Pregnancy photo shoot

Jeg har bestemt meg for å forevige den elskede kulen min hos en fotograf, og har surfet litt på nett etter inspirasjon i kveld. Jeg tror at jeg hovedsakelig ønsker bilder i sort-hvitt, ettersom jeg ønsker et delikat uttrykk og ikke altfor mye nakenhet, i hvert fall ikke såpass som Miranda Kerr viser. Tror jeg. Det er uansett så vanskelig å finne inspirasjon, er det noen som har tips til meg? Hvor kan jeg finne fine bilder? Har prøvd google x-antall ganger. Hittil har jeg funnet et knippe selv, selvfølgelig fra pinterest denne gangen også. Tommel opp for den siden! Er helt avhengig.

___________________________________________________________________________________________________________

pregnancy photo shoot inspiration 

133 kommentarer

 1. Vi var hos Lisbeth Remme Traaholt i Skien, og er veldig fornøyd! Hun tar jo de bildene dere vil ha, men har også litt tips å komme med. Vi var der to uker før fødsel og tok flotte «mage-bilder», og tilbake med veslejenta når ho var 13 dager gammel. Sjekk ut https://www.fotograftraaholt.no/ Lisbeth tar også bilder av dyr. Vi hadde med vår lille Jack Russel på begge fotoshootene 🙂

 2. Mlis.blogg.no tok fine bilder husker jeg 🙂 er vel tilbake til 2011 🙂

 3. Hei! Kjempe flott tanke, eit evig minne av graviditeten. Jeg har sett noen som har hatt på seg en skjorte av manne og en vanlig truse og holdt hendene på brystet, tror det er fint!

 4. Bilde nr. 4 og 8 er breath-taking! Jeg synes et slikt konsept er perfekt, for det inneholder ikke mye nakenhet. Jeg synes nakne graviditets bilder tar bort hovedfokuset, som selvsagt er den vakre baby-bump 😉

 5. Christina

  Hva med fotograf Eriksson? Han tar både storthvitt-bilder og andre bilder 🙂 https://www.fotograferiksson.no

 6. Bilde nummer 2 er jo utrolig vakkert. Så naturlig og fint! I tillegg tror jeg noe i stilen med det siste også hadde vært flott av deg, glamorøs som du er 🙂 Blir nok kjempefint uansett hva du velger.

 7. kristine k

  Om du er på jakt etter en flink fotograf ville jeg ha sjekkt ut Hilde Kvivik Kavli. Besøk hjemmesiden hennes, http://www.hildekvivikkavli.com, der ser du en del av hva hun har gjort før. Utrolig dyktig og profesjonell bak kamera, jeg lover deg at du vil bli fornøyd! 🙂

 8. Hei! Prøv å sende en mail til Haslien Fotografene i Fredrikstad? De er superflinke, og kan sikkert gi deg eksempelbilder på noe lignende de har gjort før (dersom det ikke allerede finnes på hjemmesiden/bloggen deres)

  Jeg er forresten utrolig glad på deres vegne, lykke til videre med graviditet og alt det herlige som kommer etter! 😀
  (og tusen takk for at du inspirerer meg ca. tre ganger om dagen!)

  Elise

 9. Det må du gjøre! Jeg angrer veldig på at jeg ikke gjorde det. Kjempe fine bilder, kanskje inkluder pappa’en, hvor fint ville det ikke være for ungen å se mamma og pappa holde om magen 🙂

 10. gleder meg til å se 😀

 11. Gravide kvinner er virkelig vakkert! Syns absolutt Miranda Kerr sitt er vakrest, det er så naturlig! Blir spennende å se ditt, om du velger å dele det. Her er iallefall inspirasjon til hvordan du IKKE bør gjøre det 😉
  https://www.worldwideinterweb.com/item/1733-the-50-most-awkward-pregnancy-portraits-ever.html

 12. Madeleine

  Hej Caroline, och grattis till en liten prinsessa! Jag vill tipsa dig om Helios amnings-te! Det är jättegott, främjer mjölkproduktionen och hjälper den lille med att inte få så ont magen när du börjat amma.

  https://www.etgronnerehjem.no/productdetails.php?product=687

  Underbar blogg förresten!

 13. Jeg kan absolutt anbefale min «svigersøster»(søtra til kjæresten min)! Hun er profesjonell fotograf, og holder seg i Oslo. Utrolig dyktig, med mye erfaring innen ulike type fotografering. Hennes fokus er å bruke naturlig lys på bildene, men har også et studio. Sjekk websiden hennes: https://www.hildekvivikkavli.com/ Hun har ikke noe særlig gravidbilder på siden, men har selv sett noen gravidbilder hun har tatt, som er veldig fine! 🙂 Lykke til videre Caroline!

 14. Åh skjønner godt at du vil det! Det skal jeg også absolutt gjøre når jeg en dag (forhåpentligvis) er høygravid 😀 Synes det er skikkelig vakkert, særlig hvis man tar så stilfulle bilder som de du viste her. Synes de var gode eksempler på at nakenhet kan være classy.

  Jeg har egentlig et spørsmål til Lars Kristian jeg.. Kanskje litt i forbindelse med dette innlegget? Haha! Jeg er nemlig så utrolig oppblåst i magen.. Ser jo ut som om jeg er gravid i 4-5 måned. Er slank ellers og trener endel. Så det er utrolig kjipt å føle jeg må holde inn magen hele tiden fordi den er så opplåst. Lurer egentlig på om du/dere har noe tips i forhold til kostholdet? Har jo skjønt at Lars Kristian begynner å få ganske god peiling 🙂 Spiser ikke gluten og generelt ganske lite karbohydrater (bare til middag). Skjønner ikke helt hva jeg kan gjøre.. :/

 15. Haslien.no har en del fine bilder, synes jeg da 🙂 Jeg har tatt bildene mine der, er superfornøyd!

 16. Veldig fint med sorthvite bilder! Jeg har tatt det begge gangene jeg var gravid. Men hvis jeg er så heldig å få oppleve en tredje graviditet så har jeg veldig lyst på litt mer «action» bilder. Synne Dahl har tatt noen kjempe fine av Marthe. Se http://www.synnedahl.no. Det er de tre siste bildene i kategorien Gravidbilder. Kos deg med gravidfotografering! Utrolig fine bilder å ha når graviditeten er over!

 17. Upps, feil web adresse:) skal være http://www.synnedahl.com

 18. Jeg synes det er veldig fint med bilder der det er med noe på bildet som kan være med på bilde av babyen etterpå. Feks babysko som står på magen, eller et søtt bittelite klesplagg som ligger på magen din. Så et bilde av ei som hadde knytt et mykt og pent skjerf rundt brystet sitt, og på fotoshoot av babyen så var skjerfet brukt til å pakke h*n inn i. Det var pent.

  Lykke til med innspurt og fødsel!

  https://cdn3.www.babble.com/wp-content/uploads/2011/09/same-props-434×589.jpg

  https://barefootportraits.org/blog/wp-content/uploads/Before-and-after-pregnancy-photographer-shanghai.jpg

  https://fstyle.sg/wp-content/uploads/2013/09/before_and_after_pregnancy_photo.jpg

 19. Mona Eriksen

  Hei, så moro for ettertiden med flotte bilder:) har du vært inne å sett på bildene hos Styrk Fjørtoft Trondsen?
  https://kringkastinga.no håper linken virker. Han har jo noen helt fantastiske bilder.

  Lykke til med resten av svangerskap:) synes bloggen din er veldig inspirerende.

  Vennlig hilsen

  Mona Eriksen

 20. Hei Caroline!

  Jeg vet ikke så mye om det å bli tatt bilde av som gravid, siden jeg selv ikke har vært det. Men jeg har en venninne som er fotograf som spesialiserer seg på gravid og nyfødt (har erfaring fra England) og hun driver egen bedrift i Vestby. Søk på Svae Foto på Facebook, så får du kontakt informasjonen du trenger. 🙂 Håper dette kan være til hjelp! 😉

 21. Åååh det er så stilig! Miranda Kerr er jo ganske rå da, vet ikke om jeg hadde vært så naken;)

  Den musli oppskriften (den som er litt søtere). Det står at man skal ha i kaldpresset rapsolje, hva er det slags olje? Og så la du ut bilde det du hadde den i et glass med lokk. Vil den være sprø da? :)))

 22. Du har nok mange kontakter og fotografer som står i kø, men jeg må bare tipse om Fotograf Jimmy Karlsen som holder til på Heistad,
  like utenfor Porsgrunn. Han vet virkelig hva han driver med. Sjekk ut hjemmesiden hans: http://www.jimmykarlsen.no

  Lykke til med innspurten av svangerskapet. Du stråler! 😀

 23. Therese Jacobsen

  Hei, på studioimago.no kan du finne noen tips. Dette er hjemmesiden til en lokal fotograf i flekkefjord hvor jeg er fra. Disse bildene er det ikke så mye nakenhet i, og etter min smak er de veldig fine. Hvis du bestemmer deg for å gå inn på siden wå trykker du galleri føst så trykker du gravid. ♥ Lykke til videre med jakten på inspirasjon 😉

  Åsså må jeg jo bare si at vogna var veldig fin (instagram bildet). Å lykke til videre med svangerskapet. Jeg kjenner ei som fødte 1. dag som høygravid, så for alt du vet så kan hun ha kommt, selv om vi håper på at hun venter litt. ♡

 24. Inger Lise

  Så spennende! Blir sikkert veldig bra uansett hva du kommer frem til 🙂
  blir som regel det med alt du gjør! Klem 🙂

 25. Vakre Caroline. Ta en titt på plankebyen fotostudio. De tar de mest fantastiske baby bildene…. ( og gravid bilder) Hender jo du er i Østfold 😉 Ellers tusen takk for alt du deler med oss<3 har fulgt bloggen din i lang lang tid, og alltid hyggelig og inspirerende å lese det du deler . Takk kjære deg .

 26. Oh photos of baby bumps, I love it!
  I am already ‘dreaming’ and making ideas for when I’m pregnant (won’t be for the next 5years though haha)
  Lovely xx
  http://www.blondebutterflies.blogspot.com

 27. Charlotte

  Tror man finner litt på ulike fotografer sine sider. I skryte albumene 🙂

 28. Her har du kanskje tips til årets julekort:

  https://www.pinterest.com/pin/3518505928695710/

  Synst den var litt søt! Kanskje ha en ugle på taggen 🙂

 29. Fortsett på pinterest 😉 scroll deg ned til bilder som ligner, og klikk deg videre og videre og videre til et helt hav av fine maternity photos! 😀

 30. Veronica

  Nakenbilder er jo en klassiker! 🙂 mange har feks et rosa bånd rundt magen. Ellers så går det ann å ta nærbilde av magen hvor du holder en ugle eller noe annet med uglemotiv 🙂 Lykke til med innspurten! Hilsen en mamma til to gutter,en på 2 år og en på 5,5 mnd 🙂

 31. Cathrine

  Det eneste jeg kan komme med er å søke opp diverse hashtags på instagram, og søke på forskjellige ting på Google. Feks gravidfotografering, pregnancy photography, pregnant photo osv 🙂

  Og så håper jeg du tenker litt på nyfødtfotografering også? 🙂 Det er så skjønt! Sjekk ut kellyryden.com og du får se noe av det søteste i verden :’) Det er fotografer i Norge som tar slike bilder også.

  Håper du vil dele noen av gravidbildene med oss! Selvom jeg kan forstå om du synes det er privat. Det er bare det at du er så vakker! Man får aldri nok av deg og magen 🙂 Jeg gleder meg masse masse til lille jenta deres kommer!

  1. Cathrine

   kelleyryden.com mente jeg 🙂

 32. Jeg likte bilde 2 og 7 best 🙂

 33. Hei Caroline 😉

  Jeg må si at jeg personlig ikke har sett mange fine gravidbilder. Jeg syntes mange blir unaturlige og heller prøve å dekke til her og der fremfor å se på magen og helheten…Jeg må allikevel si at jeg så et flott bilde for et par mnd siden. Det var i svart-hvitt og dama lå på en strand ( men må jo ikke være på ei strand). Det var to bilder egentlig…før og etter babyen kom. Hun lå i samme stilling på begge bildene, men på etter-bildet lå babyen oppå magen…Var veldig fint, men finner det ikke igjen….skal lete litt til jeg 😉

  Klem Nina 😉

  1. Det bildet så jeg også. synes det var kjempefint! Tror jeg greide å finne en link til det: https://www.exposureguide.com/inspiration/maternity-photos-showing-mom-with-big-belly-and-after-birth-with-newborn/
   Lene

 34. Jannicke

  Hei!
  Søk etter fotografer og gå inn på portføljen deres. Der finner man ofte delikate fine bilder av gravititeter:)
  Eks: https://www.gravidfoto.no/#/gravidfoto-standard/

  Lykke til!

 35. For noen koselige dager du har hatt i det siste. Kos med sosterbesok!! Jeg har akkurat begynt i ny jobb og skal flytte paa fredag, saa her gaar d i ett!! Koselig aa titte innom! Om du tar pregnancyfoto, tror du at du kommer til aa vise det frem? Og forresten, hadde dere engagement party naar dere ble forlovet? Klemmer

 36. her er et bilde jeg syns er veldig fint. Storebroren til min bestevennine som har tatt det, han er fotograf. Finnes også mange andre bilder som han har tatt av gravide og nybakte foreldre på den siden.

  https://foto.no/cgi-bin/bildegalleri/vis_bilde.cgi?id=529334&imageoffset=41&offset=30&brukerid=33896

  Og inspo til et bilde med jenta og din kjære mann, så syns jeg det her er helt herlig:

  https://foto.no/cgi-bin/bildegalleri/vis_bilde.cgi?id=560390&imageoffset=22&brukerid=33896

 37. Det bildet nederst til høyre var veldig fint synes jeg 🙂 delikat og uskyldig, også ser hun veldig tilfreds ut med å være gravid! Håper du går for noe lignende. Blir spennende å se resultatet 🙂 klem

 38. Åh sånn babydoll-topp er jo veldig lekkert. Ellers så synes jeg pent (litt yndig) undertøy og kanskje en sløyfe på magen er veldigfint. Syns også svart hvitt er penest! Klassisk. Du er jo så nydelig, så det blir nok noen fantastiske bilder uansett hva du velger :)) kanskje noen med litt mere nakenhet enn andre, bare sånn for gøy ( og til å se på når dere er 70 :p) 😉
  Lykke til – gleder meg på dine vegne 🙂

 39. Nydelige blider! Den nederst til venstre var soessielt fin synnes jeg 😉 elise-solberg.blogspot.com

 40. Madeleine Norrman

  Du burde kikke innom fotografers egne hjemmesider 🙂 De har ofte egne mapper med gravidfoto som man kan kikke igjennom 🙂 Der er det ofte MYE fint 😀 Lykke til <3

 41. Sjekk ut Haslien fotografene 🙂 de holder til i Sarpsborg!

 42. Ida Charlotte

  Så herlig! Tøft gjort 😀

 43. Camila87

  Amazing picutres <3

 44. ♥ Kommer du til å legge ut bildene så vi kan se dem? ♥

 45. Søk på Annamyers photograph – der fant jeg masse inspirasjon da jeg gikk med min første, nå er jeg i 6 mnd med nr 2 🙂 Masse lykke til videre.

 46. God morgen! ( Her har det vært morgen noen timer allerede – plutselig ble vi morgenfugler, gitt, etter at vår lille skatt kom til verden for ett år siden…;)
  Jeg leser bloggen din hver dag, men har ikke kommentert noe før. Vil bare ønske deg lykke, lykke til i innspurten, dere har noe stort i vente!:)
  Den perioden du er inne i nå er nesten den beste, med å planlegge, vente, lengte og gjøre klart. Så finner man kanskje ut at man har kjøpt masse unødvendige ting som aldri blir brukt, men hva gjør vel det? Som førstegangs vordende mor tror jeg vi alle har gått i den fella, hehe, det betyr bare at man vil det aller beste for – og tenker på den lille sitt ve og vel:)
  Det er sikkert mange tanker som rører seg hos deg om dagen – bekymring, glede, panikk(hehe), men mest av alt lengsel! Dere har uansett allerede gitt den lille det beste utgangspunktet et barn kan få, nemlig masse kjærlighet – og da kommer resten til å gå bra:)
  Et stort lykke til!:)

 47. Anna Sofie

  Det øverste billede i midten er virkelig flot!

 48. Elisabeth

  Så koselig med bilde av babykulen 🙂 det er så mange fine bilder på dette. Du finner kanskje flere på typiske fotograf-sider.

  Se på facebooksiden til Mitt lille studio:
  https://www.facebook.com/MittLilleStudio/photos_stream.
  Der ligger det noen bilder av gravide, ikke så mange, men noen fine er det synes jeg. Du får bare scrolle deg nedover bildegalleriet.

  Her finner du også noen: https://fotograf.no/bildegalleri/.

  Masse lykke til med resten av graviditeten og fødsel, det er en fryd å lese bloggen din. Nydelig er du 🙂
  Klemmer i fleng.

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for tips til alle sammen! Det kommer godt med 🙂

   Klem fra C

 49. Så flott å forevige – du har jo en nydelig gravidmage.
  Et tips om fotograf: Anette Marie Antonsen – anettemarie.no

 50. Har du sjekket ut Haslien fotografene i Sarpsborg?
  De tar fantastiske nyfødt bilder også! 🙂

 51. Et profesjonelt sort/ hvitt bilde av deg og magen vil bli et fantastisk minne fra graviditeten og noe du vil glede deg over å ha i all fremtid 🙂
  Jeg fikk ikke somlet meg til å gjøre det samme selv 😉
  Kanskje det første bildet er en variant som passer?

  Tips om negleklipping på babyer: bruk en liten neglesaks- styr unna negleklippere (selv de små variantene) det er veldig fort gjort å bomme med negleklipperene…..bruk saks- mye lettere 😉

 52. Anne Marte

  Når jeg tok mine gravidbilder tok vi mange forskjellige bilder av meg i bare undertøyet. Mange av bildene kommer nok ikke opp i stua, men veldig gøy å ha til senere 🙂 Tips til bilde er at du ligger på ryggen med beina rett opp i kryss og armene litt ut til siden. Fotografen tar bilde fra bak hodet ditt. Vi prøvde dette og det ble veldig stilig! Et annet bilde jeg absolutt vil anbefale å ta er at du holder under magen og fotografen tar bildet rett frem. Og når babyen kommer tar du det samme bildet bare at du holder babyen. Disse bildene blir jeg like forundret over fortsatt. At hun fikk plass inni der 😉 Jeg tok nyfødtbildene hos samme fotograf når jenta vår var 1 uke 🙂 Nå er jenta vår 2 1/2mnd og tiden har flydd fra oss. Så er veldig koselig å se på bildene fra gravidfotograferingrn og nyfødtfotograferingen.
  Masse lykke til i innspurten og kos deg masse når jenta di kommer <3

 53. Har også sett at noen har brukt rosa bånd i en fin sløyfe rundt midjen, og bokstavene «baby» har noen med i bilde. Mye fint! Men du som er så kreativ så blir det nok super bra uansett! 🙂 Ha en fin dag!

 54. Anettemarie.no! Råflink!!

 55. Du kommer til å stråle uansett på bildene! Tror svart/hvitt blir veldig fint! veldig classy <3
  Jeg rakk ikke ta bilde av minstemagen min, for hun kom litt før jeg hadde beregnet ;p
  Her er jeg med mi første i magen : https://www.facebook.com/malinu/media_set?set=a.10150438591686648.423902.568261647&type=3 , om det kan være noe inspirasjon i det! "Angrer" på at jeg ikke hadde håret hengende med krøller doh :/

 56. Endelig noe jeg kan kommentere på! 🙂
  Det viktigste er å finne en fotograf som har en stil som du føler er «deg», og som du føler deg komfortabel med, spesielt når du skal være delvis eller helt avkledd. (Når det er sagt så syns jeg det er vel så fint å være påkledd, f.eks. ute i naturen et sted.)
  Jeg har gjort en del gravidfotografering (www.michaelaklouda.blogspot.com), eller så anbefaler jeg mine tidligere kolleger på Moment Studio (www.moment.no)! Lykke til!

 57. koselig 🙂 det vil du nok ikke angre på.

 58. bruk anette-marie!!

 59. Hei, det er jo kjempe koselig da. Jeg tenkte ikke på det jeg den gangen.. Jaja.. Jeg syns den neders til høyre er finest! Er noe du kan vise barnet ditt når hun blir stor hehe;)
  Masse lykke til! Du er ser forresten veldig fin ut!

 60. Fotograf Trine Bjervik tar nydelige bilder av både mor og barn.

 61. nydelige bilder 🙂 prøv å sjekke litt på weheartit og tumblr 🙂

 62. Se på anette marie sin blogg, hun tar mange fine bilder av gravide. Hun er flink til å få et delikat uttrykk og ikke fokus på nakenhet.

 63. Chantal Vendela Sveinungsen

  Du vil se bra ut uansett! 🙂 du er så vakker!
  Men søk på weheartit, kanskje du finner flere inspirasjonsbilder der.
  Så deg på Elixia istad forresten 🙂

 64. isabelle h

  Så mange nydelige bilder:) #elsk# men er enig med deg, blir litt for nakent slik miranda kerr, selvom sikkert det er mange delte meninger om det:) nydelige de bildene hvor moren holder over brystene:) ser liksom for meg at du hadde passet perfekt til det bildet øverst i midten:)

 65. Helene ness Hansen

  Hei

  Gunnar Klingwall er en fantastisk og godt kjent fotograf i miljøet som er ekstremt profesjonell og har 30 års erfaring med veldig mange premieringer bak seg. Han har en helt spesiell evne til å skape akkurat det uttrykket man ønsker og får virkelig frem det beste i de som forograferes. Kan være verdt å ta en titt på hjemmesiden deres. De holder i hovedsak til i Hamar men har også studio i Oslo. Jeg vet at Gunnar reiser på dagsoppdrag hos kunden. Hør med de. Er verdt praten hvertfall 🙂 er det noe som er verdt å forevige så er det definitivt den siste tiden av svangerskapet ❤️

 66. Har ingen tips, men har sett en del bekjente som har gjort det og må si det er en hårfin grense mellom vakker gravid kvinne og seksuelt… så vær forsiktig 😉

 67. Hei!

  Ikke helt ned den gata du har sikta deg inn på her, men sjekk ut FrkEilertsen Photography på facebook. Hun har noen utrolig fine gravidbilder fra mai blant annet, hvor ei gravid står forann et speil ute i skogen. Tror du kan plukke opp noen spennende tips der 🙂 Du ser flott ut, missunner deg ståpåviljen for å holde deg i så god form, ligger mye arbeid bak 🙂

 68. Men har du tenkt å ta bilde med fotograf neste gang du er gravid også? Blir det ikke feil å bare ha fra den første graviditeten for neste barn visst du skjønner hva jeg mener? 🙂

  1. Det er ingenting i dette innlegget som tyder på at Caroline bare skal ta bilder ved denne graviditen og ikke senere 😉

   La nå dama få føde sitt første barn først, før det blir snakk om hva som skal skje ved neste graviditen, hehe 🙂

  2. Hehe, ånei, Caroline. Jeg synes så synd i deg når du får kommentarer som denne, men samtidig må jeg le litt.
   Jeg håper du er flink til å overse mange av de tullete kommentarene som tikker inn her, akkurat som denne, og heller smiler litt av det hele:)

   Du er fantastisk flott og jeg synes det virker som du har svært god kontroll over situasjonen rundt den lille som snart kommer (kontroll over det som er mulig å ha kontroll over i hvert fall). I tillegg synes jeg du tar gode og gjennomtenkte avgjørelser på det meste!

 69. Jeg angrer for at jeg ikke tok bilde av magen, så dette gjør du helt rett i!
  Du får ha en kjempefin dag:-)

 70. Hei Caroline !

  Jeg fant en nettside med fine bilder. https://www.pinterest.com/bubblesoflight/maternity-photography-ideas/

  Jeg håper du liker det:)

  Ewa fra Polen 🙂

 71. R Larsen

  https://www.klasbu.no/gravd-foto
  Fantastisk fotograf!

 72. Mathilde

  Hvis du skal ta gravidbilder vil jeg anbefale deg Charlotte Svae ved Svae foto. Hun er super dyktig, og tok mine gravidbilder, og nyfødtbilder! Utrolig dyktig dame og spesialiserer seg på gravid og nyfødt. Sjekk henne opp på Facebook. Du finner hun under «Svae Foto». Klem

 73. Svarthvitt er nydelig! Også å leke seg med lys/skyggeeffekter. Da blir det ikke så detaljert å ‘nakent’ 🙂
  Ble veldig fornøyd med et slikt utgp selv. Lykke til flotte du 🙂

 74. 2-barns mamma

  Hei. Annbefaler hanne pernille andersen, ( hanne pernille photography på facebook ) hun er råå! ( mener å ha sett at det var hun som tok bryllupsbilder av dine venner siri og kristoffer!? ) lykke til 🙂

 75. Hei.
  Først vil jeg bare si at du har en utrolig fin og inspirerende blogg.
  Og du er utrolig fin som gravid:-)
  Jeg vet at det er flere fotografer som legger ut bilder av blant annet
  Slike bilder på hjemmesidene sine. Det er veldig populært å ta
  bilder av babymagen, så det er helt sikkert masse bilder på nettet
  hvis du søker på fotografer istedet.
  Line

 76. Hei. Fotograf Haslien er utrolig dyktig og profesjonell. Hun tok bryllupsbiledene våre, og vi er veldig fornøyd. Hun tar også utrolig flotte gravid og nyfødt bilder 🙂

  https://www.haslien.no/

  1. Holder til på Eidet i Sarpsborg, like ved det nye Kalnes sykehuset

 77. Dra til haslien fotografene i sarpsborg! De er kjempe flinke og gjør som du ønsker 😉
  Du er helt nydelig gravid! Flotte magen din <3

 78. Det er vist blitt mer og mer populært med gravidebilder ja 🙂
  Godt å lese at du har minimale svangerskapsplager hittil.

  Men jeg lurer på en annen ting; Hvordan forholder du deg til bilder som du bruker på bloggen, som ikke er dine?
  Innhenter du tillatelser fra de som eier bildene, og merker/linker bildene?

  1. Fotballfrue

   De gangene jeg finner den originale fotografen, linker jeg. Som her https://fotballfrue.no/2012/07/24/mine-beste-tips-mot-pms/ etc. Noe bedre kan jeg ikke gjøre, ettersom bildene ikke er vannmerket. Dette hender jo stadig med mine egne bilder også, finner de på pinterest og weheartit og instagram hele tiden, uten at jeg er nevnt 🙂

   1. Men er det verdt risikoen å bruke andre sine bilder? Du driver tross alt bloggen som et firma?
    Ut fra det jeg har forstått, risikerer enhver som bruker et bilde uten tillatelse å motta en solid regning den dagen fotografen finner ut av dette. Jeg mener at det ikke burde aksepteres at bilder brukes uten tillatelser. Så dersom du finner bilder som er dine, hva med å sende en regning til vedkommende? 🙂

    Jeg har etterhvert fjernet alle bilder jeg selv har benyttet på min blogg, fordi jeg mener det er viktig å respektere at det er noen som eier disse bildene. Selv om min blogg er en hobby.

 79. Det gjør du lurt i, er så gøy å ha i ettertid! 🙂 Her er de jeg tok, 20 dager før fødselen; https://rodstilk.abcblogg.no/1252000262_03sep2009.html Er veldig fornøyd med bilde tre og fire!

 80. Et tips til et utrolig fint bilde er hvis du kjøper et ganske bredt silkebånd i rosa, og knytter det rundt magen som en fin sløyfe! det blir utrolig fint hvis resten av bildet er i sort/hvit og du kun har farge på båndet! En venninde av meg tok et slikt, hvor hun satt på huk og så ned på magen.. Det bildet er såå fint!! Lykke til – bildene blir nok nydelige uansett! 🙂

 81. Hei Caroline!

  Anbefaler Haslien-fotografene! De holder til i Sarpsborg. Jeg har ikke brukt de som fotograf, men var på fotokurs der i fjor våres.
  De har flere bilder på nettsiden sin: Haslien.no 🙂
  Det er mor og datter, og de er begge to veldig hyggelige! Det var iallefall det inntrykket jeg fikk når jeg var der! 🙂

  Masse lykke til resten av svangerskapet! 😀

 82. Jimmy Karlsen i Porsgrunn er veldig flink:)!

 83. https://www.worldwideinterweb.com/item/1733-the-50-most-awkward-pregnancy-portraits-ever.html

  Her er det tonnevis av inspirasjon. Jeg dør litt hver gang jeg ser de bildene;)

 84. Har du fått tillatelse til å bruke disse bildene?

  1. Fotballfrue

   De er tatt fra pinterest, så det må du nesten spørre de som drifter denne siden om, da de ikke har linket til fotografen 🙂 De gangene jeg finner hvem som har tatt originalfoto, linker jeg, eller gjør som her https://fotballfrue.no/2013/07/30/tankespill-gravid-for-forste-gang/

 85. Hei 🙂 kan anbefale en god venn av meg. Ta en titt på portfolioen hans på https://stigemil.no/web/om-meg/

  Ha en fin dag!

 86. Haslien fotografene i Sarpsborg er utrolig flinke 🙂 Du kan følge de på instagram, så ser du mye fint!

 87. Michelle

  Det å gå til fotograf som høygravid skal jeg også gjøre om jeg blir gravid en gang. Sort – hvitt er absolutt finest når man skal vise så mye nakenhet over det. Da blir det liksom mer elegant føler jeg.. Syns hun ved siden av Miranda Kerr, helt oppe i midten hadde et bra bilde! 🙂 Lykke til uansett!

 88. http://www.studiosandra.no har fine bilder! 🙂

 89. Har du fått tillatelse til å publisere disse fotografenes åndsverk?

  1. Fotballfrue

   Alle bildene er hentet via pinterest, det er dessverre vanskelig å finne den opprinnlige fotografen fra slike sider, det samme gjelder weheartit. De gangene jeg finner den opprinnelige fotografen, linker jeg 🙂 Det har jeg sagt mange ganger tidligere, her har jeg for eks. funnet originalkilden https://fotballfrue.no/2012/07/24/mine-beste-tips-mot-pms/

   Noe bedre kan jeg ikke gjøre, ettersom bildene ikke er vannmerket. Dette hender jo stadig med mine egne bilder også, finner de på pinterest og weheartit og instagram hele tiden, uten at jeg er nevnt 🙂

   1. Two wrongs don’t make a right.

   2. Fotballfrue

    vet du hva, jeg kan faktisk ikke gjøre noe bedre enn jeg gjør 🙂 Alle får passe på seg og sitt, det er nok det beste i denne situasjonen 🙂

   3. Du kan bruke bilder som du faktisk kjøper rettigheter til, eller iallefall la være å poste bilder «fra pinterest, weheartit og google» i det hele tatt. 🙂 Du har sagt at du ser på bloggen som et online glossy magasin, og du som er journalist bør vite at man ikke bare kan bruke andres bilder i hytt og pine i kommersiell sammenheng. 🙂

   4. Fotballfrue

    Det er fint at du passer på meg, Wowza 😉 Skal se hva jeg kan gjøre, takk for tipset! Da jeg jobbet i klikk.no hadde vi tilgang til bla. bulls og crestock, så jeg skal sjekke mulighetene.

   5. Bare hyggelig 🙂 Vil ikke at du skal komme i problemer på grunn av noe som kunne vært unngått.. 🙂

   6. Det står jo på det ene bildet link til hvem som er fotograf, så da er det vel ikke vanskelig å finne opphavsrettighet eier?

    https://robfitch.com

 90. Svart hvitt bilder er så fint! Og mest delikat, synes jeg. Tror denne type photo shoots har blitt mer og mer vanlig, så du finner helt sikkert en flink fotograf 🙂 Veronica

 91. https://www.haslien.no/ Kan anbefalle Haslien fotografer på Grålum i Sarpsborg. Utrolig hyggelige og flinke damer 🙂 Har selv erfaring derifra.

 92. Håper du kan like stilen min 🙂 🙂 🙂 https://www.facebook.com/SiljeHasund

 93. Hei!

  Jeg må bare si jeg misunner hvordan du rekker å gjøre «alt» og i tillegg blogge om det 🙂 Du er jo Supemenneske jo! Veldig god inspirasjon for oss vanlige mennesker syns jeg, de som sier noe annet er nok bare misunnelige. Jeg tenker at man kan enten la seg inspirere av slike «supermennesker» eller la seg irritere…og jeg er ihvertfall veldig inspirert 😉 Syns det er ekstra spennende å følge deg nå som du skal bli mamma. Jeg er selv mamma til 3 små(2 på jorden og 1 i himmelen) og syns dagene har altfor få timer til alt jeg skulle ønske jeg rakk. Du virker som du har livet ganske bra på stell og dermed blir det spennende å se hvordan du løser mammarollens utfordringer med hensyn til tid til alt…:-) Lykke til ihvertfall, gleder meg til å se utviklingen på bloggen etter snuppa ankommer 🙂

 94. Så utrolig flotte bilder! Angrer på at jeg ikke fikk tatt noen penere bilder av meg med magen, men det kommer forhåpentligvis (MANGE!) flere sjanser 😉 Noe helt spesielt og magisk med disse kvinnekroppene som kan lage et helt nytt liv inne i seg. NYT DET 🙂

 95. Anbefaler Haslien fotografene fra hjembyen din, Sarpsborg. Tatt bilder der selv. Utrolig fornøyd! De har også fått mye skryt for priten også, noe jeg mener er også viktig! De har også funnet mange fototitler 🙂 lykke til i valget søte!
  http://Www.haslien.no

 96. Ingeborg

  https://fotografstine.blogg.no/familie.html

  Hun her er fenomenalt flink, synes jeg. Ikke så veldig mange gravidbilder, og litt rotet med blogg, men hun har altså mye fint. Masse inspirasjon å hente til familiefoto også 😉
  Du finner henne også på facebook 🙂

 97. Det kommer du ikke til å angre på!! Et tips er også å ha med Lars Kristin som kan holde rundt magen, nusse på magen! Syns også det er så fint vist du tar en rosa sløyfe rundt magen din , eller har sånn gjennomsiktig stoff som du holder fremfor:) Det er så fint:) tok bildene selv hjemme var jeg følte meg mest komfortabel med, skulle ønske jeg hadde sett litt inspo først men har ihvertfall maange bilder av magen:)

 98. Sjekk ut Fotografix! Hun holder til i Asker og tar utrolig delikate og personlige bilder!

 99. Ida Emilie

  Mona Nordøy er en fantastisk fotograf, og flink på stemningsbilder.

 100. Slenger meg på med hun over her, Hilde Kavli er veldig VELDIG dyktig 🙂

 101. Kristine

  Hei! Så arti, tenkte på det her om dagen at jeg skulle sende deg en Mail ang gravidfoto av den nydelige magen din 🙂
  Sjekk ut http://www.studioexpose.no, og se på Facebook for nyeste bilder:)
  Vi tar lignende bilder som du har lagt ut, smakfulle sort/hvitt bilder, gjerne naken, men som ikke viser for mye!
  Ta gjerne kontakt 🙂
  Mvh,Kristine

 102. Åh, jeg synes Miranda Kerr’s bilde er helt nydelig. Uansett med litt nakenhet, så ser du virkelig hvordan kroppen forandret seg etter hun ble gravid. Jeg synes bildet er vakkert, og er kanskje fint å ha for deg selv å se tilbake til. Ikke noe du har på stuen, akkurat. Hehe 🙂

 103. Hei 🙂 første gang jeg legger igjen en kommentar til deg. Må bare gi deg ett tips.
  Jeg så en gang ei som hadde Vært og tatt bilde av seg selv helt mot slutten av graviditeten, skikkelig mage. Når barnet var nyfødt var hun igjen og tok av den lille som ligger helt sammenkrøpet. Dette bildet redigerte de så inn på magenbildet. Høres sikkert litt rart ut, men det var bare så stilig. Det var virkelig kunst på veggen. Aldri sett liknende etterpå 🙂 Lykke til med innspurten. Jeg har en liten på ett år nå, for en gave det er.

 104. Ååå, bilder av gravide kvinner er så flotte! Selv er jeg hobbyfotograf (over gjennomsnittet ivrig) og har foreviget mange ansikter. Tar mer enn gjerne bilder av deg 🙂

 105. Elizabeth Messina tar de mest delikate gravidbildene https://www.kissthegroom.com/category/pregnancy/ Personlig liker jeg ikke de uten klær, da er det så mye annet vakkert å gjøre hvis du har en dyktig fotograf. Nakenhet er ikke ensbetydende med gravidbilder, selv om det har vært trenden i Norge, internasjonalt har det snudd for mange år siden. Litt klær er bedre enn ingen klær. Pass ihvertfall på å bruk en fotograf som kun bruker naturlig lys, og ikke blitzlamper. Ser du var på pinterest, der er også mye fint: https://www.pinterest.com/search/pins/?q=maternity%20sessions Gjør noe nytt og unorsk 🙂 Har flere fotografer å anbefale til det også. Og husk at de internasjonale fotografene flyr gjerne til Norge!

  Lykke til!

 106. Og en ting til, ikke la Mannen stå i bar overkropp og bokseren på bildene!!! Ikke pent.

  1. Fotballfrue

   Mannen er ikke med på mine 😉

 107. Denne kommentaren trenger du ikke poste! Det er så mange som ser opp til deg og vil gjøre det du gjør: Vær så snill å snu trenden i Norge med harrye nakne gravidbilder i ugunstig blitzlys i studio. Kjør internasjonal klasse og WOW ditt publikum! TrendSKAPER 😉

 108. Charlotte

  Hei Carolinel,

  Gratulerer med den lille som er på vei! Har du funnet nyfødtfotograf enda? Jeg spesialiserer meg på nyfødtfoto med fire år i England som nyfødtfotograf i ryggen og vil veldig gjerne få sjansen til å fotografere din lille jente. Jeg fotograferer i naturlig lys og ville fotografert hjemme hos deg da hjemmet ditt ser ut som det perfekte sted for dette. Da blir det lettere for deg og slappe av og nyte din lilles «første oppdrag». Titt gjerne på min side på facebook «Svae Foto» så håper jeg på svar 🙂

  Charlotte

 109. Really great pictures

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *