Inspired by green: Turban

___________________________________________________________________________________________________________

En av de fineste fargene på tilbehør nå som vi går mot vinter og juletider, er uten tvil smaragdgrønn. Denne turbanen fikk jeg med meg da jeg var hos frisøren min i Oslo på fredag, Hendrix har nemlig startet smykkebutikk online, 1989jewelry.no, så jeg fikk velge meg ut noen småting – deriblant denne. Litt usikker på hva jeg skal style den med og hvordan, men ser for meg at et helsort antrekk, som for eksempel en lang kjole, og smaragdgrønne negler vil være utrolig lekkert til. Agree?

___________________________________________________________________________________________________________

Alt gikk veldig fint hos jordmor, forresten! Alltid en lettelse, og nå blir det også hyppigere kontroller fremover. Alt i alt er det mellom 8-9 kontroller dersom du kun går til jordmor, så at noen lurte på det tidligere. Etter besøket der dro vi til Barn & Utstyr i Skien for å hente vognen vår fra Babycare. Å, den er så lekker! Jeg har ikke ord! Tenkte å vise den frem en av de nærmeste dagene med fint vær, for her bøtter det ned i dag og det er jo mest stas å vise den ute. Men vognposen kan jeg jo vise senere, for den skal jeg prøve å legge oppi nå 🙂 Så skal jeg i gang med maten, la kylling i marinade i går, og på menyen står kyllinggryte med ingefær og kokos. Gjett hvem som skal få oppskrift i morgen? Gled dere!

– ♥ 

78 kommentarer

 1. Syns turbanen var skikkelig stilig jeg! Lurte litt på hvilken aldersgruppe som hovedsaklig leser bloggen din? 🙂

 2. Elsker håret ditt! Nydelig farge. Du ser ut som prinsesse Madeleine!

 3. Det var en utrolig flott farge til deg! Tommel opp 🙂

 4. Elsker bloggen din!! Måtte bare si det.. 😉 Kikker innom hver dag, flere ganger om dagen… du er desidert min favorittblogger. 🙂 Du ser så nydelig ut med magen, jeg hadde også liten mage, ikke bry deg om alle de som kommer med teite, kritiske kommentarer, vi er alle forskjellige, sånn er det bare. 🙂 Masse lykke til videre, gleder meg til å se barnevogna deres. Tipper den er råfin!! <3 Klem fra trofast leser.

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, Lena <3 Innlegg om vognen kommer så snart solen titter frem, den er så fin! 🙂

   Klemmer!

 5. Vet ikke om noen andre enn deg som hadde kommet unna med den «turbanen» ! Du er jo så skjønn!!!

  1. Fotballfrue

   <3lig takk :)

 6. Now I´m really relieved that that midwife sad that everything is okay <3 And the turban is perfect!

  xx from Bavaria/Germany, Rena

  http://www.dressedwithsoul.blogspot.de

 7. Åh, det er en fryd å lese bloggen din, klikker meg sikkert inn på den opptil 10 ganger daglig og blir alltid like glad når jeg ser at du har lagt ut et nytt innlegg 🙂 Små gleder i hverdagen! Men jeg lurte på en ting- hva heter serviset dere bruker når dere har gjester?
  Masse lykke til videre i graviditeten, den lille skal nok få det såå godt hos dere 🙂 Klem

  1. Fotballfrue

   Så koselig, blir så glad for slike kommentarer – tusen takk 🙂 Det heter wedgwood / sterling 🙂

   Klemmer!

  2. Hva mener du? De andre barna som lever med foreldrene sine, har det ikke bra??
   Kan dere folkens slutte å si det ordtaket? «Hun kommer til å få det så godt med dere»
   Det er ikke rettferdig liksom!

   1. Fotballfrue

    Det er nok ikke det hun mener, Miriam 🙂

   2. Det må vel gå an å si at noe/noen er bra?
    Det betyr faktisk ikke at alle andre alternativer ansees som dårlige!

   3. Christina

    Kjære tid… Når folk sier sånn, betyr det jo bare at en mener de kommer til å bli gode foreldre.. Har ingenting med andres barn å gjøre…gah!

 8. There arent any other girls who could wear a turban in such refined and wonderful way. You are super wonderful in the firts photo Caroline, the snap spreads grace and elegance:) And how cute the turban is with all the sequins. Kisses! xo

 9. Enn å se så nydelig ut hver dag!! Du er dyktig! 🙂 Nydelig vogn dere har valgt. Synes selv vogna var noe av det viktigste når barnet kom.,( av det materialistiske så klart). Så her byttet jeg vogn nærmere 10 ganger før jeg fant drømmevogna! Det ble til slutt hvit emmaljunga nitro ,og det er ingen problem med tanke på skitt og lort som mange påstår.

  Ha en fin kveld !

  1. Fotballfrue

   Det skal ikke være lett, er helt enig! Men håper vi kommer til å bli fornøyd med denne i lengden, er jo helt forelsket nå i hvert fall 🙂

 10. Du er virkelig flott assa, ser nesten ut som en dukke på det første bildet.Utrolig fin hud!

 11. Hvor har du kjøpt bhen i innlegget med magebildene? Den så så utrolig comfy ut, må bare ha en sånn:p hehe!

  1. Fotballfrue

   Den er fra H&M 🙂 Kjøpte den i butikk, kan ikke finne den online :/

 12. Mmm det høyrtes godt ut 🙂 Gleda meg til å sjå vogna!

 13. Thorilld

  Hva tenker du om unge mødre?

  1. Fotballfrue

   På programmet tenker du, eller generelt?

   1. Begge deler? Jeg er selv ung mor, (var 21), å angrer ikke en dag! 🙂 Hun er verdens skjønneste lille jente, å hvis jeg har en skikkelig dårlig dag, kan jeg være sikker på at hun klarer å lyse opp dagen min! <3 emmeline <3

   2. Fotballfrue

    Jeg ser ingenting galt i år være ung mor, i hvert fall 🙂

 14. Ditt hår! Så vackert!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂

 15. Du er alltid like vakker og det er så deilig at du er så jordnær! <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, så hyggelig å høre 🙂

 16. Hei! Jeg lurer på om du ikke kan ta bort reklamen du har nederst på siden for Treasures, nå som butikken er lagt ned? På mobilversjonen (i alle fall min) ligger bildet over andre funksjoner, slik at disse ikke kan brukes, og det er fryktelig irriterende…

  1. Fotballfrue

   Klart jeg kan! Skal videreformidle 🙂

   1. Takk 🙂
    Ønsker deg en fin dag!

 17. Michelle

  JA, den var sykt fin! det høres utrolig fint ut å style den med noe helt sort 😉 Så bra å høre at alt stod bra til! ja det regner der borte også.. her bøtter det også ned, men jeg måtte bare ta meg en spasertur nå nettopp.. veldig forfriskende etterpå da 😀
  Kos dere med kylling <3

 18. Hei Caroline

  Jeg lurte på hva prisen på det hvite skapet på barnerommet? Og på stellebordet. Kommer alt flatpakket og må skrus opp selv? Utrolig flotte møbler. Takk for inspirasjon;-)

  Ida;-)

  1. Fotballfrue

   Skapet koster 7 400,- og stellebordet 998,- med toppen 🙂 Litt rimeligere uten. Stellebordet kom som det var, utrolig deilig! Skapet var det eneste som måtte skrues sammen 🙂

   Klem!

 19. Huff, du ser jo ikke ekte ut. Enten for mye sminke eller for mye etterbehandling av bildet.

  1. Fotballfrue

   testet ut et nytt photoprogram som legger over et filter for å glatte ut, ser absolutt hva du mener, ble litt for kunstig 🙂

   1. AndrineK

    Oooh, det vil jeg prøve! Hvilket program er det? Du ser stunning ut!:)

 20. Veronica

  Det første bildet der… Omg! Perfection! Du er nydelig!

 21. Beklager hvis dette har blitt spurt om før, men hvor er den fine puffen/puten du lener deg på fra?

 22. Åhh, du ser akkurat ut som Greta Garbo!! Ikke mange som kunne «pulled it off» – men det gjør så absolutt du :-)) Vakkert, spesielt – kunne tenkt meg å se bildet i svart-hvitt 😀 Fine du <3

  1. Fotballfrue

   Å, Greta Garbo <3

 23. Jeg tror turbanen hadde sett fantastisk ut sammen med en helsvart jumpsuit og pumps! Hva tror du? 🙂

  1. Fotballfrue

   Tommel opp 🙂

  2. Sort jumpsuit skulle være mitt forslag også – så da bare slenger jeg meg på deg i stedenfor Tina;)

 24. Jeg lurte på om du har eller eventuelt kunne ha tenkt deg å lage et innlegg med «must haves» i forhold til et lavkarbo kosthold? Har prøvd å søkt i søkefeltet, men ikke funnet noe jeg er ute etter:) Da jeg prøver mer eller mindre og legge over til lavkarbo finner jeg mye inspirasjon i oppskriftene dine. Men for meg som er litt ukjent innenfor dette kostholdet, så kan det virke som veldig mye fremmede varer og produkter du bruker i matlagingen. Tenker da f.eks. på type mel, sukkererstatning, krydder osv. som ofte går igjen i hva du baker og lager på kjøkkenet.:) Hadde vært så greit med et slikt innlegg for å få en grei oversikt og en liten start på hva jeg bør starte på kjøpe inn for å kunne lage noen av oppskriftene dine.
  Har forresten bestilt boken din ikveld. Gleder meg til å få den, sikkert på at den er kjempeflott!:)

  Ha en god kveld!

  1. Fotballfrue

   Her er i hvert fall must haves ift. ting du plutselig kan få bruk for, som de ikke har i dagligvare: https://fotballfrue.no/2012/09/23/must-i-skapet-for-deg-som-spiser-lchf/

   Klem!

 25. Wow, amazing! You’re beautiful! 🙂

  xx
  Jozella
  https://jozellablog.blogspot.fi/

 26. Hei Caroline! Nydelige bilder og styling. 🙂 Bare et lite spm: Har du vippeextensions nå, eller er det løsvipper? De er så fine og lange.

  1. Fotballfrue

   Her har jeg punktvipper fra andrea lashes 🙂

 27. Marita Ø

  Er du lekker eller?! Ja, det er du – alltid 😀 Kjenner jeg gleder meg til oppskriften i morgen! Ble kylling på menyen her også i dag, kyllingwok! En favoritt her for tiden 🙂

  1. Fotballfrue

   Snille du <3

 28. Hei Caroline!
  Jeg har begynt å planlegge julebaksten, og lurte på om du kunne legge ut oppskriften på lavkarbo pepperkaker før jul? Vet jeg er fryktelig tidlig ute altså, men tenkte du kanskje planla oppskrift-onsdagene dine litt i forveien 🙂 Setter veldig pris på oppskriftene du legger ut – særlig på bakst og kaker!

  Lykke til med sluttspurten av graviditeten! Du ser flott ut!

  Klem

 29. Okei, måtte bare kommentere: Lagde nettopp ostepizzaen, og var mildt sagt skeptisk før jeg smelt deigen/røra på brettet. Så flytende og rart det så ut. Men HERREGUD, så godt det var! Jeg sitter og er fysisk kvalm av all maten, for det var så godt at jeg måtte spise halve pizzaen 😛 Takk for herlige oppskrifter, her har jeg prøvd ut både blomkålgrateng og pizza denne uka <3

  1. Fotballfrue

   Å, hurra! DEN ER SÅ GOD 🙂 Veldig glad for at flere nyter den 😉

 30. Har tittet om og om igjen på det første bildet, og jeg syntes du ligner en dukke. En flott en altså..
  Jeg er også en av de som ofte titter innom for å se om det er kommet ett nytt innlegg og syntes det er interessant og følge deg.
  Med tanke på ett spørsmål tidligere, om alder på leserne dine. Jeg er 11 år eldre enn deg og den eldste av jentene mine som snart er 17 leser også her.
  Tror nok du tiltrekker deg litt andre lesere etter at du ble gravid. Meg for eks.

 31. You look gorgeous and amazing! nails very cool 🙂
  https://onlymyfashionstyle.blogspot.com/

 32. Hei, du kledde turbanen veldig. Vil bare si en ting om appen din. Jeg kommer med ikke inn på innleggene eller noe. Greier å åpne appen, men så bare fryser den liksom. Håper det går over for det er så fint og lese bloggen din der❤❤

  1. Fotballfrue

   Den er dessverre defekt 🙁 Jobber med å fikse det, eller så må vi få laget en ny 🙂

   1. Så bra at du prøver å fikse den. Håper det går ann

 33. Du er så vakker, Caroline! Blir så glad av å lese bloggen din, du sprer så mye glede. Du har fått en så fin glød under graviditeten, du stråler rett og slett, og det er så spennende å følge deg og Lars Kristian på veien mot å bli foreldre. Du har gjort det hele med graviditet til å virke litt mindre skremmende, og du er så flink til å sette ord på følelsene dine. Elsker innleggene du har skrevet til den lille. Du kommer nok til å bli en helt fantastisk mor 🙂

  1. Fotballfrue

   Så koselig å høre, Mari! Tusen takk for så fine ord <3

 34. Så fantastisk fin hårfarge du har nå! Skikkelig kledelig. Fremhever gravid-gløden.

 35. Fin er du 😀

 36. Hei!
  Har aldri kommentert her før,men fikk så lyst nå 🙂 Leser bloggen din morgen og kveld,den er utrolig inspirerende!Jeg har selv termin en uke etter deg,så det er ekstra spennende og inspirerende å følge deg nå 🙂 Det er så mye vi skal huske på i forhold til babyen som snart kommer,da er det så greit å kan sniktitte litt på andre vordende mødre som forbereder seg,slik at man kanskje husker det man kunne glemt 🙂 Denne forberedelsestiden er så koselig.Du inspirerte meg faktisk til å jogge her en dag,noe jeg ikke trodde jeg skulle klare.Ble så stolt over meg selv :)Fikk mange blikk med denne magen,hihi.Håper du kommer til å nyte siste/neste hele måneden som gravid like mye som jeg har tenkt..Lykke til med innspurten,en herlig tid venter oss 🙂
  Klem til deg 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for utrolig fine ord, Berit! Jeg blir så glad 🙂 Og jeg blir så glad for å kunne inspirere! Så flink du er!

   Stor klem 🙂

 37. Tobarnsmamma

  Du er nydelig, men bruker du så mye sminke alltid? Går du aldri en dag usminket hjemme? Selv på bilder av trening eller på bilder der du slapper av i pysjen, er du jo så sminket.

  1. Fotballfrue

   Nei, på antrekksbildene fra for eks. fredag har jeg nesten ikke sminke, så jeg tar det helt på feelingen 🙂

 38. Det var en fantastisk outfit 🙂
  Deilig og ha begynt å følge deg igjen Caroline 🙂

 39. Heia, Caroline! Bare lurte på en liten ting, som jeg håper du kan svare på. Jeg skal bestille noen produkter fra blush.no, men er ganske usikker på om dette er en trygg nettside? Har du handlet der før? Og er du fornøyd med produktene? Jeg vet at de har veldig mye av det samme som vanlige kosmetikkbutikker, men er redd for at dette ikke er ekte varer hvis du skjønner hva jeg mener. Nå har de jo 30 % på alle produkter fra Dermalogica, noe jeg anser som et VELDIG godt tilbud, men har hørt så mye tull og aner ikke hva jeg skal tro. Kleem 🙂

  1. Fotballfrue

   blush har jeg ingen erfaring med, dessverre :/

   1. Den er god! Men tuusen takk for at du tok deg tid til å svare – veldig snilt av deg. God helg! 🙂

 40. På det ene bildet der ser du helt ut som en utstillingsdukke 😀

 41. Skulle likt å vite hvilken øyenskygge du bruker på bildet over 🙂 Utrolig fin 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk 🙂 Har bare brukt det samme som i innlegget om hverdagssminke her: https://fotballfrue.no/2013/09/29/my-everyday-makeup/

   Klem!

 42. Jeg liker neglelakken din og de lange, elegante fingrene dine!! Ekte damehender : )

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *