Ny energi

Hei og hopp! Shit, hvorfor har jeg plutselig så mye energi igjen? Det føles så utrolig bra, ettersom forrige uke var preget av en skikkelig nedtur flere dager på rad, lite energi uten noen spesiell grunn (annet enn den at jeg er gravid) og skikkelig trøtte kvelder og morgener, litt sånn som de første ukene i 1. trimester. Så til alle dere som er gravide i 1. trimester, gled dere til 2. og siste delen av 3. Jeg føler meg i hvert fall helt topp!

Når det er sagt, jeg kan nesten ikke vente med å få tilbake den gode følelsen av å være alene i egen kropp igjen, det er virkelig noe jeg ser frem til nå – null kynnere under løpeøkten og bare det å føle at kroppen min er bare. . min? Høres sikkert rart ut, ettersom jeg har hatt og har et fantastisk svangerskap, men likevel. Så er jo bonusen med det hele et nydelig, nytt familiemedlem. Nok om det, dagens treningsøkt kan krysses av på listen og det er skjønt! Så er frokosten i magen, klærne er på og Lars-Kristian har fri, så vi skal faktisk til byen en tur nå for litt ærender og jobbrelaterte saker. Håper å få tid til en spicy chai-latte på veien også 🙂

En annen ting jeg håper på, er å få lagt ut innlegget om treningsøvelser for gravide snart, venter utålmodig på instrukser og beskrivelser fra Mister PT, bare.

___________________________________________________________________________________________________________

Å, ja! Dere spør stadig om rabattkoder hos Get Inspired, og selv om jeg ikke har noen å gi ut i dag, tenkte jeg å informere om dagens tilbud hos dem: Handler du for over 500,- får du 100,- i rabatt! Ingen kodeord eller noe, det skjer helt automatisk – så happy treningsinspirasjon-shopping ♥ 

Jeg må fyke, vi sees om noen timer, gled dere til pizzaoppskriften som kommer senere!

116 kommentarer

 1. Det er så deilig når energien plutselig kommer tilbake! Kjenner meg igjen fra min egen graviditet. I slutten gikk det unna gitt! Skiturer, rundvasker, turer på gymmet, lange dager på jobb og høyt og lavt! Haha! Jeg rakk egentlig ikke å bli skikkelig lei før gutten min kom i uke 37+5, men herlighet så utrolig deilig det var å få ha kroppen sin litt for seg selv igjen etter fødselen. Spesielt blæren! ;-D
  Nå ble det dog keisersnitt på meg, så ting tok litt tid før jeg følte meg som meg selv igjen, men følelsen av letthet var helt vidunderlig syntes jeg!

  Noen skal vel også ha det til at energiboosten kan komme når fødselen nærmer seg? Vi får vel håpe hun holder seg inne noen uker til! 😉

  Ha en nydelig kveld! 🙂

 2. Lykke til med innspurten! Blir ikke helt det samme, for jeg hadde et tungt og slitsomt svangerskap med tvillingene, men jordmor sa til meg at det var meningen at man skulle bli skikkelig lei av å gå gravid for å glede seg til å føde. Hehe. Jeg gledet meg til å føde fra første stund, tilogmed da jeg fikk vite at de lå i seteleie begge to kunne jeg ikke tenke meg noe annet enn normal fødsel. Heldigvis gikk det som jeg ønsket 🙂 men nå kom jeg visst over på noe helt annet. Skjønner ihvertfall godt hva du mener med å få kroppen for seg selv. Jeg synes det er så godt å ligge på magen og gjøre alt jeg ikke kunne da jeg var gravid. Og jeg tror nok alle som venter barn skjønner at man har ansvaret for de og at det blir mye jobb og mange bekymringer, så jeg skjønner også godt at du blir lei når alle skal fortelle deg om det. Blir egentlig ganske ofte oppgitt når jeg leser alle de ufine kommentarene du får og synes du er tøff som klarer det og at du takler det veldig bra 🙂

 3. Du er forbilde mitt! Og du ser helt smashing ut <3 Håper jeg ser like bra ut når jeg blir gravid en gang, selvom det ikke kommer til å skje før om leeeeeeenge.

 4. Så lurt av deg at du holder deg i god fysisk form i svangerskapet. Du er smart som invisterer tiden din i trening nå. Får du en tøff fødsel, kommer du deg raskere til hektene etterpå. Jeg gikk 10 dgr overtid, fikk alvorlige komplikasjoner under fødsel, måtte operere, men kom meg ganske raskt pga god fysisk form! Og som mor er det en kjempefordel med god kondis. Lykke til den dagen du virkelig får bruk for utholdenhet og styrke:)

 5. Hei Caroline:) skjønner godt hva du mener! Har en liten jente
  Selv og var en fantastisk følelse når hun var ute
  Og kroppen var min igjen! Delte selvfølgelig den med tulla
  Men allikevel er der godt å ikke hele tiden tenke på
  Om du har spist noe galt eller på plassen og alt sann!
  For kroppen din blir jo nettopp din igjen! Jeg ble veldig stor
  Så følelsen av å se føttene sine og kunne ta på sokker selv igjen
  Føltes fantastisk, så da var der godt å være alene i kroppen!
  Masse lykke til! Du stråler!!!

 6. God å høre at det kommer seg, er i første trimester enda og jobber nattevakt. Det er helt forferdelig for tiden. Gleder meg til energien er tilbake 🙂
  Fantastisk inspirerende blogg! Ser frem til å prøve treningsprogrammet ditt når det kommer 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg lover deg at det blir bedre! Følte meg som et nytt menneske i andre trimester 🙂 Mine uker var verst fra 6-10/11 :O

   Klem!

 7. Michelle

  så motiverende du er! Jeg er midt i eksamenlesing blandet med andre stress faktorer, så energien kommer ikke gratis disse dager 😛 Men jeg har vel bare å stå på, så blir det forhåpentligvis bedre om litt 😀 Takk for at du stadig sprer motivasjon og glede gjennom bloggen Caroline, du er en skikkelig gledesspreder <3

 8. Marianne

  Haha…jeg ler litt her jeg sitter. Jeg sa akkurat det samme som deg – jeg kan ikke vente til å «eie» kroppen min igjen. Har ei nydelig lita jente på snart 4 uker nå og innser at jeg ikke kommer til å eie kroppen min på ei stund enda…
  Men det er veldig koselig da 🙂 Lykke til videre !

 9. Åh, tenk så deilig det blir å holde henne inntil deg! 🙂 Det beste som finnes <3

 10. Treningsglad student

  Hei

  Du har så mye fint treningstøy! Derfor lurte jeg på om du ville lage et innlegg som viser oss dine favorittplagg? Den beste løpejakka osv.

  Hilsen meg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *