Prosjekt dukkeseng og photoshoot

God morgen 

Så er det tirsdag allerede, og nå er det ikke lenge til vi går inn i november. Tenk på det! Jeg synes det har gått så fort fra augustmåned til nå, og kan nesten ikke huske september i det hele tatt. Skulle ønske det fortsatt i dette tempoet, men jeg kjenner at tiden går litt saktere om dagen enn den pleier. Det blir jo som regel sånn når du går og venter på noe. Jeg må fortsatt klype meg selv i armen når jeg våkner om morgen for å forstå at det ikke er lenge igjen til vi skal få møte henne. Det er så surrealistisk, dermed gleder jeg meg og poff. . . tiden står nesten stille. Men da er det godt man har nok å fylle dagene med. I går satt jeg og jobbet så og si hele dagen, treningsinnlegget tok noen timer mer enn jeg hadde trodd, så alt annet ble forskjøvet, men jeg er så glad for at mange av dere satt pris på det! Gøy å lage så fyldige innlegg.
___________________________________________________________________________________________________________

Var en tur innom Panduro i går også, og plukket med meg stoff til prosjekt dukkesengetøy. De har et merke der som heter Tilda, og stoffet de fører er helt nydelig! Så jeg fant to nyanser jeg likte og tenkte å sy dyne og pute med et stoff på hver side, så kan hun bytte alt ettersom 😉 Hugo fikk være prøvedukke – haha! Ler meg ihjel. Skjønne lille. Han finner seg i alt

dukkesengen er fra kids concept / jollyroom

De andre lekene er noen av mange nydelige gaver jeg fikk fra jentene da de holdt babyshower for meg. 
___________________________________________________________________________________________________________

Nå er det ikke lenge til jeg skal avgårde, store deler av dagen i dag går nemlig med til photoshoot av min voksende mage, så det gleder jeg meg til 🙂 Vi skrives når jeg er tilbake igjen! Ha en nydelig dag så lenge 

102 kommentarer

 1. Ingvild

  Kunne du ikke ordnet en liker-knapp i kommentarfeltet? Hadde vært SÅ gøy å kunne like kommentarer iblant 😀

 2. Åh, så utrolig nydelig! Så flink du er! 🙂

 3. Caroline

  Masse lykke til , i den mest fantastiske og spennende tiden du går i møte!
  Du kler så godt å gå gravid Caroline. Som stolt mor til en 2 åring og en 1 åring gleder jeg meg masse til å følge dere videre.

  Ha en kjempe fin dag skjønne deg 🙂

 4. Such a wonderful welcome for your baby both from you and your super cute dog <3 I´m sure your baby will have the heaven on earth!

  xx from Bavaria/Germany, Rena

  http://www.dressedwithsoul.blogspot.de

 5. Lykke til med magebilder! 🙂

 6. åh, håper vi får se et par av bildene! Er sååå fint med gravide mager!
  Ha en super dag videre 🙂

 7. Thihi, søte Hugo 😀 Jeg må bare si at alle babyinnleggene dine (spesielt barnerelaterte interiørinnlegg) har vært utrolig inspirerende, selv om det er en stund til jeg selv skal ha barn. Du kommer til å bli en fantastisk mamma, og jeg gleder meg masse på deres vegne 🙂 Også gleder jeg meg til å se bildene fra photoshooten! Håper du får en finfin tirsdag Caroline 🙂 Klem

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, skjønne deg <3 Håper du har hatt en fin dag 🙂

   Klemmer!

 8. Sjekk denne konkurransen! Du som har så fint hår, kanskje det er noe for deg??

  https://www.facebook.com/SchwarzkopfNorge

 9. Så koselig! 🙂 Håper du vil vise frem bildene, i alle fall noen av dem 🙂 Sikkert nydelige!

 10. Så søt Hugo er, hehe 😉

 11. Masse lykke til med photoshooten! Håper vi får se resultatet her på bloggen 🙂 Dukkesengen hennes kommer til å bli så søt, så gleder meg til å se den også!

 12. Du tar veldig fine bilder. Gjør du noe etterbehandling, eller bruker du de rett fra kamera?

  1. Fotballfrue

   Takk 🙂 Disse er rett fra kameraet, noen ganger trengs det etterbehandling, men lyset var så fint i dag 🙂

 13. Linn- Renate Hope

  Hei Caroline

  Vil bare si at jeg synes det er supert at du trener og holder deg i så god form under svangerskapet. Det kommer du virkelig til å få igjen for, det kan jeg love deg!!!

  Selv var jeg svært aktiv under svangerskapet, fikk ikke jogget så mye som deg, men trente aktivt på elipse maskin og litt styrke. Gikk opp Grefsenkollen til jeg var 6 mnd på vei, etter dette ble det svært tungt og jeg orket ikke det, men opprettholdt mine lange turer med min søte Golden retriver. Og jeg er så utrolig glad for dette for jeg hadde en kjempe tøff fødsel. Min fødsel varte i 55 timer, jeg sov ingenting i mellom. Hadde jeg ikke vært så godt trent som jeg var så hadde jeg aldri klart fødselen så bra. Så bare fortsett å ta vare på deg selv ved å holde deg så aktiv som du gjør, du får lønn for strevet

  Jeg har aldri vært i så god form i hele mitt liv som da jeg var gravid. Vil bare si at jeg er kjempe stolt av all den treningen du legger ned. Når du er i så god form som du er kan man jo utnytte det maks, det gjorde jeg og jeg angrer ikke et sekund. Kom meg så raskt etter fødselen også.

  Under fødselen sa jordmor at jeg hadde for sterk bekkenmuskulatur, hehe. Det var kjempe morsomt. Hvor ofte hører man det liksom?

  1. Fotballfrue

   Ohoi! Ja, det var en lang fødsel! Tenk så sterke vi kvinner er som klarer noe sånt, beundringsverdig 🙂 Godt å høre at du var i ditt livs form, det har jeg hørt flere si 🙂

   Klem din vei 🙂

 14. Så søtt!! 🙂
  Jeg har et spørsmål som jeg håper du kan svare på. Jeg har en liten chihuahua gutt som vi skal ut å fly med i desember. Jeg mins å huske at når du fløy med Hugo så hadde du han inne i kabin (kanskje jeg husker feil), så da lurer jeg på hvordan bur du brukte? 🙂 Tusen takk for svar :))

  1. Fotballfrue

   Kjøpte et bur som var i rikitg strl. i forhold til reglene ombord 🙂 Husker ikke nøyaktig målene, men vi fant det ut på norwegians hjemmeside 🙂

 15. Lykke til! Jeg gleder meg til å se resultatet av photoshooten og dukkeseng prosjekten. Selger de mye stoff på Panduro? Jeg har begynt å lære å sy klær, men har ingen sted å kjøpe stoff.

  1. Fotballfrue

   Ja, en del, men ikke stoff som egner seg til klær synes jeg, mer til gardiner, puter etc. 🙂

   1. Stoffogstil.no har masse stoff, både til klær og andre ting. De har også butikk i oslo. 🙂

  2. Sjekk ut stoff og stil 🙂 Masse! stoff.

 16. Liker bloggen din veldig godt! Du er en kjempe inspirasjon nå som jeg prøver å trene fast, og bli litt mer perfeksjonist.

 17. Elsker når du skriver sånne «personlige» innlegg! F.eks i går skrev du ikke noe om deg eller hva du sysler med annet enn at du skulle på trening. Tommel opp for flere slike innlegg som dette!

 18. Hahahahahaha, Hugo <3 Så søtt!
  Lykke til på photoshoot! Må være utrolig gøy å kunne se tilbake på slike bilder, når magen plutselig virker litt fjern igjen om noen måneder 😉
  Hadde forresten en fin løpeøkt på mølla "di" i går, og siste km løp jeg til ære for deg. Husker du insipirerte og motiverte så mye da du løp på den. Tenk alt som har skjedd siden det – virker som en hel evighet siden.
  Håper du får en strålende dag, Caroline!

  1. Fotballfrue

   Å, jeg er så enig! Helt utrolig hvor mye som har skjedd siden da. Savner mølla, det skal jeg innrømme! Satte så mange rekorder på den, fine mølla <3 Hehe 🙂 Du må ta godt vare den 🙂

   God klem til deg 🙂

   1. Du motiverte meg herfra og til månen, ved å sette alle de rekordene på nettopp den mølla, så det ansvaret skal jeg nok kunne ta på meg 🙂 Vifta er seriøst gull verdt 😀

    God klem tilbake. Nyt kvelden 🙂

   2. Fotballfrue

    Åja, vifta! Kunne aldri klart meg uten vifta 🙂 Du er god, du booster jo selvtilliten min så det holder 🙂 Tusen takk <3

    Klemmer!

   3. Har du solgt mølla di?

   4. Fotballfrue

    Nei, er du gal! Mølla mi på Spektrum snakker vi om 😉

 19. Det er så moro å følge denne tiden med deg, synes du gjør en fantastisk jobb, både for bloggen og lille ugla 🙂 <3 Du er en flott person, og jeg ønsker deg alt godt i tida fremover 🙂

  Har et lite spørsmål (som selvfølgelig ha lite med innlegget å gjøre :p), hvordan kom du på å kalle Hugo for nettopp Hugo? Synes det er et kjempekult hundenavn, men har ikke hørt om noen andre som heter det 😉

  Stor klem og ønsker om en super uke sendes i din retning! Og lykke til på photoshoot 😀

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂 Hugo het opprinnelig Chicago A’s Hugo Hurley – det første kullet til kennelen ble oppkalt etter karakterne i serien Lost, det var jo STORT i 2006 😉 Etter at jeg hadde vært og sett på ham, ble det bare så naturlig at jeg kalte ham Hugo, så det måtte det bare bli sånn 🙂

   1. Andrea

    Haha, så morsomt 🙂 Ville aldri gjetta noe i den retningen selv 😉 Ha en finfin kveld 😀

 20. Så søtt 😀

  1. Yes, really cute <3

   xx from Bavaria/Germany, Rena

   http://www.dressedwithsoul.blogspot.de

 21. Ragnhild

  Så kreativ du er =)

 22. Nydelig innlegg! Se på dette smykket som jeg kjøpte til venninnen min <3 https://www.miinto.no/p-287472-armbaand

  Masse lykke til!

  1. Fotballfrue

   Så søtt 🙂

 23. Du har rett i at tiden går fort, sommeren forsvant i en fei og nå er det snart november, og før vi vet ordet av det er det jul 😛 Blir så inspirert av alt du lager, du er veldig kreativ 🙂 Lykke til på photoshoot!

 24. Solbarna

  Har du noen tips til å style en svart kjole? Jeg skal ha middagsselskap i kveld, og blir glad for svar! (bruker forresten en av dine oppskrifter) 🙂

  1. Fotballfrue

   Er jeg kanskje litt sent ute? Håper du fant ut av det!

   Klem 🙂

   1. Smiley

    Nei, du er egentlig ikke så sent ute, for jeg trenger det jeg! Har du noen tips til en fin svart kjole som kan brukes på en romantisk middag? Gjerne en med enten full eller halve (litt mindre enn halve) ermer. Sender deg en GIGA takk om du kan tipse om det 🙂

 25. Tilda har så mye fint!

 26. Kommer du til å legge ut bilder av babyen? 🙂

 27. Good morning Caroline!:) Super sweet snap!:) Have a good day!

 28. Hei Caroline 😀

  Kan du ikke lage et innlegg om hvordan du og Lars-Kristian møttes? vet du har laget et slikt innlegg fra før av men det må jo også være litt koslig å skrive om det igjen. Og hvordan dere forlovet dere. Syntes det er så koslig og høre om slike romantiske stunder 🙂

  Lykke til videre i graviditeten din!

 29. Jentene mine elsker og leke med dukker og det tipper jeg lille jenta di også vil etterhvert hun blir større 🙂 Tilda stoffet er nydelig, har sydd en barnekjole av det grønne stoffet tidligere <3

  1. Fotballfrue

   Så koselig 🙂

 30. Haha! Hugo er helt nydelig. Jenta deres kommer til å bli verdens heldigste lille prinsesse. Hva tenker dere å gjøre med alle tingene hennes når hun vokser ut av dem? Spare det til en eventuell nr2, gi bort, selge? 🙂

  1. Fotballfrue

   Vi sparer nok til nummer 2 tenker jeg 🙂 Så får vi se om det blir en jente til 😉

 31. Har du et tips til en sunn snack til tirsdagskvelden? 🙂 Jeg og mannen trenger noe godt til Farmen, hihi.

  1. Fotballfrue

   Osteflarn <3 Er så godt! Eller mørk sjokolade, cavalier, eller grønnsaker og rømmedip 😉

 32. Hei! Jeg har sett at du liker ugler, de har noen kjempesøte uglegardiner på Princess (kjøpte selv idag) hvis du ikke har gardiner på barnerommet ennå 😉

  1. Fotballfrue

   Takk for tisp 🙂 Vi har gardiner allerede 🙂

   Klem!

 33. Så søt Hugo er. Det ser ut som om han kunne tenke seg en slik seng selv. Heldige dere som har hunder OG venter en liten en <3

 34. ååå såå nydelig dukke seng! Ha en fin dag Caroline 😀 <3

 35. Du er en kjempeflink blogger.
  Du er en stor inspirasjon og jeg håper du fortsetter å blogge;)
  Lykke til med babyen, beste ønsker

 36. Marita Ø

  Titter bare innom for å ønske deg en fortsatt fin dag 🙂 Høres ut som du har mye spennende på planen! Her går mesteparten av tiden med til å lese pensum i hverdagene, så for min del går tiden altfor alfor fort frem til eksamen :O Hihi!

  1. Fotballfrue

   Masse lykke til, fine deg!

 37. Evelina

  Hei, jeg lurer på hvorfor dere shopper så utrolig mange ting før hun i det hele tatt er født..?

  1. Fotballfrue

   Vil tro det er veldig normalt for førstegangsforeldre 🙂 Vi synes det er SÅ stas!

   1. Det er nok ikke så vanlig å kjøpe så mye som det det ser ut som du har gjort.
    Ingen jeg kjenner som har fått babyer har kjøpt leker som de ikke kan bruker før om 1 år lenge før de er født.
    Jeg syns det blir litt voldsomt.

   2. Fotballfrue

    Så rart! Jeg har den helt motsatte erfaringen, folk er nok forskjellige fra krets til krets 🙂 Blir nok å kjøpe enda mer før hun kommer til verden, rommet er ikke ferdig 🙂

   3. Stå på! Shop til you drop!

   4. åå jeg skjønner det godt! Kommer nok ikke til å kunne dy meg selv når den tid kommer! .. pluss at det er da heller praktisk og smart å kjøpe inn ting når man fremdeles har tid (som alle er så nøye med å poengtere; man får mindre tid når babyen kommer) .. så for meg er det ingenting annet enn logisk og veldig fremtidsorientert av de:)

   5. Alle mennesker er forskjellige:) Og det er godt spør du meg!

   6. Cecilie

    Jeg har hørt at gravide kvinner er den «gruppe mennesker» som kjøper mest unødvendig ting. Var en statistikk jeg leste, men husker ikke hvor. Jeg skjønner godt at det er stas, og tror mange kvinner ville shoppa akkurat like mye som deg, med din økonomi.
    Jeg mener ikke at du kjøper masse unødvendig, ville bare nevne denne statistikken, siden jeg syns det var litt passende til at du synes det er så stas å handle alt mulig til din lille. Kos deg i ventetiden!

 38. Line Hansen

  Kjempebra intervju hos dere i «BabyDrøm» 🙂 Var kjempegøy å lese og ikke minst alle de fine bildene!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

 39. Skjønneste vofsen!
  Har dere nå bestemt dere om babyen skal vises på bloggen eller ikke?

  1. Fotballfrue

   Nei, vi har ikke bestemt oss for det 🙂 tusen takk, hugo er en skjønning 🙂

 40. Så herlig:) Digger at du er kreativ og innreder rommet til hun lille med hjemmelagde ting:) Det er helt unikt, minne for livet! Men du, hvordan får du bildene dine så fine og lyse? 🙂

  1. Fotballfrue

   Disse er tatt rett fra kamera, bruker høy iso når det er litt mørkt, men ellers er naturlig lys det beste 🙂

 41. Det blir spennende med shoot og lykke til 🙂
  Skjønner at det går litt tregere på en måte siden du går og venter på prinsessa deres 🙂

 42. Hei Caroline 🙂
  Jeg elsker Luksus vs. Budsjett inleggene dine 🙂 Kanskje du kan.lage med skjerf neste gang? Er helt hekta på skjerf for tiden!! Haha
  Gleder meg til å høre om den lille ugla deres når hin kommer og se på bilder av henne viss dere velger å vise. Henne fram.da 😉
  Klem <3

  1. Fotballfrue

   Skal notere med det 🙂

   Klem!

   1. Smiley

    Jaaaa! 🙂

 43. Nydelig stoff til dukkesengen. Vil gjerne se det ferdige resultatet 🙂

  1. Fotballfrue

   Det skal du selvsagt få se 🙂

 44. Awwwhh so cute♥♥ Can’t wait to see the result! 🙂
  Xxx
  myblondesmoothie.wordpress.com

 45. Hei Caroline! Det så veldig fint ut, jeg har bare et lite spørsmål:

  Har fått inntrykk av at dere legger opp til at jenta kommer til å bli en såkalt «jente-jente», altså at hun kommer til å leke med dukker og være glad i rosa osv. Dette er jo vel og bra, men jeg lurte på om dere hadde tenkt noe over at hun også kan bli en jente som heller vil leke med biler og gå i bukser fremfor kjoler osv. Husker du sa at Lars-Kristian hadde ønsket seg en fotballspiller (gutt) eller noe lignende da dere avslørte kjønnet, men at han også ble glad for jente. Men det er jo ofte sånn at jenter også kan bli fotballspillere. 🙂

  Du må rette på meg hvis jeg har oppfattet det hele feil, men jeg bare sitter og lurer litt!
  Klem 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er vel ganske normalt å kjøpe jenteting til jenter og gutteting til gutter 🙂 Om hun ikke har lyst til å leke med dukker, regner jeg med hun klarer å finne ut av selv 🙂

   1. Der er jeg veldig uenig, ta deg 2 min på google og les hvor ekstremt mye påvirkning vi foreldre har på barna våre. Såklart blir alt delt inn i gutt og jente når de vokser opp med at alt skal være i jentefarger, det skal være naturlig for de å leke med dukke, ikke bil, og det ifølge de nærmeste voksenpersonene i livet deres..

    Det er synd at vi velger å ta sånn kontroll over noe som former de så utrolig mye..

   2. Jeg trenger ikke google for å finne ut at foreldre har stor påvirkningskraft. Likevel ser jeg ikke problemet med å kjøpe jenteting og bruke jentefarger når vi faktisk venter en jente. Synes det er fint at vi kan være med på å forme henne, jeg. Sikker på at datteren vår likevel kommer til å vokse opp med egne meninger til tross for vår påvirkning 🙂

   3. Hva er «jenteting» og «gutteting» da? Barn finner ikke ut av det selv, de leker med det de har og ser rundt seg. Finnes det bare barbie og dukker kommer hun nok til å interessere seg for deg ja.

   4. Fotballfrue

    Ja, hva er jenteting og gutteting? Regner med dette for det meste er biler for gutter og dukker for jenter, ikke vet jeg . . .annet enn at datteren vår har tilgang til begge disse tingene, så da er det jo flott, så kan hun velge selv 🙂

   5. Britt Nina

    Vi kan prøve å forme ungene våre så mye vi vil, men de har allerede egne personligheter og interesser før de blir født.
    Min førstefødte (jente 4 år) er jente-jente av egen fri vilje, rosa, kitty, kjoler, smykker – you name it!
    Da skulle man tro at nummer 2 (jente 1,5 år) ville bli jente-jente ?!?! Niks! Hun leker ikke med dukker, her går det i biler og andre ting med hjul 😉
    Synes det er koselig å se at dere gleder dere!
    Nesting er jo så koselig 🙂
    Det å få barn er helt utrolig!
    Lykke til!

  2. Siden jeg ikke har barn selv kan jeg kun gå ut i fra min egen oppvekst. Da jeg var liten hadde jeg alt mulig av dukker og Barbie, allikevel lekte jeg helst med storebrødrene mine sin lego og actionfigurer, jeg klatret i trær og hadde alltid skrubbsår. Dette var nok mye pga at det kun bodde gutter i min gate. Da jeg ble fem fikk jeg min første jentevenn og plutselig ble Barbie og dukker veldig interessant, i kombinasjon med biler og skrubbsår. Poenget mitt er vel at barn skjønner mer enn vi tror, og om den lille jenta ikke vil leke med dukker så merkes det nok fort. Jeg er en god blanding av jentejente og guttejente og jeg føler selv jeg har hatt en fantastisk barndom 🙂 Tipper dere finner fint ut av dette selv jeg, Caroline. I samråd med den lille, når hun blir stor nok til å si «klarer selv» 😉

   1. Silje Anett

    Jeg hadde selv masse dukker og dukkeklær med en kjempe fin dukkevogn. Koppe sett med tilhørende mat og kjøkken utstyr, var også noe jeg hadde mye av som 1-3åring.
    Å mamma kledde meg og lillesøster veldig jente jente.
    Men det morsomste jeg viste var å snekre på snekkerommet til pappa, hvor han lagde mye rart til oss. Etter mye mas fikk jeg egen barnehammer, og vekket titt og ofte mamma og pappa om morgenen med hammring da jeg var 5år. Den som var høyest oppi buskene for å spikke ned ei grein var jeg også.
    Lekte like godt med guttene som jentene, og hadde like mye kompiser som venninner.
    Er i dag veldig jente jente i klesstil, og elsker rosa og lilla. Men fikser alt som må fikses selv, og har en verktøykasse som få andre jenter har. Å ser like godt på MAX som på FEM. Faktisk så liker jeg MAX best:)
    Jeg har blitt en god mix som lytter og liker å lære da stefaren min snakker om bli bygging.
    Kjenner også ei lita jente som foreldrene aldri kjøpte noe typisk jentete klær til da hun arvet mye av storebror. Det mest jentete ble rødt. Da hun ble rundt 3år skulle hun absolutt bare ha rosa og lille. Sto det EN rosa kopp på bordet blandt 8 andre, så måtte hun ha den.
    Moren prøvde å få henne til å velge noe annet en rosa sko for en gangs skyld, men det kunne hun bare glemme. For hun skulle ha rosa. De endte opp med rosa og med litt blått på…
    Så barn blir ikke bare jente jenter selv om de får dukker og rosa kjoler hjemme. Å heller ikke gutte jenter om man kler de i klærne etter storebror.
    Eller gutte gutter om de får biler og tøffe turtels gensere. Eller jentete om de får den rosa vinterdressen til storesøster.

   2. jenteleker? jenta har jo allerede fått en bil, og såvidt jeg vet er ikke ugler en jenteting.. og det at jenta vokser opp med mye rosa vil nok neppe ha noe stor innvirkning på hvordan hun blir i fremtiden (da er fargen på rommet ditt svært urelevant egentlig)..
    jeg foreksempel vokste opp med lyseblå vegger, hadde action man med fallskjerm og bil matte.. til tross for dette endte jeg opp med å snu på flisa og leve i verdens største rosa ballett sky fra alder 9-15..
    barn finner ofte ut hvem de er, til tross for fargen lekene hadde da de var små

  3. Vokste opp med barbier høyt og lavt. Fløy alltid rundt med dukkene og barbiehestene mine. Har nå fagbrev som bilmekaniker, så man kan være en ordentlig «jentejente» og alikevel ha andre interresser.

 46. Charlotte

  Hei 🙂
  Hva tenker du ang hundene og babyen? Alle jeg kjenner som har hund har trent hele svangerskapet på å venne hunden til babyen med dokker og lyder og trille barnevogn rundt i huset osv. Er jo mange hunder som kan bli aggressive når det kommer et nytt bråkete medlem i familien!
  Lykke til videre i svangerskapet 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg tenker at det skal gå veldig fint 🙂 Begge hundene har vært mye rundt spedbarn den siste tiden, har gått så bra 🙂

 47. Hei, så flink du er som gjør det så fint for jenta deres. Jeg lurte på om du vet hvor gyngehesten er kjøpt? Den var knall fin:-) jeg har lyst på en slik til gutten vår.

  1. Fotballfrue

   TAKK 😀 Den er vintage 😉 Fikk den i gave av storesøster og hennes venninne Stine da jentene hadde babyshower for meg 🙂

 48. Filippa

  Noen FOREspørsler 😉

  * Kunne gjerne tenkt meg et innlegg på vintersko
  * —–«—— på julebordkjoler
  *og sist men IKKE minst et innlegg på vaskerutinene i huset. Tror dette hadde vært et innlegg mange hadde likt 🙂 Flesteparten av leserne dine har vel egen bolig:) har spurt før om det men spør igjen ;))
  Med 2 barn på 6 og 3 syns jeg ofte det kan være litt vanskelig å holde orden og helt
  rent. De får ofte venner på besøk om etterm og da skjer det meste av rote om du skjønner 😉
  Er nok litt som deg ~ får helt hetta om det er for mye rot/uorden rundt meg 🙁 🙁

  Sånn fra en husmir tol en annen 🙂 🙂 Du er så flink til slikt 🙂

 49. Viste dette bildet av hugo til dattera mi (6 år) og hun bare «ÅÅÅÅ, hvem ER det??? Så søøt!»;) hihi.

  1. Fotballfrue

   Hihihi 🙂 Er stygt redd han kommer til å bli misbrukt som dukke om noen år 😉

   1. haha ja, det blir han helt sikkert! Storebroren min pleide å la dukka være hjemme og trillet rundt i gaten med nabohunden i dukkevogna i stede, noe hunden syns var svært stas!

 50. Hva ble snittet ditt da du gikk ut av 10’ende?:-)

 51. Marielle

  Så søt seng! Her i huset er det bare en gutt som løper rundt og leker med alt annet enn det som faktisk ER leker, men har brukt min gamle dukkeseng likevel. I dag står det bøker i den, pent plassert oppå en kommode. Da han var liten hadde jeg plagg han brukte mest liggende oppi den (tynne luer, helsepledd etc). Et tips om du ikke bare vil la den stå alene til pynt fram til da 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *