Outerwear: That military look

(annonselenker) jakke ichi / sko notion 1.3 / veske h&m/ ringer hasla / hatt h&m 

___________________________________________________________________________________________________________

Da var denne ukens siste treningsøkt unnagjort, og jeg er klar for å dra avgårde til Skagerak Arena for kveldens fotballkamp. Når jeg fikk tenkt meg om, er det dårlig av meg å ikke heie litt på Sarpsborg i dag, ettersom de er ganske avhengige av seier nå for å holde seg i tippeligaen, så jeg tror kanskje jeg velger å være litt likegyldig til utfallet, og heller håpe at mannen gjør en bra innsats 😉

Forresten, frem til midnatt får du 15 prosent på boozt.com ved å bruke koden fotballfrue – denne koden gjelder også på allerede nedsatte varer *yey* og heia ODD (+ sarpsborg08)!

59 kommentarer

 1. As usual I can´t believe that you are heavily pregnant because you look so beautiful and slim <3 I like your military coat with the cool cap really!

  Thanks for sharing this wonderful post – wish you a happy and relaxing Sunday evening!

  xx from Bavaria/Germany, Rena

  http://www.dressedwithsoul.blogspot.de

 2. har du et bar tips til shampo og balsam som ikke er testet på dyr for oss med langt hår?:)

  1. Fotballfrue

   tor fan av hempz, alexander sprekehus og moroccan oil 🙂

 3. Cecilie

  Hei søte Caroline! <3
  Du har alltid så nydelig hår, krøllene dine faller alltid så fint. Krøller du det hver morning eller kveld, håret ditt er jo så fint når du våkner også.
  Ville også bare si lykke til med den lille og videre, så glad for at vi får følge deres reise og liv!

  Klem <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Krøller det bare på dagtid 😉

   Klemmer!

 4. Hi Caroline! Your military inspired outfit is truly flawless! I like everything and how you matched, you are a super stylish and charming captain!:) The leather sleeved jacket is super cool, as well as the hat. I want one similar for winter!:) Happy Sunday bella! Kisses! xo

 5. Hei Caroline 🙂 Er altfor dårlig til å kommentere, men ville bare gi deg masse ros for at du alltid finner så fine locations å ta bilder på. Det er en av de tingene som gjør at din blogg stiller i en klasse for seg. Og masse skryt til L-K for bildene, han har virkelig blitt så flink 🙂 Klem

  1. Fotballfrue

   Så koselig å høre, tusen takk, Hanne 🙂 <3

 6. Lykke til til begge lagene og spesielt til Lars-Kristian! 🙂 Kos deg på tribunen.

 7. Vakker og stilig som alltid!!
  Kan jeg spørre om str på jakka?? Så veldig flott ut!! Er den beige eller lys grønn..
  Fin kveld til deg 🙂

  1. Fotballfrue

   Den er veldig lang på ermene, jeg har den i 36, men ville tatt 34 om jeg ikke var gravid 🙂 Den er grønn 🙂

   Klem!

 8. Du er nydelig og har et nydelig hår, men jeg skulle ønske du eksperimenterte mere på hårfronten. Det er så plettfritt og kjedelig ofte. Litt røffere bølger, fletter, slett hår, saltvannshår osv. Er såå mange kule frisyrer, men uansett hva du har på deg har du det samme kjedelige håret.

  Nå hørtes jeg spydig ut, men det er ikke intensjonen min. Du er nydelig. Våg mere!! 🙂

 9. Nydelig er du i all slags outfit….
  Jakken er superkul, hvilken str har du?
  Stor søndagsklem til deg❤

  1. Fotballfrue

   Jeg har strl. 36, men hadde nok tatt 34 om det ikke var for magen 🙂

   Klem!

 10. Karoline

  Stilig antrekk! Og håper kampen gikk bra, tross alt vanskelig valg med å velge hvem du skal heie på 🙂 skal du til haugesund neste helg når Odd spiller mot FKH? 🙂

  1. Fotballfrue

   Nei, da ser jeg den på tv 🙂

 11. Tenkte å bestille en blazer fra boozt, men minimumsbeløpet ble for lite ved bruk av rabatten.

 12. Cathrine R

  Du er så søt, Caroline :)<3

  Takk for rabattkode;-) Håper å finne noe, er så utrooolig lei av alt i klesskapet og føler jeg like gjerne bare kunne gått i pyjamas hver dag :/

  Håper du får en fin kveld søteste<3

  1. Fotballfrue

   Kanskje det er en trøst at det absolutt ikke er unormalt å føle det sånn nå på denne årstiden 🙂 Håper du fant noe du likte!

   Klemmer 🙂

 13. Juliana

  Så fin jakken var på deg Caroline:):) Vi selger den i butikken vår, B.young. Er det ok for deg om jeg legger ut bildene av deg på facebooksiden til butikken ?

  1. Fotballfrue

   Det går fint, link gjerne til bloggen 🙂

 14. Kult antrekk! Heia Lars-Kristian;)

 15. Fin du er 🙂

 16. Nydelige bilder av deg med en fin outfit 🙂
  Jeg ønsker deg lykke til på kampen og krysser fingrene for at Odd vinner selv om jeg heier på Vålerenga 😛

 17. heia 🙂

  Hvor fin du er! Lurer på noe jeg da, har du tenkt å ha noe slags mammapermisjon i starten når hun har kommet? Du må passe på så du ikke sliter deg ut 🙂 Du har vel rett/krav på det som alle andre du og, men kanskje du synes det er vanskelig å ta permisjon? Også lurer jeg på om du ikke synes det er rart at så mange kommer til å følge med den dagen du føder henne? har du lagt noe plan for det? fMan skjønner jo hva som skjer dersom du ikke blogger en dag rundt termin liksom 🙂 uansett, lykke til med alt som skjer! Er også gravid, er så gøy at du er litt før meg, så jeg kan få med meg litt av det du gjør! 🙂

 18. Hei Caroline.
  Hvilken krølltang bruker du? Og hva heter hårfargen frisøren bruker på deg?

  Mvh Sara 🙂

 19. Hei<3 Skal bestille ballkjole snart , så jeg lurte på noe anngående onlineformals.com 🙂
  Måtte du betale toll+MVA/ hvor mye ble det ??
  Og hvor lang tid tar det med frakt ??
  Takk på forhånd:)

  1. Fotballfrue

   Hvor mye det blir kommer an på verdien av kjolen du kjøper 🙂 Jeg har fått alle mine etter et par uker 🙂

 20. Veronica

  Ser du exstension gjennom håret når du har hestehale?
  Er det ekstra arbeid med dem når man skal lage hestehale?

  1. Fotballfrue

   Nei, det synes absolutt ikke, da hadde jeg aldri hatt denne type extension 🙂 Ikke noe ekstra jobb 🙂

 21. Jeg skjønner ikke greia med den hatten jeg..

 22. Så fin du er i militærgrønn!

 23. Du er så flott, du kler jo alt! 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂

 24. Hei, jeg vi bare si at jeg elsker både deg og bloggen din;) Og jeg gleder med utrolig masse til babyen kommer, og jeg har en lillebror på 6månder og det er utrolig gøy<3<3 men det er en ting jeg lurer på, om du kunne hatt en hus video! så du lager en video om hvordan huset dere ser ut??? Det hadde vert veldig fimt, for jeg elsker stilen din gmjeg har så lyst å se de i stedefor å bare se det på bilder:)klemklem

  1. Fotballfrue

   Skal tenke litt på det 🙂

   1. Åååh, det hadde vært kjempe gøy å se da!! Jeg å elsker stilen din, kunne flyttet rett inn uten å gjort om på noe!! 🙂 Du ser smashing ut, som vanlig!! 😉

 25. jeanette

  Fine deg, ønsker deg en fortsatt fin søndag!:-)

  Dette må du bare se:

  http://www.boredpanda.org/wengenn-in-wonderland-sioin-queenie-liao/

  Utrolig søtt, og hun må jo bare sitte igjen med så mange fine bilder av barnet sitt! 😀

  1. Fotballfrue

   Hihi 🙂

 26. fortvilet

  Heia!
  jeg elsker bloggen din og du gir meg så utrolig mye motivasjon! Bare utseende ditt og alt du har fått til! det er så imponerende!
  Jeg pleier å «flykte» fra hverdagen, når jeg klikker meg inn hit. etter uttallige dager på sykesuset så er det så fint å ha ett lite «lys» å se frem til for hvert innlegg.
  jeg er en 16år gammel jente (snart 17) som har fått diagnosen ME- kronisk utmattelses syndrom. Jeg har vært syk i over 1 år. Før var jeg en positiv jente som var oppe før 5 om morgenen for å rekke en treningsøkt før skolen, hadde 5.8 i snitt og livet smilte! men nå som jeg er syk, er jeg lykkelig dersom jeg kommer meg opp av sengen 1 gang i uken… eller klarer å gå til andre siden av rommet uten å besvime. Det jeg egentlig ville si er at du hjelper meg på en måte gjennom hverdagen, det er jo så klart utrolig vanskelig som ungdom å vite at du sover bort hele tiden din mens alle er ute på fester eller andre forsamlinger. men etter jeg har blitt fast leser av deg så går det liksom litt bedre om du forstår ? Jeg lurte egentlig litt på om du hadde hatt lyst til å skrive ett lite innlegg om denne sykdomen ? det er ikke så mange som vet hva det er og det hadde betyd så utrolig mye dersom d hadde gjort det, da hadde jeg følt at jeg ikke «bare var en i mengden» men at du faktisk viser at du bryr deg om leserene dine!<3 selv om jeg har sett at du virkelig gjør det! Må også bare ønske deg masse lykke til med den lille ! stå på du er god!<3
  klem!

 27. Så i et innlegg hvor du lurte på hvordan Upcloseandstylish så ut. Søk på: Malin Bergfors 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk 🙂

 28. Hei 🙂

  Er det slik at jeg ikke får brukt rabattkoden, siden jeg ikke handler for mer enn 499,- ?
  Får opp denne meldingen når jeg prøver å bruke koden du har oppgitt: «Minimumsbeløpet for å bruke rabattkoden er ikke desverre ikke oppfylt».

  1. Fotballfrue

   Jeg har fått beskjed om at minimumsbeløpet skal være 200,- så det var rart :O skal sjekke opp!

   1. Ikke din feil, men Kjedelig at det ble sånn, ettersom koden kun varte frem til midnatt :/

 29. Ida Beate

  Jeg elsker stilen din

 30. Om vi alle kunne se så bra ut når vi var gravide, gitt 😉

 31. Jeg synes du er så vakker og classy, jeg. Vært en stund siden jeg var innpå bloggen din, og jeg så virkelig ikke at du var gravid på en plass før du spesifikt nevnte det i et innlegg. Du er så søt, jeg vil bare gi deg en god klem! <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for klem <3 Sender en i retur 🙂

 32. Og om du har brukt Mast volum 2 eller 1 her? 🙂 Bruker du noengang fremdeles volum 1?

  1. Fotballfrue

   Har brukt 2 🙂 Bruker sjelden 1 nå, liker at de er litt større 🙂

 33. Hei!
  Jeg skal til London neste uke, og har derfor lyst å ordne neglene mine der.
  Har du noen gang vært på neglesalong i London som du kan anbefale? 😉
  Lykke til videre med den lille i magen! Det er så utrolig spennende å lese om henne- så du må bare fortsette å skrive om den lille 🙂

 34. Du er så nydelig Caroline – kjempefint outfit!

  Ha en nydelig mandag og nyt den ekstra timen – hihi! 🙂

  stor klem

 35. Oh my god! Elsker den jakke/kåpen 🙂

 36. The perfect coat for this fall! Gorgeous outfit! 🙂

 37. Michelle

  Elsker stilen!!! <3

 38. Så hyggelig å se du gjør det Minituren liker best. Små turer i naturen, mangler bare det å ha med barn så er det helt perfekt.

  Hvor er de flotte bildene tatt og hvem har tatt de?

  Hilsen Minituren

 39. Du ser så smuk ud som altid, og jeg ELSKER din frakke 🙂

  /Tine
  http://solastdecadeblog.blogspot.dk/

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *