Hverdagsgleder

God onsdag  Å, dette er bare en sånn dag hvor jeg er så sliten uten å skjønne hvorfor – annet enn at jeg er gravid. Så da Lars-Kristian skjønte symptomene tok han meg med på min favorittcafé for litt avslapping og for å nyte en dobbel vanilla chili latte. Det gjorde godt!
___________________________________________________________________________________________________________

___________________________________________________________________________________________________________

Er så vanvittig støl i ryggen etter gårsdagens shoot, i tillegg tok jeg utfall to ganger gjennom hele ELIXIA tidligere i dag, så nå er beina helt ødelagte også – haha! Men jeg skal ikke klage, formen ellers er jo så fin, bortsett fra at jeg har noen dager nå og da hvor jeg bare er. . sliten. Og det er frustrerende når det er så mye jeg må og vil og skal og burde gjøre, men så må jeg bare innse at jeg er nødt til å roe ned. Selv om det er det kjedeligste jeg vet. Så nå skal jeg faktisk ta med meg laptopen og krype opp i den store love seaten vår, og der skal jeg sitte med hele kroppen inntullet i pledd og jobbe mens Lars-Kristian lager middag. Hverdagsluksus!

Håper dere har hatt en fin lille lørdag ♥ 

86 kommentarer

 1. Da skal du lytte til kroppen og bremse ned, nyt bumpen din og ta livet med ro!
  Tenk hvor kort tid av det lange livet ditt du går gravid, ingen grunn til å ha dårlig samvittighet for å slappe av når du har behov for det!
  Spennende tid fremover 🙂
  Jeg mimrer mye tilbake på graviditet, fødsel og barsel for tiden… gleder meg til å se tilbake på bloggen min når Maymona blir større – angrer på jeg ikke blogget under graviditeten som deg, man glemmer så fort!!

  1. Fotballfrue

   Ja, det er sant 🙂 Må jo bare roe ned og finne meg i det 🙂 4 uker og 4 dager til – det skal jeg klare!

   1. Min permisjon startet på for en uke siden…. 🙂 wii… men har jo bare jobbet 70% siden i sommer da. Så har jo hatt fridager innimellom. Men når dagene nå kommer. Dagene hvor jeg har fri. Jeg SKAL ikke på jobb. Så syntes jeg dagene ser så veldig lange ut. Jeg har problemer med å fylle de liksom. Er vant med at det går i 120 frem til kveldstid…. mens det nå går i 20 hele dagen. Alle sier til meg at jeg må nyte det. Sove mye osv,, men,,, når jeg våkner kl 08,,,så er jeg våken… Og jeg slapper av leeenge etter jeg har stått opp… Så nå er det eneste jeg tenker at nå må han bare komme seg UT… slik at dagene mine kan bli litt hektiske og fylles med noe helt utrolig vakkert og nydelig! Da er det bra at du kan sitte hjemme å jobbe litt sånn som du gjør,,det gjør nok at tiden går litt fortere… 🙂 Itillegg sliter jeg med ryggen nå..så kan gå max 30 min så trenger den hvile,,, men 30 min er 30 min mer enn ingen min! 😉

    Idag bakte jeg forresten middelhavskjeksa og mandelcookies med vanilje smak fra kokeboka di! 😉 Kjæresten smilte fra øre til øre når han kom inn fra fisketuren og kjente DEN godlukten i huset! 😉 NAM! Pleier du ha noe ved sidenav disse mandelcookiesène?

    Dette ble ett langt innlegg… KOS deg med lille lørdag. Har tredd på meg pysjen, tøflene og slengt beina på bordet… Det er deilig d! 😉

   2. Fotballfrue

    Så deilig med permisjon, nyt tiden og den lille som snart skal komme 🙂 Masse lykke til <3

    Stor klem!

   3. Nå er det jo ikke gitt at du føder på termindato, da… 😉
    Veldig mange som går over termin med både 1 og 2 uker.
    Har selv 3 barn, fødte noen dager før termin med gutta, men
    med jenta mi gikk jeg 1 uke på overtid. Dagene på overtid
    var kjedelig., de gikk jo sååååå sakte. Greit å ha det i bakhodet,
    at man kanskje går over termin. Uansett, jeg ønsker deg
    masse lykke til med fødsel og i tida etterpå 🙂

   4. Fotballfrue

    Nei, det er jeg fullstendig klar over, men det er fortsatt bare litt over 4 uker til termin 🙂 Kan komme før også 😉

   5. Noe av det verste jeg kunne høre da jeg gikk gravid var » du kan jo gå på overtid» Så utrolig kjipt når man venter så forferdelig.. Fra uke 38 kan alt skje! Liker den bedre 🙂

 2. Although you are tired you look absolutely great as usual <3 And Lars-Kristian did it right to go with you to the cafe, he takes so wonderful care of you!

  xx from Bavaria/Germany, Rena

  http://www.dressedwithsoul.blogspot.de

  1. Fotballfrue

   Thank you so much, sweetie! That is very nice of you to say <3

 3. Hvil deg du, Caroline – det fortjener du!! Du er flink til å stå på, og har bare godt av å stelle pent med deg selv disse siste ukene 😀 Nydelig kjole, den har jeg også (og Olivia Palermo 😉 ) Favorittplagget for tiden 🙂

  1. Fotballfrue

   I knoooow! Den er så fin! Og den er jo så og si identisk med hennes 😉 Tror dette blir min favoritt også, veldig behagelig over magen 🙂

   Klemmer!

 4. Du må bare lytte til kroppen din 🙂 Du er så flink hver eneste dag, til glede for så mange, så en roligere dag og en pause i hverdagen, fortjener du! Jeg er student, med fult kjør med innleveringer og eksamener, så en pausedag hadde vært deilig. Ha en fin kveld i de peneste love seat stolene <3

 5. Hvor er kjolen fra? 🙂

  1. Fotballfrue

   zara, kommer antrekksbilder i morgen 🙂

 6. Du er så vakker!
  Elsker bloggen din, er dagens MÅ og ta noen turer innom i løpet av dagen 😀
  Du er en stor inspirasjon innen klær og trening!

 7. Så flott du er, Caroline! Elsker antrekket, særlig kjolen – den er sååå fin! Og håret, elsker den løse fletten. Du kler den utrolig godt!
  Ha en fin onsdagskveld selv 🙂

 8. Godt å ha en mann som tar vare på deg! Da jeg fant ut at jeg var gravid (planlagt) bestemte mannen seg for at han ikke var klar likevel. Skulle gjerne hatt han her til å ta del i denne gleden. Jeg er fortsatt tidelig ennå, så håper bare dette går bra! Klem til deg 🙂

  1. Fotballfrue

   Nei, så leit å høre! Ønsker deg lykke til på veien videre, dette skal nok gå kjempefint <3

   Stor klem!

  2. nei hva? beklager språkbruken men fy faen.. planlagt graviditet, også når du blir gravid er han putselig ikke klar, DET altså.. nei.. jeg blir målløs!
   I følge innstillingen din kan det høres ut som du i såfall har ryggrad for to, og klar til å møte utfordringen det blir, all lykke til deg og din lille!

 9. Kjære deg!:) Ta godt vare på deg selv og stress fullstendig ned de neste ukene! Nå er der ikke tiden for å farte rundt, stresse og slite seg ut, særlig ikke i forkant av en så livsomveltende opplevelse det er å bli mor. Kos deg hjemme MED GOD samvittighet!! Nyyyyt at huset er rolig og stille og at du har allverdens med tid til å filosofere!;) Hett tips i ventetiden (du har kanskje sjekket ut dette alt), men se etter videoer med «What’s in my hospital bag» (sykehusbaggen) for litt ekstra inspo! Stå på videre Caroline, du er råflink og en knallsprek mom-to-be!!

 10. Caroline

  …husk jo nærmere du kommer termin, jo større fare for svangerskapsforgiftning hvis man ikke lytter til kroppen og babyen:-) Ta det rolig nå…Er jo snart tid for permisjon for de som ikke er selvstendig næringsdrivende som deg, så det er jo bare å huske på det. Maaange må jobbe litt redusert stilling på slutten. Sikkert lett å glemme når man ikke har en 8- 16 jobb!

  1. Jeg er ikke selvstendig næringsdrivende 🙂 Ansatt i eget firma. Går ut i permisjon om 2 uker 🙂

   1. Jeg skjønner ikke helt dette med permisjonen din. Hvordan vil du gjøre det og på hvilken måte vil du ha fri fra jobb liksom? kommer du fremdeles til å blogge like mye på bloggen for eksempel? 🙂

    Klem!

   2. Fotballfrue

    Jeg kommer til å blogge mindre, men jeg vet ikke om dette vil bli færre innlegg (for eks. 2 i stedet for 3) eller om det blir til at jeg legger mindre jobb i hvert innlegg. Det får jeg se 🙂 Jeg kommer til å ta fullstendig permisjon fra mine andre arbeidsoppgaver, bloggen er ikke det eneste jeg gjør 🙂

   3. Caroline

    Så lurt…sånn i forhold til rettigheter ved permisjon og sykdom!:):)

   4. Cecilie

    Du har samme rettigheter til permisjon som ansatt når du er selvstendig næringsdrivende

 11. Hei, liker bloggen din veldig godt. Ønsker deg alt godt fremover. Hvordan vil det prege bloggen at du går ut i permisjon?

  1. Forhåpentligvis vil det ikke merkes på bloggen, da det kun er snakk om gradert permisjon 🙂 Jeg kutter ut alt arbeid med firmaet som ikke handler om posting av innlegg.

   1. Hvor mange prosent har du gradert?

 12. I dag hadde det vært gøy med antrekksbilde av Lars-Kristian, ser ut som han kjørte en litt rocka stil? 🙂

  Du ser helt fantastisk ut med den høygravide magen =)

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 Ja, jeg ville gjerne ta av ham, men han ville ikke 😉 Kanskje han vil stille opp i dag 😀

 13. Viktig å stelle pent med seg selv på slike dager! Nydelig kjole også:)

 14. Hei! Fin blogg!

  Kommer du til å ta permisjon fra bloggen når du får barn?

  1. Fotballfrue

   Jeg tar det som det kommer, men har i hvert fall en hel uke planlagt fri, og det regner jeg med at de fleste har forståelse for 🙂 Etter dette kommer jeg til å starte igjen, og blogge så ofte jeg får tid, forhåpentligvis blir det ikke så altfor stor forskjell, men jeg klarer aldri i verden å legge like mye i bloggen som jeg gjør nå. Jeg tror nøkkelen for meg blir å ta det på sparket 🙂

 15. Anna karoline

  Hei! Lurt å ta entur på kafé og ta det rolig da ja. En ting jeg fant ut(jeg trente styrke 3 ganger i uka helt til en mnd igjen) var at treningen gjorde at jeg Ikke hadde mer energi å gi de siste ukene.. og værst var det dagen etter..så jeg måtte roe ned. Det hjalp!! Anbefaler å kutte ned på treningen. Tenk på hvor mye energi kroppen din bruker på babyen nå! Jeg skjønte det litt sent, og ble skikkelig sliten også ble jeg syk..huff! Ikke bra oppladning:/

 16. Hei, er ofte innom bloggen din, og liker den godt jeg også!

  Jeg lurte på en ting. Jeg sliter med at jeg får kviser av sminke, og lurte på om du kunne tipse om noen merker som er parabenfrie, ikke testet på dyr og egner seg godt for sensitiv hud? Vet du noe om smashbox og clinique er det? Eventuelt andre merker 🙂

  Du får ha masse lykke til fremover! 😀

 17. Hei
  Nydelig kjole!
  Men har et spørsmål om noe helt annet…nemlig bruken av supermat i graviditet. Jeg har tidligere brukt spirulina og clean greens, og jeg følte at det hjalp på energinivået mitt. Nå er jeg gravid i uke 23 (andre graviditet) og føler jeg mangler energi. Jeg tok meg i å savne supermat her om dagen. Men jeg synes det er vanskelig å vite om det er trygt å bruke? Jeg har hørt og lest at chlorella, som ikke har detox-effekt, skal være helt trygt og faktisk er gunstig for gravide og ammende. Men når jeg spør leger så vet de ikke eller mener at hele konseptet med supermat er tull. Jeg vet ikke hva som er riktig, men må bare stole på at jeg føler i hvertfall meg mer opplagt når bruker supermat.

  Vet du eller Lars Kristian noe om bruken av chlorella når man er gravid? Jeg spør siden jeg vet at du har brukt supermat (i hvertfall tidligere), og at Lars Kristian studerer ernæring.

  Ha en fortsatt trivelig kveld! 🙂

 18. MaritaS

  «Bra», eller ihvertfall .. litt morsomt å høre at det er flere som synes det er skikkelig kjedelig å innse at man må roe seg ned, når det er så mye man vil/bør/skal osv. Jeg er ikke gravid, men kjenner følelsen når kroppen varsler at jeg MÅ jekke ned og kutte på noen arbeidsoppgaver, mens hjernen jobber for fullt og trigger roen i meg til å gjøre mer. Man må nok bare ta skikkelig tak i seg selv (de gangene ingen andre ser det og gjør det) og lytte til kroppen. 🙂 Du ser forøvrig veldig flott ut som gravid! 🙂 Ha en fortsatt fin kveld 🙂

 19. Ååå så nydelig bilder, likte spesielt det hvor du sitter og ser ut i rommet og kaffekoppen er med. Du er så nydelig Caroline <3 du må passe på og hvile og bremse ned og ta det med ro når du kjenner du er sliten. Kos deg masse og nyt at mannen din lager middag 🙂 fint at han passer så godt på deg. Men det fortjener du jo <3

  1. Fotballfrue

   Snille du <3 Tusen takk!

 20. Christine

  Kjenner til den følelsen av å bare være SÅ sliten og kun fordi man er gravid. Gleder meg til de tre ukene med mammaperm før babyen kommer, da har jeg endelig tid til å få gjort alle de tingene jeg ikke orker eller har tid til nå 😉
  Så koselig av din kjære å ta deg med ut for å få tankene over på gode ting 🙂

 21. Veronica

  Se for deg denne søte stolen med et saueskinn i, og kanskje en dukke før den kan bli brukt av jenten i magen??!!!

 22. Du ser nydelig ut, sliten eller ikke! 🙂 Veldig spennende å følge med deg gjennom graviditeten, ønsker deg all mulig lykke til de siste ukene! For en spennende tid, og så gøy å få følge med deg! 🙂

 23. Skjønner akkurat hvordan du har det… Og da er det så fantastisk å ha en mann som virkelig passer på tar vare på sin gravide kjæreste;)
  Tror flere kvinner, deriblant meg kunne blitt flinkere til å bli tatt vare på og ikke klare alt selv.
  Ikke mye som skal til for å hjelpe;)
  Disse dagene er det viktig å lytte til kroppen;)
  Og du skal ikke få dårlig samvittighet av å faktisk ikke gjøre noen ting ( prøver å si dette til meg selv også)…
  Jeg hadde ordnet meg fri i 5 dager for å hente meg inn og få ordne det jeg var på etterskudd med.. Og rommet til lille prinsesså skulle også få en overhaling,men kroppen koblet helt ut..ingen energi til å stresse rundt.og endte opp med bare kvalitetstid med mine kjære og soooooove;) tenker jeg får ta en dag om gangen og om 1mnd går jeg ut i permisjon. Så nyt den siste tiden. Du får den aldri igjen:)

 24. … Ro ned, du bør hvile ut de siste ukene d blir mer hektisk når Lotta kommer… Kanskje føder du før terminen… Jg fødte begge mine to uker før… Følte mg sliten den siste mnd skjønte ikke hvorfor… I ettertid skjønner jg, kroppen forberedte seg på fødsel… Jg storkoser mg m mine to… Selv m 15 års mellomrom

 25. Du husker helt sikkert ikke dette, men jeg spurte deg i mai om jeg kunne kjøpe en liten håndveske av deg, en med masse diamanter på og fire ringer til å ha fingrene i… Ville bare si takk for tipset om bubbleroom! Fikk kjøpt den, og den kom i tide til gardeballet 😀 klem <3

  1. Fotballfrue

   Klart jeg husker det! Så flott at du fikset det, den er jo så fin 🙂

   Klemmer!

 26. Nydelig kjole!! Liker egentlig ikke ruter, men denne var kjempe fin! Men dessverre tom på nettbutikken 🙁 Jaja. Deilig å slappe av litt av og til også, om det er noen som fortjener det er det du! Også viktig å ikke være tappet for energi og sliten når man skal ut på sin største treningsøkt noen sinne! 😉 Ha en fin kveld !

 27. Hei Caroline!

  Av ren nysjerrighet har jeg et spørsmål, kunne du skrevet litt om alt rundt bloggen din ? Lengere opp i dette kommentarfeltet ser jeg du skriver at du er ansatt i firma, kunne du skrevet litt rundt det ?

  Har lest bloggen din siden du bodde i oslo, elsker den ! stå på !

  klem fra meg

 28. Vær glad du har beholdt formen såpass lenge du! 🙂
  Jeg er selv gravid, med termin i begynnelsen av januar -og har ikke trent siden mai, grunnet kraftig bekkenløsning og stivt bekkenledd. Er også sykemeldt fra jobb, og blir liggende resten av dagen om jeg støvsuger over gulvene. Alt må taes i puljer, men får da gjort litt hver dag! 🙂 Og med en toåring fra før, er det nok å henge fingrene i! Skulle gjerne vært i den formen som du er; da jeg er vant til å trene 5 dager i uka! Så den plutselige bråstoppen har vært hard og takle! Heldigvis bare et par måneder igjen -og gjett om jeg gleder meg til å svette igjen! Og henge opp en klesvask uten 3 pauser. Og sove uten smerter bare man skal snu seg, osv osv… Så; du skulle bare visst hvor heldig du er!!! :):)
  Lykke til med baby! Det er så mye å glede seg til!
  Hilsen ei som skulle ønske det var hun som kunne løpe med kul på magen!

  1. Fotballfrue

   Det skjønner jeg må være en stor omveltning, ja. Håper du vil bli bedre fremover! 🙂 Masse lykke til 🙂

 29. Inga Magdalena

  Hei Caroline!
  Eg starta å følge bloggen din eit par månader før bryllupet dekas, og vart totalt hekta! Frå den tid har eg lese omtrent kvart innlegg, men aldri kommentert. No syns eg det er å tide å fortelje deg at du er utrulig dyktig i det du gjer! Ingen andre bloggarar kan måle seg med dine innlegg, og du er inspirerande på så mange måtar. Dei minutta eg brukar på bloggen din kvar dag, er deilige avbrekk i ein travel studentkvardag.
  Ellers er det herlig og spennande å lese no når det nærmar seg babyugle – så kjekt å sjå at du nyt tida! Og du skal vite at det strålar av deg 🙂

  Håper du får ein avslappande og fin kveld vidare! Eg ser allereie fram til neste innlegg 🙂

  1. Fotballfrue

   tusen takk, snille deg <3

 30. Marita Ø

  Du er vakker! Er nok bare å lytte til kroppen og slappe av litt innimellom 🙂 Herlig at du har en så fantastisk mann, hihi! Her er kroppen godt plantet i sofaen etter 1 mil på mølla tidligere i kveld 😀 Føles like deilig hver gang! Ønsker deg en fortsatt fin og rolig kveld 🙂

  1. Fotballfrue

   Å, så skjønt! Gleder meg til det er min tur igjen 😉

   Stor klem 🙂

   1. Marita Ø

    Du er nok tilbake fortere enn du aner 😀 Spreka!

 31. Hei 🙂 Jeg tror jeg har aldri sett noen som er så flott gravid som deg 🙂 Du er helt nydelig,og du har så god utstråling ! 🙂 Har blitt så glad i å følge bloggen din (som jeg tilfeldigvis snublet over) den er helt utrolig gjennomført,skjønner at det ligger mye arbeid bak ! 🙂 Masse lykke til med fødselen,gleder meg på deres vegne 🙂 En fin kveld ønskes til deg og mannen din 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for så fine ord, nå ble jeg kjempeglad 😀 Håper du vil følge med videre!

   Klemmer 🙂

 32. Du gjør lurt i å lytte til kroppen 🙂 Godt med en helt rolig dag inn i mellom også. Godt du har en mann som tar vare på deg! 🙂
  Nyt tiden.

  Ha en god kveld, vakkre menneske.
  klem!

 33. Du fortjener virkelig å roe ned, og la mannen lage middagen:) Du får jo til så mye hele tiden, både før og under graviditeten. Håper du husker å gi deg selv en klapp på skuldra, og klarer å nyte øyeblikkene hvor stumpen sitter godt planta i godstolen:) Her satte jeg meg nettopp ned med litt rødvin i glasset etter en god økt med eksamenslesing. Vel fortjent;)

  Takk for de gode innleggene du skriver som jeg koser meg så med hver dag, det er en fryd å lese om tankene og følelsene dine for tiden. Blir jo verpesyk:p

  Lykke til med siste måneden (!!) av graviditeten, gleder meg så på deres vegne! Du vil nok bli en omsorgsfull og god mamma:) Klem fra meg:)

 34. Hei 🙂

  Kom over dette da jeg lette etter julegaver til sønnen min og tenkte kanskje at det var noe du kunne falle for, med tanke på den lille spiren som snart kommer ut i den store verdenen 🙂

  http://www.sprell.no/index.asp?side=produkt&cid=616&sok=0&snr=1&fa=0&fk=0&fp=0&fm=0&us=0&soktekst=&pid=4227&x=Babytepper/Sengeteppe-med-ugle

  http://www.sprell.no/index.asp?side=produkt&pid=3656

 35. Ingeborg

  For en fantastisk mann du har som tar så godt vare på deg!
  Så utrolig gøy å følge deg gjennom graviditeten og gleder meg til å følge deg videre!
  Du er et fantastisk forbilde og virker som et helt fantastisk menneske, i alle fall ut ifra det lille vi ser på bloggen!
  Nyyyyt resten av graviditeten og lykke til videre!
  Klem!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk! Ja, han er verdens snilleste 🙂

   Klemmer!

 36. Så flink du er til å lytte til kroppen din- ikkje alltid så lett. Babyen kan komme kortid som helst, så nyt kafeturer med mannen, litt eigenpleie osv. Og pakk sjukehusbag (du har sikkert full kontroll, mine tips: hawaians til dusjen, egne nattbind- safa på sjukehus er ikkje digg, og ein ammesinglett- boobs (!) er beste merket). Det kan bli travelt, søvnlaust og utmattande med liten baby, men treng ikkje alltid bli det. Eg har hatt ein av kvar 🙂 Lykke til. Du er flink og flott 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, nå har jeg skrevet detaljert liste, så om hun skulle komme før, kan mannen hjelpe meg å pakke 😉

   Takk for tips 🙂

 37. Så fint antrekk 🙂
  Nyt tiden videre og kos deg så mye du kan, med hjemme spa eller massage 😉

 38. Ta det med ro, det er viktig å høre på kroppen. Jeg har en baby på 7 uker som kom 4 uker før tiden. Hørte ikke helt på kroppen, men stod på, hadde mye vondt, vasket og ommøblerte dagen før babyen kom. Og selv om 4uker ikke er fryktelig prematurt, er der ingen spøk å få et prematurt barn… MYE bekymringer de første ukene (og da var jeg glad det ikke var første barnet).
  Så slapp av og sats på å ha henne inne lengst mulig.

 39. Cecilie

  Du ser så flott ut:) skjønner godt at du begynner og bli riktig sliten nå på slutten av svangerskapet . Lytt til kroppen og ta det med ro. Elsker selv og trene , men siste 2 månedene før fødsel måtte jeg bare slappe av. Det angret jeg ikke på når den lille kom. Da ble det nemlig full trøkk dagen lang . Og jeg var allerede på en lengre 10 km tur jogging med vognen bare noen uker etterpå . Lykke til med siste innspurt, følger med deg:)

  1. Fotballfrue

   Så godt å høre! Gleder meg til å trene skikkelig igjen, selv om det sikkert er en stund til 🙂

 40. Therese Jacobsen

  Tenk om 6 uker er det ganske sikkert at dere har en baby i hus, føles ikke ut som om det er lenge siden du fortalte om graviditeten og nå er du snart ved veis ende.
  Gleder meg til å høre mer av din hverdagshistorie, køikker meg inn her 2-3 ganger om dagen for å lese det flotte du skriver ♥

  Stor klem fra Therese ♥

 41. Du er så skjønn! Håper virkelig at alt går fint med deg fremover og at tiden kanskje går litt fortere for deg fremover 🙂 Snart er hun her 🙂 Må være rart å tenke på at dere skal være tre denne julen… 🙂
  Du kommer til å bli en flott mamma, det er jeg sikker på. Lykke til!!

  1. Fotballfrue

   Det er så fremmed, veldig rart. Men oi, vi gleder oss <3 Tusen takk, jeg håper du har rett 🙂

   Klemmer 🙂

 42. Kjære Caroline 🙂

  Bare hvil deg du skjønne, det er deg vel fortjent. Du gir så uendelig mye til andre via bloggen din med din fantastiske gode innstiling til livet, hverdagen og ikke minst så finner du alltid noe å glede deg over. Takk for at du er den du er, du gir meg mye 🙂

  Og tenk, nå er det ikke lenge til den lille ugla kommer, jeg gleder meg så på deres vegne. Og så gleder jeg meg til å bli bestemor i Februar, en liten jente, tenk for et mirakel, det er nesten så jeg ikke kan tro at jeg skal være så velsignet å få bli bestemor 🙂

  God klem sendes deg 🙂

  1. Fotballfrue

   Så god du er, tusen takk for så fine ord <3 Fantastisk å bli bestemor! Jeg vet om noen som gleder seg veldig til det her også 😉

   Stor klem 🙂

 43. Jeg håper at du har kost deg masse og fått slappet av 🙂
  Håper at du hadde en fin onsdag 🙂

 44. jeanette

  Jeg kom plutselig på at jeg ville gi deg et lite tips som ramlet inn i hodet mitt:) Mulig du allerede har tenkt på det. Men når MiniCaroline kommer til verden og du kanskje bruker noe tid på amming så er det lurt og ha en liten «kurv» av et slag hvor du har først og fremst en flaske med vann tilgjengelig (tro meg, når du ammer blir du MEGA tørst, MED EN GANG..:) og kanskje et par blader, samt noe snacks du kan kose deg med. Så når ammingen setter i gang, kan du bare raske til deg denne kurven med «godsaker» og nødvendigheter, for når du først har satt deg ned med ammingen er det ikke alltid like lett og hive seg rundt etter alt en skulle hatt.. og man kan fort bli sittende litt :):)

  1. Fotballfrue

   Så smart! Takk for tips 🙂

   Klem!

 45. Stilig antrekk du har! Hvis det hjelper så så du ikke sliten ut 😉

 46. Så flott dere var begge to var i går;) Kan jeg spørre hvilken klokke Lars Kristian har? Den ser så tøff ut!

 47. Ingvild

  Hva slags mobiler er det dere har?:) jeg skal ha ny, og er litt usikker på hva jeg skal gå for…

  1. Fotballfrue

   Jeg har iphone 4 og han har iphone 5 😉

 48. Kjære søte Caroline!
  Jeg er en ganske ny leser av bloggen din. Har igrunn aldri lest blogger tidligere, men er nå i svangerskapspermisjon…og da har man litt tid til å surfe rundt! Må si at jeg har blitt overrasket over hvor godt jeg liker bloggen din. Ja, -jeg har hatt en del fordommer mot bloggere, og må dessverre innrømme at jeg har tenkt mitt om de som lever av å blogge… Men jeg syns du virker så sympatisk og god. I tillegg til at du skriver godt, er du også særlig god på estetikk. Både ditt skjønne ytre, men også bloggens uttrykk med bilder og layout!
  For oss lesere virker livet ditt så perfekt! Selvfølgelig hører vi om at du innimellom er sliten og visse andre utfordringer, men allikevel så syns det så lite på deg. Har tenkt litt på deg i forhold til fødsel og tiden etterpå. Jeg har nå en 3mnd gammel liten gutt. Og jeg elsker å være mammaen hans! Men det er ikke alt i tiden etter en fødsel som er så lett. Har du tenkt på hvordan du vil løse dette i forhold til bloggen? Vil du vise det som er bak fasaden?
  Jeg hadde en fødsel uten særlige komplikasjoner. Jeg grudde meg ikke noe særlig på forhånd, og ville at dette skulle skje naturlig. Når jeg tenker tilbake på det er jeg derimot ikke helt fornøyd med hvordan jeg taklet det. I tiden etterpå er man en periode fylt med hormoner, og hode og kropp samarbeider ikke. Jeg gråt og følte meg håpløs… Og nå har jeg fått et så annerledes forhold til kroppen min. Det er så mye som er forandret. Og det er jeg ikke helt fortrolig med, selv om jeg alltid har hatt et veldig avslappet forhold til kroppen min. Jeg skulle ønske noen hadde forberedt meg på alle forandringene i kropp og sinn i etterkant av en fødsel. Ja, -selvfølgelig trodde jeg ikke at alt skulle bli som før, men allikevel syns jeg det er vanskelig til tider.
  Men selvfølgelig er det helt fantastisk å være mamma! Jeg koser meg i permisjonen, og nyter hver dag. Jeg føler meg så heldig som får lov til å bli kjent med og følge med på utviklingen dette lille mennesket! Nyt dagene framover! Det er det mest vidunderlige man kan få oppleve!!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for fine ord 🙂

   Jeg er helt åpen for at tiden etter fødsel kan være vanskelig, og da kommer jeg også til å være åpen om dette. Nå vet jeg ikke hvordan det vil bli, så egentlig er alt veldig fjernt for meg nå, og det er vanskelig å forestille seg noe som helst. Jeg ønsker ikke å bekymre meg for tilstanden etter fødsel akkurat nå, men jeg har det likevel i bakhodet. Jeg får ta ting som det kommer, dette er uansett ikke noe jeg kan kontrollere 🙂

 49. Fotballfrue

  Ja, nå har jeg skrevet detaljert liste, så om hun skulle komme før, kan mannen hjelpe meg å pakke 😉

  Takk for tips 🙂

 50. Pernille

  Hei! 🙂

  Hvor ligger dette stedet du kjøper kaffen?
  Den hørtes veldig god ut, må bare prøve den! 🙂

  1. Fotballfrue

   vis a vis arkaden 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *