Snapshots from my day

___________________________________________________________________________________________________________

Det er så mange av dere som stadig spør hvor og hvordan jeg ordner neglene mine, så da tok jeg like gjerne med meg både storesøster og kamera til salongen til Katrine hvor jeg hadde time i dag, så vi kunne ta litt bilder underveis. Katrine legger akrylnegler og jeg velger alltid perlemortipp ettersom dette ser mest naturlig ut. Resultatet er kjempefint med en gang, og faktisk blir det penere etter et par uker. Det er null problem å bruke neglelakk på disse neglene. Å legge et nytt sett er faktisk gjort på 45 minutter, og jeg går ca. hver fjerde uke. Akrylnegler har jeg brukt i flere år nå, og trives veldig godt med det. Anbefaler Katrine hos Supernails & Body om du bor i Skien, hun er så flink og ikke minst, den søteste jenta 

___________________________________________________________________________________________________________

vanilla and chili latte 

Etter at jeg ble neglefin tok vi turen til Stockmand, som uten tvil har byens beste kaffe. Måtte la Anette smake på viljelatten med chili før hun reiste herfra, og hun var vedlig enig med meg: Den er så god! Nå har hun pakket sakene sine og er klar for en biltur med meg til Horten. Jeg kjører henne til fergen og håper det ikke er kø og galskap så jeg ikke rekker hjem til Farmen. Har jo ganske god margin her nå, så det blir vel ikke en aktuell problemstilling 🙂

Tusen takk for at dere er så gode! Jeg har kanskje ikke delt altfor mange magebilder under graviditeten, men synes selv jeg har funnet en fin og naturlig balanse, likevel vil jo flere av dere ha nye hele tiden 😉 Jeg har alltid en litt skummel følelse inni meg når jeg legger ut bilder av magen min, og det er jo litt trist, men grunnen er den at jeg alltid synes det har blitt så mye negativt styr når jeg har vist den frem. Det ønsker jeg ikke, for dette er jo en gledens tid for oss. Men denne gangen var det bare hyggelig, så det setter jeg utrolig stor pris på. Tusen takk!

Håper deres mandag har vært fin hittil  

120 kommentarer

 1. Catrine

  Magen din er kjempefin! Når jeg sammenligner min fra jeg var like langt på vei, så er det faktisk ikke så stor forskjell! Selv om min ble enorm på slutten! Fikk en gutt på 4kg da 😉 Alle er forskjellige som gravide, men magen din er jo faktisk ikke så liten som alle negative kommentarene sier! Om ca 40 dager får dere nok en helt frisk og nydelig liten jente 🙂 Men et tips – sov, sov, SOV! Så mye du kan nå! Ikke stå opp tidlig og stress med ting 🙂 Jeg lover deg at det er verdt det når fødselen og barseltida kommer 🙂 Lykke til! 🙂

 2. Åshild

  Flotte negler. Og det var en fin og stolt gravidkropp vi fikk se i forrige innlegg, du ser kjempebra ut 🙂
  Tenkte bare jeg skulle dele et lite tips jeg fikk fra noe kamerater som har barn da jeg var gravid: Klipp neglene rett før fødselen, det kommer mannen din til å sette pris på 😉

 3. Så fine negler, nå fikk jeg også lyst til å ta 🙂
  Har sett hvordan folk har vært ang magen din. Jeg skjønner ikke hvordan folk
  kan være så negative og frekke. Alle er jo forskjellige, hadde vært kjedelig om
  alle var like! Synes du har en fin babymage og håper
  at jeg også blir å se så flott ut når jeg blir høygravid 🙂 Blir spennende å følge
  deg videre nå framover. Håper du får en fin dag, klem!

 4. Fikk satt på akrylnegler selv for 6 uker siden og det var lekkert å se på. Men det praktiske med å slå in pinkode på betalingsterminaler, halskjeder med små låser, skrive med tastatur var vanskelig. Nå er de tatt av og kjempedeilig med egne EKTE SAKER det funker aller best.

  1. Fotballfrue

   Har hatt akrylnegler siden jeg var 17, jeg :p Så etter 9 år, trives jeg fortsatt med det 🙂

   1. Jeg er 17 og tok nylig av mine akrylnegler som jeg har hatt en god stund nå. Synes det er helt forferdelig med mine egne negler og tror jeg skal få satt på nye asap! Man venner seg jo til det, og jeg hadde ingen problemer med hverken det ene eller det andre. Nå når jeg har tatt dem av derimot… det å trykke på iphonen virker som en umulighet :O

 5. Det hadde vært veldig nyttig å se hvordan neglene dine faktisk ser ut under de falske! Blir de stygge? Må du fortsette å legge falske resten av livet? Bare nysgjerrig, jeg har aldri fått lagt slike selv 🙂

  1. Fotballfrue

   Nei, det vet jeg ikke, kan jo ikke planlegge sånt 😉

 6. Så fine negler, Caroline!:-) Helt enig i at perlemortipp er fantastisk nydelig. Jeg bare lurer på om du har problemer med å skrive på iphone når du har desse neglene? Jeg har selv iphone, og elsker å få støpt neglene mine, eller eventuelt sette på mine egne, men synes det blir utrolig mye mer komplisert å skrive på telefonen da… Har du noen tips? 🙂

 7. Synnøve

  Ååå, nå fikk jeg hjemlengsel! Tilbragte utallige lunsjer på Stockmand hele Vgs, og nå som jeg bor i Kristiansand har jeg fortsatt ikke funnet et sted med i nærheten like god kaffe og hyggelig atmosfære. Savn! Utrolig fine negler forresten, man ser så mye mer stelt og fresh ut med fine negler. Må kanskje ta turen å få gjort det selv neste gang jeg er hjemme 🙂 Fortsatt god tirsdag!

  1. Lauras på torget eller camillo bastrup i markens har best kaffe i Kristiansand 😉 Kristiansand har MYE mer å tilby enn Skien 😉

   1. Synnøve

    Har prøvd Camillo Bastrup noen ganger, og har ikke blitt så veldig imponert. Synes kafeene i Skien er mye triveligere, både med lokaler og betjening. Borte bra men hjemme best 🙂

 8. Kjempefine negler! Tenker litt på å sette på selv… hva er prisen på å sette på slike negler? Går det ann å sette på kortere enn den varianten du har? 🙂

  1. Fotballfrue

   Selvsagt 🙂

 9. Hei! Så fine negler. Jeg satt på akrylnegler i utlandet for en uke siden, og jeg ønsker gjerne å fortsette med dette. Hvor i Skien ligger salongen til Katrine hen? Og har hun en nettside? 🙂

 10. Hei!
  Jeg lurer bare på om akryl sliter mye på de naturlige neglene? Har så lyst å prøve selv! 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg har faktisk hatt nelger siden jeg var 17, mer elle rmindre hele tiden, og mine har ikke tatt noe skade 🙂

  2. JA, det sliter på de naturlige. Dine egne blir tynne og rare antagligvis etter sterkt lim og akryl.

 11. Heii 😀
  Magebildene fra forrige innlegg var kjempefine og akrylneglene gjør at du får en så fin passform i hendene ^^
  Men jeg lurer på hva det koster?
  Ha en fin dag. Klem 😉

 12. Hei! Jeg legger negler selv og jeg lurer bare på om du setter på nye tipper hver eneste gang? Det var litt nytt for meg skjønner du, så ble litt nysjerrig 🙂

  1. Fotballfrue

   Nei, det kan jeg egentlig velge selv 🙂

 13. Benedikte

  Har lest en del om akrylnegler og det sies at 98% av dem er syre og om man går med dem for lenge vil syre trenge igjennom neglen og inn i blodet noe som absolutt ikke er bra. Har du hørt noe om dette eller er det bare en myte?

  Det ser uansett utrolig fint ut og jeg har kjempe lyst til å teste ut selv 🙂
  Vet du hva prisen er for å sette på?

  1. Det er nok en myte 😉

   1. Benedikte

    Ah, det var jo betryggende! Da skal det absolutt testes 🙂

 14. Du, soeta, hvor er iPhone coveret fra??

  1. Fotballfrue

   Moo 🙂 Det er rabatt på det nå, sjekk dette innlegget: http://fotballfrue.no/2013/10/20/oktoberfavoritter-fra-coverbrands/

   Klem 🙂

 15. Vet du om noen gode salonger i Fredrikstad/Sarpsborg området? 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg gikk til Gitte husker jeg 🙂 Mamma bruker en som heter Sara nå, husker ikke navnet på salongen :/

 16. Det er ingen myte at akrylnegler er skadelig for både negler og hud, men aller mest skadelig for den som sitter og puster det inn hele dagen (løsningsmiddler). Gelenegler, derimot, er ikke det. Å legge gelenegler på noen som har hatt akrylnegler tidligere er vanskelig, nettopp fordi naturneglen er skadet.

  1. marisol

   Fotballfrue sa det selv at det nok var en myte. Jeg har prøvd akrylnegler tidligere i forbindelse med bryllup, og neglene mine ble skadet. La gelenegler i ettertid, og har hatt det siden. Gele fremfor akryl for meg iallefall.

 17. Anniken

  Hvor er iphone deksel kjøpt? utrolig fint. 🙂 god helg:)

 18. Kjempefine farger! Du, jeg må nesten spørre: Jeg synes det ser litt merkelig ut når den hvite tuppen ser ut som den går halvveis ned over din egen negl. Og så er det liksom to «skiller» på den hvite delen. Et litt gjennomsiktig lengst inn, og så et enda hvitere skille lenger ut mot tuppen. Hvorfor det egentlig?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *