Siden sist @fotballfrue

God kveld  Nå kom akkurat mamma og pappa på besøk, og med seg har de minst femten fulle bæreposer! Her er det mat for et helt år og ikke bare det: pepperkaker! Å, dette blir årets første og jeg er snart i bunnen av boksen allerede, haha 🙂 Så deilig!

Siden det er en liten evighet siden jeg delte mine instamoments med dere, tenkte jeg det var på tide nå. Har nemlig lagt ut noen sneak peeks på barnerommet, og nå er jammen ikke lenge til alt er klart. Men jeg vil gjerne vente litt til før jeg viser hele. Vognen er det også et lite bilde av her, den kommer i et fyldig innlegg til uken, den er så fin!

___________________________________________________________________________________________________________

instamoments 

1. dette er allerede et par helger siden, da søster var på besøk – en utrolig fin kveld med bare kos, skravling og spill 2. fiiine morgenstunden i Siljan  3. på date med mannen, farris i glasset og skalldyr på menyen 4. gardinene er på plass på barnerommet, men fortsatt litt kaos i vinduskarmen 5. emmaljunga mondial duo combi vanilla leatherette  6. kaffedate – vi har vært flinke til å date i det siste, viktig nå som det er stille før stormen 7. flere detaljer fra rommet, ugler sa du? 8. magen min med hjerte på  elsker at gifteringen er med 9. trappen vår – her skal det snart henges opp en hylle med julepynt ved listen under klokken. Det blir så fint! 

___________________________________________________________________________________________________________

Nå skal jeg hjelpe til på kjøkkenet med en 3-retter, selv om jeg har fått streng beskjed om å bli sittende i sofaen og kose meg med pepperkaker og en god bok. Men jeg blir jo så rastløs! I dag kom forresten den fine wall stickeren jeg bestilte for noen uker siden, så den skal mamma hjelpe meg med i morgen. DA skal dere få se 🙂

– ha en fin lørdag – 

131 kommentarer

 1. Jeanette

  åh,nå fikk jeg også lyst på pepperkaker!

 2. Jeanette

  åh,nå fikk jeg også lyst på pepperkaker!

 3. Gleder meg til å se waal sticersen! Ha en fon kveld 🙂

 4. Gleder meg til å se waal sticersen! Ha en fon kveld 🙂

 5. Så koselig at foreldrene dine kokkelerer for deg og dere! Alltid koselig å bli skjemt bort med god mat <3 Håper dere nyter helga sammen!

 6. Så koselig at foreldrene dine kokkelerer for deg og dere! Alltid koselig å bli skjemt bort med god mat <3 Håper dere nyter helga sammen!

 7. How wonderful that your parents visit you and brought so many things with them 🙂 I´m sure they are so happy and proud about her daughter <3 Wish you an enjoying time and I´m sure the 3-course-meal is very tasty.

  I´m looking also forward to cook for my family for dinner but we will only have 2 courses: a pumpkin soup and pasta.

  xx from Bavaria/Germany, Rena

  http://www.dressedwithsoul.blogspot.de

 8. Så utrolig fine bilder 🙂

 9. Så utrolig fine bilder 🙂

 10. Somebody from Somewhere

  Lovely shots

  https://somebodyfromsomewhere.blogspot.com/

 11. Somebody from Somewhere

  Lovely shots

  https://somebodyfromsomewhere.blogspot.com/

 12. Barnerommet blir kjempe fint:) Du burde sjekke ut Vibekedesign på facebook. Hun maler bilder for store og små blant annet slike ugler du liker:)
  Har kjøpt mange bilder selv.

 13. Barnerommet blir kjempe fint:) Du burde sjekke ut Vibekedesign på facebook. Hun maler bilder for store og små blant annet slike ugler du liker:)
  Har kjøpt mange bilder selv.

 14. Adorable snaps, the second to last pic is definitely my fav, too tender!:) Have a nice evening Caroline! xo

 15. Hei:) jeg tenkte bare å fortelle at i en test som nylig har blitt gjennomført av 9 barnevogner (den dere har kjøpt var med i testen) og 8 av de vognene strøk testen. Vogna som vant er vogna dere har kjøpt så nå tipper jeg den lille får det godt 🙂 (dette var en sikkerhetstest)
  Jeg ser du skriver du spiser pepperkaker så jeg bare lurer hvordan som er din favoritt? Jeg personlig eeeelsker den fra sætre, den sølve avlange esken:) den bør du prøve, den er farlig god:) her blir det enda en måned før den blir kjøpt, jeg synes det er noe med adventen:) men jeg skjønner at du spiser allerede nå i november, her handler det KUN om tradisjoner! Elsker å lese at du spiser pepperkaker:) god helg til deg<3

 16. Hei:) jeg tenkte bare å fortelle at i en test som nylig har blitt gjennomført av 9 barnevogner (den dere har kjøpt var med i testen) og 8 av de vognene strøk testen. Vogna som vant er vogna dere har kjøpt så nå tipper jeg den lille får det godt 🙂 (dette var en sikkerhetstest)
  Jeg ser du skriver du spiser pepperkaker så jeg bare lurer hvordan som er din favoritt? Jeg personlig eeeelsker den fra sætre, den sølve avlange esken:) den bør du prøve, den er farlig god:) her blir det enda en måned før den blir kjøpt, jeg synes det er noe med adventen:) men jeg skjønner at du spiser allerede nå i november, her handler det KUN om tradisjoner! Elsker å lese at du spiser pepperkaker:) god helg til deg<3

  1. Fotballfrue

   Jeg kunne ikke vært mer enig, sætre er best 🙂

   Klemmer!

 17. Jeg ønsker dere alle en fantastisk helg videre, Caroline. Det bildet med hjerte på magen fikk meg nesten til å gråte, for et mirakel! <3

 18. Jeg ønsker dere alle en fantastisk helg videre, Caroline. Det bildet med hjerte på magen fikk meg nesten til å gråte, for et mirakel! <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, skjønne deg <3

  1. Fotballfrue

   🙂

 19. Hei;) en tre retters er aldri feil på en lørdag;)
  ser ut som rommet til lille frøkna blir super fint!!!
  ha en flott helg:)

 20. Hei;) en tre retters er aldri feil på en lørdag;)
  ser ut som rommet til lille frøkna blir super fint!!!
  ha en flott helg:)

 21. Ha en fin lørdag du også, fine Caroline:-)

 22. Ha en fin lørdag du også, fine Caroline:-)

 23. alexandra

  Hei.
  Hva heter du på instagram?

 24. alexandra

  Hei.
  Hva heter du på instagram?

 25. https://www.sofiesvilla.no/kategori.php?kategori=48

  fant noen uge tilng siden du er så glad i ugler:) hehe
  Ha en fin lørdagskveld!! å masse til lykke med babyen i magen :))

 26. https://www.sofiesvilla.no/kategori.php?kategori=48

  fant noen uge tilng siden du er så glad i ugler:) hehe
  Ha en fin lørdagskveld!! å masse til lykke med babyen i magen :))

 27. Hei! Jeg har et spm som ikke er relatert til innlegget: Hvor bestilte du Neglelakk kalenderen fra Ciate forrige jul?

  Du ser virkelig bra ut som gravid 🙂 God helg videre.

 28. Hei! Jeg har et spm som ikke er relatert til innlegget: Hvor bestilte du Neglelakk kalenderen fra Ciate forrige jul?

  Du ser virkelig bra ut som gravid 🙂 God helg videre.

  1. Fotballfrue

   Tusen takk! Kalenderen er fra coverbrands.no, de har ny i år 🙂

 29. Hi there! I realize this is sort of off-topic however I needed to
  ask. Does running a well-established website like yours require a large amount of work?
  I’m brand new to blogging but I do write in my journal on a daily basis.

  I’d like to start a blog so I will be able to share my personal experience and feelings online.
  Please let me know if you have any kind of suggestions
  or tips for brand new aspiring blog owners. Appreciate it!

  Also visit my site Paddington Massage – Kandy,

 30. Prøver å finne igjen ett innlegg du hadde om organisering av stellevesken din.. Min er katastrofal uoversiktlig, å kom til å tenke på de posene du viste frem. Husker ikke hva de het, men det var en til snacks, rent tøy o.s.v. Kan du legge ut link snille søte? <3

 31. Prøver å finne igjen ett innlegg du hadde om organisering av stellevesken din.. Min er katastrofal uoversiktlig, å kom til å tenke på de posene du viste frem. Husker ikke hva de het, men det var en til snacks, rent tøy o.s.v. Kan du legge ut link snille søte? <3

 32. Anne Cathrin

  Hei, Hei Caroline! Du pleier jo å være så flink å anbefale ting til leserne dine! Så nå kan jeg gi deg en liten anbefaling! På Grunerløkka i Oslo ligger det en liten kaffebar som heter Wendelboe Kaffe! Den drives av Tim Wndelboe somblandt annet har vært verdensmester i kaffebarista. Grunnen til at jeg anbefaler deg dette er fordi kaffen smaker aldeles nydelig! Og atmosfæren inne i den «lille cafeen på hjørne» er så koselig med vintage møbler! Og et stort pluss er at kaffen er av høyeste kvalitet, den er godkjent av eieren selv og og det er ikke noen form for gift i kaffebønnene som brukes. De er ikke sprøytet. Jeg elsker denne kaffen selv! Og du må ta en tur innom, så du ikke går glipp av noe helt fantastisk! Sjekk ut nettsiden til Tim her: https://timwendelboe.no/ 🙂

 33. Anne Cathrin

  Hei, Hei Caroline! Du pleier jo å være så flink å anbefale ting til leserne dine! Så nå kan jeg gi deg en liten anbefaling! På Grunerløkka i Oslo ligger det en liten kaffebar som heter Wendelboe Kaffe! Den drives av Tim Wndelboe somblandt annet har vært verdensmester i kaffebarista. Grunnen til at jeg anbefaler deg dette er fordi kaffen smaker aldeles nydelig! Og atmosfæren inne i den «lille cafeen på hjørne» er så koselig med vintage møbler! Og et stort pluss er at kaffen er av høyeste kvalitet, den er godkjent av eieren selv og og det er ikke noen form for gift i kaffebønnene som brukes. De er ikke sprøytet. Jeg elsker denne kaffen selv! Og du må ta en tur innom, så du ikke går glipp av noe helt fantastisk! Sjekk ut nettsiden til Tim her: https://timwendelboe.no/ 🙂

  1. Fotballfrue

   Å, vi var ofte på Tim Wendelboe da vi bodde i Oslo, vi var bare en 5 minutters gåtur unna, så lørdagene gikk ofte dit 🙂 Altfor lenge siden jeg har vært der, men får ta turen ved neste Oslobesøk 🙂 Takk for påminnelsen 🙂

 34. Caroline

  Hei! Kan jeg spørre hvor du har kjøpt den søte hylla over Stokke-sengen? Har lik seng til min tre måneder gamle datter og er superfornøyd:)

 35. Caroline

  Hei! Kan jeg spørre hvor du har kjøpt den søte hylla over Stokke-sengen? Har lik seng til min tre måneder gamle datter og er superfornøyd:)

  1. Fotballfrue

   Den er fra ellos 🙂

 36. herlige bilder. spesielt av magen! nydelig.
  Haha, du er alltid i farta! Veldig inspirerende da. Skulle ønske jeg hadde et sterkt ønske om å bidra på kjøkkenet når jeg heller kan sitte å lese i ro 🙂

  Endelig kom jeg meg ut i vannet og opp på surfebrettet!! yesyes:

  http://www.mydirtysho.es

 37. herlige bilder. spesielt av magen! nydelig.
  Haha, du er alltid i farta! Veldig inspirerende da. Skulle ønske jeg hadde et sterkt ønske om å bidra på kjøkkenet når jeg heller kan sitte å lese i ro 🙂

  Endelig kom jeg meg ut i vannet og opp på surfebrettet!! yesyes:

  http://www.mydirtysho.es

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Haha, skulle ofte ønske jeg var omvendt :/

 38. Fine bildet 🙂

 39. Fine bildet 🙂

 40. Kristina

  Nydelig bilde av lille prinsessa som snart kommer ut i denne verden:)
  Og helt enig,så flott at gifteringen var med.Så riktig!
  Du gjorde ett smart valg som valgte deg en Sunnmøring:)
  Pepperkaker, nam:) nå kom jeg i julestemning.
  God klem fra Kristina i Ålesund

 41. Kristina

  Nydelig bilde av lille prinsessa som snart kommer ut i denne verden:)
  Og helt enig,så flott at gifteringen var med.Så riktig!
  Du gjorde ett smart valg som valgte deg en Sunnmøring:)
  Pepperkaker, nam:) nå kom jeg i julestemning.
  God klem fra Kristina i Ålesund

  1. Fotballfrue

   Hehe, ja, dere sunnmøringer er fine folk 🙂

   Klem til deg!

 42. Leste nettopp en artikkel om barnevognen dere har valgt! Og må si det var et godt valg – er best i test!
  https://mammanett.no/baby/barnevogn_sikkerhetstest
  Ønsker deg en fantastisk tid fremmover!

 43. Leste nettopp en artikkel om barnevognen dere har valgt! Og må si det var et godt valg – er best i test!
  https://mammanett.no/baby/barnevogn_sikkerhetstest
  Ønsker deg en fantastisk tid fremmover!

  1. Fotballfrue

   Det er veldig beroligende 🙂 Tusen takk!

 44. Hei, har du noen tips for at sminke ikke skal lage flekker på klær, luer, skjer osv.? For når jeg foreksempel klemmer noen så får de flekker på klærne sine, og når jeg har på meg luer spesielt hvit så smitter sminken over på luekanten, og dette er ganske irriterende og vanskelig å få vekk.

 45. Hei, har du noen tips for at sminke ikke skal lage flekker på klær, luer, skjer osv.? For når jeg foreksempel klemmer noen så får de flekker på klærne sine, og når jeg har på meg luer spesielt hvit så smitter sminken over på luekanten, og dette er ganske irriterende og vanskelig å få vekk.

  1. Fotballfrue

   Det har jeg aldri tenkt over, så jeg har dessverre ingen lure tips :/

   1. Vanish fungerer bra på flekker 😉

  2. Jeg har et tips som i hvert fall fungerer veldig godt på skjorter. Når den er nyvasket og før jeg tar den på meg sprayer jeg innsiden av «halskanten» med den rosa Proffs-hårsprayen fra HM. Det ødelegger ikke klærne på noen måte, og det gjør at sminken ikke setter seg 🙂

 46. Lovely❤️❤️

  XxElke
  Myblondesmoothie.wordpress.com

 47. Lovely❤️❤️

  XxElke
  Myblondesmoothie.wordpress.com

 48. Kristine S

  Hei! Du har et nydelig hjem! Savner at du skriver hvor mye av interiøret er fra 🙂
  Bildet på instagram fra i dag, Baby rommet, hvor er hyllen fra? Den var så stilig 😉

 49. Kristine S

  Hei! Du har et nydelig hjem! Savner at du skriver hvor mye av interiøret er fra 🙂
  Bildet på instagram fra i dag, Baby rommet, hvor er hyllen fra? Den var så stilig 😉

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂 Grunnen til det er at jeg skal skrive et eget innlegg utelukkende om barnerommet, og da kommer all info 🙂 Hyllen er fra Ellos 🙂

 50. Hei! Utrolig nydelig barnerom! Du er flink med detaljer, og allikevel ikke «too much».Hvor har du kjøpt hyllen på bilde nr.7?

  1. Fotballfrue

   Takk! Ellos 🙂

 51. Hei! Utrolig nydelig barnerom! Du er flink med detaljer, og allikevel ikke «too much».Hvor har du kjøpt hyllen på bilde nr.7?

  1. Fotballfrue

   Takk! Ellos 🙂

 52. Lurer på om du betaler noe i toll når du handler fra Victoria Secret?

  1. Fotballfrue

   Alltid toll for varer over 200,- når du handler fra utlandet 🙂

 53. Lurer på om du betaler noe i toll når du handler fra Victoria Secret?

  1. Fotballfrue

   Alltid toll for varer over 200,- når du handler fra utlandet 🙂

 54. Fotballfrue

  Tusen takk 🙂 Grunnen til det er at jeg skal skrive et eget innlegg utelukkende om barnerommet, og da kommer all info 🙂 Hyllen er fra Ellos 🙂

 55. Fotballfrue

  Det har jeg aldri tenkt over, så jeg har dessverre ingen lure tips :/

  1. Vanish fungerer bra på flekker 😉

 56. Fotballfrue

  Det er veldig beroligende 🙂 Tusen takk!

 57. Fotballfrue

  Tusen takk 😀 Haha, skulle ofte ønske jeg var omvendt :/

 58. Fotballfrue

  Hehe, ja, dere sunnmøringer er fine folk 🙂

  Klem til deg!

 59. Fotballfrue

  Den er fra ellos 🙂

 60. Fotballfrue

  Å, vi var ofte på Tim Wendelboe da vi bodde i Oslo, vi var bare en 5 minutters gåtur unna, så lørdagene gikk ofte dit 🙂 Altfor lenge siden jeg har vært der, men får ta turen ved neste Oslobesøk 🙂 Takk for påminnelsen 🙂

 61. Fotballfrue

  Tusen takk! Kalenderen er fra coverbrands.no, de har ny i år 🙂

 62. Fotballfrue

  🙂

 63. Fotballfrue

  Tusen takk, skjønne deg <3

 64. Fotballfrue

  Jeg kunne ikke vært mer enig, sætre er best 🙂

  Klemmer!

 65. Hei Caroline:) Så bra å se at graviditeten har behandlet deg pent, og jeg ønsker dere lykke til videre med alt det gode som venter.

  For en stund siden leste jeg innlegget ditt om hverdagsmakeup, og jeg la merke til at du bruker en flytende foundation.Som vanlig vil jeg følge tipset ditt, men er redd for at den skal smitte av på klær eller hender om jeg tar meg på ansiktet. Kan du bekrefte/avkrefte dette for meg?:) Ha en god dag videre!

  1. Fotballfrue

   jeg har ikke lagt merke til at den gjør det i hvert fall 🙂 men du bør uansett forsegle med et godt pudder, jeg bruker det fra linda wickman 🙂

 66. Hei Caroline:) Så bra å se at graviditeten har behandlet deg pent, og jeg ønsker dere lykke til videre med alt det gode som venter.

  For en stund siden leste jeg innlegget ditt om hverdagsmakeup, og jeg la merke til at du bruker en flytende foundation.Som vanlig vil jeg følge tipset ditt, men er redd for at den skal smitte av på klær eller hender om jeg tar meg på ansiktet. Kan du bekrefte/avkrefte dette for meg?:) Ha en god dag videre!

  1. Fotballfrue

   jeg har ikke lagt merke til at den gjør det i hvert fall 🙂 men du bør uansett forsegle med et godt pudder, jeg bruker det fra linda wickman 🙂

 67. Jeg har et tips som i hvert fall fungerer veldig godt på skjorter. Når den er nyvasket og før jeg tar den på meg sprayer jeg innsiden av «halskanten» med den rosa Proffs-hårsprayen fra HM. Det ødelegger ikke klærne på noen måte, og det gjør at sminken ikke setter seg 🙂

 68. Cathrine

  Jeg vil tipse deg om en kjempeflink fotograf(kanskje dere ikke har valgt ut fotograf for babyfotograferingen enda?), håper du har hørt om han. Jan Ivar Vik heter han. Alle bildene hans er så naturlige, ekte og fine 🙂 http://www.vikfoto.no

  Gleder meg til å få se litt mer av gravidbildene 🙂 Har fått med meg at du kanskje vil dele noen til. Wee 😀 Det ene du har lagt ut er veldig vakkert!

  1. Fotballfrue

   takk for tips 😀

 69. Cathrine

  Jeg vil tipse deg om en kjempeflink fotograf(kanskje dere ikke har valgt ut fotograf for babyfotograferingen enda?), håper du har hørt om han. Jan Ivar Vik heter han. Alle bildene hans er så naturlige, ekte og fine 🙂 http://www.vikfoto.no

  Gleder meg til å få se litt mer av gravidbildene 🙂 Har fått med meg at du kanskje vil dele noen til. Wee 😀 Det ene du har lagt ut er veldig vakkert!

  1. Fotballfrue

   takk for tips 😀

 70. Dette har ikke noe med innlegget å gjøre, kom bare plutselig på en craving jeg hadde når jeg var gravid! Grønne epler, å i helgen pleide jeg noen ganger å smelte sjokolade å dyppe det i!! Det burde du prøve, det er suuuuper godt!! 😉

  1. Fotballfrue

   Ooooo, takk for tips 😀

 71. Dette har ikke noe med innlegget å gjøre, kom bare plutselig på en craving jeg hadde når jeg var gravid! Grønne epler, å i helgen pleide jeg noen ganger å smelte sjokolade å dyppe det i!! Det burde du prøve, det er suuuuper godt!! 😉

  1. Fotballfrue

   Ooooo, takk for tips 😀

 72. Hei! Er det bare hos meg appen din ikke fungerer lenger? :-/ har vært sånn kjempelenge.. kommer innpå, men får ikke trykket på noen kategorier.. Det er liksom ingen reaksjon, både på iphone og ipad. Finner forsåvidt ikke appen i appstore heller? Takk på forhånd for svar og ha en fortsatt fin søndag 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg vet dessverre ikke hva som har hendt 🙁 vi prøver å få tak i utvikler, og har forsøkt i flere mnd., men det er helt mørkt :/

 73. Hei! Er det bare hos meg appen din ikke fungerer lenger? :-/ har vært sånn kjempelenge.. kommer innpå, men får ikke trykket på noen kategorier.. Det er liksom ingen reaksjon, både på iphone og ipad. Finner forsåvidt ikke appen i appstore heller? Takk på forhånd for svar og ha en fortsatt fin søndag 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg vet dessverre ikke hva som har hendt 🙁 vi prøver å få tak i utvikler, og har forsøkt i flere mnd., men det er helt mørkt :/

 74. virker som kommentaren jeg skrev i innlegget under ble slettet? jeg lurte på om du har andre bilder av den ringen som er på gravidmagebilde? hvor kjøpte du den?

  1. Fotballfrue

   neida, jeg har bare ikke godkjent ennå 🙂 det er gifteringen min 🙂

 75. virker som kommentaren jeg skrev i innlegget under ble slettet? jeg lurte på om du har andre bilder av den ringen som er på gravidmagebilde? hvor kjøpte du den?

  1. Fotballfrue

   neida, jeg har bare ikke godkjent ennå 🙂 det er gifteringen min 🙂

 76. Så fine bilder <3 bare lurer på noe, hvor bodde du når du bodde i Oslo? Hadde du egen leilighet og hvordan fikk du studentøkonomien til å gå rundt? Selv sliter jeg veldig, så gode tips & råd mottas med takk <3

  1. Fotballfrue

   Det første året bodde jeg i egen leilighet, var så heldig å få økonomisk støtte av mamma og pappa, og jobbet litt ved siden av. Så flyttet jeg inn med Lars-Kristian fra 2007. Har alltid jobbet deltid ved siden av studiene i tilleg til å få støtte hjemmefra samt lånekassen 🙂

 77. Så fine bilder <3 bare lurer på noe, hvor bodde du når du bodde i Oslo? Hadde du egen leilighet og hvordan fikk du studentøkonomien til å gå rundt? Selv sliter jeg veldig, så gode tips & råd mottas med takk <3

  1. Fotballfrue

   Det første året bodde jeg i egen leilighet, var så heldig å få økonomisk støtte av mamma og pappa, og jobbet litt ved siden av. Så flyttet jeg inn med Lars-Kristian fra 2007. Har alltid jobbet deltid ved siden av studiene i tilleg til å få støtte hjemmefra samt lånekassen 🙂

 78. Hei! Kan du legge ut bildene du tok på mage shooten? Er så nysgjerrig på hvordan de ble? Og en ting til jeg lurer på. Kommer du til å legge ut bilder av babyen med en gang den er født, på bloggen?
  Klem

 79. Hei! Kan du legge ut bildene du tok på mage shooten? Er så nysgjerrig på hvordan de ble? Og en ting til jeg lurer på. Kommer du til å legge ut bilder av babyen med en gang den er født, på bloggen?
  Klem

 80. å ja, beklager mas. ble så nyskjerrig skjønner du fordi den var virkelig nydelig 🙂 syns det så ut som den ringen på bilde var av gult gull med diamanter? 🙂 det var vel lyset som gjor at den så slik ut da 🙂 brukte dere samme forlovelsesring til giftering? 🙂 usikker på hva vi skal gjøre skjønner du 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er ikke gult gull, men hvitt gull 🙂 Ja, det ble samme ring 🙂 https://fotballfrue.no/2013/09/01/siden-sist-fotballfrue-20/

 81. å ja, beklager mas. ble så nyskjerrig skjønner du fordi den var virkelig nydelig 🙂 syns det så ut som den ringen på bilde var av gult gull med diamanter? 🙂 det var vel lyset som gjor at den så slik ut da 🙂 brukte dere samme forlovelsesring til giftering? 🙂 usikker på hva vi skal gjøre skjønner du 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er ikke gult gull, men hvitt gull 🙂 Ja, det ble samme ring 🙂 https://fotballfrue.no/2013/09/01/siden-sist-fotballfrue-20/

 82. Lovely! Where did you find the owl mobile, if you don’t mind me asking?

 83. Lovely! Where did you find the owl mobile, if you don’t mind me asking?

 84. Silje Green Høyum

  Får bare mer og mer inspirasjon til hva eg skal kjøpe til lille gullet vårt så fort vi får vite kjønnet!
  Blir så fascinert av alt sammen! Av og til skulle eg ønske eg hadde sånn inspirasjon på en måte, eller vet ikkje helt kordan eg skal si det, men du vet virkelig hva du vil ha. Eg kan sitte å lete og lete men finner liksom aldri det eg leter etter. Men eg krysser fingrer og tær att det blir litt enklere når vi får vite kjønnet 🙂
  Vet i allefall, att lille jenta deres kommer til å ha verdens beste foreldre. Å du kommer til å bli en fantastisk mor!
  Er glad på deres vegne!
  Lykke til videre!♥

  1. Fotballfrue

   Tusen takk og det samme til deg 🙂 Lykke til videre dere også 🙂

 85. Silje Green Høyum

  Får bare mer og mer inspirasjon til hva eg skal kjøpe til lille gullet vårt så fort vi får vite kjønnet!
  Blir så fascinert av alt sammen! Av og til skulle eg ønske eg hadde sånn inspirasjon på en måte, eller vet ikkje helt kordan eg skal si det, men du vet virkelig hva du vil ha. Eg kan sitte å lete og lete men finner liksom aldri det eg leter etter. Men eg krysser fingrer og tær att det blir litt enklere når vi får vite kjønnet 🙂
  Vet i allefall, att lille jenta deres kommer til å ha verdens beste foreldre. Å du kommer til å bli en fantastisk mor!
  Er glad på deres vegne!
  Lykke til videre!♥

  1. Fotballfrue

   Tusen takk og det samme til deg 🙂 Lykke til videre dere også 🙂

 86. Nora cecilie

  Du har en utrolig flott blogg! Jeg har scrollet meg gjennom masse innlegg og blitt så inspirert. Takk!
  Lever du av å blogge? Du får svare hvis du vil. Jeg bare lurer, for jeg har bodd utenlands de siste årene og både i Usa og England er det mange som klarer det. Sier opp jobben og lever av å blogge. Og det er jo kjempe bra!! Men lurer litt på hvordan det er her i Norge, for det virker som om alle skriver gratis på et vis…
  Har du tid til å svare så blir jeg glad,
  Hilsen Nora (som kanskje har en blogger i magen)

  1. Fotballfrue

   Ja, per i dag er bloggen jobben min 🙂 Jeg jobber med folk som selger annonsebanner for meg blant annet (hesteskoen som du ser rundt headeren) og her ligger noen av inntektene 🙂 Masse lykke til!

 87. Nora cecilie

  Du har en utrolig flott blogg! Jeg har scrollet meg gjennom masse innlegg og blitt så inspirert. Takk!
  Lever du av å blogge? Du får svare hvis du vil. Jeg bare lurer, for jeg har bodd utenlands de siste årene og både i Usa og England er det mange som klarer det. Sier opp jobben og lever av å blogge. Og det er jo kjempe bra!! Men lurer litt på hvordan det er her i Norge, for det virker som om alle skriver gratis på et vis…
  Har du tid til å svare så blir jeg glad,
  Hilsen Nora (som kanskje har en blogger i magen)

  1. Fotballfrue

   Ja, per i dag er bloggen jobben min 🙂 Jeg jobber med folk som selger annonsebanner for meg blant annet (hesteskoen som du ser rundt headeren) og her ligger noen av inntektene 🙂 Masse lykke til!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *