Kjoleguiden: Partysesongen 2013

noen av lenkene er annonselenker 

Det nærmer seg julebordsesong, julaften, romjul og nyttårsaften med stormskritt, og felles for denne tiden er at du vil trenge en kjole for nesten enhver anledning. Jeg vet i hvert fall at det er mange som ikke vil bruke den samme kjolen på julebordet med jobben som på julebordet med venninnenegjengen eller julekvelden med familien, så jeg har funnet frem en god blanding av det som finnes i kjolejungelen der ute for denne sesongen. Jeg har lagt min egen smak til side, så jeg vil tro at jeg har funnet noe for de fleste, i tillegg har jeg mikset dyrt, passe og rimelig. Skulle gjerne kommet med forslag til tilbehør også, men det får komme i en egen post, ellers er jeg redd klokken ville blitt for mye. Håper du blir inspirert!

___________________________________________________________________________________________________________

inspired by the great gatsby 

rosa kjole frock & frill / sort kjole frock & frill / rød kjole river island / sort kjole h&m 

___________________________________________________________________________________________________________

julens farge – rød 

kjole 1 virgos lounge / kjole 2 asos / kjole 3 asos 

___________________________________________________________________________________________________________

vis frem beina på en elegant måte med lang kjole og splitt 

kjole 1 lipsy / kjole 2 lipsy / kjole 3 lipsy / kjole 4 asos

___________________________________________________________________________________________________________

lange ermer 

kjole warehouse / kjole mango / kjole oasis 

 ___________________________________________________________________________________________________________

den lille sorte 

kjole 1 hybrid / kjole 2 asos / kjole 3 asos / kjole 4 h&m 

___________________________________________________________________________________________________________

med fokus på ryggen 

kjole 1 nelly trend / kjole 2 nelly eve / kjole 3 oneness 

___________________________________________________________________________________________________________

skaterkjolen – med volum i skjørtet 

kjole 1 a wear / kjole 2 asos / kjole 3 asos / kjole 4 asos / kjole 5 chi-chi / kjole 6 mixed

___________________________________________________________________________________________________________

blondedetaljer 

kjole 1 elise ryan / kjole 2 mixed / kjole 3 nelly.com

___________________________________________________________________________________________________________

for den gravide 

kjole 1 new look / kjole 2 isabella oliver / kjole 3 isabella oliver / kjole 4 isabella oliver / kjole 5 asos maternity / kjole 6 asos maternity

___________________________________________________________________________________________________________

mine favoritter fra sherri hill 

Som alltid må jeg ha med noen favoritter fra nettbutikken onlineformals.com. Jeg har allerede bestilt nyttårskjolen derfra, og sikler i tillegg på en til bursdagen min, men vi får se. Det er alltid moms og toll om du handler herfra, men du som leser bloggen min får i det minste gratis frakt med koden Caroline. Bare velg frakten til 55 dollar, skriv inn Caroline, og så blir det trukket fra før betaling. Du får også med en smykkegave og en kjolepose Levering tar alt fra 7 til 10 dager, avhengig av om de har kjolen på lager eller ei. Det er ikke noe problem å sende epost til kundeservice der om det er noe du lurer på, de er veldig behjelpelig 🙂

Håper noen av kjolene falt i smak, jeg gikk i hvert fall på noen shoppingsmeller under research selv. Fort gjort!

– ♥ –

64 kommentarer

 1. Hei!

  Kunne du lagd kjoleguide for oss med litt former? Er ikke like lett å finne noe å ha på seg.

   1. Ikke alle som har former, er strl 44 og oppover…

   2. Men da er det bare å kle seg etter følelsen, det gjelder jo alle 🙂 Mange av disse kjolene er flotte på dem med former 🙂

   3. Malin S

    Jeg er 44 og oppover, men har uheldigvis alt plassert nederst på magen og hoftene..

 2. Charlotte

  Hei Caroline! Apropos onlineformals.. Jeg bestilte en LaFemme kjole der for noen uker siden. Da den kom og jeg fikk prøvd den var kjolen desverre en str. for stor. Da jeg henvendte meg for å spørre om det var mulig å få en sånn returkode for å sende den tilbake og få en størrelse mindre fikk jeg ikke svar. Etter et par dager purret jeg, og forhørte meg igjen – og jeg har bare aldri hørt noe igjen fra de. Har du opplevd lignende i deres kundeservice, du som jo har litt bedre erfaring derfra? Jeg ble egentlig både sur og lei meg, siden jeg hadde betalt en del penger for den – og syns da det skulle være rett og rimelig at man kunne få byttet til en størrelse som passer. Jaja, jeg har levert den inn til skredder, så jeg håper hun kan gjøre underverker med å sy den inn..

  Håper du får en fin dag!

  1. Nei, så leit! Nå har jeg aldri måttet levere tilbake kjoler, så sånn sett vet jeg ikke hvordan det fungerer, dessverre :/ Men det høres rart at du ikke har fått svar :/ Da jeg handlet fra dem de første gangene fikk jeg svar relativt kjapt synes jeg, så jeg har ikke opplevd det du har. Så synd å høre! Etter i fjor fikk jeg en enkelt kontaktperson som jeg kunne bestille gjennom, ettersom jeg gir dere rabattkode så får jeg også noen rabatter selv, og han er jo veldig kjapp med å svare meg ettersom han sikkert ikke jobber i kundeservice. Men som sagt, i starten da jeg hadde dialog med kundeservice var det aldri noe problem. Veldig leit at du opplevde det sånn :/

 3. Super guide! Og så bra at du har med ulike lengder og ulike stiler 🙂 Sikkert vanskelig å legge bort sin egen smak, men da treffer du jo bredere også 🙂 Bra jobba! Ha en flott dag!

 4. Takk for inspirasjon 😀
  Lurte på om gratis frakt gjelder hele tiden, eller kun i en periode nå?

  Ha en fin dag, klem <3

  1. Det vil ikke være hele tiden, men i hvert fall i et par uker. Skal høre med dem 🙂

 5. Yay ønsket mitt ble hørt! Elsker guiden Caroline! 😀

  En kjole fra asos er på vei hjem til meg 😀

 6. EEEELSKET kjole nr.1 med fokus på ryggen! Den var helt fantastisk… men,, hva tror du man kan bruke som bh under denne? Nå har jeg termin den 18.11. Så vil jo itillegg være melkepupper på meg når jeg skal bruke denne kjolen! Hehehe…. hører at man kan lekke melk osv… det hadde jo vært litt kjipt 😉

  1. ville nok kun gått for bh-cups, som man får kjøpt på bla. cubus 🙂 kun cuper til å klistre i front 🙂 Hehe, husk på ammeinnlegg? 😉

 7. Jeanette

  Tusen takk for inspirasjon 🙂

  Jeg må bare spørre, sikkert dumt, men finnes disse kjolene på Nelly?

  Ha en super dag 🙂

  1. Du finner alle kjolene ved å klikke på lenkene 🙂

 8. Linda Marie

  Å, gud, for noen lekre kjoler! Jeg skulle mer enn gjerne bestilt flere her og nuh, men siden jeg går høygravid i jula, blir det dessverre ikke noen av de lekre «vanlige» kjolene for meg nå.. Får heller se på de sidene med mammakjoler 🙂

  1. synes nesten du er litt heldig som er høygravid i jula, for jeg synes kjolene til isabella oliver er så vakre!

 9. Anette Skjellum

  For en fantastisk kjoleguide – tusen takk for god inspirasjon!!

  1. hurra! bare hyggelig 🙂

 10. Hei Caroline!
  Vet du om en norsk nettside (eventuelt en nettside som sender til Norge) som selger Michael Kors-vesker? 🙂

  1. my-wardrobe.com sender fra Oslo, tror nelly.com har noen også 🙂

   1. Vibeke

    Zalando selger også noe :k)

 11. christine

  Du skriver at du har lagt din egen smak til side…men det er jo din smak vi vil se!

  1. Men når jeg tidligere har tatt utgangspunkt i det, har det også vært feil :/ Er ikke så lett å tilfredsstille alle. Jeg liker jo selv de fleste kjolene her, ikke alle, men de fleste 🙂

 12. Flotte kjoler, men savner en kategori: kjoler for oss som ammer! Min lille gutt er to måneder denne jula og jeg må finne et antrekk som både er fint og ammevennlig. Nå vet jeg jo ikke om du skal amme, men jeg oppdaget i alle fall at antrekk hvor puppen er lett tilgjengelig alltid er å foretrekke! 🙂

  1. Jeg håper jeg skal amme 🙂 Har selv bestilt en kjole med hjerteformet bryst til nyttårsaften, lett å dra ned 🙂

 13. Hei 🙂 Fine kjoler 🙂 Men jeg får «service unavailable» når jeg klikker på flere av linkene, for eksempel under skaterkjolen 🙂

  1. Tror det er fordi de er utsolgt :/

 14. Skjønner at du gikk på noen shoppingsmeller, om du ønsker å dele hvilke kjoler kjøpte du?? Har blitt kjempeglad i kjoler med sølv/gull-belte. Synes det er noe gresk gudinne over det. Ellers ha en super dag 🙂

  1. Jeg kjøpte den nederste i midten fra sherri hill, i nude og sort, så har jeg bestilt den sorte skaterkjolen i cream 🙂

 15. Ååh, elsk på Sherri Hill! Du vet ikke tilfeldigvis nevnet på kjolemodell nr 3 fra venstre (øverste linje), den blå med blonderygg? Gikk fort inn på nettsiden, men fant den ikke. Hvis ikke søker jeg bare videre senere i dag:)

 16. Helt supert innlegg! Skal kjøpe årets jule- og nyttårskjole nå snart, og dette er midt i blinken. Tusen takk for flotte tips 😀 <3

  1. Så bra det falt i smak 😀

 17. Hei 🙂 Kan du legge ut link på den rosa helt nederste 🙂 Pga at eg ikkje finn den 🙂

 18. Mange nydelige 🙂

 19. Hei! Kunne du tenke deg å tipse om noen ammekjoler også? Kjekt å kunne pynte seg med kjole selv om man ammer – og jeg synes det er så vanskelig å finne.

  Lykke til med siste innspurt av svangerskapet! Du har mye å glede deg til 🙂

  1. Jeg har valgt en kjole til nyttårsaften fra herri hill, som er hjerteformet øverst, og dermed lett å dra ned 😉

 20. Lekre kjoler! Vanskelig å velge én 🙂

 21. Hvilken str har du i din Sherry Hill kjole?

 22. Har du link til den rosa kjolen fra sherri hill? 🙂

  1. Hvem av dem? 🙂

 23. Selger du noen av dine sherri hill kjoler? 🙂

  1. Jeg tror jeg skal selge den lilla 🙂

 24. Så flott innlegg! Sherri Hill har så mange fine kjoler, er veldig fristet til å kjøpe nyttårskjolen der 🙂

 25. Lille meg

  Kan du ikke lage et innlegg om hvor du henter alle kreftene dine fra? Jeg er ofte sliten og skulle hatt mer av din guts.
  Vil også si at jeg føler med deg som blir kritisert for å stimulere til anoreksi. Jeg vet hva spiseforstyrrelser handler om, og ingen bloggere har skylden for slike sykdommer.

  Støtter deg!
  Og gravidmagen din er flott!

 26. hei.

  fin guide dette.. Men jeg fikk baby i august å syns det er en utfordring å finne kjoler eller antrekk som er amme-vennlige! Med en liten en som fullammer, er det vanskelig å ha på seg noe som blir tungvint å få frem puppen.. kunne du ikke laget en guide for de med barn, som ammer :p

  ser ikke for meg å ha på meg en kjole som krever at den må av hver 3 time når lille er sulten :p

  1. Har tipset over i kommentarfeltet at jeg selv går for en kjole som er hjerteformet øverst, da er den lett å dra ned. Evnt. kan du se etter kjoler med ganske dyp utrigning 😉 I hvert fall med elsatisk utrigning 🙂

 27. Michelle

  Mye fint <3 Elsket alle de lange!

 28. https://froknarnafalun.blogg.se/ – om att gå ner 12 kg, lattemorsor och fikusfokus

 29. Good evening, Caroline! It’s very interesting what dress have you chosen for Christmas:) Wouldn’t you show it?

 30. Mange takk for et bra innlegg! 🙂 Tenkte faktisk jeg skulle ønske meg et slikt et, men så dukket det opp nå! 😀 Mange lekre kjoler 🙂

 31. Elsker kjolene inspirert av the Great Gatsby 🙂 Perfekt for oss flerbarnsmødre med litt løs magehud 😀

 32. Good evening, Caroline! Look amazing as usual) What dress have you chosen for Christmas? Wouldn’t you share it?)

 33. Åh så vackra klänningar! Du har fantastisk smak! <3

 34. Takk for inspo, knallfine kjoler! 🙂

 35. Utolig fine

 36. lipsy kjole nummer 3 er utrolig fin! har den selv og synes den er enda finere i virkeligheten, pluss at det er kjempegodt stoff!

 37. Hei!

  Jeg har veldig lyst på den lange nr 4 fra asos med splitt.
  Det eneste jeg lurer på er om du vet hvordan disse er i størrelsen?
  Jeg er selv en 38 til vanlig, men modellen på bildet er veldig tynn og bruker 36..
  Har du noen erfaring med om man må gå opp en størrelse derfra, eller kommer det kanskje an på stoffet?
  Vil ikke at det skal sitte som et pølseskinn… Haha

  Utrolig fin og bra guide forresten! Ser mange som setter pris på det 🙂

 38. Så for vakre klær, ah, ønsker å delta i neste måned for å velge en kjole, ikke vet hvordan du skal kjøpe?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *