Checked Dress

kjole zara / (annonselink) boots gardenia / veske h&m / ring hasla / solbriller bikbok /
___________________________________________________________________________________________________________

God morgen! Gårsdagens antrekk virkelig inspirert av Olivia Palermo, denne kjolen er jo identisk med den hun brukte på Carven’s visning for 2014 i september. Så fin! 

Formen kom seg heldigvis etter hvert i går, det hjalp å jekke ned litt, spise middag og legge seg tidlig. Nå er jeg veldig klar for en ny dag, og jeg skal snart avgårde til Porsgrunn for å se på noen lokaler hvor vi kan ta bilder av selskapskjolene til mamma-kolleksjonen jeg har laget sammen med Tailor Heaven. Den blir nemlig offentlig veldig snart og da må vi ha et sted vi kan ta bilder innendørs. Den ene kjolen er perfekt for julebordsesongen vi står foran, og jeg har allerede booket den til avslutningsmiddagen med ODD om et par uker. Det fine med denne er at den er like fin til gravid som til ikke-gravid. Gleder meg til å vise dere! 

Forresten, jeg har virkelig fått kjenne på dette med å bygge rede som jeg har lest så mye om. Greit nok at jeg er ryddig fra før av, men i går stod jeg og strøk alle de nyvaskede bodyene til den lille før jeg brettet de sammen etter alder og farge og stablet de pent og forsiktig inn i skapet. Hva da gal? Haha! Kommer jo aldri til å opprettholde den strykingen, men det gjorde meg i hvert fall rolig der og da. Så går det altså an. .

Jeg fikk nettopp tilsendt alle bildene fra photoshooten på tirsdag, så de skal jeg gå gjennom før jeg drar avgårde. Vi sees senere, ha en kjempefin dag  

126 kommentarer

 1. Camilla

  Vakker som alltid 🙂 Kan jeg spørre hvilken str du har i kjolen? Jeg er ca samme str som deg?
  Hilsen Camilla

  1. Fotballfrue

   Om du er samme strl. uten magen ville jeg gått for xs 🙂 Jeg har small pga. magen 🙂

 2. Kjempefint antrekk Caroline. Du ser så smashing ut gravid 🙂 I dag blir det forrige onsdags kylling gryte til middag her hos oss. Jeg og samboer’n er helt hekta på kylling og kokosmelk. Herlig kombinasjon 🙂 Litt utfordrende å finne krydrene i matbutikkene siden jeg ikke bor i Norge. Men skal ha alt nå. **Gleder meg**

  Ha en strålende kveld 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Å, kokos in my heart <3 Blir aldri lei! Håper dere har en fin kveld 🙂

 3. Ååå Caroline, du gløder! Du må for alltid beholde den hårfargen du har nå:) Ønsker deg lykke til med den fantastiske tiden fremover <3

 4. Jeg synes du har fått litt kjedelig klesstil for tiden.. Du hadde så mye bedre stil før. Det har liksom blitt så gammel-dame. Jeg må helt ærlig si at den kjolen du hadde nå synes jeg ikke noe om i det hele tatt. Men for all del, hver sin smak 🙂

  1. Fotballfrue

   Så dette er gammel dame? http://fotballfrue.no/2013/10/09/revolution/ eller http://fotballfrue.no/2013/10/10/sport-couture/ Her var jeg jo i følge flere «for barnslig / ungt kledd» Er ikke så greit å tilfredsstille alle, men det viktige for meg er uansett å kle meg i noe jeg synes er fint og behagelig, spesielt nå som jeg er høygravid 🙂

   1. Gammel dame??? Øhh…
    Du er helt nydelig, og kjolen er kjempelekker!

    Masse lykke til videre, Caroline! 🙂

    Klem, Tone

  2. Jeg synes det var veldig fint, og at Caroline har hatt en fantastisk bra og inspirerende klesstil hele veien. Så totalt uenig med deg Eilin.

 5. Ingvild

  Wow! Utrolig lekkert! 🙂

 6. Hei! Syns du har så fantastisk fin hårfarge:-) Hva heter den? Da vet jeg hva jeg skal si til frisøren min;-)
  Kunne tenkt meg en ny høstlook, har vært blond i årevis!

 7. Johanne

  Må bare si at du virkelig kler de ekstra kiloene som graviditeten har gitt deg.
  Du ser bedre ut enn noen gang!!:)

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for det 🙂 Gleder meg likevel til å «bli meg selv» igjen 🙂

 8. Åhh, så fin du er!! Gleder meg til vi sees og skravles igjen 😉 klemmer <3

  1. Fotballfrue

   Jeg også, skjønne du <3

 9. Haha! Jeg ler av redebyggingen! Kjenner meg sååå igjen! Jeg fikk et enormt behov for at alt skulle være i tipp topp stand før hun kom, vel vitende om at tiden med baby blir brukt til litt andre ting enn sånt. Jeg vasket, tørket støv, vasket vinduer, strøk og brettet tøy. Mannen ble også satt i sving, enda mer enn til vanlig. Jeg luket til og med hele gårdsplassen. Det var nok veldig viktig for jenta mi da hun ble født, tenker jeg 😉 hehe…. Ja, lite vesentlig, men for meg var det like mye en forberedelse psykisk, og det gav meg også en indre ro. Det var så deilig å vite at kom til å være i orden når hun kom. Kos deg med redebygging, det er så koselig å brette babytøy 🙂 Det skaper så mye forventning, og spennende tanker om tiden som kommer 🙂

 10. Måtte bare kommentere når du skrev det om redebygging:) sto selv og strøk VASKEKLUTER før de ble brettet fint sammen. Man blir helt koko:) er også de som skriver dusjen med tannbørste.
  Lykke til videre! Gled deg til fødselen, er noe helt magisk når man er ferdig med økten og får verdens fineste premie! Du stråler:)

  1. Fotballfrue

   Hahaha, herlig 🙂

 11. Så fint! 🙂 Så fin flette! 🙂

 12. karoline

  Hei.
  Eg lurer på når og kor du har kjøpt denne kjolen? Min mor er i London nå og har vore
  på Zara og sett etter kjolen:-) Kva farge er det egentlig på den?
  Ha ein fin dag skjønne deg!!!:-)

 13. very pretty! and i lovvvveee the dress! xx

 14. Dette likte jeg veldig godt! Tusen takk 🙂

 15. Hihi.. Måtte smile litt da du skrev det om strykingen av bodyene, for det gjorde jeg også!!:-D Nå kan jeg ikke påstå at hus og heim er liiiike strøkent som (det ser ut som) at det er med deg til enhver tid, men rett før fødselen ble jeg helt obsessed på at alt måtte være i orden.. Skapet med vaskemidler ble nøye sortert og ryddet, yttergangen med alle hyller, bokser og skap var helt blåst og strøken og i kommoden til min lille prinsesse lå alt nydelig brettet med tellekanter sortert etter alder. Kommoden hennes er fortsatt ganske ryddig, men for de andre tingen har nok hverdagens stress ført til at det er litt uorden i rekkene igjen..huff!:-P

 16. Post hoc ergo propter hoc?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *