Utekontor

God morgen 

Endelig sov jeg gjennom nesten hele natten, det har virkelig vært etterlengtet, så jeg føler meg overraskende uthvilt i dag, deilig! Lars-Kristian har fri, og nå står vi på farten for å reise inn til Porsgrunn. Der har vi en avtale klokken 12, og etter dette skal vi bruke noen timer på å fotografere litt ulike antrekk slik at jeg får vist frem kolleksjonen jeg har laget i samarbeid med Tailor Heaven. Der kommer dere blant annet til å finne denne kjolen – er den ikke fin? Jeg elsker den! Så nydelige farger. Og den kan absolutt brukes til både gravide og ikke-gravide.

___________________________________________________________________________________________________________

___________________________________________________________________________________________________________

Vi kommer sikkert til å holde på en god stund, så vi har spist en stor frokost og er klare for mange timer borte fra dataskjermen. Jeg kjenner det skal bli litt godt med et avbrekk, spesielt når været ikke kan bli bedre! Ville bare stikke innom for å ønske dere en fin dag, så sees vi senere 

73 kommentarer

 1. God morgen, Caroline 🙂 like herlig å gå inn på bloggen din hver morgen når jeg begynner sent på jobb, blir så inspirert og glad, og dagen på jobb går så mye bedre !

  Og siden jeg beundrer klessmaken din, lurte jeg på om du kunne lage et innlegg om kjoler til julebord med jobben? Jeg begynner i ny jobb 4 dager før julebordet skal stå, og har helt hetta. Vil være fint kledd, men ikke overkledd. Vil heller ikke være «slutty» med en kort kjole, men synes uansett at kortere kjoler er finere. Vil også prøve på noe annet en den lille sorte, gjerne farger eller glitter, men jeg har ikke lykkes med å finne noe som faller i smak!

  Håper du får en fantastisk dag, og fortsetter og spre glede til de mange tusen leserene dine !

  – Mari

 2. God morgen, Caroline 🙂 like herlig å gå inn på bloggen din hver morgen når jeg begynner sent på jobb, blir så inspirert og glad, og dagen på jobb går så mye bedre !

  Og siden jeg beundrer klessmaken din, lurte jeg på om du kunne lage et innlegg om kjoler til julebord med jobben? Jeg begynner i ny jobb 4 dager før julebordet skal stå, og har helt hetta. Vil være fint kledd, men ikke overkledd. Vil heller ikke være «slutty» med en kort kjole, men synes uansett at kortere kjoler er finere. Vil også prøve på noe annet en den lille sorte, gjerne farger eller glitter, men jeg har ikke lykkes med å finne noe som faller i smak!

  Håper du får en fantastisk dag, og fortsetter og spre glede til de mange tusen leserene dine !

  – Mari

  1. Fotballfrue

   Jeg skal lage et innlegg om dette 😀

   Stor klem!

   1. Tina A

    Jeg fant en helt nydelig, enkel svart kjole på Cubus til kun 199,- med rysjer på sidene. De hadde den i en burgunder-ish farge også.
    Bare et lite tips til dem som vil ha noe enkelt 😉

 3. Nydelig kjole!! Den var helt i mine farger så jeg 🙂

 4. Nydelig kjole!! Den var helt i mine farger så jeg 🙂

 5. Henriette

  For en drøm av en kjole!

  Fantastisk med lekre klær til oss gravide.. Synes det er så vanskelig å kle seg etter den voksende maven. Når vil kolleksjonen din være ute for salg? For dette MÅ jeg ha tihi 🙂

  Ha en fantastisk dag skjønne deg!

 6. Henriette

  For en drøm av en kjole!

  Fantastisk med lekre klær til oss gravide.. Synes det er så vanskelig å kle seg etter den voksende maven. Når vil kolleksjonen din være ute for salg? For dette MÅ jeg ha tihi 🙂

  Ha en fantastisk dag skjønne deg!

 7. Benedicte

  Gleder meg sånn til kjolene blir ute for salg! Når blir de lagt ut for salg ? Og hvilken prisklasse? 🙂 tenker å vente med å handle inn kjole til julebordet viss de er like rundt hjørnet.
  Klem fra meg

 8. Benedicte

  Gleder meg sånn til kjolene blir ute for salg! Når blir de lagt ut for salg ? Og hvilken prisklasse? 🙂 tenker å vente med å handle inn kjole til julebordet viss de er like rundt hjørnet.
  Klem fra meg

  1. Fotballfrue

   Fra 499,- og oppover 🙂 Sier ifra når alt er i salg 🙂

 9. Når vi snakker om kjoler, kunne du laget et innlegg med en oversikt over diverse kjoler til julebordet? Jeg leter meg ihjel, men finner ingenting som jeg synes er fint 🙂

 10. Når vi snakker om kjoler, kunne du laget et innlegg med en oversikt over diverse kjoler til julebordet? Jeg leter meg ihjel, men finner ingenting som jeg synes er fint 🙂

 11. Spent på resten av klærne. Kjolen er kjempefin, men det ser ikke ut som det er plass til en stor gravidmage i den.

  Er det kanskje noe stretchy stoff bak? Den ser jo så stram ut og stoffet ser ikke tøyelig ut heller…..(Fin, men jeg tviler på at min flodhestmage hadde fått plass i den etter uke 15…..).

  1. Fotballfrue

   Det vil være plass til gravide mager i kjolene 🙂 Akkurat denne er skreddersydd til meg, standardstrl. vil være som strl. i andre mammaklær, så det skal du ikke tenke på 🙂

 12. Isabelle h

  Åh så nydelig!! Kan nesten ikke vente m å se resten av kolleksjonen:) den kjolen er jo perfekt til jul, selvom jeg ikke er gravid:)

 13. Ragnhild

  Utrolig søt kjole! Sikkert fin over en gravidmage 😀

 14. Hei
  Dette har ikke noe med innleget å gjør, men kunne du
  tenkt deg og selge de gule skjørte ditt? som du brukte i
  Frankrike? 🙂 🙂

  1. Fotballfrue

   Kanskje etter graviditeten 😉

   1. Å så bra da får du gi beskje får den vil jeg gjerne kjøpe 🙂

 15. Den kjolen der var helt fantastisk nydelig! Vet du når vi kan bestille den? Og godt du fikk deg en god natt søvn <3

  1. Fotballfrue

   Jeg gir beskjed, blir ikke lenge til 🙂

 16. Many thanks for your good wishes, I wish you also a great day and I´m sure you will shoot wonderful pictures! And yes, I´m really in love with the dress and its colors, sure it looks wonderful on pregnant and not pregnant woman 🙂

  xx from Bavaria/Germany, Rena

  http://www.dressedwithsoul.blogspot.de

 17. Nydelig kjole! ha en fin dag 😉

 18. Beautiful dress!

 19. Wow, that dress is soo beautiful♥

 20. Så nydelig kjole:)
  Håper den kommer for salg, da skal jeg sikre meg den:)

 21. Nydelig kjole Caroline! 🙂

  Lurer på om du kunne komme med noen tips før årets julebordsesong? Kjoler, sko og tilbehør som er mote nå 🙂

  1. Fotballfrue

   Absolutt 😀

 22. Så utrulig nydelig!

 23. Kristine

  For en nydelig kjole:-)

  Har du noen tidligere innlegg, hvor du skriver noe om lavkarbo?

  1. Fotballfrue

   Om du blar deg bakover her, vil det komme en del innlegg 🙂 https://fotballfrue.no/?s=lchf

 24. Si i fra hvis dere trenger en Nanny, NANNY MATHEA STÅR TIL TJENESTE! Og jeg må bare si det igjen: Bildene fra photoshooten var heeelt fantastiske. Du stråler som en sol <3 Skjønner at LK er stolt!

  1. Fotballfrue

   Haha :p Tuusen takk 😀

 25. Så utrolig nydelig kjole 🙂 er ikke gravid og har ikke tenkt og få flere heller da jeg har 4 🙂 men denne kunne jeg tenke meg når er kolleksjonen klar for salg ?:-)

  1. Fotballfrue

   I løpet av denne uken, all info kommer selvsagt på bloggen 🙂

 26. Kommer dere til å selge den kjolen og tilfelle hvor og pris! Den var så nydelig

 27. Den kjolen var superfin! Gleder meg til å se resten av kolleksjonen 🙂

 28. Ååh, gledar meg sånn til du får beeebi 😀

 29. Så fint å høre at du har sovet godt, nyt dataavbrekket! Det trengs iblant! Kjolen var veldig fin by the way!:) Jeg skal snart trekke inn Oslo-luft! Det ser jeg frem til.

 30. Den kjolen så utrolig nydelig ut 🙂
  Kommer den til å bli dyr og når kan den kjøpes?? Jeg kan virkelig ikke vente 😀

  1. Fotballfrue

   Veldig snart 🙂 Prisene vil ikke være stive 🙂

 31. Desembermamma

  Fin!:) Kjem det nokken kjoler i rødt, grønt eller mørk lilla og? Kortid er det mulig å kjøpe dei? Rekk ein det til julebord i byrjinga av desember?:)

  1. Fotballfrue

   Den andre selskapskjolen er sort og hvit, har ikke laget noen i de fargene du etterlyser. Men jeg tror vi skal gjøre det slik at stoff og farge på denne som du ser her kan velges selv 😉 Kommer med all info når kolleksjonen slippes 🙂 Det blir ila. denne uken!

   Klem!

   1. Desembermamma

    Jippi, det passer jo perfekt. Du er flink:)

 32. Victoria

  Hørtes koselig ut! Gleder meg til å se hele kolleksjonen din! 🙂 kjempe fin kjole med en nydeleg farge!

 33. Den var helt nydelig<3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

 34. Nathalie

  Den var vakker! :O

 35. Hei Caroline, og gratulerer med jente på vei 🙂

  Vi har nettopp startet Trondheims kuleste gym hvor hovedfokuset ligger på å ha det beste utstyret, de beste personlige trenerne og kosthold integrert i gymmet med blodsukkerforedrag etc. Og selv om du kanskje ikke skal til Trondheim med det første ønsker vi å invitere dere til å teste gymmet vårt når du/dere tar turen neste gang 🙂 (selv om jeg vet du er medlem av Elixia 😉

  Vi har nettopp startet opp og fått en formidabel respons. Ta gjerne en titt på bilder av HitTheGym på hjemmesiden vår: https://www.hitthegym.no/public.aspx?pageid=92603
  eller facebook: https://www.facebook.com/pages/HIT-The-Gym/471798012903662

  Masse lykke til med den resterende tiden av svangerskapet og deres familie på snart 5 🙂

  Mvh Helene Carlsen
  HitTheGym

 36. Hei!

  Det er så hyggelig å lese om den lille, og jeg merker jeg gleder meg litt selv også, til hun kommer ♥ Men jeg bare lurer på en ting; Dere har jo innredet så og si alt til den lille allerede, og dere fikk vite på ultralyd at det ble en jente. Hva gjør dere om det kommer en gutt? Altså, at ultralyden viste feil, eller at legen tok såpass feil og rett og slett bommet på kjønnet?

  Bare lurer, siden jeg vet om folk som enten ikke fikk vite kjønnet, siden legen ikke var sikker, og også noen par som har fått vite at de får enten jente eller gutt, og så kommer det motsatte kjønn til verden…. :-/

  Uansett, gleder meg til den lille kommer ♥ Og jeg elsker bloggen din ♥

  1. Fotballfrue

   Ikke for å gå inn på detaljer her, men tro meg. Du SER at det er en jente på ultralyd, det er ikke vanskelig 😉 Så det er en jente, hvis ikke er det litt synd mtp. på underlivet til den lille 😉 Men en gutt er selvsagt like velkommen, det er jo bare materialistiske ting som fort kan byttes ut, både rom og møbler er hvitt, så det er i så fall null stress 🙂

 37. Har lest bloggen din leeeenge nå, men dette blir vel første gangen jeg legger igjen en kommentar. Ville bare si at bloggen din er fantastisk! Et høydepunkt i en travel hverdag! Jeg koser meg virkelig når jeg leser bloggen din, Caroline – den er så utrolig koselig! 🙂 Jeg blir så glad, positiv og inspirert hver gang jeg besøker deg her inne! Jeg må samtidig le litt av meg selv, du vet jo ikke hvem vi bloggleserne dine er en gang, men likevel må jeg hvertfall selv få si at jeg føler at jeg kjenner deg ganske godt nå, haha. Samboeren min må le litt av meg HVER gang jeg sier »Åååå, nå er det bare x uker igjen til Caroline blir mamma!!! <3'', haha.

  Uansett; det har vært SÅ koselig å lese bloggen din de siste årene, og jeg gleder meg såå til å fortsette å følge dere i tiden fremover! 🙂 Du må love å aldri slutte å blogge, Caroline!

  Masse lykke til i tiden fremover, stor klem fra meg! 🙂

  1. Fotballfrue

   Haha, så utrolig skjønn du er! Tusen takk for så fine ord, jeg blir så glad 🙂
   Stor klem tilbake 🙂

 38. Så fin kjole! Kunne eg og tenkt meg til julebordet faktisk, og eg er ikkje gravid 🙂 Men du, skrev du om en side der du kunne ta vare på ting du hadde tenkt til å kjøpe? Eller har eg misforstått, eller evt drømmer 😛 Kunne tenkt meg ei side der det gikk ann å spare på linker slik at det blir lettere å finne fram til ting når lønninga kommer 😉

  Ha ein fin kveld Caroline!

  1. Fotballfrue

   Ja, du tenker på inzpire.me? 🙂 https://fotballfrue.no/2013/04/03/inzpire-me/

   Klemmer!

   1. Hanne:)

    åå, takk! 🙂

 39. Monica Andersson

  Hahahhaha 😀 gravidmagen min hadde aldri gått i den kjolen! hadde blotta hele stasen, da magen min var så stor! Men fin var den!

  1. Fotballfrue

   Størrelsene vil jo tilpasses lengden? :p Altså, en xs er naturlig nok kortere enn en xl for eks. 🙂 Det skjønte jeg ikke :/

   1. Tipper hun mener at magen stakk så mye ut, at selv med ekstra stoff foran, så ville den blitt for kort i front 🙂

 40. Nydelig kjole! Hvilke størrelser vil kjolene komme i?

  1. Fotballfrue

   Det får vi vente og se på strl.-guiden, dette er det tailor heaven som styrer med 🙂 Men jeg tipper det vil være alt fra xs-xl 🙂

 41. Morsomt at folk spør: «hva gjør dere om det blir en gutt?» Ja, hva gjør man da?? Tipper dere lar han kun gå i jenteklær og bare later som ikke no. Eh…

  1. Fotballfrue

   Haha :p

 42. Det blir nok nydelig!! Men lurte på en ting: er det trygt å bruke synspunkt når du er gravid? Har leita og leita men finner ikke svar:(

  1. Fotballfrue

   Jeg trooor det er en feil her? :p

   1. Ja en smule feil ;D Var Sunspa det skulle stå! *teiteordliste*.

    Hehe 😛

  2. Bergliot

   Haha, festlig autokorrekt!

 43. Nydelig kjole! Jeg likte spesielt fargen:)
  Kommer det ammeklær også? Jeg har termin bare 1uke etter deg, så jeg er for tiden på jakt etter ammeklær og ammebher. Ammebher er det jeg sliter mest med å finne. Kanskje du har tips om hvor de selger pene ammebher?:)

 44. Åh, vilken underbar klänning 🙂

 45. Helt magisk farge og snitt 🙂 Jeg liker din eksklusive smak! Nu tilbake til lesing om tap av alfa motonevroner 🙂 Det er viljen som det gjelder…
  Stå på! Klem fra Ingrid

 46. Kan man kjøpe kjolen noe sted? Den var superfin!

  1. Absolutt, men den er ikke i salg ennå. Jeg sier ifra når kolleksjonen er ute, det blir ila. uken 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *