Mine oktoberfavoritter fra Coverbrands

annonse

*trommevirvel*

i dag deler jeg ut en rabattkode som jeg vet at flere har ventet på – nemlig på både lulu’s toalettmapper og på sunspa! Og det er ikke det eneste, jeg har samlet mine favoritter for oktober i dette innlegget og det vanker rabatt på alt sammen. Håper du kan la deg inspirere!

___________________________________________________________________________________________________________

my october favourites 

 for å bevare gløden i månedene fremover, er sunspa helt nødvendig for meg. Nå har jeg ikke brukt sunspa på noen måneder, men etter å ha fått grønt lys fra produsentene om at denne er helt trygg under graviditeten, skal jeg jammen spraye meg en runde i ansiktet i kveld, for nå har virkelig fargen min sett bedre tider. Min favoritt er sunspa chocolate, og denne har jeg faktisk sverget til i et par år allerede. Sunspa chocolate er en spray med airbrushteknikk som gir en påførsel lik den de bruker i selvbrunersalongene. Fordelene med dette er mange, blant annet at du slipper skjoldete farge på hendene. I tillegg fordeles fargen jevnt og fint på huden, og du unngår ekstra mørke eller lyse flekker. Fargen vil ikke forsvinne flekkevis, men gradvis. Du slipper den typiske selvbrunerlukten når du bruker sunspa, den dufter godt når du sprayer den på deg og lukten dagene etter er så og si ikke merkbar. Et digert pluss for dette, lukt etter selvbruning kan være noe av det kvalmeste.  Sjekk gjerne denne videoen jeg har laget om påføring av sunspa på egenhånd.

♥ i tillegg til sunspa liker jeg å bruke en fin bronzer for å få en fin glød. Chocolate soleil matte bronzing powder fra too faced dufter sjokolade (!!) og gir en kjempefin farge. Jeg bruker milk chocolate.

coverbrands har fått inn mobildeksel nå, og dette fra moo er jo så utrolig stilig! Absolutt en oktoberfavoritt hos meg, var på tide å kvitte seg med ugledekselet nå 😉 Finnes her.

___________________________________________________________________________________________________________

news from lulus 

Lulu’s har kommet med en ny kolleksjon som du  finner online hos Coverbrands i disse dager, og der er blant andre  den utrolig lekker serie i semsket skinn! Jeg vil tørre å påstå at alle toalettmappene til lulu’s er den perfekte gave, jeg vet allerede hvem som skal få disse til jul av meg. Så dekorative og fine, ikke minst er de såpass myke at de lett kan pakkes i kofferten.

inside beauty toilet bag

inside brush cover 

Alle toalettmappene finner du her.

___________________________________________________________________________________________________________

dr. bronner bodylotion 

bodylotion fra Dr. Bronner som er organisk, økologisk og fairtrade-basert, og som innholder jojobaolje, organisk kokkosnøttolje, hempolje og avokado-olje. Perfekt å ha på kjøkkenbenken, ettersom lukten er ganske sterk og vil overgå det meste av matlukt på hendene dine. Har stått fast her de siste dagene og storesøster er villt forelsket, haha! Finnes her.

Har du lyst til å teste noe av dette eller være litt tidlig ute med julegavene i år, kan du bruke rabattkoden FFHØST som varer ut 24. oktober. Denne rabattkoden er eksklusiv for dere, da det er svært sjelden at Lulu’s gir rabattkoder på HELE sortimentet sitt, men det får du altså ved bruk av denne 🙂 Gjelder også for alt annet jeg har benyttet i dette innlegget (sunspa i samme farge) og absolutt alt fra dr. Bronner.

___________________________________________________________________________________________________________

80 kommentarer

 1. Hei!
  Har lenge hatt lyst å prøve ut SunSpa etter å ha lest så mye bra om det her på bloggen din. Men jeg lurer på en ting og det er hvor lenge en slik boks varer? Altså hvor mange påføringer holder det til om du bruker på hele kroppen? 🙂

  1. Fotballfrue

   Bare 2 ganger på hele kroppen, anbefaler 3d lotion på kroppen, men spray i ansikt og overkropp 🙂 Se dette innlegget for mer info http://fotballfrue.no/2013/06/02/guide-behold-fargen-uten-sola-i-sommer/

   1. Okei, tusen takk for svar 😀

 2. Koden virker ikke :/ Og hvor mye rabatt skal det være med rabattkoden?

  1. Fotballfrue

   Den fungerer helt fint hos meg :/ Husk at den kun gjelder på det jeg omtaler her pluss hele lulus-kolleksjonen 🙂 15 prosent gir den 🙂

   1. Hei!:) Jeg la akkurat inn bestilling på en toalettveske, men koden ga ingen rabatt…

   2. Fotballfrue

    Da må du sende en epost til kundeservice, du skal ha rabatt, det er jo hele poenget 🙂 Skal dobbeltsjekke med dem jeg også 🙂

   3. Christina

    Jeg trodde heller ikke at koden ga rabatt fordi d sto samme beløpet et sted, men når man ser lengre ned(på totalsummen), når man går til betaling ser man at rabatten er trekt fra!

 3. Den toalettmappen var spesielt fin 😉 elise-solberg.blogspot.com

 4. Jeg elsker å lese bloggen din, den motiverer og inspirerer enhver til å gjøre det beste ut av seg selv! Jeg lurter på om du har et godt tips til meg, jeg er ute etter en god rensekrem eller et rensevann og en tilhørende serie som kan være god for huden min, og jeg har litt problemer med kviser nå og da. Jeg jobber offshore så huden min blir innimellom utsatt for salt i luften og små mengder med klor i vannet i dusjen og vasken. Jeg vil ikke si jeg her verken fet eller tørr hud, men en plass midt i mellom 🙂 Jeg ønsker gjerne rens, krem for dag og natt og evnt noe annet du anbefaler til.
  Jeg har prøvd Bioterm nå, men jeg syns faktisk det ser verre ut med urenheten når jeg har gått en lang periode på denne nå. Jeg blir kjempetakknemlig om du har et godt tips og komme med til meg!
  Ha en kjempefin, dere alle sammen 🙂

 5. Elsker bloggen din.Du er til stor innspirasjon! Hadde vært gøy om du hadde tatt en titt på min blogg og kansje lagt igjen en kommentar! 😉

 6. I have never heard from sunspa and it sounds really good! Do you know if I can buy this in Germany? Normally I use in this case a product from Avene but I´m always open for new ideas 🙂 Thanks a lot!

  Wish you a happy evening!

  xx from Bavaria/Germany, Rena

  http://www.dressedwithsoul.blogspot.de

 7. Elisabeth

  Hei Caroline 🙂

  Fulgt bloggen din lenge, å er avhengig:P Men jeg lurte på hvordan sunspray var iforhold til det å få urenhud/kviser? Har lyst til å prøve den i ansiktet, for sommer fargen er på vei bort nå. Ser du resultater med en gang eller tar det en natt?

  Mvh
  Elisabeth

 8. åh, de toalettveskene var superfine !

  1. Fotballfrue

   Ja, de er utrolig lekre 🙂

 9. OH! GØY! Digger brushcover – den skal klikkes hjem. Perfekt å ha når jeg skal på laaaaaang ferie om 6 mnd 🙂 Er SÅ lei av å ha sminkekostene blandet med sminken i min vakre rosa lulus 😉

 10. tusen takk for julegavetips 🙂

 11. Funker den bare på sjokolade sunspa? eller på alle sunspa? 🙂

 12. Henriette

  Hvilken farge bruker du i Chocolate soleil matte bronzing powder?

  1. Fotballfrue

   milk chocolate 🙂

 13. Tusen takk for superfine rabatter, skal bestille meg Sunspa med en gang!
  Men jeg lurer på en ting, vet du om de har sluttet å produsere penal-størrelsen i Lulu’s? Ser de har fått inn den du har på bilder brush cover, men den finnes ikke beige. Har så lyst til å fullføre samlingen min og nå mangler bare en av de små i beige 🙂

 14. Nå ble jeg VELDIG inspirert til å gjøre noe med sminkeoppbevaringen min . Skulle ønske jeg var så flink som deg ! – http://www.luksusdyret.com

  1. Fotballfrue

   Har du sett dette? http://fotballfrue.no/2013/09/24/ukens-lesersporsmal-6/ Perfekte bokser å oppbevare sminken i på badet 🙂

 15. camilla

  kan du lage ett innlegg om hvordan du sminker deg? 🙂

 16. Camilla

  Bare et lite tips: organic oversettes på norsk til økologisk og ikke organisk. Organisk på norsk betyr mer det motsatte av syntetisk, at det kommer fra planter eller dyr. Så da det står ‘Organic Cocos Nucifera (Coconut) Oil’ i ingredienslisten betyr dette økologisk kokosnøttolje.
  Hilsen en naturfagsnerd 🙂

  1. Fotballfrue

   Aha 🙂 Jeg tok produktbeskrivelsen fra coverbrands 🙂 Men mener på at man kan benytte både økologisk og organsik, at det er det samme?

   1. «Organisk kosmetikk: Mange oversetter det engelske ordet organic med organisk på norsk, noe som er feil. På engelsk betyr organic økologisk, mens organisk på norsk bare betyr at noe er nedbrytbart.» (http://www.klikk.no/mote/detnye/skjonnhet/article501877.ece)
    Så NEI det er på ingen måte det samme….
    Hilsen fast leser som også er naturfagsnerd..

   2. Fotballfrue

    Takk for opplysningen 🙂

 17. Disse blogginnleggene er de beste! Ja takk til tips om pleie og skjønnhet! 🙂

  1. Fotballfrue

   Så gøy at du synes det! veldig morsomt å lage også 🙂

 18. Ikke gyldig står det :/

  1. Fotballfrue

   snakket med coverbrands og de sier at alt skal være i orden :/ bruker du store bokstaver? og legger du ordre på noe av det jeg skriver her, i de samme fargene som på bildene?

 19. Får man farge umiddelbart av sunspa?

  1. Fotballfrue

   den skal sitte på i 8 timer før du dusjer den av, da har du fått farge 🙂 Du vil se litt farge med en gang også 🙂

 20. Ang Sunspa, kan den være trygg å bruke når man har brudekjole på seg? Smitter ikke av på en hvit kjole? Ønsker ikke timesvis i solarium nemlig.. 🙂 Men heller ikke flekkete brudekjole.. 😀

 21. Christine

  Hei hei.
  Jeg så for en tid tilbake at du bruker body spray 🙂
  Hvordan fungerer det i forhold til parfyme? Hvordan bruker du det?
  Hvordan lukter den VS Black currant & vanilla? Er det mye vanilje lukt?
  Takk for tilbakemelding :-))

  Christine

 22. Katrine

  Kjempefint med slike rabatter! Men er så synd at det ikke gjelder alle fargene, gjelder kun sunspa chocolate f.eks, dessverre ikke original.. Har så lys hud at jeg er redd det blir feil med chocolate!

 23. Hei :). Jeg lurte på om du kunne lage et innlegg med kjoler man kan gå med på julebordet til jobben til kjæresten. Leter litt rundt nå, men tenker at du har mange gode tips siden du er så flink :D.. Eventuelt om du kunne tipset om noen nettsider. Håper alt står bra til med den kommende mammaen ;). Klem

 24. Da blir det sminkemapper på venninnene mine i julegave:D De er jo litt dyre, så med denne rabatten utgjorde det noen kroner for 4stk! Og måtte klikke hjem den bodylotionen til meg selv, er helt avhengig av bodylotion, og synes det er superpraktisk med pumpeflaske!

  1. Fotballfrue

   Denne er kjempegod, veldig positivt overrasket over dr. bronner 🙂 Spennende lukter 🙂

 25. Ingrid E

  Hei Caroline! Jeg har fulgt deg i flere år, uten å legge igjen en kommentar.
  For en fantastisk inspirerende dame du er!
  Ikke er jeg gravid, som student har jeg ikke penger til å kjøpe mye av det du legger ut, ikke har jeg egent hus, og ikke er jeg spesielt flink til å trene! MEN allikevel, så leser jeg bloggen din hver eneste dag-og blir inspirert hver eneste gang!
  Kommer til å bruke bloggen din mye når jeg får hus & skal stifte familie, men frem til da koser jeg meg med oppskrifter, treningstips og rett og slett godt humør jeg får fra bloggen din.
  Vi er like gamle, og jeg må si at jeg beundrer deg stort for alt du får til, og hvordan du gjennomfører alt på en fantastisk måte!
  Et sunt, og fantastisk forbilde! Stå på! Og takk for all tiden du legger inn på bloggen din!
  Masse lykke til med den lille prinsessen, med så fantastiske foreldre er det ingen tvil at hun kommer til å bli en nydelig jente med stå-på-vilje & fine verdier her i livet:)

 26. Dette er så supert! i hvertfal nå når det nærmer seg jul og julebord osv 🙂 kan du ikke prøve å få til en rabattkampanje på Smilelab også nå som Desember er nær? 😀
  Goood klem <3

  1. Fotballfrue

   Skal høre med dem 🙂 Jeg bruker jo ikke smilelab selv nå pga. graviditeten, så derfor hadde jeg heller ikke tenkt til å skrive om det :/

   Klem!

   1. men det skal vel ikke bety så mye? det er jo produkter du kan gå god for og som du ellers bruker? 🙂

   2. Fotballfrue

    Jeg føler bare det blir unaturlig å skrive om noe som jeg ikke bruker selv per i dag 🙂 Selv om jeg brukte det før og vil bruke det igjen 🙂

 27. Hei, tusen takk for at dine varierte innlegg! Liker blandingen av gravid, outfit og makeup/hudpleie! Jeg trenger virkelig innspill for god top coat å bruke for neglelakk.. sliter med å finne noen som holder lakken fin og hel.. har du noen gode som du kan anbefale?!

  1. Fotballfrue

   Jeg elsker gel lab fra deborah lippmann, de MÅ du prøve 🙂 http://www.coverbrands.no/merker/deborah-lippmann/gel-lab

 28. Så genialt! Tusen takk! Ser at alle i fargen Green allerede er nedsatt. Får man ytterligere rabatt på de med koden din?

  1. Fotballfrue

   Det tror jeg, men er ikke helt sikker. Prøv 🙂

 29. Morsomt at alle favorittproduktene er fra sponsorer. Sikkert tilfeldig 🙂

  1. Fotballfrue

   Nei, det er ikke tilfeldig da jeg har jobbet med coverbrands siden 2010 og brukte produktene deres før jeg inngikk samarbeid med dem 🙂 Om du blar deg tilbake til 2009, helt i starten da jeg begynte å blogge, anbefale rjeg produkter derfra – som ikke er sponset 🙂

   1. Det skal jeg gjøre 🙂

   2. HAHA læætiis at noen skal bry seg så mye..:P «det skal jeg gjøre» HAHAHA .. jeg dør i blandt av så dumme dumme dumme kommentarer.

   3. Fotballfrue

    Håpløst :p Men til Sofie, her er i hvert fall innlegget jeg snakker om, og det ligger flere ute også 🙂 http://fotballfrue.no/2009/10/24/caroline-tipser-26/

 30. Koden fungerer ikke for meg heller – jeg prøver å kjøpe Sunspa Chocolate og Too faced Milk Chocolate

  1. Fotballfrue

   Veldig rart :/ Fikk beskjed fra coverbrands om at alt skal være i orden, så de ba meg om å si ifra at dere da må kontakte kundeservice 🙂 Tlf. nr. 926 07 600 eller epost fyll ut skjema her http://www.coverbrands.no/kontakt-oss/ 🙂

 31. Det blir så utrolig dumt når man leser i DN at er ikke skriver om noe du ikke får betalt for!!
  Kjøpt og betalt…

  1. Fotballfrue

   Du har jo misforstått fullstendig :/ Ting jeg ikke skriver om er ting jeg får tilsendt fra bedrifter som jeg ikke selv har bedt om å få, dette blir sett på som gaver og jeg må dermed skatte av det – altså produkter som jeg ikke har testet og heller ikke ønsker å teste, hvorfor skal jeg skrive om det når jeg har samarbeidspartnere som jeg har jobbet fast med over flere år som fører produkter jeg faktisk bruker?

   Jeg skriver svært ofte om produkter jeg ikke får betalt for, mye oftere enn de produktene jeg faktisk får betalt for.

 32. Rebecca

  Kanskje du kan ta før/etter bilde når du sprayer deg? 🙂

  1. Fotballfrue

   Her finner du utrolig mange bloggposter om sunspa og før/etter-bilder 🙂 http://fotballfrue.no/?s=sunspa

 33. Arkeologen

  Juhu 🙂 har håpet at det skulle komme en rabattkode på de nye lulu’s! Må si at jeg har blitt litt hekta på bloggen din.. Klikket tilfeldigvis innom for første gang her for et par uker siden, og har vært innom flere ganger daglig etterpå! Liker spesielt innleggene om makeup og hudpleie. Har en jobb hvor jeg er mye ute i gjørma og graver (!), så det er utrolig deilig å skjemme seg bort med gode produkter etter en dag på jobb 🙂 så det har blitt noen tusenlapper til coverbrands de siste ukene.. Hehe! Og stort sett er jeg veldig fornøyd med det du anbefaler:) og nå er tre stk lulu’s på vei i posten til meg! Jippi!

 34. Jeg får heller ikke koden til å funke..

 35. katrine

  Hei:) mener du har tipset om produkter til tørt vinterhår som lett blir elektrisk
  tidligere, men kan ikke finne det. Hvilke produkter var det? Eller kan du evt
  linke til det innlegget? 🙂

 36. De toalettmappene er så fine!

 37. Wohoo!! Endelig bestilt min første Lulu’s! 🙂

 38. Tommel opp for julegavetips! 😀

 39. Hei! Jeg har et spørsmål angående sunspa sin selvbruning. Hvordan sitter den under trening? Har opplevd at flere selvbruninger renner av under trening, er dette tilfellet med denne også?
  Eli

  1. Fotballfrue

   anbefaler sunspa fitness for den aktive 🙂 http://fotballfrue.no/2012/04/15/sunspa-fitness/

   1. Okei, da går jeg for den:)

 40. Kjerstin

  Har lett rundt omkring etter tips ift Lulus, og i dag fant jeg det hos deg. Vant ett gavekort på 5000 hos dem, og litt usikker på hva jeg skal velge. Men nå går jeg for semsket skinn, utrolig fine :):) Takk for tips:)

 41. Caroline

  Hei. Tenkte å klikke hjem to toalettmapper, en stor og en liten. Hva heter den lille du har avbildet? 🙂 Også har jeg ganske lys hud i ansiktet og tenkte å bestille sunspa til ansiktet, ser du bruker chocolate, men er den veldig mørk slik at jeg kanskje skal gå for den orginale? Redd for å bli for brun da jeg ellers er lys på bryst og armer, men er ikke likblek. :p

  1. Fotballfrue

   Jeg tror nok chocolate skal passe deg, men det vil sikkert holde med et lag 🙂 her er det en stor og en liten toalettmappe 🙂 den minste er i veskestrl. – perfekt til vesken 🙂

 42. Hei! Hvilken av toalettmappene ville du valgt dersom du skulle bruke den til å oppbevare større toalettsaker som lotion, sjampo, balsam, hårspray, såpe etc? Altså en type som har litt plass:)

 43. Benedicte Andreassen

  Åh, tusen takk, vakre Caroline! <3 Dette var jo helt perfekt, hadde planlagt å handle SunSpa fra Coverbrands denne uken 🙂 Vet du sånn ca. hvor lenge en flaske 3 Day Lotion holder?

 44. Hei, flott anledning mtp. oppfradering av toalettmappen. Den størrelsen du har avbildet med litt «ting og tang» i (ikke kostene), er den medium i størrelsen (pris 599). For den store har vel et ekstra lokk om jeg har forstått det rett?

 45. Hei.
  Skulle til å benytte meg av tilbudet ditt på sunspa, men får bare besked om at rabattkode «caroline15» er ugyldig.
  Kanskje fristen har gått ut allikevel?

  Ha en fin kveld

  1. Fotballfrue

   hvor har du rabattkoden caroline15 fra? :/ Bruk rabattkoden i dette innlegget for å handle sunspa chocolate fra coverbrands, altså FFHØST 🙂 Eller du kan vente til søndag 😉

 46. De toalettmappene var kjempefine. Ser veldig praktisk ut 🙂

 47. Det er absolutt favoritt bloggen min og faktisk den eneste som jeg leser. Har prøvd å lese andre sine blogs, men det er bare ikke like interessant. Liker mennesker med sterk viljestyrke og personlighet.

  Jeg har vært makeup artist i mange år og nå har jeg flyttet til Thailand og åpner snart en egen makeup skole. Det er billig og fantastisk å bo i noen måneder i varmen samtidig få en god utdannelse. Gå inn her for å lese mer: http://www.scandinavianmakeupstudio.com

  Stor klem fra Thailand

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *