Happy Saturday

God morgen
___________________________________________________________________________________________________________

Her står jeg på tampen til å dra i gang med dagens treningsøkt. Lars-Kristian skal, så hvorfor ikke? Kjenner det godt i beina etter både både leg curl og utfall med vekter i går, så det blir bare å løpe en liten halvtime, tøye godt ut og gjøre knipeøvelser *knis* men seriøst, satser på de kommer godt med i etterkant av alt som snart skal skje. Gikk gjennom en del av bildene som skal brukes i forbindelse med treningsinnlegget som kommer på mandag, dette er et av dem. Denne øvelsen kjører vi hver eneste gang!

Fikk ikke sovet i natt, og tenkte på at det er altfor lenge siden jeg har delt treningsmusikk med dere! Det var en periode jeg druknet meg i the vampire diaries, orange is the new black og pretty little liars på iPaden mens jeg trente, så det var dårlig med musikk på øret, men ettersom jeg har tatt igjen alle seriene og venter på nye episoder, har jeg fått noen nye musikkfavoritter de siste to-tre ukene. Disse er 5 på topp, er ikke lei helt ennå, men begynner å bli:

___________________________________________________________________________________________________________

music for workout

Ellers hadde vi en kjempekoselig kveld i går, med scrabble av alle ting. Haha, vi øver oss så vi kan bli bedre enn Charlotte og Philip, de er jo helt rå i dette spillet, og vi to har bare spilt det et par ganger. Så da Lars-Kristian hadde kjøpt det med seg hjem i går, var det ikke tvil om at vi måtte bytte ut weeds til fordel for dette. Gøy!
___________________________________________________________________________________________________________

Jeg får komme i gang, så sees vi senere. Ha en fin lørdag 

83 kommentarer

 1. What a pity that you had a bad night … but I´m still impressed how perfect you are in shape <3

  Today my sports program is hiking in the Bavarian Alps 🙂 Wish you a happy Saturday!

  xx from Bavaria/Germany, Rena

  http://www.dressedwithsoul.blogspot.de

 2. Jeg har treningslfri i dag. Har trent styrke mandag, karate tirsdag, onsdag og fredag og styrke i morgen. Hadde med ungene på fighting i går, de holdt i over en time med sirkeltrening, stafett OG full fight! Jentene mine blir bad ass tøffe tenåringsjenter om de fortsetter! Utrolig gøy å trene med unger, man får et helt annet forhold og fellesskap.

  Jeg skal ikke ha flere barn nå, men treningsmusikken din kan jeg høre på så kan andre vente med lengsel og smerte på treningsinspirasjon for gravide. Aktivitet er viktig, uansett alder og form, tilpasset får nesten alle til noe! 🙂

 3. Gleder meg til treningsinnlegget! Ha en fin lørdag:-)

  Hvid du er tom for serier, to ord: modern family.
  Utrolig morsomt og koselig å se på, episodene varer også kun i 20 min. Elsker det, ser sesongene om og om igjen. Du kommer til å elske serien da du blir kjent med karakterene!

  1. Fotballfrue

   Haha, ja! Jeg ser jo at det har kommet nye episoder på netflix, så da blir det det 🙂 Det er jo så bra, elsker Cam <3

   Klem!

   1. Helene

    Cameron er favortitten ja! Elsker fnisingen hannes, haha:-D

 4. Jannike

  Hei Caroline. Jeg kom akkurat inn døren hjemme etter å ha vært på intervall-spinn, så ser jeg at du har lagt ut tips til treningsmusikk – perfekt! Jeg vil bare takke deg for at du er så inspirerende som du er! Du har fått ræva mi opp fra sofaen til treningssenteret istede og det er så godt å endelig vøre i gang. TAKK:-) ha en nydelig lørdag, fine du. Klem

  1. Fotballfrue

   Så flink du er! Ah, den følelsen 🙂

   God helg 🙂

   Stor klem!

   1. Som jeg skulle sagt det selv! Caroline har fått meg opp av sofaen også 🙂

 5. Scrabble er jo såå gøy 😀
  Jeg elsker det spillet, men skal vel innrømme at jeg da bruker Wordfeud flittig 😛
  Ellers blir det en rolig lørdag her med kjæresten, middag og skal vi danse på tv, noe jeg gleder meg veldig til 🙂
  Da ønsker jeg deg bare en fantastisk lørdag Caroline og håper du nyter dagen og ikke minst helgen 🙂

  1. Fotballfrue

   Hehe, lett å bli hekta har jeg skjønt 😉 Har aldri spilt det selv, hadde sikkert blitt heeelt opphengt :p Ha en fin lørdag du også, søte <3

   1. Ja, hvis du føler deg hekta på Scrabble, så kan jeg love deg du hadde blitt hekta på wordfeud 🙂
    Jeg har brukt en del timer til sammen med det spillet 🙂
    Takk for det søte du <3 Nyt lørdag <3

 6. Har du hørt: The wire-halm? Det er min favoritt om dagen! Og Pink-true love.. 🙂 mmmm

  1. Fotballfrue

   Nei, takk 🙂

 7. Takk for tips til treningsmusikk!! De skal testes ut. Nå er det ut på regnet i løpetur, forfriskende tilskudd til lørdagen. Ønsker deg en god dag!

  1. Fotballfrue

   Så deilig! God tur og ha en kjempefin lørdag 🙂

 8. Ha en fin lørdag, flotte Caroline! 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, det samme til deg <3

 9. Birgitte

  Ha en fin lørdag, Caroline! Et tips til enda en treningssang er «Timber» av Pitbull 😀

 10. Digger bloggen din er så fint og se at du trener gjennom svangerskapet, altfor mange som legger seg til og blir sykemeldte. 🙂 ser du er gla i ugler. Sjekk ut vibekedesign på Facebook. Hun maler kjempe fine bilder for store og små. Blant annet med ugler.

 11. Michelle

  så utrolig sporty og flink du er! 😀 Ønsker deg en nydelig lørdag, kos deg masse <3 jeg sitter med nesen godt plantet i bøkene med kaffekoppen i hånde.. siste innspurt før eksamen!

 12. Hi Caroline,

  I recently started to follow your blog. In my opinion you are truly an inspiring person. You inspire me to stay healthy and fit.

  Lost of love from Holland.

 13. Gleder meg til treninginnlegget kommer! Har nettopp funnet ut at jeg er gravid, så dette passer bare kjempebra:) Jeg synes bloggen din har så mange gode tips og oppskrifter! Setter og stor pris på at du anbefaler produkter som ikke er testet på dyr<3

  1. Fotballfrue

   Så fantatsisk, gratulerer så mye 🙂

   Klemmer!

 14. Hello Caroline,

  I recently started to follow your blog. In my opinion you are truly an inspiring person.
  You motivatie me to stay healthy and fit and set goals for my self

  Lots of love from Holland

 15. Dwightinha

  Så flink du er!!!!
  Du har en nydelig gravide stil. Følger du UpCloseAndStylish på Instagram? Hun er også høyrevridd nå og er helt rå i stilen (men budsjettet er da også endeløst).

  1. Fotballfrue

   Hihi, høyrevridd <3 Men ja, jeg følger faktisk henne, hun er heeeelt rå! Og jeg er så nysgjerrig på hvordan hun ser ut :p Men ja, enig i at budsjett åpenbart ikke er noe problem der 😉 Og så har hun jo fint vær hele tiden 🙁

   1. Når man har over 600 000 følgere på instagram tror jeg ikke penger er noe problem akkurat, men rart hun ikke viser hvordan hun ser ut i ansiktet? :p

   2. Fotballfrue

    Hun vil sikkert være anonym 🙂

   3. Dwightinha

    Vet hvem hun er, at hun er svensk og at pengesekken er hyggelig. Men du verden, din egen stil er da virkelig et bevis på at det går an å ha fin stil uten «sikkerhetsnett».

  2. Shit, for ei dame! Aldri sett noen se så bra ut som gravid 😀 Moro å følge med!

 16. Dwightinha

  Er det mulig?! Autotyping på iPad er noe dr…tt. Skulle selvsagt være ‘høygravid’ og ikke ‘høyrevridd’.

  1. Fotballfrue

   Hahaha 😀 Fikk meg en god latter 😉

  2. Takk for en herlig latterkule denne kvelden! ipad’sk er fantastisk innimellom!

  3. Hahahaha!!!! Jeg tenkte om høyre og venstrevridd var noe slags kode ord i mote verdnen! *dette må jeg google og finne ut av*
   Sånn kan det gå! 😉
   Du ser helt smashing ut som vanlig Caroline.
   Håper du har det fint og får bedre netter framover.
   Det trenger man!!
   Klem fra meg.

 17. Herregud så flink du er til å skrive positivt, inspirerende og ofte! Me lurer på en ting, pleier du å trene med sminke eller tar du det av deg før økten?:)

  1. Fotballfrue

   Jeg liker å trene med litt sminke 🙂

   Tusen takk 🙂

   1. MammaTilTo

    Men hvis svetten renner ned i øynene, gjør det ikke ekstra vondt dersom øyesminken også renner ned? Når jeg trener får jeg ofte svette inn på selve øynene, det svir jo helt grusomt!?

   2. Fotballfrue

    jeg svetter ofte som en gris når jeg trener, men har ikke opplevd det du beskriver 🙂

 18. gick det bra å träna?

 19. Jeg har ikke barn selv og er ofte litt rådvill når jeg skal kjøpe gaver til søte små. I den siste tiden har jeg fått mange tips til merker på barneklær og nettsteder hvor disse er å få kjøpt på bloggen din.
  Supert,- det redder julehandelen.
  Takk for informativ og fin blogg.

  God helg!

  1. Fotballfrue

   Så koselig at jeg kan hjelpe 😀 God helg tilbake!

 20. Er det virkelig en PT som lar deg ta nedtrekk slik? Har det noe med graviditeren å gjøre?

  Hvis ikke er det nok bedre å ha lavere vekt og heller bruke riktig teknikk.

  Ha en strålende lørdag:)

  1. For en konstruktiv kommentar 😉

   Du må gjerne utdype hva som er feil.

   1. Kanskje fordi du lener deg veldig bak? Kan umulig være bra for ryggen når du får den svaien..

   2. Den svaien er jeg født med, og det er umulig å gjøre noe med den. Det er altså ikke noe jeg «får» når jeg lener meg bakover 🙂
    Når man lener seg bakover så belaster man andre muskler enn hva du gjør om du sitter «oppreist». Hele hensikten med øvelsen var å ta disse musklene, derfor lener jeg meg bak.

   3. Bøyen du har i ryggen selvfølgelig?

    Derfor lurer jeg på om det har noe med graviditeten å gjøre at du bøyer deg bakover i nedtrekket?

   4. Bøyen i ryggen? Er det svaien du sikter? Jeg er naturlig svai, så slik er ryggen min bare, ingenting å få gjort med det 🙂

   5. Man ser jo at wiren fra stangen går på skrå mot deg, og ikke rett ned som den skal i nedtrekk.

   6. Wiren må ikke gå rett ned, det kommer helt an på hvilke muskelgrupper du ønsker å aktivere. Lener du deg bakover vil du aktivere mer midtre og nedre del av trapezius, samt mer av de horisontale fibrene i latissimus dorsi. En mer oppreist stilling vil aktivere mindre av trapezius men mer av latissimus dorsi sine vertikale fibre.

   7. Ingvild

    Hvor langt en velger å Lene seg bakover i Nedtrekk handler jo om hvilke muskler som skal aktiveres! Trapezius for eksempel har fiberretninger som varierer fra øvre, midtre og nedre del. Er jo på ingen måte feil dette 🙂 synes til tider det virker som at enkelte leter målbevisst etter «feil» i innleggene , merkelig fokus etter min mening.
    Takk for fine og inspirerende innlegg Caroline!

   8. Ingvild

    Beklager, såg ikke at du allerede hadde svart ang fibre og muskelgruper – var ikke meningen å kommentere om samme tema :’-D

 21. Susanna

  Kan du ha et gave-tips innlegg i år? Har også begynt med julegavehandelen, og kjenner at det hadde vært nyttig med noen tips 🙂 Og særlig av deg, du som virker så kreativ! 😀

 22. Gleder meg til mandagsinnlegget 🙂 God lørdag 😉

 23. Cecilie

  Du er så sporty! Du som har familien i Østfold. Har du spist paa brygga? Anbefales! Der får du pizza med lavkarbobunn, lavkarbobrød ved siden av maten om man ønsker 😀

 24. Kan du skrive noe om hvilke knipeøvelser du gjør?
  Kommer det som en del av treningsprogrammet over helgen, kanskje?
  Kanskje litt vanskelig å vise i praksis (haha!), men en beskrivelse hadde vært topp!
  Å trene bekkenbunnen er jo kanskje den viktigste treningen man gjør som gravid 🙂 Så noen tips hadde vært topp!

  Håper du får en nydelig helg!! 🙂

 25. KristineN

  Åh! Du burde se på drop dead diva! Den er så morsom og gripende! En perfekt jenteserie 🙂 ha en fin lørdag fru Eriksen :). .

 26. Ps: husk å knipe etter fødselen også
  Det er da du trenger det!
  Snakker av erfaring….

 27. Så flink du er som fortsatt står på med treningen! 🙂
  Dette har ikke noe med innlegget å gjøre, men jeg har søkt overalt på nettet og klarer ikke å finne ut av det:
  jeg får alltid så sykt ømme negler etter jeg fjerner neglelakken min. Jeg fjernet den igår, og de er fortsatt såre hvis jeg tar på de. Kan faktisk kjenne det da jeg skriver på tastaturet nå :p haha! Vet du hvorfor dette alltid skjer, og vet du om noen tips som kan forhindre det?

 28. Synes det er så flott at du fremmer det positive ved å trene i svangerskapet! Har inntrykket av at mange er litt redde eller usikre på dette og kanskje derfor lar være heller enn å tilrettelegge treningen. Skrevet noen artikler hvor jeg har intervjuet jordmødre og leger om kosthold og trening under svangerskapet, og faktisk er mors levevaner før hun blir gravid også av ganske stor betydning. Er derimot ikke helt for at det bør ligge et stort press på gravide om at de bør trene så og så mye og alltid passe på hva de putter i munnen (dette føles nok fort veldig negativt), men at positiv oppmuntring og veiledning kan fremme fordelene for mor og barn 🙂

 29. Besserwisser

  BEKLAGER, men jeg kan ikke dy meg; ser at du har brukt «på tampen» feil i to av de tre siste innleggene og da må jeg bare frem og pirke litt! Husk at det betyr «mot/på slutten av» 🙂 Dermed blir det feil å snakke om «tampen av helgen» på fredag, det vil jo være søndag kveld! Og «å stå på tampen til å dra i gang en treningsøkt» skurrer dermed også veldig! Hehe, uff – følte meg som DEN bedreviteren nå men… opptatt av korrekt språk, så du får bare beklage 🙂

  Ellers ønsker jeg deg en fin helg videre, og ikke minst; lykke til med tiden fremover 🙂

 30. Hører du på musikken slik den er (og løper etter takta), løper i egen takt, eller bruker du en app el noe for å justere de til din løpetakt? Jeg syntes det er så vanskelig å finne riktige sanger…

 31. Kjempe fint innlegg om dere i babydrøm:-) venter selv en liten om ikke lenge så ekstra gøy å lese om dine tanker og forbredelser rundt graviditeten.

 32. Åh, du er bare så flink til å trene! forbildet mitt! 😉

 33. synes siste mnd at bloggen har mistet noe av kvaliteten den før hadde. 2 i stedet for 3 innlegg pr dag, sene innlegg og MYE baby prat. Da du ble gravid mener jeg du skrev at dette på ingen måte skulle bli en baby blogg,men det blir mer og mer baby prat etter som termin nærmer seg.Det er selvsagt helt naturlig,men da synes jeg det er rart at du selv sa at det ikke skulle bli slik. Videre er det rart at du prioriterer vekk å blogge mtp at det faktisk er jobben din.

  1. Blogger ikke noe sjeldnere, faktisk like mye. Det spiller ingen rolle om inneggene kommer klokken 10, 16 og 20 eller klokken 11, 18 og 22. Jeg jobber fortsatt like mye. Men, mener du det er unormalt å jobbe mindre tett opp til fødsel og i ettertid? Mammablogg er det ikke, da har vi ulike oppfatninger av hva det er. Her er litt av hvert, mens en mammablogg handler nesten utelukkende om graviditet eller det å ha barn.

   1. Kunden har aldri rett i firmaet ditt vel? Det virker ikke som du ser det selv, men du beveger deg veldig mot mammablogging.

   2. Sånn fungerer det vel ikke akkurat 😉 Som du ser så synes ikke Kristin at det har blitt det. Hvem av dere mener du jeg i så fall at jeg skal lytte til? 😉

  2. Kristin

   Dette har absolutt ikke blitt en mammablogg. Jeg synes det er kjempefint jeg, at C nevner den kommende babyen og graviditeten innimellom. Det hadde vært rart og nesten unaturlig om hun ikke gjorde det, dette er jo en stor opplevelse. At folk av og til tar litt av i kommentarfeltet f.eks angående hikking er da virkelig ikke C sin feil. Jeg er ikke mor selv, og har ikke planer om å bli det på en stund, men setter likevel pris på at Caroline deler litt av sine tanker og erfaringer, i tillegg til alt det andre hun deler!

 34. Karoline

  Hei! Kan du skrive litt utfyllende om nedtrekk-øvelsen i treningsinnlegget? Synes den øvelsen er litt utfordrende, men ser ut som du får den til veldig riktig! Hadde vært helt supert om du kunne skrevet litt mer om teknikker/hva som er viktig å tenke på! 🙂

 35. Hva mener du med knipeøvelser og hvorfor gjør du dette før fødsel?

  1. Fotballfrue

   det anbefales for tiden etter fødsel 🙂

 36. Kristin

  Både Vampire Diaries og Pretty Little Liars har kommet med nye episoder nå. Og de blir bare bedre og bedre 😀 Også bør du sjekke ut spin-off seriene The Originals og Ravenswood 🙂

 37. du har en fantastisk blogg,elsker babyrelaterte innlegg.du har en fantastisk god smak,og elsker alle de søte klærne,tingene du kjøper,synes bloggen din etter du ble gravid ble helt perfekt 🙂 elsker rett og slett bloggen din:) stor klem:) sjekk ut nettsiden til next barneklær og deres newbie serie:)

 38. Jeg slet også med å få sove om nettene de siste ukene før fødsel. Da satt jeg og så på jordmødrene på nrk.no hver natt 🙂 Kan virkelig anbefales! Lykke til med siste innspurt, dere har mye å se frem til 🙂

 39. Christina

  Som dere kritiserer hele tiden. Om ikke babyen hadde vært nevnt hadde dere vell kritisert det også? Fin blogg c. Hilsen fast leser. Her er det frokost og barnetvkos som gjelder. ♥ ha en fin dag!

  1. Fotballfrue

   tusen takk for det 🙂

 40. Hvorfor godkjenner du ikke min kommentar? :/

  1. Fotballfrue

   den er godkjent 🙂

   BEKLAGER, men jeg kan ikke dy meg; ser at du har brukt “på tampen” feil i to av de tre siste innleggene og da må jeg bare frem og pirke litt! Husk at det betyr “mot/på slutten av” 🙂 Dermed blir det feil å snakke om “tampen av helgen” på fredag, det vil jo være søndag kveld! Og “å stå på tampen til å dra i gang en treningsøkt” skurrer dermed også veldig! Hehe, uff – følte meg som DEN bedreviteren nå men… opptatt av korrekt språk, så du får bare beklage 🙂

   Ellers ønsker jeg deg en fin helg videre, og ikke minst; lykke til med tiden fremover 🙂

 41. Jeg går også og venter på sesong 4 av Vampire D. Ble helt hekta! Bare så synd å tenke på at det sikkert er leeeenge til sesong 5 blir tilgjengelig for oss. 🙁 Nå som det er så straffbart å laste ned, så får man jo ikke tilgang på noen som helst måte! Kjøper du dvd ´er siden netflix har så dårlig utvalg? F.eks. Breaking Bad har jo bare til sesong 3… Netflix kommer vel ikke med de neste sesongene på år og dag…. Tror jeg må prøve Pretty little liars siden du anbefaler det…?

  1. Fotballfrue

   Jeg ser via cokeandpopcorn.ch 🙂

 42. Åh, jeg må bare anbefale serien «Revenge» for deg! De har den på den amerikanske netflix og på cokeandpopcorn.ch (tusen takk for at du anbefalte den siden, forresten!). Ville sammenlignet serien med Pretty Little Liars; litt mystisk og hele tiden spennende – tror du ville likt den!

  Håper du får en flott uke, er så spennende å lese bloggen din!

  Klem 🙂

 43. Hvilket program bruker du til til «favoritter akkurat nå» ? 🙂 veldig fint!

  1. Fotballfrue

   photoshop 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *