The first cold day

(annonselenker) kåpe red valentino / skjørt dkny / sko sofie bly / topp bikbok / veske guess / lue lindex 

___________________________________________________________________________________________________________

Grøss, for en kald dag dette er! I hvert fall her i Skien. Møtte på Tonje og Steffen da vi tok bilder i dag og ble stående og prate maks et kvarter, og jeg lover at nesetippen min ikke kunne blitt rødere og heller ikke hendene mine blåere. Akkurat som om noe har hendt med luften over natten, for nå er det høst for alvor. Egentlig synes jeg det er helt topp, det betyr jo at vi er et skritt nærmere 01. desember, juletider og viktigst av alt – termin *jubler*

Jeg har hatt en effektiv mandag og er fornøyd med innsatsen på både jobb- og treningsfronten, men må nok bli sittende litt til. Har en del å ta tak i og i morgen går plutselig turen til Oslo. Starter vel på middagen om en times tid, i dag skal jeg trylle frem ostepizza, gleder meg sånn! Er det noe jeg har savnet under graviditeten er det blant annet blåmuggost, men det kan dessverre ikke vi med barn i magen spise. Varmes den opp derimot, er det ingen fare, så i dag blir det ostepizza – pizza med masse forskjellige osteslag. At jeg ikke har tenkt på det før. . det har jo bare gått sånn ca. 8 måneder. Kanskje ikke lysten har vært så stor likevel? Jeg gleder meg uansett til fest i munnen 🙂

Håper deres mandag har vært fin så langt ♥ 

128 kommentarer

 1. Vakre deg! 🙂 får nestenlyst til å bli gravid når jeg ser hvor mye det passer deg og den søte magen din som begynner å bli stor nå 🙂
  Så over til noe helt annet :p
  jeg har egentlig et spm om et helt annet emne. Jeg og kjæresten min skal gifte oss og vi har bryllup om 3uker. Jeg lurer på om du vet om en nettside som selger fine brudesko? Jeg tenker ballerina sko siden vi er like høye.
  Ville spørre deg siden du har bra smak og jeg stoler på det du anbefaler! 🙂

 2. Michelle

  åh, nydelige deg! <3

 3. You look amazing and fancy:) Like always!!
  All best:-*

  http://www.curls-and-waves.blogspot.com

 4. Dette var kjempe fint, skjønne deg! Håper ostepizzaen falt i smak 🙂

 5. Å, du er så vanvittig flott Caroline. Som alltid! Det har vært ekstra stas å føge deg etter at du fortalte om graviditeten. Du kommer til å bli en fantastisk mamma, og Lars Kristian en fantastisk pappa.
  Masse lykke til med den siste tiden, gleder meg til fortsettelsen! Bloggen din er, om mulig, enda bedre enn før. Du stråler!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, snille deg <3

 6. You look absolutely stunning! Love your style and this outfit is absolutely perfection!

  xoxo

  http://glossfashion.com/widners/

 7. Må bare få si det, Caroline. Jeg tror virkelig denne graviditeten gjør deg godt. Synes du har fått en spesiell glød i det siste, du stråler, uten at jeg helt klarer å sette fingeren på det.Hårfargen du har nå kler deg også kjempegodt.

  Har lest bloggen din en stund, men er nok ikke den ivrigste til å kommentere her. Så nå som jeg alt er i gang, vil jeg også at du skal vite at jeg synes du skriver kjempebra! Jeg holder på å utdanne meg til å bli norsklærer og ser veldig mye rart språk på nettet, men din blogg holder en høy standard på det punktet (og selvfølgelig mange andre punkt). Fortsett sånn videre, og husk at vi er mange som sitter og leser, og beundrer bloggen din, uten å kommentere.

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for så fine ord, kjære deg! Jeg blir så glad 🙂

   Stor klem!

 8. åh, da vet jeg at jeg skal kle meg godt for reisen hjem i morgen!
  Jeg gleder meg sykt til puste norsk høstluft igjen!
  Det andre bilde av deg var så fint! De store øynene og det lure smile!

 9. Elsker ringen!! Utrolig søtt antrekk 🙂

 10. Kirsten Elisabeth

  Hei du vakre gravide:)
  Jeg lurer faktisk på jeg da hvor du har kjøpt strømpebuksa du har på deg på bildene her. Jeg elsker å gå i kjoler og skjørt, men tåler ikke ull rett på kroppen og mange av disse blir nuppete så fort. Tips mottas med takk:)

  1. Fotballfrue

   Bruker alltid strømper fra H&M, veldig god kvalitet 🙂

   1. Kirsten Elisabeth

    Takk! 🙂

   2. http://www.miinto.no/p-274102-oroblu-warm-soft-micro-fleece-strompebukse
    Den strømpebuksen er helt fantastisk. Ser ut som penstrømpebukse, men har tynn fleece på innsiden 🙂 Koster litt, men vil si det er verd det. Den har ikke nuppet særlig enda (litt på den ene helen) og jeg klarer ikke se for meg at det går hull på den med det første.

 11. Kjempe fin jakke. Takk for inspirasjon! 🙂

 12. You look so pretty!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *