Sun and Peanut Butter Cookies

Hei! Kom nesten nettopp tilbake fra en langtur med hundene, vi gikk og gikk og gikk og gikk i over en time, det var så skjønt! Lars-Kristian er med ODD i Lillestrøm i dag for å spille treningskamp, så da ble det bare tre på tur, men det var så fint likevel. For et vær! Rett før vi gikk ut smalt jeg sammen en cookie-deig og nå har jeg akkurat laget ferdig fyllet, og ettersom de ble så gode som jeg håpet på, klarer jeg ikke å vente med å dele oppskriften, dere må få den nå! Disse skal ned på høykant mens jeg har hjemmekontor resten av dagen. You have to try!

___________________________________________________________________________________________________________

peanut butter and chocolate sandwich cookies 

2 dl. mandelmel ♥ 2 dl. peanøtter  1 ts. bakepulver  1/2 teskje salt 1 ts. vaniljepulver   0.5 dl. smeltet smør  0.5 dl. smeltet peanøttsmør  1 egg  stevia vaniljedråper

___________________________________________________________________________________________________________

slik gjør du 

Knus peanøttene i en blender til de blir som fint mel. Bland alt det tørre i en bolle, tilsett deretter smeltet smør og smeltet peanøttsmør (smelt gjerne dette sammen i en kjele) sammen med egg, og bland godt til de blir en slags smuldredeig. Jobb deretter gjennom deigen med hendene. Press deigen ut til små kjeks på bakepapir. Stekes i ovnen på 200 grader i ca. 15 minutter.

___________________________________________________________________________________________________________

sjokoladefyll 

1 dl. kremfløte  1 ss. mykt smør ♥ 1 ss. philadelphiaost  1 ss. bakekakao  evnt. noen steviadråper med vaniljesmak

___________________________________________________________________________________________________________

slik gjør du 

Pisk kremfløten til krem og tilsett resten av ingrediensene. Smak til med søtningen, og bland godt. Dette tar du på halvparten av kjeksene, før du legger en kjeks over. Jeg fikk tilsammen 16 kjeks og dermed 8 kjeks med fyll.

– håper det smaker – 

107 kommentarer

 1. Marianne

  De så kjempegode ut, tror jeg må prøve de!

  1. Oh yes, absolutely yummy, and they make me much appetite although I just returned from a trip to Austria where I ate the wonderful Austrian food «cheese spaetzle» (kind of cheese dumplings) …

   xx from Bavaria/Germany, Rena

   http://www.dressedwithsoul.blogspot.de

 2. Veronika

  Nam! Minnet meg litt om sjokoladeflarn, hehe 🙂

  God tirsdag! 😀

 3. 4 på tur! Ugla må vel regnes med selvom hun ikke går? 😀

  1. Fotballfrue

   Hehe, sant 🙂

 4. Prøvd mange av dine oppskrifter og blir veldig fornøyd hver gang! Så denne må jeg prøve 😀

  Ha en fortsatt fin ettermiddag/kveld ^^<3

 5. Å! jeg har dilla på peanøttsmør! Denne oppskriften bare må jeg prøve!
  Elise-solberg.blogspot.com

 6. Jeanette

  nam! disse skal jeg prøve til helgen,du er så flink!

 7. Å nam, disse så utrolig gode ut!

 8. Birgitte

  Herregud, NAM! De så såå gode ut, må prøves 😀

  1. Fotballfrue

   De er såå gode 🙂

 9. Therese

  Hvordan er disse å fryse? Har du prøvd?

  1. Fotballfrue

   Å fryse kjeks er generelt noe jeg aldri ville gjort 🙂

   1. Men du kan sikkert å prøve å fryse deigen. Kna den sammen til en rull og ta plastfolie rundt, så er har du nesten ferdige kjeks i fryseren 🙂

   2. Fotballfrue

    Ja, det kan være 🙂

 10. Ååå, nam! Dette skal definitivt prøves. Funker de uten sjokoladefyllet også? 🙂
  Ha en strålende dag videre, vakre du 😀

  1. Fotballfrue

   Ja, men absolutt best med 🙂

 11. Hei! Hvor er det du kjøper de svarte strømpebuksene, som den på innlegget under «the first cold day» ?
  De ser bare så digg/perfekt ut 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er helt vanlige strømper fra H&M 🙂

 12. Å det så godt ut! 🙂

 13. åh nam de så fantastiske ut!! Og enkle å lage også. Må testes!! 🙂

 14. Er du ikke stolt over babymagen din? 🙁 Du viser den liksom aldri frem. Bruker aldri noen klær som fremhver den..

  1. Fotballfrue

   Dette er så slitsomt. Du kan bla deg gjennom arkivet mitt «antrekk» så vil du se at jeg har en god miks av å vise den og ikke vise den, det er faktisk utrolig vanskelig å kle seg classy og fint, og samtidig vise magen. Dessuten, de gangene jeg viser den, blir det også så mye styr, at jeg orker ikke mer. Det er min mage og utrolig mange meninger der ute, så jeg synes det er best å la være. Jeg viser den når jeg føler for det. At du sier at jeg aldri viser den frem er direkte feil, da bør du ta deg tid til å bla deg gjennom bloggen min, helt tilbake til juni. Jeg elsker babymagen min og alle som spør av venner og familie får se og ta så mye de vil, men jeg ser ikke poenget i å blotte den her ved hvert innlegg.

   1. Irmelin

    Stå på, Caroline. Du er en fantastisk kvinne, som selvsagt velger selv hvilke bilder du legger ut. Og de fleste av oss VET at du er stolt over magen din, det trenger vi ikke magebilder for å forstå!

    Til magebilde-entusiastene: Kan dere ikke vurdere et par sekunder før dere skriver? Er det egentlig naturlig å be noen legge ut bilder som fremhever en enkelt kroppsdel? Ja, gravidmager er fascinerende, men jeg har en følelse av at ønsket om magebilder handler vel så mye om å ha noe å kommentere.

    Første gang jeg var gravid, fikk jeg flere kommentarer til magen – både at den var stor og at den var liten. Rare greier. Men det var ikke kjekt å høre! Hører dere det? Det er ikke kjekt med slike kommentarer! Hvorfor tar noen seg friheten å påpeke størrelsen på andres kropp? Det er jo uhørt ellers, men når man er gravid er det liksom OK.

   2. Kristine

    Blir så mye styr?? Selvvalgt å drive med blogging..Ja, du skjønner vel det du også Caroline at når du når ut til ca 100 000 stk hver dag, så må man faktisk tåle at andre har meninger. Ikke rart mange lurer på hvorfor babymagen ikke syns mer når man er 8 mnd på vei..

   3. Fotballfrue

    Nå får du seriøst ta deg sammen. Det å drive en blogg er ikke synonymt med å legge ut magebilder fordi en liten prosentdel av leserne mine «krever» dette. Dette er min blogg og jeg velger selv hva jeg skriver og hva jeg legger ut bilder av 🙂 Jeg har sterke magemuskler og magen min kommer aldri til å bli diger, men den er stor i forhold til min tidligere veldig smale midje, så det er ikke et spørsmål om hvor magen er, da den helt klart og tydelig er der. Slike kommentarer er jo nettopp grunnen til at jeg ikke har lyst, så slutt å mase og mene om det.

   4. Skjønner deg godt, samtidig som jeg forstår de nyskjerrige leserne. Da du ikke var gravid la du jo ut bikinibilder med fokus på magen flere ganger på tross av at det ble mye styr:) Kjeksene så forresten veldig gode ut 😀

   5. Fotballfrue

    Hvor ofte la jeg ut bikinibilder? Da det falt seg naturlig, dvs på ferier etc., eller i treningsbh i ny og ne, og det har jeg også gjort under graviditeten 🙂 Har tross alt vært gravid siden februar, og har vist magen min i alle de naturlige settingene. Viste den ved inngangen av tredje trimester og kommer til å vise den når jeg er høygravid, og ellers når det faller seg naturlig. Har vært klar fra starten på at det aldri vil bli noe ukentlige gravid-oppdateringer her 🙂

   6. Rebecca

    Caroline må tåle det, men det betyr ikke at folk har rett til å mene det ene og det andre.

   7. Kristine

    Jo faktisk! Når man blogger, så må man faktisk tåle at andre har ulikt syn og andre meninger! Å det er vel ikke så ofte alle kommentarer som ikke er positive kommer inn her siden du må godkjenne alle, så hun tåler vel de hun poster…

   8. Hva mener du nå, Kristine? Rebecca skriver jo vitterlig at jeg må tåle det, men at det ikke er ensbetydene med at det er greit å mene eller kreve hva som helst. Jeg synes det er direkte frekt å kommentere at jeg ikke viser frem magen, og spørre om jeg ikke er stolt av den. Jeg kunne aldri spurt en annen gravid jente om dette.

    Det vi diskuterer her handler uansett ikke om andre meninger, bare at det er uforskammet å kommentere slik som trådstarter gjør.

   9. Caroline har poengtert ti tusen ganger at dette er en livsstilsblogg, en «magasin»-blogg som omhandler temaene mote, sminke, trening og mat/kosthold. Pluss hverdagslige tanker som opptar henne. Kan ikke se at hun har endret på noe som helst av dette under svangerskapet. At hun ikke ønsker å legge ut magebilde hver uke skjønner jeg ekstremt godt, både fordi det er en privat greie, fordi Fotballfrue.no IKKE er en mammablogg og fordi uansett hva hun gjør så er det feil i følge en del av leserne. Det er helt vanvittig hva folk får seg til å si når de sitter anonyme bak en pc.

    Det så ut som veldig gode kjeks Caroline, jeg er en skikkelig søtmoms men peanøtter er faktisk en av de få tingene jeg klarer å styre unna ;D Derimot har sesampanert laks blitt et fast innslag i heimen her hver uke, og det er en av middagsfavorittene til to-åringen <3

   10. Det du sier om at du har så mye magemuskler at magen din ikke kommer til å bli stor er helt feil. Jeg er lang og slank, har aldri vært på et treningssenter og lå på sofaen store deler av begge graviditetene og min mage vistes nesten ikke. Så kan du ikke heller si at det er fordi du bærer barnet langt inntil ryggen og at du har en lng overkropp som gjør at barnet har god nok plass som det er og derfor blir ikke magen «tytende» ut.

   11. Fotballfrue

    Det er i hvert fall en teori som stemmer da både lege og jordmor har sagt dette til meg 🙂 Men det er ikke dermed sagt at du MÅ ha sterke magemuskler for å ha liten mage, det har jeg aldri sagt, men i mitt tilfelle tror jeg at det har mye å si 🙂

   12. Charlotte

    Jeg kunne ikke vært mer enig (med Caroline), den kommentaren var direkte uforskammet. Og ikke minst ufattelig umoden. Litt nett-vett hadde vært å foretrekke! Huskeregel: Ikke kommenter noe her som du ikke kunne sagt til direkte til personen i det virkelige liv.

    Hilsen Charlotte, som forøvrig synes det er veldig tydelig at Caroline elsker babymagen sin.

   13. Lill Iren

    Dette er for dumt!

   14. Fotballfrue

    hva mener du egentlig er for dumt?

   15. veldig godt svar Caroline. Jeg er en av de som lett kunne siklet på bilder av babymager (herregud det høres feil ut) dagen lang, fordi jeg ville hatt en selv 🙂 men det viktigste er vel åpenbart lille gull INNI magen, og ikke hvordan hun tilfeldigvis viser seg på kroppen til mamman sin? Og som Caroline påpeker, lille ugla har det fint, noe vi LETT ser, da Caroline stråler! Samme hvordan magen ser ut! (jeg syns personlig den er perfekt, som alle babymager er).
    Klem til Caroline!

   16. Oi! Hadde virkelig ikke trodd at det skulle bli en så stor diskusjon pga spørsmålet mitt. Jeg leser aldri kommentarene du får, så jeg var ikke klar over at folk maste slik om dette. Du må gjøre akkurat som du vil, Caroline! Synes bare du har vært så fin når du virkelig har fremhevet den(henne)! Og det at folk sier at magen er stor eller liten, burde ikke ha noen betydning. Det som betyr noe, er at det er et lite friskt barn der inne! 🙂

    Uansett, du er utrolig vakker, om du viser magen eller ikke!

   17. Fotballfrue

    Tusen takk 🙂 <3

   18. Og husk, graviditeten går fort, snart er den over. Du må ikke la deg påvirke av hva alle andre kommenterer. Fordi jeg tror egentlig at du har veldig lyst til å vise den frem så mye som mulig, men du «tør» ikke pga du er redd for hva alle andre skal si og mene. Og det er veldig dumt..

   19. Caroline

    Kristine: Så fordi Caroline har valgt å ha en blogg (som hun har vært klar på fra starten at aldri skal bli en «mammablogg») må hun legge ut magebilder fordi enkelte ber henne om det? Og mener du det er greit at folk kommenterer hvordan magen hennes ser ut/ikke ser ut? At folk skal spørre om hun er flau over magen fordi hun ikke «fremhever» den i hver eneste antrekks-post? Hadde du selv gått bort til en gravid kvinne på gata og spurt hvorfor hun hadde så liten/stor mage i forhold til hva som man ser på som «normalt»? Alle er forskjellige, og godt er det. Hvis du oppriktig mener at Caroline «ber om» å bli kalt for tynn/tjukk/liten mage/stor mage bare fordi hun har en blogg er jo helt sinnsykt. Som jeg sa, godt alle er forskjellige, fordi sånne som deg vil jeg nødig ha flere av.

    Caroline: Jeg syntes du svarer «kritikerne» kjempebra! Skjønner ikke hvor du får tålmodigheten din fra, jeg tror jeg hadde klikka om jeg var den som mottok slike usaklig og rett og slett ekle kommentarer. Du er helskjønn! Masse lykke til videre med svangerskapet! Det er en glede å følge hverdagen din, gravid eller ikke 😉 <3

 15. Åh, de så helt nydelige ut 😀 Jeg tåler ikke sukker og hvete på grunn av sykdommen min og har allerede begynt å lagre oppskrifter til jeg skal bake til jul, så dette var midt i blinken 🙂 Tusen takk for at du deler!

  Klem 🙂

 16. Maria Helene

  Bruker du det norske fettreduserte mandelmelet? Hvor mange kjeks ble det?

  1. Fotballfrue

   Ja, fra funksjonell mat 🙂 Det står i innlegget hvor mange kjeks jeg fikk 🙂

 17. They are mouthwatering, yum yum! Do your sweetest puppies enjoy them too?:) Kisses Caroline!

  1. Fotballfrue

   Haha, nooo 😉

 18. Skulle akkurat til å spørre hva peanøttsmør er…. Skylder på at jeg sover for mye for tiden 😉

  1. Fotballfrue

   Haha, såpass 😉

   1. Hehe, ja er såpass 🙂

 19. Hei,

  De så kjempegode ut, må prøves!
  Jeg lurer på om det er trygt å bruke Stevia i matlaging når man er gravid/ ammer? Vet du tilfeldigvis noe om dette?

  1. Fotballfrue

   Det er trygt så vidt jeg vet, det er jo ikke snakk om mengder uansett og helhetlig er det et bedre alternativ enn sukker 🙂

 20. Hei
  Lurer bare på om du kan regne ut sånn ca hvor mange karbohydrater maten du lager inneholder jeg?
  Kan du det?

  Klæm

 21. Kjersti

  Åhh nam så godt det ser ut! Ha en strålende dag videre Caroline<3

 22. Bakejenta

  Hei!

  Åh, det så godt ut! Bare lurer på en ting – hvor får du kjøpt sol til å bake med og hvor mye koster det?

  Klem <3

  1. Fotballfrue

   Du har nok misforstått overskriften 🙂 Den belyser at jeg har vært ute i solen og kommer inn for å bake. .

 23. Veronica

  Nam de så gode ut!

 24. Kristine

  Kjære BakeCaroline,

  Yummi! Disse så himmelsk gode ut – må helt klart prøves. Mandelmel er allerede i hus (har hatt planer om å bake ostebriksene dine men ikke kommet så langt) så jeg har egentlig ingen unnskyldning, hehe. Har forøvrig bakt scones dine (valnøtter, mandler, ost og egg i lange baner), og de blir ikke liggende lenge, for å si det sånn. Et must til ost & vinkveld (-:

  Fortsatt god kveld!

 25. Veronika

  Brukte du salte eller usaltede paranøtter? Har salte økologiske paranøtter i skapet, kan jeg bruke de eller bør de være naturell tror du? Såg så ufattelig gode ut!

  Nydelig blogg u har. Er innom flere ganger om dagen for dagens høydepunkt!:) er alltid så spennende å lese hvordan du har det:) ha en fin kveld!:)

  1. Fotballfrue

   Jeg brukte salte 🙂 Tusen takk for så fine ord 🙂

 26. Jeg får helt vondt av alle magekommentarene som kommer inn nå.
  Det er bra du setter grenser, Caroline! Det er din mage, din kropp, dine grenser, din blogg.
  Folk burde virkelig tenke seg om før de poster ufine kommentarer og spørsmål.
  Jeg blir så oppgitt :-/ Plage en gravid dame på den måten..
  Håper du hever deg over dem og får en fin kveld likevel! <3

 27. For noen skjønninger! 😀 Og kjeksene så nydelig gode ut, takk for oppskrift!

 28. Hei!
  Har veldig lyst til å prøve å lage disse,så knallgode ut og jeg elsker peanøtter! Men lurer på en ting; er vaniljepulver det samme som vaniljesukker eller kanskje vaniljeekstrakt? Hvis ikke, hvor får jeg tak i vaniljepulver? Helsekost, kanskje? Aldri brukt det.
  Vil forøvrig berømme deg for oppskriftene på bloggen (samt mye annet,selvfølgelig 🙂 ) – du lager mye fristende og godt, og de oppskriftene jeg har prøvd har virkelig falt i smak!! 🙂
  Ha en fin kveld!

  1. Fotballfrue

   Ja, på helsekosten 🙂 Du kan helt sikkert bruke vaniljesukker også 🙂

 29. Jeg ville bare si til deg at du er så fin, Caroline. Skjønner at du blir lei og sliten over alle negative kommentarer mtp magen. Lurer på hva folk egentlig prøver å oppnå med å skrive sånt. Håper du vet at det er mange der ute (blant annet meg;)) som syns du er helt nydelig akkurat som du er, og jeg elsker at du nevner den lille jenta di i innleggene! Det skulle bare mangle! Det er jo et av livets største mirakler:)
  Ønsker deg en fin kveld! Jeg digger deg:)

 30. Marita :)

  NAAAM!! Så snadder ut! Peanøtter med eller uten salt?
  Klem

  1. Fotballfrue

   Med 🙂

 31. Hei, mener jeg så din søster her en dag, jobber hun med servering? 😉

  1. Fotballfrue

   Hun jobber på café 🙂

 32. Rebecca eskeland

  Hei. Må bare spørre deg ang kokus olje… Jeg har sett du skriver i oppskrifter at flytende kokusolje skal brukes. Kan jeg bruke den på glass som ikke er flytene hvis jeg varmer den forsiktig sluk at den blir flytende …. Prøvde nemlig å lage de yougurt nøttene dine. Men de ble ikke vellykket. Yogurten ble ikke hard rundt nøtten den ble bare myk å rennende etter de kom ut fra Frysen 🙁

 33. Heihei!

  Cookies`ne så veldig gode, sikker på at de smaker veldig god!. Har du forresten prøvd kakemixen til funksjonell mat? Baket den idag med krydderblanding/søtpotet og cream cheese frosting, smakte kjempegodt. Jeg lurte på om du har en oppskrift på LCHF proteinbarer? Du vet slike som man kan kjøpe i butikken, vet at det er mulig og lage disse 🙂

  Stian

  1. Fotballfrue

   Ja, den kakemiksen er utrolig god! Takk for tips til kombinasjoner 🙂 Du må prøve bakemiksene til Easy Life Lavkarbo også, utrolig gode 🙂

   Dette er den eneste oppskriften jeg har gjort på slike barer tidligere https://fotballfrue.no/2010/09/30/homemade-proteinbar/, men det må jo kunne gå an å lage noe enda bedre 🙂

 34. Måtte bare prøve oppskriften din, og kjeksene var fantastiske!
  Tusen takk for at du deler oppskrifter med oss! 🙂

  1. Fotballfrue

   Hurra, så glad du liker dem 🙂

 35. Caroline, kan du ikke legge ut flere bilder av føttene dine? Har nemlig hørt at mange damer får hovne føtter, men jeg syns ikke du ser gravid ut på noen av bildene dine, fordi føttene dine ikke er hovne nok…..*himle med øynene*

  Får vondt av deg Caroline, folk mener at du skal tåle hva som helst, bare fordi du driver en blogg, vi som lesere har virkelig ikke krav på NOE som helst, og vi har hvertfall ikke «rett» til å sjikanere deg, bare fordi du er en offentlig person. Enkelte ting må man tåle når man velger å leve et relativt offentlig liv, men det er forskjell på og tåle kronstruktiv kritikk, og kritikk på en selv som person.

  Folk maser stadig vekk om at kvinner skal være stolte over kroppene sine, og at man ikke skal legge press på/eller kommentere hverandres utseende, denne «folkeskikken» forsvinner tydeligvis så fort man har en baby i magen. Ved et svangerskap har visst alle lov til å uttale seg om magestørrelse, ammerutiner, hvor fort man blir «sexy» igjen etter fødsel osv.. Blir helt satt ut!

  Syns det er synd at enkelte mennesker skal ødelegge denne opplevelsen for deg. Du ser feiende flott ut, har aldri sett deg vakrere 🙂

  1. Fotballfrue

   Du er så god og jeg er så glad for at du leser bloggen min! Tusen, tusen takk LH <3 Synes selv det er så synd at gravide er synonymt med kroppskritikk fra enkelte, skjønner ikke hvorfor det er sånn.

   Stor klem til deg!

   1. Og jeg er glad for at du tar så godt vare på leserne dine! 🙂 Sender en stor klem tilbake, kos dere med lille-lørdag <3

   2. Fotballfrue

    <3

 36. Alexandra

  Heihei! 🙂 Dette har åpenbart ingenting med innlegget å gjøre, men jeg vil gjerne legge inn en forespørsel! Kunne du ha laget et innlegg hvor vi får se deg helt sminkefri, på nært hold, og så med en look du bruker på dagtid og en du kunne brukt på kveldstid? 😀

 37. Can you write this recipe in English please?

 38. Maja Næss

  åå, de så gode ut! Kanskje jeg skal prøve å lage de til bestemor og bestefar kommer på besøk 🙂
  Hvor får du tak i mandelmel? (i vanlige butikker, ikke på nett)
  elsker bloggen din!

  1. Fotballfrue

   sunkost, life og enkelte store matvarebutikker som meny, eurospar etc. 🙂

 39. Therese

  heia. du ska berre drit i di stygge, barnslige kommentaran alle kjem me om mage å div ting di finn på… di gjør da nok mest førr å provoser… du har en super duper blogg, å det e ingen som bi tvinga tell å les en blogg, så te di som berre skriv negative ting her å at alt e galt: la heller vær å les bloggen! e syns da e en go blanding av alt på bloggen din caroline, å du e flenk å varier på ka du skriv. selfølgelig så syns e jo enkelte ting e meir interessant enn andre ting, men e les alt forda, fordi dette e en blogg som e syns e kjempekoselig å les. E gleda me tell å gå inn kver dag å sjå ka du har skrev =) du e kjempeflenk. å e gleda me tell lille søta ugla kjem ut av babymagen sånn at vi får «hæls» på ho som vi har fulgt ilamme d i 9mnd 🙂 da bi pinade arti:) klem fra me:)

 40. Ser det er flere som syntes de minnet om sjokoladeflarn, det var det første jeg også tenkte! Jeg elsker sjokoladeflarn, men kanskje dette er et bedre alternativ 😛 Ihvertfall om man skal tenke på innholdet 😛

 41. Jezebel

  Hei dere som bor i utlandet og går på lavkarbo.. Hva heter diverse ingredienser og hva bruker dere som bor i USA/Canada?

 42. Hvor redigerer du bildene dine? Veldig fine!

  1. Fotballfrue

   I photoshop, om du mener tekst etc.? 🙂

 43. Ida linn

  Kan man bruke vaniljesukker istedenfor vaniljepulver? Hva er egentlig forskjellen? 🙂

 44. Tusen takk for alltid så flotte innlegg – og oppskrifter… 🙂
  Kan jeg spørre hvor du har kjøpt den sølvskålen som du
  viser på bilde her? – ønsker deg en fortsatt fin kveld….
  Klem fra Mette

  1. Fotballfrue

   Kid Interiør 🙂

   Klem!

 45. Åh, de så kjempegode ut! Nam, synd det er så sent ellers skulle jeg lagd meg en porsjon! 😀

 46. silje elise

  Nam, nam<3
  Åå, det så utrolig godt ut!!! :)MÅ prøves!

  Kan jeg spørre om det snart kommer et innlegg med før og etter bilder ute på tunet deres!?:))

  Du stråler som bare det!!!
  Det er så spennende og super gøy å lese bloggen din. Kjempe flotte innlegg med masse inspirasjon:)
  Jeg har lest bloggen din fast leenge;) Masse lykke til videre med graviditeten og Ugla<33
  Ha en strålende kveld videre vakre deii!:-)) KLem…

 47. Jeg er SÅ sjalu på bebien din, hun kommer til å vokse opp med sååå mye god mat! Jeg skal prøve å bli litt flinkere til å lage mat sånn som deg:)

 48. Tusen takk for at du deler så mange gode oppskrifter! Lasagnen din har blitt en storfavoritt her i huset 🙂 Gleder meg til å prøve ut disse 🙂

 49. Hei sota! Hade bare lyst til aa dele dette med deg https://www.melissaspania.no/barnehagen-syns-jeg-er-for-streng/#comment-1300 egentlig mest for kommentarene sin del. Det er helt sykt saa mye fordommer det er der ute og meninger (spesielt om ting man faktisk ikke har noen kunnskap om). Tenkte paa deg fordi dette er sikkert ting du vil oppleve i fremtiden med LCHF kosthold+barn!

  Cokkiesene ser forresten sykt gode ut! Klem xo

 50. anna gabriella

  ohoj! så nydelig!
  har akkurat fått konstantert svangerskapsdiabetes – tror du disse kan bakes likevel i og med at det bare er stevia (dog en del fett)?

  1. Fotballfrue

   Ønsker deg god bedring 🙂 Jeg er ganske sikker på at disse er helt ok for deg 🙂

 51. Inger eik Ravndal

  Hei Caroline!
  Nå har jeg akkurat bakt ferdig, men kjeksene mine bare smuldrer fra hverandre

  1. Fotballfrue

   Så rart! De var veldig faste her, som på bildene 🙂

   1. Camilla

    Mine smuldret også fra hverandre selv om jeg fulgte oppskriften til punkt og prikke. Bruker et mandelmel fra iherb, kanskje det ikke fungerer like godt som det du bruker!?

   2. Fotballfrue

    Så leit! Kan godt være at det har noe med saken å gjøre, ja :/

 52. Inger eik Ravndal

  Hei Caroline!
  Nå har jeg akkurat bakt ferdig, men kjeksene mine bare smuldrer fra hverandre

  1. Fotballfrue

   Jeg har laget disse mange ganger, og det har aldri hendt :/ Kanskje du kan prøve med mindre væske neste gang?

 53. NAMNAM !

  Disse får bli dessert i dag

 54. Janette Saul Prickstein

  I love your blog, however these were the worst cookies I have ever had. I had a similar experience when I fell in mud once and the mud entered my mouth. On a brighter note the Quattro Formaggi was Marvelous!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *