A few of my favorite things

annonse 

glossy magazines / victoria’s secret / coffee / ole henriksen
___________________________________________________________________________________________________________

Nå er det 20 prosent på absolutt alle Ole Henriksen-produkter hos Coverbrands, så jeg tenkte å gi dere en kjapp innføring i mine favoritter akkurat nå. Jeg har sverget til Ole Henriksen siden 2010, og har til og med vært så heldig å intervjue den skjønne mannen, noe som ikke akkurat gjorde det vanskeligere for meg å elske produktene, så disse topper lett mine favoritter blant hudpleie. Akkurat per i dag tester jeg ut et nytt merke på grunn av graviditeten, men kombinerer dette med Ole Henriksen. Det eneste jeg har byttet ut er dagkrem, nattkrem, rens og skrubb.

Jeg har noen gjengangere, men skal ikke nevne alle her, så jeg har plukket ut mine favoritter for maksimal fuktighet, som tross alt er en viktig nøkkel til fin hud i tiden fremover.

 walnut complexion scrub er den perfekte skrubben uansett hudtype. Har du sensitiv hud bør du kanskje være litt forsikitg, ettersom den har ganske grove korn. Denne fjerner døde hudceller og trenger dypt ned i porene for å rense. Jeg bruker den 2-3 ganger i uken, gjerne etterfulgt av firm action mask. Disse to kombinert gir et silkemykt resultat og en hud som virkelig gløder! Firm action mask virker poresammentrekkende og gir huden et løft. Den er laget av kinesisk leire og urter, så dette er en type maske som legger seg utenpå huden og stivner. Gjør også underverker på hud som har tendenser til utbrudd. Som nattkrem har jeg lenge brukt sheer transformation. Den er veldig god, myk og lett og trekker godt inn i huden. Om natten er hudfornyelsen og reparasjonsevnen best, og med denne kremen vil huden fornye seg raskere – i hvert fall min hud som er kombinert.

african red tea mist er et must for alle oss som sitter mye foran dataen. Mye databruk fører nemlig til at huden blir ekstra dehydrert, så denne skal brukes minst to ganger daglig for å sørge for at huden får masse fukt og antioksidanter. Den er perfekt over makeup ettersom den også sørger for at det sitter lenger og får en oppfriskning. African red tea inneholder ca. 50 ganger mer antioksidanter enn grønn te, dufter deilig forfriskende og virker som en liten oppkvikker.

jeg er stor fan av å skrubbe meg, så jeg bruker ole henriksen sin loofah body scrub minst 3 ganger i uken. Her lar jeg bryst, mage, rumpe og lår gjennomgå grundig før jeg går i dusjen, jeg masserer den altså inn på tørr hud før jeg skyller av meg. Denne har en kjølende og utrolig deilig effekt, i tillegg føles huden silkemyk etter endt dusj. Helt nydelig!
___________________________________________________________________________________________________________

news from the skin guru 

Så tenkte jeg å introdusere to nyheter: ultimate lift neck cream og ultimate lift firming serum. Disse to er en del av en anti aging-serie og skal virke forebyggende.

 firming neck cream er en krem spesielt utviklet for området på hals og bryst. Skal innrømme at det føles litt spesielt å kun smøre halsen, men kremen er deilig myk i konsistens, ganske tykk og jeg føler virkelig at den jobber når jeg har smurt den på. Den bruker litt tid å å trekke seg inn. Poenget med en slik krem er at mange faktisk glemmer å smøre netttopp hals og bryst, men faktisk er disse to stedene på kroppen blant de plassene som virkelig trenger pleie. Kremen skal bremse aldringstegn akkurat her, gi bedre spenst, redusere rynker samt stramme opp.  Nå trenger ikke jeg noe av dette, ettersom jeg er såpass ung, men til de litt eldre vil denne være kjempefin – i tillegg skal den jo virke forebyggende.

firming serum er et deilig nytt serum som jeg har brukt som erstatter for det jeg vanligvis bruker, truth serum collagen booster. Dette bruker jeg kun om natten, før sheer transformation. Dette serumet er en fuktbombe! Det skal bedre hudens elastisitet og opprettholde fuktigheten ved hjelp av hyaluronsyre. Skal redusere linjer og rynker, og gjøre huden mer spenstig på sikt.
___________________________________________________________________________________________________________

– sjekk ut hele sortimentet til ole henriksen hos coverbrands her – 

74 kommentarer

 1. Hei 🙂
  Jeg lurer på hvilke produkter av Ole Henriksen din søster bruker, siden du har nevnt at hun også er stor fan av hans produkter, og at hun har atopisk hud, som meg. Spesielt ansiktsprodukter lurer jeg på om hun har noen å anbefale, er sååå kjipt med tørr eksemhud i ansiktet.. 🙁

  1. Fotballfrue

   hun bruker det samme som meg, for det meste 🙂 bortsett fra rens, der bruker hun african red tea. hun har ikke eksem i ansiktet, men på hendene. Men det kan kanskje blusse opp overalt? hun bruker oh sin krem for hender også, vet jeg 🙂

   1. Filippa

    Jeg vil bare tipse 😉 sliter med periodevis eksem i ansiktet (mot øre). Ofte kommer det i forb med stress :((
    Bruker OH og som C sier rens fra A red.tea. Funker supert 🙂

    Ellers bruker jeg den grønne og den blå krukka med fukt samt serum.
    Elsker black currant perf compl oil før fukt. bruker den annenhver dag.

    viktig å eksfoliere – skrub m korn blir for sterkt for meg men bruker: dermaologica gentle cream exfoliant
    🙂 Ingen over ingen ved diden av når mN har eksem 😉

 2. charlotte

  Hei du. =) Du har ikke mulighet å fikse noe rabattkode på greengate vel? Jeg har ingenting fra før og har tenkt å gå litt bananas. Ha en fin kveld!

  1. Fotballfrue

   det tror jeg dessverre ikke :/

 3. Kjerstin

  Tusen takk for gode tips., du er helt fantastisk og jeg har nå fått skikkelig utbytte av tidligere innlegg. Vant ett gavekort hos Lulus på hele 5000.- og var skikkelig i villrede på hva jeg skulle velge. Valget falt ( etter å lest her inne ) på semskede og lyse toalettvesker( + en del andre vesker). Gleder meg til de ramler i postkassen. Ha en fin kveld videre og lykke til med svangerskapet, du stråler :):)

  1. Fotballfrue

   heldige deg! de er såå lekre 🙂

   tusen takk 🙂

 4. Bruker du ikkje serum på dagtid?

  1. Fotballfrue

   Nei, jeg bruker krem og primer før sminke, så synes det blir altfor mye å kladde på med serum også :p

   1. Bruker du krem på dagtid fra Ole Henriksen? Hvis ja, hvilken?

 5. Hei flotte Caroline!
  Kan du anbefale en dagkrem, rens og tonic for kombinasjonshud? Har lyst til å prøve hele serien men vet ikke hva jeg skal velge:)
  Tusen takk for gode tips! Stoler liksom på at det er bra produkter når du anbefaler det:)
  Klem

 6. Har noen OH favoritter og nå ble jeg inspirert til å prøve ut litt flere produkter!

  1. Fotballfrue

   Har du prøvd roll on eye cream? SÅ GOD!

   1. Anne O

    Takk for tips 🙂

   2. Charlotte

    Hehe – jeg skulle akkurat til å spørre om hvilken øyekrem du bruker! Men da vet jeg det 😉 Lurer også på om du vet noe om denne Invigorating Night Gel? Skal den brukes som (i steden for) nattkrem eller er det i tillegg? Ole Henriksen har helt supre produkter, jeg er fan, og liker så godt dine Ole Henriksen innlegg. Blir veldig inspirert til å prøve ut nye og andre produkter enn de jeg har. Og nå kom jeg forresten på en annen ting jeg også lurer på; hvilken rens har du brukt fra OH? Jeg har prøvd On The Go Cleanser, men denne ble jeg nokså skuffet over, følte ikke den renset noe særlig bra. Så nå har jeg funnet ut at Eve Lom sin rensekrem er helt amazing, den burde du faktisk prøve! 🙂

    Ha en fin dag!

   3. Fotballfrue

    Jeg har brukt african red tea, den er så god! Men så byttet jeg til glo therapeutics, og nå bruker jeg en rens fra zo skin 🙂 men jeg anbefaler african red tea foam, så god! Har ingen erfaring med night gel, men mener på at den er ganske seig og rar i konsistens. Vil tro den skal brukes som nattkrem alene 🙂

   4. Hei! Tar meg friheten til å svare her jeg! :))
    Jeg bruker invigiorating night gel, og synes
    at dette er et fantastisk produkt!! Har aldri
    hatt finere hud enn nå! Påfører først nightGel
    etter rens, og deretter sheer transformation
    creme! Anbefales virkelig!:))

   5. Charlotte: Jeg har prøvd Invigorating Night Gel, men likte den ikke.
    Jeg ble helt «stiv i maska» , den var seig og rett og slett ubehagelig å ha på. Den var heller ikke populær hos mannen – han synes den smakte stygt.. hehe..

    Jeg kommer ikke til å kjøpe den igjen. Sheer transformation er derimot helt fantastisk 🙂

   6. Iselin

    Gelen skal brukes under nattkrem som et nattserum! Den gjorde underverker for min hud, og kviser blir historie 🙂

 7. Hei!
  Ser du har byttet ut noe av Ole Henriksen nå når du er gravid..

  Jeg er gravid og har nettopp investert i scrub og collagen booster. Kan jeg ikke bruke dette når jeg er gravid?

  Håper inderlig på svar! 🙂

  1. Fotballfrue

   Det har ingenting med det å gjøre, jeg brukte OH frem til for 6 uker siden. Da var jeg hos faceit for hudanalyse, og de fant at jeg har underliggende talg som kunne blomstre opp som følge av resten av svangerskapet og amming, så de anbefalte noen litt mer medisinske produkter for akkurat dette 🙂 Så det er kun derfor jeg byttet ut dag- og nattkrem, samt peeling og rens. I tillegg har jeg brukt OH i 3 år, så det er godt for hunden med litt forandring 🙂 Nå bruker jeg både zo skin og ole henriksen. Du kan fint bruke OH under svangerskapet 🙂

   1. Hei, har du noen plass/sted hvor du anbefaler å ta hudanalyse?

   2. Fotballfrue

    jeg går til face it på majorstuen 🙂

 8. WencheS

  Takket være (?) deg har jeg også blitt en fan av Ole Henriksen, har foreløpig kun en kjempedeilig ansiktskrem, lavendeloljen, og den 3-stegs skrubben. Synes sistnevnte er litt tungvint, og vurderer derfor om jeg kanskje skal kjøpe de to skrubbene du nevner her..? Tenkte også å spørre deg om Ole Henriksen har en body lotion du kan anbefale, for meg som har veldig tørr hud, spesielt plages jeg med tørr hud på leggene.. På forhånd takk:-)

  1. Fotballfrue

   3 steg-masken er så god! men skjønner at du noen ganger vil ha noe litt mer lettvint. om du er ute etter noe som tar kortere tid, anbefaler jeg blueberry enzyme mask, den er knallgod 🙂 kan du ikke bruke lavendeloljen på leggene? synes den er så god på tørr hud 🙂 ellers er bodylotionen til oh veldig god, tar litt tid å jobbe inn og gir god fukt. men jeg foretrekker oljen 🙂

   1. WencheS:

    Jeg har også veldig tørr hud. Har prøvd en Body Lotion fra Ole Henriksen, men den ble for tynn for meg.
    Anbefaler veldig Shea Body Butter (for very dry skin) samt skrubben fra samme merke – kjøpes på Body Shop 🙂
    Det gjorde underverker for mine legger.

 9. Åh, elsker Ole Henriksen produktene og det passer alltid greit med en rabattkode! 🙂

  Har du skrevet et innlegg om hva du og LK tenker å dele med oss lesere når den lille kommer til verden? Jeg mener å huske at du sa du ikke ville bli en «mamma-blogg» en gang i tiden, stemmer det? Får vi se bilder av den lille? Litt? Ingenting? Hadde vært morro å fått høre litt tanker om hva dere synes om å dele bilder og informasjon osv. når barnet deres blir født 🙂
  Klem!

 10. Louise Langeland

  Hei Caroline! Jeg var inne på en nettside hvor de selgte interiør ting og kom over disse tingene og tenkte på deg med en gang:

  https://www.babystore.no/taklampa-pumpkin-rosa/p/60949?brandpage=608

  https://www.babystore.no/pacifier-box-pumpkin-pink/p/55752

  Du kan bare trykke deg videre osv, de hadde masse babyting med ugle design 🙂 Lykke til med jenten du snart får!

  1. Fotballfrue

   vi har faktisk en god del fra kids concept 🙂 Den første tingen har vi, den til å ha våtservietter i 🙂 kjøpte den i sverige i sommer allerede :p https://fotballfrue.no/2013/07/05/new-in-from-two-different-worlds/ Takk for tips likevel, søte deg <3

 11. Hei, jeg luer på hvilken dagkrem og rens du bruker til vanerlig(ikke å som du er gravid)?

 12. Elsker produktene fra ole henriksen. Har problemer med acne og renser huden nå fast hver morgen og kveld med den grønne serien. Funker kjempe bra og har nå blitt kvitt mye, har prøvd alt av produkter, de er dyre i pris , men det er så vært det! Og ha acne er smertefullt og det har jeg slitt med så lenge jeg kan huske, jeg er like gammel som deg og sliter med acne. Det er ille, er så glad for ole henriksen. Det var ut ifra din blogg jeg ble tipset om disse, så tusen takk Caroline! Du har reddet den fæle huden min <3

  1. Det er jo kjempe fint at disse produktene har gjort huden din bedre, men har du et alvorlig problem med acne så bør du søke medisinsk hjelp. Hvis du ikke har gjort det tidligere, så be fastlegen din om henvisning til hudlege. Gjerne en som har acne som spesialfelt.

 13. Sunniva

  Hei! Jeg lurer på om du har lyst å komme med noen råd for en som vil starte blogg? Den skal handle om mitt liv og mitt missbruk av stoff. Tips om hva som hjelper meg på vansklige dager. Inspirasjon til andre brukere som vil se livet fra en ny side. Jeg vil også publisere artikler som andre kan sende inn til meg.

  Hva synes du er et passende navn til en slik side? Hva bør jeg gjøre for å få mange lesere, og for å få en bra blogg som kan hjelpe andre mennesker i samme situasjon?

 14. Herlig med 20%! Ha en fin dag:)

 15. Har prøvd en del ole henriksen produkter, og jeg greier ikke helt å bestemme meg for om jeg liker de eller ikke. Skal reise til Amsterdam neste uke, så tenker å kjøpe noen nye produkter da : ) Har du vært i Amsterdam, noen tips til ting man MÅ se eller gjøre? : ) klem

  1. Fotballfrue

   Der har jeg bare mellomlandet, så har dessverre ingen tips :/

   God tur 🙂

   Klem!

  2. Jeg var i Amsterdam i februar, så om det er ok så tillater jeg meg å svare. Vi var på kanaltur, og det var virkelig flott! Blomstermarkedet var også flott – ikke like fint som om våren og sommeren selvsagt, men alle løkene og de friske blomstene som våget seg ut i kulda var nydelige. Jeg likte IKKE red light district, men er samtidig glad for å ha sett det. En lærer å sette pris på det man har, når man ser hva andre kan regne som en trygghet… Vi orka ikke å stå i kø for Anne Frank, så dit vil jeg neste gang. Sjekk om man kan forhåndsbestille billetter kanskje? Vi var der på blåtur, så jeg visste jo ikke hvor jeg skulle 😉

   Ellers var shoppingen amazing – Hunke Möller er en tysk undertøyskjede og den slår VS ned i støvlene om du ligner på meg og får angst av for mye push up. Vurderer å legge opp neste ferie etter deres butikkspredning 😛 Amsterdam har ellers igrunn alt av kjeder som vi ikke får her.

   Utelivet var også artig – vi tilbragte litt for mye tid på en Irsk pub som lå to kvartaler til venstre når du kom på toppen av shoppinggaten. Rundt Leidseplein (?) og Rembrantsplein er det masse utesteder av ymse karakterer. Og til sist; Tapasen på Barca på Marie Heinekenplein var FANTASTISK! Gå dit!

   God tur!

  3. det spørs av hvor lenge vil være i Amsterdam? Akkurat for ett år siden så var jeg i Amsterdam sammen med mannen min i 3 dager. Anbefaler Madame Tussauds, ta en båt gjennom kanalene i Amsterdam sentrum., Red Light District, Rembrandtplein og shopping

 16. produktene selges til enda lavere pris på blivakker.no

 17. Hei Caroline!
  Jeg leste et sted at når babyen kommer, er planen å kun blogge, ikke gjøre noe av det andre du jobber med. Etter å ha fulgt deg en stund, har jeg skjønt at dette er en heltidsjobb (minst :)) for deg, og jeg er derfor nysgjerrig på hva du helt konkret gjør? Hvordan ser en vanlig uke ut, for eksempel? Og så lurer jeg på hva slags mamma du tror du kommer til å bli?
  Lykke til med innspurten, håper og tror at fødselen blir en fantastisk opplevelse for deg 🙂

 18. Hei.
  Lurte på om du har prøvd cc kremen til Ole Henriksen?
  Er forresten super fornøyd med glo minerals leppestiften jeg fikk tips om tidligere.
  Klem 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, den har jeg prøvd 🙂 Den er veldig god, men jeg foretrekker krem – primer og deretter makeup 🙂

 19. Jeg har et spørsmål om den der red tea mist
  Hvordan gir den fukt når man har et (eller flere) tykt dekkende lag med sminke?
  Går den rakt gjennom sminken?

  1. Fotballfrue

   Godt spørsmål, men det regner jeg med at den gjør 🙂 Du kjenner i hvert fall at den jobber på huden uavhengig om du har sminke eller ei. Det prikker litt 🙂

 20. Det blir artig å se om du kan opprettholde alle disse prosedyrene med en baby i huset! Lykke til! 😛

  1. Fotballfrue

   Ja, det blir nok vanskelig å ta av seg sminken og smøre ansiktet før jeg legger meg når vi får barn :/ Enda vanskeligere å spraye african red tea i ansiktet mens jeg sitter i en stol :/ For å være ærlig tror jeg ikke det er her de største utfordringene ligger 😉

   1. Jeg er en veldig jåle jente men da jeg fikk barn ble det faktisk vanskelig bare å få tatt en dusj. Ofte så sliten på kveldene at jeg bare stuper i seng :p sminke er ikke første prioriitet. Kommer ann på hvordan baby du får.. Får du som meg en som bare skal henge i puppen heeeele tiden så er d faktisk ikke så lett få vasket ansiktet og sminke seg:p høres sykt rart ut men er sant. D er erfaringer man får når man blir mamma. Så lett være frekk når man ikke vet før man faktisk blir mamma. Jeg sa så mye om hvordan mor jeg skulle bli før jeg ble det.. Må si det ble ikke helt sånn etter han kom :p

   2. mamma til 1 åring :)

    Jeg fikk også mindre tid til jåleri da jeg ble mamma.. Og det var nok lite egentid som gjorde meg litt lettere deprimert en periode, for jeg hadde sett for meg at jeg fikk mer tid til å gjøre NOE for meg selv, som å sjekke facebook eller sminke meg. Husker jeg ble SÅ GLAD når samboeren kom hjem å jeg kunne DUSJE. Dette var nyfødtperioden, hun sov ikke spesielt mye.. Og jeg var generelt herpa etter fødsel både psykisk og fysisk.
    Nå er hu over året og løper rundt. Men jeg rekker maks 15 minutter på meg selv foran speilet før hu henger i beinet mitt å sutrer. Så da ser håret mitt ganske forfallent ut, men ansiktet har jeg sånn halvveis fått på meg 🙂

    Jeg plages uansett ikke med det! Jeg brukte vel en times tid på badet før jeg fikk barn, og nå er det kortet ned til maks et kvarter, men som mamma får du faktisk litt andre prioriteringer, så det er null stress 🙂
    Jeg tror heller ikke at andre ser på meg som forfallende etter at jeg ble mamma, hehe. Jeg satser bare på en veldig naturlig look 😉

  2. Det er jo så veldig individuelt! Babyer sover som regel mye, så man kan gjerne ha en del tid for seg selv, selv om man har barn altså. Også kan det gå litt i perioder.
   Hadde selv en baby som sov veldig mye, og stort sett krevde veldig lite, med unntak av da han var 2-4 måneder. Disse to månedene hadde jeg ikke tid til å gjøre noe annet enn å bære rundt på en skrikende baby, men dette er jo helt forskjellig fra barn til barn.

  3. Therese

   Dere som kommenterer slik som m gjør her, har dere barn selv?

   Jeg er alenemor, mitt barn hadde kolikk og mitt hus støvet ikke ned eller var spesielt rotete, ikke da og ikke nå som han er en vilter toåring. Jeg renser huden morgen og kveld, sminker meg og sletter eller krøller håret hver dag 🙂 Noe nedprioriterer jeg, men allikevel er det ikke sånn at man ikke har tid til egenpleie eller husvask selv om man får barn! Og Caroline er jo så heldig at hun har en fantastisk mann i hus, så de er to som kan dele på oppgaver og babystell/kos 🙂

   Man trenger ikke å la seg selv forfalle bare fordi man har fått barn – men det er heller ikke slik at alle MÅ sminke seg, ha superryddig hus og være fresh til enhver tid. Alle er forskjellige, også før barn!

   Og ja – 2 til 3 ganger per uke leverer jeg mitt barn noe tidligere i barnehagen så jeg kan dra og trene før jobb, for en mamma jeg er :p

   1. Therese: bra å høre at det faktisk går an, jeg har ikke unger men ALLE sier utelukkende at når man får barn, jahahaha da kan man jo bare glemme selv det å dusje. Syns det høres helt vilt ut, og her bekrefter du mistanken min om at mange mødre overdriver. (Eller som du sier, man er jo forskjellig) Hehe. =) Synes at det må jo være viktig å ikke glemme seg selv oppi det hele!

  4. Du verden, for en kommentar! Skulle det være noe problem da? Verden stopper da ikke opp selv om hun får barn, og så strukturert som Caroline er så blir det ihvertfall ikke noe problem. Lykke til til dere Caroline, dere blir helt fantastiske foreldre!

   1. jeg er 3 barnsmor og har stellt meg og sminket meg hver dag siden nr 1 kom,!!!!! ingen problem i verden både 1 og 3 mann var absolutt ikke sove babyer men stelle meg har jeg no klart kvar dag 😉 går fint ann og sminke seg med en baby på fanget der er jeg ekspert! 😉 jeg har bare lært meg og gjøre allt fortere så rekker jeg da jeg vil.

 21. Elsker disse innleggene :DTakk! Ha en fin dag, herlige du! <3

 22. Ang kaffe som du sier du elsker! Jeg er gravid i uke 19, og drikker en kopp kaffe om dagen.. Hvor mange drikker du? Veldig vanskelig å drikke barer en når jeg har lyst på fem, spesielt nå som eksamener nærmer seg :-/ Hører mye forskjellig fra folk, at jeg kan drikke tre, to og moen sier jeg ikke bør drikke kaffe i det hele tatt..

  1. Fotballfrue

   har holdt meg til 1-2 kopper om dagen siden uke 10 🙂 fra uke 6-10 klarte jeg plutselig ikke verken lukten eller smaken av kaffe :p men heldigvis kom lysten tilbake da kvalmen ga seg 🙂

 23. Veronica

  Hei:-)
  Jeg er 25år og lurer på det med anti ageing produkter. Du skreiv at du ikke vil bruke firming produktene for du er så ung. Men nattkremen sheer trasformation går greit? Det er anti ageing produkter i den også! Jeg synes det er så vanskelig å hvite hvor grensen går:p

  1. Fotballfrue

   Jo, jeg kan fint bruke begge deler 🙂 Jeg mente bare at jeg ikke trenger noe som skal virke umiddelbart – men så legger jeg til at den jo også er forebyggende, og at jeg derfor kan bruke den 🙂

 24. hei caroline. et raskt spørsmål i lunsjen min;-) jeg skal bestille nye OH produkter. hvilken dagkrem kan du anbefale?

  1. Fotballfrue

   Jeg elsker https://www.coverbrands.no/merker/ole-henriksen/skin-insulator-comforting-creme-spf-15! Helt nydelig nå som vi går en litt kaldere tid i møte, masse fukt og ikke minst solfaktor – viktig 🙂

   1. Tusen takk forsvar Caroline! Da går den og litt andre produkter i handlekurven:-) nå er det virkelig lenge siden jeg har lagt igjen en kommentar, men jeg er fast leser og storkosercmegcalltid med de flotte og inspirerende blogginnleggene dine. Det er så koselig å lese om og se bilder av alle forberedelsene til jenta deres<3 ha en fin kveld.

 25. katrine

  Hei:) har du noen tips på produkter som hjelper mot tørt vinterhår? Håret
  mitt blir skikkelig elektrisk og tørt, klistrer seg til ansiktet og overalt:/ Er
  lite fan av å bruke hårspray, så hvis du vet om noe som hjelper hadde
  det vært supert:)

 26. Hei.

  Hvor kjøper du zo skin produkter og hva heter de du bruker? 🙂

  1. Fotballfrue

   jeg tenkte å skrive et innlegg om det, husker ikke hva de heter i farten :/ Men jeg handler på faceit majorstuen 🙂

   1. Det vil jeg veldig gjerne ha! 🙂

 27. Hei snille deg:-) Har blitt frelst av OH produkter etter anbefalinger av deg ,tusen takk! 🙂 Men nå trenger jeg litt hjelp og råd igjen 😉 Tenker å oppgradere til mere snadder i hudprodukter.. Ønsker å prøve skrubb og maske.. Har lest litt her og ser du tidligere har anbefalt både firm action mask og Black/Blueberry mask,.og et par typer skrub.. Hva anbefaler du meg å prøve?? ,har ingen fra før av.. Min hud er 43 år ung;-) med litt voksen akne/kviser… Ønsker også å investere i en god øyekrem,hvilken anbefaler du meg? huden min er mye ute i løpet av dagen,men også inne i tørr luft. jobber i barnehage 🙂 Ha en fin kveld! klem 🙂

  1. Hei igjen solstråle:-) bare lurte om hvor lenge rabatt koden fra OH varer? tenkte å legge inn en bestilling før den tar slutt ;)) så håper du kan hjelpe meg med spørsmålene jeg stilte over her ? 😉 Ønsker dere en fin helg,nyt helgen og hverandre! 🙂

   1. Fotballfrue

    Det kan jeg sjekke opp 🙂 God helg til deg <3

    klemmer!

  2. Fotballfrue

   Absolutt walnut scrub, den er helt magisk! denne kombinert med firm action mask = babyskin! men firm-masken trenger å sitte på en stund, i tillegg blir den ganske stiv da den er laget av leire, så om du foretrekker noe lettere som virker mer aktivt, anbefaler jeg blue/blackberry. Den er også veldig god 🙂 Prøv gjerne kremen skin insulator også, den gir mye fukt og har spf. 15, kjempegod i tiden fremover, spesielt for deg som er ute 🙂

   Klemmer!

   1. Gunn E

    Takker for tips,maske og scrub skal prøves 🙂 dagkremen skin insulator har jg,etter din anbefaling tidligere 🙂 er fornøyd med denne. Tenker også å prøve en øyekrem,hva anbefaler du?? må jeg ha på øyekrem både dag og natt? Takk for svar og tips snille deg <3

 28. Takker for tips,maske og scrub skal prøves 🙂 dagkremen skin insulator har jg,etter din anbefaling tidligere 🙂 er fornøyd med denne. Tenker også å prøve en øyekrem,hva anbefaler du?? må jeg ha på øyekrem både dag og natt? Takk for svar og tips snille deg <3

 29. Karianne

  Eg har slitt ganske lenge med huden min, da det har vært stressende periode i livet og mye har skjedd, huden har gidd tapt og urenheter er alltid til stede. Mange kviser og svarte prikker. Ikkje noe kjekt å være en mamma i 20 og ser ut som en fjortiss på senteret med alle kvisene! I forruge uke bestilte mange produkter fra Ole Henriksen, og eg fikk dem i går. Walnut scrub, blue/ black berry enzyme mask, firm action mask, sheer transformation, truth serum, ultimate eye lift roll-on, African red tea foaming cleanser, og Herbal day cream spf 15. Huden min er allerede silkemyk og føles helt annerledes ut. Beste produktet eg har prøvd, uansett om det bare er en dag! Lufter fantastisk gjør det og, og så skal det så lite til. Drøye produkter, og virkelig verdt til den prisen!

 30. Hei !
  Fin blogg du har 🙂
  Jeg er interessert i å prøve Ole Henriksen , og jeg har bestilt et par produkter jeg skal hente på posten i dag, og vil gjerne ha noen råd. Det er et serum som heter truth serum collagen booster med gode kritikker , men nå så jeg et annet ; blå flaske lift firming serum. Hvilket av dette bør jeg velge? Eller begge deler ? Natt ? Dag ? Kan man bruke to serum, er bekymret for at det kan bli litt mye så huden vil reagere så kanskje best å veke en?
  Også har jeg bestilt den gel øye krem om natten, og så nå at det er to øyekremer ,den ene gule har SPF i seg, og lurer på om det er skadelig for den sarte huden under øynene? Hvem bør jeg velge? Tar hjerne imot råd/tips fra dere andre der ute:) Ha en flott dag alle sammen 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *