Tips: Shoe Boutique

Nå begynner det å bli kaldt ute! Vi kom nettopp inn fra en tur med hundene, var SÅ varm da vi gikk ut døren og nesten blåfrossen på nesa da vi kom inn. Helt utrolig hvor kaldt det blir med en gang solen går ned. Vi skal snart starte på middagen, men først vil jeg gi dere et tips jeg nylig fikk selv fra my-wardrobe.com: Shoe Botique.

___________________________________________________________________________________________________________

Jeg handler fra my-wardrobe relativt ofte fordi jeg synes det er så kjekt å slippe ekstrautgifter, har meldt meg på nyhetsbrevet deres, og siste nytt er at de har åpnet en helt ny, egen avdeling i nettbutikken sin – kun med sko! Dere vet jo hvor svak jeg er for sko, så dette er nesten farlig for meg. Her er noen av mine nyeste derfra:

3.1 phillip lim / camilla skovgaard / aquazurra / preonza scholuer / marc jacobs / lucy choi

Sjekk ut deres nye avdeling – (annonselink) shoe boutique her – hvor du finner så mange som 21 forskjellige skomerker. I love it!

___________________________________________________________________________________________________________

– god helg –  

31 kommentarer

 1. Herlig at jeg ikke visste at du bodde i Siljan før nå! 🙂 Fine sko også!

 2. Hei, leste intervjuet med deg i Dagens næringsliv. Jeg ble bare litt nysgjerrig på hvordan ting egentlig er. Slik som dette innlegget her, tjener du penger bare vi trykker på linken her eller tjener du først penger hvis vi handler fra denne linken?

  1. Fotballfrue

   Når det er snakk om annonselenker, har jeg alltid kjøpt klærne / skoene / vesken selv. Ved et klikk og et kjøpt kan jeg få prosenter av salget til vedkommende, alt fra 10-12 prosent. Det hjelper ikke å bare klikke på lenken, det må gjennomføres et salg. Annonselenker er ikke noe jeg tjener så mye på, det er mer bannere som genererer inntekt.

   1. Men du glemte å nevne at hvis folk trykker på linken, så lagres dette i nettleseren. Neste gang man kjøper noe på f.eks Nelly etc, så får du fortsatt 10-12 % av salget rett i lomma. Dette gjelder helt til man sletter cookies i nettleseren regner jeg med?

   2. Fotballfrue

    Det er ikke alle som har denne «cookiefunksjonen», så hvor mange dager den lagres vet jeg ikke, men det står en plass i avtalen på tradedoubler, det kan være alt fra et døgn til mer 🙂 Annonselenker blir også brukt av nettaviser etc. som ikke opplyser om bruken av dette, synd ikke reglene er de samme for alle.

 3. Many thanks for this great tip, because I´m also really in love with shoes! I like each of the shoes which you show here, maybe my favorite are the shoes from Marc Jacobs because I can imagine that the will fit perfect to my sunglasses from Marc Jacobs 🙂

  Here in Bavaria we enjoyed also wonderful and warm weather but in the evening it became very cold, too.

  Wish you a happy Saturday evening!

  xx from Bavaria/Germany, Rena

  http://www.dressedwithsoul.blogspot.de

 4. Michelle

  Jeg kom over saken om dere på DN.no og jeg må si at jeg setter ihvertfall stooor pris på arbeidet dere begge to legger ned i bloggen. Mange tenker kanskje at det er vanvittige store pengesummer og alt er så lett etc etc. Men det bloggen din reflekterer er god planlegging, kvalitet, ærlighet og et pusterom for mange i en hverdag. Det er så bra dere står opp for deres, feks bruker og tester de produktene du mener er ærlig å gjøre for deg og du kan anbefale. Godt ikke alle kan kjøpes og selges for en hver pris! Jeg setter ihvertfall stor pris på arbeidet du, faktisk begge legger ned i blogginnleggene og jeg gleder meg til å lese bloggen din videre! Lykke til og jeg er så glad på deres vegne med Ugla som er på vei! 🙂 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for så fin tilbakemeleing, Michelle! Jeg blir så glad 🙂

   1. Benedicte

    Jeg er så enig! Tusen takk for alle tips, råd og motivasjon i en til tider grå og kjedelig hverdag 🙂

 5. Ååå, sko <3 3.1 Philip Lim skoene er amazinge!

 6. Hei! Ikke en relevant kommentar til denne blogposten, men ville bare si hvor mye jeg beundrer deg for at du IKKE bruker pels!! Er så mange blogere, og andre, som faller kjøper Parajumpers og Canada Goose-jakker osv., som bruker groteske måter å få tak i pels og dun på. Usj. Jammen godt å se at ikke alle motebloggere/bloggere gjør det, uavhengig av hvor bra økonomi man har! Gratulerer med lille ugla forresten; gleder meg på dine vegne! Ha en fin kveld! 🙂

 7. bergensjente

  God lørdag!
  Jeg har aldri handlet noe på nettet før, men sitter nå å ser på 2 armbånd fra Marc by Marc jacobs. Armcandy delux. Men siden du er vant med My-wardrobe, vil du tro at disse kommer i esker fra marc by marc jacobs? Det ene armbonde hadde vært kjekkt å gi til min svigerinne på 14 år til jul:) Å for en 14 åring er disse eskene litt av greien liksom:)

  Ønsker dere en fin helg 🙂
  Klem fra et høst kaldt bergen!

  1. Fotballfrue

   De gangene jeg har bestilt armbånd fra M by M J har jeg fått det i en den klassiske gaveposen, ikke i eske 🙂 Men du kan velge gaveinnpakning fra my-wardrobe, og den er så lekker! Koster ingenting ekstra og du får med den fine, hvite posen deres 🙂

   Klemmer!

 8. Hej Caroline! Stort grattis till graviditeten och lycka till med er lilla tös. Jag måste bara säga att du ser fantastisk ut och jag avundas verkligen din form under graviditeten! Skulle vara intressant att veta hur många kilon du gått upp?

  Med vänlig hälsning, Elin

  1. Fotballfrue

   Tusen takk! Ønsker ikke dele vektoppgang, men jeg kan si at jeg har hatt en normal økning i følge jordmor, verken mer eller mindre enn en med mitt utgangspunkt «skal» 🙂

 9. Johanne

  Kan du vise rommet til babyen? 🙂

  1. Fotballfrue

   Du finner bilder av det i denne kategorien 🙂 http://fotballfrue.no/category/bolig-interior/

 10. Millacamilla

  Tusen takk for tips om skjørtet fra Bruuns bazaar: http://fotballfrue.no/2013/09/23/everyday-classy/
  Bestilte det på nett fra http://www.hoyer.no
  Kan virkelig anbefale Høyers nettbutikk. Rask levering, liten presang med i pakken og veldig lekker innpakning-følte nesten at jeg fikk en gave i posten selv om jeg måtte betale for skjørtet haha.

 11. jeg.. får.. pusteproblemer…. For det første, jeg er som deg med å ha en svakhet med sko, men hallo… Prisene! Så ett par sko som nesten var identiske med mine som kosta 4000, mens de jeg har kosta 299 på dinsko…

  1. Fotballfrue

   I knoooooow! Dyre sko, men de som koster under 1000-lappen går jo som regel an 🙂 Uansett, det er veldig verdt det om du kjøper et par du vet du kommer til å bruke mye, ofte og lenge – og som går til mye av det du har 🙂 Er også lov å drømme, da 😉

   Klem!

 12. Mye fine sko:)

 13. De med leopard mønster er de fineste 😉 god helg til deg og! elise-solberg.blogspot.no

  1. Fotballfrue

   Å, de er så lekre <3

 14. Bittlyboo

  Hei og hopp. Nå er det jammen meg lenge siden jeg har kommentert, men jeg har da vært innom. Startet nytt firma og fikk det plutselig forferdelig travelt. Men jaja, det mangler jo ikke på folk som kommenterer her inne, så jeg tenkte nok at du ikke akkurat gikk og savnet meg 😉 Ville iallefall si gratulerer med graviditeten FØR barnet kommer ut 😀

  1. Fotballfrue

   Klart jeg savnet deg 😉 Så spennende med nytt firma, masse lykke til 🙂

 15. FruKristiansen

  Hei:)
  Hvor er salongbordet i stuen (nede) fra?:) det med plate under og «kryss» i sidene.

  1. Fotballfrue

   Bohus 🙂

   1. FruKristiansen

    Husker du hva bordet heter?:)

 16. Rachel <3

 17. Hei 🙂 Du skrev i dette innlegget at du ikke fikk noen ekstra utgifter? Vil det si at en ikke trenger å betale toll/mva når en handler fra siden?

  1. Fotballfrue

   Det er inkludert i prisen 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *