Knitted Dress

(annonselenker) strikkekjole esprit / skjerf day birger et mikkelsen / boots gardenia / veske 3.1 phillip lim / hatt bikbok

___________________________________________________________________________________________________________

Noen snapshots fra gårsdagens bytur. Håper dere har sovet godt i natt, forresten  Jeg drømmer så mye rart for tiden, så i natt sov jeg ikke godt i det hele tatt. I morgen skal jeg opp halv seks, ettersom jeg skal kjøre herfra åtte, så i kveld gjelder det å være i seng tidlig. Er jo avhengig av en time ekstra på øyet om nettene, og jeg må bare skylde på gårsdagens nettshopping for at denne ekstra timen glapp. Er i hvert fall glad for at vi som er gravide får drikke inntill 3 kopper kaffe, for akkurat i dag måtte jeg ha 2 til frokosten *crazy* Jeg føler meg allerede mye mer opplagt, og jeg både tror og håper at det vil bli bedre etter en kort løpetur etterfulgt av styrketrening med Alexander på ELIXIA.

Ellers er det en helt normal dag for meg, så jeg må bare fortsette med mitt. Åå, før jeg glemmer det! Lars-Kristian har opprettet en egen blogg, og den finner du her. Dette er ikke en hverdagsblogg, men en blogg som han først og fremst bruker for å kunne repetere pensum frem mot eksamen og også i tiden etter. Denne vil følge hans utvikling, og etter hvert vil det utelukkende dreie seg om ernæring. Ta en titt om du er interessert 🙂

– ha en fin torsdag – 

79 kommentarer

 1. christina

  Hei:) Sitter her med en ganske lang bestilling på bli vakker og lurer på om jeg skal sende ordren. Kanskje litt teit å spørre om dette, men vet du om det kommer en rabattkode derfra snart? Litt kjipt hvis jeg sender den ordren nå og så kommer det 20% imorgen hehe:)
  Skal ta en titt på bloggen til LK.

  1. Fotballfrue

   Blivakker er ikke en av samarbeidspartnerne mine, så der kan jeg ikke hjelpe deg :/ Kommer rabatter hos Coverbrands ila. uken 🙂

   1. Christina

    Huff, jeg mente selvfølgelig coverbrands;P Tusen takk for svar:)

   2. christina

    Huff, mente selfølgelig coverbrands;P Da venter jeg litt med bestillingen:)

 2. Hvorfor heter bloggen «Suntvett» og ikke «Sundtvett»?

  1. Fotballfrue

   :O sunt skrives ikke sundt 😉

   1. Karoline

    Hahaha, nå fikk jeg meg en god latter 🙂

   2. Den var god:)))))) Jeg lo godt da jeg leste spm og svar her……

    Det jeg egentlig skulle kommentere var hvor kledelig den kjolen var, men du skulle hatt en jakke over, brrrrrr..kaldt 🙂

    Jeg er på leting etter pc-veske som rommer pc og litt til så jeg slipper å dra på to vesker samtidig, men vanskelig å finne noen som ikke koster skjorta og er bred nok til min pc som 38 cm. Hva bruker du til din pc?

    Forresten, jeg liker godt alt babysnakket om dagen og gleder meg med deg til babisen kommer, selv om min babis er 25. Får meg til å minnes min egen graviditet og tiden med tulla som liten, en tid som gikk så atfor fort. Jeg har spurt henne flere ganger om hun ikke kan være tre år igjen, bare for én uke, men hun er ikke i nteressert i det:)

    Ha en fin ettermiddag!

   3. Fotballfrue

    Det var ikke så ille i går, men fremover tror jeg en jakke kan komme godt med 🙂 Jeg bruker en pc-veske fra makestyle til min, den bruke her http://fotballfrue.no/2013/02/20/nova-bags/ Men den har jeg kun data og lader i, så det blir to vesker :/

    Mamma vil gjerne at vi skal være små igjen også, hehe 🙂 Det er vel et tegn på at tiden flyr, og på at det er fin tid, selv om vi er fine som voksne også 🙂

    Klem!

   4. Merete

    Jeg har Libby bag fra Kelly Moore, det er egentlig en fotobag men fungerer glimrende som jobb veske og 😉

   5. KamillaM

    Vil anbefale Michael Kors Travel Tote. Der er det et eget rom for pc, kjempe smart! Bruker den selv på skolen, får med pc, skolebøker og ja- det meste 🙂 Da får du med deg alt på en gang i en og samme veske 🙂

 3. Hei! Jeg vil bare si at du har en utrolig flott blogg 🙂 har fulgt bloggen din ganske lenge nå, og syns du er fantastisk flink! Det er tydelig at du legger ned masse arbeid i innleggene dine! Takk for masse flott inspirasjon, spesielt mandagsinnleggene! De er fylt av masse motivasjon og glede, ser alltid frem til disse 🙂 gleder meg til å følge deg videre !

  1. Fotballfrue

   Så utrolig kjekt å lese dette, Trine! Tusen takk 🙂

   Klem til deg 🙂

 4. hej, eftersom jag är ny svensk på din blogg så skulle jag vilja läsa lite om hur du kom på att du skulle börja blogga, vad du arbetar med och hur du fått en sån stor blogg. lite mer om ditt liv. jätte bra blogg, jag gillar den verkligen! så fin är du också! tack! Mvh Jejje

 5. Michelle

  Åh, du kler virkelig hatt du Caroline! <3 uff, snakker om drømming, jeg drømte at jeg krasjet bilen til min far i natt.. godt var det å våkne og vite at det bare var en drøm! hehe.. Håper du får en nydelig dag =D

  1. Fotballfrue

   Å, nei! Nesten mareritt :p Uff, godt det var en drøm 🙂

   Håper dagen din er fin 🙂

   1. HaHa, bra det ikke er bare jeg som drømmer crazy drømmer (og jeg er ikke gravid engang!)! Holder for tiden på å lese endel bøker om 2 verdenskrig, og i natt så drømte jeg at jeg var på jobb også plutselig stormet det mange tyske soldater inn og hadde razzia………..og jeg MÅTTE redde ei rosa Mulberryveske!! Tror jeg må gå over til annen litteratur snart………..

   2. Fotballfrue

    Hahahaha, dauer :p Tidenes drøm 🙂

   3. Åå, drømmer er så spennende (og til tider morsomme)! Jeg drømte at jeg fikk vite at min tid var kommet innen den neste torsdagen (noen uker siden) og jeg ble selvsagt kjempelei meg. Da kunne min pappa berolige meg med at han hadde sikret meg gravplass på Stiklestad, så det var ingen grunn til å være redd. Hva i allverden betyr en sånn drøm? :p PS: Du ser så fantastisk ut som gravid 🙂

 6. Så herlig det siste bildet var! Syntes ansiktet ditt såg så forventningsfullt og åpent ut-nesten litt sånn barnlig, som et barn på julaften eller noe.
  Og nei, jeg har ikke studert bildet, det var bare noe som poppet opp i hodet mitt. Og jeg vet at jeg er litt rar 🙂
  Jammen ble det ikke to kopper kaffe på morgenen på meg også- innimellom må det bare til.
  Ha en strålende dag! 😀

  1. Fotballfrue

   Hehe, så søtt sagt, tusen takk 🙂 Hadde jeg ikke vært gravid, skulle jeg klinket til med 5 kopper 😉 Jeg <3 kaffe :O

   Stor klem 🙂

 7. Stå opp 05:30 fordi du skal dra 08:00?
  Regner med du skal trene før du drar da 🙂
  For 2,5t for å gjøre seg klar er leeenge. Selv med to barn som skal vekkes, ha frokost, pusse tenner og generelt mases på bruker jeg max 1t

  1. Fotballfrue

   Jeg bruker lang tid på morgen jeg, helst ville jeg stått opp fem, men det orker jeg ikke 😉 Har en blogg som må oppdaterers, og det tar minst 1.5 time, så egentlig har jeg allerede for dårlig med tid, siden jeg skal dusje og fikse meg også. Bruker jo en times tid på badet, minst 🙂 Så dette betyr at jeg må prøve å forberede morgendagens første innlegg nå i kveld. Så skal jeg helst roe ned og samle krefter til dagen med en kaffekopp, men det rekker jeg vel ikke i morgen. Det blir heller ingen trening i morgen, det blir altfor tidlig. Er noe mer sliten i graviditeten og klarer ikke trene noe særlig tidligere enn i 7-tiden.

   1. Jeg står også opp tidligere enn jeg må, rett og slett pga jeg elsker å ha god tid om morgenen. Trenger en halvtime med kaffekoppen i fred og ro før jeg begynner med noe som helst. Verste jeg vet er dårlig tid om morgenen og stresse rundt, da er nesten hele dagen ødelagt.

   2. Samme her! Og når ble det galt? Eller i det hele tatt riktig av andre å henge seg opp i?

    Keep up the good work, sier bare jeg, Caroline! Bloggen din har så høy kvalitet at det er en fryd å lese 🙂 Jeg får litt sånn magasin-følelse her inne. Ikke så lett å forklare, men jeg anser det som super-positivt! Gleder meg veldig til å føle deg nå frem mot desember, og ikke minst videre – jeg spent på hva dere velger å dele om den lille jenta deres. Fra min side får dere iallfall full respekt for hva enn dere velger – dette er jo DIN blogg som handler om (noe ved) deg, så da er det ingen automatikk i at jenta deres skal utleveres. Litt håper jeg imidlertid at vi får høre/se 🙂

    Mange klemmer fra fast leser som ikke er så flink å kommentere!

 8. Fine deg, og fine magen! <3

 9. Et smashing antrekk på en smashing dame! Du stråler, Caroline, og det er herlig å se! Ønsker deg en flott dag, og håper solen skinner like mye hos deg som den gjør her i Bergen 🙂

  1. Fotballfrue

   <3 tusen takk, snille deg!

 10. Maja J.

  Så fin du er! Også litt gøy at du hadde på deg det antrekket i går, for jeg hadde NØYAKTIG det samme, bortsett fra at jeg hadde lave boots :p Hihi!

  1. Fotballfrue

   Det perfekte høstplagget 🙂

 11. Herlig – du vet, i dag morges satt jeg på bussen og tenkte på at jeg må se om jeg finner en strikkakjole å bruke utover høsten og vinteren. Og her presenterer du jo den perfekte! Så utrolig morsomt. Nydelig var den!

  Ha en fin dag 🙂

  1. Fotballfrue

   Haha, perfekt 😉

 12. Du stråler som vanlig Caroline. Blir så inspirert og glad av å lese bloggen din. Elsker strikkekjolen! Den skal jeg klikke hjem. Ha en fin dag videre 🙂

  1. Fotballfrue

   Den er så fin! Vil ha den i alle fargene! 🙂

   Klemmer!

 13. Kjempe fint antrekk! Elsker støvlettene 😉
  Så kult at Lars-Kristian skriver blogg! Så litt avansert ut for meg, men om det er noe jeg luerer på skal jeg definitivt ta en næremere titt!
  elise-solberg.blogspot.com

 14. Hei Caroline!
  Jeg gleder meg såå til babyen deres kommer:D Jeg har nettopp vært inne på Vixen å nominert deg som årets blogger, og jeg håper du drar med deg seieren hjem for det er så vel fortjent!

 15. Katrine

  Så deilig med et litt varmt antrekk! 🙂
  Hvilke fargelinser bruker du? Du har fått en sånn fin nyanse i øyefargen i det siste 🙂
  Jeg bruker også korrekturlinser og har blåe øyne, så vil gjerne forsterke og fremheve fargen min litt!

  Klem!

  1. Fotballfrue

   Bruker ikke fargelinser 🙂 Bruker helt vanlige kontaktlinser, -3,25 😉

   Klem!

  2. Det er sannsynligvis fordi hun har endret hårfarge, at øynene ser annerledes ut. Det har mye å si , mørkere hår vil f.eks bringe frem blå øyner mye bedre og reflektere andre farger.

 16. Men hvorfor opp kl 0530 når du skal reise kl 0800? Jeg står opp en knapp time før vi skal ut døren, og da skal tre barn m/niste etc gjøres klare. Travelt, men det går 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg har en blogg som må oppdateres før jeg drar, og på det må jeg ha minst en og en halv time 😉 I tillegg foretrekker jeg god tid, hater å haste ut døren, men sitter helst og slapper av i 15 min, med en kaffekopp for å våkne.

   1. Tina A

    Jeg tenkte meg du ville få spørsmål rundt dette 🙂 Jeg foretrekker også god tid om morgenen. Minimum halvannen time, helst to.

 17. Everytime I browse your new posts and I see a new outfits Im always so excited and happy, I adore your style!:) The knitted dress is a staple item for F/W and I also love to wear it during the cold days, it keeps yourself very warm!:) But in your case it makes you even more stylish!:) Beautiful and classy combo, the hat and the boots are perfect, your tummy is too sweet!:) But most of all you are wonderful!:) Baci bella Caroline! xo

  1. Fotballfrue

   Lilli <3 Thank you so much, sweetie <3 🙂

 18. Du er jo bare så nydelig, Caroline! Er så kjekt å se bilder hvor magen din viser 🙂 Gleder meg til ugla deres kommer til verden 🙂 Du er et forbilde!! 🙂 Klem

  1. Fotballfrue

   Så koselig at du synes det, tusen takk 😀

   Klemmer!

 19. Ååh, de støvlettene var jo bare helt fantastisk fine! Tror jeg må klikke de hjem som en liten eksamensmotivasjon til meg selv. Det går jo fort til den tiden av året og.

  Lurte på om du legger ut et nytt magebilde snart? Så spent og ser jo at du har begynt å få en kul. Skjønner hvis du ikke velger og synes det blir for personlig eller noe, men åh det hadde vært artig 🙂

  Ellers ville jeg bare si at jeg elsker bloggen din og er innom den flere ganger om dagen for å se om du har skrevet noe nytt. Du er til stor inspirasjon på flere områder, enten det er trening, mote osv. 🙂

  Keep up the good work og ha en fin dag videre 😀

 20. Hei! Fint antekk, du ser så flott ut! 🙂
  Litt ut av sammenheng, ville bare si at jeg blir helt oppgitt over folk i blant. Så mye folk legger seg oppi og pirker på når det kommer til deg og bloggen din, herregud! Føler virkelig med deg, jeg hadde blitt GAL av alt det maset, hehe.
  Ikke så ofte jeg leser hva folk har kommentert hos deg for det er alltid noe tull. Du er flink som takler det på en sånn fin måte. 🙂
  Håper du får en fin dag! 😀

 21. Strikk er så fint og deilig på høsten, synes det begynner å bli farlig kaldt allerede..
  Hvor er armbåndet ditt fra, husker du det?

  1. Fotballfrue

   Alle ringene + armbånd er fra Hasla 🙂

 22. Jeg vet ikke om dette kom gjennom sist jeg foreslo det. Men hva med å ha en collage hvor du tipser om moteriktig klær innenfor for eksempel zizzi. ( we love curves, er vel deres sloagan) Jeg er veldig sikker på at du har en bredere leserguppe enn xsmall til small, og dette kan da glede mange 🙂

 23. Du har så otroligt vackert hår! Är det ditt eget eller har du löshår? Det skulle vara kul om du gjorde ett inlägg om hur du fixar det, vilka produkter osv.. 🙂

 24. Emma Othelia

  Hei:-) Jeg er ny her på bloggen og jeg ELSKER den!! Men bare lurte på et par ting: hvilken vogn blir det, og hva skal jenta hete 🙂 Du er nyydeli og stråler virkelig som gravid! 🙂 Ha en velsignet helg og kos deg masse 🙂

 25. Hei Caroline 🙂 Så flott du er! Den kjolen/genseren så ordentlig god og varm ut, skikkelig fin nå på høsten med litt sur vind! Men du?! Kan du ikke legge ut noen magebilder snaaaart da? 🙂 Hadde vært så flott og sett babymagen, det er så fint og vakkert synes jeg <3 Ha en fin fin torsdag!

 26. Emma Othelia

  Hei:-) Jeg helt ny her på bloggen og jeg ELSKER den!! Men bare lurte på et par ting: hvilken vogn blir det, og hva skal jenta hete 🙂 Du er nyydeli og stråler virkelig som gravid! 🙂 Ha en velsignet helg og kos deg masse 🙂

 27. lite mörka kläder

 28. Marianne

  Hei Caroline:)

  Går 1.året på sykepleier og har derfor en del pensum innenfor anatomi og fysiologi! Syns det er veldig vanskelig, men tok en titt innom bloggen til Lars-Kristian og må si at det var så godt skrevet at jeg ble klokere med en gang:) syns det var kjempeinteressant å lese, så tusen takk for at dere gjør eksamenslesingen utrolig mye lettere:)
  Ha en kjempefin dag:)

 29. Christine

  Hei Caroline.

  Jeg har ingen forhåpninger om at du skal svare på dette siden det er litt personlig, men jeg lurer fælt på om ekteskapet mitt holder på å synke til bunns? Vi er verdens beste venner og kan snakke om ALT – jeg tror helt ærlig at han er min sjelevenn. Likevel har vi mye mindre sex enn hva vi hadde før, av og til blir det faktisk bare en gang i uken.. :-/ Vi har jo to barn også, og det tar sin tid og mye krefter, men vi har alltid vært åpen om å aldri la jobb ødelegge for tiden vi har sammen. Nå virker det til at det har skjedd.

  Hva vil du si er normalt for et gift, velfungerende par som har vært sammen i 8 år?

  Jeg må tilføye; da vi møttes og de første årene hadde vi sex daglig, i helger og på fridager flere ganger per dag og dette varte til ca 2 år etter vi fikk sistemann.

  Kanskje er det bare meg? Huff, de bekymringer :-/

  Siste frisørbesøk før fødsel i morgen? Shin on, baby!

  1. Fotballfrue

   Kjære deg! Denne har gjemt seg i spam, er så lei for det! Håper du fortsatt leser svaret. Jeg tror ikke jeg er den rette å spørre, jeg har jo selv «bare» vært gift i 3 år og kjæreste i litt over 6, og kan i tillegg kun svare for oss. Men, når det har dabbet såpass av på sexdelen, skjønner jeg at du blir bekymret. Har du sett det i sammenheng med hvordan dagene ellers forløper seg? Jeg vet jo at man kanskje ikke er i humør til sex om man for eks. er altfor trøtt og sliten, og føler seg ufresh, en skal jo være våken og ha lyst for at ting skal skje, pluss at det må gjelde for flere enn en. Slik jeg ser det, handler ekteskap om å spille på lag, være sjelevenner, som du sier at dere er, og bestevenner. Kjenne hverandre på godt og vondt. Det kan jo være dere bare er inne i en dårlig periode? Eller har det pågått lenge? Det eneste rådet jeg kan komme med, er at dere snakker om problemet og forsøker å finne opphavet til det :/ Det er ikke kjekt for en av partene å føle seg avvist hele tiden heller, men om dette er noe som ligger hos begge, er det jo litt annerledes. Jeg vet ikke :/ Så jeg tror ikke jeg har noe godt svar til deg :/

   Stor klem din vei! Dette ordner seg <3

 30. elsker bloggen din, du er inspirerende :- )

  oppdatere salgsbloggen snart kanskje, eller er den mersom lagt ned?

 31. Jeg må bare si at du ser helt fantastisk ut, og ikke bare i dag! Det er en stund siden jeg sist var innom på bloggen din, og når jeg nå blar nedover og ser så ser jeg bare glede. Det virker som om du har det veldig bra for tiden og jeg håper det er tilfeldet. Du ser helt fantastisk ut, med et vakker smil, positiv holdning og en nydelig utstråling. Fortsett med det! Ønsker deg en kjempe fin uke og masse lykke til med graviditeten!

 32. Så fin og deilig den kjolen så ut! Ikke minst var du kjempefin i den 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, søte deg!

 33. Heisann skjønne deg! <3 lurer litt på om dere har bestemt navn på den lille? Lurer så fælt på dette 😀 isåfall når får vi vite det? <3 ps. du ser helt fantastisk ut <3
  Klem

  1. Fotballfrue

   Ja, vi har navnet klart 🙂 Vi forteller det når hun er født 🙂

 34. Altså, du er så vakker som gravid (og ellers også selvfølgelig). Du stråler virkelig 🙂
  Jeg er bare i uke 12. Har vært i ganske god form men er veldig trøtt for tida. Klarer ikke å se fresh ut samme hvor lang tid jeg bruker på badet. Håper energien kommer tilbake snart 🙂

  Klem

  1. Fotballfrue

   Den kommer tilbake, jeg lover 🙂 Gratulerer så mye 🙂

   Klem!

 35. Marita Ø

  Lekkert antrekk! Og jeg elsker kjolen 😀 Håper du har hatt en fin torsdag. Selv gleder jeg meg veldig til helg og litt fri nå 🙂 Bloggen din er et så herlig pust i bakken til tider! Det fortjener du virkelig å høre 🙂

 36. Hei!
  hvordan får du til bølgene i håret på disse bildene? Synes det er så fint med naturlige bølger, ser mye mer naturlig ut en stive krøller 🙂

 37. Marianne

  Hei Caroline:)
  Må først si at du inspirerer! Du stråler 🙂
  Går 1.året på sykepleier og har derfor en del anatomi og fysiologi, noe som er ekstremt vanskelig, syns nå jeg. Tok meg en tur innom bloggen til Lars-Kristian, og leste gjennom det han har skrevet der. Utrolig bra! Ble mye klokere på kort stund. Så ville egentlig bare si tusen takk for at du/dere/han gjør eksamensperioden utrolig mye lettere 🙂

  Ha en fin dag 🙂

  1. Fotballfrue

   Neimen, så fint å høre 🙂

 38. Hei!
  Så ikke ut til at kommentaren ble postet.. Jeg lurer bare på hvordan du lager de fine bølgene i håret ditt på disse bildene og flere innlegg under dette? Er så fint med naturlige bølger istedet for stive krøller 🙂

 39. Du ser fantastisk ut! Og flott mage! 🙂 Jeg drømte også mye i mine graviditeter.

  Anbefaler pysjamaser fra lilleba. Norsk design, bambus. Bedre enn ull, bomull føles stivt i forhold. Sa jeg nydelig design? 🙂 Se http://www.lilleba.no

 40. Jeg går ut døra kl. 08.30 og står opp klokka 05.00! Og det til og med uten å ha en blogg å oppdatere, noen foretrekker faktisk god til på morgenen! (:

 41. Caroline, du stråler 🙂 Gravide kvinner er det vakreste som fins og du er et godt eksempel på det.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *