Bruuns Bazaar

Da er jeg hjemme igjen! Eller, nå er det vel en knapp time siden jeg kom inn døren. Photoshooten varte fra 11-15, og jeg tror faktisk at det ble veldig bra 🙂 Er utrolig spent på resultatet, skal love deg at jeg var et godt stykke utenfor komfortsonen min i noen minutter, men det er utrolig hva du kan bli vant til. Rolf Ørjan er jo uansett så dyktig og profesjonell at jeg hadde lav puls absolutt hele tiden. En god følelse. Det ble en fin blanding av bilder med undertøy, noen med litt mindre, noen tok vi utendørs og noen nærbilder av bare magen. Det var kjempegøy, og jeg kjenner at jeg er veldig glad for at jeg gjorde dette, sikkert veldig morsomt å se tilbake på om noen år.
___________________________________________________________________________________________________________

Grunnen til at jeg ble så sen er selvsagt på grunn av trafikk-kaos på veien hjem, kø og omveier og i det hele tatt. Klassisk Caroline, det skjer alltid når jeg er sliten. I tillegg fikk jeg en hentemelding fra Specsavers på Herkules om at brillene mine var klare, så da måtte jeg selvsagt kjøre omvei helt til Skien før jeg kjørte hjem. Gikk med en time ekstra på bare det, men det var verdt det, for se så fine brillene er, da! Fra Bruuns Bazaar sin nyeste kolleksjon Blir fint med et linseavbrekk nå og da. 


___________________________________________________________________________________________________________

Nei, nå bråker magen min skikkelig her, på tide med middag. I dag blir det gulrotsuppe og i morgen skal dere få oppskriften, den er så god!

– ♥ –

109 kommentarer

 1. Linda H L

  Bedre seint enn aldri men gratulerer så mye med ei babyjente på vei! <3 Det har vært artig å følge deg under graviditeten! 🙂
  Jeg er ei idrettsjente på 34 år og til nå har min idrettskarrière og utdanning vært prioritert men nå planlegger mannen min og jeg barn også (skal forsøke fra nyåret). Håper at jeg også får ett lettvint svangerskap som gjør at jeg kan fortsette å trene og være aktiv underveis som deg 🙂
  Lykke til videre! Du kledde de brillene godt forresten!
  Ps. gleder meg til å se bilder fra photoshooten, kanskje det blir ett nytt coverbilde til bloggen din 😉
  Klem 🙂

 2. Annichen

  Hei, er stadig innom bloggen din, synes den er veldig fin! Lurte på hva brillene dine fra Bruuns Basaar heter?

 3. Så fiiine briller :O De kledde du virkelig!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *