer på hvor serviset ditt er fra? Var veldig stilrent og flott 🙂

 3. Where did you get your wingback dinning chairs?

  1. TM design 🙂

 4. Såg godt ut:) men du en ting: du stresser veldig med å trene hele tiden å nesten unnskylder deg om du ikke har hatt tid å løpt. Du er gravid kjære deg, nyt tiden å ikke stress med den treningen hele tiden:) lov meg det:) lykke til, baby først i rekken;) du er like stor som det jeg var i uke 6:) heldig du:) er bebien veldig liten el bære du den langt inne?klem

  1. Nei, jeg stresser overhodet ikke med det 🙂 Skrev jo et innlegg om det på fredag, les gjerne det 🙂 Babyen vår er ikke unormalt stor i hvert fall, hun kommer til å veie over 3 kilo ved fødsel etter hva vi har fått estimert, så hun er helt normal – har fått beskjed om at normal er alt fra 2.5-4 kilo 🙂 Jeg var selv ganske liten da jeg ble født, 46 cm. og ca. 3100 gram, så hun slekter sikkert på meg, mye mulig hun er like kort 😉 Lars-Kristian var heller ikke særlig stor. Alltid babyen først, slik har det vært siden jeg fant ut av graviditeten <3

 5. Martine

  Aaa så utrolig fin kjole og utrolig fin på deg ikke minst 🙂 kan jeg spørre hvor den er kjøpt? 😉
  Kjempe fin dekkiet bord også. Flinke deg og tusen takk for inspirasjon <3

  1. Den er fra kolleksjonen min i samarbied med tailor heaven, mer info kommer 🙂

   Klemmer!

 6. Josefine

  Hvor er det du ser filmer/serier på ipaden? 🙂

 7. Viktoria

  Hej,
  Jättefina tallrikar 🙂 Var är de köpta?

  1. Sterling fra Wedgwood heter dette, ønsket oss til bryllupet 🙂

 8. Katrine

  Har dere servise fra Weegewood? Det er så fint! 🙂

 9. Kristine

  Oi!!! Du er nydeligere enn noengang du jo! Er det mulig! 😀 er det lov å spørre hvor kjolen din er fra? God søndag til dere 🙂

  1. Så skjønn du er, tusen takk <3 Dette er en av kjolene fra kolleksjonen min med tailor heaven, mer info kommer!

 10. God morgen! 😀

  Ville bare legge igjen en kommentar om at du ser helt fantastisk nydelig ut! Har ikke sett mange gravide som holder seg så godt som du! Så det skal du virkelig ha for 😀 Ha en strålende dag videre! 😀

  1. Så koselig å høre, Helene! Tusen takk 🙂

 11. For et nydelig antrekk, herlig! ^^

 12. Åh, den fine kjolen, sukk….
  Du er bare helt nydelig!

  1. Tusen takk, snille du!

 13. Ann Helen

  Gud så nydelig du er Caroline! Du STRÅLER virkelig 😀
  Du har noen spennende uker og mnd og år fremfor deg nå! Gleder meg virkelig til å følge med dere videre! 🙂

  Store klemmer fra meg! <3

 14. Nydelig kjole !! Lov å spørre om hvor du har kjøpt den hen ? 🙂

  1. Den er en del av mammakolleksjonen min med tailor heaven 😉 kommer snart for salg!

 15. Hei! Da bloggen din fortsatt var på nettavisen var bloggen din tilpassa mobiler, men nå er den ikke det lengre. Er det mulig at det blir ordnet igjen? 😀 Du har forresten en veldig fin blogg og jeg finner deg veldig inspirerende! 🙂

  1. Jeg fikk så mange klager på denne løsningen, og leserne ville helst at den skulle være i vanlig utgave på mobil også, så vi endret det 🙂 Men du synes det var bedre sånn det var, at man måtte trykke seg inn på hvert enkelt innlegg? Hva synes dere andre? Topp med tilbakemeldinger på dette! 🙂

   Klemmer 🙂

   1. Kristin

    Mye bedre som det er nå, synes jeg!! 🙂

   2. Den kommer i mobilformat hvis du laster ned bloglovin-appen. Der registrerer du deg bare med e-posten din, så får du opp hver gang en blogger du følger har lagt ut et nyt innlegg.

   3. Likte mobilversjonen bedre da den var bedre tilpasset teksten og bildene, og spesielt kommentarfeltet. Nå må man zoome seg inn, for ellers ser man ikke hva det står. Men mobilversjonen har en ulempe ved at man må klikke seg inn på hvert innlegg. Håper du får fikset bloggen slik at de som vil kan lese bloggen i mobilversjon på mobil og iPad 🙂
    Men inntil videre er jeg også ufornøyd med denne versjonen 🙁

   4. Det var mye lettere å lese bloggen din på iPhone sånn som den var før. Nå må jeg zoome og teksten er veldig liten. Så nå leser jeg den bare på pc, som jeg er sjelden på 🙁 det er dumt, for syns den forrige løsningen var så utrolig bra 🙂 Og ja, veldig kjekt med å klikke seg inn på hvert innlegg, mye lettere og mer oversiktelig, og også lettere å lese seg nedover kommentarfeltet 🙂

   5. trebarnsmamma

    Bedre med blogg tilpasset mobil slik det var før. I en dag eller to under omleggingen (forrige uke?) Var det plutselig et helt annet oppsett, omtrent som kommentarfelt på enkelte nettaviser, med et digert «profilbilde» (som oftest tomt) av den som kommenterte og et veldig rotete oppsett med mye større font og bredere marger enn før. Det er ikke dette folk har klaget på, da?

   6. Nei, det er en stund siden klagene kom, de kom for ca. 1 år siden da jeg endret mobilversjonen for første gang 🙂

   7. Bedre sånn som nå 🙂

 16. Hvilket sølvbestikk er det dere har? 🙂

  1. opphøyd rose 🙂

 17. Hei! Hvor har du kjøpt de nydelige små vasene som du har roser i på bordet deres?

 18. Wow, så VAKKER du var i den kjolen ^^, Ha en fin dag i det triste været, håper du har tatt til deg all støtten etter det forrige innlegget du delte med oss. Mye bygger nok til grunn for sjalusi, men uansett kan personangrep virke sårende. Jeg er ikke i tvil om at din kropp (så lenge de fysologiske tingene er slik som det skal) kommer til å takle en fødsel. Selv fødte jeg tvillingjenter for 7 mnd siden, begge to kom ut den veien de kom inn. Jeg er også en slank, høy, veltrent og ung person som deg og fikk beskjed fra legene/jormødrene (hadde ganske mange av de siden det var to babyer) at vi var de «flinkeste» til å føde, det er vår alder som er skapt for dette, og jo sterkere man er i kropp og helse jo raskere går en fødsel og det er også bevist at unge trenger mindre smertelindring. Uansett så er de som jobber på sykehuset så profesjonelle og gir råd i beste mening, så om det blir det ene eller det andre så gjøres alt for at DITT barn skal få den beste starten i livet sitt! Selv om det gjør litt vondt, så kommer smertene i tak på ca 30 sekunder av gangen og så går det kanskje to minutter til neste ri og da er man i himmelen uten smerter, så jeg må ærligtalt si at så lenge det ikke oppstår komplikasjoner så er en fødsel mer fantastisk enn grusom. Uansett masse lykke til, nå er det ikke lenge igjen ! Ha en fin helg ^^, Nydelig dekket bord.

 19. Hanne Louise

  Aldeles nydelig. Har tenkt å kommentere dette såå lenge nå men har bare ikke gjort det.. Men du kler den mørke hårfargen så utrolig godt! Mye mye bedre enn blondine, isåfall kler du best den kalde varianten uten det gule. Heier på deg! Du er herlig motivasjon og inspirasjon! <3

  1. Tusen takk, snille deg!

 20. Du er helt fantastisk Caroline! Du er ekspert på å gjøre hverdagen til noe spesielt, og du inspirerer meg og så mange andre til å gjøre det samme 🙂 Det er så lett å gå inn i samme spor og rutiner, og å utsette «kosen» til helger og fridager. Det er jo hverdager vi har mest av, men gjerne de man husker minst av?

  Ønsker deg en fin dag og masse lykke til med tiden fremover 🙂
  Gleder meg til å følge med!

 21. Kari FM

  Så nydelig du var her. Akk så mange fine kjoler det er i kolleksjonen din. Det er fint at du designer kjoler for gravide. Jeg savnet selv et større utvalg når jeg var gravid.

  1. Så fint at du synes det, håper virkelig kolleksjonen faller i smak hos flere, det er så spennende!

 22. Å lese bloggen din har på sett og vis blitt min «guilty pleasure», som et fint avbrekk mellom skrivingen i masterinnspurten:-) Jeg har til gode(tror jeg?) å kommentere på bloggen, men tenkte at det nå var på høy tid.
  Helt ærlig så synes jeg at lesere som kommer med usmakelige, irrasjonelle og usaklige kommentarer burde blitt tvunget til å publisere under fullt navn. Hva er vitsen med å komme med så mye eder og galle, når alt denne bloggen(tror jeg) forsøker å formidle, er litt hverdagsluksus, tips og triks i forhold til mote, mat og interiør og inspirerende holdning til ting og livet generelt(som du selv skriver)? Bloggen viser jo ikke alle sider av ditt liv, slik det også bør være. Det er bare leit at så mange ikke unner deg det du selv har fått til og opparbeidet gjennom flere år, og ikke skjønner at bloggen kun er en del av en helhet(dvs. ditt liv). Selv om du kanskje fremstår som feilfri, så er vel de aller færreste perfekte(hva nå enn det er)?
  Summa sumarum, jeg ønsker deg bare godt i de siste dagene frem mot fødselen og håper du fortsetter med bloggen som før:-) Håper også at det i fremtiden vil bli vanskeligere å komme med usakligheter anonymt.
  P.S: Heter serviset du brukte Maud(fra Porsgrund Porselen)? Stod selv og vippet mellom denne og Märtha, som jeg til slutt endte med. Synes begge har et enkelt, men elegant design.

  Tillykke- klemmer din vei fra meg!

  1. Så koselig at du følger med 🙂 Og selvfgølelig har du rett, ingen er perfekte, det håper jeg alle er klar over 🙂 Tusen takk for så fine ord!

   Porselenet vårt er sterling fra wedgwood 🙂

   Stor klem din vei!

 23. en fotooginstagram’er lurer veldig på hvilken app du har brukt for å sette sammen bildene øverst i denne 🙂

  1. photoshop / cs5 og tych panel 🙂

 24. Sunniva

  Hvor har du kjøpt englevingene? Nyydelig borddekking
  🙂

 25. Camilla

  Hei
  Hvor kan jeg få tak i den kjolen? Den er så nydelig! Finner den ikke på tailorheaven sine sider.

  Klem!

  1. Har skrevet at info kommer 🙂

 26. Så fin kjole du har på bildet 🙂

 27. Kathrine

  Hei! Veldig fine stoler du/dere har!! 😀 Hvor har du kjøpt dem??
  🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *