Aquazzura Coralie

(annonselenke) aquazzura coralie finnes her
___________________________________________________________________________________________________________

Ok, det er offisielt. Jeg har funnet min nye favorittskodesigner: Edgardo Osoria bak merket Aquazzura. Dere husker vel det knallrosa paret jeg viste frem for en knapp måned siden? Vel, det kunne jo ikke stoppe der, for ikke er bare skoene helt nydelige på foten, men de er så lekre at jeg like gjerne kunne sovet med dem ved siden av meg om natten. Eventuelt på føttene. Dette er nyeste tilskudd.

Modellen heter coralie og er laget i materialet sateng, dekket med silkebånd og fjær. Så utrolig lekre, og garantert en fast følgesvenn i tiden fremover. Vi skal ha mange fine stunder sammen, jeg kan nesten ikke vente!
___________________________________________________________________________________________________________

Ellers er det et par timer siden vi kom hjem fra dagens runde i Porsgrunn for å se på lokaler. Vi ender opp på Jønholt Gård, så der skal vi få tatt noen fine bilder håper jeg. Nå har jeg bare jobbet og skal fortsette med det et par timer før det er min tur til å lage middag. Lars-Kristian har jo eksamen  i morgen, han sitter som en lesehest ved stuebordet, og der skal han få sitte til vi skal legge oss. Jeg har handlet inn masse snop i tilfelle det kommer noen halloween-barn hit, noe jeg virkelig håper at det gjør, så ikke vi blir sittende med alt sammen 😉 Senere tenkte jeg å prøve meg på en joggetur igjen, orket jo aldri det etter styrketimen i går, men formen i dag er så mye bedre, så jeg håper på å både få brukt litt energi og få påfyll av energi. I morgen er det styrke igjen, og så er det helg. Å, jeg vil at det skal gå fortere!

– håper dere har hatt en fin dag –

53 kommentarer

 1. Æ! I’m in love. Finere sko enn disse har jeg aldri sett. Synd at de nesten er 5000, men det jo lov å drømme 😀
  Er det behagelig å gå med dem?

  1. Fotballfrue

   Jaaa 😀 De er så fine! Og veldig behagelige 🙂

 2. Katrine

  Nydelige sko! Har du kjøpt begge disse skoene eller har du fått de?

  1. Fotballfrue

   når det står annonselenker er alltid tingene / plaggene / skoene / veskene kjøpt selv, så disse har jeg kjøpt selv 🙂

 3. skal du legge ut graviditetsbildene? 🙂

  1. Fotballfrue

   det vet jeg ikke ennå 🙂

   1. Skjønner godt om du ikke ønsker å gjøre det, men ååååh, håper du gjør det likevel!
    Sitter nesten og tripper, og kan nesten ikke vente til det kommer et innlegg som omhandler dere to som foreldre og den lille ugla 🙂 «Ventetiden» er jo lang for oss som er lesere også, hehe..

    Håper de resterende ukene av svangerskapet går fint, og masse lykke til, til Lars Kristian på eksamen 🙂

   2. Tina A

    Gjør det som føles riktig <3
    En skal jo egentlig ikke komme med råd uten å bli spurt om det, men jeg er litt dristig og gjør det likevel:
    Del heller litt for lite enn litt for mye. Det som er delt kan jo ikke taes tilbake…
    Og nyt den siste tiden av svangerskapet.

 4. Hei Caroline! Hva jobber du med egentlig? Jeg har lest at du har studert journalistikk – betyr det at jobben din er denne bloggen? 🙂 Hvis ja, hvordan fungerer en jobb som dette? Får man lønn ut ifra hvor mange lesere man har osv? Håper på svar 🙂

 5. Oh, your shoes are really wonderful! Sure I remember your perfect pink shoes <3 Here in Bavaria Helloween isn´t as popular and I would be really astonished if some kids would ring at our door 🙂

  Wish you a nice evening and hope that Lars-Kristian will find some time for you although he has learn so much.

  xx from Bavaria/Germany, Rena

  http://www.dressedwithsoul.blogspot.de

 6. Du har et fantastisk flott langt hår. Hvordan gjør du det i forhold til trening – vasker du det etter hver trening? Kan du gi litt tips om hår og trening?

 7. Uææ, de var jo bare superlekre!!! men jeg lurer på en ting, siden du for det meste tar outfitbilder hvor du bruker høye hæler; går du med dem hele dagen liksom? mens du er ute og handler og gjør ærend? etter en kort stund med hæler er jeg dødssliten jeg… hahah

  Smashing var de ihvertfall! 😀

 8. Hei! Hva jobber du som egentlig? 🙂 Jeg vet du har studert journalistikk – betyr det at bloggen er jobben din? Hvis ja – hvordan fungerer det egentlig? Får man lønn ut i fra hvor mange lesere man har? Håper på svar 🙂

 9. They are to die for! Princess-like!:) Love the gif! Kisses Caroline!

 10. sateng, silkebånd OG fjær… aahhh, man hører bare på disse ordene at de er nydelige! Tenk å kunne kjøpe seg sko som koster 5 tusen :O Minismule sjalu der, men unner deg det selvfølgelig også! Jeg får se og *drømme* heller 😀 Spiser du godteri,vanlig sjokolade, smågodt ol av og til, sjeldent eller så og si aldri? 😛 Kos dere <3

  1. Fotballfrue

   Lover å si ifra asap om jeg kommer over noen budsjettvarianter 🙂

   Klem!

 11. fine ting 🙂

 12. Fine sko, men ca 4900,- ??? Mange her som kan kjøpe det? Blir litt trist bare..

 13. Utrolig fine sko! :O

  Tror vi har er ganske like høye og har ganske lik kroppsfasong, så derfor lurte jeg på hvilken størrelse du har i Kari Traa ullundertøyet ditt i lilla, både overdel og underdel

  Må også si at jeg leser bloggen din hver dag og synes du virker helt herlig 🙂 lykke til videre i graviditeten!

  1. Fotballfrue

   Mener du det nyeste ullundertøyet eller det med sommerfugler på?

   Tusen takk 😀

   1. Det nyeste uten sommerfugler 🙂

   2. Fotballfrue

    Ganske sikker på jeg har small, men synes det er litt stort :/

 14. Irmelin

  Herlig med klassiske sko som samtidig er helt utradisjonelle! Håper nesten noen lager en billig kopi som jeg kan kjøpe…
  Vi spiste forresten laks med ostesaus (din oppskrift, Caroline) i dag, og ungene slikket tallerknene. «Bjomkål var jo fakstik godt!»

  1. Fotballfrue

   Å, er ikke den god? Elsker den oppskriften 🙂 Haha, herlig den siste der 🙂

 15. Kristina

  For noen nydelige sko!! Perkekt!! Jeg hadde et, om mulig noe teit spørsmål til deg og evnt Lars Kristian som overhodet ikke har NOE med innlegget å gjøre, men vet ikke hvem andre jeg kan spørre :-/ Vet dere om det er sant at en skive makrell i tomat(på tube) faktisk dekker hele dagsbehovet for omega3? Er det så sunt som man sier? Jeg er ikke noe gla i fiskemiddager desverre, men er redd for hva det gjør med helsa mi. Derfor spiser jeg to skiver MIT hver dag. Er dette da et godt alternativ ettersom jeg ikke spiser annen fisk? Er det nok omega3 i den eller burde jeg ta omega3 tilskudd? Har jeg lullet meg inn i falske påstander? 😛

  Vet det er et veldig random spørsmål til opprinnelig tema i innlegget, men vet ikke hvem andre jeg kan spørre. Dere to er jo mine forbilder når det kommer til kosthold og trening 😀 Stor klem til deg!

 16. Du må tenne lys utenfor hvis du vil at det skal komme noen på døra.
  Lys = greit å ringe på
  Ikke lys = her er det ikke no godteri å få!

  🙂

  1. Fotballfrue

   Åååå, det visste jeg ikke 🙂

 17. Hvaslags eksamen da? :))

 18. Vilde Marie

  Kjempesøte sko!

  Har lest deg lenge, og fått med meg du er en like stor fan av vampire diaries som meg selv. Fikk nettopp vite det er en spinoff-serie med Klaus, Rebekah og Elijah ++ som heter The Originals. Handler om deres fortid og nåtid i New Orleans. Tenkte bare å gi et lite tips!

 19. Åå så utrolig fine sko! Elsker bloggen din!
  Når har du termin? Det er vel ikke lenge igjen nå? 🙂

 20. Sigrid Eleni Louise

  Rett og slett vakre sko!!! Ønsker et innlegg med sko tips til høsten og vinteren 🙂

 21. Hei! Så fine sko!! Og utrolig fin blogg! Lurte på en liten ting; sitter og vil bestille noen nye hudprodukter, men klarer ikke bestemme meg for Dermalogica eller Ole Henriksen. Jeg har kombinert hud. Hva ville du anbefalt, du som har brukt begge deler? Håper du vil svare!:):) Ha en fin kveld!
  p.s. Du har forresten SÅÅ mye å glede deg til! Fikk en desember-baby i fjor <3 Å være mamma er det beste som finnes! Lykke til med innspurten, flotte deg!

 22. Såå nydelige de var Caroline 🙂 gleder meg til og se de i anntrekk fremover!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk! De skal få pryde føttene masse fremover, til julens mange kjoler 🙂

 23. Wææ de var kjempelekre! Elsket også de rosa du kjøpte først. =) Men hvordan får du til å ha sånn bevegelse i det ene bildet? Det er stilig!

  1. Fotballfrue

   Takk 🙂 Lager en gif online 🙂

 24. Hei! Jeg lurte på om du hadde noen «ugletips» for voksne? Noe fint pynt til hemmet eller noe til f.eks kjøkkenet? Jeg ELSKER ugler nesten like mye som svigermor, og har lyst til å overraske henne med noe uglegreier.
  Stor klem fra fast leser. PS: Du stråler mer enn noen gang, kan ikke la være å bemerke meg det <3

  1. hjemmet*

  2. Fotballfrue

   De har masse fine ugler på både åhlens og på kremmerhuset 😀 Og du, tusen takk <3

   Klemmer!

  3. Helene A

   Så denne og MÅTTE bare skrive!
   Jeg fikk nettop en kjempesøt uglelampe av «katten vår» til bursdagen 🙂
   Den er visst fra kremmerhuset. Hvit porselen-aktig kanskje 25cm høy ugle
   med mange små hull i slik at lyset slipper ut. Jeg ELSKER den. Veldig stilig.
   Kanskje du kan ta en titt på den? 🙂

 25. Hihi.. Fine var de, men blir sikkert mye høye hæler som småbarnsmor 😉 Hilsen ei med erfaring

 26. Hvor mye betalte du i toll?

  1. Fotballfrue

   Alt er inkludert i prisen, så det blir ikke noe ekstra utover den oppgitte prisen (heldigvis) : )

 27. Årh, elsker aquazzura og disse var bare helt herlige! Grattis!

  klem

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 De skal få se mange dansegulv fremover 😉

   Klemmer!

 28. Et tips til innlegg i nærmeste framtid; et innlegg om tips til gode vintersko? Noen som er varme men samtidig kule eller fine? Tenker på hverdagsboots som passer til det meste 🙂 Jeg finner ingen tips om dette på nett, og jeg mååå ha et par varme sko til vintern. Vil helst kjøpe dem i god tid før det blir mye utsolgt…Den eneste varianten jeg kan komme på er Dr. Martens serena boot, men det må da finnes noen andre varianter?? Det hadde jeg satt veeeldig pris på 😀

 29. Vakre sko!
  Bare lurer på om du kan gjøre et innlegg på «the little black dress»?
  Det er så mange fester fremover nå (Julebord, jul, nyttår, bursdager osv)
  hvor man kanskje ikke har tid/lyst til å kjøpe hundre kjoler.
  Noen tips og ideer på hvordan man kan totalforandre EN svart kjole
  hadde jeg satt kjempestor pris på! Fra work casual til nyttår for eksempel.
  Jeg tror du hadde fått det bra til.

 30. Sukkerholikeren

  Tror du den flittige studenten kan skrive noe om hvordan en kan prøve å kutte ned på sukker i dietten? 🙂 Jeg vil si at jeg er temmelig avhengig. Om jeg ikke spiser snop blir jeg gretten (les: superbitchy), får hodepine osv. Jeg har veldig lyst til å trappe ned, men det er meget utfordrende da jeg føler at jeg knapt fungerer uten. Har lest at krom kan dempe sukkersuget noe. Finnes det noe annet også? Er det noe en bør unngå som kan øke sukkersuget? Jeg er kvalmt heldig på det viset at det ikke synes på kroppen min, men det kan jo være at jeg har masse fett rundt indre organer, selv om jeg har definert mage. Videre har jeg ikke lyst til å være i faresonen for diverse livsstilssykdommer som diabetes osv…
  Har du tips til en detox, Caroline? På mandag har jeg lyst til å starte et nytt liv. Jeg trener godt og spiser stort sett relativ ren, sunn mat. Problemet er som tidligere nevnt alt det sukkerholdige jeg stapper i meg i tillegg, så jeg har lyst til å trappe ned på sukkeret, drikke mer vann trene ei økt til i uka og ta tak i det som stresser meg.
  Inspirasjon mottas med takk 🙂

 31. Hei! Hva er forskjellen på annonse og annonselink?

 32. Kule sko! Hvordan lagde du det bildet som bevegde seg? 🙂

 33. Soooo beautiful omg. I’m jealous hihii. I’m actually jealous of your whole collection and I know I shouldn’t be jealous because that’s not ‘healty’. But in this case I am super jealous haha♥

  xxxElke

 34. Kommer barnet også til å må spise lavkarbo og slik når den tid kommer?

 35. Dwightinha

  Har hatt mine øyne på flere Aquazzura sko det siste halvåret, men disse har gått meg hus forbi! Nyyyydelige. Og i dine raseben…need I say more.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *