Utstyrsguide del III: Vognpose

I går hentet vi vognen til den lille, og bare noen dager før kom vognposen vi bestilte da vi var i Oslo for å kikke i showrommet til RisaRosa. RisaRosa lager vognposer av ull og fløyel, og jeg ble fullstendig forelsket i disse etter at en av dere lesere tipset meg om dem – så tusen takk!

___________________________________________________________________________________________________________

love at first sight 

Denne er perfekt til vår lille vinterbaby. Posene er noe av det mykeste jeg har kjent, de har en deilig dundyne inni som kan taes ut og vaskes separat. I tillegg er det mulig å bruke posen uten dynen, så denne er kjempefin om våren også. RisaRosa hadde også noen helskjønne vårposer i showrommet sitt, men vi får se nærmere om vi skulle trenge en slik. Det tror jeg vi gjør 😉

Jeg hadde i utgangspunktet sett for meg en vognpose i sjokolade og hvitt, sjokolade og rosa eller i trøffel og rosa, men da vi var i showrommet, fikk vi kikke på en annen variant som virkelig så delikat ut i forhold til vognen vi har valgt, og derfor endte vi i stedet på en i sjokolade og vanilje i stedet. Modellen heter bare Mokka, og er perfekt til vår vanilla leatherette og ikke minst til stellevesken. Prisen på en vognpose er 2999,- og vi ventet ca. 3 uker på vår. Sjekk ut hjemmesiden deres her.

___________________________________________________________________________________________________________

___________________________________________________________________________________________________________

Jeg tenkte å lage et innlegg om vognen vår i løpet av neste uke, må bare ha litt opphold og godvær først 

167 kommentarer

 1. Kjempe fin vogn/vognveske dere har skaffet dere! En prinsesse verdt 😉
  Elise-solberg.blogspot.com

 2. Lekker vognpose:) Delikate farger på vogn og pose.Har samme vogna selv bare i sort. Bor også litt landlig som deg og det er den perfekte vogna sånn sett. Aldri vært noe problem å komme seg frem ved vogna:) Også syns jeg det er den lekreste vogna på markedet! Kunne gjerne brukt den lune bag delen lenger men er ikke hanker til sele i min bag. Så vi byttet til sports delen da jenta vår var 6 mnd. Ville jo ikke hun skulle falle ut:) Men går sikkert å fikse noe å feste seler i:) Lykke til med de siste ukene!!

 3. Hei:) her i huset har vi en liten en på snart 2 mnd:D Når det kommer til utstyr så fikk vi uendelig mange tips av alle rundt oss i løpet av svangerskapet.. Men herlighet så uenige de var om hva som var bra og ikke.. Jeg fant etterhvert ut at man bare må se det ann, barn er jo så forskjellig:) det er mye jeg har kjøpt etter at han ble født som andre sa at var ubrukelig, og jeg har en del ting som fortsatt står ubrukt. Lykke til videre, livet som nybakt småbarnsmor er fantastisk<3

 4. Ååååh, dette var nydelig Caroline! 🙂 Du har jo så god smak! Blir helt verpesyk igjen jeg ( har ei på 2 år og 4mnd ) av å følge deg!! Du er så flink til å få alt til å se så delikat ut på bilder, er sikker på at du hadde fått en vaskebøtte til å se glamorøs ut!! 😉

  1. Fotballfrue

   Haha, tusen takk 😀 Magien ligger i bildene 😉 Men også i produktene, da 🙂 Kos deg med de vakre barna dine, du er heldig som har dem hos deg, jeg kan nesten ikke vente lenger!

 5. O, berre lekkert!!! Så delikate farger.

 6. Kjempe fin vogn du har valgt, emmaljunga vognene er suverene 🙂 men trodde du skulle ha espresso leatherette , men mulig jeg blander 🙂 merker jeg blir litt irritert når noen av de oppover sier at dere sløser penger på babyutstyr, man må få gjøre som man vil. Vi valgte også å kjøpe alt babyutstyret nytt, det er jo overhode ikke sløsing, heller en invistering, valgte nøytrale farger som en evt lillesøster kan få brukt hun også og da blir det mye billigere når baby nr 2 kommer, for da har dere jo alt fra før av. Blir alltid litt dyrere med første baby 🙂 Det å kjøpe ting i litt nøytrale farger som kan passe begge kjønn syntes jeg dere også har vært flinke til 🙂 Har dere kjøpt bilstol enda? Vi kjøpte emmaljunga first class i fargen White leatherette som matcher vognen til poden, var kjempe fornøyde med den til han ble rundt 8 mnd, da syntes vi stolen ble litt trang for han, så vi kjøpte maxcosi i tillegg, for de er litt større, og det kan han faktisk sitte i enda nå som han er 1 år 🙂 masse lykke til videre Caroline, krysser fingrene for at du får en lett fødsel 🙂 🙂

  1. Fotballfrue

   Vi endte på vanilla ettersom espresso så sort ut i virkeligheten, spesielt ved siden av stellevesken :/ Det ble så feil. Men vanilla er jo lekker 🙂 Det er egentlig alle emmaljungavognene 🙂 Vi har kjøpt bilsete i samme 🙂 Takk for tips ang. størrelse! Kanskje vi får oppgradere til maxi cosi etter hvert vi også 🙂

   Klemmer!

   1. Dere vet at denne bilstolen kom vanvittig dårlig ut i sikkerhetstesten? 20 poeng av 100.. Ville mye heller bytta til maxi cosi Caroline 🙂 Den ligger på toppen av listen. Selv om emmaljunga sin sikkert er mye finere, ville jeg aldri tenkt på hvordan en bilstol så ut, sikkerhet i første rekke! 🙂
    Men nyyyyyydelig vogn og vognpose altså, godt valg! 😀

   2. Fotballfrue

    Det er kun om du bruker easy fix 🙂 Uten isofix scorer den 66 poeng, og er veldig trygt 🙂

   3. Marina

    Ikke for å «røre mer i glasset» her, men vi kjøpte også Emmaljunga vogn nå i september (i Sverige), og forhandleren anbefalte oss å IKKE kjøpe Emmaljunga bilsete da det var noe av de dårligste de hadde inne. 😐 Han ville faktisk ikke selge det til oss i hele tatt basert på sikkerheten og ulike tester som hadde blitt gjort.
    Jeg har googlet litt i etterkant og kan faktisk ikke finne noe særlig positiv omtale av den Emmaljunga bilstolen noen steder, heller tvert i mot. Men kanskje jeg er dårlig på å lete… 🙂 Hvilken test er det dere har sett det har kommet bra ut? 🙂

    Vi har ikke kjøpt bilsete enda, så litt derfor jeg spør…:-) Likte utseende på Emmaljunga-setet veldig godt nemlig, men ble så skeptisk når forhandleren kom med de påstandene han gjorde. Jeg vet jo at dere er flinke på å gjøre research..! Jeg har termin 3 dager etter deg, Caroline. Venter også en liten jente..:-))

   4. Fotballfrue

    Så rart! Her i Skien anbefalte hun det i like stor grad som maxi cosi, ettersom det var blitt gjort så mange endringer på det siden 2009. Maxi cosi lever visst fortsatt på ryktet sitt som vinner fra den 4 år gamle testen.

    Skal snakke med Emmaljunga direkte, slik at jeg vet at jeg kan stå inne for valget vi har tatt. Denne testen er fra 2009, finner ingen nyere per i dag, men her scorer den 66 uten isofix 🙂 http://www.klikk.no/motor/article470018.ece

   5. Hvilket år er den testen fra?

   6. Sist testet 2009 tror jeg.

    Jeg syns selv det å kun feste med sele er litt skummelt, da det er lettere å feilmontere stolen i farten. Har jobbet med bilstoler og sikkerhet selv, og har erfart at de fleste som ikke kjøper base, kommer tilbake for å handle dette da det er mer praktisk.

    Men at noen i det hele tatt velger å kjøpe en bilstol fra en produsent hvor stolen løsner fra basen i en kollisjon er for meg helt sprøtt.

   7. 4 år gammel test, ja. Har sikkert skjedd en god del siden det 🙂 Sprøtt å stole på en så gammel test…

    Den fikk svært bra uten basen, blant de beste mener jeg. Rimelig enkel å feste, så det går nok fint.

   8. Charlotte

    Venter selv barn i februar og har undersøkt litt i forhold til bilstoler og easy fix, snakket med fyren som leverer bilstoler på torshov og han sa det at det absolutt ikke er noe dårligere velge ikke bruke easy fix, for er like mye slurv rundt det å bare feste med sele som det er slurv rund det å bruke easy fix. Så easy fix er på ingen måte bedre enn kun sele 🙂 Er snakk om smak og behag 🙂

   9. Anonym

    Denne kommentaren kommer på litt feil plass. Er et svar på iso fix litt lenger ned.

    Først, jeg skjønner at dere går over styr med shopping. Det er lite som er så spennende som det å bli mor for første gang. Jeg gjorde akkurat det samme selv.

    Jeg reagerer imidlertid på at dere, og spesielt Lars Kristian, går sånn i strupen på de som måtte være uenig med dere. Kommentarer som «det som er sprøtt er at du stoler på fire år gamle tester o.l» framstår som barnslig og et forsøk på hersketeknikk. Dere har tatt et valg om å kjøpe bilstolen fra emmaljunga. Greit nok. Dere vet sikkert at denne ikke har kommet optimalt ut i tester. By the way isofix er tryggere enn belte. Gå inn på Forbrukerrådet og les. Legger også merke til at det er stor ståhei når Caroline får kritikk, men kommentarer som beskriver de som er uenige som misunnelige, lubne, røykende og fattige mødre får stå uimotsagt.

   10. Jeg har på ingen måte gått i strupen på noen som helst? Kommentaren min var ment som et sarkastisk tilsvar på dette sitatet fra Silje: «Men at noen i det hele tatt velger å kjøpe en bilstol fra en produsent hvor stolen løsner fra basen i en kollisjon er for meg helt sprøtt.»

    Emmaljunga kom svært bra ut i tester uten isofix, og scoret like høyt som mange av de beste setene som var festet med isofix. Fire år gamle tester er uansett ikke så veldig pålitelige, og jeg vil tro at det har skjedd en del utvikling siden den gang. Å stole blindt på en test fra 2009 trenger ikke nødvendigvis være det smarteste man gjør, faktisk tvert om. De vi snakket med i butikken mente at en av de som gjorde det godt i testen (skal ikke nevne merke) fra 2009, ikke lenger var like sikker som de nye som var kommet.

   11. Det kan godt hende det har skjedd noe siden den gang, men det hadde ikke jeg valgt å stole på når det gjelder sikkerhet. Jada, det kan godt hende dere klarer dere utmerket uten en base, jeg snakker bare om «de fleste». 🙂

    Charlotte: Det er mye snakk om smak og behag ja 🙂 Men det er fakta at det er lettere å feilmontere en beltestol. Enkelte beltestoler i tester blir trukket i poeng pga faren for feilmontering. Dette er vel gjerne mer snakk om bilstoler i gruppe 2, og i gruppe 3 er det faktisk sikrere med isofix. Det er bare til å lese på trygg trafikk sine nettsider, står veldig mye om bilsikkerhet der og hva de anbefaler 🙂

   12. Skal ta å sende en mail til Emmaljunga å konfrontere dem med testen, se hva de svarer 🙂

   13. Do it! 🙂

   14. Therese

    Var ikke reply-mulighet på svarene nedfor denne, derfor kommenterer jeg her. Det er klart de som selger stolen vil forsvare den, men det er fakta (sjekk trygg trafikk) at stol med base er tryggere enn kun feste med belte. Og selv om jeg elsker emmaljunga-vogner, har jeg aldri vurdert å kjøpe bilstol fra de, når man vet at de ikke er blant de helt sikreste stolene. Når det kommer til bilstol burde sikkerhet komme langt foran utseende. Men forstår at det er fint med matchende bilstol og vogn.

   15. På generelt grunnlag så er de det, ja. Men nå er det snakk om én spesifikk stol festet med belte, som fikk like bra resultat som de beste som var festet med isofix 🙂

   16. Anonym

    Lars Kristian:konklusjonen til Forbrukerrådet er: isofix modeller er i snitt betydelig sikrere enn beltestol modeller. Blant annet ved sidekollisjon.

   17. Jeg har aldri hevdet noe annet heller, så forstår ikke helt hva du mener nå? Hva som er best i snitt er uansett fullstendig irrelevant, det eneste som teller er jo hva det ene spesifikke setet får som resultat, og Emmaljunga sitt sete festet med bilbelte fikk like bra som de beste med isofix.

   18. anonym

    Det har jeg vanskelig for å tro på. Kan du gi meg link til testen du refererer til?

   19. Caroline har linket til den ett eller annet sted her i kommentarfeltet 🙂 Det er den samme testen som Silje refererer til.

   20. Lars-Kristian:
    Må kommentere her da det ikke er mulig å svare direkte under dette svaret ditt:»4 år gammel test, ja. Har sikkert skjedd en god del siden det 🙂 Sprøtt å stole på en så gammel test…
    Den fikk svært bra uten basen, blant de beste mener jeg. Rimelig enkel å feste, så det går nok fint.»

    Testen Caroline skriver at dere har basert valget på, og henviser til, er fra 2009 (4 år)?
    ref kom. 1: «Uten isofix scorer den 66 poeng, og er veldig trygt :)»
    ref kom. 2: «Denne testen er fra 2009, finner ingen nyere per i dag, men her scorer den 66 uten isofix :)»

    Referer du selv til samme test? ref: «Den fikk svært bra uten basen, blant de beste mener jeg.»

   21. Fotballfrue

    Ja, han referer til samme test. Det har ikke vært noen nyere såvidt jeg vet 🙂

   22. Basen til Emmaljunga ble forbedret og de som ble laget før 2009 fikk gratis oppgradering.
    MYE skjer på 4-5 år, så slutt å hyl om testen.

    Barnestetet er lett å montere og jeg (som selv fikk barn i 2010) hadde ingen problemer med å feste dette setet. Noen velger det ene og noen velger det andre…

    Når det er sagt så et ikke 66 poeng noe særlig bra på en test, når andre scorer fra 78-82 poeng, noe som gjorde at vi også valgte å bare bruke setet til Emmaljunga som et ekstra sete.

    Anbefaler Cybex når hun blir for stor til Emmaljunga setet (eller dere finner ut at dere vil bytte før). Lett sete som er enkelt å både flytte og feste + gjør det bra i tester 🙂

 7. Nydelig! Du presterer like utført som alltid. Ettersom jeg selv er en pelsallergiker som ikke
  tåler dun, så vet jeg at dundyner ikke alltid er like gunstig (spes spedbarn) mtp astma / allergi og hudproblemer. MEN leser at dynen kan ras ut; så da er vell problemert løst!! Lykke til videre – fast leser

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, Elle! Glad du fant ut av det 🙂

 8. 3-barns mamma

  Kjære Caroline 🙂 Har fulgt bloggen din leeeenge men aldri kommentert, så følte det var på tide! 😉 Makan til oppegående, fornuftig, FLOTT og fantastisk dame du er!! Du inspirerer til tusen med alt du gjør, og mang en gang blir eg så frustrert over visse kommentarer du får… men dei fleste er nok skrevet av grønne sjalusidyr! 😉 Utenifra virker du som ei dame som er svært heldig med livet sitt og med fantastisk familie og venner rundt deg, og det er så godt å lese at du er fullstendig klar over det og verdsetter dette, mangen er ikkje klar over kva dei har før det er for seint dessverre :-/ Og må jo sei gratulerer så masse med den lille i magen, du ser kanonbra ut og har ei fantastisk tid forran deg 🙂 Og fy flate du har ting på stell, og er kvalitetsbevist til tusen, er ikkje mangen førstegangsmødre som har såå god kontroll på alt ein trenger til den lille, eg er 3-barns mor og mektig imponert, sitter å tenker «at ikkje eg tenkte på det og det…» 😉 Og når det kjem til gode råd til deg som blir mamma for første gang, stol på deg sjølv, det er kun du og din mann som kjenner DERES baby og veit kva som er best for deres lille nurk! 🙂 Og er ikkje i tvil eit sekund om at du nok blir ei real hønemor:-) Og kjære deg, KOS deg med flott utstyr og flotte klær og stæsj til den lille, har du lyst har du lov, er jo en del av det som er så gøy med å vente sin første!! Alt du har handla ned til minste detalj er jo så gjennomtenkt og gjennomført og ser SÅ bra ut!:-) Masse «billige» klær og litt dyre merkeklær er en super kombo, iallefall her i huset 😉 Nei no må eg gi meg 😉 Du fortjener alt godt som måtte komme din vei du nydelige menneske, og lykke til framover til deg og dine 😉 Klem fra lykkelig mamma til to prinser og ei prinsesse 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for så mange fine ord, kjære deg <3 Gleder oss til å bli kjent med den lille i magen og håper og tror at vi med tiden vil vite hva som er best for henne 🙂

   Stor klem 🙂

 9. Lene S.

  Hvis du virkelig klarer å puste i takt med riene, så tar det bort en del av de verste smertene, men det er slitsomt og energikrevende, både fysisk og psykisk. Du som er så godt trent Caroline, har store forutsetninger for å klare dette. Mental trening, som du har begynt med, er gull! Veldig god beskrivelse av Maria – det er som intervalltrening. Tommel opp for godt tips til tankesett Maria! 🙂
  Lykke til med både innspurt og målgang! Og gled deg til «urkvinnen» i deg dukker opp – hun er råsterk! 😉
  Hilsen 2-barnsmor

 10. Vi har samme vogn i samme farge til vår prinsesse 🙂 fantastisk bra vogn, og absolutt ikke upraktisk med tanke på fargen! Som du sier så er det bare å tørke av søl osv. Aner litt misunnelse lenger opp her… 🙂

  1. Fotballfrue

   Så fint å høre! Det er det de mødrene jeg kjenner md denne vognen sier også 🙂

 11. Så fin vogn og vognpose!:)

  Vi har termin bare 6 dager etter dere, så det er gøy å følge med på bloggen din for tiden!:)
  Vi har også kjøpt vogn fra emmaljunga, men vi gikk for den som heter mondial de luxe i mørkeblå og hvit. Jeg elsker den!
  Jeg forstår ikke de som kritiserer deg for at du kjøper vakre ting til din første baby. Jeg trodde alle gjorde det?
  Jeg har vertfall siden dagen jeg fant ut at jeg var gravid vært som en magnet til babybutikker, babyklær osv. Det er jo litt av gleden med å være gravid.
  Håper at du klarer å le litt av de teite kommentarene som du får, og at du skjønner at folk er BARE misunnelige på deg!;)

  Og til alle dere som kommenterer negative ting på denne bloggen. Jeg har et bilde i hode mitt om hvordan dere ser ut:
  Små lubne kjerringer som aldri har giddet å trimme av seg sideflesket som henger igjen fra graviditeten. Jeg ser for meg at dere røyker rullings og spiser middag på burger king og bruker opp lønningen på å spille Lotto på lørdager og handle cola light og tyggis på Narvesen. Så går dere rundt å er bitter å sjalu på samer som har litt selvkontroll, men det vil dere ikke en gang innrømme for dere selv.
  Dette ble kanskje litt på kanten stygt men det er bare akkurat det bilde jeg får i hode når jeg leser stygge kommentarer :p

  1. Marianne

   Ja Silje dette synes jeg var på kanten stygt! Det er så irriterende at folk kan si så mye stygt de vil sålenge de er på Caroline sin «side»! Da får man bare «gode deg» og klemmer tilbake, mens dersom man er det minste skeptisk til fotballfrue på en mye finere måte blir man slått ned på det groveste. Ufint! Personlig er jeg fullstendig enig i at Caroline har en helt utover det vanlige gjennomført blogg som er fin å lese som et avbrekk, men jeg synes også det er skummelt å tenke på at folk skal la seg påvirke i retning hennes overforbruk, og føle at man må ha alle sesongens varer for å være vellykket. Jeg snakker da ikke spesifikt om utstyr til babyen. Jeg tenker at en del av de «negative» kommentarene er ment mye mindre negative enn de blir mottatt her, og at de like gjerne kan komme fra sterke oppegående kvinner med mye omtanke for mijlø! Nå blir jeg kanskje slått ned på igjen, men som sagt er jeg fast leser selv og synes bloggen er fin og profesjonell (og er heller ikke blant dem som vanligvis kommenterer negativt), men det blir altså for dumt at folk skal få slenge så mye dritt de vil til de 2% som ytrer en viss skepsis. Det er ikke greit med drittslenging uansett hvilken vei det går.

  2. Seriøst Silje??? Nå måtte jeg ta til orde her. Du må da virkelig forstå at man må få mene hva man vil uten at det nødvendigvis bunner i misunnelse! Din karakteristikk av folk her er grusom. Du høres jo mildest talt dopa ut med de uttalelsene. Man trenger ikke være feit, røyke rullings og spille lotto, og spise på Burger King for å være uenig/enig i forskjellig!! Her er det vel for fillern alle typer innom? Hjelpe meg for en kategorisering!! (I tillegg har du en aldeles knusbedårende latterlig setning hvor det står : «Så går dere rundt å er bitter og sjalu på samer som har litt selvkontroll….») Ha-ha!
   Lager man en blogg må man stå for det som kommer ut der, og da må man tåle det som kommer tilbake. Sånn er det, uavhengig av hvordan man ser ut eller lever sitt liv. Og det vet nok Caroline. Om hun velger å ta ting innover seg eller ikke er ikke vår sak, Kommer bloggen ut må man også vente reaksjoner inn.
   Jeg for eksempel, synes det er unaturlig å ha alt så på stell før barnet har kommet. For det første hadde jeg ikke kjøpt babyting i nærheten av disse prisene, for det andre tok jeg gladelig i mot nesten ubrukte ting fra søsken etc. For det tredje blir jeg oppgitt over merkehysteriet i forhold til en liten baby. (Blant annet at den første vognen man så på kunne man ikke ha, for det ble helt feil farge til stellevesken!…Ho-ho… det er en baby som kommer, ikke en fashionista! Noe av det mest fantastiske var å ha babyene med etter hvert, og kjøpe ting til dem som virkelig var DEM! Så, jeg innrømmer at jeg synes alle disse innkjøpene i forkant er «over the top», og trist for de som vil følge, men som ikke har råd. Og JEG ville ikke hatt hele huset okkupert av babyutstyr, i alle fall ikke før ungen hadde kommet! Men når alt nå er på plass der så trenger man jo ikke kjøpe noe etter hvert da. Hver sin smak, selvfølgelig!!
   Til noen der ute: Babyen deres kommer til å få det like fint på budsjett også! 🙂

   Jeg har vært borte fra bloggen en stund, men går av og til inn for å se etter oppskrifter og motetips, men her er det bare dyre baby-ting og annet dyrt for tiden, så jeg holder meg unna en stund til. Kanskje jeg får vente et år til Caroline, til du kaaanskje kommer med klær på budsjett/kontra dyre klær igjen? ….Håper….

   Så Silje, her må man ha lov til å uttrykke seg uansett hvem og hvordan man er, og kategoriseringen din er det vel det teiteste jeg har hørt om oss mødre på en stund. Og, det har jeg vel lov å si eller?…

   1. Tydelig at noen følte seg troffet da jeg nevnte rullings og burgerking;) Som dere selv sier så må man tåle kritikk. Da må de som kritiserer andre tåle litt kritikk tilbake.

    Hvis du leser kommentaren under har jeg skrevet at det skulle stå damer ikke samer. Det er litt vrient å kommentere på denne bloggen med iPhone.

 12. Ops, det skulle stå damer, ikke samer. Haha 😀

 13. Michelle

  åh, så mye fint dere har fått dere! Er ikke lenge igjen nå! 😀 blir en spennende tid for dere <3

 14. Lille My

  Fødsel intervall trening? Med normale rier ja! Med stormrier eeeeeh NEI!

 15. Emmaljunga er virkelig flotte vogner, og planlegger man å bruke dem til flere barn er de vel verdt pengene. 🙂

  Vi kjøpte Emmaljunga Duo Edge da vi fikk førstemann, og er over halvveis i vognperioden med nummer to nå. Vi har brukt vogna «hardt», dvs. mye rallykjøring på humpete skogsveier (hehe), så selv om understellet begynner å se litt slitent ut så fungerer vogna fortsatt knallbra. Det eneste jeg har å utsette på vogna er at jeg synes kalesjen er dårlig. Den er super til bagen, men absolutt ikke like bra og lun til sportsdelen når ryggen ligger nede. I tillegg har skruene som er på selve festeanordningen mellom kalesj og vogn en tendens til å bli skikkelig slarkete, men det er mulig dette er utbedret nå.

 16. Kristine

  Helt seriøst, kan folk forstå at det får holde med de vanvittig dumme kommentarene?
  Synes det er helt sykt at Caroline klarer å takle alt dette i denne perioden, det hadde jeg aldri orket!
  Blir helt sjokkert over hvor udregelige jenter kan være, bare det kommer litt sjalusi inn i bildet.

  La Caroline bruke de pengene hun vil, det er da for satans HENNES PENGER, og det er utrolig frekt å blande seg opp i andres liv på den måten.
  Om dere ikke har noe hyggelig å si, så kan dere vel heller la være å kommentere 🙂 Regner med de stygge kommentarene ikke akkurat løfter dere opp noe særlig, uansett.

  Caroline, du er helt super som får til alt du gjør, og kos deg så mye med siste innspurt og forberedelser! Er helt bombesikker på at dere blir utrolige foreldre, og den lille er heldig! 🙂 Håper for all del du ikke tar deg nær av de dumme kommentarene, og heller fokuserer på det store flertallet av fine kommentarer! 🙂

  Ha en strålende dag!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for denne kommentaren <3

 17. Hei! Jeg er en av de som tipset om vognposen – ikke sant den er nydelig? Og jeg tipset om den før termin , altså før jeg hadde begynt å bruke den selv! Nå har jeg så smått begynt å bruke den på de kaldeste høstdagene, og den er såå god!! Lille jenta virkelig koooser seg der, og den er virkelig lun og varm! Et av mine beste babykjøp uten tvil! og så får jeg så mange kommentarer! Eldre damer som stopper meg på gaten og synes posen er et «godt stykke håndverk»! Haha !!

  1. Fotballfrue

   Å, hurra! Tuusen takk, den er helskjønn! 🙂

 18. Denne var så utrolig SØT! Er selv bare 18 år, men etter du har begynt å skrive så mye om graviditet, barn og alt som følger med får jeg nesten lyst til å bli gravid, haha, helt sant! Og det inspirer meg også med tanke på å bli frisk, for slik situasjonen er nå ser det ikke lyst ut ift. å bli gravid desverre 🙁 Velvel, følte bare for å si dette til deg for du er så flink til å blogge for tiden, og «gravidgløden» din er herlig! 🙂

 19. Så nydelig vognpose! Har ønske om en slik en selv når den tid kommer.

  Jeg gikk rett bort for å se på barnevogner på Barnas Hus i går. Haha! Ooog jeg kjøpte babytøy sist jeg var på Londontur. Ikke verpesyk i det hele tatt, hehe. 🙂

  Lykke til med de siste ukene! Blir spennende.

  1. Fotballfrue

   Hahha, herlig! Det er sånn det skal være 🙂

 20. Hei! har du lyst til å røpe navnet på den lille?

 21. Hahaha – jeg må le… Jeg tror aldri jeg har lest igjennom hele kommentarfeltet på noen av blogginnleggene dine noensinne, men nå ble jeg litt revet med. Jeg ble selv mamma for snart 5 måneder siden, og akkurat som deg hadde jeg hamstret inn det folk sa at vi trengte og litt til. Dette er mitt første barn – og jeg fant ut at enkelte ting trengte jeg ikke allikevel (for eksempel vogndressene vi hadde kjøpt i str 2 mnd fordi sommerene her i vest pleier å være så syyykt kalde – typisk min flaks at det ble den varmeste sommeren på lenge) og så var det ting jeg fant ut vi trengte som jeg ikke trodde jeg skulle ha bruk for. Vogna vi kjøpte som var stor, tung og vveeeeldig stabil fordi min manns datter på 12 ville være trillepike ble super upraktisk. Den er nesten for tung for meg å få inn og ut av bilen – og jentungen – hun har vel vært ute med broren sin ca 2,5 gang. Han raste igjennom str 56 og 62, så der har vi mye ubrukte klær men han har stabilisert seg på 68/74 nå så der har vi måttet handle inn mer. Voksiposen kjøpte vi fordi jeg ikke kjenner til alle disse andre vognposemerkene. Og den var på salg – og vi bruker ikke ISO fix i bilen, for sånne fester har ikke vi til tross for at vi har «familiebilen» Volvo. Men han sitter helt fint med belte rundt bilstolen. Herlighet – da jeg var liten lå vi i vognbagen baki bilen med et nett foran eller noe sånn. Poenget mitt er at ALLE barn er forskjellige. Og mødrene også. Noen barn vokser fort, andre sent, noen liker bæresele andre (min manns første datter f.eks) hater den som pesten. Noen mødre klarer å holde vogna ren, andre gjør ikke det. Og så er det kanskje noen det ikke er så viktig for heller. Har man penger til å betale 3000,- for en vognpose – kudos til deg. Jeg skulle ønske jeg hadde penger til det – men jeg gidder ikke å slenge med leppa bare fordi jeg måtte kjøpe en helt superbrukende fin voksipose på salg fordi budsjettet holdt på å ryke på det tidspunktet. Folk har så masse meninger om alt. Uten sammenlikning med vogn etc forøvrig men da gutten min kom til verden var det masing fra alle kanter om både amming og riktig bæreteknikk, innarbeiding av rutiner, når man kan ha babyen på fanget osv… Jeg ble helt tussete til slutt og kom til en konklusjon:

  Han er min sønn, jeg kjenner ham best, jeg vet hva han trenger, jeg vet hva JEG trenger, jeg vet hva jeg får til, jeg vet hva han klarer, jeg vet hva han liker… Så kan alle andre sitte der med meningene sine – jeg forandrer meg ikke av den grunn. Man må ha lov å finne ut selv hva man trenger og ikke trenger – så vet man kanskje bedre til nr 2 og nr 3 kommer. Selv om jeg har måttet prøve meg frem endel så tror jeg at så lenge han føler seg elsket av oss begge så er det jammen ikke så farlig med resten.

  Lykke til 🙂

 22. Vogna!

  Jeg hadde bestemt meg for at din blogg skulle jeg ikke følge, men etter at jeg ble gravid selv er jeg hekta. Utrolig fascinerende og inspirerende å følge med på hva dere kjøper inn til den lille. Det jeg ikke har fått med meg er hva slags understell dere endte opp med?
  Selv tenker vi også på mondial, men veldig usikker på understellet, liker classic,. Gubben er høy så lurt litt på understellet med teleskop «stang», men de svingbare hjulene er også fine, liker ikke de grå hjulene som er med teleskop understellet.
  Vi har ikke vært ute å titta i butikkene ennå, men kan jeg spørre hva dere måtte gi for vogna?

 23. Samme vogn som vi har! Elsk<3

 24. Hei! Jeg lurte på hvor du redigerer bildene dine? 🙂 jeg elsker bloggen din!

 25. Kristin

  Nå må folk ta seg sammen!
  Å få barn er en gledens tid, spesielt til førstegangsfødende som skal oppleve dette for aller første gang, da er alt nytt og man vil gjøre sine egne opplevelser og erfaringer. Dette er en helt ny ting for dem, skjønner deg godt og setter veldig stor pris på at du deler så mye på bloggen din som du gjør. Ikke bare om lillejenta som kommer, men også ellers. Blir motivert av deg, og det er koselig å sette seg ned og lese bloggen din etter en lang dag med skole og jobb!
  Stå på jentami og masse lykke til fremover med prinsessa deres, kos dere masse!
  Stor klem til deg!

 26. Hei! Klarer ikke se hvilken farge du har på vognposen, ser rosa ut men kan hende det er jeg som ser feil 🙂
  Skal selv bestille slik og har venner som har i alle andre farger enn med brunt, så er litt nyskjerrig på den 🙂

  1. det står i blogginnlegget hvilke farge jeg har 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *