Quick breakfast for two

Nå har Lars-Kristian reist avgårde til Haugesund med resten av laget, og der blir de til søndag kveld. Tenk at det bare er to kamper igjen av sesongen, herlighet så fort det har gått! Ettersom han måtte avgårde, var vi oppe ganske tidlig, og vi har spist en kjapp frokost for to. Elsker når vi har masse pålegg i kjøleskapet! Min favoritt er kaviar med majones, høres kanskje ekkelt ut for enkelte, men ah. . nam! Husker så godt da jeg var liten og ute i gatene og lekte med de andre barna, etter noen timer ropte mamma på meg, og så stod hun klar i døren med en dobbel skive i hver hånd, begge med smør, kaviar og majones. Smakte like godt hver gang, og ga i hvert fall ny energi til enda noen timer med pøsen går *hehe* Så den smaken er nostalgi for meg, og nå har jeg fått Lars-Kristian med meg på laget også. Det er jo så godt!

___________________________________________________________________________________________________________

velvet manicure 

Dette settet fikk jeg til jul i fjor, så er litt usikker på om det eksisterer ennå. Hadde helt glemt av det (noe som sier meg at jeg har for mye neglelakk å velge i) og ble så glad da jeg fant det under en rydderunde i går, så nå måtte jeg teste det ut etter frokost. Det ble ganske kult, og fargen er jo så fin! Fløyelsnegler ♥ 

På planen nå står en intervalløkt etterfulgt av litt god tøying. Er så stiv i beina etter gårsdagen. Så får jeg besøk senere, det blir koselig. Tenker hver gang at det kan være siste gang vi ser hverandre før den lille kommer til verden, og denne gangen tror jeg faktisk at det er det.

– håper dere har en fin lørdag foran dere – 

95 kommentarer

 1. In a very short time you will have breakfast with three persons <3 Such a cute breakfast! I´m really happy that mostly my lovely husband prepares the breakfast for us and that he brings us fresh rolls and pretzels form our baker 🙂

  Wish you a happy Sunday!

  xx from Bavaria/Germany, Rena

  http://www.dressedwithsoul.blogspot.de

  1. Oh, so sorry I just recognized that we have Saturday today 😉 Looks like I´m a bit irriated as here as in Bavarian yesterday was a day off on All Saints …

   So I wish you a happy Saturday!

   xx Rena

   http://www.dressedwithsoul.blogspot.de

  2. Fotballfrue

   I know, I love the idea 🙂 Happy weekend!

 2. Så hyggelig med frokost! Håper fløyels neiler ser fint ut, håper de selger det fortsatt 🙂

 3. Spiser du brød?

  1. Fotballfrue

   dette er lavkarbobrød 🙂 men ja, jeg kan også spise vanlig brød nå og da om jeg føler for det, som for eksempel på restaurant etc. 🙂

   1. Therese

    Takk for svar 🙂

 4. Så mye deilig pålegg 🙂 Og den neglelakken så superfin ut forresten! Veldig fin farge. Ha en strålende lørdag 🙂

 5. Syns det er så koselig når du mimrer tilbake sånn i innleggene dine, hihi;)
  Ser i kommentaren over at det er lavkarbobrød du spiser, hvilken type vil du anbefale? Eller baker du det selv? Brød med pålegg er jo så utrolig godt, og absolutt undervurdert!

  1. Fotballfrue

   Baker helst selv, men har ikke gjort det på en stund nå :/ Kjøper Ingers lavkarbobrød, det er helt ok ift. innhold 🙂 Det beste er lavkarbobrødet fra Norgesbakeriet 🙂

   1. Therese

    Oioi, hvor kjøper man sistnevnte?

   2. Fotballfrue

    Rimi og Rema tror jeg? 🙂

   3. hei 🙂 er det hvetemel i det brødet? eller gluten? 🙂

 6. Har du noen gang prøvd kaviar, majones og egg? Det er jeg vokst opp med, uslåelig kombinasjon 🙂
  Ha en strålende lørdag, her skinner ihvertfall solen 🙂

  1. Fotballfrue

   JA 😀 Det er så godt det også 🙂 Ha en strålende lørdag du også, søte 🙂

 7. Deilig frokost! Har du smakt yoplait yoghurten med solbær? Nam!!

  1. Fotballfrue

   Ja, den er så god!! Den med vanilje og skogsbær er enda bedre, men den er full av sukker da 😉 Likevel, perfekt helgekos 🙂

 8. Caroline! Jeg må bare rette en stor takk til deg for at du har skrevet såpass mye om Ole henriks som du har! I dag fikk jeg en pakke i posten med alle de «kveldsproduktene» du skrev om som du sa skulle gi fløyelshud, og hjelpes så rett du har! Har hatt utrolig uren hud lenge nå og har ikke visst min arme råd, og har ikke turt å bruke så mye penger på hudprodukter.. Men nå som jeg sitter her allerede dagen etter å ha prøvd de har allerede huden min blitt bedre! Og er det noen jeg må takke da så er det deg! Igjen gir du råd som redder hverdagen min! Ikke bare har du fått meg til å klare å trene regelmessig og gå ned 15 kilo, nå får jeg kanskje snart den huden jeg drømmer om og:)

  Så igjen, TUSEN TAKK! Og nyt helgen med familien din, gleder meg til å følge deg videre!

  Klemmer til deg:)

 9. Æææ, nå ble jeg såååå glad! Visste ikke at de solgte lavkarbobrød i butikkene! 😀 det skal testes!! Takk for at du deler <3

  1. Fotballfrue

   Hahaha, så bra! Ingen årsak 🙂

 10. Så på Instagram at du hadde vært på photoshoot med magen, får vi se de bildene eller kommer du ikke til å dele de? 🙂 God helg!

  1. Fotballfrue

   Jg er litt usikker ennå, men tror at jeg vil dele noen 🙂

   1. Det var iallefall et nyydelig bilde på instagram 🙂 For en fin mage, og nå nærmer det seg due-day 😀 Veldig koselig å følge deg, og synes du er veldig flink til å dele av deg selv og dine tanker. Klem <3

   2. Åja! Det hadde mange av oss leserne satt så pris på, i alle fall jeg!

    Nye innlegg på bloggen din er dagens lille høydepunkt.
    Jeg blir så glad når jeg klikker innom, og det er ett nytt (alltid) spennende/koselig innlegg å lese 🙂

    Hilsen trofast leser på 21.

 11. Mmmm kaviar og majones! Hadde helt glemt at det:D

 12. Du er helt fantastisk 🙂 Jeg har fulgt bloggen din lenge og jeg blir inspirert av den gleden du utviser til oss lesere. Kjenner jeg blir usikker hvordan hverdagen hadde blitt om du kontant hadde sluttet å blogge! Ser at du har mange lesere som drar nytte av den positiviteten. Håper du vil blogge lenge og holder den åpenheten du har.

  Ha en fantastisk helg videre :))

 13. Du er helt fantastisk 🙂 Jeg har fulgt bloggen din lenge og jeg blir inspirert av den gleden du utviser til oss lesere. Kjenner jeg blir usikker hvordan hverdagen hadde blitt om du kontant hadde sluttet å blogge! Ser at du har mange lesere som drar nytte av den positiviteten. Håper du vil blogge lenge og holder den åpenheten du har.

  Ha en fantastisk helg videre :))

 14. Det var iallefall et nyydelig bilde på instagram 🙂 For en fin mage, og nå nærmer det seg due-day 😀 Veldig koselig å følge deg, og synes du er veldig flink til å dele av deg selv og dine tanker. Klem <3

 15. Hei!

  Nå måtte jeg prøve ei skive med kaviar og majo 😉 Hvilken kaviar bruker du? Det smakte godt, men kanskje ikke så rart siden jeg liker begge deler 😉 Den negllakken har jeg også. Syns den er veldig fin til jul 🙂

  1. Fotballfrue

   den oransje fra mmmmmills 🙂 ja, enig! neglelakken vil bli kjempefin til jul 🙂

   1. den oransje (kaviarmix) er jo allerede kaviar og majones. :]

 16. Hei!

  Nå måtte jeg prøve ei skive med kaviar og majo 😉 Hvilken kaviar bruker du? Det smakte godt, men kanskje ikke så rart siden jeg liker begge deler 😉 Den negllakken har jeg også. Syns den er veldig fin til jul 🙂

  1. Fotballfrue

   den oransje fra mmmmmills 🙂 ja, enig! neglelakken vil bli kjempefin til jul 🙂

   1. den oransje (kaviarmix) er jo allerede kaviar og majones. :]

   2. Fotballfrue

    hm, står ingenting om det på tuben vi har :/

   3. Innholdsfortegnelsen til kaviarmixen sier bla soyaolje og eggeplomme, som jo er hovedingrendiensene til majones. (Til sammenligning inneholder ikke den blå kaviaren ikke eggeplommer.)

   4. Fotballfrue

    Uansett så er det godt med majones 🙂

 17. Lurer på om du leser bloggen til blondinbella? Dere har vel mye tilfelles i og med at dere er begge kjente bloggere som snart skal bli mødre 🙂

 18. Lurer på om du leser bloggen til blondinbella? Dere har vel mye tilfelles i og med at dere er begge kjente bloggere som snart skal bli mødre 🙂

 19. hei 🙂 for et herlig bilde du la ut på instagram. håper du vil dele noen bilder fra shooten med oss,det hadde gjort meg glad 😀 gravidbikder er det vakreste jeg vet. Det var en ting jeg lurte på. Ringen som er med på bilde er det gifteringen din? har du et annet bilde av den ringen på bilde? den var utrolig fin!

 20. hei 🙂 for et herlig bilde du la ut på instagram. håper du vil dele noen bilder fra shooten med oss,det hadde gjort meg glad 😀 gravidbikder er det vakreste jeg vet. Det var en ting jeg lurte på. Ringen som er med på bilde er det gifteringen din? har du et annet bilde av den ringen på bilde? den var utrolig fin!

 21. frokosten så utrolig god ut!

 22. frokosten så utrolig god ut!

 23. Jeg elsker kaviar og majones sammen og trodde jeg var den eneste i verden som gjorde det helt til nå! Haha, er alltid blitt «ertet» litt for det 🙂 Frokosten så deilig ut – håper du får en fin helg! Gleder meg til å følge med når det lille hjertet kommer til verden. Klem

 24. Jeg elsker kaviar og majones sammen og trodde jeg var den eneste i verden som gjorde det helt til nå! Haha, er alltid blitt «ertet» litt for det 🙂 Frokosten så deilig ut – håper du får en fin helg! Gleder meg til å følge med når det lille hjertet kommer til verden. Klem

 25. Har du prøvd majones og kaviar med Norvegia eller annen hvitost på? Det er enda bedre! Spiste det nettopp før jeg gikk innom bloggen din for min daglige lesing! Du burde prøve det 🙂 Alt blir litt mildere, men samtidig salt og godt! 🙂

 26. Har du prøvd majones og kaviar med Norvegia eller annen hvitost på? Det er enda bedre! Spiste det nettopp før jeg gikk innom bloggen din for min daglige lesing! Du burde prøve det 🙂 Alt blir litt mildere, men samtidig salt og godt! 🙂

 27. Aldri vært fan av kaviar, men leverpostei, majones og agurk er magisk! Nydelige bilder som alltid, så ut som dere har hatt en herlig morgen:)

 28. Aldri vært fan av kaviar, men leverpostei, majones og agurk er magisk! Nydelige bilder som alltid, så ut som dere har hatt en herlig morgen:)

 29. Åja! Det hadde mange av oss leserne satt så pris på, i alle fall jeg!

  Nye innlegg på bloggen din er dagens lille høydepunkt.
  Jeg blir så glad når jeg klikker innom, og det er ett nytt (alltid) spennende/koselig innlegg å lese 🙂

  Hilsen trofast leser på 21.

 30. Hvilke muskler trenes når man jogger?

 31. Hvilke muskler trenes når man jogger?

 32. Åh, så utrolig fin neglelakk 🙂 Og kult med det «pulveret» over – gjør det at neglelakken se matt ut? 🙂 Ha en kjempefin lørdag, her er det 70-års feiring til min fine bestemor 🙂

 33. Åh, så utrolig fin neglelakk 🙂 Og kult med det «pulveret» over – gjør det at neglelakken se matt ut? 🙂 Ha en kjempefin lørdag, her er det 70-års feiring til min fine bestemor 🙂

 34. Hei Caroline
  Fortsatt kjempe fin blogg du har, må innom flere ganger i løpet av dagen. Du har en spennende tid foran dg. Lykke til. Jg så på Facebook at du hadde så fin trappegang m fint bilde og stor sort klokke. Hvor har du fått kjøpt klokka hen? Ha en flott helg videreskjønne Caroline. Vibeke 😛

 35. Hei Caroline
  Fortsatt kjempe fin blogg du har, må innom flere ganger i løpet av dagen. Du har en spennende tid foran dg. Lykke til. Jg så på Facebook at du hadde så fin trappegang m fint bilde og stor sort klokke. Hvor har du fått kjøpt klokka hen? Ha en flott helg videreskjønne Caroline. Vibeke 😛

 36. Synes det går så lang tid mellom innleggene dine. Er ikke dette din fulltidsjobb, som da bør prioriteres? Mp også le litt når du sier at dette ikke er blitt en mamma blogg. Jovel, du har noen mat og moteinnlegg, men de aller fleste innleggene dine omhandler graviditeten og barneutstyr etc på et vis. Forstå meg rett… det er helt greit. Jeg er mamma selv, og skjønte jo med en gang du skrev at dette ikke skulle bli en blogg med barn/graviditet/mammarolle i fokus. Man skriver jo selvføkgelig om det som opptar en. Blir bare litt frustrert når du ikke klarer selv å se/innrømme hvordan denne bloggen har blitt.

 37. Caroline

  Dobbelskive er barndomsminne ja ! Godt å høre at flere fortsatt har smaken på kaviar, synes selv kalvis sin er best ..
  God helg 😉

 38. Caroline

  Dobbelskive er barndomsminne ja ! Godt å høre at flere fortsatt har smaken på kaviar, synes selv kalvis sin er best ..
  God helg 😉

 39. Oioi, hvor kjøper man sistnevnte?

  1. Fotballfrue

   Rimi og Rema tror jeg? 🙂

   1. hei 🙂 er det hvetemel i det brødet? eller gluten? 🙂

 40. I know that no one is perfect but when I see your pictures I feel like your life is 🙂 I wish you all the best 🙂 http://www.lovethisthread.blogspot.com

 41. I know that no one is perfect but when I see your pictures I feel like your life is 🙂 I wish you all the best 🙂 http://www.lovethisthread.blogspot.com

 42. Jacklinn

  Et raskt spm.

  Den lakken, drysser den veldig av når den har tørket ? følte du at du fikk «fløyel» overalt? Jeg oppelver at mine caviar perler detter ganske hurtig av.. derfor jeg lurer på hvordan denne «oppfører seg» 😀

 43. Jacklinn

  Et raskt spm.

  Den lakken, drysser den veldig av når den har tørket ? følte du at du fikk «fløyel» overalt? Jeg oppelver at mine caviar perler detter ganske hurtig av.. derfor jeg lurer på hvordan denne «oppfører seg» 😀

  1. Fotballfrue

   Nei, absolutt ikke 🙂 Skjønner hva du mener når det kommer til caviar manikyr, den drysser av hos meg etter ca. 24 timer :/ Men den er jo knallfin for en tur på byen 🙂

  2. camilla eriksen

   det skjer med min hvertfall, det meste er borte etter noen timer, hmm..

 44. Hvor fikk du designet ditt fra ?

 45. Hvor fikk du designet ditt fra ?

 46. camilla eriksen

  Blivakker har disse neglelakkene! Har nettopp fått mitt sett hjem i posten, i grå!aah, så fin!!

 47. camilla eriksen

  Blivakker har disse neglelakkene! Har nettopp fått mitt sett hjem i posten, i grå!aah, så fin!!

 48. Lill-Jeanette

  Elsker bloggen din,du er så nydelig og alt hos dere er så fint:-)) Kjempe spennende nå når den lille snart kommer :-))

 49. Lill-Jeanette

  Elsker bloggen din,du er så nydelig og alt hos dere er så fint:-)) Kjempe spennende nå når den lille snart kommer :-))

 50. Jeg pleier å kjøpe en ferdig blanding fra Møllerens – lavkarbobrød som jeg lager. Den er helt nydelig og jeg har blitt avhengig 🙂 Kjempegodt med bare skinke på, eller ost….. 🙂 Veldig snertent å lage, her er alt man trenger, eneste man tilsetter er vann og olje og har det i en form og steker det i ca. en time 🙂 Så slipper jeg å ha ørten forskjellige grynposer i skapet.

 51. Jeg pleier å kjøpe en ferdig blanding fra Møllerens – lavkarbobrød som jeg lager. Den er helt nydelig og jeg har blitt avhengig 🙂 Kjempegodt med bare skinke på, eller ost….. 🙂 Veldig snertent å lage, her er alt man trenger, eneste man tilsetter er vann og olje og har det i en form og steker det i ca. en time 🙂 Så slipper jeg å ha ørten forskjellige grynposer i skapet.

 52. Hei
  Hva heter fargen på neglelakksettet?
  Så mye nydelig som du har klart til den lille kommer, det blir en veldig
  spennende tid fremover. Lykke til:)
  Fortsatt fin søndag:)

  1. Fotballfrue

   husker ikke, den er burgunder 🙂

  2. camilla eriksen

   Er det denne her? https://www.blush.no/p-9814-velvet-kits-berry-poncho.aspx 🙂 De har hvertfall denne, grå og blå hos blush.no. Den grå er på tilbud nå hos blivakker 🙂

 53. Hei
  Hva heter fargen på neglelakksettet?
  Så mye nydelig som du har klart til den lille kommer, det blir en veldig
  spennende tid fremover. Lykke til:)
  Fortsatt fin søndag:)

  1. Fotballfrue

   husker ikke, den er burgunder 🙂

  2. camilla eriksen

   Er det denne her? https://www.blush.no/p-9814-velvet-kits-berry-poncho.aspx 🙂 De har hvertfall denne, grå og blå hos blush.no. Den grå er på tilbud nå hos blivakker 🙂

 54. Fotballfrue

  Nei, absolutt ikke 🙂 Skjønner hva du mener når det kommer til caviar manikyr, den drysser av hos meg etter ca. 24 timer :/ Men den er jo knallfin for en tur på byen 🙂

 55. Fotballfrue

  hm, står ingenting om det på tuben vi har :/

  1. Innholdsfortegnelsen til kaviarmixen sier bla soyaolje og eggeplomme, som jo er hovedingrendiensene til majones. (Til sammenligning inneholder ikke den blå kaviaren ikke eggeplommer.)

   1. Fotballfrue

    Uansett så er det godt med majones 🙂

 56. camilla eriksen

  det skjer med min hvertfall, det meste er borte etter noen timer, hmm..

 57. Hei 🙂
  Disse har vi noen igjen av både i nettbutikk og butikken vår i Hønefoss
  https://cosmetiquehonefoss.no/?product_cat=ciate

  Mvh. katrine Cosmetique Hønefoss

 58. Hei 🙂
  Disse har vi noen igjen av både i nettbutikk og butikken vår i Hønefoss
  https://cosmetiquehonefoss.no/?product_cat=ciate

  Mvh. katrine Cosmetique Hønefoss

 59. Hei!
  Kan du spise 0% yoghurt med vanilje også?

  1. Fotballfrue

   Selvsagt 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *