Prosjekt dukkeseng og photoshoot

God morgen 

Så er det tirsdag allerede, og nå er det ikke lenge til vi går inn i november. Tenk på det! Jeg synes det har gått så fort fra augustmåned til nå, og kan nesten ikke huske september i det hele tatt. Skulle ønske det fortsatt i dette tempoet, men jeg kjenner at tiden går litt saktere om dagen enn den pleier. Det blir jo som regel sånn når du går og venter på noe. Jeg må fortsatt klype meg selv i armen når jeg våkner om morgen for å forstå at det ikke er lenge igjen til vi skal få møte henne. Det er så surrealistisk, dermed gleder jeg meg og poff. . . tiden står nesten stille. Men da er det godt man har nok å fylle dagene med. I går satt jeg og jobbet så og si hele dagen, treningsinnlegget tok noen timer mer enn jeg hadde trodd, så alt annet ble forskjøvet, men jeg er så glad for at mange av dere satt pris på det! Gøy å lage så fyldige innlegg.
___________________________________________________________________________________________________________

Var en tur innom Panduro i går også, og plukket med meg stoff til prosjekt dukkesengetøy. De har et merke der som heter Tilda, og stoffet de fører er helt nydelig! Så jeg fant to nyanser jeg likte og tenkte å sy dyne og pute med et stoff på hver side, så kan hun bytte alt ettersom 😉 Hugo fikk være prøvedukke – haha! Ler meg ihjel. Skjønne lille. Han finner seg i alt

dukkesengen er fra kids concept / jollyroom

De andre lekene er noen av mange nydelige gaver jeg fikk fra jentene da de holdt babyshower for meg. 
___________________________________________________________________________________________________________

Nå er det ikke lenge til jeg skal avgårde, store deler av dagen i dag går nemlig med til photoshoot av min voksende mage, så det gleder jeg meg til 🙂 Vi skrives når jeg er tilbake igjen! Ha en nydelig dag så lenge 

102 kommentarer

  1. Hva ble snittet ditt da du gikk ut av 10’ende?:-)

  2. Marielle

    Så søt seng! Her i huset er det bare en gutt som løper rundt og leker med alt annet enn det som faktisk ER leker, men har brukt min gamle dukkeseng likevel. I dag står det bøker i den, pent plassert oppå en kommode. Da han var liten hadde jeg plagg han brukte mest liggende oppi den (tynne luer, helsepledd etc). Et tips om du ikke bare vil la den stå alene til pynt fram til da 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *