Christmas comes early

God søndag! Jeg startet dagen med å åpne pakker 
___________________________________________________________________________________________________________

 christmas comes early 

Jeg var nemlig på posten og hentet pakker i går, og må bare rette en takk til alle som sender både Lars-Kristian, meg og babyen så mye fint. Alt fra pr-byråer til privatpersoner – tusen takk! Håper jeg får muligheten til å vise alt frem på bloggen i tiden fremover, men hvis ikke skal dere vite at jeg blir så glad hver eneste gang, og at ting blir satt veldig stor pris på Akkurat dene pakken var fra tre skjønne jenter som jobber i bonaventura sales og den skjønne luen er fra knitwits.

___________________________________________________________________________________________________________

hummel tempel set 

Dere, for en følelse at klokken blir stilt, elsker å ha muligheten til en time ekstra. Annerledes når det går motsatt vei, det er bare stress. Vi våknet i hvert fall ikke av oss selv før klokken var over ni, og da var den bare åtte – så deilig! Nå er frokosten i magen og p3 søndagsmorgen er på i bakgrunnen, så skal jeg bare bli sittende her og jobbe frem til jeg må ordne med ferdig til kamp i kveld. I dag er det barndomsbyen Sarpsborg som er Odds motstandere, men jeg heier jo selvsagt på Odd! Ingen tvil om det, jeg har jo uansett aldri vært noen særlig patriot når det kommer til sport, det skal jeg innrømme.

Den fine joggedressen min er forresten fra hummel og getinspired – sponset. Utrolig myk og god, så denne har garantert plass i sykehusbagen *hehe* Jakke her og bukse her.
___________________________________________________________________________________________________________

– nyt fridagen – 

88 kommentarer

 1. Skatter du på alle gavene du får?

  1. Fotballfrue

   Ja, skatter av alt jeg beholder.

   1. Miss M

    Helt sykt igrunn at man må skatte på gaver .. Hvordan vet man verdien av det man får, og vi andre skatter jo hverken av julegaver eller bursdagsgaver.. utrolig kjedelig at om noen av dine venner ønsker å gi deg en gave til den lille så må du skatte av det.. Norge ass….

    Skattevesenet har jo heller ingen kontroll på alt man får av gaver heller, merkelig system!

   2. Kristine

    Ja, er helt enig!
    Men gaver fra venner og familie tipper jeg at kanskje ikke skattes av? Det er jo noe HELT annet enn f.eks sponsede produkter!

   3. Fotballfrue

    nei, det må ikke skattes av 🙂

   4. Fotballfrue

    jeg må ikke skatte av gaver fra venner, men gaver jeg får tilsendt som disse. synes det er ganske kjedelig, men sånn er det jo bare 🙂

   5. Hvorfor er det kjedelig? Dersom du ikke ønsker produktet, slipper du å betale skatt. Det er vel rimelig at dersom du beholder en av disse «gavene», så skal du skatte av dette? :-O

   6. Kan vel synes at det er kjedelig, selv om det er rimelig?

   7. Jeg synes det er helt rett og rimelig at fotballfrue skatter av gavene hun får i likhet med alle andre arbeidstakere og selvstendig næringsdrivende i Norge. Vi har et skattesystem der slle skal bidra til fellesskapet, det virker kanskje kipt/urettferdig osv fordi gavene som blir gitt til bloggere er av mer personlig karrakter. Men det er i prinsippet ikke noe anderledes enn de gavene eller godene (firmatelefon/firmabil/treningskort osv.) som alle andre arebeidstakere skatter av. Likhet for alle.

   8. Kristine

    Det å skatte av blogg gaver er helt HULL I HODET spør du meg. Dersom folk tror at det å blogge er en ENKEL jobb, tar de helt feil. Det tar garantert mye mer tid enn mange hundre prosent stillinger(35,5 timer uka er f.eks en fulltidsjobb i turnus). Jeg har i alle fall ikke fått beskjed om at jeg må skatte av julegavene jeg fikk på jobben der jeg jobbet før. Firmabil og firmatelefon er noe helt annet enn en «mindre» gave. Greit at denne bloggen er stor, og at det tjenes mer enn for mange andre(kan jeg iallefall tenke meg). Irriterer meg at det skal skattes av alt mulig hele tiden.

 2. Det er så koselig med overraskelser i hverdagen! Ikke minst når det er noe som vil komme til glede for alle tre og som dere kan slippe å stresse med å kjøpe selv. Det er jo bare utrolig hyggelig, og forståelig nok en stor glede 🙂 Hummeldressen så veldig god ut, og gaven var også søt! Ønsker deg en fin søndag 🙂

  1. Fotballfrue

   veldig hyggelig, jeg blir som et barn hver gang det kommer noe uventet :p tusen takk, det samme til deg 🙂

 3. You do it right! Christmas will be here indeed very soon, I was first remembered on Christmas this year when I began to order due to my job as a purchaser advent calendar 🙂

  Happy Sunday for you!

  xx from Bavaria/Germany, Rena

  http://www.dressedwithsoul.blogspot.de

  1. Fotballfrue

   happy sunday 🙂

 4. karoline

  kommer vi til å få se ugla di :)? og hvor mye har du tenkt å vise:) er 15 uker på vei heldig du er som kan snart se din lille 🙂

  1. Fotballfrue

   det vet vi ikke ennå 🙂 gratulerer så mye!

 5. Neste år kommer du til å forbanne den hersens klokka! Snuppa mi var oppe kl 4.30 i dag! Grr. Hehe :p bedre mot sommertid, for da «sover hun en time lengre» :p

  1. Fotballfrue

   haha :p håper du får sovet i løpet av dagen 🙂

 6. Kristine

  Hei Caroline! Moro med fine ting til den lille jenta!
  Har du pakket sykehusbagen enda? Kan vedde for at det er mange som lurer på hva du skal ha i den 😉 Kan du ikke lage et innlegg om det? Kanskje det kan være til inspirasjon for andre vordende mødre, dessuten er det jo alltids greit å ha bagen pakket i god tid. Du som er så strukturert er nok i god gang med tankeprosessen for hva som skal opp i der 😉

  Lykke til i den spennende tiden fremover! 😀

  1. Fotballfrue

   jeg lager et innlegg om det 🙂 tenker å pakke den ca. 2 uker før? det burde vel holde? man vet aldri, men 😉

   tusen takk 🙂

   1. Anbefalet at du gjør dette 1mnd før. Alt kan skje. Fikk lin førstefødte 9dager før termin

   2. Christine

    Gleder meg til å lese inlegget ditt om sykehusbagen!
    Selv pakket jeg min bag ca 2 mnd før fødsel fordi jeg ville være sikker på at jeg fikk med meg alt og kunne legge til ting etterhvert.
    Et godt tips er å pakke med et godt og varmt teppe dersom babyen skulle trenge det. Sykehuset hadde bare dyne og bomullstepper. Denne gangen har jeg allerede begynt å tenke på pakking av bagen og jeg er bare i uke 13 🙂

    PS: Mye av det du tror du kommer til å trenge, kommer du nok til å tenke var helt tullete å ta med i etterkant 😉

   3. Fotballfrue

    Takk for tips! Jeg trodde vi fikk teppe på sykehuset jeg, men da pakker jeg med et i tillegg 🙂 Er det forresten lurt å ha en bag til babyen og en til meg selv, eller å ha alt i en? 🙂 Må jo spørre 😉

   4. Jeg ville pakket en til deg og en til babyen.. det gjorde iallefall jeg.. lettere for pappaen og finne fram klær til babyen om man selv ikke er helt I form 🙂 et varmt teppe og tynn ull lue er et must, når minste mann her ble født hadde hun så lav temp at hun matte pakkes inn I alt jeg hadde med av ull og låg med varmeflaske ett par timer. Nøstebarna teppet et fab og mine broker det ennå, selv når de er blitt store.. 🙂 Masse lykke til, alt faller på plass og du vet akkurat hva din baby trenger 🙂

   5. En får låne tepper på sykehuset ja. Men det er bomullstepper. Jeg liker best tynne strikketepper av ull 🙂 Jeg hadde en bag med mine ting, og en liten til babyen. Men det var bare for å ha litt mer orden i det 🙂 Anbefaler ikke å ha bodyer som en må tre over hodet på sykehuset, bedre med omslagsbodyer 🙂 En får jo låne det også på sykehuset, men syns det er litt kjekt med egne klær. Er somregel litt slitt det som er på sykehuset.

   6. Magdalena

    Hej,
    Hej fina Caroline,
    Du får låna ett teppe på sjukhuset. Kan hända du må be om ett men de har det absolut och du behøver inte mer än bomullsteppe på barsel avd. Det är varmt och gott där men det kan gott hända du vill ha ett när du reser hem.
    Mitt råd är att inte ta med så mkt av privata kläder och dyner, tepper, kosedyr osv till sjukhuset med tanke på att det är en helt annan bakterieflora på sjukhus än det är hemma och många av de bakterierna som florerar på sjukhuset ønskar du dig inte hemma. Det är ju därfør vi på sjukhus inte går i privata kläder.
    Jag personligen hade bara en stor väska med mig med behagliga kläderoch skor (flipflops som du antingen slänger eller desinfiserar) till mig och babykläderna som hon skulle ha på sig när hon reste hem. De dagarna du är på sjukhuset är det greit att bara använde sjukhusets babykläder som du senare lämnar kvar när du åker hem. Är det något du skulle glømt så kommer ju LK att vara hemma också. Han har ju inte lov att vara på barsel 24 timmar i dygnet, desvärre:-(
    Lycka till med de sista veckorna och med fødseln! kommer gå galant!

   7. Camilla

    Pakk i en liten trillekoffert, da er det lettere å se hva man har både til deg selv og babyen

   8. Christine

    Jeg pakket en liten bag til meg, en liten til gullet og en t-skjorte og undertøy til min kjære i tilfelle han fikk overnatte. Min baby var litt kald og måtte låne lue til far fikk dratt hjemom og hentet et hjemmestrikket ullteppe. Så et godt og mykt ullteppe er så mye bedre enn de kjedelige sykehus teppene. Bedre på bilder gjør de seg også 😉

   9. Rødhette

    Jeg pakket en bag med klær og toalettsaker som jeg regnet med jeg trengte på fødestua (pluss et klesskift til samboeren), og en bag med det jeg og den lille trengte til resten av oppholdet.
    Jeg hadde lagt det meste klart på senga på gjesterommet, og det endte med at samboeren måtte pakke for meg mens jeg sto med heftige rier, dårlig planlegging :p

   10. Mitt heteste tips (som jeg ikke gjorde med nummer en, men klok av erfaring gjorde med nr to) er å ha én fødebag (bag/veske) og én barselbag (bag/trillekoffert). Ellers blir det så fryktelig mye å dra på inne på føden, som man ikke trenger å ha med inn dit. Mitt tips er å ha et skift til deg og babyen pluss annet du tror du trenger under fødsel i fødebagen, og så ha resten i i barselkofferten som far henter i bilen når dere har kommet til barselavd.
    … også må jeg få komme med et par tips, de var iallefall gull verdt for meg: ta med innesko som du får på deg uten å bøye deg ned. Gull verdt, særlig med min første som kom med keisersnitt. Veldig mange fryser på føttene rett etter fødsel eller keisersnitt, da er det godt med ullsokker:-) og til slutt: man svetter noe helt enormt det første døgnet på barsel. Husk nok skift;-)
    Lykke til Caroline, får masse gode minner når jeg leser om redebyggingen din, håper å få gjøre det enda en gang selv
    🙂

   11. Fotballfrue

    Tuusen takk for tips 🙂

   12. Carrie

    Med min førstefødte tenkte jeg også som deg «14dager bør vel holde». Lillegutten kom til da jeg var 36+4, å såå frustrende å måtte sende mannen hjem for å pakke. Sykehusoppholde kunne irritert meg mindre, om jeg hadde fått plukka med både klær,toalettsakee til meg seg og baby selv. Haha

   13. Elisabeth

    Pakk litt før det du. 🙂 Jeg fødte 18 dager før termin med min førstefødte. Og alle i min familie har gått over tiden, så var sikker på at jeg også skulle det. Men den lille ville ut litt før da. Ville nok i hvert fall pakket 3 uker før termin. Det sies jo at å føde 3 uker før eller 2 uker etter er til termin. Så alt er mulig. 😉 lykke til.

   14. Kristine

    Det blir morsomt å lese hva du har oppi der.

    Jeg tenker det holder med 2 uker, men kan jo alltids komme før.

    Vet bare at jeg sikkert hadde begynt å pakke allerede når jeg var halvveis eller noe. Jeg elsker å styre og stelle med sånne småting når jeg gleder meg til noe. Pakker gjerne bag til ferie et par ukers tid i forveien og jeg, syns det er halve gleden! 😀

 7. Det viser bare hvor mange gode mennesker det finnes der ute og som tenker på deg som blir mor for første gang <3 Jeg er så glad på dine vegne, og gleder meg til den dagen du blir mor til det jeg vil tro blir det skjønneste jeg har sett!

  Kos deg masse på kamp og heia Odd 😀

 8. Så koselig med gaver.
  Fikk gave i posten jeg og. Like gøy hver gang, selv om jeg har kjøpt og bestilt det selv. He-he
  Blir spennende å se hva du har fått, om du legger ut bilde.

 9. Marenjulie

  Åå, du kommer til å bli en perfekt mamma!
  Blir så glad av å se hvor fint dere gjør det for babyen, Caroline! 🙂
  Lykke til videre med fødselen!

 10. Hei

 11. Hei!
  Jeg skriver særemne i norsk, og skriver om hvilke(n) verdi og funksjon personlige blogger har for både leseren og forfatteren!
  Jeg ønsker gjerne å vise til din blogg som har så mange lesere, og utifra dette og kommentarene virker det som du er en inspirasjon for mange.
  Jeg lurte på hvilken verdi og funksjon bloggen har for deg?
  God søndag!

 12. Har du tenkt på hvor du skal føde?:) blir det sykehuset i Skien eller skal du føde hjemme?:)

  1. Fotballfrue

   Ja, det blir på sykehuset i Skien 🙂

 13. For en fin start på søndagsmorgenen! Blir helt tullerusk av å stille klokken jeg, spesielt fordi jeg ikke visste om macen og iphonen hadde stilt seg selv da jeg våknet, så jeg skjønte ikke hva klokken var, haha. Nå vet jeg hvert fall til neste gang at begge deler stiller seg selv 🙂

  1. Fotballfrue

   Haha, jo de stiller seg selv! Greit å vite 😉

 14. Så skjønne lesere du har! 😀 Vil du forresten anbefale «mamma for første gang» av Gro Nylander? Jeg har fra før av «snart mamma,» men vurderer om jeg skal kjøpe flere.. Kanskje du har noen anbefalninger?

  Klem:)

  1. Fotballfrue

   Ja, jeg synes den er veldig bra 🙂 MYE nyttig om amming, selv om hun romantiserer det hele veldig, liker jeg det 🙂

   Klemmer!

 15. Kristin

  Kjempefin joggedress 🙂 Hvilken str har du i den?

 16. Hei Caroline, håper dere får en herlig søndag. Lille prinsessa her tok morgen 05.45, men siden jeg ikke var klar for det, tok mormor og morfar henne den første timen. Fantastisk bra tidspunkt å reise på helgebesøk, hehe 😉

  Ser du skriver at du planlegger å pakke baggen 2 uker før, vel pakk den ferdig i uke 36 er mitt råd. Noen ganger kan mini finne veien ut allerede i uke 37. Og da kan du også kose deg med å pakke den i uke 36, for plutselig kan det være noe du mangler 😉

  Jeg fikk selv 5 dager før termindato, men venninnen min måtte pakke baggen samme dag som ungen kom, altså full av rier. Da ungen fant ut at uke 37 er passende tidspunkt 😛 =) Man vet aldri !

  En riktig god søndag til dere alle fem 🙂 <3

  1. Fotballfrue

   Uæ, allerede til uken? Det føles så tidlig, jeg er overhodet ikke klar :O Jeg venter på noen ammebh’er jeg har bestilt online, de må komme først, hehe 😉

   Klemmer din vei!

 17. Vi hadde akkurat besøk av en av damene fra BonaVentura på apoteket hvor jeg jobber, og hun demonstrerte den nye pumpen + smokkene med mere.
  Veldig smart med hvor lett alt er å sterilisere, pluss oppbevaringsboksene som smokkene kommer i. Ikke dumt.
  Elsker joggedressen, og søndagsstemningen på bildene <3
  Ha en flott søndag videre!

  1. Fotballfrue

   Så kjekt å høre 🙂 Tusen takk, god søndag videre til deg også 🙂

 18. Er det mulighet for en videoblogg? Du er fantastisk Caroline !

  1. Fotballfrue

   ligger videoblogger ute her: http://fotballfrue.no/category/video/ 🙂

   Klem!

 19. Eliseness

  Pakk nå. !!Anbefaling på babyverden er å pakke Ca 4-5 ukerfør. Med min første gikk vannet 3 uker før. Det er ikke da man tenker på å pakke kofferten og veldig glad jeg hadde alt klart. Pakket alt til meg og lille i en tillekoffert. Du får helseteppe på sykehuset men har du f eks et hjemmetrikket babyteppe( ull) så ville jeg pakket ned det. De vil gjerne ha det varmt og lunt den første tiden. Helseteppet brukte jeg til å lage en liten pølse rundt hodet/ senga. Det anbefalte de på sykehuset. Ha en fin søndag fine du:)

 20. Even though you look always beautiful and classy, I miss you in blonde hair. 🙁

 21. Dagen i dag skal bare brukes til avslapping! Hadde en laang dag i går, som endte med en laang tur ut på byen, heldigvis blir jeg ikke fyllesyk! 🙂

  Skjønner at det er kjedelig å skatte av gaver, regner med at det er mer tidskrevende enn «vanlig» tabelltrekk.. :/

 22. Hvilken størrelse har du i den joggedressen ?

  1. Fotballfrue

   xs i overdel og s i underdel 🙂

   1. 🙁 utsolgt. takk for svar

 23. Du lurte på angående bagen om dere skulle dele, jeg hadde alt i en. Første gang var jeg på sykehushotell (Ullevål) og der måtte man ha med det meste selv. Andre gang gjorde jeg det samme, skiftet over til «våre» klær fordi jeg likte det best og da ble hun mer «min» og ikke en i rekken. Tepper og alt fikk vi begge steder.

  Første gang hadde jeg med Aquarius i bagen, for det tenkte jeg var smart. Menne…. jeg visste jo ikke at jeg reagerte med å føle at det var seigt slim å svelge under en fødsel. Fødsel nummer to var med isvann i glasset i badekar med varmt vann og svak saft etterpå for å få litt kjapp energi.

  Purelan er flott å ha i bagen. Om du skal amme kan ting bli litt sårt. Dessuten er lufta tørr på sykehuset og jeg sverger fortsatt til Purelan på leppene fremfor f.eks Eight Hour Cream som jeg personlig smaker og lukter høgg.

  Smukk. Ta med smukk. Jordmødrene hater det. På nummer to hadde jeg den i bagen. Ferdig snakka. Min unge. ;))

  Og til deg: Store gode SORTE truser. Du får nettingtruser men jeg lover… om du føler deg usexy etter en fødsel så hjelper ikke disse på…. husk at du skal ha plass til ting og tang, kjøp gjerne en størrelse større enn det du tror, kast de etter en uke. H&M har billige «overgangstruser».

  Ammegenser eller trøye (gjerne trøye på sykehuset, ofte varmt på føden). Magen er som regel ikke like smekker dagen etter, jeg likte ikke å flashe min selv om de andre gjorde det. «Holdt på verdigheten» så godt jeg kunne. Hehe.

  Nå nærmer det seg, lykke til!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for tips, dette kommer godt med! Haha, smokk it is! Tenkte litt på å ta med sånn sportsgele, håper ikke det er like kvalmende som aquarius :O skjønner nemlig tanken din ang. slimet :O

   Ja, herlighet! Ikke lenge igjen nå 🙂

   Klemmer!

   1. karina

    Anbefaler at du venter med smokken til du er komment skikkelig igang med ammingen. Gir du smokk før den er komment skikkelig igang kan det hende babyen ikke vil ta puppen ordentlig. Det er derfor di på føden ikke liker at man tar med smokk

 24. Liker kaffékoppen din, har lik selv og den blir med over alt på morningen 🙂

 25. Hei hei jeg vil ønske dg lykke til fremover:-) jeg pakket bagen min for tidlig ingenting passet da jeg var der . Det eneste jeg skulle ønske jeg hadde var is pakker , i stede for å fylle hansker med is . Det høres sikkert ut som et merkelig tips hehe. Du har en fantastisk tid i vente, å du vil få råd fra allt og alle men til slutt er det deres barn . Kos dere

 26. Er så mye rart folk skriver..

 27. Ah, den fødebagen…
  Min lille bestemte seg for å komme 5 dager før termin. Jeg hadde ikke pakket bagen. Riene startet midt på natten, men dro ikke på sykhuset før 12 timere senere. Var i kontakt med fødeavdelingen på telefon et par ganger. Andre gangen spurte jeg om jeg kunne komme opp en tur, og da de svarte ja gikk jeg ned og pakket bagen i ro og mak. Ut i bilen, og 5 minutter etterpå kom riene tett 🙂
  Fødte i Skien. Fantastiske folk der, kunne ikke bedt om en bedre opplevelse!
  (og alt jeg trengte hadde jeg med meg, så kommer nok til å være like avslappa neste gang med den bagen…)

 28. Du har sakt at krøller er finere dagen etter, hvordan ligger du med håret om natten?
  Hvordan ligger du til vanlig med håret om natten?

  1. Fotballfrue

   Ligger bare med det løst eller i flette 🙂 Akkurat mast vol. 2 er finest samme dagen synes jeg, men mast vol1 er nesten finere dagen etter 🙂

 29. Hvordan gjør du det med ammingen i forhold til silikonen?

  God søndag 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg har ikke silikon, så det er ikke en problemstilling for meg 🙂 Pussig at du bare antar det.

   1. elisabeth h

    dette er andre gang jeg har sett at noen bare går ut fra at Caroline har silikon, forrige gang ble det vel sagt fra ganske klart at øket bryststørrelse er en gangske cå vanlig «bi-ting» ved graviditet. 🙂
    Men for de som lurer på om det går an å amme med silikoninnlegg, så er svaret JA. Hvertfall hvis de er lagt inn i de senere årene (bedre proteser, bedre innleggsteknkk osv.)
    Gleder meg over hvert innlegg fra deg,–og jeg pakket også bag ca 3 uker før termin, selv om begge mine kom presis på termindatoen!

   2. Mariell

    Du får ta det som et kompliment, Caroline 😉

   3. pussig det der.. skulle til å kommentere det samme som Elisabeth her oppe.. dette er andre gang jeg ser at folk hare antyder det helt ut av det blå, og ikke stiller et lite «du har det, ikke sant!?» spørsmål ved det en gang xD men ja, du får ta det som et kompliment at folk tror du har betalt i dyre dommer for noe du har naturlig

 30. Så hyggelig med disse gavene da 🙂 Kan tenke meg de er spennende å pakke opp :)! Ulltepper har vi på barsel,tykke,tynne,alt etter som behovet er der 😉 Ha en fortsatt fiin søndag,vakre høygravide Caroline :))

 31. Ja, kan ikke du legge ut hva du har med i sykehusbagen? 🙂
  Jeg pakka min ca. 4 uke før siden alt kan skje når man er så nærme.:)

  En god dusjsåpe som ikke lukter sykehus gjør forøvrig susen for å føle seg litt «renere» etter fødsel. Varme tøfler og god «tjokkelesta» er også veldig godt å ha. 🙂

  1. Fotballfrue

   Jo, det kan jeg! Takk for tips 🙂

 32. Madeleine

  Så koselig med gaver! Og så mye fint! Kan tenke meg det er stas :):)
  Ja, i dag var det utrolig godt å få en time ekstra. Det passa godt på en avslappende søndag! 🙂
  Ha en fortsatt fin dag!

 33. Ååå så morsomt med gaver 🙂
  Jeg lurte på en ting 🙂 Jeg og kjæresten skal på vår første ferietur sammen til sommeren, og har tenkt oss til Hellas. Vi tenkte å først dra til Santorini siden vi har hørt så mye bra om det, men siden det ikke er noen ordentlige strender der tenkte vi å dra videre med ferge til Karpathos. Dere var jo der i fjor sommer, og jeg lurte på om det er et sted dere bil anbefale for et ungt par? Og er det sandstrender, eller rullestein?

  Lest bloggen din siden januar 2010 🙂 Klem 🙂

 34. Kan ikke fatte og begripe hvorfor privatpersoner driver og sender gaver til Caroline som er istand til å skaffe seg alt hun trenger. At div firmaer ønsker reklameplass er jo noe annet, selv om jeg ikke umiddelbart ser reklameverdien i det..

  1. neish det er jo bare søtt.. fans som sender gaver til sitt idol sikkert, og det er sikkert veldig koselig for Caroline

 35. Koste meg med den boka i vår 🙂 masse fine tekster og tips som har kommet godt til nytte! Kos deg med fine magen siste måneden fine du 🙂

 36. Kjempe fin kosedress! Ha en fin søndag vidre;)

 37. Mitt beste tips til sykehusbagen er en drikkeflaske med tut. Er ikke så praktisk med glass når man helst vil oppholde seg vannrett!
  Lykke til!

 38. Så heldig du er som får ting 🙂
  Det fortjener du virkelig mye 🙂
  Den joggedressen så sinnsykt god ut 🙂
  Lykke til på kamp 🙂

 39. Katrina

  Hei igjen:) liker utrolig godt bloggen din for tiden. Akkurat helt perfekt blanding av mote, skjønnhet og ikke minst graviditeten:)
  Jeg lurte bare på hvordan det gikk med testingen av de nye hudpleie produktene. Om du fremdeles vil anbefale O.H el det nye merket?

  Lykke til med den siste tiden og takk for all inspirasjonen du gir oss. Klem Katrina

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂 Jeg er veldig fornøyd med zo skin, kjente at jeg trengte en forandring, men kommer til å bytte til Ole Henriksen igjen i fremtiden tror jeg, mye pga. prisene 😉 Har ikke brukt zo skin lenge nok heller, må gi det noen uker til 🙂 Skal tilbake til salongen for en check up snart 🙂

   Klemmer!

 40. Så gøy med masse pakker , heldig er du da 😀

 41. Hei,

  gratulerer med graviditeten. Gled deg til fødsel, det er en fantastisk opplevelse. Ser du har fått mange tips om hva du trenger å ha med til deg og den lille. Anbefaler dere å pakke en egen bag til mannen også. Vi hadde med ekstra skift til han også, så han slapp å stresse hjem for å ta seg en dusj/skifte. I tillegg er det veldig varmt på fødestuer (så ikke babyen skal fryse når den kommer), så mannen min var sjeleglad for at han hadde med en tynn, god bukse og slippers. Også veldig lettvint når han måtte hjelpe til med både varm dusj og bad:-)

  Utrolig kul joggedress. Var inne på GetInspired å så på de, men de ser veldig lyse ut i fargen, mens din ser svart/grå ut? Er det den samme?

  Mvh,
  Silje

 42. Tull til dere som sier det er «rett og rimelig at hun skatter» .. Det er jo gaver som er sendt for å glede. D er jo ikke privat personer som privat personer sender fordi de synes det er kosligt. Folk blir jo sponset i hytt og gevær. Må man skatte av d og? Skjønnet d ikke. Synes d er veldig trist! Uannsett hvor mye penger hun/du tjener på bloggen eller ellers. En gave er en gave! Må de som får gave fra frelserarmeen skatte? Noope

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *