Luksus VS. Budsjett

___________________________________________________________________________________________________________

Da jeg før helgen spurte dere om hva dere helst ville ha luksus vs. budsjett-innlegg på, var det veldig mange som ønsket seg et som omhandlet vesker med god plass. Mange ønsker en rimelig veske som har plass til både bøker og pc, og flere av dere nevnte varianten til 3.1 Philip Lim – Pashli Satchel, som er helt nydelig og også romslig. Jeg er stolt eier av en selv, og til tross for at jeg noen ganger irriterer meg over at passformen på den har falt litt sammen litt for fort, er jeg veldig glad i den. Den rommer mye og ser alltid fabulous ut, uansett hva den matches med. Hadde jeg hatt muligheten til å kjøpe den igjen, ville jeg derimot gjort et annet valg: jeg ville valgt en i shark-embossed materiale fremfor glatt skinn som jeg har, ettersom det glatte skinnet blir fortere slitt, og når den i tillegg er sort, blir den også lett flekkete. Flekkene går av med vann, selvsagt, men likevel. Så det er i hvert fall et tips til deg som kanskje vurderer å investere i en slik. Til deg som ikke har planer om det, men som gjerne vil ha en som ligner – her er litt inspirasjon!

___________________________________________________________________________________________________________

splurge vs. steal / luksus vs. budsjett 

1. michael kors selma large tote bag 2. zara 3. marc by marc jacobs colourblock tote 4. zara 5. 3.1 phillip lim pashli satchel 6. asos.com 7. mulberry 8. asos.com (annonselenke)
___________________________________________________________________________________________________________

Helt like er de ikke, men jeg håper likevel du fikk litt inspirasjon 

86 kommentarer

 1. Tips til hvor man får kjøpt Micheal Kors?

  1. Fotballfrue

   net-a-porter, my-wardrobe og barneysnewyork 🙂

   1. Madelen

    Fant niks og null vesker fra Michael Kors på barneysnewyork.

   2. Nelly.com selger Michael Kors vesker, blant annet 😉 Tror også shopbop selger :))

  2. Zalando.no 🙂

 2. Så var det på tide å stjele litt bilder igjen da. Får ikke håpe noen fotografer drar deg til retten, kan bli dyrt.

  1. Fotballfrue

   Hahhaa! Dette er mine bilder 😉 Foto: Lars-Kristian Eriksen

   1. Sandra

    Mannen din er så flink til å ta bilder!! Men hvordan får dere til å ta de nederste? Kan man redigere det sånn eller burde man ha en hvit bakgrunn? Takk for fint innlegg forresten, troor det blir veskekjøp her i gården! 😀

   2. Fotballfrue

    De nederste bildene er produktbilder fra leverandører / produktsidene 🙂

  2. Jeg tar betalt in natura, trenger ikke ta det til retten 😉

   1. Ha, ha, skikkelig bra komentar Lars Kristian;-))

   2. ElisabethH

    Haha! Sååå bra. 🙂

   3. Jacklinn

    Ehehe .. 😉

   4. Rita Hansen

    Innimellom, ønsker jeg meg slik en «liker» knapp.
    –> Liker <–

   5. Hahah!!

  3. Sååå frekk og hånlig da gitt! Går an å legge frem ting på en litt mer ordentlig måte

   1. Kanskje Anja siktet til produktbildene, for de er kanskje ikke «dine» i den forstand. Uansett ganske tåpelig å påpeke siden du tross alt reklamerer for disse veskene. Det er en ikke-sak. Det blir noe litt annet med de eksempelbildene på sånn gravidbilder man tar hos fotografen du la ut for en stund siden… de burde du ha betalt for. De så ut som bilder tatt av profesjonelle fotografer som lever av å selge bildene sine, og bloggen din er jo et slags magasin som du tjener gode penger på. Kan ikke sammenligne det med privatpersoner som legger ut inspirasjon på pinterest 🙂

   2. haha, dritbra! Lars-Kristian tar så bra bilder at folk tror det er stjelt fra nettet! .. og jeg tipper han får nok av belønning for hans flotte arbeid (pun intended)

 3. Mariell

  Bra innlegg! Var mange fine alternativer. Syns dog den øverste Zara-vesken minner MYE mer om Givenchy Antigona enn Michael Kors Selma, men ser jo du skriver selv at de ikke er helt like 🙂

 4. Hei 🙂 lurte på om du kunne lage ett innlegg om hvordan du var i ungdomstiden 13-17? Litt om hva du likte, hva du gjorde, hvordan du var (rebelsk, treningsnarkoman, o.l).
  Digger bloggen din!

 5. Takk for inspirasjonen. Jeg synes faktisk at budsjett veskene ser MYE, MYE bedre ut enn luksus veskene 😀

  1. Fotballfrue

   Så bra! Det er jo midt i blinken 😉

 6. Hei!:)
  Utrolig fin mulberryveske. Jeg pleier å være relativt oppdatert på mulberry-fronten, men er det en ny modell? Den var utrolig fin i hvert fall. Vet du hva modellen heter? Ser ut som en alexa-bayswater mix.

 7. Så fint innlegg! Nå vet jeg litt hva jeg skal se etter 😉

 8. Caroline

  Hei Caroline, jeg har gått å siklet på Pashli-vesken en stund nå, så takk for tips angående materialet. Er også veldig usikker på om jeg skal velge medium eller stor. Hva syns du om størrelsen? Er redd for at den store blir FOR stor. Hilsen Caroline 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg synes ikke min er for stor, liker at det er plass til litt av hvert, og det er vel derfor den har mistet litt formen tenker jeg, har brukt den som reiseveske x-antall ganger :/

 9. Fant den! Den var jo ikke ny, bare jeg som trodde jeg var mer oppdatert enn det jeg var.. beklager bryet:)

 10. Når jeg går inn på zara koster jo veskene dobbelt så mye enn hva du har skrivd…..?

   1. Margrete

    (Psst….du har skrevet 399,- under den blå også;)

   2. Fotballfrue

    Har rettet det nå 🙂

 11. Ha ,ha,ha, nå fikk jeg meg en god latter;);) den var god Lasse.

 12. Marlene

  Jeg har phillip lim vesken i shark-embossed materiale og er superfornøyd med min:) Eneste dumme er at jeg fikk ripe i låsen etter kun noen dager etter jeg kjøpte den… Har du fått noen form for riper på din?

  1. Fotballfrue

   Ja, er nok noen riper her og der :/ Jeg har vært så flink med den, men det skjer vel likevel :/

 13. Jeg leste innlegget ditt om trening under graviditeten nettop. Jeg driver med opptrening etter korsbåndsoperasjon (..noe som er veldig trist), og jeg tar også utfall med vekter. Hvor mange repetisjoner tar du? Jeg blir veldig andpusten etter å ha tatt noen repetisjoner, blir du også? Hvor tunge vekter bruker du? 🙂

  1. Fotballfrue

   Ikke tunge vekter nå som jeg er gravid, det er Alexander som styrer det, så jeg vet ikke for å være ærlig 😉 Ang. antall rep: Generelle anbefalinger er 7-8 øvelser for kroppens viktigste muskelgrupper, med 8 til 12 repetisjoner 3 sett.

 14. Yaaay! Ser jeg fikk viljen min hehe 😀 Tusen tusen takk for masse flotte tips og inspirasjon. Forelsket meg i budsjettalternativet til Phillip Lim fra Asos. Utrolig flott 😀

  1. Fotballfrue

   Så bra 🙂 Den er jo kjempefin! Likte den veldig godt selv 🙂

 15. Camilla

  Jeg har selv designervesker, men det er en sak jeg ikke har satt meg helt inn i før.. Går de innenfor kategorien dyreplageri?

  1. Er det dyreplageri å spise kjøtt av dyr slaktet på en human måte (med mindre man av overbevisingsgrunner ikke spiser kjøtt)? Det blir jo alltid skinn til overs etter slakt, da er det etter min mening mer humant å bruke skinnet til å lage lær enn å sløse. Lær har vært brukt i uminnelige tider, og så lenge ikke dyret er avlet opp (og/eller slaktet på en inhuman måte) kun for å bruke læret/pelsen må det jo være greit mener jeg 🙂

  2. Veronika

   Ikke alle. Men mangen gjør det!! Ville søkt det opp for sikkerhetsskyld:)

 16. Rebecca

  Hei! Jeg har tidligere sitt at du har Mulberry Alexa, og jeg har også denne. Super digg veske! Men lurte bare på om din er begynt å slite vekk fargen ved låsen? Altså fremme på veska hvor låsen og den «plata» er. Min har nemlig det, men har hatt den i 3 år da og er godt brukt.. i såfall, vet du om det finnes noe som jeg kan ta på for å bevare «metallet» ?

 17. Jeg har den Zara-vesken i helt svart, og den er fin, men tålte ikke PC-bæring særlig godt med skulderreima – den ble ødelagt etter to dager bare. 🙁

 18. Jeg har også vesken fra 3.1 Philip Lim, men i shark-embossed materiale. Jeg er SÅ fornøyd med den 🙂 Har riktignok størrelsen mindre enn deg, for jeg syns den store ble for stor. Mange fine budsjettvennlige alternativer her, da! Spesielt den svarte fra Zara 🙂

 19. Hehe.. For en fantastisk mann du har. Syns dere er veldig flinke til å håndtere negative og fjasete kommentarer. Stå på 🙂

 20. Hei, jeg er en ung leser av deg og har fulgt med utrolig lenge på bloggen din – helt siden du var medlem på blogg.no!
  Uansett, jeg ville bare si at jeg håper du fortsetter med å blogge leeenge. Dette har ikke noe med inlegget jeg kommenterer å gjøre, men jeg måtte bare skrive dette. Jeg vil så gjerne se åssen det går i livet med deres lille, og åssen det blir videre – hvis du skjønner. Jeg ser virkelig opp til deg – spesielt innen trening og kosthold + mote!

  Mvh, Maria 😉

 21. Jeg hadde nok gått for Budsjett 🙂

 22. Jeg går for lux, det holder seg i lengden!

 23. Elsker antrekket øverst til venstre! Kan du linke til innlegget, hvis du har laget et om det før?:)

 24. Ranveig

  Jeg har et spørsmål ang disse «dingsene, strikkene?» man brukte før i tiden til å stramme inn et plagg i ryggen. F.eks løse gensere og jakker, for å få en markert midje. Vet ikke hva disse heter ell hvor man får kjøpt dem. Noen som vet? Link?

 25. Hei 🙂

  Så på et innlegg tidligere at du har begynt å teste ZO Skin 😀 Hvordan liker du de så langt? Jeg vurderer å prøve dette selv, så lurer på om du kommer til å skrive litt mer om disse etterhvert? I såfall vil jeg vente til jeg har hørt din erfaring 🙂

 26. Et lite tips, med mindre det bare er på min skjerm det er sånn; Den rosa skriften du bruker på bildene, vises utrolig dårlig på hvitt. Det blir så lyst at jeg må nærmest bikke skjermen min helt bak for å se hva du har skrevet 🙂 Ellers, fint innlegg! Synes det er kjempefint at du legger ut slike innlegg med luksus vs budsjett, da ikke alle som følger bloggen din har økonomi til å bruke 3-4-5000 kr på ei veske 🙂 Fint å få se alternativer 😀
  Ha en fin kveld videre!

 27. SKJØNNE, herlige, og nydelige Caroline. Du er så flink, glup, vakker og god at jeg blir helt målløs. Digger deg. <3

 28. Syns du er så flink som svarer på stort sett alle spørsmål! (seriøse i alle fall – noe jeg forstår veldig godt) Det tar nok tid og det tenker sikkert ikke alle over når de slenger unødvendig med leppa. Elsket dette innlegget forresten! Bloggen din er virkelig den jeg liker å lese best. 🙂

 29. Så mange fine vesker! Jeg er også imponert over din samboers fotokunnskaper! Skikkelig fine bilder han tar. Likte veldig godt de han tok på den bruen her om dagen, nydelige! Tatt kurs eller selvlært?

  1. Fotballfrue

   Selvlært pluss at vi har lest bøker 🙂 tusen takk 😀

 30. Fin veske fra asos 🙂 Et lurt tips til dere som skal handle der: Velg alltid å betale i pund fremfor kroner! Dette velger en øverst til høyre på skjermbildet. Blir en del billigere slik. F.eks koster den viste vesken 218 norske kroner, men dersom en endrer det til pund blir den £19.99, altså ca 190 kroner (det er dette som blir trukket fra kortet). Dette kan bli en del kroner spart, spesielt dersom en handler for større beløp 🙂

 31. Anniken

  Hei Caroline 🙂 Det er svært sjelden jeg kommenterer blogginnlegg, men nå fikk jeg lyst til å si deg noe. Du er virkelig og fantastisk dame, du er SÅ flink med det du driver med. Alt gjennomføres med en så nøyaktig hånd, man må jo bare bøye seg i støvet! Jeg blir i så godt humør av bloggen som, du motiverer virkelig til å leve en sunnere og «bedre» hverdag. Du er, med hånden på hjerte, det beste forbilde jeg kan tenke meg på det store internett. Du står for dine meninger når det kommer til dyretesting på sminke, pelsbruk..osv, og det må du aldri slutte med! Ville bare si til deg hvor flink du er på det du gjør. Du hører det sikkert hver dag, men ros kan man ikke få nok av. Gleder meg masse, på deres vegne, til desember 🙂

  1. Fotballfrue

   <3lig takk, snille du <3

 32. Så du eier alle disse veskene?
  For et forbruk…

  1. Fotballfrue

   Jeg eier phillip lim vesken 🙂 De andre bildene er produktfoto, og er noe som kan brukes 🙂 Da jeg jobbet i klikk.no praktiserte vi dette, laget samme type innlegg og det var ikke noe problem ift. det å ta produsentenes produktbilder fra nett 🙂

   1. Og likevel forsto dere ikke hvilke bilder hun lenger opp mente?! 😛

   2. Regnet det som opplagt at hun ikke mente produktfotoene, da produsentene sikkert er mer enn glad for at bildene av deres produkter brukes og vises frem av så mange som mulig.

 33. Her var det mye inspirasjon å hente 😉 fint innleg!

 34. Ragnhild

  Så mange fine vesker! Her var det masse inspirasjon 🙂 takk 🙂
  Jeg har ett spørsmål jeg caroline. Hører ikke til innlegget men. Har dere vinskap? Sånn kjøle/svale skap liksom, så vinen blir riktig temperert. Vi her hjemme har tenkt på om dette er noe vi ønsker oss eller ikke. Så da tenkte jeg at kanskje dere hadde det og evt kunne dele noen erfaringer? Og evt merke? 🙂

  Og til slutt, takk for at du gjør hverdagen min bedre <3

  1. Fotballfrue

   Ja, det har vi! Det er gull verdt 🙂 Vårt er fra Candy 🙂

 35. Du, kan jeg spør deg om noe. Det øverste bildet til venstre. (første bildet) hvor har du kjøpt klærne ? Er det en topp og et skjørt, eller en kjole? Syns det så så nydelig ut og jeg trenger noe nytt til jentekvelden om litt ! ;D

  Ha en fin dag 🙂
  Klem!

  1. Fotballfrue

   Det er et skjørt fra bikbok, en topp fra asos og et belte fra gina tricot 🙂 bildet er fra i fjor sommer 🙂 Flere bilder her https://fotballfrue.no/2012/07/17/fridag/

   Ha en kjempefin dag du også <3

   Klem!

 36. Hei!
  Takk for supert og gjennomført innlegg – som alltid! Du er en stor inspirasjon i hverdagen 🙂 Vet du om man må tolle av varer fra Asos? Mener å huske at jeg har tollet av varer jeg har kjøpt derfra tidligere…

 37. Hei,

  Vi elsker bloggen din og ønsker deg all lykke på veien mot barn! Har du noengang tenkt på å ha en Base Shaper til 3.1 Phillip Lim vesken din? Noen ganger kan store vesker bli litt «slouchy» hvis du fyller de med for mye, for å motvirke dette kan du bruke en Base Shaper! Dette er noe jeg dessverre er en synder av så hvis du er interessert kan du bare maile meg eller besøke http://www.designerbaseshapers.com.

  Ønsker deg en fin dag videre!

  Guro

 38. Hva heter Michael Kors vesken? 🙂

  1. Fotballfrue

   Michael Kors Selma Large Tote Handbag 🙂

 39. Hei, har faktisk bestillt den veska fra Asos nå! Kjempelekker! Takk for tipset 😀 De har jo masse annet fint også, og hyggelige priser! 🙂

 40. Hei vakre Caroline,

  Dette var kjempe bra innlegg! =)
  Elsker Michael Kors veske, men har kje nok råd til den… men den veske fra Zara hvor får eg tak i den? For eg klare kje å finne den på nettsiden:/

  Klem <3

 41. Ranveig

  Hvor har det blitt av mitt spørsmål som jeg skrev i går?

  1. Fotballfrue

   Det har du her:

   Jeg har et spørsmål ang disse “dingsene, strikkene?” man brukte før i tiden til å stramme inn et plagg i ryggen. F.eks løse gensere og jakker, for å få en markert midje. Vet ikke hva disse heter ell hvor man får kjøpt dem. Noen som vet? Link?

 42. Ååh jeg elsker phillip lim vesken, den er såå fin !! Den ligger høyest på ønskelista mi, og om litt har jeg spart meg opp til den !! 🙂 gleder meg til å bestille <3 flott innlegg, caroline ! Finnes mange fine vesker på budsjett, så lenge man bare leter litt. Jeg har 3 vesker fra lycke som jeg er super fornøyd med! Den forrige jeg kjøpte fikk jeg rett under 1000-lappen 😉 ha en fortsatt fin dag ! <3

 43. Flott innlegg om vesker :-))

 44. Kristine

  Kan godt anbefale decadent, et danskt merke i en mellomklasse ift pris (decadentcopenhagen.dk).
  Decadent small/big shopper, utrolig glad for min 🙂

 45. Liv-Heidi

  Heisann! Du har vell ikke noe tips om fine julebord- og julekjoler med lange/trekvart ermer? Og absolutt i budsjettkategorien 😉 Ha en fin kveld!

 46. Ranveig

  Synd at ingen gidder å svare, useriøst synes jeg

 47. Veldig stilig bag, shopping uansett hva du skal ha når du kan ta det, flott!

 48. Cecilie

  Jeg ville handlet hos shopbop, de er faktisk en del billigere enn net-a-porter og my wardrobe, i hvertfall de tingene jeg har sett på 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *