Finally: Early morning

♥♥♥ 

Endelig en litt for tidlig morgen her i huset. Hater å våkne med hjertet i halsen klokken halv åtte-åtte. Og ja, selv om jeg mest sannsynlig trenger søvnen, føler jeg at dagen går altfor fort over til kveld når jeg ikke står opp før. Så i går var begge innstilt på en tidlig morgen, og da klokken ringte 0615 var vi redo. Lars-Kristian sitter og jobber med eksamen før han skal avgårde på trening, han er så flink. I tillegg har han allerede vært på låven og hentet vinterdekkene våre, for nå begynner det å bli dags for å skifte. Jeg har fått gjort masse på tre timer, og faktisk er resten av året planlagt med avtaler så godt det går. Nå tenkte jeg å legge fra meg arbeid til fordel for litt jogging. Kjenner jeg er ganske stiv etter gårsdagens styrke, men ikke så ille som jeg var redd for.

___________________________________________________________________________________________________________

coffee time 


Etter dette blir det dusj, litt mer jobb og deretter fødsels- og foreldreforberedende. Dette er et kurs fra klokken halv to til halv fem, så vi skal ut og spise etterpå, før vi skal handle inn de siste nødvendighetene til stellekroken og lille babyen. Ja, så kan hun egentlig bare komme  I dag er jeg 35+0, det vil si at det er 5 uker og 3 dager igjen til termin. Oh lord!

___________________________________________________________________________________________________________

the letter A for our baby

Her er forresten bokstaven A ferdigstilt. Kjøpte både maling og designerark på Panduro, alle bokstavene ble ferdige på en dag siden malingen tørket på 1-2-3. Kreativitet er gøy 🙂

___________________________________________________________________________________________________________

Håper dere har en fin dag i vente. Jeg tar med meg kameraet og håper å få oppdatert dere før det er kveld.

♥♥♥

134 kommentarer

 1. Jacklinn

  vi får håpe hun blir i magen til fullgåtte 40 uker ..en prematur fødsel er ikke noe å trakte etter ..

  1. Fotballfrue

   Er enig i det, håper ikke du har fått det inntrykket, for det har jeg absolutt aldri skrevet.

 2. Hei!
  Er ikke fornøyd med tilbudet fra Elle der man kunne få med Lulus-beautybag.. For det første har de ikke flere beautybags igjen på lager. For det andre må jeg vente i en mnd til for å få gaven min, hvis jeg vil ha en toalettmappe. Denne de kan tilby meg er den som er i mindre str., dette har jeg da ikke blitt lovt?? De skrev også i brevet at jeg kan ende opp med å få en annen farge enn beige.. Noe jeg ville ha.
  Jeg er virkelig skuffa og føler meg lurt…! 🙁 Har jeg krav på å få hevet kjøpet?

  1. Fotballfrue

   Uff, så leit at det fortsatt er trøbbel med dette 🙁 Har fått beskjed fra Nettavisen om at du kan sende en epost til abo-elleint@egmonthm.no

 3. Sitter å leser det nye Babydrøm bladet 🙂 Veldi fine sider om dere! Fine bilder, og tekst 🙂
  Magen er også veldi tydelig i forhold til bilder du har lagt ut på bloggen i de tider du hadde besøk av dem, så er tydelig at det har mye å si hvilken vinkel en tar bilder i for å vise frem magen, samt klær 🙂 Tenkte bare de som hele tiden har sagt at de synes magen var så liten, får ihvertfall bevis her at den altså ikke er det 🙂 Nydelig var det ihvertfall! Digger det bladet! Likte kommentaren om at Lars Kristian ble litt skuffet over at det ikke ble en liten fotballspiller. Kjenner meg igjen i det! Er selv gift med en pensjonert fotballspiller og han er såå fornøyd med at vi endelig skal få en liten gutt 🙂

  1. Fotballfrue

   Hei søte, denne hadde lagt seg i spam! Tusen takk for så fine ord 🙂 Vi jobbet virkelig med å finne antrekk og vinkler som kunne få frem kulen på best mulig måte, her var magen mye lavere enn den er nå også, men jeg synes resultatet ble kjempebra, så er veldig fornøyd selv 🙂

   Håper du får en fin helg 🙂

 4. Hei fotballfrue.

  Etter at jeg leste bloggen din for første gang sånn ca i oktober/november i fjor har jeg lest HVER dag! Du vet at folk som regel har en nettside de går inn på først når de slår på datan, sin lokale nettavis, facebook, vg ol. Jeg går inn på bloggen din først, hihi 😀 Du er til stor inspirasjon!

  1. Fotballfrue

   Så koselig, tusen takk 😀

 5. Camilla

  Hei, gleder meg masse til å se den lille, har fulgt deg i nesten to år nå, og du er og forblir mitt forbilde 🙂 Håper alt står bra til med deg og ønsker deg masse lykke til med fødselen når den tid er kommet! <3

 6. Hvor har du kjøpt pysjen din? Den er utrolig fin 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk! Den er fra victorias secret 🙂

   1. Kathrine

    Hvordan funker det med å jogge når man er gravid? Ville det ikke føles ut som at babyen bouncer opp og ned?

   2. Fotballfrue

    Hehe, nei 😉 Jeg jogger fortsatt 🙂 Det kommer også an på hva slags form du var i fra før, om du var vant med det 🙂

 7. Hei flotte du:) gratulerer så mye med graviditeten,koser meg med å lese om gleden og forventningene deres:) selv om jeg ikke har barn selv er det så utrolig spennende å lese, så bare å fortsette med baby innlegg,det er så kos 🙂 men har et lite spørsmål, har du noe erfaring med neglpleie fra trind ? Om disse er bra og virker ? Klem 🙂

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig at du følger med, tusen takk 🙂 Har dessverre ingen erfaring med dette :/

   Klemmer!

 8. halsnes

  Så flink du er :)! elsker selv å være kreativ! Er så spent på navn og hvordan ugla ser ut :)! klem

 9. Koselig å følge med på forberedelsene!
  Når jeg var like langt på vei var jeg ekstremt trøtt og kunne sove halve dagen tror jeg… men kjedelig med korte dager, ser den 😉
  Spent på navnet – foreløpig er det ikke utelukket at hun skal hete det samme som vår lille snuppe! Hehe…

  1. Dette stemmer ikke. Hvor har du det fra?

   Men så lenge barnet ikke viser tegn på allergi så er det jo flott å hs husdyr 🙂

   1. Fotballfrue

    Jeg tror du har svart i feil tråd?

 10. Jeg er nylig begynt på lavkarbo, og du er jo «dreven» på det. Så jeg lurte bare på om det er greit å spise noe ekstra søtt flere dager i uken? Da tenker jeg kaker, boller, muffins ol.? På lavkarbo-vis naturligvis. Eller er det mer fy-fy? I så fall er det noe du gjerne gjør? Har lest litt rundt – vil jo ikke ende opp med å gjøre alt helt feil, og jeg kommer bare frem til at ganske mange holder seg til én dag i uken, evt til store begivenheter..

  1. Fotballfrue

   Det er ikke noe jeg vil anbefale, selv holder jeg det til helgekos eller midt-i-uken-kos 🙂 Men igjen, unner meg en knekk mørk sjokolade til kaffekoppen hver morgen. Jeg har tro på å finne en balanse, og ikke overdrive 🙂

   1. Amalie

    Der er jeg jo enig! Jeg tenker jo selv at det blir ekstra kos, og spesielt om det skjer litt sjeldnere. Men jeg mente ikke å bøtte innpå med lavkarbo kake, sjokolade, boller osvosv bare fordi karbohydratmengdene tillater det.. tenkte mer om du f eks har boller liggende i frysen,at det da går greit å bare ta seg én i ny og be? 🙂

 11. Hvor skal du ha bokstavene Caroline? Er det mulig å tape de på veggen med dobbelside tape?
  Også lurer jeg på en ting til, skal dere ha noen form for restriksjoner for hundene når babyen kommer? I forhold til hår osv? Har selv schæfer og er nyskjerrig på hvordan andre har gjort det.. Venter også desemberbaby 🙂
  Klem fra møre

  1. Fotballfrue

   Barn som eksponeres for dyrehår har lavere risiko for å utvikle allergi, så vi skal nok bare fortsette renholdet som vanlig 🙂

   Bokstavene skal stå på en av hyllene vi har hengt opp 🙂

   Masse lykke til! Ikke lenge igjen nå 🙂

 12. Syns det er på høy tid at jeg legger ifra meg en liten kommentar her, for det fortjener du! Det kan umulig finnes andre blogger som er så utrolig flinke og gjennomførte som det du er, det oser jo av kvalitet i hvert eneste innlegg! Det er så fantastisk å kikke innom flere ganger om dagen og se at et nytt innlegg er på plass, det er så moro å drømme seg litt bort til hverdagen din med babyforberedelser, god (!) mat, søte små pelsdotter som labber rundt omkring og en snill mann som masserer føttene dine etter en lang dag. Jeg syns du virkelig har oppnådd det du ville, å lage et slags «livsstilmagasin» på nett – og det må jeg bare si tusen, tusen takk for! Åå, Caroline, du er en så stor inspirasjon og jeg er så glad for at jeg fant bloggen din 🙂 Dette ble kanskje litt mye, men jeg er så dårlig på å legge igjen kommentarer, så da må jeg ta den helt ut når jeg først har surret meg ned til kommentarfeltet! Ønsker deg og Lars-Kristian alt godt i fremtiden og masse lykke til, tusen takk for at dere deler en så stor og magisk del av livet deres med oss. Jeg syns det er så viktig å minne folk på at de er satt pris på, og jeg vil at du skal vite at du som person og arbeidet du legger ned i bloggen virkelig settes pris på. Mange klemmer! <3

  1. Fotballfrue

   Å, jeg blir så glad! Det betyr så mye for meg med slike tilbakemeldinger, for jeg jobber hele tiden for at bloggen skal være så bra som mulig 🙂 Tusen takk for at du følger med <3

   Stor klem 🙂

 13. Blir så glad av all babysnakket, og tenk for en fantastisk adventstid det vil bli 😀 Masse lykke til!

 14. Hvor er pysjen din fra? Den så herlig ut!

 15. Høyres ut som ein super dag 🙂 Såå spent på når den lille kjem til verden!

 16. Elisabeth Fjellheim

  Nei, nå var det lenge siden jeg hadde kommentert her inne! Leser bloggen din fast hver eneste kveld etter at prisen min på 13mnd sover søtt i sengen sin 🙂 Det er alltid like koselig!
  Må bare få si at jeg gleder meg sånn på deres vegne, tiden som kommer nå er fantastisk. Føles som i går at min lille skatt kom til verden, men i dag går han rundt og sier mamma og lys hele tiden 🙂

  Ikke la alle disse negative menneskene få ta fra deg gleden over å kjøpe utstyr osv, jeg tror prinsessa deres kommer til å få det helt perfekt 🙂
  Hva tenker du om at hun skal begynne i barnehage? Er kanskje litt tidlig å tenke på, men husker dette var noe jeg bekymret meg for. Nå viser det seg at den lille koser seg masse i barnehagen mens mamma studerer på universitetet og pappa jobber 🙂

  Stå på Caroline, du gjør meg oppriktig glad selv om jeg ikke kjenner deg 🙂
  Stor klem! <3

  1. Fotballfrue

   Så koselig, Elisabeth 🙂 Vi tenker absolutt at hun skal gå i barnehagen, det er jo veldig viktig for de små og sosialiseres, jeg elsket å gå i barnehagen selv 🙂

   God helg til deg og dine <3

   1. Elisabeth

    Takk for svar :))
    Husker også at jeg likte barnehagen godt 🙂
    God helg til dere også<3

 17. Hei! Nydelig blogg, du er så skjønn! Jeg lurte sånn på hvor den søte pysjen er fra?

 18. Tipper at det blir Vea eller Lea 🙂

 19. Så deilig å våkne opp og få utnyttet dagen! Må forsøke å få tak i en slik pysj/en lignende selv, den ser så god ut! Ellers tenker jeg der kanskje blir en liten Leah Johanne 🙂

 20. Heihei !
  Jeg vil bare si at bloggen din er perfekt! Alt er så ryddig og lyst! Jeg er innpå bloggen din minst to ganger til dagen, både på mobil og data!
  Du er så heldig!
  Ønsker deg masse masse lykke til videre! Og jeg gleeeder meg til å lese videre 🙂

 21. Er kjøpedressinger helt fyfy? Da tenker jeg på selskapsdressing (den har jo under 5 gram karbohydrater pr dl. – iallfall den jeg brukr) Å lage selv er jo ikke noe problem, men den er bare så ufattelig god til salat! Når sant skal sies går jeg ikke på lavkarbo for å gå ned i vekt, men heller for å ikke gå opp så fort, og ta bort fokuset på kalorier.. Føler maten blir så mye mer begrenset når det er kalorier.. Er grådog fort gjort å gå over det daglige behovet. Og noras sullerfrie syltetøy er det innenfor? Og hvordan er det med Philadelphia med melkesjokolade? Philadelphia vet jeg er innenfor, men litt skeptisk til om den med sjokoladesmak er lpv? Og sukkerfri ketchup? Og lettvarianter burde jo man egentlig styre unna, men synnøve så mye lettere inneholder mindre karbohydrater enn andre oster – lov? *masemase* sorry, ble mye mas her nå! Men er så forvirrende.. Alle er så motstridende. . Ene mener det, en annen mener det, ene sier ditt, men likevel datt.. :-/

 22. Så fin A, blir sikkert nydelig på jenterommet 🙂 Jeg holder en knapp på Matilde, men skjønner godt at dere ikke røper navnet enda. Lykke til med innspurten 🙂

 23. Hei! Jeg lurer på om det bare er å slette appen eller om den vil bli operativ igjen?
  Savner den…

  1. Fotballfrue

   Jeg tror ikke den vil fungere igjen, men jeg jobber med å få tak i utvikler :/

 24. Haha, føler bare sånn at det er Maria! Håper det, hehe… nydelig navn i hvertfall <3 lykke til, tenker masse på dere!

 25. Så fin rosa farge på bokstaven, kan jeg spør hva den heter?:)

  1. Fotballfrue

   antikkrosa 🙂

 26. Det er så spennende å følge med her nå! Jeg fikk en datter for fire måneder siden, født akkurat en måned for tidlig. Men hun var og er heldigvis frisk og rask. Så jeg kjenner så godt igjen alle følelsene, forventningene og gleden over det å skal bli mamma for aller første gang. Alt blir snudd på hodet, men det er faktisk helt fantastisk. Til og med når det står på som verst og man ikke har sovet mer enn tre timer på et døgn…hehe.

  Synes det er supert at du fortsatt klarer å være så aktiv på treningsfronten! Jeg trente helt til den dagen jeg fødte, og jeg var i supergod form rett etter fødset 🙂
  Masse lykke til fremover! 🙂

 27. Tipper det blir Natalie <3 det hadde passet perfekt <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *