Hobbysøndag

God søndag, dere  Og jeg som trodde dette innlegget kom til å være ute klokken ti i dag! Sendte nemlig Lars-Kristian avgårde til Stavanger i åtte-tiden, så da var jeg oppe og hoppet selv, men så har tiden bare. . gått og nå er klokken allerede altfor mye. Ikke at jeg har så mye å rekke på en søndag, men jeg liker å være litt tidligere ute med å ønske dere en god morgen enn langt utpå dagen.

Skål med sjokoladenibs 70 prosent samt steviasjokolade fra sunkost står alltid fremme hele helgen – så godt til kaffekoppen uansett tid på døgnet. 

Anyway! Storesøster og jeg er klare for en jentedag og vi har allerede startet den med første prosjekt: hobbysøndag. Kjøpte inn bokstaver til den lille i magen tidligere denne uken, samt maling og designpapir som de skal dekoreres med, så tenker jeg de får en fin plass på rommet hennes. Utrolig hyggelig å pusle med slike småting, jeg elsker jo å være kreativ. Kjøpte alle bokstavene i navnet hennes, tror en bokstav kostet 30,- – om noen skulle lure på det. Og ja, de er fra Panduro. 

___________________________________________________________________________________________________________

– bokstaven A er i navnet, men det er ikke forbokstaven –

___________________________________________________________________________________________________________

Se hva jeg fikk i posten i går! En utrolig skjønn gave pluss et nydelig brev fra en leser. Tusen takk til Vivian som har sydd dette. Du er god ♥ 

___________________________________________________________________________________________________________

– wall sticker – 

Enda en ting jeg må vise dere, og jeg loverloverlover at dette er siste ugleting på rommet hennes. Kom over en butikk på etsy.com hvor man kunne designe wallstickers selv, så da klinte jeg til med en litt liten og søt en, med sommerfugler, en liiiten ugle på en grein og noen skjønne fugler i matchende farger. Dere husker vel fargekartet jeg laget til rommet? Grønt, rosa, off-white og brunt. Denne ble så fin! Fikk tilsendt en preview, og gleder meg til å få den i posten. Butikken het forresten wallartdesign.

___________________________________________________________________________________________________________

Senere i dag skal jeg få storesøster til å se kampen på TV med meg, skal lokke henne med fotbad og noe godt til middag mens den står på i bakgrunnen 😉 HEIA ODD! Vi sees senere ♥ 

217 kommentarer

 1. Jeanette

  Jeg har vært sikker på at navnet er Sophia helt fra begynnelsen, da det er det aller fineste jentenavnet jeg vet om! Dersom det ee det, håper jeg bare ikke at det blir en «Sophia-bølge» etter dette, for jeg synes navnet er så fint og akkurat passe sjeldent og spesielt, at det ville vært trist dersom det ble «vanlig»!

 2. Jeanette

  Emma!

 3. SARA! Både du og Lars-Kristian har A-et som nr to bokstav i navnet deres, så kan tenke meg dere følger denne trenden. 😀

 4. Hadde vært sååå fint om det ble Linnea <3

 5. Annette

  Nydelig egendesignet wallsticker! Ugler er herlig: )

 6. Kristine

  Sofia / Sophia

 7. Har lenge hatt feelingen på navnet Aurora, men siden A ikke er førstebokstav, har jeg nok tatt feil. Jeg som var så sikker. Hmm… Da bare gjetter jeg, så sier du fra om jeg treffer blink? 🙂

  – Victoria
  – Valentina
  – Linnea
  – Marlene / Malene / Marlen
  – Miranda
  – Magdalena
  – Melinda
  – Jasmine / Sjasmin
  – Serena
  – Sabrina
  – Cecilia
  – Celina / Selina
  – Sara
  – (Isa)Bella
  – Belinda
  – Sophia
  – Sandy / Sandra
  – Samantha
  – Cathy / Catherine
  – Kate
  – Hanne / Hanna / Anne / Anna
  – Beatrice
  – Beate / Bea
  – Kristina / Kristine
  – Stella
  – Madeleine
  – Marie / Maria / Mari / Marita
  – Jenna
  – Lana / Lera
  – Nadia
  – Natasha
  – Nora
  – Nathalie / Nathalia
  – Nadine
  – Charlotte
  – Charlene
  – Shanti
  – Chanel (designernavn er visstnok veldig hot dette året)
  – Valeria
  – Tanya / Tanja
  – Tina
  – Tasha
  – Tamina
  – Triana
  – Tilia
  – Tara
  – Janne
  – Johanne / Johanna
  – Jessica
  – Nicolina / Nicola
  – Karina
  – Diana
  – Dalia
  – Dina
  – Danielle
  – Avril / April
  – Ariel
  – Antoinette
  – Melissa
  – Martine

  …Er det ikke et av disse, gir jeg faktisk opp å gjette :p

 8. Jeg tror det blir Leah! Hun har tidligere nevnt i en spørsmålsrunde at det er hennes favoritt jente navn. Utrolig fint 🙂

 9. Hei. Du godkjente ikke navnforslaget mitt. Var det korrekt?

  1. Fotballfrue

   Jo, du skrev yrja eller yrsa 🙂 Ligger ute det 🙂 Alle er godkjent.

   1. Beklager, jeg må lese grundigere

 10. Hun skal nok hete Nelia, tror jeg…

  1. Det var litt morsomt med den kommentaren her:) var det grunnen til navnevalget kanskje?

 11. Karoline

  Jeg tipper det blir Natalie eller Nathalie <3

 12. Skjønner ikke hvorfor alle kommer med påstander om navn osv, vi får jo vite det når barnet er født!:) og den teorien at dere ser «alle» bokstavene er ganske dårlig iom at hele bordet ikke vises, haha!:p
  Uansett, lykke til med prosjektet, sikker på at det blir kjempefint som alt annet du gjør!:)

 13. Elisabeth

  Olivia! 🙂

 14. Tipper hun skal hete Leah 🙂

 15. Tina xD

 16. Milla?!

 17. Jeg tror det blir LINEA <3

 18. Så hyggelig med «hobbysøndag» 🙂
  Jeg må jo også si at det første navnet jeg tenkte på når jeg så A’en var det fine navnet Tilda!

 19. OdaCathrine

  Tipper det er Lina!

 20. ligger det ikke en «Y» på bordet der da? 😛

 21. Hei søte, så fine ideer du har mannnn <3
  Kan du legge den i kategorien "graviditeten" og. Slik jeg og andre kan gå gjennom hele den kategorien etterhvert hva man trenger før man føder eller få inspirasjjon eller fine ideer 🙂
  Så jeg mener her har jo også noe med baby å gjøre, og samtidig får man 2 fine baby ideer <3 SÅ det bør legges i graviditeten og 😉
  Tusennn takk klem 🙂

 22. Helt enig med flere folk her.. Hvorfor mase om navn når hun har sagt at de sier det når jenta kommer og at det ville de holde hemmelig.og det skjønner jeg godt:-) jeg har to jenter nå, og siden jeg er tysk har de litt spesielle navn. Julielle og jenyanne

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *