Babydrøm

Jeg har fått så mange fine bilder tilsendt av Babydrøm, foreviget av fotografen Werner Juvik, som var her for noen uker siden. I den nyeste utgaven av bladet kan du se flere, i tillegg til å lese et intervju med både Lars-Kristian og meg angående forventninger og tiden fremover 🙂 Det er så koselig å ha slike bilder av oss to, magen og hundene, så disse skal jeg fremkalle, passer jo perfekt i rammen oppe med bryllupsbilder og etter hvert familiebilder. Babydrøm er et ganske nytt magasin for de som ønsker barn eller venter barn, og inneholder utrolig mye nyttig informasjon og spennende inspirasjon. Jeg har absolutt alle utgavene, oppdaget det omtrent samme dagen som jeg fant ut at jeg var gravid, og ble helt oppslukt. I denne utgaven står det faktisk om vognposen fra risarosa også!

___________________________________________________________________________________________________________

babydrøm

wj20130903_Fotballfrue_170

tre45

___________________________________________________________________________________________________________

Her har vi bare tatt det rolig i dag, og nå skal jeg i gang med middagen. Vi var egentlig bedt på halloween-fest hos Siri og Kristoffer i kveld, men det hadde vært så kjedelig å dra alene, spesielt som høygravid. Dessuten trenger Lars-Kristian en rolig kveld dagen før kamp, så jeg krysser fingre, tær og alt som kan krysses for at de gjentar neste år, så skal jeg starte å planlegge kostyme mitt allerede.

Håper dere har en fin lørdag  Ikke glem å stille klokken!

164 kommentarer

 1. Så vakre bilder:)) jeg venter også en liten jente, i mars:) gleder meg! Masse inspirasjon å få på bloggen din:) en ting jeg lurer på, bruker du selvbruning i svangerskapet? Har lest meg frem til at dette kan være skadelig, men at de ikke har noen bevis på dette! Føler meg litt tryggere om det er andre som også bruker det! Har brukt det 2 ganger, frem til jeg hørte at det ikke var bra!

 2. Så fint bilde av dere to, og de andre bildene og:)

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 <3

 3. Vakker! Hvordan har du fått håret ditt slik?

  1. Fotballfrue

   Flinke Nikola har fikset meg 🙂

 4. Hej! Jag undrar vart du hittat den fina lekmattan och babygymmet? Exakt vad jag letar efter!! 🙂

 5. […] Caroline – Fotballfrue – er gravid og venter en liten pike som kan komme når som helst […]

 6. Hei. kom til og se gjennom gamle innlegg på bloggen din. Åsså kommer jeg over den kjolen du har på bildet av deg og Lars Kristian. hvor er den fra? synes den er så vakker 🙂

  1. Caroline

   Tror du mener den som er fra Lipsy 🙂 Kjøpte den i London i 2010 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *