Burgundy Dress

kjole h&m / blazer bikbok / veske zara / sko zara / solbriller bikbok / belte moschino / øredobber hasla 

___________________________________________________________________________________________________________

Hei hopp! Bedre sent enn aldri – god fredag! Har hatt tekniske problemer med bloggen og fikk lastet opp bilder først nå, utrolig frustrerende, spesielt når det er sånn på sekstende timen. . Satser på det ikke gjentar seg med det første. Det er allerede tre timer siden jeg kom hjem etter ukens andre treningsøkt med Alexander, kjører to ganger i uken frem til fødsel nå, i hvert fall så lenge det lar seg gjøre. Godt å vedlikeholde styrken i kroppen, og så jogger jeg heller på egenhånd. Forresten, flere som kjenner til om hikke hos fosteret mot slutten er normalt? Blir nesten smårar jeg, synes hun hikker minst to ganger om dagen. Rytmiske, små pulseringer i magen, kjemperar følelse. Leste at det tyder på et friskt foster, selv om det ikke er helt uvanlig med sjelden hikke heller. Blir aldri helt klok på hva som er normalt og ikke.

♥ 

Jeg har en del arbeid å gjøre på tampen av helgen, blir vel sittende og glane på skjermen i noen timer før det er fredag for alvor. Denne helgen blir fullstendig avlsappende, det skal bli godt, håper på mye godvær så vi kan gå langtur igjen. Så skal jeg starte siste prosjektet til barnerommet: Sy dyne og pute til dukksengen hennes. Hihi! Ja, jeg vet det er leeeenge til hun får bruk for dette, men det er jo så morsomt med slike småting likevel. Og når alle sier hvor slitsomt og krevende det er med barn, så rekker jeg sikkert ikke i fremtiden uansett 😉 Så, det blir en koselig redeting, ikke minst kreativt, og det liker jeg! Så i løpet av neste uke må jeg finne frem symaskin-evnene, heldigvis krever det ikke så altfor gode skills.

___________________________________________________________________________________________________________

Vi sees senere, snart helg ♥ 

218 kommentarer

 1. Ååå så pen du er Caroline <3

 2. God helg til deg.
  Begge mine har hikket og hikket fra uke 30, noen netter ble jeg omtrent sprø av den hikkinga!
  De er i hvertfall veldig friske begge to 😀

 3. Hei flotte du 🙂

  Jeg opplevde hikke da jeg gikk gravid og synes bare det var kjekt, for da visste jeg at alt var ok inni der. Så ja , det kan merkes på slutten av svangerskapet. 🙂 Nå nyter jeg livet som mamma til en herlig jente på 4 mnd 🙂

  God helg til deg og dine 🙂
  Klem fra Bergen.

 4. Ungene mine (har tre) hvilket masse mens de lå i magen. Og de hikket masse som nyfødte. Nyfødte hikker mye. De plages ikke av det. Men det hender det at mamma-hjertet gjør. Vi voksne synes det er ubehagelig med hikke. Men etter min erfaring og etter hva jeg har lest,plages ikke barnet av det i det hele tatt! 🙂
  Lykke til med siste innspurt! 🙂

 5. Hei..

  har termin 9 dager etter deg, og jenta mi hikker flere ganger om dagen hun også, ikke noe å bekymre seg for det er helt normalt =) de øver seg jo på å svelge osv !

 6. Ja, jeg kjenner veldig godt til hikke fra fosteret. Da jeg gikk gravid med min eldste datter, begynte hun å hikke så fort jeg drakk et lite glass vann, så det ble noen runder med hikking i løpet av et døgn, ja 🙂 Lykke til med fortsettelsen på svangerskapet, fødselen og ikke minst barseltiden!

 7. Nydelige deg! Kjempefint outfit 🙂

 8. Du ser fantastisk flott ut! Veldig imponert over treningsinstatsen din gjennom svangerskapet 🙂 Du er knallflink 🙂

  Så koselig å sy pute og dyne til dukkeseng 🙂 Er jo stas å gjøre det selvom hun ikke får bruk for deg. Gutten min har hatt firehjuling og elektrisk bil man kjører i siden han var sånn 6 mnd gammel. Noen år til han kan bruke firehjulingen ihvertfall 😉 Gøy å ha stående likevell 🙂 Og barn er ikke såååå slitsomt og krevende som mange skal ha det til. Virker som flere prøver å skremme deg når jeg lese gjennom kommentarfeltet. Det er jo til tider slitsomt, men jeg har ikke hatt en slik opplevelse av det i det hele tatt 🙂

  1. Fotballfrue

   Tuusen takk 🙂 Så fint å høre at du har gode opplevelser, det gledes 🙂

   Klemmer 🙂

 9. Du er så fin, Caroline:)

  Jenta mi hikket mye den siste tiden og hikket også en del når hun var født også:)
  Ofte når vi kledde av henne, det sies at bayer begynner å hikke når de fryser. Greit å vite 🙂
  Trur ikke du skal bekymre det for det:)

  Ha en fin helg og kos deg masse med prinsessa i magen og mannen:)
  Klem

 10. Hikke er helt normalt 🙂 Her hikka tulla mi flere ganger om dagen, og hu var og enda er frisk og fin 🙂 Ingen fare!

 11. Anne Marte Aasen

  Hei Caroline
  Dette er helt normalt. Noen hikker mer enn andre. Har en gutt på to år. Han hikket flere ganger til dagen de siste ukene.
  Masse lykke til!
  Klem

 12. Hikke ja 😀 Det er søtt! Og normalt. Er selv gravid med tvillinger (uke 33+1) og her blir det mye hikking. Særlig den nederste. Artig og kjenne at de er litt forskjellige selv om de er en-eggede 🙂

  Kos deg med barnerom pusling 🙂 Det er jo så hyggelig. Og som alltid ser du helt fantastisk ut! 🙂

 13. Jordmora

  Det er helt normalt at babyen i magen hikker. Hvorfor vet vi ikke sikkert. Det kan skyldes at den lille øver seg på pustebevegelser og at hun drikker litt av det søte, gode fostervannet. 🙂 Lykke til videre!

 14. Hikke er normalt:) men det er vel bare forskjellig fra person til person hvor ofte man merker det. Lille my her har hikket så og si hver dag siden uke 28:) Min jordmor sa det var fordi fosteret øver på å bruke lungene.:) Ha en fin helg:)

 15. victoria

  Hei !!

  Kjenner veldi godt til hikking på slutten av svangerskapet 🙂 Min første hadde det også mange ganger om dagen !! Ikkje nokke å være redd for 🙂
  Så fin og frisk som du er, er sikkert lille gullet inne i magen også!!

  Gled deg til det som kommer og vær sikker på, at det du vil få til får du også til uansett hva alle andre sier (nor lille nurket er kommet), men det tror jeg at du vet uansett så positiv som du er!!

  Gleder meg veldi til treningsinnlegget ditt. Har aldri turt å trene bortsett fra jogging i svangerskapene mine og nå venter jeg Nr. 3 🙂 så kansje det kan bli andre boller denne gangen 🙂

  Bruker du egentli Mammaklær?? Vis du har tips om fine er jeg veldi gald eller tips om hvordan bruke vanlige klær under svangerskapet nor magen blir litt større….

  Ha en super duper avslappende helg!!

  Klem

  P.S. vognen er den BESTE, du kommer til å bli kjempe fornøyd. Hadde den samme og bruker den så bare det, både i skog og i by!!

  1. Fotballfrue

   Håper du kan inspireres av treningsinnlegget! Det kommer etter planen på mandag 🙂 Nei, jeg har ingen mammaklær, føler ikke behov for det, dessuten har alt det jeg har prøvd vært for stort :/ Har kjøpt skjørt og bukser i en strl. større enn før, mens ved kjoler som har litt høyt snitt og ikke er innsvinget i livet, kan jeg bruke den samme strl. 🙂 Du finner ut av det, bare prøv i butikkene, synes H&M har mange fine kjoler med rett snitt for eks., bukser og skjørt også 🙂

 16. Jenta vår hikket flere ganger for dagen og fortsatte med det i et par mnd når hun kom ut også 🙂
  Helt normalt, fikk jeg beskjed om 🙂

  1. Fotballfrue

   Hihi, så søtt 🙂

 17. Hikke er veldig normalt.Jeg gikk gravid i fjor og min jente hikket for første gang i magen i juli, og kom til verden i september. Da hadde hun vel i gjennomsnitt hikke 2 ganger per dag fram te fødselen;-) Ja, det er en merkelig følelse. Husker jeg våknet grytidlig av at noe hoppet i magen, og skjønte liksom ikke helt hva det var, men skjønte når jeg våkna til meg selv at det bare var hikke;)
  Vi har iallefall fått ei veldig frisk jente som nesten ikke har vært syk iløpet av sitt første år, så kanskje det stemmer at man får friske barn hvis de hikker mye;) hehe!
  Lykke til med innspurten!!

  1. Også er det slik som flere her skriver, det er veldig vanlig at babyer hikker mye når de kommer til verden. Det slo ikke feil, hver gang vi skulle skifte bleie på henne og skulle løfte opp føttene for å ha på bleien så begynte hun å hikke, hehe;-) Det var nesten som at når d ble lett trykk på magen da føttene var oppe, at det utløste hikke;)

   Og så vil jeg gjerne også dele at vi opplevde å få en ubeskrivelig snill jente, som sov godt og mye, som var blid som en solstråle døgnet rundt. Vi hørte henne nesten ikke skrike de første 6mnd. Hun var rett og slett så fornøyd og rolig lita jente. Grunnen til at jeg deler er fordi dette har liksom blitt litt fyfy og si at man faktisk ikke har noe å klage på. At alt faktisk går strålende, at man ikke er sliten fordi man har en baby som sover og en baby som ikke skriker. Det var nesten så vi følte vi måtte unnskylde oss å si at vi ikke rosemalte en egentlig slitsom tilværelse. Så det trenger ikke bare være slitsomt å være nybakte foreldre. Klart jeg vet at de som har babyer som det er litt mer jobb med også er lykkelige og glade, men det er viktig å få frem at det er ingen selvfølge at det trenger å bli slitsomt. Vi fikk så ofte høre at hvis foreldrene er rolige mennesker så blir babyen rolig også. Vi er rolige mennesker begge to, men om det er noe i det vet jeg ikke;) Men jeg tror at ro og at man ikke stresser over ting påvirker babyen i større grad enn man skulle tro. Tenk at livet ikke blir snudd opp ned på den negative måten var noe vi la til grunn. Vi prøvde å gjøre de vanlige tingene vi bruker å gjøre til vanlig. Det er jo ingen unntakstilstand, det er en fantastisk opplevelse som jeg unner alle i hele verden å oppleve. Vi slet jo en stund med å bli gravide, så det var nok ekstra ønsket og vi var bare så utrulig takknemlige for den gode lille tulla vi fikk <3

 18. Marita Ø

  Hei og god fredag til deg, fina 🙂 Her startet dagen med brødbaking fra boken din, prøvde meg på lunsjbrødet med gojibær, og jeg kan si èn ting; det ble så fantastisk godt! Så nå har jeg laget masse brød som skal fryses ned 😀 Ønsker deg en fin fredagskveld etter hvert og god helg <3 Klem!

 19. Hikke er helt normalt. Min nr 2 hikket flere ganger om dagen i flere måneder mens hun var i magen 🙂
  (Klarer ikke huske om nr 1 hikket.)

 20. Christina

  Hikking er kjempevanlig! I slutten følte jeg at det var hikking flere ganger gjennom hele dagen. Hos meg kunne jeg med en gang jeg satt i ro forsåvidt også se babyen bevege seg rundt i magen, har filmet det – veldig kjekt å se på etter! Ser helt sprøtt ut :p
  Lykke til med sy-prosjektet, sikkert ikke dumt å gjøre slikt før babyen er født 🙂 Men etterhvert som hun vokser til blir det jo litt bedre tid til slikt også da, klarer alltids å lage seg tid mens de sover eller noe. Min gutt er 14 måneder nå og tida går såå fort! Og fantastisk å se hvor fort utviklingen går det første året! 🙂 Gled deg, og nyt all tiden med babyen din når hun er her 🙂

 21. Cathrine R

  Fineste<3 Nyt helgen 🙂

 22. Flotte deg:) du ser helt smashing ut!! Og virkelig imponerende at du fortsatt trener så mye som du gjør så nært fødsel:) Tihi, min frøken hikket masse mot slutten, gjerne veldig tidlig på morgen og når jeg skulle sove på kvelden igjen. 🙂 Og nå er hu fem år å hikket fortsatt veldig mye! Det er helt normalt men enig at det er en underlig følelse 🙂 Ha en flott dag videre! 😉

 23. Min babyjente hikket veldig mye i magen. Gjerne 4-5 ganger om dagen, fra noen få minutter helt opp til 45min! Hun hikket nesten frem til termindato, intensiteten på hikkingen ga seg ca en uke før hun kom. Tror det er helt normalt, men jeg vet ikke! Frisk og fin er hun hvertfall 😀
  Ellers virker det som mitt svangerskap var like problemfritt som ditt har vært, jeg hadde eksamen på høgskolen på termindato til alles forskrekkelse! Men man kjenner sin egen kropp best. Stå på videre, du er tøff 🙂

 24. Hei, jeg har termin om 4 uker og her hikkes det 2-3 ganger om dagen, ca 5 min om gangen, kjennes nesten ut som litt «leamus» i magen. Hørt av jordmor og lege at dette bare er positivt for barnets fordøyelse 🙂 Lykke til med siste innspurt 🙂

 25. Har ei lita her på snart 3 uker, hun hikket to ganger i magen hver dag og gjør det fremdeles! Så alt er sikkert bra med lille i magen din! 🙂

 26. Jenta mi hikket også veldig mye i magen, ble smårar jeg også:) hihi:) men samtidig veldig herlig å kjenne:) de hikker også mye når de kommer ut de som hikket i magen. Nå er jenta mi 7mnd og jeg kan tenke meg hun hikket til hun var 4-5mnd:) lykke til de siste ukene i svangerskapet, plutselig så har du jenta di liggende på brystet ditt, en nydelig følelse:) klem

 27. Hei!

  Hikke hos fosteret er helt normalt, det er bare babyen som øver seg på å puste og det kan føre til at hun begynner å hikke:) Veldig rar følelse da;)
  Min første sønn hikket veldig mye mot slutten av svangerskapet og han kom 3,5 uker for tidlig. De andre 2 hikket også endel når det nærmet seg termin, men ikke like mye som førstemann. Kanskje hun begynner å bli klar for å møte dere?;)
  Ville bare tipse deg om «Belly Bandit», du har kanskje hørt om det? Det er altså et belte som kan gi god støtte til magen mot slutten av svangerskapet og som bidrar til å stramme opp/trekke sammen magen etter fødsel. Selges bla hos Babyloftet vet jeg.
  Flere mødre jeg møter i jobben min som er svært fornøyde med det.

  Masse lykke til fremover, dette klarer du fint:)

  Stor klem fra Monica

 28. Hikke er helt normalt, også flere ganger om dagen. Det fortsetter også etter at de er født. Min første hikket masse i magen og masse som nyfødt. Min andre nesten ikke i magen og nesten ikke som nyfødt.
  De kan til og med amme og hikke samtidig – helt sprøtt…

  Men jeg hadde helt panikk med førstemann og spurte masse om akkurat det. Dog altså helt normalt, akkurat som det meste av andre ting som inntreffer har jeg lært.

 29. hikke er helt normalt. Jeg ble nesten smårar av det jeg og til slutt. Men det er sommer sagt helt normalt ;)) lykke til med resten av svangerskapet

 30. Lille jenta mi er 2 måneder i dag. Hun hikket MYE i magen. Jordmor sa det var et sunnhetstegn. Helsesøster sa hun øvde seg på å tre inn i den store verden?!. Ikke vet jeg, men tror det er bare sunt. Hun hikker like mye nå som i magen. Frisk og aktiv frøken.

  Dere har så mye å se frem til. Det er rett og slett helt fantastisk å bli kjent med et menneske som DU og en du er så glad i har laget sammen. Ubeskrivelig spør du meg. Ja, det er til tider slitsomt og ekstremt krevende, men man får så mye mer igjen. <3

 31. Ja! Her var det mye hikke, holdt på ganske lenge også syns jeg. Ganske rar følelse i grunn. Det morsomme var at vi kjente igjen hikkinga når han kom ut. 🙂

 32. Elegant antrekk!

 33. Morning Caroline! This is one of the best outfit I’ve seen today, you look so charming! Despite the fact you are so stylish and beautiful, I really love the whole ensemble. The burgundy dress is too cute, the belt adds a glam touch to it! The choice of black accessories is perfect, as well as the hairstyle, I adore your giant bun!:) I’m drooling over the booties too. You are fabulous!:) Happy Friday! Baci! xo

 34. ingebjørg

  Åå magen din er bare perfekt! Det var forresten et nydelig antrekk, som alltid:)
  håper du får en fin fredag!

 35. Marianne

  Hikking i svangerskapet er helt normalt:-) ettersom jeg har forstått det så trener babyen lungene sine for tilværelsen utenfor når hun hikker:-) kos deg resten av svangerskapet:-)

 36. Hei! D e er vanlig med hikke hos hybelboeren din

 37. Hei! Eg hadde ei jente i magen som var veldig rolig ang bevegelser, men hikket gjorde hun, opptil fleire ganger om dagen. Ellers trur eg hu sov for det meste av tiden i magen, så roligt var det. Men og ganske rolig når hu kom ut og 🙂

 38. Hadde du droppa det glorete beltet hadde antrekket vært skikkelig strøkent! Med beltet oser det dessverre nyrik russer som henger igjen i 2006 når det var kult å flashe store logoer…

  1. Fotballfrue

   Synes beltet er helt rått, og er ikke enig med deg 🙂 Du burde ta en titt her https://www.google.no/search?q=moschino+belt&espv=210&es_sm=91&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=F4hqUvqrDJCAhAeTyoCAAQ&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1752&bih=875 😉 Men alle kan ikke like det samme 🙂

   1. De bildene gjorde det ikke bedre for min del, men som du sier – alle kan ikke like det samme:P

   2. Camilla

    Jeg trenger ikke ta en titt engang, store logobelter er ikke rått. Det er vel egentlig mest, ehh… harry!

  2. Enig i at antrekket hadde vært MYE penere uten det beltet. 🙂

  3. Mischinobeltet er faktisk noe man kan flashe! 🙂 Antrekket var veldig fint og du ser helt stunning ut som vanlig, Caroline! 🙂

 39. Hei:) Det er helt normalt med hikke, av og til mye og av og til lite:) Lykke til med syinga, her skal det syes masse julegaver i tiden fremover:

 40. Hikking er helt normalt:-) Selv om det føles veldig rart. Begge babyene mine hikket mye, og desto større de ble desto mer kjente jeg det. Lykke til videre med graviditet og fødsel. Å føde er fantastisk – gled deg.

 41. Hvordan er ermene på den kjolen? Elsket fargen og snittet, denne kunne jeg gått for og i!

  1. Fotballfrue

   Den er så lekker! Ermene er korte. Kunne ikke finne den online :/ Men det så ut som de nettopp hadde fått den i butikken 🙂

   Klem og god helg 🙂

   1. Beltet er kjempe kult. Sikle sikle….

 42. Marianne

  Hei
  Datteren min hikket ihvertfall MYE i magen. Kjentes ut som at hele magen hoppet bittesmå hopp. Hihi. Sammen med det og kynnere 10-15 ganger om dagen, ble det litt mye i lengden. Men egentlig var det veldig koselig og fint og magisk og utrolig 🙂 Datteren min er helt frisk da, så tror det er normalt, men hun hikket faktisk en del som spedbarn også. Noen hikker vel mer enn andre rett og slett 😉

 43. Cathrine

  Min lille tass hikket masse i magen, ble litt smårar jeg også. Kos deg med magen og den fantastiske følelsen og forventningen du har nå! 🙂

 44. Birgitte

  Hikke hos fosteret er veldig vanlig. Jeg har to barn (gutt på 2 år, og jente på 5 måneder), begge mine hikket masse! Nyt hvert eneste livstegn fra jenten din 🙂 Masse lykke til med siste innspurt, snart er du mamma <3

 45. Har en liten gutt i magen som hikker opp til fire ganger om dagen.
  Det er helt normalt 🙂
  Jeg har termin den 14 november 🙂

 46. Jeg har vært en del på sykehuset i forbindelse med svangerskapet nå, og hver gang spør de om jeg kjenner hikking. Når jeg sier ja, så sier de at det er ett kjempe godt tegn, for da har babyen det bra i magen 🙂 Jeg kjenner hikking minst fire ganger daglig, ofte flere ganger også. Har også hørt (men aner ikke om det stemmer da) at hvis babyen hikker mye så er det mindre sjanse for å få kolikkbarn. Men som sagt, om det bare er en myte vet jeg ikke :p Så det at du kjenner masse hikking er ett veldig godt tegn hvertfall 😀

 47. Karoline

  Hei:)
  Hikke er helt normalt og veldig bra, barnet forbereder seg på å puste, så hun trener mao godt nå:) dere har gjort det aldeles nydelig til henne! Lykke til med innspurten, fødsel og tiden med den lille!
  Nyt hvert sekund, i morgen er min baby alt er mnd…synes det nesten er trist hvor fort disse magiske ukene fløy.
  God helg:)

 48. Du må være den mest stilfulle gravide damen jeg noen gang har sett! 🙂 utrolig flott antrekk. Fint at du viser at man kan bruke vanlige klær under hele svangerskapet. Personlig syntes jeg gravidtøy var bortkastet, da man heller kan kjøpe litt løse bluser, skjorter og kjoler som sitter fint også når magen er borte!

  Min gutt hikket aldri, men han lå med rumpa ned fra uke 30, så vet ikke om det gjorde at jeg bare ikke kjente det. 🙂 har venninner som syntes babyen hikket hele tiden, så alt er nok like normalt! 🙂 men det er lov å være litt smårar og tenke på mye rart nå mot slutten! Ønsker deg lykke til med innspurten! Du kommer til å takle alt veldig fint! Ikke tenk for mye, så gjør kroppen jobben for deg!

  Stor klem og god helg <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, så hyggelig å høre 🙂

   Good helg tilbake <3

 49. Hikke er veldig vanlig ja, alle mine har hikket – noen mer enn de andre. Har hørt av venninner at de aldri har kjent det også, så det er vel vanlig det også 🙂 Nydelig kjole som er dagens antrekk – kledelig til den søte høygravidmagen!

 50. Har en liten gutt i magen som hikker opptil 4 ganger om dagen.
  Så dette er helt normalt 🙂 Jeg har termin 14 november.

 51. Victoria

  Har termin 9 dager før deg og han lille inni her
  hikker også minst 2 ganger om dagen! 🙂

 52. Hei. Jeg ble mor for første gang på mandag 😀
  Hikke hos babyen er helt normalt og herlig.
  Min gutt hikket mellom 2-5 ganger daglig. Spesielt
  Etter mat og drikke 🙂 lykke til videre. Dette er magisk <3

  1. Fotballfrue

   Gratulerer så mye <3

 53. Hei! Mine to døtre hikket rett som det var! De er to friske, voksne damer i dag.
  Hilsen Bestemor til to

  1. Fotballfrue

   🙂

 54. Helt normalt med hikking.. Jenta her inne hikker mange ganger i løpet av dagen 🙂 4 dager til termin! Send meg gjerne litt fødestøv 😉

 55. Det er veldig veldig vanlig 🙂 Min baby hikket masse, men det er jo bare et godt tegn! Lykke til med innspurten.

 56. Ååååå hikke! Pjokken her hikket veldig mye inni magen. Syns ikke det var noe behagelig. Kjennes ut som små dunk inni magen. Kilte litt sånn ekkelt. Hehe. Er vanskelig å forklare hvordan sånt kjennes ut, men håper du skjønner hva jeg mener :p han hikka også en del når han var født også. Men det går seg til 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, synes dette var en god forklaring 😉

 57. Fin du er,har samme kjole om det er glidelås bak,dog annen farge. Kjempenett babymage. Lykke til 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, glidelås bak og korte ermer 🙂

 58. Lillejenta mi hikker nå som hun er ute også 🙂

 59. Snuppa vår hikket sikkert fem ganger om dagen, og det gjorde visst jeg og i magen til mammaen min <3 Så det er heeelt normalt 🙂
  Sprek du er som trener så mye, og du ser utrolig flott ut!!!
  Jeg gikk til fysio tre ganger i uka pga bekkenet mot slutten, det ble jo trening der og, men vil tro du trener hardere 😉
  Det vil du nok få masse igjen for ved fødsel – det er en skikkelig hard treningsøkt!!

 60. Fantastisk. En stildronning, du får alt til å se kult ut.

  1. Fotballfrue

   Neimen, tusen takk 😀

 61. Hei, hikking er helt normalt, det gjør frøkna i magen min også, opptil 5 ganger daglig:-). Søtt synes jeg:-). Tyder på friskt barn og ay hun øver seg på å puste før fødselen. Masse lykke til:-)

 62. Det er normalt, jenta mi hikket heile tida 🙂 Lykke til med siste innspurt, jeg trente heilt tom uke 38 og var i like god form som deg. Fødsel og alt gikk fint, men 2 timer etter fødselen fikk jeg hellp syndrom. Sykehuset hadde aldri vært borti det før og forstod ikke hva som skjedde. Dette er en.sjelden sykdom som rammer omtrent ingen, men.skremmende at sykehuset ikke kunne noe om dette. Lykke til flinke du 🙂

 63. Fant dette om hikking etter 30 uker:

  Your baby may experience “hiccups” which will first be noticed as soft, regular, rhythmic movements in the same place. As your pregnancy progresses, they will feel stronger and will eventually feel like hiccups except in your abdomen!!! Your baby’s hiccups should decrease as your pregnancy advances. Many babies have hiccups and have no problems but according to Dr. Collins, past 30 weeks your baby should not have hiccups every day. If your baby has daily hiccups, hiccups lasting longer than 15 minutes, or hiccups occurring more than 3 – 4 times in 24 hours, your baby should be evaluated for umbilical cord issues.

 64. Fantastisk flott og inspirerende blogg! Ser at du har kjøpt kjolen på H&M, veit du om den er til salgs der nå? Synes den var så veldig fin 🙂

  1. Fotballfrue

   Kjøpte den for et par dager siden 🙂

 65. Hikke er helt normalt! Mi frøken hikket hele tiden i magen. Da så jeg det igjennom magen at den hompet opp og ned for hvert hikk:-p
  Jeg vet ikke helt hva som gjør at de hikker.. Men søtt er det i hvertfall:-)

 66. Hikke er normalt tror jeg, mamma fortalte at jeg hikket ekstremt mye når jeg lå i magen. Jeg hikket også mye som baby, og hikker fortsatt minst 3-5 ganger i uka, haha. Men det er ikke noe farlig etter det jeg har hørt.

 67. Elisabeth

  Så fine bilder. Du er så flink til å kombinere antrekk, får så mye inspirasjon fra deg.
  Når det er sagt så er hikking veldig vanlig. Alle mine tre barn hikket mye på slutten av svangerskapet, holdt meg våken på nettene til tider, utrolig frustrerende. Men litt koselig også <3 :)Det er vel like vanlig at fosteret hikker mye som det hikker lite, svangerskapene er så forskjellige og får du en som hikker mye nå, så er det ikke sikkert at evt. nestemann oppfører seg likedan.

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

 68. Hei! Ville bare si at det er veldig koselig å lese bloggen din. Begynte å følge deg for fullt da jeg fant ut at vi nesten har termin samtidig. Jeg har termin fire dager etter deg og venter en liten gutt, som også hikker veldig ofte. Enda mere nå i det siste. Må si meg enig i at det er en veldig merkelig følelse 🙂 Men har også hørt at dette er helt normalt og at grunnen er at de trener på å puste med lungene, og kan derfor begynne å hikke men at dette er helt ufarlig for barnet. Lykke til med innspurten, og du ser forresten fantastisk ut 🙂
  Klem Ragna

  1. Fotballfrue

   Så bra vi er flere! Og så stas at du har termin like etter meg! Kanskje vi får samtidig 🙂 Masse lykke til den siste tiden <3

 69. God ettermiddag :)) jeg er i uke 36 og gutten min har hikker i flere uker:) hver dag, flere ganger om dagen. Jordmor sier det er helt normalt da barnet øver seg på å svelge og puste <3

 70. Marit Solem

  Hei fineste Caroline! 🙂
  Jeg bare lurer på en ting, kan du lage et lite innlegg
  om rimelige antrekk til julebord? 🙂
  Lykke til med tiden fremover, og kos dere masse! 🙂

  1. Fotballfrue

   Det kan jeg få til 🙂

 71. Kristine

  Huskar når søstra mi var høggravid. Då pleide eg å sitte å kjenne på magen når nevøen hadde hikke både titt og ofte!

 72. Hei 🙂 Ja det gjorde knøtten her også i magen 🙂 Hikking er normalt fordi de svelger fostervann 🙂 Flotte babymagen <3

 73. Heheh, jaaah! Lille hikka konstant mot slutten! Spesielt ille var det om jeg drakk Farris på kvelden. Da kunne ho holde på leenge 😉

 74. Helt normalt! 🙂 Lille her hadde det hele tiden, og det fortsatte da ho kom ut óg! 😉 God helg! 🙂

 75. simona humberset

  hei 🙂 hikking er helt normalt 🙂 hadde en liten som hikket mye i magen 🙂

 76. Hehe, det er rart hvor fort man venner seg til en hverdag med baby og barn og får til alt man skal likevel 🙂 alt har med innstilling å gjøre og den er god på deg tror jeg 🙂 det verste for meg var å slippe taket på kontroll friken i meg.. endelig forstått deg på en fase i babylivet så er det en ny 😉 noen ganger må man slippe kontrollen og ta en dag av gangen! Håper du får en baby som sover om natta og ikke får kolikk, da er resten en drøm og 😉

 77. Hei 🙂

  Er helt normalt at babyen hikker i magen. Når jeg gikk gravid hikket min datter hver dag fra uke 25 helt frem til fødselen 🙂

 78. Du e så flink… Til alt! For en ståpåvilje

 79. Det er så koselig å lage slike ting selv, jeg brukte noen stoffer som mamma hadde tatt vare på fra jeg var liten til Iben 😀

  Om du har lyst til å prøve deg på større ting kan jeg virkelig anbefale «Sy til barn» av Mari Melilot, fin grunnoppskrifter på barnetøy og ting.

 80. Hei 😉
  Sønnen min heter Liam, og han hikket heeeeele tiden i magen 😀
  Helt normalt, jordmor sa at det var ett godt tegn på at alt er som det skal 🙂 Og han hikket alt fra 1-6 ganger om dagen 😛 Hehe!
  Jeg ble nesten småsprø jeg også 🙂
  Det sies at de drikker fostervann og tisser ut igjen(blir produsert nytt) hehe, men at hikkingen også er at de «øver» på puste bevegelser 🙂
  Er helt vanlig at man merker mer hikking mot slutten 🙂
  Min Liam hikket masse da han var nyfødt også 🙂
  Du ser utrolig vakker ut, imotsettning til hvordan jeg så ut.. Som en hval, hadde minst 10 kg med vann, bruker egentlig 36-37 i sko, jeg fikk så vidt på meg strl 41-42 i slippslapper 😛 HAHA ! Så du er HELDIG , jeg var faktisk rimelig aktiv og jeg har aldri følt meg fiskere enn da jeg var gravid 😀 Nyt den siste tiden av graviditeten 🙂 Lykke til, det er morro og få følge med 😉
  God helg ! Mvh Amanda

  1. Fotballfrue

   Så deilig at du likevel følte deg frisk som en fisk! Det verste må jo være å bli sengeliggende hele svangerskapet :O Også den premien du fikk, en hikkende Liam 😉

   God helg tilbake 🙂

   1. Amanda

    JA,verdens beste hikkende Liam <3 Det må være skikkelig kjipt og ikke minst kjedelig :/
    Jeg vil bare si en ting til deg kjære Caroline 🙂 Det er ett eller annet ved deg som rører meg, utifra hvordan du fremstilles igjennom bloggen virker du som en veldig omsorgsfull,snill og god, ikke minst veldig kul. Jeg mener, jeg kan bli lett provosert ( 😛 ) ,så det er beundringsverdig hvordan du responderer på negative og rare kommentarer 🙂 Jeg blir så provosert på dine vegne noen ganger at det nesten blåser røyk ut av ørene mine 😛 Hehe ! Godt jobba, og du inspirerer meg masse masse 🙂
    Jeg er forresten 25 år og Liam ble 3 i august <3
    Sov godt i natt 🙂

   2. Fotballfrue

    Tusen takk for så fine ord, Amanda 🙂 En lærer mye med tiden, det er helt sikkert 🙂

    Klemmer!

   3. Amanda

    Ja det skal være sikkert 😉 DU har lært meg mye 🙂 jeg har kjøpt inn allt basic til LCHF , ikke det at vi klarer å leve bare med det, men fordi det virker som om Liam faktisk blir bedre i magen av å holde det kostholdet mer enn noe annet 😉 Han har stridd med magen siden han var bare 3 mnd stakkar 🙁 MEN dette brødet fra norges bakeriet (trur jeg det er) gjør han mye bedre, og det står lavkarbo brød så jeg føler han blir bedre av dette, som en variasjon 🙂 Jeg syntes virkelig du virker tvers igjennom god <3 GLED deg til og bli mamma <3 lille ugla di er heldig som får deg som mamma og LK er så heldig som har ei så vidunderlig flott dame/kone 🙂 Klem

 81. Min datter hadde hikke flere ganger daglig, og det kjentes ekstra godt på slutten av svangerskapet. Nesten litt irriterende når jeg skulle prøve å sove. Jordmor sa det var helt normalt. Min datter har også mye hikke nå også(hun er 2,5 måned).
  Lykke til framover 🙂

 82. Hikking er helt normalt! Mye hikking i begge men svangerskap 🙂 lykke til med innspurten!

 83. Så nydelig du er! Ikke lenge igjen før den lille prinsessen kommer! Ingen tvil om at du gleder deg, og det med GOD grunn! Å få være mamma er aldeles fantastisk! Bår det gjelder hikke hos fosteret så er det helt vanlig! Min lille prins hikket flere ganger i døgnet, hele magen beveget seg:) de som hikker ofte inne i magen, hikker ofte mye den første tiden etter fødselen også. Men godt å vite at de små ikke plages av dette! Lykke til med innspurten!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, snille deg! Teller dagene, synes det går så sakte plutselig :O

 84. Åh, du er så vakker! Enn å se så bra ut såpass langt ut i svangerskapet? Jeg føler meg som en flodhest allerede, og jeg er såvidt begynt på 2.trimester :p Du er virkelig et forbilde, faktisk så stort et at hver gang jeg får lyst til å trykke i meg den store freia sjokoladeplata (min beste venn..), så går jeg inn her, så ser jeg bilder av deg og tenker at dette er en sunn gravid kropp, det vil jeg også ha, og da klarer jeg å nøye meg med en bit i ny og ne istedenfor hele plata :p
  Noe jeg har tenkt til å spørre deg om, du er jo så flink med å holde styr på ting å lage lister osv. Gjorde du dette ang barneutstyr og til klær til den lille? Jeg er i starten på 2.trimester, og vil gjerne begynne å tenke på hva vi trenger så vi får handle inn litt etterhvert, men jeg aner virkelig ikke hvor jeg skal begynne 🙂 Så en liten liste fra deg med utstyr dere tenker er lurt å ha hadde vært supert å sett her på bloggen!
  Ellers ønsker jeg dere ei fin helg, ble mye skravling her nå, hehe 🙂
  Klem <3

  1. Fotballfrue

   Uæ, tusen takk! Nå må du gi deg, jeg tipper du er kjempeflott 🙂 En bit i ny og ne synes jeg du skal ha, jeg unner meg mørk sjokolade hveer morgen 😉

   Jeg laget lister over alt jeg følte at vi trengte allerede i juni, og tenk – nå er den TOM! Det er så rart! Dette var en kjempekoselig ting vi gjorde sammen, satt og surfet på nett etter hva vi kunne tenke oss etc., før vi laget en liste på det 🙂 Enn så lenge er det i hvert fall utstyrsguide under kateogiren «graviditet» men den har bare 3 innlegg hittil. Lover å fylle på!

   Klem 🙂

 85. Hikke inne i magen er helt normalt, de ligger og svelger fostervann og hikker like mye inni magen som når de kommer ut:)

 86. Jeanette

  Hikke er helt normalt og et sunnhetstegn hos fosteret. Noen fostre hikker mer enn andre, men de hikker alle som en. Ikke alltid man merker det, men nå som det begynner å bli trangt i magen blir det gjerne mer merkbart 🙂

  Forøvrig flott antrekk, kjenner jeg er litt misunnelig, var gravid selv (med nr 3) ifjor med termin i desember og fy så flott jeg følte meg, akkurat slik du gjør nå, regelrett stråler 🙂 Og nå stabber lille jenta mi rundt og driver med masse skøyestreker 😉 Du har mye glede i vente 🙂

 87. Cathrine

  Gutten min hikket generelt mye gjennom hele svangerskapet! 🙂 En morsom følelse. Tror det er helt normalt 🙂
  Han hikket mye da han var kommet til verden også 😉 Vi snakker flere ganger for dagen 😉
  Helsesøster sa det var mer «irriterende» for oss enn for han, heldigvis 🙂

  Lykke til med innspurten 🙂

 88. Hei! Jeg lurte på om du kunne skrive litt om hvilke klær du bruker når magen begynner å komme frem? Spesielt bukser syns jeg er vanskelig, og føler strømpebukser strammer så mye over lille magen. Er i 7. måned å kulen min begynner endelig å komme frem, men vil gjerne fortsette å kle meg fint! Gøy å følge med på graviditeten din, spesielt når jeg bare er uker bak deg 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg bruker helt vanlige strømper fra H&M, disse er de samme som jeg brukte i fjor faktisk 🙂 Det samme gjelder klær generelt, kjoler med dette snittet, kan jeg bruke i samme strl. som før, mens jeg i skjørt bare går opp en strl. for å få plass til magen, det samme gjelder bukser 🙂 Så stas at du har kommet så langt! Masse lykke til videre 🙂

 89. Hadde hikkebaby i magen så det holdt, og det er akkurat slik som du beskriver det. Du skal ikke se bort ifra at jenta de blir ei lita hikkejente etter hun kommer ut også. Det gjorde min i hvertfall 🙂 Det er ikke noe farlig i det hele tatt, bare hyggelig å kjenne at de «er» der 🙂 nyt!

 90. Dette var et nydelig antrekk på en flott dame 🙂 og magen strutter! Fin er du. Kan jeg spørre deg hvor du kjøper disse sorte strømpebuksene?? Sliter med å finne noen i god kvalitet! De blir så innmari for nuppete :-/

  1. Fotballfrue

   H&M, 100 denier blanke 🙂

 91. Hikking er meget normalt 🙂 her hikker jenta opptil 5 gang daglig på tampen. Og til og med under fødselen hikket hun!
  Lykke til, når den tid kommer:-)

  1. Fotballfrue

   Så godt å høre! Tusen takk 🙂

 92. Så koselig at du har tenkt på dukkeseng. Jeg er på jakt etter dukkeseng, men har ikke sett noe jeg har blitt så veldig begeistret for. Hvor har du handlet hennes dukkeseng?

  1. Fotballfrue

   på jollyroom, den er fra kids concept 🙂 kan vise bilder til uken 🙂

   Klem!

   1. Takk :-))

 93. Hikking er helt normalt. Gutten vår hikka veldig ofte i magen, og fortsatte med det når han kom ut og 😉 Er visstnok mer plagsomt for mamman enn babyen.

 94. Helt normalt!:D er en morsom og rar følelse. De plages ikke av det. God helg til deg og magen!

 95. Hei! Ikke bekymre deg for hikke. Begge mine sønner har hikket så det nesten var plagsomt. Og nesten konstant på slutten av begge svangerskap. De sies at det bare er med på å forberede lungene. Jeg ønsker deg lykke til videre!

  1. Fotballfrue

   Tusen, tusen takk 🙂

 96. pernille

  Hikke er helt vanlig:) lille frøkna mi hikka mye! Har foresten to veldig usexy råd til deg til fødselen, be om klyster før fødselen setter skikkelig igang ( hvis du rekker det) da får du tømt tarmen før du skal presse, og kjøp deg tena lady nettingtruser fra apoteket til å ha til tiden rett etterpå, de er såååå mye mer behagelig enn de du får på sykehuset og de hjelper livmora med å trekke seg raskere sammen:) to råd jeg selv fikk før fødsel som jeg har satt stor pris på:))

  1. Fotballfrue

   Hehe, har fått tips om klyster allerede 😉 Så JA det må jeg be om 🙂 Takk for tipset om tena 🙂

   Klem!

 97. Hikke er helt normalt :p lille jenta mi hikket veldig mye mot slutten. Di hikker for at di har drikket fostervann. Fødte en helt frisk datter for 11dager siden <3

  1. Fotballfrue

   Aha 🙂 Gratulerer så mye 🙂

 98. Nydelig kjole. Har ønsket meg noe lignende lenge. Er den ny? 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, den er ny 🙂

 99. Hikke er helt normalt. Da jeg gikk gravid med min yngste sønn, hikket han så magen «hoppet» nesten hver dag de siste 6 ukene. Alt var helt normalt, og i dag er han en stor og flott ung mann på 190 cm 🙂

 100. Hei! Det var en kjempe søt kjole! Kan du linke til den? Fant den ikke på hjemmesia.
  Synes foresten det er utrolig spennende å lese bloggen din, siden jeg selv er gravid i uke 21:)
  Klem<3

  1. Fotballfrue

   Kjøpte dne i butikken for et par dager siden 🙂 Finner den ikke online jeg heller :/

   Klem!

 101. Silje :)

  Flotteste deg <3 Du ser så fin ut 🙂
  Begge prinsene mine har forresten hikket opptil 4-5 ganger om dagen i magen, så det er nok helt normalt.

 102. Hikke betyr at noen tenker på deg,sikkert derfor lille nurket hikker mye,hihi 😉 masse lykke til 🙂

  1. Fotballfrue

   Hehe 🙂

 103. Hei 🙂

  Jeg har termin ca samtidig som deg, og snuppa mi hilker også masse! Det er helt normalt og ikke farlig i det hele tatt! Jeg synes det er supersøtt!

  Masse lykke til med innspurten! 🙂

  1. Fotballfrue

   Masse lykke til du også <3

   1. Min hikker å noen ganger om dagen… det er så rart! Hahaha,,,å jeg er like fasinert hver gang! Hihihihi. 3 uker igjen! 😉

 104. hei:) dette spørsmålet har ikke noe med innlegget å gjøre. Jeg bare lurer på om du kan legge ut en videosnutt av Ronaldo og Hugo på instagram innimellom? Kommer ikke over hvor skjønne de er. Smiler for meg selv hver gang de er avbildet:P Hadde vært så skjønt å oppleve de «live» noen ganger:) God helg <3

  1. Fotballfrue

   DET kan jeg gjøre 🙂

 105. Hei Caroline! Tenkte det endelig var på tide å kommentere her, har fulgt bloggen din i snart to år og er daglig innom for inspirasjon og eit lite avbrekk frå kvardagen 🙂 Ekstra koselig å følge med no når de venter ein liten ein 🙂 Fekk sjølv ei lita jente for fire veker sidan og dei siste vekene i magen så hikka ho ein til to gonger for dagen. Ho var født frisk og heilt perfekt 6 dager etter termin 🙂 Du har så mykje å gle deg til! 🙂 ynskjer deg masse lykke til!

 106. Hei. Jeg har termin få dager før deg. Kjenner igjen de publiseringene du snakker om, så er nok hikking. Synes det er mange rare bbevehelser i magen for tiden, og blir av og til bekymret og går det for lang tid mellom å kjenne noe blir man jo også bekymret. Blir godt å få de på utsiden snart! Lykke til de siste ukene

 107. ååååh, det var et utrolig nydelig antrekk 🙂
  Jeg elsker skoene 😀

 108. Kommer ikke over hvor nydelig du er, og ikke minst hvordan du kan å kle deg! Inspirasjon til tusen 🙂

 109. Michelle

  Nå ser man tydelig kul på magen din 😀 Du kler den jo bare helt utrolig godt! Ønsker deg en nydelig start på helgen <3

 110. Jeg fødte ei jente for 6 uker siden, og hun hikket også hvertfall 2 ganger om dagen inni magen, husker jeg syntes så syndt på henne. Jormor sa at det tydet på en frisk og kvikk baby, hadde babyen vært slapp hadde den ikke øvet seg på å svelge fostervann. Kan også si at hun hikker like mye utenfor magen også, så forbered deg på ei lita hikker 😉

 111. Kjempefint antrekk!

 112. Så utrulig koselig 🙂 Og nydelig outfit!

 113. Lisa-Mari

  Gud så nydelig du er 🙂 skikkelig fin gravidmage.

  1. Fotballfrue

   TAKK 😀

 114. Veldig normalt:) min lille gutt hadde hikke bortimot 3 -4 ganger om dagen når jeg gikk gravid,
  Hadde det slik gjennom hele svangerskapet 🙂
  Nå hikker han når han flirer litt for mye:) han er 3,5 mnd nå:)

 115. Gutten min hikket også mye i magen, og det fortsatte han med etter han var født og 😉

 116. Så fantastisk nydelig du er Caroline!

 117. Du ser helt fantastisk ut! 🙂 hikking er helt normalt, hadde det i begge mine graviditeter. Første hikket myyyye og andre hikket til faste tider omtrent :p lykke lykke til fremover ❤️

 118. Jenta mi hikket også flere ganger daglig de siste ukene… Veldig rar følelse… Og ikke minst koselig. Lykke til videre!

 119. Hei igjen:-) Jeg som tipset deg om jordmor sangen her i sommer;-) Lillegutt kom til verden i Aug og han hikket MASSE i magen!! Kunne være opptil flere ganger om dagen. Tror det er fordi de trener lungene eller noe i den duren;-) Han hikker forsåvidt en del fortsatt, så det er jo litt gøy og tenke tilbake på at det var nettopp han som gjorde det;-) Masse lykke til med fødsel og barseltid Caroline;-) GLED DERE!!!!

 120. Så FIN du er idag!! Og den kjolen… selvsagt utsolgt på nett, så jeg skal ta meg en tur på senteret imorgen! Håper virkelig de har flere igjen… MÅ ha den kjolen!! Ha en herlig helg, Caroline. Klem

 121. Åh, du er så fin! Du stråler, virkelig 🙂

 122. Husker godt at min eldste datter hikket veldig de siste ukene. Hun var veldig kvalm de første levedagene, men de sa det var fordi hun hadde svelget mye fostervann og hikket mye. Så vet du det…

 123. Hei! Alle mine tre hikket masse! Jeg synes ikke det var digg… Kjentes i hele kroppen!! Men på en måte koslig også..

 124. Datteren min, som nå er 7 år, hikket veldig mye de siste par mnd av svangerskapet, men også veldig ofte som spedbarn. Ga seg heldigvis fort når hun fikk melk. Hun hikker til stadighet nå også, forresten, uten at jeg vet noe om hvor vanlig det er at man hikker ofte etter man er født, om man hikker mye i magen :-). Hun er i allefall frisk og i god form! Kos deg med resten av ventetiden :-).

 125. Hikking er sikkert vanlig, lille jenta mi hikka ofte i magen på slutten. Den første natten hjemme hikket hun leeeenge og jeg hadde ikke hjerte til å legge henne i senga. Bysset rundt på ho som hikket og sov. Hehe var vel litt tussete da 🙂

 126. Nå er dette en mammablogg! Hvor interessant er det for oss som ikke er gravide å lese 130 kommentarer om hikke hos fosteret?
  Alle leserne dine er vel ikke gravide. Kjempeglad for oppskrifter på onsdag da,flere av de er favoritter hos barna mine.

  1. Fotballfrue

   Nei, det er ikke en mammablogg. Da tror jeg ikke du vet hva det er? :/ Du må jo se på innholdet, ikke kommentarene 🙂 Dette er et antrekksinnlegg huket av under mote og hverdagsliv, og jeg skriver som vanlig om hverdagen min under det. Det var bare et lite spørsmål, det er ikke dette som er vinklingen i innlegget, vinklingen er fashion / antrekk 🙂

   1. Du poster jo ikke et eneste innlegg uten å nevne graviditeten din… Det blir faktisk litt mye.

   2. Fotballfrue

    Så synd at du synes det, jeg er høygravid, det blir helt naturlig for meg da denne bloggen dreier seg mye om enkelte ting i hverdagen min / mine tanker. Du trenger jo ikke å følge med 🙂 Men jeg må jo legge til at det du skriver ikke stemmer, har både oppskrifter og inspirasjonsinnlegg / fashioninnlegg uten å nevne graviditet, senest i går 🙂

   3. Dette er en mammablogg nå! 20 oktober var siste innlegget ditt uten å nevne graviditeten. Foreslår at du leser godt gjennom det du har skrevet, før du sier til Synne at det ikke stemmer. Og jo, du hadde det også med i både oppskrift, inspirasjon og fashioninnlegg. Jeg skjønner at det er naturlig for deg å skrive om ugla, ingenting galt i det, men det er så absolutt blitt en mammablogg. Til glede for mange småjenter.

   4. En mamma-/gravidblogg for meg, er en blogg som legger ut statusoppdateringer uke for uke, vektoppgang, mål, om hodet har festet seg osv, og nesten kun om dette. At jeg nevner småting som har noe med graviditet å gjøre, f.eks om skjørtet passer over kulen, kvalifiserer ikke til å kalle bloggen for en mammablogg 🙂

    Dette er en hverdagsblogg hvor jeg deler mye av det som skjer i livet vårt, som nå naturlig nok bli blant annet graviditet, pluss en del mote og inspirasjon 🙂

    Til glede for mange småjenter.

    Om det var en mammablogg hadde det vært til glede for eldre lesere, som er, har vært eller ønsker å bli gravide. Ikke småjenter 😉

  2. Skjønner ikke problemet jeg. Jeg er verken gravid eller opptatt av mammablogger, men jeg ELSKER å lese hver eneste detalj Caroline skriver om den lille ugla. Syntes det er kjempe hyggelig at hun viser frem alle de kreative tingene hun lager, og forteller hvordan det har gått hos jordmor o.l. Dette er på ingen måte en mammablogg, da burde du ta deg en tur rundt på blogg.no f.eks. At hun nevner baby ting i små avsnitt på slutten av innlegg skjønner jeg virkelig ikke hvordan noen kan reagere på!!

   Du stråler Caroline, det er så inspirerende å se! 😀 Lykke til den siste tiden, og fortsett gjerne å oppdatere oss <3
   Klem

 127. Hei! Jeg har termin i morgen og de siste ukene har snuppa hikket flere ganger om dagen, syns bare det er stas! 🙂 Jordmoren sa til meg at hvis hun hikker mye så er det et tegn på at hun trives og har det bra, så det skal du bare ta som et godt tegn.
  Ønsker deg masse lykke til videre i svangerskapet også håper jeg fødselen din blir fantastisk! (Min blir dessverre ikke som planlagt..)

 128. Utrolig flott kjole! Den må jeg se etter i butikkene 🙂 Og så fin mage <3

 129. Min nr 1 hikket ingenting og var en særdeles krevende baby. Nr 2 hikket en god del de siste par mnd og har vært en enkel og fin baby 🙂 Ingen sovebaby han heller, men tålmodig, blid og grei 😀 Noen «forståsegpåere» mener at hikke kan tyde på kolikk men det stemte hvert fall ikke her 🙂

 130. Når jeg leser gjennom kommentarfeltet ditt så virker det som om de aller fleste som kommenterer også har barn eller er på vei til å få. Antakeligvis så har du fått en enda større leserskare nå etter at du ble gravid? 😀 Kan virke sånn! Mødre hjemme i mammaperm finnes det hvert fall nok av, så å krydre med noen mammainnlegg innimellom tror jeg kan bli veldig innbringende for bloggen 😉 Selv om den som du sier omhandler mest trening, kosthold og mote 🙂 Nydelig kjole forresten!!

  1. Fotballfrue

   Ja, det kom overraskende mange kommentarer på dette! Var ikke meningen at det skulle handle om det, men 🙂 Er uansett veldig glad for kommentarer og dialog 🙂

 131. Den flotte gravidmagen din er forresten veldig langt nede; har den allerede sunket?? 😀 Eller har du aldri hatt magen så høyt oppe?

  1. Fotballfrue

   Det er akkurat som den ikke kommer over ribbeina mine :O Så den er på sitt høyeste nå faktisk 🙂 Den var for eks. mye lavere for bare 1 mnd. siden 🙂

 132. Å ja! De hikker. Min jente hikket kjempe mye både i magen og i lang tid etter fødselen 🙂

 133. Marianne

  Lenge siden du kjøpte veska? Kan dessverre ikke finne den!

  1. Fotballfrue

   En mnd. kanskje? Kjøpte den på nett 🙂

 134. Marianne

  Hei:) Du er bare så nydelig! Kan jeg spørre om hvilken strømpebukse du bruker? Hvor, og hva den heter?

  1. Fotballfrue

   husker ikke hva den heter, men det er en i 100 denier fra H&M, blank 🙂

 135. Du altså! Hvis jeg kan få se en tiendel så bra ut som deg når jeg er høygravid så skal jeg være overlykkelig! DU STRÅLER JO!

  1. Fotballfrue

   uæ, tusen takk 😀

 136. Da gutten min var i magen så hikka han masse! Og det gjorde han også etter at han kom ut : p Hehe

 137. Hikke er helt normalt og faktisk et sunnhetstegn ved fosteret. I hvert fall i følge overlegen ved kvinneklinikken på sykehuset jeg hører til. Var på flere ultralyder med sistemann. På en av dem hadde overlegen med seg en praktikant. Overlegen forklarte da til praktikanten at dersom mor kan rapportere om hikke hos fosteret så kunne man slappe av. Det har visst med utviklingen sv lungene å gjøre. 🙂

 138. Det med hikken høres heldig sunt og normalt ut. Heldige vesle jenta som får utvikle seg i en slik sunn og vakker kropp 🙂 lykke til med innspurten 🙂

 139. Syns det er fantastisk hyggelig å lese om graviditet og baby jeg!!
  Magen din er nydelig! Blir såret på dine vegne av unødvendige kommentarer. Alle er forskjellige og du er så vakker som det er mulig å bli! Ønsker lykke, lykke til videre!!!

 140. Da jeg gikk gravid med nr to, var det hikke konstant der inne:) Søtt til å begynne med, frustrerende etterhvert, det kiler jo sånn men du får liksom ikke gjort noe med det.. God fredag!;)

 141. Jenta vår hikka også myye i magen, og ho har gjort det masse etter ho blei født også. Synted det er dumt folk klager over at du skriver «mye» fra svangerskapet. Du skriver jo om hverdagen din; både mat, mote, trening og alt du driver med, så klart du skal dele mye om graviditeten din og etterhvert som jenta kommer 🙂 det er jo bare kjempe koselig!

 142. Hei 🙂 tenkte det var på tide og legge igjen en kommentar, har lest bloggen din lenge 🙂 og har selv ei jente på 14 mnd og synes det er kjempe stas og lese om graviditeten din er 🙂 vil bare si at gled deg til fødselen, selv om det er skikkelig vondt der og da, men den opplevelsen kan ikke beskrives. Er så fantastisk når du får det første møte med barnet sitt 😀 men en ting jeg angrer på var å ikke filme det, så et lite tips film det 🙂 ser helt selv, men bare et lite tips. Lykke til med alt, du ser helt fantastisk ut som gravid. Har mye og glede deg til, selvom om for noen dager siden jeg kom inn på badet og fant dattra mi med skoen min og dyppet den i do, Hehe. Koselig det 🙂

 143. Du er såå fin 🙂 og så veltrente bein du har 🙂

 144. Hei, jeg mener på å ha lært en gang at det er kroppen til babyen som øver seg på å puste selv. Det er jo sammentrekninger i mellomgulvet som gjør at du hikker, og som arbeider når du puster 🙂 tror hvertfall jeg husker rett 😉 men det er uansett helt normalt. Håper fantastiske du får en fin helg 🙂

 145. Hei 🙂 sønnen min (10 mnd gammel) hikket også på slutten av graviditeten. Og jeg har hørt at det er fordi de svelger fostervann når de trener på å puste 🙂 så det er vel bare positivt at de hikker litt 😉 koselig å følge bloggen din, og liker å lese alle mammainnleggene dine 🙂

 146. Så fint antrekk! 🙂 Elsker virkelig burgunder farge på klær nå som høsten er her, istedenfor sort, grått osv 😉
  Ha en fin kveld, vakre deg!

 147. Lurer bare hvordan du går frem når du skal sette sammen et antrekk? Hva starter du med?
  Og legger du frem det kvelden før eller samme morgen? 🙂
  Trenger litt tips! Tusen takk 🙂

  1. Fotballfrue

   Finner det som regel frem samme dag som jeg skal ha det på meg, men noen ganger kveden før også, det kommer helt an på 🙂 Har ingen faste regler på dette, for det meste forestiller jeg meg et antrekk i hodet og tester det ut etterpå 🙂

 148. Jeg må bare få rose deg for den utrolig vakre kvinnen du er, Caroline. En stor inspirasjonskilde og motivasjon. Du gjør det mulig å ta en ti minutter med full avslapping tre ganger daglig, noe som virkelig er nyttig i en hektisk hverdag. Du er så flink til å variere innleggene dine, det blir virkelig aldri kjedelig. Gleder meg så til å følge deg på veien videre mot «mål» hvor gevinsten er verdens største gave. Klem <3

 149. Du er så flott et menneske Caroline, helt sikkert på du er det på innsiden å. Mente du den sjette timen? 😛

  1. Fotballfrue

   Nei, den streiket egentlig før publiseringen av siste innlegget på torsdag, så fikk jeg akkurat lastet opp bildene, så streiket det igjen og funket ikke før jeg publiserte dette klokken to :O Veldig frustrerende!

 150. Da jeg var gravid i 2010 hikket babyen masse i magen. Han har alltid vært veldig frisk og sterk 🙂 koselig med hikking, selv om det kunne bli litt slitsomt til tider på slutte . Men nå gleder jeg meg bare til å oppleve det igjen siden vi prøver å bli gravide igjen 😀 god helg <3

 151. Lenge siden du kjøpte skoene? Lekre!

  1. Fotballfrue

   Ja, de er fra i fjor :/

 152. Jeg er gravid med mitt første barn nå – har 8 uker igjen til termin – og jeg tror jeg har en skikkelig hikker i magen, jeg også. Det tok lang tid før jeg innså hva det var, men det føles som små pulserende dunk og varer ganske lenge av gangen – det må jo nesten være det..? 🙂 Lykke til med innspurten!

 153. Hikke er supernormalt, begge mine gjorde det inne i magen.

  Og du, det er ikke så innmari slitsomt som alle sier det der med å få barn.
  Litt i starten når alt er nytt kanskje, men når amming og søvn begynner å gå seg til er det bare deilig med en liten myk klump.
  Når det kommer ett barn til derimot, da er det litt slitsomt……:)
  Nyt babyen og tiden med tre. De første månendene er helt spesielle.
  Sov når du kan, ikke stress med å rekke for mye, så går alt.

 154. Hikke er supernormalt, begge mine gjorde det inne i magen.

  Og du, det er ikke så innmari slitsomt som alle sier det der med å få barn.
  Litt i starten når alt er nytt kanskje, men når amming og søvn begynner å gå seg til er det bare deilig med en liten myk klump.
  Når det kommer ett barn til derimot, da er det litt slitsomt……:)
  Nyt babyen og tiden med tre. De første månedene er helt spesielle.
  Sov når du kan, ikke stress med å rekke for mye, så går alt.

 155. Hikke er veldig normalt. 🙂 svigermoren min som er ultralydjordmor, kommenterte dette ofte at hikke var så positivt, blant annet for lungeutvikliga 🙂

 156. Madeleine

  Hikke er helt normalt, og det skal visst nok som du nevner være et tegn på et friskt barn. Lillemann hikket som bare det i magen. Faktisk på nesten samme tidspunkt hver dag etter hvert. Dette fortsatte etter han ble født også, men begynner å gi seg nå, 3 mnd gammel.

 157. Madeleine

  Du ser forresten stunning ut! Tenk å se så flott ut som høygravid! Selv følte jeg meg som en stranda hvalross. Hehe 🙂

 158. Hei!

  Jeg ville bare si at du har en flott blogg. Selv syns jeg ikke det er både spennende og koselig å lese om graviditeten din!! Syns ikke det blir for mye. Er helt naturlig at det er dette som opptar deg mest nå! Syns du har mange inspirerende innlegg om mote, interiør, mat og ikke minst trening. Det jeg liker med deg er at du skriver bra, er alltid positiv og har masse flotte bilder.
  Gleder meg til innlegg om gravid-trening! Veldig flott å se at det funker å trene når man er gravid. Det skal jeg ta meg når det en gang blir min tur til ha en liten en i magen <3

  Masse lykke til med innspurten!

 159. Min baby hikket 3 ganger for dagen fra uke 28 og frem til fødsel. Jeg fikk høre fra jordmor at det var helt normalt og et godt tegn 🙂

 160. Du ser helt fantastisk ut!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *