Pink slipper happiness

God tirsdag, dere  Håper dere har sovet godt, det har jeg! Sloknet fullstendig etter gårsdagens episode av Farmen, er ikke til å stikke under stol at energinivået synker mye fortere enn før, så 1-2 timer før det jeg vil anse som normal Carolinetid å bli trøtt på, blir jeg trøtt nå. Like greit, fin bonus å få noen timer ekstra på øyet uten at det skal gå utover morgenrutinene.

Jeg sitter her nydusjet i pysjen min og koser meg med en kopp te, dagens treningsøkt er unnagjort. Det ble 30 minutter på mølla til resten av filmen Hangover II, startet å se den under gårsdagens løpetur, og jeg dør litt av hele filmen. Blir så flau av slike oppfølgere, de er liksom aldri like bra, men se – det må jeg! Haha, klarer ikke å la være.

Jeg drømmer forresten så mye rart for tiden, i natt drømte jeg at mamma, farmor og jeg var på Tusenfryd for å ta tømmerstokken, jeg var gravid som i dag, og det kunne både mamma og farmor fortelle meg at de var også. Jeg skjønte ingenting, fikk det ikke til å gå opp. Farmor? Haha! Lurer på hva slike drømmer betyr. Det er fortsatt så uvirkelig for meg at Lars-Kristian og jeg snart skal bli foreldre, og det er jo ingen hemmelighet at det er noe jeg tenker på så og si hele tiden. Det har ikke gått opp for meg enda, og jeg tipper det er en god stund til det går opp for oss begge. For mennene må det være ekstra langt borte, for de kan jo ikke kjenne livet slik som vi kan, dag etter dag. Lurer sånn på hva de tenker underveis, og om de tenker like mye på det som oss, som går og bærer på dette vi har skapt sammen. Lars-Kristian og jeg snakker mye om det, men det er helt sikkert veldig individuelt hvordan en kommende far opplever det hele.

___________________________________________________________________________________________________________

Planen nå var å ta med meg laptoppen og reise til Oslo om en liten time, men det ble nettopp utsatt til fredag, så plutselig fikk jeg veldig god tid. Da er det vel bare å få unna alt det andre som jeg ikke trodde at jeg skulle rekke i dag.

♥ ville egentlig bare ønske dere en fin tirsdag, så sees vi om litt ♥ 

133 kommentarer

 1. Jeg har begynt å lese bloggen din nå i høst for først gang. Jeg bare 22 år og har ingen barne planer selv, men synes absolutt innleggene dine om graviditeten er de mest interessante! Det er det jeg vil lese om, så det betyr bare at du har mange lesere som helt sikkert foretrekker veldig forkjellig. Jeg bryr meg ikke om moteinleggene og matoppskrifter, selv om jeg har lavkarbo kosthold selv og er moteinteressert. (man kan ikke alltid få det som man vil, du er flink til å variere)
  Så fortsett gledelig med å dele dine tanker om graviditeten og tiden fremover, kjempe spennende!

  Klem

  🙂

 2. Karoline

  Jeg synes det er kjempe fint at du blogger om graviditeten jeg! Det er ditt liv og din blogg så det skulle bare mangle at du selv bestemte hva bloggen skulle inneholde. Jeg for min del liker veldig godt at du krydrer med litt baby relatert, men det er kanskje fordi jeg selv har en lillebror på snart 1 år da 🙂

  Fortsett som du gjør, alle kan ikke være fornøyd hele tiden!

  1. Fotballfrue

   Veldig hyggelig å høre, har jo fått så god respons på at det bare er å fortsette, så da blir det sånn 🙂

   Klem!

 3. Det er jo en helt ekstrem opplevelse da, vil jeg tro… Å bli mor… Men ryktene sier at det bare er å glede seg, selv om det nok byr på mange utfordringer.
  Hvordan er det for deg å bevege deg rundt, i ja la oss si Oslo, er det mange som henvender seg til deg og kjenner deg igjen fra bloggen? er det slitsomt?
  Er det sant at Lars Kristian spilte for Lyn før? Jeg datet en flott fyr fra Lyn selv, sikkert en bekjent av din mann da, hehe.. Litt morsomt å tenke på.

  1. Fotballfrue

   Jeg blir ofte gjenkjent, og det er bare koselig 🙂 Ja, Lars-Kristian spilte først i Ålesund, deretter i Oslo for Lyn og så Lillestrøm før ODD 😉

   Klem!

   1. Ikke sogndal?

   2. Fotballfrue

    Nei 🙂

 4. Hei Caroline 🙂
  Jeg ser at du ikke vet helt hvor mye du skal involvere datteren din på bloggen her, men som pedagog må jeg få ytre et tips. La være å publiser bilder av henne. Når du laster opp et bilde av et barn mister det retten til å velge selv, i tillegg til at det er vanvittig mange lugubre mennesker der ute som misbruker bilder til pornografiske sider. Vent til hun er så gammel at hun selv velger å bruke internett og kan legge ut bilder av seg selv 🙂

  1. Benedicte

   Nå tuller du med meg? Hva har det med saken å gjøre at du er pedagog? Hvordan ville du følte det dersom noen kom å fortalte deg hvordan du skulle gjøre ting? Caroline er en voksen kvinne og hun og LK klarer utmerket selv å finne ut av hva som er best for SITT barn.

   Så til det jeg skulle si til Caroline: Det bildet av ringen din var helt nydelig! Jeg sitter dypt i bryllupsplanlegging og henter mye inspirasjon fra deres 🙂

 5. Hei.Jeg liker veldig godt bloggen din,men trodde ekte uggs ikke var dyrevennlig….Tar jeg feil?

  1. Du gjør ikke det Connie. Uggs har bekreftet at de bruker ull fra merinosau som blir utsatt for mulesing (altså flåing av deler av huden mens de er ved full bevissthet) Jeg er veldig glad i bloggen til Caroline, men det er veldig uheldig at bloggere med mange fans «reklamerer» for ett produkt som forårsaker så mye lidelse hos dyrene de kommer fra, men det er ikke sikkert hun vet om det. Det er jo ikke noe alle har fått med seg. Det samme er det jo med canada goose jakker. Pelsen kommer fra prærieulv som blir fanget i revesakser (for å gjøre minst mulig skade på pelsen). Bena brekker og der står de og lider i dager før noen kommer og røsker dem med seg bare for at folk i forfengelighetens navn skal få litt pels på jakka si…. For den prærieulven er pelsen hele livet…. det er ikke noe den pelsen er for oss som rettferdigjør behandlingen canada goose bestemmer at dyret skal ha… Det beste vi kan gjøre er å prøve å si ifra på en pen måte slik at flest mulig får vite om det. Det er jo ingen som med fullt overlegg ønsker å bidra til en slik behandling av dyr!

   1. Connie

    Jeg mener å ha lest for lenge siden at Caroline synes det er fælt at dyr blir flådd pga menneskers forfengelighet.At dyr blir drept kun for at noen skal ha å seg noe fint,det er motbydelig!

   2. Ja, men det er jo kjempebra om hun er imot det:) Nå vet hun at det gjelder uggs også 🙂 Man kan jo ikke velge bort produkter når man ikke vet hvordan det henger sammen, men nå vet hun at lam får huden revet av mens de er ved full bevissthet uten noen form for bedøvelse bare for at uggs skal lage tøfler og sko. Da kan hun ta informerte valg 🙂

 6. stine fra NKF

  det er reunion for vi som gikk journalistikk på NKF 07-09 på fredag, tar du turen siden du skal til Oslo? 🙂 HIlsen Stine fra klassen )

  1. Fotballfrue

   Whaaat? Er det? Jeg skal jo til Oslo, men kun på dagen, får besøk av storesøster på kvelden :/

   1. jaaa, er laget invite på facebook, så at du var invitert, men regner med at du sikkert får mange av dem, den heter pils plis. vi skal møtes kl syv på dattera til hagen 🙂 synd du ikke kan komme

   2. Fotballfrue

    Den har jeg ikke sett 🙁 Håper dere kan ta en skål for meg 🙂

    Klem!

   3. Det skal vi, men vi får skåle i Munkholm da, siden du er gravid, hihi 🙂

   4. Fotballfrue

    Haha, deal 😉

 7. Hei.
  Jeg syns drømmer er veldig spennende så måtte bare sjekke droemmetydning.com etter å ha lest om drømmen din. Besteforeldre er tegnet for kjærlighet, sikkerhet og beskyttelse, og hvis du får et råd av de i drømmen så bør du følge dette. Siden du både er gravid og drømte at du var det så betyr det at alt kommer til å gå bra. Å drømme om sin mor betyr at du vil lykkes i noe eller at du vil få en oppgave. Så slik jeg leser dette så er denne drømmen et tegn på at du ikke trenger å uroe deg(vet ikke om du gjør det, men mange gravide bekymrer seg over den lille i magen og over tiden etter fødselen). Men som sagt dette er sånn jeg leser det, kanskje du ser det på en annen måte:)
  Hva det betyr at moren og farmoren din var gravide vet jeg ikke.
  Ha en fin uke videre! 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg er fryktelig urolig om dagen, blir jo nervøs over alt og analyserer den minste tegn til endring i bevegelsene hennes, for eksempel. Helt forferdelig 🙁 Jeg har faktisk litt troa på drømmetyding, så dette hjalp litt 😉 Tusen takk 🙂

 8. Hei!
  Jeg lurte på en ting.. Kan Lars Kristian skrive et innlegg om hvordan han opplever graviditeten tror du? Hadde vært litt interessant å lese om, sånn siden vi får så mye tanker og følelser fra deg 🙂 Må også takke for at du er så flink til å formulere deg og tror du beroliger det å være gravid for mange, og gir det ett nytt positivt innblikk!
  Lykke til videre med alt som venter, og takk for at du er du 🙂

  1. åh det var en fin idé! Håper det vil være mulig!

 9. Caroline, du som er så fantastisk og flott på alle mulige slags måter, kan ikke du være så snill og kaste de forferdelige UGGsene i søpla? Hilsen dyrevenn.

  1. Enig, trodde du var opptatt av dyrevelferd.

 10. Syns det er kjempe koselig å lese om den lille jeg og har mye mer glede av å lese bloggen din nå, enn jeg hadde tidligere.
  Noen liker den best nå, andre likte den bedre før, sånn vil det alltid være 🙂
  Stå på Caroline, dere to kommer til å bli helt strålende foreldre!

 11. Marianne

  Har du virkelig så fantastisk flotte negler I virkeligheten? Eller har du gjort noe med de? :):)

  1. Fotballfrue

   Jeg ordner neglene mine hos Katrine som driver Super nails and body i Skien, hun er så flink! 🙂

 12. Hei Caroline!
  Vil bare si takk for at du er raus og deler din hverdag med oss leserne. Jeg synes du har en spennende blogg og det virker som at du har ett spennende liv. Beundrer deg for at du klarer å holde hodet kaldt mtp fjollete kommentarer(det hadde ikke jeg klart!).
  Begynte å lese bloggen din i sommer, og nå er jeg hekta. Har bladd meg tilbake i arkivet og lest om ditt bloggliv fram til dd.
  Ønsker deg masse lykke til i tiden som kommer,det å bli mor er faktisk det største i livet. Jeg har selv en datter på to år som jeg elsker over alt på jord.. Gled deg:-)
  Mange varme klemmer fra det lille røde huset i skogen

 13. Caroline <3 Du er så herlig, og jeg elsker å følge med på bloggen din. Du er sikkert ikke klar over det, men UGG Australia bruker alvorlige smertefulle metoder på sauene i sin produksjon. Du kan lese mer om det her: http://minhjertesak.blogg.no/1381524964_ikke_kjp_uggs.html Veldig mange er ikke klar over dette, noe jeg synes er veldig synd.

 14. Hvor er den teklypen fra? 🙂

 15. Line Sofie

  De er så fine! Jeg har kjøpt disse: http://www.miinto.no/p-114329-ugg-toffel Love it <3

 16. Andrine Pettersen

  hvor er pysjen din fra? den er såå nydelig!!
  jeg elsker bloggen din og du legger ut så mange vakre bilder. jeg er så innmari sjalu ♥♥

 17. Syns det er rart at du ikke svarer på kommentarer angående uggs. Uggs driver faktisk med en grusom form for tortur; mulesing. Der lammene blir skjært i, levende og uten bedøvelse. Å gå med uggs er like ille som å gå med pels… dette har mange prøvd å si til deg tidligere, men du bryr deg ikke om det? :/

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *