Mum to be: Pattern

kjole fra mammakolleksjonen min for tailor heaven – kommer snart / sko nelly.com / veske h&m / kåpe red valentino / øredobber dyrberg kern 

___________________________________________________________________________________________________________

Nok en kjole fra kolleksjonen jeg har gjort i samarbeid med Tailor Heaven, denne er inspirert av både Missoni og av Michael Kors kjolen min som heter argyle print, for sistnevnte har vært helt magisk å ha på seg i graviditeten – og både fin og hverdagslig på en gang. Ikke minst er snittet veldig flatterende, så da måtte jeg lage noe lignende når jeg hadde sjansen, og da jeg så dette stoffet var jeg solgt! Håper dere liker den!

♥ 

Alt gikk fint hos jordmor tidligere, den lille har hodet godt nedi bekkenet mitt, så det er kanskje ikke så rart at vondtene jeg har hatt de siste nettene har vært noe annerledes enn tidligere. Hun har vært festet en stund, men det kjennes som hun er enda lenger ned nå. Jeg merker helt klart at kroppen min forbereder seg på at den snart skal gjennom noe stort, må innrømme at jeg er litt nervøs hver gang jeg legger meg for tiden. Tenk om noe skulle skje i løpet av natten, så spennende! Jeg er i hvert fall veldig klar. Tror jeg.

Dagen i dag har utelukkende gått med til jobb, så nå skal jeg pakke bort dataen og slappe av resten av kvelden. Jeg kan nesten love deg at jeg er helt firkantet i øynene, ikke et pent syn. Lurer på en runde med ansiktsmaske og eye dews når jeg likevel skal gi meg nå. Vel, vi sees i morgen!

115 kommentarer

 1. veronika

  Hei Caroline:) Jeg lurte på om du kunne lage en «how to» video der du viser hvordan du krøller håret ditt ? jeg synes håret ditt er sååå nydelig og kunne gjerne tenkt meg slike krøller nå i disse julebordstider:) har kjøpt meg «mast vol 2» krølltang, tror du denne fungerer greit til å lage sånne store krøller? 🙂

 2. Du er vakker som alltid Caroline..
  Og jeg må bare vise deg noe, syntes den var så fantastisk nydelig og skrek navnet ditt når jeg så den..
  Hadde vært perfekt på rommet til den lille ugla di, nesten så jeg vurderte å kjøpe den til deg:)
  http://www.tilboligen.no/products/skilt-owl-always-love-you

 3. Hvordan gikk det hos jordmor ang måling av bekken? Eller ønsker du ikke å fortelle om det? 🙂

 4. Første gang jeg legger igjen kommentar her, vært fast leser i lang tid. Nå skriver jeg for jeg syns altfor mange skriver på en nedlatende måte. utrolig mange misunnelige jenter og damer der ute! Caroline ser smashing ut!!! Med fantastisk gravidmage som passer perfekt til kroppen hennes. Tenk om jeg kunne sett sånn ut når jeg gikk gravid! Kan dere ikke heller være glade på hennes vegne? Alle bærer babyen forskjellig, og alle har forskjellige kropper. hvorfor gidde å kommentere det, i stedet for å sette pris på alt Caroline deler med sine lesere? Veldig spennende og følge med! Masse lykke til videre:)

  1. Tusen takk, Julie! Det er jo så mange hyggelige lesere også, så for meg er det så utrolig viktig å fokusere på dere 🙂

   Stor klem din vei!

   1. Jeg måtte gå tilbake og lese gjennom alle kommentarene for å se etter de som var så nedlatende og misunnelige. Men vi tolker tydeligvis ting forskjellig Julie. Jeg ser mange som kommenterer sin EGEN mage, meg selv inkludert, men hvor er de som kritiserer Caroline? Klart man skulle ønske at man så like smashing ut som Caroline, men jeg er tynn, trener og spiser sunt og allikevel ser det ut som jeg har en badeball under klærne. Og det er det vel lov til å si? Uten å bli oppfattet som nedlatende?

 5. hva jobber du med? 🙂

  1. jeg blogger 🙂

 6. Jacklinn

  Men du … er noen av kjolene ammevennlige ?

  1. Det må du nesten ta stilling til selv 🙂

   1. Hvis du tror det er vanskelig å kle seg som gravid, så prøv å kle deg når du ammer. Det finnes svært lite ammevennlig tøy, det skulle du ha designet!

   2. Mye mulig det kommer en egen kolleksjon der også 😀

 7. Hejsan Caroline!

  Klickade mig in på din blogg för första gången för några dagar sedan och jag måste säga att jag älskar den redan! Jag måste medge att jag inte riktigt förstår allt du skriver, men lyckas ändå snappa upp det mesta 😉 blir verkligen inspirerad av din stil och din vardag 😀

  Jag undrar även när den missoni-inspirirade klänningen kommer släppas samt om man kommer kunna beställa den till Sverige? 🙂

  Tack för en underbar blogg och lycka nu till med den lilla bebisen!! 😀

  1. Så utrolig koselig å høre, tusen takk 😀 Jeg skal få en google translator-knapp på siden her, slik at du kan oversette, har også planer om å oversette deler av tekstene mine til engelsk, men det blir bare med tanken enn så lenge :p Er så mye ekstra jobb, men jeg lover at det snart skal skje! Kanskje et nyttårsforsett? 🙂

   Jeg skal høre med tailor heaven om man kan bestille utenlands, det tror jeg faktisk 🙂

   Klemmer!

 8. Hei igjen:))

  Håper du er snill å informerer når kolleksjonen er å få kjøpt. Jeg «skal» ha en kjolen du har på deg her.

  Og så en ting til til alle dere som «kritiserer » magen til Caroline.
  ALLE gravidmager er foskjellige, min var enda mindre enn Carolie sin og jeg hadde ikke henns magemuskler, men var bra fit fra før.
  Jeg personlig synes man får et bedre intrykk av klærne når de faktis passer til modellene og ikke er som et telt som Caroline skrev tidlere.
  Vær nå snill alle sammen, tenk så såret man kan bli av å høre sånn, jeg synes Caroline har en ufattelig flott kropp
  og da er det ingen skam å vise den frem..
  Stå på du, og vis gjerne flere bilder av deg selv, vakker er du.

  klem

  1. Lover å si ifra i et eget innlegg, skal informere om absolutt alt 🙂

   Tusen takk for så fine ord, du er god <3

   Klem!

 9. Lykke til med lansering!! Rart at man kan finne så mye å diskutere med deg, og ikke heller være glad på dine vegne! Du ser strålende ut!
  Og lykke til med innspurten, så moro hun har festet seg;)

  1. Tusen takk, snille deg 🙂

 10. Nydelig kjole på en nydelig dame 🙂 jeg hadde også en mini-gravidmage, og fikk verdens vakreste jente for akkurat et år siden. Du har så mye å se fram til 🙂 ønsker dere all lykke videre.

 11. Flott å se noen som faktisk tar vare på seg selv i svangerskapet. Syns det er altfor mange som lar seg forfalle. Stå på , du kommer til å bli en fantastisk mor. En liten jente passer deg midt i blinken.

 12. WOW….du er så flott!!! 🙂 🙂 du kler både å være gravid og mørkere hårfarge!! Lykke til med innspurten 🙂

  M.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *