Utstyrsguide del IV: Vogn

sponset vogn

Jeg kunne seriøst knipset i stykker denne vognen, for jeg synes den er så vakker! De detaljene og den kvaliteten, åh! Gleder meg til vår første trilletur. Får så flashbacks til dukkevognen jeg hadde da jeg var liten når jeg står og styrer med denne, bare at denne gangen er det virkelig, og det føles så rart. Dette er et stort steg i livet, det største i våre hittil, og nå nærmer det seg virkelig med stormskritt. Jeg har fått mange spørsmål angående vognen vår, men ville ikke blogge den før alt var på plass. Siste kronen på verket var et par kroker til stellevesken min som har vært utsolgt en stund, men nå er de her og da er det dags for innlegg.

___________________________________________________________________________________________________________

vanilla leatherette 

Vi har valgt en vogn fra Emmaljunga. Emmaljunga er kjent for sin høye kvalitet og lange brukstid, og har faktisk produsert barnevogner siden 1925, så her snakker vi kvalitet og erfaring. Deres kjerneverdier er sikkerhet, funksjon og design, og disse begrepene har blitt nøye utarbeidet og utviklet gjennom 85 år. Emmaljunga sine vogner ser helt fantastiske ut, men likevel er det ikke dette som er deres hovedfokus – heldigvis. Det er alltid barnet og barnets sikkerhet som står i fokus hos Emmaljunga, så det som ikke har noen funksjon, skal ikke finnes i en Emmaljungavogn. Fun fact: Emmaljunga sine miljøinvesteringer i fabrikken har medført en reduksjon av CO2-utslippet med over 400 tonn på årsbasis. De er derfor verdens mest energieffektive barnevognsfabrikk.

___________________________________________________________________________________________________________

Akkurat denne vognen er en duovogn, det vil si at den har alt som trengs fra fødselen av og opp til 3-årsalderen, med både bag og sportsvogndel som du lett bytter når barnet blir større. Du kan velge mellom fem forskjellige farger, vår er altså den som heter vanilla leatherette. Fordelen med en vogn i skinn er at den er veldig lett å tørke av. Det spiller ingen rolle at den er såpass lys, du tørker lett av med en våt klut, og kan selvsagt impregnere den også. Som nevnt tenker Emmaljunga på funksjon, så de ville ikke laget en vogn som lett blir skitten. På produktbildene ser vognen veldig gul ut, det er den altså ikke. Riktig farge er det du ser på mine bilder. Du kan også velge mellom fire forskjellige understell, vi landet på det som heter classic chrome – her får du luftfylte dekk med hvite sider. Om du er nysgjerrig på vognposen vår, finnes det et eget innlegg om den – her.

___________________________________________________________________________________________________________

egen stelleveske er ingen utfordring 

Min stelleveske er fra Louis Vuitton og modellen Totally. Denne har jeg festet enkelt på vognen med kroker fra happy mummy. Disse er skikkelig solide og de største på markedet, i hvert fall som jeg har kommet over. De tåler vekt opp til fem kilo og festes enkelt med borrelås. Kommer to og to i pakken og finnes her.

___________________________________________________________________________________________________________

emmaljunga stelleveske 

Emmaljunga kommer også med egen stelleveske, så jeg tenkte å vise frem denne også, i tilfelle noen lurer på hvordan den ser ut. Den er også veldig lekker og passer perfekt til resten av vognen, men grunnen til at jeg har valgt en annen er utelukkende fordi jeg synes vesken fra Louis Vuitton er mer en bruksveske og passer til alt – mens dette er en ren stelleveske. Men det er selvsagt smak og behag, og denne fra Emmaljunga er jo utrolig fin den også. Du finner mer informasjon om den her.

___________________________________________________________________________________________________________

sportsdel 

Alt i Emmaljunga-vognen er basert på et klikk-system, så det er overraskende lett å håndtere den. Du får opplæring og grundig gjennomgang når du henter vognen din i butikken, og selv om jeg trodde jeg skulle glemme alt rett etterpå, husker jeg det fortsatt. Så altså, vognen er veldig brukervennlig og lett å forstå. Det du ser over en sportsdelen, den klikkes bare lett på når barnet er for stort for dypvognen. Glemte helt å nevne at den første delen fungerer som en vugge når du tar den av, så den er kjempekjekk å ha med rundt på besøk blant annet.

Akkurat denne vognen fra Emmaljunga vant nettopp best i test av barnevogner i 2013, og det er jo helt fantastisk! Testen kan du lese her. Alle Emmaljungavogner kjøpes i butikk, du finner mer informasjon og forhandleroversikt her.

I samarbeid med Babycare som vi har fått vognen vår fra, deler jeg ut 20 prosent rabatt på din første handel i nettbutikken deres 🙂 Alt du trenger å gjøre er å registrere deg i deres kundeklubb her. Å være medlem i kundeklubben deres innebærer at du får en epost med tilbud i ny og ne, du vil også motta en velkomstmail ved registrering. Babycare selger ikke kun via nett, men har også 60 butikker rundt omkring i hele Norge, så du vil også finne varene deres der.

Kjolen jeg har på meg fikk jeg tilsendt fra happy mom i sommer, men den har vært altfor stor helt til nå. Kjempegøy at den endelig passer!

___________________________________________________________________________________________________________

– ♥ –

314 kommentarer

 1. Veronica

  HOT MAMA! Du er nydelig Caroline!

  1. Uææ, tusen takk 😀

 2. Akk. Til og med vognen er sponset. Du kan ikke begynne å merke innlegg når de IKKE er sponset heller? Er ikke så lett å ta tipsene dine seriøst når de er kjøpt og betalt.

  1. Jeg ble kontaktet av Babycare som ønsket et samarbeid, og fikk velge vogn helt fritt. Jeg kunne til og med velge vogner de ikke hadde i sitt sortiment, da de sa seg villig til å ta inn andre vogner om jeg ikke ville ha noen som de hadde inne. Denne vognene har jeg derfor valgt helt fritt av alle vogner som er tilgjengelig på markedet, langt i fra kjøpt og betalt 🙂

   1. Kirsti

    Hvorfor i alle dager følger du med på bloggen Ine? Forstår du ikke at du til de grader avslører deg selv med kommentarene? Dersom en ikke kan glede seg over at andre mennesker får ting til – sponset eller ikke sponset, så synes jeg faktisk det er litt trist. Jeg kunne vært moren til Caroline, men jeg evner å se at her er en flott ung kvinne som har etiske retningslinjer hun følger – og også gjør lesere oppmerksomme på. Jeg opplever tvert i mot at hun ikke er kjøpt og betalt som du skriver. Hadde vi vært i hennes sko hadde vi helt sikkert vurdert potensielle sponsorer som kunne bidra, men som også ville tillate oss å ta egne valg. Stå på Caroline – det er deg så fortjent!

   2. Jeg blir så glad, Kirsti! Tusen takk 🙂

  2. Akk. Enn om du, Ine, hadde virkelig lest denne bloggen over tid istedet for bare å ramle innom for å lage kvalm!!?? Caroline lever faktisk av denne bloggen, og er selvsagt sponset / får prosenter av de hun reklamerer for. Det betyr IKKE at at hun reklamerer for ting som ikke er bra! Caroline velger selv ut hvilke produkter hun kan gå god for – og det hadde vært direkte ødeleggende for henne som forretningskvinne hvis hun reklamerte for ting som faktisk ikke holder mål. Denne vognen er faktisk best i test! Snakk om Jantelov og misunnelse opp å i mente!!

   Fantastisk flott innlegg, Caroline – og så vakker du er i kjolen. Tror det må være noe av det fineste antrekket jeg har sett på deg, og det sier ikke så rent lite!!

  3. Vær så snill da! Det er jo bare å la være å klikke seg inn på bloggen -ingen tvinger deg å lese vet du! Sammenlignet med mange andre blogger er de sponsede innleggene på fotballfrue noen av de få jeg faktisk tror på. Det reklameres ikke for vilkårlige produkter, derimot er det ofte de samme produktene som går igjen når det for eksempel gjelder sminke og hudpleie. Altså ikke bare kjøpt og betalt, men også produkter som oppriktig anbefales! Og, hadde jeg ikke trodd på de hadde jeg ikke giddet lese innleggene, og iallefalll ikke slenge så unyttige kommentarer!

   Stå på Caroline, synes du gjør en fantastisk jobb med bloggen! Er noen måneder etter deg i graviditeten og ser fram til flere tips, og bli inspirert! Pluss at jeg også rekker å få kjøpt det som ser ut som fantastiske klær fra kolleksjonen din 🙂

   1. Tusen takk, så koselig å høre! Troverdighet er veldig viktig for meg, og det er jo derfor jeg aldri vil anbefale noe jeg ikke bruker eller ville brukt selv. Aller helst skal jeg bruke det selv per i dag, om jeg anbefaler det 🙂

    Lykke, lykke til i tiden fremover! Dette er jo så spennende 🙂

   2. Angelina

    Du nevner dette med troverdighet, og det syns jeg også du fikk frem veldig fint i intervjuet dere hadde i DN (var det vel?). Utrolig bra var det! Det er så gøy å følge med på bloggen din!! God helg 🙂

 3. Nydelig vogn til nydelig jente. Du kommer til å bli en flott mor, Caroline! Lykke til i siste måned 🙂 Ønsker dere alt godt!

  1. Skjønne deg, tusen takk <3

 4. Fantastisk fin vogn!!! En ting er sikkert og visst, den skal jeg også ha når min tid er inne!
  Du er også bare nydelig, du stråler virkelig om dagen:) Er så glad og spent på deres vegne, tenk for en vidunderlig tid dere går i møte<3

  Lurer på en ting, ettersom du har bestilt kroker til å henge vesken på, hvordan er det meningen at den orginale stellevesken skal henge på vognen da, er det meningen at man må ha kroker som ekstrautstyr?

  Hilsen K.

  1. Etter det jeg har forhørt meg om, kjøper de fleste kroker ved siden av, ettersom stellevesken sklir nedover på håndtaket når den blir for full (om den henger i skulderreimen for eks.) så da er det kjekt å ha noe som holder den på plass, som disse krokene 🙂

   Klem 🙂

   1. Har aldri sett noen som bruker kroker jeg, når de har reim til å henge over. Kjenner heller ingen som gjør det :-/ men det finner du nok ut av etterhvert 🙂

   2. Så rart! Det ser jeg hele tiden 🙂 Men ja, vi finner nok ut av det 🙂

   3. Annette

    Jeg har Emmaljunga med Emmaljunga sin stelleveske, men jeg synes det var såå plagsomt at man skulle henge den i den lange skulderreima. Stress i mine øyne :p Så jeg kjøpte kroker fra Tinkafu og har hengt vesken i de 🙂 På de stelleveskene er det også slike kroker på som du kan feste de med 🙂 Og jeg har fått så masse kommentarer på disse 🙂

   4. Vi har den vognen, og stellevesken som hører til. Det går helt fint å bare henge skulderreimen over håndtaket 🙂 SÅ fornøyd med vognen, du kan glede deg til å bruke den!!

 5. Åh, vognposen passer perfekt med den fine vognen deres! Jeg er så misunnelig! (ikke minst på Louis Vuitton-vesken!!) Du kommer til å bli den mest elegante mammaen i hele Telemark, det er jeg sikker på 🙂

 6. Herreguuud, så utrolig fin og lekker!! Blir sikkert mange koselige trilleturer med denne vogna, er så spent og glad på deres vegne! 😀

 7. Lisa Marie

  Du kledde virkelig den vognen!! 🙂 (om man kan si det sånn? haha, håper du skjønner hva jeg mener :D) Vognen var i allefall nydelig! Får skikkelig lyst på barn selv, når det er så mye fint å velge mellom 🙂

  1. Haha, tuusen takk 😀

 8. Så fin vogn! Men hvordan får du gått tur med vogna uten å sparke borti veska med knærne hele tida? Og veldig fin kurv under, men blir ikke alt du legger der sprutet på med søle, vann osv når du går turer? Var nettopp derfor vi valgte vår emmaljunga med svart stoffkurv under, da ligger allting beskyttet. Men hadde nok ikke turt å legge en LV-veske ti lflere tusen under der, hvertfall ikke på bybesøk :p Men vi er uansett veldig fornøyde med citycrossen vår, håper dere blir like fornøyde med mondialen deres 🙂 Og Risarosa-posen ser jo hvert fall ut som en myk drøm <3

 9. Åaah for en skjønn vogn! Den er utrolig stilfull med LT veska. Btw, du STRÅLER virkelig Caroline, kler virkelig godt å være gravid 🙂

  1. Tusen takk 😀 Jeg har jo hatt et så fint svangerskap, det har vært en utrolig fin tid 🙂

   Klemmer!

 10. For en utrolig nydelig vogn dere har valgt, og så vakker du er! Gleder meg til jeg en dag i framtiden skal få gå gravid igjen. Fantastisk følelse <3

  1. Tusen takk! Ja, dette har vært (og er) helt magisk 🙂

   Klem!

 11. Kan ikke si jeg vet om denne er bra eller ikke, har kun erfaring fra å trille 3 tantebarn. Men ville bare si at det øverste bilde var skikkelig postkortvakkert!

  1. Neimen, tusen takk 😀

 12. Fantastisk vogn, veske og mamma!
  Gleder meg kjempe mye til å se prinsessa

 13. Hvor bestilte/kjøpte du LV vesken?:)

  1. kjøpte den i Cannes i sommer 🙂

 14. Viktoria

  Hei:) Den vogna var utrolig fin!:) Du kommer til å bli en fantastisk mamma:)

  Jeg har noen spørsmål jeg lure på om du kan svare på, du bruker jo en del produkt. Jeg er en jente med veldig tynt og slitt hår,har utrolig lyst på langt hår, men det vil ikke vokse lenger siden det er så tynt. Har du noen shampoer, hårbørster, hårkur osv du vil anbefale for slitt, tynt hår? 🙂

  1. Kanskje du kan prøve Nisim? Det fungerer kjempebra 🙂

 15. Persille

  SÅ utrolig vakker du er! Jeg skal bli akkurat som deg når jeg blir gravid ♥
  Kjempefin vogn også.

  1. Snille deg, dette var veldig koselig å høre 🙂

 16. Så flott innlegg! Vi har akkurat samme vogn og vi fikk beskjed om at det ikke gikk an å impregnere den :/ bare til informasjon! Du lager så flotte innlegg Caroline. De er så gjennomførte og elegante:) akkurat som deg:) lykke til med innspurten 🙂

  1. Å, det visste jeg ikke :O Men da skal vi ikke gjøre det! Tusen takk for tips 🙂 Og takk for fine ord 😀 Nå synes jeg plutselig tiden går så fort *bankibordet*

   1. Det er uansett ikke sunt for barn å ligge så nær den type sprayer. Selv om det setter seg i stoffet/skinnet, vil det hele tiden avgi små «gasser» (litt usikker på hvordan de fagnøyaktig definerer det, så ta ordet gass med en klype salt, hehe).

   2. Man skal visst ikke impregnere den, så det var enda godt 😉

   3. christine

    Man kjøper egen impregnerings spray uten de farlige gassene beregnet på barn. Til å imprignere alt fra vogner til votter og utedresser. Små barn spiser på vottene sine osv. Sprayen kjøpes i div babybutikker og er helt trygg. Ikke det samme som vanlig skobutikk impregneringsspray.

   4. Haha! Tenk at jeg ikke visste det! Og jeg som har to barn og greier. Takk for tips, Christine.

   5. Cecilie

    Vi fikk beskjed om at det ikke var nødvendig å impregnere den, for den holder seg like fin:)

   6. Det er jo enda bedre 🙂

   7. Jeg hadde impregnert den hadde jeg vært deg. Hadde selv hvit emmaljunga vogn. Og finn noen flekker etter sprut fra asfalt etter å ha gått tur, disse gikk ikke vekk. Så jeg angra på at jeg ikke hadde gjort det.

   8. kamilla

    Hej! Jag hade också den till min son och jag har impregnerat den massa han är fyra år nu och vagnen är nästan lika fin fast den är så ljus 🙂 Du är föresten finare än du någonsin har varit 🙂

 17. Et lite tips; du burde flytte krokene lenger ut på siden slik at vesken kommer høyere opp! Det er lett å irritere seg over stelleveske som henger så langt nede som denne..
  Kjempe fin vogn, dere vil nok bli fornøyd med emmaljunga 🙂

 18. Når jeg en gang får barn, blir nok aldri valget en Emmaljunga, jeg er nok dessverre en av dem, som virkelig misliker de vognene, derimot har jeg forelsket meg i Stokke vognene, mye pågrunn av det enkle designet og også funksjonaliteten. Vogner som er super lette og enkle å bruke i by, nå er vognen deres veldig fin på design altså. Enkelt, rent og fint, men selve vognen som helhet liker jeg nok ikke, heldigvis finnes det en jungel av barnevogner å velge i.. 🙂

  1. Så synd at du misliker en vogn som er så god! Men det er jo smak og behag, stokke har også fine vogner. Kjenner ikke til hvordan de har gjort det i tester, men de er sikkert gode. Stokke har jo så mange andre flotte produkter også 🙂

  2. Stokke-vognene er jo virkelig ugly. Synes det ser mye mindre komfortabelt ut for barnet i slike designvogner. Så en mamma som greide å tippe hele saken på en fortauskant en gang, den virker mye mer ustabil enn modeller som Simo og Emmaljunga. Emmaljunga-vognen er stabil, romslig og komfortabel for barnet, noe som jo må være førsteprioritet. Den ser i tillegg smashing ut, så godt valg Caroline! 🙂 Du ser forresten uforskammet godt ut for å være høygravid lille damen 😉

   1. millie

    Hvorfor trekkes det alltid frem tester og tester og tester av ting? Man skal ikke stole blindt på de. Og, Sol, spar deg for den kommentaren om Stokke vogner. Her er det mange pleasere. Ha-ha

   2. Nei du millie, jeg sier min mening, akkurat som Andrea gjorde 🙂 Synes det vitner om ansvarlighet at Caroline faktisk sjekker hvordan barneutstyret de har valgt kommer ut i tester. Synes å avfeie slike tester så lett som det du gjør det vitner om det motsatte 🙂

 19. Fin vogn og fine vesker! Tror du kommer til å irritere deg over at veska henger så langt ned!! Knærne sparker liksom borti for hvert skritt… Jeg personlig liker bedre at veska henger litt høyere opp! Men det er sikkert en smakssak:) Lykke til fremover:) Du går en spennende tid i møte!

  1. Christine

   Hehehe, tenkte akkurat det samme. Men det tipper jeg Caroline finner fort ut når hun skal ut og gå i litt kjappere tempo enn rundt i stua. Vi valgte en vogn som ikke er så stor, og lett og kjapp å slå sammen siden vi kjører en del bil og har med oss vogna mye rundt. Kan sportsdelen snus slik at barnet sitter med ansiktet mot deg? Det syntes jeg er alright slik at jeg får fulgt med, samtidig som at hun ser mamman sin når hun er ute og oppdager den store skremmende verden.
   Kjenner meg så igjen i ventingen frem mot fødselen. Tida kunne ikke gå fort nok. Og nå, 1,5 år etter lille snuppa mi kom, sitter jeg og tenker at jeg ikke nøyt graviditeten min mer. Hun kommer og snur livene deres på hodet! Det kan jeg garantere. Så vanskelig, men samtidig så fint! Lykke til Caroline. Nyt siste innspurt. Du får aldri denne tiden tilbake, så ikke hast. Hun kommer når tiden er klar 🙂

  2. Det var også det første jeg tenkte, men enkelte ting må man bare erfare for å forstå graden av irritasjon, så Caroline fikser sikkert et eller annet smart her etter hvert tipper jeg. For en ting er knærne, men litt av poenget med at stelleveska skal henge på vognen, istedenfor å ligge under, er jo nettopp at alt skal være lett tilgjengelig, og det er rart med det, men med kaffe i hånden, mobilen på øret og alt det der føles det langt ned å måtte bøye seg så langt hele tiden. Derfor er det også genialt med stellevesker som kan reguleres i reimlengden.

  3. helt enig med deg, var det første jeg tenkte da jeg såg bildene, desverre 🙁

   1. Det er jo ikke noe dessverre, det er bare til å dra krokene lenger ut på siden 😉 Har prøvegått vognen med vesken nå, og det er ingenting som slår i mine knær 🙂 Hanken på stellevesken min er identisk med emmaljunga sin også 🙂

   2. Kjempefin kjole du hadde på 🙂 Synes ikke LV stellevesken var spesielt pen til vogna. Ble for mye blanding av farger etter min smak. Og synes ikke det var fint med de krokene. Mye finere med stellevesken som er lik vogna, der en bruker den lange stroppen og fester over slik det er ment, uten kroker 🙂 Men er jo en smakssak selvsagt. Jeg er veldi kresen på slike detaljer 🙂

 20. flotte du og flotte vognen 🙂

  1. tusen takk 😀

 21. Nydelig vogn, men du kommer til å bli lei av å putte den tunge vognen inn og ut av bilen, for den er virkelig altfor tung..
  Lenge leve City Cross <3<3<3<3

  1. Den er like stødig som en traktor;) men også like tung å håndtere!

   1. Jeg har hatt en veldig lik modell i fem år og til to barn, inn og ut av bil hver dag ofte. Har aldri plaget meg, så det er sikkert individuelt hvor plagsomt det er (som med det meste andre her i verden…). Dessuten er det jo verdt det for en vogn som er griselekker, sikker og veldig god å trille!

   2. For noe tøys… SÅÅÅÅ tung er den ikke.. Jeg er kjempefornøyd med min, og skal nå bruke den til nr to. Den har sjelden vært ett problem å håndtere, har til og med hatt den med på utenlandsferier. Inn og ut av bilen, er ingen problem.. og vi har ikke hatt stasjonsvogn en gang, så ha måttet løfte den over kanten. Ville aldri byttet med en annen vogn. Det argumentet om at den er så tung, hørte jeg lenge før, vi valgte vogna…men det holder ikke mål.

  2. Jeg hadde tilsvarende «stor, tung vogn» (klassisk Simo) og elsket den vognen. Løftet den ut og inn av bilen i 2 år, null problem!
   Det lille løftet er peanuts. Men, jeg må føye meg i rekken av stelleveske-kommentarene: problemet med plasseringen er ikke bare at vesken henger for lavt, men også at den blir hengende så langt ut på håndtaket. Med en klassisk stelleveske som kan henges innerst på håndtaket, helt inn mot vognbagen, blir trillekomforten mye bedre. Kun et velment råd fra en som har prøvd begge deler:-)

   1. Skjønner at det er velment, men jeg har prøvd ut dette selv, og det finnes ikke irriterende. Mye mulig det har med høyde å gjøre også, for det er ingenting som slår i mine knær i hvert fall, jeg går jo ikke kliss inntill vognen 🙂 Emmaljunga sin stelleveske er identisk i hankene, og om du heller henger stellevesken i den lange reimen, vil dette føre til at den sklir ned på håndtaket om den er for full, så det finnes et problem for alle løsninger 😉

   2. Lisa D

    Og en løsning for alle problemer! 😀

   3. Er jo meningen man skal henge den i den lange reimen. Har hatt emmaljunga vogner til begge mine jenter, og den sklir ikke ned uansett hvor mye du har oppi. 🙂

   4. christine

    Det er meningen at emmaljungla stellevesken skal henge inden lange skulderremmen helt over nederst på bagen.
    Pass på at det ikke blir for tungt og ustabilt når lv vesken henger sånn, både med tanke på slitasje på håntaket for det er ikke ment å ha så mye vekt der ute og det er jo et justering av høyde ledd der som ikke tåler så mye vekt, og vognen blir fort mindre stødig. Min vogn tipper når jeg tar ut babyen og har noe tungt hengende. Men dette er ting du finner ut av:)

 22. Som en mamma med vogndilla (har hatt 7 i løpet av tida som 2 barnsmor) kan jeg bekrefte at Emmaljunga er blant de beste vognene på markedet. Hadde City cross en periode, men byttet den ut med TFK, siden jeg bor i byen. Snipetorp er veien jeg bruker til og fra byen, og i og med at der er det kjekt med håndbrems og trehjuling. Hvis jeg bodde der du bor ville jeg garantert gått for en Emmaljunga. Også er vognen din nydelig!

 23. Aurora R

  du ser så nydelig ut!!!! men hvit vogn… kjenner flere som har hatt det, og blitt veldig fort skitten! du bor jo på landet, så lykke til med det! men du.. krokene ødelagte vognen. så ikke bra ut!

  1. Den finnes i hvit også, men denne er vanilje 🙂 Som jeg har skrevet, er emmaljunga opptatte av det funksjonelle, og ville aldri laget en vogn som kan bli skitten. Det er ikke noe problem å vaske av denne 🙂 Vi skal ikke akkurat trille på landet heller, det er like rene gater her vi bor som i byen 🙂 Krokene er kjempepraktiske, kan ikke alltid tenke på hva som ser best ut 😉

   1. Skjønner ikke hvordan du kan si at Emmaljunga aldri kunne laget en vogn som blir skitten. Min Emmaljunga til 1,5-åringen står skitten i boden i skrivende stund. Så klart blir vognene skitne, Caroline! 😉

   2. Nå tror jeg du misforstår :p Alt som finnes i hele verden kan jo bli skittent 😉 Men ettersom de er opptatt av funksjonalitet, og har over 80 år med erfaring, ville de aldri laget en vogn som vil være umulig å rengjøre (som noen påstår at denne er). Det er bare det som er poenget mitt. Det spiller ingen rolle om den er lys eller mørk, det er i hvert fall mulig å gjøre den ren og pen til tross for det 🙂

   3. Merete

    Sol: Nei du, Caroline mente at hun hadde kjøpt en magisk vogn som faktisk ikke kunne bli skitten 😀 Haha :O Har denne vognen selv, og den er enkel å rengjøre.

 24. Nydelig vogn! Vi har den samme bare i fargen creme leatherette. Gutten min er 15 mnd og vi bruker nå sportsdelen! Elsker at sportsdelen kan være både bakover- og fremovervendt. Skikkelig god vogn som vi har fått skryt fra helt fra begynnelsen av andre som også syns den er så fin. God kvalitet og kjempegod å trille 🙂
  Det blir nok så koselig når dere endelig får lille jenta oppi der 🙂

  1. Jeg trot cream leatherette er den samme, bare at den i år heter vanilla 🙂 Så godt å høre at vognen er bra i bruk, har kun hørt positvt om den, så vi gleder oss 🙂

   Klemmer!

 25. Marthine

  Såå enig med deg, den vogna er rålekker!
  DU er FANTASTISK FLOTT, Caroline <3

 26. Flott vogn og den passer så bra for dere som bor i hus med god plass! (ikke hør på alle de bedreviterne)
  Jeg husker selv følelsen når vogna stod klar i gangen ukene før fødselen og den første magiske trilleturen hvor jeg holdt så hardt i styret selv de minste bakkene 😉
  Tvi-tvi med innspurten!

 27. Da kan jeg – Som har kjøpt samme vogn til min første, og skal bruke den nå igjen til babyen som kommer når som helst. – si at dette er den mest fantastiske vogna jeg har vært borti!! Og jeg kan skrive under på at den er fantastisk!! Akkurat som Caroline skriver i innlegget her! 🙂 Vi har en litt annen farge på vår vogn, men jeg har vel aldri mer vært fornøyd med noen kjøp noen sinne!!

  1. Og jeg kan også si at jeg er fortsatt ikke lei av å ta den inn og ut av bilen etter 2,5 år 🙂 Rett og slett fordi den er så god at det veier opp for den lille løftinga! 🙂

 28. Woow ! Du ser fantastisk ut Caroline ! 🙂 Hele deg utstråler lykke og glede <3

  Gratulerer med en fantastisk vogn ! Vi har nesten samme til guttungen vår på snart 1 år (æææ, tiden går fort), å jeg elsker vognen ! Kommer meg frem overalt, den er lett å holde ren, å junior ligger/sitter som en konge i den ! 🙂 anbefaler egentlig alle å kjøpe emmaljunga, for de er virkelig gode vogner ! 🙂

  Lykke til med tiden fremover, å se frem til en hverdag fylt med en ny fantastisk kjærlighet som du aldri har følt før <3

 29. Kjolen var kjempefin, den satt jo som et skudd! Og den vogna… Oh my.. Utrolig lekker! Ha en super kveld 🙂

 30. Jeg vil bestille denne vogna, bare i svart, og ble glad da man kunne få 20% rabatt på et kjøp. Men så selger de ikke vogna i nettbutikk, og da gjelder vell ikke rabattkoden? Irriterende, hadde spart en del kroner 🙁

  1. Dessverre! Det gjelder kun kjøp i nettbutikken :/

  2. Emma nena

   Bare bloggere som får alt mulig gratis lurer på om devirkelig tenker over hvor heldige de er,andre er blakke flere mnd ved kjøp av vogn til 8000 kr …tenk om vanlige folk heller ble sponsa,er bare de dom er rike nok sjøl

 31. Så kjempe fin vogn! 🙂

  Men jeg lurte på noe..hva ville du hatt inntil her?
  https://bikbok.com/no/Categories/Collection/Dresses/L-Dress/DW-Shinny/p/7144112-050-Gold

  1. Tenker du over? En blazer i så fall, og sorte strømper 🙂 Denne er jo så fin https://bikbok.com/no/Categories/Collection/Jackets-blazers/L-Suits-Various/OB-Long/p/7141763-990-Black – finere i virkeligheten!

 32. Nydelig vogn og nydelig dame <3

 33. castelle

  Den var veldig veldig fin:) jeg fikk beskjed om at det ikke er skinn, men laget av et sterkere stoff som ser ut som skinn? men fin er den nå uansett:)

 34. Så delikat og flott, både du og vorgnen! 🙂 du er så gjennomført i alt du gjør. Takk for at du deler med oss:-)

 35. Du stråler! I natt bråvåkna jeg fordi jeg var bombesikker på at du hadde posta innlegg om at den lille jenta hadde kommet. *Leser litt for mye blogg om dagen.*

  Ser folk skriver at den er tung osb som noe negativt. De «tyngre» vognene er mye bedre i kvalitet og i tillegg gir de enda litt mer trim når man er ute å triller. 😉

  Lykke til med innspurten. 😀

 36. Er den beige eller hvit? Syns den ser så hvit ut, men ser jo du skriver vanilla. Vi har den samme vognen i hvit og er super fornøyd! Den er utrolig god i bruk og den absolutt fineste vognen å se på!

  1. Den er vaniljefarget 🙂

 37. Elisabeth

  Flott Vogn,likte den til mine som bagvogn, men ikke sportsvogn, Da ble den fort byttet ut med TFK.

  Men den vesken kommer vel til å bli fryktelig irriterende og i veien når den henger helt ytterst på styret, og ikke lenger inn mot baggen?
  Beina deres kommer jo til å kræsje i vesken hver gang dere tar et skritt. hvertfall om man går i litt tempo. Men da er det jo bare å slenge den under vognen i stedet da.

 38. Nydelig vogn og vogn pose! Så delikat, akkurat sånn man vil at den nyfødte babyen skal ligge i 🙂 Og du Caroline, du ser bare helt smashing ut!! Ikke værst altså, til å være bare noen uker igjen til termin!! 🙂

  Skriver som noen skrev over, mulig du kommer til å irritere deg over at veska henger så lavt. Blir liksom så dinglende i lufta og i knæra, men det kan jo hende du allerede har prøvegått 😉

  Kos deg videre i de siste ukene i svangerskapet, blir spennende å følge fødsel og nyfødttid fremover nå! 🙂

  Klem fra Wivi

  1. Tror jeg skal unngå det ved å henge krokene lenger fra hverandre 🙂 Tusen, tusen takk 🙂

   Klem!

   1. Du ser fantastisk ut og vognen din er rålekker, vesken likeså, men skal jeg gi deg ett tips så tror jeg personlig at krokene fra Tinkafu (som de selger på barnevognskilt.no) hadde vært gjort seg bedre og sett mer elegant ut til vesken din.
    De har også fordelen at de har en karabinkrok som gjør at vesken sitter bedre fast, likevel er de lekre. (syns jeg:) )
    Ta en titt på de hvertfall, men sier ifra på forhånd at den nettbutikken har sååå mye man bare ‘må’ ha! 😀
    Lykke til videre.

 39. Du er bare helt nydelig!

 40. Emmaljunga har fantastisk gode vogner (har vært borti endel vogner i løpet av min karriære som førskolelærer) Valgte selv Emmaljunga til min snuppe og har vært veldig fornøyd. Vi byttet vogn da hun var halvannet fordi den ble litt «klumpete» som sportsvogn og fordi selene i sportsdelen begynner lill høyt oppe og kan bli plagsomme ved hodet/ørene til barnet. Men ellers *tommel opp* Tror jeg ville hatt de krokene litt mer på sidene og fått heist opp stelleveska litt ellers kommer den til å daske i både vogna og dine bein når du går! Har du kjøpt insektsnett enda (bare til sportsdelen det følger med?), det finnes noen supersøte med figurer på (kroner, marihøner, bier osv) hos bla lilleprinsen.no.

  Masse lykke til i tiden fremover! 🙂

  1. Takk for tips 🙂 Ja, insektsnett har vi, fra tinkafu 🙂

   Klem!

   1. Malicea

    Er det ikke myggnetting integrert i kalesjen? Kalesjen flyttes jo over fra bagdelen til sportsvogndelen:)

   2. Jo, det er myggnetting og regntrekk med 🙂

   3. karina

    Er det ikke innebygd myggnetting? Det er det på min emmaljunga.

   4. Jo, det er det 😉

  2. Se etter på bildet. Selefestet er justert lengre ned på de nye vognene 🙂 Jeg bruker alltid lammeskinn i vognen, sommer som vinter. Nøstebarn har et flott vognskinn som passer vognen (og min vognfarge) godt, og har hull til seler slik at en kan justere høyden som det passer barnet. Min emmaljunga har vært i konstant bruk siden førstemann på nå tre kom til verden. Bruker den nå til når to som akkurat ble ett. (Genialt med søskenbarnekteskap haha søskenbrettet da vi går mye) Den er like fin, hel og ren nå! Vært bare fornøyd med den, stor og trygg. Elsker at en kan ha barnet mot seg hele vognperioden. Jeg mener at barnet skal sitte mot den som triller leeenge. De er i behov av å oppleve og fordøye alle nye inntrykk sammen med en trygg voksen. Insektsnett og solskydd integrert i kalesjen. Jeg kjøpte ekstra begge deler da jeg ikke synes nettet dekket ordentlig og solskyddet ble litt tett. Ellers fantastisk vogn altså 🙂

   (PS Jeg kjøpte en svart emmaljunga duo Edge og svart voksipose til barnehage soving når den tid kom ;))

 41. Har hørt vognen er rimelig tung? Stemmer det?

  1. Synes ikke det virker som den er for tung 🙂 Tror den veier 12 kilo tilsammen, underdelen 7 og bagen 5 🙂

 42. Både du og vogna ser fantastisk bra ut 🙂 Emmaljunga har helt fantastiske vogner, hadde edge duo i fargen Charleston . 🙂 Eneste problemet vi hadde med den og som jeg bare vil nevne at du burde sjekke av og til. Er i sømmene på trekk osv, der fikk vi svarte små prikker som så ut som mugg. Sendte den inn, og fikk pengene tilbake da de ikke fant noe løsning på det og de hadde slutta å produsere akkurat den vogna :/ 🙂 men ei helt fantastisk vogn, sååå god plass 🙂

  Lykke til videre 🙂 klem

 43. Nydelig vogn! ! Ej hadde akkurat samme 🙂 trilla den overalt! Skog og mark asfalt kjøpesenter, you name it! Den e mykje enklare å holde rein enn alle vognene ej he hatt:) til eldstemann hadde ej mørk blå simovogn og til sammen he ej hatt rundt ti vogne:) ingenting av skitt fester seg! Ser at nåken meina den e tong å ta inn å ut å bil. Jaa, dem vege litt meir enn andre..men å ta inn å ut av bil e jo litt styr uansett å den ekje tyngre enn du klare å løfte den heilt fint:) å igjen god plass til pose på vinteren å plads nok til at ongen kan bruke den til den e stor nok til å gå over til sportsvogn! Ej he hatt to longe guttebabya som ikkje hadde fekk plass i ei city cross etter fylte fire mnd!! beste vogna ej he hatt å kjem til å kjøpe den igjwn visst ej skal ha fleire! !:) et kjempe godt valg!

  MEN, jeg hadde også stelleveska som hørte til og festet den på samme måte som du har gjort her. Men kvar gong ej trilla so gikk ej å sparka inn i. So til slutt måtte ej kjøpe ei stelleveske med så stor reim at ej kunne henge den inn lenger inne på styre.

 44. Du ser helt stunning ut:) Nydelig vogn. Og til alle som sier vognen er tung- helt uenig. Aldri plaget meg å bære den inn og ut av bil. Beste og fineste vogn på markedet!! En grunn til den ble best i test! Lykke til med de siste ukene! Du er sterk og godt trent. Det vil hjelpe deg gjennom fødselen! Håper og tror du har vært en inspirasjon til kommende gravide med din livsstil!

 45. Kjære deg, du kommer til å sparke i den flotte veska for hvert skritt du tar!

  1. Om jeg gjør det så er det bare å flytte krokene litt lenger fra hverandre, så kommer den høyere. Ingen problemer 🙂

 46. Nyyyyydelig vogn!!! 😀 og du er så flott 🙂 Jeg skulle og ha den, men pga at jeg er så liten så ble den rett å slett for høy og tung for meg, så valget fallt på city cross som bare veier 12,5 kg med bagen – og er veldig fornøyd. Men angrer litt når jeg ser den flotte vogna di 😉 var nok rett valg for meg uansett :p som du sier, funksjonalitet er viktigere!
  Lykke til med innspurt – du har så mye å se frem til! Her holder vi på med fast føde-tilvenning, det er så gøy! 😀

 47. Nydelig vogn og pose:-) husker første trilletur med vår lille prins, helt magisk og så stolte som vi var 🙂
  Men henger ikke vesken veldig langt ut? Slik at den blir litt i veien når man går? Vi måtte flytte krokene lengre ned på håndtaket for å få vesken lengre inn mot bag’en. Men det finner du vel raskt ut av selv også uten å måtte få kommentarer fra alle oss mødre som tror vi vet best;) hehe

  Masse lykke til – plutselig er det en liten prinsesse oppi den myke posen 🙂

 48. Er det ikke insektsnett inni kalesjen på bag delen? Inni et rom med glidelås?

  1. Jo, det er visstd et 😉 Så da har vi to 🙂

 49. Emma Ljunga

  Klokt valg!!
  Til vår første kjøpte vi Simo kombi, og det angra eg på første gang eg skulle ha den inn i bilen.. Så når andremann var på vei (han er 18mnd yngre enn storesøster) solgte vi simoen og kjøpte emmaljunga – vi fikk med heilt kvitt understell og kvite felger. Elsker den vogna! Lett, praktisk, og med nydelig komfort for dei små! No er lillemann så stor at han ikkje bruker vogna, og vi skal ikkje ha fleire… Men trur ikkje den blir like lett å selge som simoen 😉

  Nyt den siste tida, snart blir det andre boller. Under deg ein fantastisk fødselsopplevelse – og ein baby som eter og sover godt 🙂 det er skummelt nok å bli mamma når alt går på skinner 🙂

 50. Du har så fin mage Caroline! Veldig gøy at du viser den frem 🙂 Kjempefin vogn som passer deg og din stil helt perfekt! Gleder meg til jenta di kommer og til å høre hvordan du opplever barselperioden og tiden fremover. Jeg ble selv mor for første gang for kort tid siden, og min erfaring er at det er helt umulig å forestille seg hvordan det blir på forhånd. Et overveldende sammensurium av glede og forelskelse sammenblandet med en god porsjon stress, usikkerhet og engstelse. Plutselig blir tilsynelatende små ting som romtemperatur og navlerester offer for lange diskusjoner og hyppig bruk av google. Selv om det var vanskelig å se for seg i starten, så roet ting seg etterhvert og plutselig var alt rutine. Jeg ønsker deg all lykke til med fødsel og håper du får en fin barseltid!

  1. Takk 😀 Helt sprøtt at det ligger en ferdig baby inni der, nå må hun bare legge på seg litt til før hun er klar for verden 🙂 Jeg har et par venninner som fødte nylig, og det er utrolig hvor forskjellig de to har tatt det, så det er sant som du sier – en vet aldri. Men jeg håper at det vil bli både fantastisk, overveldende og skummelt. Slitsomt er jeg i hvert fall forberedt på at det skal bli :O Godt å høre at det er mulig å få rutiner 🙂

   Stor klem!

 51. Du er så fin du Caroline!! Kommenterer ikke så ofte her, men alt du har måtte tåle av kritikk og motgang, du er virkelig et forbilde, stå på videre.

  Og forresten dansekurs venter når hun blir litt eldre, om ønskelig 😉 haha

  Lykke til begge to, håper dere får en helt fantastisk fin tid fremover. Tiden går så fort, tenker bare på hvor mange år jeg har lest bloggen din og hvor fort den tiden har gått. Nyt jula med en liten ny en i familien. :))

  Stor klem Camilla.

  1. Åja, det vil hun sikkert ha 😀 Tusen takk for så fine ord, jeg setter veldig stor pris på lesere som deg <3

   Mange klemmer!

 52. kristine

  skal du ha mamma perm??

  1. Jeg skal ha gradert mammapermisjon 🙂

   1. Kanskje du har lyst til å skrive et innlegg om hvordan gradert permisjon fungerer etc.? Det hadde vært kjempespennende å høre om – også med tanke på at du sikkert har mange andre lesere som også er bloggere eller selvstendige på en eller annen måte. Går ut ifra at det er best egnet for selstendig næringsdrivende? Eller tar jeg feil?

 53. You look so gorgeous Caroline <3 <3 🙂
  http://www.monasdailystyle.costume.fi

 54. Så nydelig vogn og kjempefine bilder dere har tatt! Vi hadde selv emmaljungs mondial duo til førstemann og var kjempefornøyde! Sportvogndelem var også perfekt for barnet å sove formiddagshvilen sin i (trillet tur med sportvognen til han sovnet og så trillet jeg vogna inn på gangen el den sto ute på terrassen), la ryggen helt ned og gutten sov i 2 timer hver dag frem til han var 2.5 år *minner*. Vogna er romslig og kan brukes lenge! Etterhvert som junior sluttet å sove i vogna kjøpte vi en lettere vogn for å dra med oss i bilen og på sentre o.l. Det blir emmaljunga på nestemann også:-)

  1. Dette er jo en vogn vi regner med å ha en god stund, så det er kjempeflott å høre 🙂

 55. Hei! Vi har nettopp fått en City Cross i Espresso Leatherette i hus, og er superfornøyde så langt! Det eneste jeg kan påpeke er at stoffet på vår vogn har fått litt «skjolder» eller flekker av regn, men håper dette kan tørkes av med en klut.. Hadde håpet at den kunne impregneres med spray for kunstskinn, men ser at noen over her har skrevet at det ikke går an. :/ Emmaljunga er ellers utrolig gode vogner, og gutten vår sover utrolig godt i sportsvogna si, som like gjerne kunne vært en lun bag! Gled dere til trilleturene! 🙂

  Synes dere har valgt utrolig fornuftig og flott utstyr til babyen deres, og jeg synes det er bra at dere er så bevisste på kvalitet og funksjon. 🙂 Alt dette er jo også mulig å få kjøpt i veldig god stand dersom man ikke kan eller ønsker å kjøpe alt nytt. Har selv kjøpt både nytt og brukt, og vært fornøyd med alt sammen!

  Håper den siste tiden går fint, og at jenta deres kommer snart! Her var forvarselene på fødsel en urolig (løs) mage, nedpress, slim og kynnere til alle døgnets tider! 😉 Det er vel også sagt at kvinner i god form ofte føder litt tidligere gjennomsnittelig! 🙂 Ha en fin kveld, skjønne! Dere har en flott tid i vente! <3

  1. Håper det vil gå bort, slik skal det jo ikke være! Har du forhørt deg med butikken? Krysser fingrene for at jeg føder om et par uker, en uke før hadde vært topp 😉 Men. Den som venter på noe godt, får jeg vel si 😉

   Klemmer!

 56. så nydelig du var i den kjolen 🙂 fantastisk farge til deg! 🙂

  1. Tusen takk, snille du!

 57. Yeah Right, blir ikke lei av å putte denne vogna ut og inn av bil?? Den er nydelig, NYDELIG.. men det er et ork å stappe den inn ut og av bil. Er helt klart Emmaljunga City Cross som er den beste på vekt, nettopp det den er kjent for, å være lett!

  1. Vi har faktisk prøvepakket bilen med den, og prøvd å ta den inn og ut før vi bestemte oss :p Og vi synes det fungerer helt utmerket, jeg tror ikke vi kommer til å angre på valget 🙂

 58. Woow, den vogna der er helt nyydelig!

 59. Starseed

  Folk, altså!!!! Det er greit å dele råd, men syns det blir LITT i overkant når folk blir ekle med deg bare for vognvalget ikke passer dem?!? Hvis ikke folk noe fint å si, hold kjeft!!! (Sorry, her råder gravidotetshormonene, men føler at noen må ta deg i forsvar;-))

  Så skal du få et ordentlig råd fra meg; kjøp Miracle Nipple Cream fra The Organic Pharmacy, det er en virkelig mirakelkrem! Til alt fra såre lepper til utslett av ymse slag; ren magi! Den selges bl.a. på Gimle Parfymeri, og koster litt over 200 for 60 g (etter å ha brukt den hver dag på halve kroppen de siste to ukene har jeg fortsatt ikke brukt en halv t-skje enda, så dette er drøye greier!) Den er organisk og fullstendig ufarlig for baby og få i munnen!

  1. Ooo, takk for tips 😀 Jeg har brukt dr. lipp hittil, den er helt super og hundre prosent naturlig 🙂 Men det gjør meg aldri noe å teste ut noe nytt, det er bare gøy 🙂

   Klem!

   1. Vet du hva – du kan smøre deg med alskens remedier, men det enkle er ofte det beste. Etter amming smører du litt morsmelk på brystvorten og i området rundt og lar det lufttørke. Det har jeg gjort i 3 mnd og har fortsatt ikke blitt sår. Det er selvfølgelig viktig at babyen har riktig sugeteknikk.

 60. Kjempefin vogn, nydelig valg av farge. Men leatherette er kunstskinn og ikke ekte skinn, derfor tåler den fuktighet også! 🙂

  1. Tusen takk, og takk for info! 🙂

 61. Christina

  Den har vi også 😀 har et tips til deg, som jeg fikk av en produsent fra Sverige, man tar litt stålull med vann og pusser der det er blitt møkkete! Vi fikk akkurat vår risarosa også! Men vi bestilte trøffel/beige. Den ble bare sååå delikat i vognen 🙂 bestilte du også lettereth håndtaket eller har du skummgummi?
  Stor klem 🙂

  1. Tusen takk for tips 😀 Det kommer nok godt med! Håndtaket er i sort skinn, om det er det du tenker på? 🙂

   Klemmer!

 62. Camilla Sofie

  Så nydelig vogn Caroline! Emmaljunga leverer kvalitet 🙂 Personlig synes jeg denne vognen fra Emmaljunga er den tyngste. Investerte selv i en vogn nr 2 som var mye lettere å ha med seg i bil etc. 🙂 Men du må jo ha den obligatoriske koppholderen fra Tinkafu på håndtaket, kaffekoppen eller vannflaske med på tur er kjekt 😉

  1. Ja, den har jeg faktisk 😀 Men jeg har ikke fått brukt den ennå :p

 63. Du er jo virkelig fin der du står! 🙂 Husker så godt den følelsen av å få vognen i hus, alt er klart, og man bare går å venter og venter! Ventingen var jo nesten det beste med å gå gravid synes jeg, hehe, man får liksom aldri den spenningen, savnet, nysgjerrigheten, sommerfuglene i magen, igjen! Det er noe med den første gangen, når man leser seg ihjel i bøker, og ikke riktig vet hva som venter, men man bygger seg opp en forventning og teller dager og uker…! Tenk nå er du snart i mål! 🙂 Jeg får slik flashback på min egen opplevelse med graviditet når jeg har fulgt bloggen din den tiden her, og det er så hærlig å på en måte få kjenne på følelsene igjen, jeg opplever alt liksom litt på nytt gjennom deg og gamle tanker og følelser kommer tilbake! 😉 vil bare si lykke til med tiden fremover, fødsel og barseltiden! Skal bli så kjekt å følge deg videre i tiden som mor!

  Nå skal jeg inn å slukke nattalyset til min fantastiske skatt, som allerede i år har begynt på skolen og lært seg å lese! 😉 Gled deg til alle milepæler du får oppleve sammen med det lille mennesket som du kommer til å forgude mer enn noe annet! 🙂

 64. Pernille

  Kjempefin vogn, vognpose og fantastisk NYDELIG mamma! WOW altså! Du er altså bestandig så utrolig flott og gjennomført, likedan med alt du tar deg til. Synes det er så flott hvordan du alltid er like blid og positiv selv om alle skal ha en mening om alt.
  Du inspirerer meg på så mange måter, på alle områder i livet. Tusen takk, Caroline, for at du hjelper meg til å bli en bedre versjon av meg selv!
  Masse lykke til med innspurten, og tusen takk for alt du deler:-)

  1. Tusen takk, Pernille! Du er god <3

 65. Vognposen og vogna passer jo helt perfekt sammen! *smelt* 🙂

 66. Hei! Har bestemt meg for å kjøpe en Lulu’s toalettmappe til mamma til jul, vet du om det kommer en rabattkode snart? 😀

  1. Jeg som hadde rabattkode for en uke siden :/ Så synd! Det er alltid vanskelig å få rabattkode hos lulus, skjønner du :/ Men jeg skal høre!

   1. Det er tilbud på noen av Lulu’s nå på Coverbrands 🙂 Jeg kjøpte den i burgunder i gave til noen og den var nedsatt i pris med 90 kr.

 67. Charlotte

  Du er så vakker, Caroline! Og den kjolen kledde du utrolig godt – magen din er helt nydelig, og det er sikkert hun som bor inni der også 😉

 68. Linken til barnevogn testen er ikke der… :). Skulle gjerne ha sett den!
  Veldig fint innlegg! Og du ser kjempefin ut i den kjolen! 🙂
  Jeg er heller ikke en av de som liker denne vognene da den passer ikke våre behov. Vi liker å gå mye på tur og jeg har ikke sett folk som går opp floien i Bergen med en emmaljunga vogn ;)! Den er stabil, men tung og den mangler håndbremse som er veldig kjekt å ha i nedoverbakke!

   1. Ville bare si at jeg har en datter på 9 måneder som har vært på tur hver eneste dag i vår Emmaljunga vogn, både på grus og asfalt. Er jo selvfølgelig ingen terrengvogn, men med små babyer er det greit å holde seg unna det mest ulendte terrenget uansett. Er superfornøyd med vognen, og det er jeg sikker på at dere også kommer til å bli!
    Når det gjelder løfting av vogn inn og ut av bil er det jo begrenset hvor mange ganger per dag man skal gjøre dette og er ærlig talt ikke så tungt at det er noe problem…og håndbrems har heller ikke vært noe savn, super trening for forside lår når man går med vognen i bratte nedoverbakker 🙂
    Dere har SÅ mye å glede dere til Caroline, lykke til med innspurten og fødselen!

 69. Helt fantastisk vogn. Utrolig god 🙂

 70. annkristin

  Så fine vogn dere har valgt , håper dere blir fornøyde med den 🙂 første trilleturen er spesiell, fikk litt nostalgiske minner nå fra vi hentet vognen vår hjem med bilstol og masse baby utstyr første gangen, gode minner 🙂
  Lykke lykke til med siste ukene, du ser flott ut med magen 🙂
  Hilsen annkristin

 71. Katherina

  Er selv på jakt etter en emmaljunga :),Mn man får altså ikke brukt de 20% du gir t en vogn?
  Supert utstyrsinnlegg!!!!

  1. Dessverre gjelder ikke dette vognen, ettersom den må kjøpes i butikk :/

 72. Stilfullt! Den kombinasjonen kunne jeg også tenke meg! Jeg lurer på om vesken dingler når du triller? Og hvordan er vektfordelingen når vesken er full av ting og tang? Den tipper ikke over?

  1. Nei, ingen overtipping 🙂 Har ikke opplevd noe særlig dignling heller, (nå har jeg bare testet ut noen turer utenfor her, med bagen full) men dette vil jeg sikkert erfare mer etter hvert, så da kan jeg evnt. oppdatere 🙂

 73. Mener du ikke Utstyrsguide del IV?

  1. Hadde tenkt til å skrive IIIII neste gang jeg, da :p Tenkte ikke på romertall, men kanskje jeg bør endre om det blir flere utstyrsguider, kan jo bli litt klønete 🙂

   1. Hva mener du da, om du ikke mener romertall når du bruker I’er istedet for tall…? Betyr det at du syns at du like gjerne kunne skrevet «Utstyrsguide del SSS»?

 74. Åhh smelt på den lekre vogna :)) Er det bare jeg som ikke kan trykke på linken til testen om vognen ?? Ville veldig gjerne lese om den 🙂

 75. Hei. Ville bare tipse seg om denne videoen:

  https://www.youtube.com/watch?v=MZaxi6hyqBI

 76. Ville bare legge til alle kommentarene om at vogna er bra osv. at sportsdelen på vogna har selene veldig høyt oppe som mange sier, men når vi festa vognposen neddi i tillegg så gikk det heeelt fint! Ble helt perfekt høyde på de, og i tillegg mener jeg at man kan få kjøpt slike «klipser» som man klipser på for at selene skal virke lengre nede 🙂

  Masse lykke til i tiden fremover, du har så mye glede og kjærlighet å se frem til. Å få et barn er seriøst det råeste (og mest fantastiske) i hele verden! Et større adrenalinkick har jeg ALDRI vært med på! <3

 77. Hei Caroline,
  vil de 20% også gjelde om vi kjøper produktene nærmere våren? Er akkurat gått over i 2. trimester, og er litt tidlig å kjøpe vogn nå 😉
  Kos deg med den lille! Du ser smashing ut! 🙂

 78. Dette kler du !

 79. Åh vad du strålar! Härligt att se! Kul att du gått över till Spotlife! Hade vart roligt att veta lite mer om dig, är bloggen ditt jobb? Etc!

  Kramar från Sverige

  1. Ja, bloggen er jobben min per i dag 🙂 Jeg driver et firma sammen med mannen min, og under dette faller bloggen 🙂 Ellers er jeg utdannet journalist, og er veldig fornøyd med det jeg gjør nå 🙂 Det blir som å drive sitt eget nettmagasin, utrolig gøy 🙂

 80. Jeg har den samme vogna, bare i fargen espresso. Elsker den! 🙂 Den er tung, men stødig og med god plass i bagdelen. Ser du har kommentert at du har kjøpt insektsnett utenom – regner med du vet at det også er insektsnett og solbeskyttelse skjult under glidelåsen fremst på kalesjen? Du ser fantastisk ut – lykke til med fødsel og barselstid! 🙂

  1. Ja, jeg så at det fulgte med! Haha, så da har vi to :p

 81. Kjempefin vogn! Så utrolig elegant du ser ut på det bilde 🙂

  1. Tusen takk, så koselig 😀

 82. Har hatt duovogn fra Emmaljunga til begge mine, og tror du kommer til å bli kanonfornøyd med vogna. Men den stelleveska kommer til å irritere livet av deg når du dunker kneet i den for hvert skritt du tar. Og hvis du laster veska for tungt, risikerer du at vogna velter. Det er mer behagelig med en stelleveske som tres over styret, slik at veska kommer helt inntil vogna.

 83. Du stråler virkelig om dagen Caroline og graviditeten kler deg virkelig! 😀 Er en fryd å følge bloggen din!
  Lykke til med innspurten 🙂

 84. Hadde gledet meg til dette innlegget 🙂 fantastisk fin vogn! Så frem til å se de kjekke krokene du har skrytt av, for det er så fint med noen nye tips. Men når jeg så hvordan det ble i forhold til stelleveska ble jeg litt betenkt. Veska bør jo henge tett inntil vogna, hvis ikke er den sinnsykt i veien, spesielt i oppoverbakker og sånn. Ser ikke helt for meg hvordan det blir å henge krokene lenger fra hverandre. Det vil vel ikke ha noen betydning å sette dem bare litt fra hverandre, må vel helt ut på der styret svinger innover mot vogna, for at veska skal bli hengende lenger inn. Og er da remmene på veska lange nok? Stellevesker pleier ofte å ha en lang skulderreim som man henger rundt hele håndtaket, hvis du skjønner hva jeg mener? Dette er ikke ment som noen kritikk altså, bare ren nysgjerrighet. Syns nemlig dette med krokene hørtes så kjekt ut, men av erfaring så orker jeg ikke ha veska inn i beina hele tiden. Skal du forresten ha en løpevogn også, du som er så glad i å løpe ute?

  1. Jeg tror jeg vil være bekymret for å løpe med henne, for at hun skal riste og hoppe, selv om jeg vet vognene er laget for dette, så jeg vet ikke ennå :p Vi får se med tiden 🙂 Det er ikke noe stress å ha vesken som dette, den kommer lenger opp når krokene går lenger fra hverandre også, så jeg kommer til å ha det sånn og er veldig fornøyd med løsningen 🙂

   1. Så bra! Sånne kroker skal jeg gå til innkjøp av neste gang jeg får barn. Om man ikke henger stelleveska på dem, så kan de jo brukes til andre ting. Handleposer f.eks. Jeg har ingen erfaring med løpevogner, så har ingenting å komme med der. Bare så for meg at en sporty, løpeglad jente som deg kom til å jogge rundt med babyen 🙂 dette finner du jo selvfølgelig ut av selv 🙂 blir så spennende å følge deg de neste ukene nå! Krysser fingrene for dere, og ønsker dere alt godt 🙂

   2. Ja, absolutt til handleposer også. Jeg har kjøpt noen flere jeg da, kjekt å ha :p Skal lese meg litt opp på løpevognene, kjenner jo noen som har og som er fornøyd, men jeg vet ikke. Er så redd for å gjøre noe galt :/

    Klem!

   3. Helene

    Jeg er vokst opp i pulk, og jeg kan garantere deg en langt mere humpete tur enn i en vogn. Så du skal nok ikke bekymre deg for den lille. De tåler mer enn man tror 😉

   4. veronica

    løpevogn er helt trygt. Har løpt med begge mine siden de var små. Har hatt to kolikk unger, og den gynge bevegelsen de fikk med løpepvogn roet dem ned. Var tidvis den enenste måten jeg fikk de til å sove på dagen. Selvsagt avklart med fysio/kiropraktor/helsestasjon. Og etter dette ble mor bitt av løpebasillen. Lykke til med tiden fremover. Du har mye å glede deg til! skulle gjerne vært gjennom fødsel flere ganger. En ubeskrivelig fantastisk opplevelse!!!

   5. Så fint å høre, da skal jeg vurdere det 🙂

    Tusen takk!

   6. Løpevogn er genialt! Risting ville jeg ikke bekymret meg for i det hele tatt; for det første skal man ikke bruke løpevogn (iallfall den typen vi har, Babyjogger performance ice før babyen er 6 mnd,muligens fra 3 mnd med spedbarnsinnlegg?) og for det andre så fungerer ikke løpevognene særlig godt på humpete veier pga de tynne dekkene. Når det er sagt, så har både mannen min og jeg løpt med barna ‘ Emmaljungaen vår fra de var veldig små babyer. Pakk dem godt inn, så går det fint. Mannen min løper fortsatt noe med minstemann i Emmaljungaen; den egner seg veldig fint til mer humpete veier.Tåler rett og slett litt rallykjøring de vognene

    Men Emmaljungaer kan bli skitne, altså. I hvert fall om man bruker dem til annet enn til soving og fingåing.

   7. Andrea

    Det anbefales å vente til barnet er 6 måneder med å jogge/løpe med dem. Nettopp fordi barnet ikke kan bevegelsene av det, og fordi det er en fordel om barnet kan sitte oppreist når man løper. Men, om man har en god joggevogn er det bare å ta henne med seg når hun kommer i 6-måneders alderen. En god joggevogn har fjæringer som gjør bevegelse og støtene mykere, og seler som gjør at barnet sitter godt i vognen. Jeg anbefaler Baby Jogger Summit X3 – det er bare superduper til formålet! Og jeg tror nok du vil oppleve at det er vanskelig å løpe uten henne! Den tid hvor du kunne ta deg en joggetur alene, når du vil, er nok forbi snart 😉

 85. Hei Caroline!
  Dette er første gangen jeg kommenterer på bloggen din, men jeg må bare få sagt hvor koselig det er å lese her!
  Jeg blir i mye bedre humør etter jeg har tatt en tur innom bloggen din, med så mye hverdags-inspirasjon 🙂
  Jeg ønsker dere all lykke med den lille i magen! 🙂

  1. Å, så koselig! Det er jo nettopp det jeg vil 🙂

   Stor klem!

 86. Trodde kanskje du ville velge en mer stilfull vogn, som Silver Cross feks. Misforstå meg rett, denne vognen er fin men kanskje litt alminnelig!? Føler at du kanskje vil fremstå som mer enn alminnelig.. Håper du vil godta dette spr!

  1. Silver Cross er nydelig, og i utgangspunktet var det den vi ville ha. Etter hvert fant vi ut at den ble for upraktisk, og gikk derfor for denne 🙂 Synes denne er både elegant og praktisk.

   1. Har selv en emmaljunga Mondial i skinn:)
    Synes det er den peneste vognen helt klart!!:)
    Utrolig lekkert med den fargen, LV stellevesken og vognposen!! WOW!! ;0)

 87. firebarnsmamma

  Vognen er kjempefin! Det samme er vognposen! Har fulgt med på «reisen din» som gravid, og du skriver nydelig om det som skjer!
  Vil bare komme med et lite tips av egen erfaring; Det er viktig å hvile seg godt ut de siste ukene før fødselen. Man må ha litt ekstra å gå på når man skal i gang med fødsel og barselstid, men dere kan glede dere! Lykke til med alt det forestående!

 88. Denne vognen ser utrolig gul ut i virkeligheten. Jeg synes heller det er disse bildene som lyver litt, ikke de på Emmaljungas nettsider. Her synes jeg den nesten så hvit ut, slik som den jeg valgte. Vi hadde mondial duo, den helt hvite. Jeg var utrolig godt fornøyd med vognen i starten, tørket av den etter hver gangs bruk. Jeg opplevde at det ikke var skitt utenfra som gjorde vognen stygg, men vognen i seg selv når man klappet den sammen, la opp og ned ned kalesjen, klikket den av/på osv. Etter tre måneder var den virkelig ikke pen lengere, og jeg behandlet den utrolig bra. Den fikk sorte merker i alle folder, og ble generelt slitt slapp i skinnet. Vi solgte den, og byttet til en city cross. Jeg er så utrolig mye mer fornøyd med den. Vognen har alle de supre funksjonene som mondial har, bare mye lettere, nettere og enklere å bruke. Som bagvogn har den kanskje ikke et så klassisk barnevognutrykk, men den er virkelig så utrolig mye bedre på alle måter.

  1. Nei, det stemmer ikke! Jeg ville aldri valgt en vogn i den fargen som er på produktfoto. Jeg klarer jo ikke å redigere vognfargen. Vognen er som på bildene, helt nydelig farge – ikke i nærheten av gul 🙂 Men dette ser jo de som eventuelt de som ønsker å kjøpe den samme, da de må i butikken for å teste den etc. 🙂

  2. Når du skal slå sammen vogna, bør du alltid ta av baggen først. Da holder den seg fin 🙂 Er enig med at vogna er gulere i virkeligheten enn på disse bildene. Men ikke like gul som på nettsiden.

   1. Da har den i så fall kommet i ny. Tidligere het den cream, nå heter den vanilla, så mye mulig de har endret på fargen. Den er i hvert fall som på bildene 🙂

   2. Er denne jeg har sett ihvertfall, var i høst å så siden jeg skal ha vogn selv. Den i grått skinn skal jeg ha 🙂
    På det ene nærbilder her kan man se at den ser gulere ut en på de andre bildene. Så bildene lyver jo litt. Er jo som regel aldri noe som er helt likt på bilder som i virkeligheten.

   3. Denne vognen er anno 2014, så de har ikke kommet i butikkene ennå, enn så lenge er de kun på bestilling etter hva jeg fikk opplyst 🙂 Men det finnes stoffprøver i butikken slik at man kan se.

   4. Therese

    Har vognen selv, ikke i nærheten av å være gul 🙂

   5. Vet det er 2014 modellene, og de er i butikk jo 🙂 har vært å prøvd og sett 🙂

   6. De er ikke i butikk her i Skien med mindre du har bestilt, men de kommer inn snart 🙂 Vil du jeg skal lage en film av vognen og sende den til deg eller? :p Gul er den i hvert fall ikke, og den er identisk med bildene mine, ellers ville vi aldri kjøpt den 🙂 Det er uansett vårt valg og om du synes den er gul, så får du synes det. Poenget mitt er at produktfoto lyver, de burde oppdatere sidene sine, så jeg skal faktisk sende en forespørsel om nettopp det 🙂

   7. Er jo nettopp det jeg skriver lenger oppe. Synes den er «gulere» en på dine bilder. Men ikke sånn som på produktbildene! Jeg personlig synes at den er for «gul» iforhold til det hvite inni og langs kantene på vogna. Liker ikke den kontrasten. Men herlighet, er ingenting å diskutere. Jeg har min mening og du har din 🙂 Vi har lov å være forskjellige. Hadde vært kjedelig om alle hadde lik smak og kom med samme vogn 🙂

 89. Gud så flott du er, vognen også altså:-) Har akkurat den samme vognen, bare mørk. Er kjempe fornøyd, og så utrolig romslig å god plass. Sønnen min er snart 2 år, men ikke noe problem å ta en lur i den, da den er såpass romslig.
  Nå er det ikke lenge igjen til du har jenta di oppi der 🙂 Lykke til.

 90. For en vogn og for en dame! Du ser jo helt fantastisk ut. Stråler mer og mer for hver eneste dag som går 🙂

  Klem og snart god helg <3

 91. Ahh, husker følelsen av å stå slik på stuegulvet og nyte forventningen.. Første trilleturen vi hadde, ble på ett kjøpesenter rett før jul. Det var spreng kaldt her i desember i fjor og jeg gledet meg så til å trille, så tenkte det var en kjempe lur ide. Det gikk greit helt til vi skulle reise hjem. Vogna ble så møkkete når jeg klappet den sammen i parkeringshuset, idet jeg skulle løfte den inn i bilen raste det masse poser fra kurven under ned i sølevannet av møkk,eksos og smeltet snø, og det rant fra hjulene å laget flekker på kåpa mi og teppet bak i bil. Baby`n begynte plutselig å hylskrike! Jeg var så hormonell, melka rant, svetten, renselsen.. tårene. Var ikke slik jeg hadde sett det for meg kan du si 😉 Må le nå, men jaggu var det er reality check.

 92. Det med skitten vogn forstår du først når du har hatt barn en stund.Vet flere som har kjøpt denne og andre vogner i creme/vanilje/hvit og det er håpløst… Når det regner bruker du kanskje trekk, men tenk på våte veier med sølesprut etc. Tom vi som har svart vogn tørker og tørker og tørker. Og hva med skogsturer etc,. eller skal du bare bli sånn som tripper rundt i høyhela sko i fine kjoler? Da går det jo sikkert greit..

  1. Kjenner også flere som har denne, de har aldri opplevd dette problemet 🙂 Vi får se hvordan vi erfarer det 🙂

  2. christine

   Vi har samme vognen i en lys farge. Brukt til 2 barn. Har brukt den masse både i by og i skog, men har gått på brede stier i skogen da. Fortsatt like fin. Is og leverpostei flekker osv som kommer i vognen etterhvert vaskes lett vekk. Alt som går å få løst har jeg bare vasket i vaskemaskinen. Lys farge er null problem.

   Hadde hun valgt en mørk farge så ville vel alle sagt at den kom til å bli så fælt solbleket osv… rart det;)

 93. Utrolig fin vogn! Vi har samme, men i utførelse «De Luxe Paris», eller noe slikt 🙂 Jeg gleder meg maks til å endelig kunne ta den lille med på trilletur i den fantastisk fine vognen! Elsker vognposen deres også – det har ikke vi kjøpt enda..kanskje det blir samme som dere..?

  1. Å, den er også lekker! Ja, gå for en risarosa! Så lekker 🙂

 94. Bra valg av vogn! 😀 Verdens fineste<3 Ariela har den samme. Vi skal snart bytte til sportsdelen. Det går så fort!

 95. For å unngå dingling, hvis det blir et problem, kan vel kanskje krokene festes litt lenger fra hverandre = veska blir hengende høyere oppe..!? 🙂 Vi hadde også Emmaljunga duo, omtrent som deres.. Men den ble for stor og tung og upraktisk for oss 🙁 Ble til at det ble mer et ork å dra den opp og ned trapper, splitte opp delene og stable i bilen, ikke likte vår å sove i vogna heller.. Bytta fort til ei enkel reisetrille uten dilldall når barnet kunne sitte selv og ikke ligge i vogna.. Alle erfaringer man skal gjøre seg i livet altså:) Men trygg, det føltes den absolutt som. Tror dessuten det er en funksjon som gjør at man kan «helle» bagen?! Slik at barnet blir liggende litt skrått nedover istedenfor rett ut også. Det fant vi ut da vi solgtevår:) Lykke til med alt. Og gled dere!!:D

  1. Har akkurat prøvd, og det går helt fint 🙂

   Tusen takk!

 96. Veldig fin vogn, e jo så masse å velge i no-et hav av flotte vogne:) Men når du har stelleveska så langt ut på styret, vil du jo «kræsje» i veska for hvert steg….? Alt man no sitt å fundere over, hehe:)

 97. Ane Marte

  Vil bare gratulere dere med smart valg av vogn! Kjempefin og solid 🙂 Vi har den samme men i mocca farge, fra 2008. Velbrukt til to barn (fortsatt i daglig bruk) men like stødig, pen og god i dag 🙂 Det eneste er at etter utallig håndtering av bagdelen av og på understellet (den må jo tas av når man skal legge sammen vognen for å få plass i bilen) har trekket inni bagen blitt stygt (fett fra fingrene). Dette sitter godt, og vanskelig å få rent. Greit å tenke på, iallefall nå da vognen er så delikat og helt ren! 🙂
  Jeg har også investert i en god, mindre vogn med svingbare forhjul med luft (et must), da jeg opplevde at Emmaljungaen er vanskelig å håndtere i butikker. Nå skal det sies at vi har sportsunderstellet, som er større enn det klassiske dere har valgt. Det var mye dunking borti hyller og rundeller før jeg resignerte og kjøpte den andre….

  Lykke til i innspurten! <3 Desemberbarn <3 12. desember fyller minstesnuppa vår 1 år – et år som har flydd forbi i rekordfart!

 98. Pass godt på stelleveska når du er ute blant folk, det er så lett å hekte den av med de krokene. Man tenker som oftest at man alltid er ved vogna, men i mange butikker er det såppas trangt at man ikke kommer til over alt. Da går man gjerne en to – tre meter uten vogna og det er mer enn nok for usle tyver.

  Ellers elsker jeg emmaljunga, har selv en Edge til min apekatt 🙂

 99. Hvor er kjolen fra?:)

  1. Det har jeg skrevet 🙂

 100. christine

  Bare et tips: vi har samme understell og fått nye felger på reklamasjon nå. Egentlig litt min feil at de ble ødelagt. Jeg kostet ikke godt nok av de etter at den var brukt ute på vinteren. Bare trillet den inn på varmekabler og lot den tørke. Men krummet ble ødelagt og misfarget. Så går du tur ute der det er saltet så må du huske å helst klippse av hjulene og skylle de i vann innimellom.

  Jeg syns dette er en kjempefin og praktisk vogn! Og du kledde den veldig godt! 🙂

  1. Ja, og smøre de kantene med vaselin, sånn ca en gang i mnd. Det rådet de oss til når vi kjøpte vogna:)

 101. Nydelig jente med nydelig vogn – snart med en nydelig lit tulle oppi. Jenta mi har samme vogn. Creme het fargen da jeg kjøpte den. Du lommer ikke til å angre et sekund! Når hun blir litt større kan dere supplere med en litt lettere sportsvogn. Jeg bytter mellom mountain buggy og Enmaljunga. MB når vi skal fyke rundt i byen og Emmaljunga når vi er på langturer og når hun skal sove. SÅ stør og deilig plass 🙂

  1. Takk for tips! 🙂

   1. Har også denne vognen, bare duo s understell, skal ha denne vognen i mange år ;0) men skal ha en liten lett trille også etterhvert :0)

 102. Vogna var skikkelig fin, og du var heilt nydelig i den kjolen 🙂

 103. du har gjort eit godt kjøp 🙂 Vi har mondial duo black beauty, det var en limited edition i 2011 da vi hadde baby..
  Vogna er heilt super, bagdelen er mye større enn mange av dei andre eg har sett,samtidig som den er lun og god 🙂 På vestlands vinterføre var vgna heilt super !vi har punkteringsfrie dekk og sport understellet trur eg.. Masse lykke til, må berre og sei at du ser så flott ut som gravid! Du har ein kjempe fin glød.

 104. Janne Therese

  Lekker vogn Caroline!! Tror faktisk det er en av de lekreste vognene nå! Bare synd at sportdelene på slike vogner ikke er så gode =( Ungene sitter rett og slett veldig dårlig i de sammenligna med mountain buggy/tfk. Så vi kjøpte «fort» en MB i tillegg da! men bedre babyvogn enn den du har der tror jeg ikke du kan få! Rett og slett lekker!! =)

 105. Herregud a hva folk henger seg opp i altså. Syns du er tøff som tør å dele så mye her inne. Du blir jo angrepet for hver minste ting.
  Jeg er glad jeg ikke delte noe fra min tid som nybakt mor for første gang. Hadde vel fått pepper for alt jeg gjorde! Ser jo tilbake at jeg feilet mye (så det først flere år senere, hehe) men herreminhatt, man er jo helt ny i rollen som mor. Det er mye å sette seg inn i!

  Jeg kjøpte én vogn og endte opp med å arve 4-5 forskjellige, gamle vogner i tillegg. Alle ble brukt til forskjellige ting. Så det finnes ingen universalvogn altså, det er sikkert. Om et års tid kan du begynne å se etter joggevogn 🙂 Det er gull verdt!

  Kudos til deg som setter deg inn i så mye info før du blogger om det. Det lyser gjennom at du har kunnskap. Du er flink.

 106. Kanskje fått denne anbefalingen før men orket ikke lese igjennom 190 kommentarer så seint på kvelden 🙂
  Pass på tyverier av stellevesker, krokene er nok supre men veldig enkelt for en klåfingra å rappe den med seg dersom man er litt uoppmerksom et lite sekund.

  Lykke til videre og ha en fin helg 🙂

 107. Den var skikkelig fin og elegant! Passer deg perfekt. Og LV vesken…. kun ett ord, elsk!

 108. Charlotte

  Kommer du med en revidert utstyrsguide etter at barnet er født og du faktisk vet hva som var nødvendig og hva du manglet?

  1. Hva mener du at jeg mangler? Hva er det vi ikke har som er nødvendig? Jeg skrev en utstyrsliste i juni og alt på den er kjøpt inn – alt fra ergobaby, bilsete, vogn, stellebord, stellematte, mesoft, bleier, salver, gulplekluter og myke håndkleer også videre, også videre 🙂 Så vær så snill og fortell meg hva vi mangler?

   1. Mener du, Charlotte, at man først skal få barn for så å fortløpende se hva man trenger underveis og kjøpe det?

   2. Annette

    Regner med hun mente at man etterpå finner ut at noen av tingene kanskje ikke var så nødvendige, og kansje ikke like nødvendige i starten.. Og at man kanskje kom på noe etterpå som man gjerne skulle hatt 🙂
    Det gjorde jeg.. Og jeg googlet masse for og finne tips til hva man trengte og ikke trengte, men så var det noen ting som ikke ble brukt nesten og noen ting vi hadde glemt 🙂 Alle er forskjellige og har ulike behov for hva man trenger 🙂 Utenom om ting som er en selfølge da, feks bleier osv..

   3. Det Charlotte mener,er vell at man somførstegangsfødende ofte kjøper inn tingman tror man får bruk for eller for mye av ting(man trenger som regel ikke 30 gulpekluter). Man ser som regel i ettertid hva som var «unødvendig» 🙂

   4. Jeg er sikker på at du ikke mangler noe, men det kunne vært artig å få dine betraktninger etter la oss si 6 mnd over det du anser som gode kjøp og de som ikke var så nødvendige. Alle som har barn har vel opplevd å kjøpe ett og annet som vi trodde var helt nødvendig, men slett ikke ble brukt så mye. Ellers, storkoser meg når jeg leser bloggen din og mimrer tilbake da mine gutter på nå 10 og 12 år var små, Vi hadde Teutonia vogn – den skulle alle ha for 12 år siden. Skjønner at dette har fornandret seg:-)

   5. Nå er dere vanskelige synes jeg! Det hun nok mener er at mange foreldre oppdager at etter de har fått barnet sitt, så er mange ting som de føler var litt unødvendig, og andre mer nødvendig.Eller de kan se behov for noe de faktisk ikke har kjøpt enda. Det er jo ikke vanskelig å fortelle det etterhvert at «dette var vi veldig fornøyd med og kunne ikke vært foruten» eller «dette var ikke slike som jeg forventet» eller «hadde vi visst det hadde vi kjøpt det før». Man kan ikke følge en utstyrsliste man har funnet på nettet, blitt anbefalt av helsesøster eller venninner og deretter si – nå har jeg kjøpt alt på lista og dermed har jeg absolutt alt, det vet du nemlig ikke kjære deg. Babyer er forskjellige og foreldre er og blir forskjellige, dermed synes kanskje noen at det kunne vært greit om du i ettertid kan fortelle om utstyr. Håper du forstår.

   6. Du vil kansje oppdage at en hvit barnevogn er fryktelig upraktisk kombinert med baybi.og somregel får de fleste sjokk etter fødsel…en baybi er ikke spesielt opptatt av merker og design og oppfører seg akkurat som den vil.akkurat det kan jo bli litt sjokk

   7. Det eneste viktige babyen trenger er masse kjærlighet, foreldre som ser, lytter og er nysgjerrig på barnet sitt… og bleier 🙂 Så jeg vil gjerne betrygge deg om at dere har alt dere trenger allerede.
    Nå skal dere snart møtes og bli kjent. Praktisk med ting og utstyr som hjelper oss i hverdagen, men øyeblikkene med kos, blikkontakt, kjenne på den myke huden, de små fingrene, føttene, samspillet dere imellom… da stopper tiden, da kommer klumpen i halsen og tårene presser seg frem, da er det bare dere her og nå…

   8. Louise

    Vet ikke om Charlotte nødvendigvis mente det som kritikk (selv om det var formulert litt klønete om det ikke var det 😉 )

    Det kan godt hende du opplever at noen av tingene du har kjøpt ikke trengtes likevel eller at du savner ting du enda ikke har kjøpt.
    Det er jo individuelt hva folk mener at de trenger – og det er individuelt hva hver enkelt baby trenger 🙂

    Selv har jeg to barn og selv om jeg trodde jeg visste hva jeg ønsket og trengte da jeg var gravid med nr 2. Så er det liksom ikke så svart/hvitt likevel. Jeg opplevde i hvert fall at det var ting jeg ikke trengte likevel (selv om jeg følte behovet til baby 1) og andre ting som jeg ikke brukte til baby nr 1 som jeg følte jeg trengte til nr 2 🙂

    Men du har jo de mest nødvendige tingene. Så om du skulle oppleve at du trenger noe mer senere så får du jo fikset det meste i en fei 😉 Og opplever du at du har handlet noe som blir liggende – ja så kan det jo alltids selges.

   9. Tror Charlotte lurte på om du kunne komme med en oppdatering etter hvert med tanke på om dere hadde kjøpt noe dere egentlig ikke trengte evt. manglet noe dere ikke trodde dere kom til å behøve i det hele tatt? Det er jo mange som går over stokk og stein når de blir gravide og kjøper inn masse greier som kan virke veldig nødvendig men som senere viser seg å ikke være behov for!

 109. Bærepia

  Kjempefin vogn! ville bare dele mitt lille mammatips når du først er inne på dette med baby: et godt ergonomisk bæretøy! Det har så utrolig mye positivt ved seg både fysisk og psykisk for den lille. I tillegg er det også veldig praktisk for oss voksne siden det gjør det lettere å ha kontroll og å være sosial med baby mens vi gjør våre daglige gjøremål.

  1. Bæresjal er gull verdt. Jeg hadde et elastisk fra tettinntil og det ble brukt utrolig mye. Jeg fant ut at det nesten var lettere å bruke og bedre å ha på seg enn en bæresele, men det kommer jo selvfølgelig an på hvilken bæresele du har også.

   Et lite tips om du har tenkt å amme liggende i senga, er en genial babymadrass med kanter du kan brette opp og ned. Når en er ferdig å amme, så er det bare å brette opp kanten, så har babyen en egen «seng» i sengen. Det var veldig praktisk i forhold til gulping og annet også..

 110. for en fin vogn!!!!

 111. Dette var en utrolig pen vogn 🙂 og jeg har også gledet meg til dette innlegget. Jeg har vogn fra Brio som heter Happy Duo som er fra 2010. Mye av grunnen er at jeg ikke visste noe særlig om noen merker og tenkte litt hvor mye vi kunne bruke på en vogn (jeg ble gravid med Frida da vi hadde flyttet inn i huset vi kjøpte, og det å kjøpe hus og få baby er dyrt).

  Nå er lille frøkna straks 3 måneder, og tiden går veldig fort… Leser jo alle innleggene du legger ut, og spesielt spennende er jo utstyrsguiden og det du gjør med barnerommet til deres baby 🙂

  Men jeg har et spørsmål, og det er om du kunne ha laget et innlegg eller gitt noen gode tips til hvordan man innredet et barnerom? (Tenker da på oppbevaring, belysning osv, også med tanke på om man har god råd eller dårlig råd 😉 )

  Ønsker deg ellers en god helg fra meg og babyen min.

 112. Hei, elsker stellevesken din å når jeg så man kunne bruke sånn istede for vanlig stelleveske vil jeg gå for en slik selv men ser det er 3 forskjellige str på totally vesken, hvem str har du? Fått masse tips fra deg til en litt anderledes utstyrs lite en vanlig, digger det:))

 113. Ååh jeg blir i godt humør av å lese på bloggen din, du ser så vakker ut! 🙂 Jeg har så dårlig peiling på LV ting, hadde lyst på en lommebok derfra, vet du hvor mange kr. Prisen ligger på? Og en troverdig nettside som selger ekte og kanskje litt rimeligere? Takk på forhånd!

  1. Elisabeth

   Louis Vuitton selger kun i sine egne butikker, og har ikke nettbutikker.
   Vil du eventuelt kjøpe rimeligere er eneste jeg kommer på brukt via finn.no, amazon, etc. men det er jo alltid risky da ting kan være fake..
   Priser ligger på hjemmesidene deres, så må man jo bare regne om. Mener min lommebok kosta 1800 kr i Oslo.
   Men er som regel billigere i utlandet, for da kan man jo også handle taxfritt 🙂

   – Elisabeth

 114. Er sunspa vinner trukket?

  Klem Camilla

 115. Du stråler, vakre deg! Er veldig spennende å lese bloggen din for tiden 🙂 Alltid gjennomførte innlegg og tonnevis med innspirasjon – tusen takk <3 Synes du er tøff, og utrolig tålmodig med tanke på noen av de litt nesevise kommentarene… Stå på nydelige deg, gleder meg til å følge deg videre 🙂 klem

 116. Passer ikke her, men lurte om du kunne linke til kjolen fra American Appareal? 🙂 Finner den ikke :/

 117. Hei. Dette tror jeg er det flotteste bildet jeg har sett av deg, vakkert:o)

 118. Nydelig vogn. Synes noen er litt ute etter å ta deg på noe i kommentarene her… Synes du er tøff som deler så mye. Lykke til med den lille.

 119. Jeg vet ikke om du er klar over det, men det er ikke mulig å kommentere på ditt nyeste innlegg 🙂

 120. Har selv denne vognen bare at vi har duo Edge med sportsunderstellet som om mulig er enda tyngre enn ditt. Men lemping ut og inn av bilen er aldri noe problem. Jeg klarte å løfte vognen ut av bilen med en hånd og en baby i den andre så den er da ikke så tung, å du er da godt trent så det klarer du ;-). Du kommer til å bli kjempefornøyd med den vognen. Har selv brukt min mye på skogsturer å den er stødig som et fjell. Har også en venninne som brukte den mye mens hun jogger så det er ikke noe problem heller :-). Jeg synes det integrerte myggnettet er helt genialt så d er bare å bruke d.
  Fikk selv beskjed i butikken at vognen skulle inpregneres for å beskytte den mot vann og solskader, men jeg har mørk farge på min så det kan være derfor. I butikken hadde de en egen spray som ikke er skadelig for barnet. Du burde sikkert skjenke med butikken om den skal inpregneres eller ikke.
  Lurer på noe med den vognposen, kan den brukes i sportsdelen også?
  Masse lykke til i tiden fremover. Du har en utrolig spennende og koselig tid foran deg 🙂
  Klem 🙂

 121. Lise Marie

  For en fantastisk vogn dere har valgt!

 122. Gurimalla så lekker – både dame, vogn & veske 🙂 Du har altså et utrolig godt blikk for det estetiske, kudos til deg. Mitt lille praktiske hode ser bare en ulempe med dette oppsettet – av egen erfaring vet jeg at den stelleveska kan bli litt irriterende når den henger der og dunker i knær/lår når man er ute og går tur. Men det er jo små detaljer.. Kos deg med siste innspurt, du har så uendelig mye fint å se frem til 🙂 Blir helt babysjuk igjen når jeg følger blogginnleggene dine mote mål 🙂
  Klem!

 123. Du slår jo i med kneet i vesken på bilde:p

  1. Når jeg står slik jeg gjør der, ja 🙂 Men når jeg går så har jeg jo vognen lenger fra meg. Om jeg uansett haddet slått kneet i vesken, så er det jo bare å henge den høyere.

   1. Jeg tøyset bare litt 🙂 så ei idag med louisen sin akkurat sånn. Tenkte hun var inspirert av deg ;)))

 124. Du kjem til å vere veldig fornøyd med valg av vogn! Vi kjøpte den i 2008 og brukte den på begge ungane våre. Her sov de godt og lenge, lunt og trygt! Vi var kjempetriste da vi solgte den etter endt «teneste» hos oss, 4 år og brukt fleire gongar om dagen. Dette er ei kvalitetsvogn!

  Lykke til med innspurten!:)

 125. Jeg kjøpte en litt dyrere stelleveske som hadde metallringer på hver side, og kjøpte kroker fra tinkafu som jeg festet på hver side av vognen. Da fikk jeg stellevesken helt inn mot bagen, og slapp at den dinglet. I tillegg er de krokene mer sikre, da de har «låsning» på seg. Men er usikker på om det går med LV vesken, da den kanskje ikke er brei nok og heller ikke har ringer til å feste med. Men når du fester med kroker slik blir det veldig pent ift en reim som henger over styret. MEN – du finner nok ut av det, du finner jo alltid en løsning 🙂

 126. Kristin :)

  Hei!

  Fantastisk fin vogn! 🙂
  Kan være du har svart på dette før, men orket ikke å lese gjennom alle kommentarene for å sjekke:
  Hvor lenge varer den rabatt koden?

  Lykke til med siste innspurt!

  Klem fra meg 🙂

 127. Fast leser

  Lekker vogn!! Nydelig kjole og mage hos deg! Lykke til med innspurten!
  Men, kan bli et problem å ha stellevesken med de krokene…teori og praksis og alt det der….blir veldig dinglete og vesken blir lett for stor og tung…og man tar borti…..men, heldigvis kan dere jo ha stellevesken under vognen hvis det blir nødvendig!

 128. Let me know om du skal selge emmaljunga stelleveska da 😀 Min er helt slitt etter første 😮 Og nå når nr 2 er på vei skulle jeg gjerne hatt en ny en 🙂 Finner de ikke på nett :/

 129. Har akkurat fått beskjed om at jeg mest sannsynlig ikke greier å få barn, så det å få høre så mye om det fra deg er så positivt! Føler du deler mye med oss og er veldig personlig, selvom du selvfølgelig har privatliv også. Det er også så deillig å få et rent eksempel på at graviditet ikke er en sykdom, men en gave! Mange bruker den unnskyldningen til at de er gravid, hindre de fra ALT og løfter ikke en finger, men du, du stårler og har bare gitt oss positiv energi til nå <3 Masse masse lykke til videre! Den lille ugla er heldig som har deg som mor! <3

 130. Har akkurat fått beskjed om at jeg mest sannsynlig ikke greier å få barn, så det å få høre så mye om det fra deg er så positivt! Føler du deler mye med oss og er veldig personlig, selvom du selvfølgelig har privatliv også. Det er også så deillig å få et rent eksempel på at graviditet ikke er en sykdom, men en gave! Mange bruker den unnskyldningen til at de er gravid, hindre de fra ALT og løfter ikke en finger, men du, du stårler og har bare gitt oss positiv energi til nå <3 Masse masse lykke til videre! Den lille ugla er heldig som har deg som mor! <3

  1. Tusen takk for så fine ord, Maia! Krysser fingrene for at det vil ordne seg for deg likevel <3

   Klemmer!

 131. Så utrolig fin vogn!

 132. Har akkurat denne vogna selv og er super fornøyd, Carolne 🙂 Ser at noen skrive at den nå være tung å få inn og ut av bilen, men det er det verdt da du slipper å bytte vogn etter noen mnd fordi babyen har blitt for langt (og bagen for liten og trang). Denne vogna er den største av Emmajunga modellene og jeg er super fornøyd og håper du blir det også 😉 og du ser nydelig ut som alltid <3

 133. Første kommentar fra meg. Husk at et vellykket magasin kjennetegnes av positive og negative kommentarer/ engasjement. For hver negative kommentar du får, skal du føle deg mer vellykket. Jeg får pusteproblemer og latterkramper av en del bedrevitere og negative mennesker her inne, men hev deg over det og fortsett som du alltid har gjort. Du skaper en blogg mange mange leser. Du skaper engasjement og en pause fra en travel hverdag. Vær større, sterkere og klokere enn de som rakker ned på deg og dine valg. De fleste gir full støtte. Tenk at du for hver negative kommentar du får, skal du bli større og sterkere. La de bygge deg opp og ikke rive ned.
  Lykke til med tiden fremover. Uansett høyde på stelleveske, er jeg sikker på at tiden vil bli fantastisk. 🙂
  Du har behov for mye trygghet i deg selv fremover, så derfor bygg på det positive i hverdagen.

  Til dere som har et enormt behov for å vinkle det meste over i negativ forstand. Husk dette gjør Caronline til et større og bedre menneske.

  Hilsen familieveileder, som virkelig opplever at jeg får innblikk i hverdagen til to reflekterte, gjennomtenkte og kjærlighetsfulle foreldre.

  1. Tusen takk, Kam! Jeg tar til meg alt du skriver! <3

 134. ikke for å drite på lykken din, men du er klar over at skinn er like ille som pels når det gjelder dyrevelferd? det er ikke sånn at skinnet blir til vesker, sko og vogner og kjøttet spiser man, resten av kadaveret blir kastet og i likhet med pels så er det ikke en human måte de blir avlivet på, dyrene blir påført store smerter, så hvis du er opptatt av dyrevelferd(noe jeg trodde du var) så ikke kjøp skinnprodukter!

 135. Kjempefin vogn! Vi har akkurat samme vogn til vår baby bare at den ikke er i leatherette, å bare i svart og med litt annet understell. Men vi er kjempefornøyd med denne. Kunne aldri tenkt meg annen vogn enn Emmaljunga! 🙂

  Ønsker dere masse lykke til fremover med den lille, og nyt tiden kjempegodt.. den går alt for fort! 🙂

 136. Vogna var fin den , men jeg har alltid likt å få kontakt med ungen og liker å se den når jeg er ute å triller..noe du ikke kan når du går bakerst..

  1. Går ikke bakerst, det ser du vel? 🙂 Og om du mener sportsdelen, er det bare å snu den 🙂

   1. monica

    Så bra:) lykke til:)

 137. Jeg må bare si en ting, dette er ikke ment som kritikk.
  Mange skriver at Caroline blir så bra mamma og det blir hun helt sikkert, men man kan være
  akkurat like god mor selv om man ikke har råd eller lyst til å bruke så mye penger på utstyr til babyen 🙂
  Virker på noen av kommentarene som at dette har en sammenheng, men det er ikke sikkert at det er sånn det er ment heller.
  Lykke til med innspurten Caroline! Selv syns jeg det var stress å ha en veske hengende, så jeg la det jeg trengte til babyen under vognen og bar min egen veske 🙂

  1. Jeg tviler på at de som har uttalt dette legger til grunne det materialistiske, det har jo ingenting å si 🙂

   Tusen takk 🙂

 138. Pregnency makes you even more beautiful!

 139. Kjære deg Caroline – jeg pleier ikke kommentere å bloggen din, men titter innom hver dag. Ikke spiser jeg LCHF, og jeg er vel bare sånn passe interessert i mote, men jeg synes allikevel den er hyggelig å lese for inspirasjon og som et lite avbrekk i en travel hverdag som småbarnsmor – her er det jo både tips om treningstøy, hudpleie og hverdagsklær, så du dekker over mange områder :). Jeg er imponert over de flotte bildene du legger ut, og hvor mye arbeid du legger ned i innleggene dine. Ikke minst fikk jeg enda mer respekt for deg etter å ha lest artikkelen i DN for en tid tilbake – jeg synes det er imponerende hvordan du har klart å jobbe deg opp helt på egen hånd.

  Det som imidlertid fascinerer meg, er hva folk kan få seg til å legge igjen av kommentarer på en side som ingen tvinger dem til å lese, og jeg håper virkelig du ikke tar deg nær av det!!

  Til slutt vil jeg bare ønske deg lykke til med det som venter – det blir aldri som man tror, men jeg er helt sikkert på at du klarer det med glans 🙂

  S

  1. Tusen takk, kjære deg <3

 140. Pernille

  Hei! Kommer du til å laget et innlegg om bilstol typen dere har valgt? 🙂

  Du stråler!

 141. Etter du ble gravid syntes jeg bloggen din har bare blitt enda bedre, og jeg koser meg med å lese om alt du skriver om enten det er barnerommet eller klær. Du har det jeg ville kalt drømmelivet mitt, og selvom det ikke alltid er så lett å planlegge, så gir du meg både håp og inspirasjon. Vanskelig å forklare, men når du gir så mye av deg selv og skriver om personlige ting så klarer man ikke annet enn å bli glad på dine vegne for at du har det så bra! Anyways, du er helt nyydelig med den rosa kjolen til «mammamagen» din! 🙂

 142. Heldig baby! Så fin vogn har jeg aldri sett før, super inspo!

 143. Hei,
  Jeg har ikke lest alle kommentarene så det kan hende noen har skrevet det allerede. Men de krokene du har til stelleveska, eller festene bør det være lurt å ta av når de ikke er i bruk. De kan slite på læret og evt lage rifter eller hull. Så vær oppmerksom 🙂

  Klem og lykke til med fødsel 🙂

 144. En veldig flott vogn! ( Jeg er veldig glad i alt som er hvitt.. 😉 ) Jeg regner nesten med at dere kommer til å ta vare på den til det evt kommer flere barn? 😉

  Den gang jeg var gravid (på 90 tallet en gang) dro vi på Fretex og fant en gammel retro vogn i blå velour. Husker ikke navnet, men den også var en med 4 hjul, men med bare en enkel bag som kunne tas av og med store hjul. Store hjul er veldig greit å ha i snø skavler 🙂
  Vi fikk tak i veldig mye fint på Fretex 🙂

  Har du vært innom Fretex noen gang?

 145. Kan ikke tro at dere seriøst fikk barnevognen deres sponset. Herregud. Betyr det at all denne grublingen, frem og tilbake mellom hvilke vogner osv osv bare var tull da?

  1. Nei, vi ble kontaktet av Babycare som ville samarbeide med oss angående utstyr. Vi fikk velge fritt blant alle deres modeller, og hvis vi ønsket en vogn de ikke hadde inne så sa de seg villig til å ta det inn 🙂

 146. Margrete

  For en nyyydelig vogn!!! Så fiin!!!!
  Den minner meg så om dukkevogna mi som også var en duovogn, med både sportsdel og vanlig med å bare løfte opp håndtaket og klikke detn på andre siden! Helt fantastisk <33

 147. Annelise

  Hei,

  Ser for meg at dulting med knær inn i veska ville irritert meg veldig. Min henger mye lengre inn enn din, og ennå kan jeg dulte borti en god del. Ville sett på alternative løsninger for oppheng av den veska – bare ett tips fra meg..

 148. Hei. Jeg må bare få lov til å si at du ser helt fantastisk ut i denne kjolen. Den var virkelig perfekt til deg. Det ser ut som det er en av kjolene i mamma kolleksjonen. Jeg lurte på en ting. Håper du tar deg tid til å regne ut litt. Kan du regnet ut hvor mange kalorier og karbohydrater det er i den oppskriften din med vafler. De vaflene som passer til lunsj, mellommåltde, og kveldsmat? (400g mandler, 4egg, 1/2 dl melk osv….)

   1. Natalie

    Ååååå… Hei!
    Akkurat det lurte jeg også på?
    Fint om du hadde svart på spørsmålet?

 149. Hei 🙂 utrolig pen vogn, men syntes fargen på vognen ligner mye mer på white enn vanilla leatherette. Så ser vognet bare mye hvitere ut på bilde enn hva den egentlig er eller er det white farge ?

  1. det er vanilla, den er identisk i virkeligheten som på disse bildene 🙂 ville aldri hatt vanilla om den var gulere. produktbildene på denne er jo helt fryktelig :O

 150. Nydelig vogn! 🙂
  Kan jeg spørre hvordan dere klarte å velge mellom alle de fine Emmaljunga-modellene? Og ikke minst valg av understell?
  Vi har selv akkurat startet jakten på den perfekte vognen, men det er virkelig ikke enkelt.
  Jeg er ikke så veldig høy, og ble anbefalt i butikken å gå for Nitro eller City Cross da disse er mindre enn Mondial og Edge.
  Forskjellen mellom disse er jo først og fremst understellet med svingbare eller fire mer stabile hjul.
  Er så usikker da vognen både vil bli brukt på asfalt, grus, i sentrum og i terrenget her på vestlandet hvor det kan bli litt snø og slaps…

  1. Synes duo combi var en fin løsning, ettersom vi kan ha den i så mange år 🙂 Understellet valgte vi etter MYE om og men, og forhørte oss også med venner og bekjente, samt leste andres erfaring online 🙂 Svingbare hjul er visst ikke å foretrekke i følge flere, og understellet som ikke er i chrome blir visst fort skittent når det regner etc. Les litt rundt på nett, så finner du helt sikkert ut hva som passer deres behov 🙂

 151. Marianne

  Nydelig vogn! 🙂 Hvordan er regntrekket som følger med?
  Vi hadde ei nydelig vogn i hvit skinn til vår tulle, men regntrekket som fulgte med var trasig svart. Så jeg kjøpte gjennomsiktig regntrekk fra Tulsa, slik at man kunne se den pene vognen selv om det regnet/snødde…noe det gjorde store deler av vinteren 😉 Bare et lite tips, så man fåt vist fram vognen sin tross møkkavær! 🙂

  1. Det er sort, men dekker så og si hele vognen, kjempefint 🙂 Takk for tips! Har kjøpt et ekstra fra tinkafu sånn i tilfelle 🙂

   1. Verena

    Hei du! Ville bare informere om at det alltid er greit å ha et slikt gjennomsiktig regntrekk også, for det sorte tåler litt regn, men om man skal ut på en liten tur og det er mye regn så holder det ikke så godt på regnet:/ Merket det med trekket jeg har. Det gjennomsiktige er veldig greit å ihvertfall ha i nødstilfelle:) Kjempe fin vogn forresten!:)

 152. Aner ikke hvordan du stiller deg til at andre har brukt bildene dine av vognen til en salgsgruppe på facebook, så akkurat bildene på barneutstyr i trondheimsområdet.

 153. Hei! Veldig fin vogn du har:) Jeg lurer på å kjøpe emmaljunga mondial de luxe i modell paris og da hadde det jo vært fantastisk med 20 % rabatt, men fant ingen emmaljunga vogner på babycare.no. Selges de ikke via nettbutikken?

  1. Vognene selges dessverre kun via butikk :/

 154. Hei! Hvordan kan man sende ting til deg?
  Jeg lager noen pene reflekser som hadde passet perfekt til barnevognen din.
  Viktig med refleks når man er ute å triller!!
  Mvh Guro

 155. Hei, virker den rebattkoden ennå? Har veldig lyst å kjøpe lik vogn selv 🙂 Den er helt nydelig!!

  1. Den fungerer ikke på vognene, da de må kjøpes på utsalgssted :/

 156. Evy Ann

  Hei!
  Nydelig vogn! Vi lurer på å kjøpe Emmaljunga, Super Nitro, i fargen hvit leatherette.
  Har fått en god del skeptiske kommentarer på hvit «skinn» vogn i nord Norge. Men ser nå at dei fleste tilbake meldinger er positive! Jippi

 157. hei! var du fornøyd med denne vognen? vurderer å kjøpe vogn fra emmaljunga, men med hjul som beveger seg fremme. er det ett merke du vil anbefale?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *