Pregnancy photo shoot

Jeg har bestemt meg for å forevige den elskede kulen min hos en fotograf, og har surfet litt på nett etter inspirasjon i kveld. Jeg tror at jeg hovedsakelig ønsker bilder i sort-hvitt, ettersom jeg ønsker et delikat uttrykk og ikke altfor mye nakenhet, i hvert fall ikke såpass som Miranda Kerr viser. Tror jeg. Det er uansett så vanskelig å finne inspirasjon, er det noen som har tips til meg? Hvor kan jeg finne fine bilder? Har prøvd google x-antall ganger. Hittil har jeg funnet et knippe selv, selvfølgelig fra pinterest denne gangen også. Tommel opp for den siden! Er helt avhengig.

___________________________________________________________________________________________________________

pregnancy photo shoot inspiration 

133 kommentarer

 1. Så utrolig flotte bilder! Angrer på at jeg ikke fikk tatt noen penere bilder av meg med magen, men det kommer forhåpentligvis (MANGE!) flere sjanser 😉 Noe helt spesielt og magisk med disse kvinnekroppene som kan lage et helt nytt liv inne i seg. NYT DET 🙂

 2. Anbefaler Haslien fotografene fra hjembyen din, Sarpsborg. Tatt bilder der selv. Utrolig fornøyd! De har også fått mye skryt for priten også, noe jeg mener er også viktig! De har også funnet mange fototitler 🙂 lykke til i valget søte!
  http://Www.haslien.no

 3. Ingeborg

  http://fotografstine.blogg.no/familie.html

  Hun her er fenomenalt flink, synes jeg. Ikke så veldig mange gravidbilder, og litt rotet med blogg, men hun har altså mye fint. Masse inspirasjon å hente til familiefoto også 😉
  Du finner henne også på facebook 🙂

 4. Det kommer du ikke til å angre på!! Et tips er også å ha med Lars Kristin som kan holde rundt magen, nusse på magen! Syns også det er så fint vist du tar en rosa sløyfe rundt magen din , eller har sånn gjennomsiktig stoff som du holder fremfor:) Det er så fint:) tok bildene selv hjemme var jeg følte meg mest komfortabel med, skulle ønske jeg hadde sett litt inspo først men har ihvertfall maange bilder av magen:)

 5. Sjekk ut Fotografix! Hun holder til i Asker og tar utrolig delikate og personlige bilder!

 6. Ida Emilie

  Mona Nordøy er en fantastisk fotograf, og flink på stemningsbilder.

 7. Slenger meg på med hun over her, Hilde Kavli er veldig VELDIG dyktig 🙂

 8. Kristine

  Hei! Så arti, tenkte på det her om dagen at jeg skulle sende deg en Mail ang gravidfoto av den nydelige magen din 🙂
  Sjekk ut http://www.studioexpose.no, og se på Facebook for nyeste bilder:)
  Vi tar lignende bilder som du har lagt ut, smakfulle sort/hvitt bilder, gjerne naken, men som ikke viser for mye!
  Ta gjerne kontakt 🙂
  Mvh,Kristine

 9. Kristin

  Åh, jeg synes Miranda Kerr’s bilde er helt nydelig. Uansett med litt nakenhet, så ser du virkelig hvordan kroppen forandret seg etter hun ble gravid. Jeg synes bildet er vakkert, og er kanskje fint å ha for deg selv å se tilbake til. Ikke noe du har på stuen, akkurat. Hehe 🙂

 10. Hei 🙂 første gang jeg legger igjen en kommentar til deg. Må bare gi deg ett tips.
  Jeg så en gang ei som hadde Vært og tatt bilde av seg selv helt mot slutten av graviditeten, skikkelig mage. Når barnet var nyfødt var hun igjen og tok av den lille som ligger helt sammenkrøpet. Dette bildet redigerte de så inn på magenbildet. Høres sikkert litt rart ut, men det var bare så stilig. Det var virkelig kunst på veggen. Aldri sett liknende etterpå 🙂 Lykke til med innspurten. Jeg har en liten på ett år nå, for en gave det er.

 11. Ååå, bilder av gravide kvinner er så flotte! Selv er jeg hobbyfotograf (over gjennomsnittet ivrig) og har foreviget mange ansikter. Tar mer enn gjerne bilder av deg 🙂

 12. Elizabeth Messina tar de mest delikate gravidbildene http://www.kissthegroom.com/category/pregnancy/ Personlig liker jeg ikke de uten klær, da er det så mye annet vakkert å gjøre hvis du har en dyktig fotograf. Nakenhet er ikke ensbetydende med gravidbilder, selv om det har vært trenden i Norge, internasjonalt har det snudd for mange år siden. Litt klær er bedre enn ingen klær. Pass ihvertfall på å bruk en fotograf som kun bruker naturlig lys, og ikke blitzlamper. Ser du var på pinterest, der er også mye fint: http://www.pinterest.com/search/pins/?q=maternity%20sessions Gjør noe nytt og unorsk 🙂 Har flere fotografer å anbefale til det også. Og husk at de internasjonale fotografene flyr gjerne til Norge!

  Lykke til!

 13. Og en ting til, ikke la Mannen stå i bar overkropp og bokseren på bildene!!! Ikke pent.

  1. Fotballfrue

   Mannen er ikke med på mine 😉

 14. Denne kommentaren trenger du ikke poste! Det er så mange som ser opp til deg og vil gjøre det du gjør: Vær så snill å snu trenden i Norge med harrye nakne gravidbilder i ugunstig blitzlys i studio. Kjør internasjonal klasse og WOW ditt publikum! TrendSKAPER 😉

 15. Charlotte

  Hei Carolinel,

  Gratulerer med den lille som er på vei! Har du funnet nyfødtfotograf enda? Jeg spesialiserer meg på nyfødtfoto med fire år i England som nyfødtfotograf i ryggen og vil veldig gjerne få sjansen til å fotografere din lille jente. Jeg fotograferer i naturlig lys og ville fotografert hjemme hos deg da hjemmet ditt ser ut som det perfekte sted for dette. Da blir det lettere for deg og slappe av og nyte din lilles «første oppdrag». Titt gjerne på min side på facebook «Svae Foto» så håper jeg på svar 🙂

  Charlotte

 16. Really great pictures

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *