Utstyrsguide del IV: Vogn

sponset vogn

Jeg kunne seriøst knipset i stykker denne vognen, for jeg synes den er så vakker! De detaljene og den kvaliteten, åh! Gleder meg til vår første trilletur. Får så flashbacks til dukkevognen jeg hadde da jeg var liten når jeg står og styrer med denne, bare at denne gangen er det virkelig, og det føles så rart. Dette er et stort steg i livet, det største i våre hittil, og nå nærmer det seg virkelig med stormskritt. Jeg har fått mange spørsmål angående vognen vår, men ville ikke blogge den før alt var på plass. Siste kronen på verket var et par kroker til stellevesken min som har vært utsolgt en stund, men nå er de her og da er det dags for innlegg.

___________________________________________________________________________________________________________

vanilla leatherette 

Vi har valgt en vogn fra Emmaljunga. Emmaljunga er kjent for sin høye kvalitet og lange brukstid, og har faktisk produsert barnevogner siden 1925, så her snakker vi kvalitet og erfaring. Deres kjerneverdier er sikkerhet, funksjon og design, og disse begrepene har blitt nøye utarbeidet og utviklet gjennom 85 år. Emmaljunga sine vogner ser helt fantastiske ut, men likevel er det ikke dette som er deres hovedfokus – heldigvis. Det er alltid barnet og barnets sikkerhet som står i fokus hos Emmaljunga, så det som ikke har noen funksjon, skal ikke finnes i en Emmaljungavogn. Fun fact: Emmaljunga sine miljøinvesteringer i fabrikken har medført en reduksjon av CO2-utslippet med over 400 tonn på årsbasis. De er derfor verdens mest energieffektive barnevognsfabrikk.

___________________________________________________________________________________________________________

Akkurat denne vognen er en duovogn, det vil si at den har alt som trengs fra fødselen av og opp til 3-årsalderen, med både bag og sportsvogndel som du lett bytter når barnet blir større. Du kan velge mellom fem forskjellige farger, vår er altså den som heter vanilla leatherette. Fordelen med en vogn i skinn er at den er veldig lett å tørke av. Det spiller ingen rolle at den er såpass lys, du tørker lett av med en våt klut, og kan selvsagt impregnere den også. Som nevnt tenker Emmaljunga på funksjon, så de ville ikke laget en vogn som lett blir skitten. På produktbildene ser vognen veldig gul ut, det er den altså ikke. Riktig farge er det du ser på mine bilder. Du kan også velge mellom fire forskjellige understell, vi landet på det som heter classic chrome – her får du luftfylte dekk med hvite sider. Om du er nysgjerrig på vognposen vår, finnes det et eget innlegg om den – her.

___________________________________________________________________________________________________________

egen stelleveske er ingen utfordring 

Min stelleveske er fra Louis Vuitton og modellen Totally. Denne har jeg festet enkelt på vognen med kroker fra happy mummy. Disse er skikkelig solide og de største på markedet, i hvert fall som jeg har kommet over. De tåler vekt opp til fem kilo og festes enkelt med borrelås. Kommer to og to i pakken og finnes her.

___________________________________________________________________________________________________________

emmaljunga stelleveske 

Emmaljunga kommer også med egen stelleveske, så jeg tenkte å vise frem denne også, i tilfelle noen lurer på hvordan den ser ut. Den er også veldig lekker og passer perfekt til resten av vognen, men grunnen til at jeg har valgt en annen er utelukkende fordi jeg synes vesken fra Louis Vuitton er mer en bruksveske og passer til alt – mens dette er en ren stelleveske. Men det er selvsagt smak og behag, og denne fra Emmaljunga er jo utrolig fin den også. Du finner mer informasjon om den her.

___________________________________________________________________________________________________________

sportsdel 

Alt i Emmaljunga-vognen er basert på et klikk-system, så det er overraskende lett å håndtere den. Du får opplæring og grundig gjennomgang når du henter vognen din i butikken, og selv om jeg trodde jeg skulle glemme alt rett etterpå, husker jeg det fortsatt. Så altså, vognen er veldig brukervennlig og lett å forstå. Det du ser over en sportsdelen, den klikkes bare lett på når barnet er for stort for dypvognen. Glemte helt å nevne at den første delen fungerer som en vugge når du tar den av, så den er kjempekjekk å ha med rundt på besøk blant annet.

Akkurat denne vognen fra Emmaljunga vant nettopp best i test av barnevogner i 2013, og det er jo helt fantastisk! Testen kan du lese her. Alle Emmaljungavogner kjøpes i butikk, du finner mer informasjon og forhandleroversikt her.

I samarbeid med Babycare som vi har fått vognen vår fra, deler jeg ut 20 prosent rabatt på din første handel i nettbutikken deres 🙂 Alt du trenger å gjøre er å registrere deg i deres kundeklubb her. Å være medlem i kundeklubben deres innebærer at du får en epost med tilbud i ny og ne, du vil også motta en velkomstmail ved registrering. Babycare selger ikke kun via nett, men har også 60 butikker rundt omkring i hele Norge, så du vil også finne varene deres der.

Kjolen jeg har på meg fikk jeg tilsendt fra happy mom i sommer, men den har vært altfor stor helt til nå. Kjempegøy at den endelig passer!

___________________________________________________________________________________________________________

– ♥ –

314 kommentarer

 1. Marianne

  Nydelig vogn! 🙂 Hvordan er regntrekket som følger med?
  Vi hadde ei nydelig vogn i hvit skinn til vår tulle, men regntrekket som fulgte med var trasig svart. Så jeg kjøpte gjennomsiktig regntrekk fra Tulsa, slik at man kunne se den pene vognen selv om det regnet/snødde…noe det gjorde store deler av vinteren 😉 Bare et lite tips, så man fåt vist fram vognen sin tross møkkavær! 🙂

  1. Det er sort, men dekker så og si hele vognen, kjempefint 🙂 Takk for tips! Har kjøpt et ekstra fra tinkafu sånn i tilfelle 🙂

   1. Verena

    Hei du! Ville bare informere om at det alltid er greit å ha et slikt gjennomsiktig regntrekk også, for det sorte tåler litt regn, men om man skal ut på en liten tur og det er mye regn så holder det ikke så godt på regnet:/ Merket det med trekket jeg har. Det gjennomsiktige er veldig greit å ihvertfall ha i nødstilfelle:) Kjempe fin vogn forresten!:)

 2. Merethe

  Aner ikke hvordan du stiller deg til at andre har brukt bildene dine av vognen til en salgsgruppe på facebook, så akkurat bildene på barneutstyr i trondheimsområdet.

 3. Hei! Veldig fin vogn du har:) Jeg lurer på å kjøpe emmaljunga mondial de luxe i modell paris og da hadde det jo vært fantastisk med 20 % rabatt, men fant ingen emmaljunga vogner på babycare.no. Selges de ikke via nettbutikken?

  1. Vognene selges dessverre kun via butikk :/

 4. Hei! Hvordan kan man sende ting til deg?
  Jeg lager noen pene reflekser som hadde passet perfekt til barnevognen din.
  Viktig med refleks når man er ute å triller!!
  Mvh Guro

 5. Hei, virker den rebattkoden ennå? Har veldig lyst å kjøpe lik vogn selv 🙂 Den er helt nydelig!!

  1. Den fungerer ikke på vognene, da de må kjøpes på utsalgssted :/

 6. Evy Ann

  Hei!
  Nydelig vogn! Vi lurer på å kjøpe Emmaljunga, Super Nitro, i fargen hvit leatherette.
  Har fått en god del skeptiske kommentarer på hvit «skinn» vogn i nord Norge. Men ser nå at dei fleste tilbake meldinger er positive! Jippi

 7. hei! var du fornøyd med denne vognen? vurderer å kjøpe vogn fra emmaljunga, men med hjul som beveger seg fremme. er det ett merke du vil anbefale?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *