Game over

skjørt zara / genser nelly.com / sko nelly.com / ringer + smykke hasla / caps h&m / veske mulberry 

___________________________________________________________________________________________________________

God morgen og hei til fredag! Nå er det snart helg igjen, og mens Lars-Kristian sitter og har eksamen, sitter jeg og jobber. Vårt eget lille kontorlandskap midt i stuen, så deilig! Vi var oppe veldig tidlig i dag, og jeg synes det er så fint å sitte og våkne samtidig som solen dukker opp og kommer høyere og høyere på himmelen. Lar meg alltid fascinere over hvor fort det blir lyst. Uansett, vi hadde besøk av mange barn i går, og det var så koselig! Nesten hele den digre godteriskålen ble tom, med unntak av noen få deilig melkepletter fra minde sjokolade som jeg nøt til frokostkaffen min. Nam, bedre start på helgen kan jeg vel ikke få. Nå er det ikke lenge til jeg skal avgårde til byen og ukens siste styrketime, så må jeg hjem igjen, jobbe og etter hvert sørge for at vi kan ønske helgen velkommen med friske blomster og rene gulv. I morgen får vi besøk av mamma og pappa, gleder meg!

Håper dere får noen fine timer med det dere skal før det blir helg ♥ 

53 kommentarer

 1. AndrineK

  Off topic, men SE på dette: https://www.pickles.no/lazy-daisy-babyjakke/
  Altså, jeg dåner av den turbanen! Du må nesten få noen til å strikke denne til jenta di så dere kan matche i turbaner;)

  1. Fotballfrue

   Hihihihi 😀

 2. This is a very stylish you really pretty, and very like your hair look good

 3. Jeg pleier ikke kommentere på bloggen, selv om jeg har lest bloggen din daglig i snart tre år! Iik, tiden flyr.
  Men den siste tiden har jeg hatt tre drømmer om deg, synes det er like artig hver morgen jeg våkner. Den første drømmen hadde dere nærmest åpnet huset deres som et museum for bloggleserne, så vi fikn komme å se hjemmet deres, samt rommet til den lille. Dere hadde til og med ordnet en stor tv-stue med MASSE bamser i. Og i drøm nummer to var du faktisk ikke hjemme, men jeg og to blogglesere var hjemme hos dere og Lars Kristian tok vare på oss, lagde middag og redde opp senger til oss, og jeg var så heldig å få sove i en feltseng i det samme rommet som Lars Kristian var i, og de to andre lå på kjøkkenet. Også bredde han over meg og fortalte meg, og bare meg at navnet på den lille var Sahrah. Hihi. Også sang han for meg til jeg sovnet! Og i natt møtte jeg deg på trening, og du fortalte at dere akuratt fikk vite at dere skulle ha en gutt, ikke en jente som dere hadde trodd. Hihi. Også mobbet du bartetatoveringen på fingeren min! Hehe, tror jeg tenker mye på datteren deres og dere siden jeg drømmer så mye. Er så spent! Ønsker dere en fin dag 🙂

  1. Fotballfrue

   Bartetatovering, haha! Elsker det <3 Veldig koselig at jeg får være med i drømmene dine og at du vil dele, glad for at jeg virket snill, forresten 🙂

 4. Marita Ø

  Hei og god fredag til deg 🙂 Her startet jeg fredagen min på best mulig måte. Jeg har fri fra forelesninger på skolen i dag, så det utnyttet jeg med litt mer søvn på øyet og frokost på sengen! Nå står treningen straks for tur, og jeg gleder meg! Enda mer gleder jeg meg til halloween-festen vi skal ha i kveld, så dette må jo bare bli en fantastisk bra fredag og start på helgen 😀

  1. Fotballfrue

   Å, jeg vil også på fest! Kos deg 🙂

   Klemmer!

 5. You inspire me really! As I have a similar skirt and shirt I think I will try also to wear such a combination although I know that you look in each way much much better than I <3

  xx from Bavaria/Germany, Rena

  http://www.dressedwithsoul.blogspot.de

 6. Stilig antrekk! God helg 🙂

 7. WOW! Du er så NYDELIG! Du gløder mer og mer for hver dag synes jeg. Utrolig lekkert antrekk. Gleder meg så til å følge deg videre. Tenk bare en måned igjen til termin!! 🙂 Gleder meg til det er min tur <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Ja, tenk det, veldig spennende tider 🙂

   God helg, skjønne!

 8. I dag er det bare 1 måned igjen til terminen din!! 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg vet! Det er så rart 🙂

 9. Ellen Øverdal

  Ha en superduper fredag Caroline! Hils mamma og pappa fra meg! Klem Ellen

  1. Fotballfrue

   Det skal jeg gjøre 🙂 Ha en fin helg dere også, håper alt er bra med dere 🙂

   Klemmer tilbake!

 10. kanskje litt rart spørsmål men du sier at du elsker å stå opp tidligst mulig, og i tillegg holder du deg til frokost lunsj og kvelds som måltider. hvordan klarer du det hvis du står opp sånn 6, og legger deg 23-24? 🙂 i tillegg til trening osv? 🙂

  1. Fotballfrue

   Står heller opp nærmere syv nå om dagen, er jo litt mer trøtt enn jeg bruker å være 😉 Spiser frokost klokken åtte – ni, lunsj rundt ett-to og middag når det er middag – som ofte blir litt sent, så det blir ofte en lunsj nummer to 🙂 Ellers spiser jeg når jeg føler for det / er sulten, har ingen håndfaste regler rundt dette 🙂

 11. Dette spørsmålet har ikke noe å gjøre med dagens innlegg, men lurer på om du har tips; Jeg har også kjøpt Totally som stelleveske, men lurer på hvilke fester jeg skal benytte på vognen. Kjøpte Tinkafu som er med borrelås, men hanken på vesken er for bred til å kunne hekte den på kroken.

  Ha en fin dag:)

  1. Fotballfrue

   Jeg har kjøpt knotter fra babycare, opplevde at tinkafu ikke passet jeg også :/ Håper at disse vil passe 🙂

   1. Kristin

    Er det Happy Mummy Hock’n Stroll Pram Clips til 149 kr du mener?

   2. Fotballfrue

    Ja, disse https://www.babycare.no/index.cfm?tmpl=butikk&a=product_inline&b_id=848474&b_kid=133113 Håper de passer, venter på dem selv ettersom tinkafu ikke gikk :/

   3. Kristin

    Takk for svar snille deg:)

 12. Kan jeg få spør hvordan du har «lagt opp» genseren ?:)

 13. Morning Caroline!:) Your outfit is very inspiring for these fall days! Is casual, sporty and yet chic. I like so much the total black style, yours is flaweless as always! The high top wedge sneakers are super cool, I want a pair as these for winter!:) Also the shirt is very cute! The cap suits you, not everyone could wear it in such elegant way:))) Looking so charming and adorable! Happy Friday, have a nice day! Kisses! xo

 14. God helg, Caroline!

  I ettermiddag overtar jeg og min samboer nøklene til det nye huset våres og timene frem til det, er uholdbare!
  Så dette kommer til å bli en fantastisk helg fylt med flyttekaos for våres del <3

  1. Fotballfrue

   Å, så herlig og spennende og alt på en gang! Nyt og kos dere 🙂

 15. God helg til deg og dine 😀

 16. Du ser FAB ut, som alltid <3 1 mnd presis til terminen din, spennende uker!!

  1. Fotballfrue

   Tuusen takk! Og jaa, jeg kan nesten ikke tro det 😀

 17. Hvordan har du «lagt opp» genseren?:)

  1. Fotballfrue

   Har bare poset den opp 🙂

 18. Ha en strålende helg Caroline! Skal vaske gulvet i dag jeg også faktisk 🙂

  1. Fotballfrue

   Kjedeligste i verden, men så deilig etterpå 🙂

 19. God morgen! Jeg håper at alt er bra med deg og babyen. Jeg måtte bare innom her å si at du har laget deg en veldig fin blogg med fine bilder og intressant innhold. Jeg forstår at du er inne i en babyboble nå. Jeg er selv mor og kan bare si at for min del så blir jeg bare mer og mer forelsket i jenta mi! Hun ble 3 år i sommer. Det er det fineste i verden å bli mamma og jeg er verdens heldigste som er mamman til verdens beste jente.. Lykke til med den lille familien. Du blir nok overassket over hvor mye det går ann å elske ett barn. Det er jammen overveldende! 😉 ha en fortsatt fin dag!

  1. Fotballfrue

   Så koselig å høre 🙂 Tusen takk! God helg til dere 🙂

 20. I love your skirt soo much. ♥ Have fun at your parents house and have a lovely weekend doll!

  xxElke

  myblondesmoothie.wordpress.com

 21. Du er en travel dame, og jeg beundrer deg for alt du rekker i hverdagen. Føler du noen ganger at tiden ikke strekker til? Og har du noen ganger lurt på om du «lider» av «flink pike»-syndromet? I så fall, har du noen tips for hvordan man kan jobbe med seg for å bli flinkere til å senke skuldrene? Selv føler jeg at jeg havner under denne gruppen, og i perioder kan dette gjøre at jeg er helt utslitt. Å prestere på skole/jobb, trene, være sosial og være opptatt av kosthold (å lage middag fra bunn hver dag tar jo tid, selv om det er kjempe morsomt) er krevende, i tillegg til at jeg, som deg, liker at hjemmet ser fint og rent ut. Jeg lurer på hva som er triksene, eller om man bare må bli flinkere til å gi blaffen i blant. Ett stort jubel om du kunne tenke deg å skrive et innlegg om dette.

  1. Fotballfrue

   Ja, det føler jeg absolutt og det er fryktelig slitsomt. Har dessverre ingen gode tips til deg, skulle gjerne hatt noen selv ettersom jeg er ekstremt dårlig på det samme. Nå om dagen opplever jeg jo at kroppen sier ifra og jeg rett og slett blir syk om jeg kjører meg selv for hardt :/ Så det er normalt at jeg blir sliten, men heldigvis skjer ikke det så ofte, sånn sett tror jeg at jeg har fått utdelt noen ekstra batterier 😉

 22. Kristine

  Likte det antrekket veldig godt:-) Stilig!!

 23. Hei!
  Nydelig antrekk!
  Jeg bare lurte på hvor sengesettet ditt er i fra?
  Det sengesettet med litt rosa, hvitt, beige farget.

  Ha en stålende fin dag =)
  Klem!

  1. Fotballfrue

   Det er fra KID 🙂

   Klem!

 24. Så fin du er! Tenk, nå er det ikke lenge igjen 😀 Klem

  1. Fotballfrue

   Ja, tenk på det! Håper det går fort, men jeg må si at jeg opplever det motsatte om dagen 🙁

   Klemmer!

 25. Hei 🙂 Har et lite spørsmål jeg håper du kan hjelpe meg med! Jeg har nettopp satt på extensions, og har lest en del om hva du har skrevet ang det samt sett videoen du har lagt ut om hvordan du krøller det. Jeg har også MA.ST vol 2 krølltangen, og får veldig fine krøller av den, men opplever at håret slipper krøllene så fort… De er fine i noen timer, også blir det gradvis rettere og rettere. Håret er veldig nytt, kanskje derfor? Børster godt gjennom det, bruker varmebeskyttende, krøller, bruker litt olje og fester med hårspray. Mulig det er en hårspary med for lite hold? Har du i så fall en du kan anbefale?

  Setter veldig stor pris på svar 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg synes faktisk de holder best i helt nytt hår, så det var rart :O Bruker bare olje og en god hårspray som styling (blant annet hempz sin), så jeg har ingen magiske triks der :/ Hva slags hår har du satt på?

   Klem!

   1. har satt på hos Hendrix. Carina sa også at håret kunne få «krampeaktige» krøller første gang jeg krøllet det (hvis det var før første vask), men synes ikke helt det jeg.. Går ikke og drar gjennom håret heller, så skjønner ikke helt hvorfor de ikke vil sitte :/

  1. Fotballfrue

   Oi, ja se der 🙂

 26. Sort, sort, sort.. Bare mørke klær du går med som gravid?
  Du vet jo at sort minsker. Prøver du å gjøre magen mindre?

  1. Fotballfrue

   Hmmm, da synes jeg du skal ta en titt under kategorien antrekk 🙂 Er nok ikke bare sort jeg har gått med den siste tiden 😉 Magen er som den er, tror ikke du skal bruke for mye tid på å tenke på om jeg prøver å gjøre den mindre, for er det noe jeg er, så er det stolt over den og det lille mirakelet jeg bærer på 🙂 At det er litt mørkere klær nå enn for eksempel i sommer har ene og alene med årstiden å gjøre, det er høst / vinter og naturlig nok brunt, sort, grått, burgunder, grønt og pastell som gjelder 🙂

   Her er i hvert fall noen antrekk som absolutt ikke er helsorte, det er jo forsåvidt ikke det du kommenterer under heller 🙂

   https://fotballfrue.no/2013/10/25/burgundy-dress/
   https://fotballfrue.no/2013/10/14/the-first-cold-day/
   https://fotballfrue.no/2013/10/10/sport-couture/
   https://fotballfrue.no/2013/10/07/tartan-dress/
   https://fotballfrue.no/2013/09/26/kimono/
   https://fotballfrue.no/2013/09/23/everyday-classy/

   Men du finner vel noe å sette fingeren på her også tenker, jeg 😉

   God helg!

  2. KristineN

   Ja, det er akkurat det hun prøver på. . . . . For Caroline er hvertfall ikke moteriktig. Folk altså…

 27. Kult antrekk.
  Du ser nesten ikke gravid ut, det er helt utrolig, jeg har ikke sett noe liknende. Du skulle sett meg, jeg tippet nesten over, haha

 28. Kult antrekk.
  Du ser nesten ikke gravid ut, det er helt utrolig, jeg har ikke sett noe liknende. Du skulle sett meg, jeg tippet nesten over, haha

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *