Vinn amazing pakke fra sunspa

annonse

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET 

Overskriften sier vel det meste: i dag gir jeg 2 heldige lesere mulihgeten til å stikke avgårde med en kjempefin premie fra sunspa – nemlig sunspa 3day lotion med tanning hanske, skrubbhanske og  sunspa chocolate – den perfekte oppskriften på fin glød og farge før julebordsesongen. Både 3day lotion og sunspa chocolate har vært en gjenganger hos meg siden 2011, så dette er produkter jeg virkelig anbefaler. Alt du trenger å gjøre for å være med i konkurransen, er å like sunspa på facebook heri tillegg til å legge igjen en kommentar under dette innlegget når du har likt siden. Skriv gjerne kontaktinformasjon også. 

___________________________________________________________________________________________________________

informasjon om sunspa 

Sunspa sine produkter er ikke kremer (bortsett fra 3D lotion), men spray med airbrushteknikk som gir en påførsel lik den de bruker i selvbrunersalongene. Fordelene med dette er mange, blant annet at du slipper skjoldete farge på hendene. I tillegg fordeles fargen jevnt og fint på huden, og du unngår ekstra mørke eller lyse flekker. Fargen vil ikke forsvinne flekkevis, men gradvis. Du slipper den typiske “selvbrunerlukten” når du bruker sunspa, den dufter godt når du sprayer den på deg og lukten dagene etter er så og si ikke merkbar. Et digert pluss for dette, lukt etter selvbruning kan være noe av det kvalmeste jeg vet. Sunspa tester ikke på dyr og inneholder ikke parabener.

Dersom det er noe i forbindelse med sunspa sine produkter du lurer på, kan du gjerne spørre i kommentarfeltet, men jeg har skrevet innlegg om sunspa mange ganger, så du skal finne svar på det meste av svar her på bloggen fra før av. I sommer skrev jeg en stor guide med god oversikt over alle deres produkter, sjekk det gjerne ut før du stiller spørsmål, for i dette innlegget finner du både forklaringer og tips til hvordan produktene bør brukes for best mulig resultat. Sjekk det ut her. I dette innlegget finner du også linker som viser før- og etter bilder samt en video jeg har laget for å vise teknikk om påførsel på egenhånd.

___________________________________________________________________________________________________________

I tillegg til konkurranse, kan sunspa tilby alle leserne mine 15 prosent rabatt i hele nettbutikken sin, selvbruner.no. Her finner du absolutt alle produktene deres, blant annet mine favoritter sunspa chocolate og 3day lotion. Det er disse produktene jeg bruker mest, 3day lotion på kroppen og sunspa chocolate i ansiktet og på overkroppen. Alt dette kan du lese mer om her. Sunspa gir også en overraskelse til de 30 første som legger en bestilling i nettbutikken deres. Rabattkoden du bruker er glow15 og denne varer ut 03. november. 

– happy shopping og lykke til – 

1190 kommentarer

 1. likt 🙂

 2. Stine Stensager

  likt det 🙂

 3. Silje Martine Solhaug

  har likt det!!

 4. Guro Rosvold

  likt 🙂

 5. Inger-Lovise Fjellgaard

  Likt det 🙂

 6. Elisabeth Espeseth

  Likt siden! Har alltid villet prøve dette produktet, men har ikke lyst til å betale for noe jeg kanskje ikke er fornøgd med.. Så dette er en super konkurranse! 🙂

 7. Amalie Årseth

  Jeg har likt 🙂

 8. Likt det 🙂 Utrolig lyst på!

 9. Trine Kristiansen

  Woho denne bleikfisen trenger litt farge. Jeg har likt siden:)

 10. Hei
  Har likt siden 😀

 11. Rebekka Martinsen

  Gjort 🙂

 12. alt er gjort! 😀

 13. likt 😀

 14. Likt 🙂

 15. Lotte S

  Jeg har likt siden! 🙂

 16. Kariann Svendal

  Så gøy! Jeg har hatt lyst til å prøve sunspa sine produkter veldig lenge:-) Har likt siden og er med i konkurasen! k.svendal@hotmail.com

 17. Silje Li Røen

  Likt!

 18. Jeg har likt 😀 Har hatt lyst til og prøve sunspa lenge 😀 Så da slenger jeg meg med på konkurransen.

 19. Nicoline Moland

  Likt!

  nicoline10@live.no
  Fb: Nicoline L Moland

 20. Caroline kristine Lerøen

  Likt siden på facebook 🙂 Krysser fingre!!

  Caroline.leroen@gmail.com

 21. Har likt 🙂
  maren.m.g@hotmail.com

 22. Siv Olsen

  Jeg har likt siden. 🙂 siveliv@gmail.com

 23. Likt 😀

 24. Vibeke

  Da har jeg likt siden 🙂

 25. Har likt siden 🙂

 26. Karina

  Likt :))

 27. Mia Ulfsnes

  Er med, og har likt! 🙂

  Mia_ulfsnes@hotmail.com

 28. Camilla

  Done! 🙂

 29. Mathilde Habbestad

  Jeg har likt:) Kastet nettopp den gamle selvbruningen min, så hadde vert utrolig gøy å vinne! 🙂

 30. Mathilde Habbestad

  Jeg har likt:) Kastet nettopp den gamle selvbruningen min, så hadde vert utrolig gøy å vinne! 🙂

 31. Maria Myrland

  Har likt siden! Håper jeg har flaks denne gangen!:)

 32. Maria Myrland

  Har likt siden! Håper jeg har flaks denne gangen!:)

 33. Amalie Sivertsen

  Jeg har likt! 🙂

 34. Har likt siden! 🙂

 35. Åshild

  Har likt siden 🙂
  leraand96@hotmail.com

Kommentarfeltet er stengt.