Pysjamas, fersk suppe og fotball

___________________________________________________________________________________________________________

Wow! Dette må være en av de beste søndagene på lenge! Jeg har blitt vartet opp såpass at det faktisk har det ført til at jeg fortsatt har på meg pysjen min, haha! Pysjamas-søndag har jeg vel ikke hatt siden desember en gang? Helt nydelig er det i hvert fall, og jeg føler meg så avslappet. Jeg har fått servert fersk suppe, absolutt ingen smaker like godt som mamma sin, og så har vi selvsagt sett mannen på tv-skjermen. Jeg har gått gjennom mom to be-kolleksjonen som forhåpentligvis er klar til uken, og så har jeg ordnet i babyboken, jobbet litt og nå har jeg nettopp kommet ut av dusjen. Foreldrene sitter oppe i sofaen og venter på meg, for vi skal se Åndenes Makt, DET er lenge siden det! Å, dette er så flashback til de søndagene vi hadde hjemme da jeg var yngre, før jeg flyttet til Oslo. Så koselig  Skummelt å tenke på at dette er siste gangen vi ser hverandre før de blir besteforeldre. Helt sprøtt.

Nå gleder jeg meg til å klemme Lars-Kristian om noen timer, han er nok ikke hjemme før i fire-tiden i natt. Kjedelig med tap, får håpe på bedre lykke ved neste seriekamp, som faktisk er årets siste. Håper deres søndag har vært like fin som min! Vi sees i morgen, jeg er SÅ klar for en ny uke og forhåpentligvis proppfull av energi (i det minste så proppfull som jeg kan være i disse dager) og klar for en tidlig treningsøkt etter fri i dag.

♥  

137 kommentarer

 1. Hei,

  For en tålmodighet du har Caroline.. Ref. alle som finner noe å klage på. Jeg synes mobilbildet var aldeles nydelig, jeg. Tenk å se sånn ut når man kommer ut av dusjen 🙂

  1. Fotballfrue

   <3

 2. Hei,

  For en tålmodighet du har Caroline.. Ref. alle som finner noe å klage på. Jeg synes mobilbildet var aldeles nydelig, jeg. Tenk å se sånn ut når man kommer ut av dusjen 🙂

  1. Fotballfrue

   <3

 3. Er det ultralydbildet vi ser i det siste nederste bilde?
  Klem.

  1. Fotballfrue

   Ja, fra alle 3 ultralydene 🙂

   1. Så morro- ble veldig bra kvalitet på de! Søt profil da:)

   2. Så snilt at du ville dele dette med oss, tusen takk:)

 4. Er det ultralydbildet vi ser i det siste nederste bilde?
  Klem.

  1. Fotballfrue

   Ja, fra alle 3 ultralydene 🙂

   1. Så morro- ble veldig bra kvalitet på de! Søt profil da:)

   2. Så snilt at du ville dele dette med oss, tusen takk:)

 5. Pysjamas søndag er værdt å unne seg ;)! Ha en fin dag!

 6. Pysjamas søndag er værdt å unne seg ;)! Ha en fin dag!

 7. Synes du var fin på bildet jeg 😉 🙂

 8. Synes du var fin på bildet jeg 😉 🙂

 9. Kathrine

  Hva studerer Lars Christian???? 🙂

  1. Fotballfrue

   Ernæringsfysiologi 🙂

 10. Kathrine

  Hva studerer Lars Christian???? 🙂

  1. Fotballfrue

   Ernæringsfysiologi 🙂

 11. Catherine

  Hei!

  Du, jeg lurer sånn på hvilken farge du har
  på veggene i stua deres? Har leita overalt på sidene dine, men finner ikke noe om det. Skal pusse opp og vil ha en sånn lys og fin farge som dere har!

 12. Catherine

  Hei!

  Du, jeg lurer sånn på hvilken farge du har
  på veggene i stua deres? Har leita overalt på sidene dine, men finner ikke noe om det. Skal pusse opp og vil ha en sånn lys og fin farge som dere har!

 13. Den suppa så nyydelig ut 🙂 kan du legge utoppskrift?

 14. Den suppa så nyydelig ut 🙂 kan du legge utoppskrift?

 15. pergoberta

  Hei! Så bildet på instagram – utrolig vakkert <3
  Du har jo den svaien i ryggen, noe jeg også har.. Dessverre er dette noe som plaget meg gjennom hele svangerskapet, men også nå – snart 17 mnd etter fødsel. Jeg går til fysioterapeut og kiropraktor, og endelig er det noen som lærer meg hvordan jeg skal gå, sitte, stå osv skikkelig med denne svaien. Men, har du noen tips om hvordan jeg kan trene? Det skal dessverre ikke mye til før jeg blir sengeliggende pga store smerter..?

 16. pergoberta

  Hei! Så bildet på instagram – utrolig vakkert <3
  Du har jo den svaien i ryggen, noe jeg også har.. Dessverre er dette noe som plaget meg gjennom hele svangerskapet, men også nå – snart 17 mnd etter fødsel. Jeg går til fysioterapeut og kiropraktor, og endelig er det noen som lærer meg hvordan jeg skal gå, sitte, stå osv skikkelig med denne svaien. Men, har du noen tips om hvordan jeg kan trene? Det skal dessverre ikke mye til før jeg blir sengeliggende pga store smerter..?

  1. Fotballfrue

   Jeg har aldri opplevd at det plager meg såpass at jeg blir sengeliggende, men står jeg i flere timer får jeg fryktelig vondt :/ Gjør en del øvelser / trener mye korsrygg sammen med PT, kanskje du kan høre med en treningsveileder? 🙂

 17. Deilig med slike søndager, akkurat slik de skal være haha. 🙂 Åndenes Makt ser jeg på hver søndag, ett av favorittprogrammene mine. Håper du koste deg masse. ^^

 18. Deilig med slike søndager, akkurat slik de skal være haha. 🙂 Åndenes Makt ser jeg på hver søndag, ett av favorittprogrammene mine. Håper du koste deg masse. ^^

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *