Let the weekend begin

Er det helg for oss, er det helg for de firbeinte, så da jeg fant denne hundepizzaen på dyrebutikken i dag, kunne jeg ikke dra derfra uten.

Hihi! Har dere sett noe så søtt! Og den smakte tydeligvis godt også. Sjekk videoen jeg la ut på instagram ♥ 

___________________________________________________________________________________________________________

Ellers er huset rent og pent, klart for morgendagens gjester, og jeg gikk bananas på både Mester Grønn og Floriss etter PT-timen min på ELIXIA i dag, så huset er fylt med nydelige, friske blomster – akkurat som en fredag skal være. Så har jeg fått for meg at vi trenger en siste hylle på barnerommet, og den skal opp i kveld, så kan jeg vise dere en preview på den ene kroken i morgen. Er ikke så lenge til alt er ferdig nå! Men ettersom Lars-Kristian har vært så flink og gjennomført siste eksamen i medisin grunnfag i dag, så skal han skal få lov til å nyte en Corona før jeg starter maset mitt 😉

Apropos. Skal si det hadde smakt med et glass rødvin nå, men det får vel vente en liten stund til. Tror jeg må bort på butikken og hamstre litt mozell for kvelden i det minste. . Ha en nydelig fredag ♥ 

80 kommentarer

 1. Må si du gløder under graviditeten! Har et spørsmål når du først nevner Corona og rødvin, hvordan vil dere forholde dere til alkohol når den lille ugla kommer? 🙂 Ha en strålende helg!

 2. Er så koselig å se at du er så god med dyrene dine! Lo godt av videosnutten du la ut, hehe! Ååh, før jeg glemmer, når kommer det innlegg med barnevognen? Så spent på hvordan fargen ser ut i dagslys. Ha en nydelig helg dere! 🙂

  1. Fotballfrue

   Det kommer til uken håper jeg 😀 Haha, dyra er så skjønne <3

   1. Yes, this is another things which I really appreciate on you that you are so good with animals <3

    Wish you a wonderful evening!

    xx from Bavaria/Germany, Rena

    http://www.dressedwithsoul.blogspot.de

 3. Å, jeg elsker helg! 🙂 Bare så synd jeg ligger med halsbetennelse og relativt dårlig allmenntilstand :/
  Synes kremmerhuset har så mye fint! Fant en søt ugle som er så utrolig myk, denne blir en fin julegave 🙂
  Fant den her: https://kremmerhuset.no/node/3071 🙂

  1. Fotballfrue

   Aw, den er skjønn! Har sett den jeg også 🙂 Goood bedring <3

 4. Hehe, pizza hadde hunden min også likt 🙂

 5. Ååå…. Så kult med hunde pizza. Sånn vil jeg kjøpe til mine også <3

  1. Fotballfrue

   Do it! De vil elske deg for alltid 😉

 6. Når rødvins-suget mitt har blitt for kraftig så har jeg kjøpt en alkoholfri en på polet… de er gode.. å jeg nøøøøøøt dråpene… ble litt fnisete å… haha

  1. Fotballfrue

   Hahaha :p Syned du den er god? Husker jeg drakk en alkoholfri i påsken, men jeg fikk SÅ vondt i magen og i tillegg synes jeg den var så vond :/ Men, men :p Mozell er godt det, da 🙂

   Klem!

   1. Jeanette

    Venninna mi drakk en alkoholfri rødvin da hun var gravid, og den var kjempegod! Den smakte nesten saft 😉 men nå liker ikke jeg rødvin egentlig da :p

   2. Hvis man virkelig liker og setter pris på god rødvin, så kjenner man dessverre at alkoholfri rødvin er «no skvip». Ikke ment som noe snobbekommentar overhodet, men den alkoholfrie vinen blir som du sier veldig saftaktig, søtladen og guffen i smaken rett og slett! Et bedre alterbativ, syns jeg, er alkoholfri cider:)

   3. Under mine svangerskap så testet jeg ut masse forskjellige alkoholfrie viner, men helt ærlig så smakte de ikke noe særlig. Kan heller anbefale Herljunga eple og pæresider som er helt alkoholfri:) Får bl.a kjøpt de på Europris, og sikkert endel matvarebutikker.

   4. Solbærsaft – gjerne hjemmelaget – kan være en gof erstatning for rødvin. Spesielt til mat.

 7. Blir så glad når jeg ser disse små snuttene av de firbente på instagram! De er jo så skjønne, hihi 😀

  1. Fotballfrue

   Hihi, tusen takk 😀 De er veldig mette og fornøyde her nå 🙂

 8. Jeanette

  hundepizza! hehe,så herlig! Kos dere i helgen;)

 9. Super kul den pizzaen! Måtte kjøpe den jeg også, når jeg fant den på dyrebutikken forrige uke:) så da blir det pizza og øl på voffsen! Må jo få kose seg ekstra de å 🙂 ingenting er som å starte helgen med rent og skinnende hus! Var så heldig at da jeg kom hjem fra jobb var gubben allerede ferdig 😀

  1. Fotballfrue

   Tror nok jeg hadde kuttet ut øl til hundene, men 😉

   1. tipper hun mener hundeøl fra dyrebutikk ;-D Det får min også 1 gang i året. på bursdagen sin, med kake og pakker ;O

   2. anette

    var jo da selvfølgelig hunde-øl, som består av kun sunne ting og ingen alkohol 😉

   3. Fotballfrue

    Skjønte det nå :p

   4. Vi får kjøpt hunde-øl i dyrebutikken! Utrolig nok ,men sant.

   5. Det finnes faktisk hundeøl! Tro det eller ei haha https://www.ba.no/nyheter/article3812346.ece

   6. Fotballfrue

    Haha 😀 MÅ HA!

   7. De lager «øl» i samme serie som pizzaen 🙂 den er til hunder, så helt ufarlig.

   8. Fotballfrue

    Hahaha, herlig 🙂

 10. Kristine

  Kjære Caroline!
  Igjen skriver jeg en kommentar på bloggen. Er ikke egentlig en stor kommenterer, men jeg blir så glad når jeg leser bloggen din! Er så stas med en liten babyjente, og også å lese at du er så stolt og gleder deg så mye(syns nesten jeg kan kjenne hvordan du har det)! Jeg begynner å kjenne at den biologiske klokken tikker hos meg også, og det er så moro å tenke på hvor spennende det blir den gangen det er min tur! 😀 Forhåpentligvis blir det ikke så altfor lenge til, men jeg har en samboer som ikke er helt klar enda og jeg syns det er viktig at han også virkelig får kjenne på det å ønske et barn!

  Lykke til i den spennende tiden som kommer, vi følger alle spent med fra sidelinjen! 😀 Klemmer fra meg!

  1. Fotballfrue

   det gjør du helt rett i, en skal ønske seg barn før man gjør tanken til realitet, for det er et stort steg å ta 🙂 lykke til når den tiden kommer, det er helt magisk 🙂

   klemmer 🙂

 11. Hallo hvor blir det av barnevogn innlegget? Venter og venter:-)

  1. Fotballfrue

   Det kommer til uken 🙂

 12. Hei! Så smart med hundepizza! for en uke siden hentet jeg meg hund, men sliter med å få han husren, lurte på om du hadde noen tips til meg? 🙂

  Gleder meg forresten til å se rommet hennes! 😀

  1. Fotballfrue

   Ut etter lek, søvn og mat er en fin tommelfingerregel, selv om dette innebærer stort sett hele tiden 😉 Gratulerer forresten! Det er så koselig med en firbeint venn 🙂

   1. Legg aviser overalt, og så fjerner du dem etter hvert. Om hunden gjør fra seg utenfor avisen løfter du hunden bort på avisa imens den gjør fra seg, slik at den skjønner at avisa er doen. Etter hvert som du bare har 1avis igjen, flytter du den gradvis mot døren du ønsker hunden skal gå til når den må på do. Ligger avisen lenge nok på dette punktet skjønner den at den må gå dit for å få gå ut. Men da må du belønne han med å gå ut hver gang hunden går til dette punktet. Etter hvert får de bedre selvkontroll og det vil skje sjeldnere.

    En annen ting jeg har sett funke er å ta en gjenstand som hunden har gjort fra seg på, og legg den ute en plass den kan gjøre fra seg. Når dere går dit lukter hunden at «her skal det tiders!» og kobler forhåpentligvis at det er utendørs.

    Dette i tillegg til det Caroline sa. Og rooos når valpen gjør fra seg ute;)

 13. Hundepizza? Nei nå står ikke verden til påske 😉 hehe
  God helg!

  1. Fotballfrue

   Haha 😀 God helg 🙂

 14. Det er så koselig med de små videosnuttene av hundene! 🙂

 15. Se her, Caroline! Har ikke dere Emmaljunga mondial duo? Den kom best ut i test her, ingen anmerkninger 🙂
  https://mammanett.no/mobil/node/124725

  1. Fotballfrue

   Ja, jeg vet det 😀 Har lest flere tester av den, så det var den avgjørende grunnen til at det ble akkurat den 🙂 Er også en stor test i den nyeste utgaven av foreldre & barn 🙂

 16. Det er en veldig god alkoholfri rødvin som heter Naturo!! Den er absolutt å anbefale! Hilsen en rødvins elsker 😉

  1. Fotballfrue

   Takk for tips! Skal sjekke om dette er en annen enn den jeg drakk, for den var virkelig ikke god :/ Da er det bedre med farris :p

 17. Victoria Aas

  Du kan se en video vi har laget som viser hva stunting (malnutrition) er:
  https://www.youtube.com/watch?v=pc_y4XjMfRw

  Ordforklaringer:
  Remote: Langt i fra sivilisasjon (sykehus,by)
  Undernourished: underernært
  Malnourished: stunting
  Detected: påvist

 18. Åh, de nydelige hundene deres er så søte, blir alltid så glad av å se dem. Du har ikke vurdert å lage en egen instagram til dem da? Instagrammer med dyr slår alltid bra an! Ha en super helg 🙂

  1. Fotballfrue

   Hehe, det er sant :p Enn så lenge får de være gjester hos meg titt og ofte 😉

 19. Haha, jeg ler meg ihjel, så utrolig gøy 😀
  Regner med den ble tatt vel imot? Hehe, de er så skjønne.
  Blir moro å se hvordan de reagerer når den lille kommer, regner med de blir veldig nysgjerrige 😉
  Ønsker dere en kjempefin kveld. Klem <3

 20. Likte de pizza’n? Holdt på å le meg ihjel da jeg oppdaget hundepizza på dyrebutikken, og ikke nok med pizza så hadde de faktisk hundeøl! Alt de kommer på altså :p
  God helg <3

  1. Fotballfrue

   Haha, om de gjorde 😉 sparte et par stykker til i dag 😉

 21. Hei hei =)

  Du har så søte collager og slikt, hvilket program bruker du? Feks de bildene du har med tekst.

  <3

  1. Fotballfrue

   takk 🙂 lager collager i photoshop 🙂

 22. Kristina

  Hei Lars studerer han medisin? Skal han bli lege?

  1. Fotballfrue

   han studerer ernæringsfysiologi 🙂

 23. Ååå, kjenner deg jo ikke så skulle ikke tro det gikk ann å glede seg til å se en unge jeg ikke kommer til å ha noe med å gjøre. Men ååå, ja, for en fin mage du har 😀 blir helt i lykkerus, får litt lyst på selv også. Blir mer og mer fokusert på at jeg skal holde meg i form når den tid kommer, du viser at det virkelig går ann!

  God helg til deg, mannen, vofsene og gullklumpen i magen ^^

 24. kan du lage en video av barnerommet? Hadde vært så gøy, rommet ser helt nydelig ut etter de bildene jeg har sett! håper du får en fin helg <3

 25. jeg vedder 1000kr på at du ikke kommer til å føde vaginalt !

  1. Fotballfrue

   kan jeg spørre hvorfor du synker ned på dette nivået og spekulerer i hvorvidt jeg skal føde vaginalt eller ikke? er du klar over at du kommenterer dette til et vilt fremmed menneske? hvor normalt er det å skrive noe slikt? jeg håper virkelig at jeg skal føde normalt, da det faktisk er noe jeg ser frem til nå. jeg vet ikke hvor du har noe annet fra, men jeg kan i hvert fall fortelle deg at dette ikke er noe gravide kvinner kan velge selv. en kan få keisersnitt om man er livredd for å føde vaginalt eller om man tidligere har hatt en traumatisk opplevelse i forbindelse med fødsel, og jeg har ingen av delene, så det er ingenting som tilsier at du skal få disse 1000 kronene dine. en siste ting er smalt bekken, og ettersom moren min har dette, vil jordmor at jeg skal måle mitt, slik at jeg slipper et eventuelt hastekeisersnitt som mamma faktisk måtte gjennom med søsteren min, da ingen målte bekken i forkant på den tiden. men nå er jeg et resultat av både mamma og pappa, så det er ikke sikkert at jeg har mamma sitt bekken. for å være ærlig håper jeg virkelig ikke at jeg det, for som sagt så ønsker jeg å føde naturlig, da dette også vil være det beste for barnet samt for meg i tiden etterpå. egentlig er vel dette er privatsak, som ingen har noe med.

   kjenner jeg blir helt kvalm av enkelte, veldig deilig at du faktisk går og tenker på hvordan jeg skal føde. hjelpes.

   1. Caroline, er dette virkelig deg som har svart på denne kommentaren? Så ikke ut som deg i det hele tatt.. sammenhengende setninger, ikke en stor bokstav osv..

   2. Fotballfrue

    ja, det er jeg som har svart på den, ja. hvem andre skulle det være? svarte fra mobilen.

   3. Tina A

    Hjelpes, hva er det som går av folk?
    Klem til deg, Caroline. Denslags kommentarer burde du virkelig få slippe!

   4. Fotballfrue

    <3

   5. Amanda

    Åhhhh kjære søte deg <3 Ikke hør på hun! Begriper ikke hvordan dette menneske tenker ? Jeg spørr meg selv, kan man egentlig vite hvordan fødselen ender? Nei! Jeg digger deg <3 Hilsen mamman til Liam. Samboer og jeg koser oss med barnefri, øl og Liverpool kamp 😀

  2. Hjelpes!!!!! Ta deg sammen, kvinne.

 26. Caroline, det bekymrer meg veldig at tusenvis av unge jenter leser den rosa, perfekte forestillingen din om hvordan det er å bære fram et barn. Håper du vet hva du gjør med veldig mange unge, usikre jenter der ute som tror at dette er virkeligheten. Reality call?

  1. Fotballfrue

   hva snakker du om? det ER helt fantastisk å bære frem et barn? dette ER virkeligheten! jeg er lei for det om du har en annen oppfatning av det å bære frem et barn, men for meg har det vært en nydelig opplevelse til tross for at jeg kjenner meg litt mer tappet for energi enn tidligere. men dette er noe jeg mer enn gjerne gjør igjen. reality check right back?

   1. ??? så utrolig mange dumme kommentarer! blir helt paff. har en sønn på 3mnd og for meg var svangerskapet fantastisk. synd for dere som sleit, men C kan ikke juge og skrive om hvor fælt hun har det heller :p nyt den siste tia med magen <3

  2. Det er jo ikke en forestilling Caroline har ift å bære frem ett barn, det er jo en opplevelse fordi hun faktisk opplever det. En forestilling om hvordan noe er er ikke basert på faktiske opplevelser, men knyttet til noe en ikke har opplevd. Hun er gravid og bærer frem ett barn, og skriver om hvordan hun opplever det, og dette er virkeligheten i denne graviditeten, ikke en forestilling. Alle graviditeter er forskjellige, og hun har flere ganger nevnt at hun har vært svært heldig ift sin egen graviditet og plager/ubehag knyttet til den. Skulle hun skrevet om plager hun ikke har, er det det du mener? Skulle hun fremstilt graviditeten sin på en annen måte enn hun faktisk opplever den?

   Gratulerer så uendelig mye med mirakelet i magen, og lykke til med innspurten og tiden fremover!

   Vennlig hilsen fast leser

   1. Fotballfrue

    Tusen, tusen takk <3

 27. Benedicte

  Fantastisk blogg 🙂 Har Lars Kristian startet å studere medisin? Skal han bli lege? Ha en fin helg Caroline <3

  1. Fotballfrue

   Ja, han studerer ved siden av fotballen, startet for 1 år siden 🙂 Han skal bli ernæringsfysiolog, første året er medisin grunnfag og nå starter ernæringsbiten 🙂

 28. Annicken

  Medisin grunnfag? Er det det samme som medisinstuder (lege)? Flink er han i alle fall! 🙂 virker som du har en snill mann som hjelper deg, og det fortjener du, vakre deg

  1. Nei, det er det ikke. Men det gir et grunnleggende innblikk i anatomi og fysiologi, og tar for seg hele kroppen. Bøkene vi bruker er de samme som på medisinstudiet, og man står også fritt til å kjøpe de man vil 🙂

   1. Annicken

    Ah, skjønner! Leste i kommentarfeltet senere at det var ernæringsfysiolog du skulle bli, og ikke lege. Hadde nok ikke lest grundig nok. Men takk for svar! 🙂 lykke til med studiene videre, og god helg!

 29. ??? så utrolig mange dumme kommentarer! blir helt paff. har en sønn på 3mnd og for meg var svangerskapet fantastisk. synd for dere som sleit, men C kan ikke juge og skrive om hvor fælt hun har det heller :p nyt den siste tia med magen <3

 30. Hjelpes!!!!! Ta deg sammen, kvinne.

 31. Åhhhh kjære søte deg <3 Ikke hør på hun! Begriper ikke hvordan dette menneske tenker ? Jeg spørr meg selv, kan man egentlig vite hvordan fødselen ender? Nei! Jeg digger deg <3 Hilsen mamman til Liam. Samboer og jeg koser oss med barnefri, øl og Liverpool kamp 😀

 32. Nei, det er det ikke. Men det gir et grunnleggende innblikk i anatomi og fysiologi, og tar for seg hele kroppen. Bøkene vi bruker er de samme som på medisinstudiet, og man står også fritt til å kjøpe de man vil 🙂

  1. Annicken

   Ah, skjønner! Leste i kommentarfeltet senere at det var ernæringsfysiolog du skulle bli, og ikke lege. Hadde nok ikke lest grundig nok. Men takk for svar! 🙂 lykke til med studiene videre, og god helg!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *