Burgundy Dress

kjole h&m / blazer bikbok / veske zara / sko zara / solbriller bikbok / belte moschino / øredobber hasla 

___________________________________________________________________________________________________________

Hei hopp! Bedre sent enn aldri – god fredag! Har hatt tekniske problemer med bloggen og fikk lastet opp bilder først nå, utrolig frustrerende, spesielt når det er sånn på sekstende timen. . Satser på det ikke gjentar seg med det første. Det er allerede tre timer siden jeg kom hjem etter ukens andre treningsøkt med Alexander, kjører to ganger i uken frem til fødsel nå, i hvert fall så lenge det lar seg gjøre. Godt å vedlikeholde styrken i kroppen, og så jogger jeg heller på egenhånd. Forresten, flere som kjenner til om hikke hos fosteret mot slutten er normalt? Blir nesten smårar jeg, synes hun hikker minst to ganger om dagen. Rytmiske, små pulseringer i magen, kjemperar følelse. Leste at det tyder på et friskt foster, selv om det ikke er helt uvanlig med sjelden hikke heller. Blir aldri helt klok på hva som er normalt og ikke.

♥ 

Jeg har en del arbeid å gjøre på tampen av helgen, blir vel sittende og glane på skjermen i noen timer før det er fredag for alvor. Denne helgen blir fullstendig avlsappende, det skal bli godt, håper på mye godvær så vi kan gå langtur igjen. Så skal jeg starte siste prosjektet til barnerommet: Sy dyne og pute til dukksengen hennes. Hihi! Ja, jeg vet det er leeeenge til hun får bruk for dette, men det er jo så morsomt med slike småting likevel. Og når alle sier hvor slitsomt og krevende det er med barn, så rekker jeg sikkert ikke i fremtiden uansett 😉 Så, det blir en koselig redeting, ikke minst kreativt, og det liker jeg! Så i løpet av neste uke må jeg finne frem symaskin-evnene, heldigvis krever det ikke så altfor gode skills.

___________________________________________________________________________________________________________

Vi sees senere, snart helg ♥ 

218 kommentarer

 1. Da jeg var gravid i 2010 hikket babyen masse i magen. Han har alltid vært veldig frisk og sterk 🙂 koselig med hikking, selv om det kunne bli litt slitsomt til tider på slutte . Men nå gleder jeg meg bare til å oppleve det igjen siden vi prøver å bli gravide igjen 😀 god helg <3

 2. Lenge siden du kjøpte skoene? Lekre!

  1. Fotballfrue

   Ja, de er fra i fjor :/

 3. Jeg er gravid med mitt første barn nå – har 8 uker igjen til termin – og jeg tror jeg har en skikkelig hikker i magen, jeg også. Det tok lang tid før jeg innså hva det var, men det føles som små pulserende dunk og varer ganske lenge av gangen – det må jo nesten være det..? 🙂 Lykke til med innspurten!

 4. Karimor

  Hikke er supernormalt, begge mine gjorde det inne i magen.

  Og du, det er ikke så innmari slitsomt som alle sier det der med å få barn.
  Litt i starten når alt er nytt kanskje, men når amming og søvn begynner å gå seg til er det bare deilig med en liten myk klump.
  Når det kommer ett barn til derimot, da er det litt slitsomt……:)
  Nyt babyen og tiden med tre. De første månendene er helt spesielle.
  Sov når du kan, ikke stress med å rekke for mye, så går alt.

 5. Karimor

  Hikke er supernormalt, begge mine gjorde det inne i magen.

  Og du, det er ikke så innmari slitsomt som alle sier det der med å få barn.
  Litt i starten når alt er nytt kanskje, men når amming og søvn begynner å gå seg til er det bare deilig med en liten myk klump.
  Når det kommer ett barn til derimot, da er det litt slitsomt……:)
  Nyt babyen og tiden med tre. De første månedene er helt spesielle.
  Sov når du kan, ikke stress med å rekke for mye, så går alt.

 6. Hikke er veldig normalt. 🙂 svigermoren min som er ultralydjordmor, kommenterte dette ofte at hikke var så positivt, blant annet for lungeutvikliga 🙂

 7. Madeleine

  Hikke er helt normalt, og det skal visst nok som du nevner være et tegn på et friskt barn. Lillemann hikket som bare det i magen. Faktisk på nesten samme tidspunkt hver dag etter hvert. Dette fortsatte etter han ble født også, men begynner å gi seg nå, 3 mnd gammel.

 8. Madeleine

  Du ser forresten stunning ut! Tenk å se så flott ut som høygravid! Selv følte jeg meg som en stranda hvalross. Hehe 🙂

 9. Hei!

  Jeg ville bare si at du har en flott blogg. Selv syns jeg ikke det er både spennende og koselig å lese om graviditeten din!! Syns ikke det blir for mye. Er helt naturlig at det er dette som opptar deg mest nå! Syns du har mange inspirerende innlegg om mote, interiør, mat og ikke minst trening. Det jeg liker med deg er at du skriver bra, er alltid positiv og har masse flotte bilder.
  Gleder meg til innlegg om gravid-trening! Veldig flott å se at det funker å trene når man er gravid. Det skal jeg ta meg når det en gang blir min tur til ha en liten en i magen <3

  Masse lykke til med innspurten!

 10. Min baby hikket 3 ganger for dagen fra uke 28 og frem til fødsel. Jeg fikk høre fra jordmor at det var helt normalt og et godt tegn 🙂

 11. Du ser helt fantastisk ut!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *