Ostwald Helgason: Finally mine

Jeg er sikker på jeg ikke er alene om å bli forelsket i et klesplagg. For ja, det er faktisk mulig, og helt siden jeg oppdaget dette skjørtet har jeg forestilt meg det ved flere anledninger. Det er jo så utrolig lekkert, og funker både i hverdagen, til finere middager og til fest. Snittet, fargene, fasongen – perfeksjon! Typisk nok ble det revet vekk i min størrelse før jeg selv fikk sjansen til å klikke på kjøp-knappen, men så oppdaget jeg det ved en tilfeldighet nå i kveld, faktisk underveis i jakten på det jeg håpet skulle bli et luksus / budjsett-innlegg, men så langt kom jeg ikke – så apropos: Er det noe dere ønsker forslag til luksus / budsjett på?

Uansett, de hadde fått påfyll av dette skjørtet hos my-wardrobe og jeg knabbet det siste i  min størrelse, som også var det eneste. Det føles som å ha vunnet en budrunde, haha! For en rus. Litt usikker på om det vil passe over kulen min, men hvis ikke kan jeg alltid spare det i et par måneder, så regner jeg med det vil passe *gledeseg* 

___________________________________________________________________________________________________________

oswald helgason bonded silk stripe skirt 

elsker blant annet dette antrekket på Wendy Nguyen bak bloggen wendyslookbook
___________________________________________________________________________________________________________ 

other outfits with ostwald helgason 

 bilde 1 / bilde 2 / bilde 4 / bilde 5 
___________________________________________________________________________________________________________

 Jeg regner med at fredagskvelden er godt i gang for de fleste, den starter i hvert fall for oss nå 🙂 Håper dere har en fin kveld! 

88 kommentarer

  1. Kathrine

    Jeg ELSKER luksus/budsjett innlegg! Det er alltid veldig inspirerende 🙂 Jeg prover aa finne noe nfint aa ha paa til jul i aar, ikke bare en av de gamle kjolene som henger i skapet, atten en gang. Jeg setter veldig pris paa innlegg rundt julebord/julaften-kjoler, hvor kanskje du finner en veldig fin og en som er paa budsjett. Har ikke noen spesielle merker i tankene, men det er et forslag 🙂

  2. Flott skjørt!

  3. Feel free to visit my web page; plan baise (Norman)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *