Organisert barneskap og trening

God morgen! Så er det mandag igjen, er du klar? Jeg vet i hvert fall at jeg skal starte denne uken på best mulig måte, så joggeskoene mine står og venter på meg ved siden av stolen her, frokosten må bare synke litt først.

Målene mine for denne uken er vel enkle og greie: Mer vann, fortsette treningen som før, komme tidsnok til avtaler, prøve å krysse av alle gjøremål på listen før dagen er forbi – noe som alltid virker umulig – og ikke noe sukker. Jeg levde jo på sukker hele lørdag og på rester av alt sukkeret i går, så nå skal kroppen renses, haha 🙂 Setter den sikkert pris på.

Jeg føler fortsatt ikke at jeg har kommet meg ned fra den fluffy care bear-skyen som jentene laget til meg i  helgen, skulle ønske de var her ennå. De nye tingene til den lille er i hvert fall plassert rundt omkring på rommet hennes nå, og det begynner jo virkelig å ta form der oppe! Er ikke så mye som mangler før det er komplett, det er så rart å se. Denne uken håper jeg vognen vår kommer også, men jeg tror kanskje vi må vente til neste uke, det er jo ikke lenge siden den ble produsert. Emmaljunga har en ganske streng policy, så vi får demo av en som jobber med merket før vi kan ta den med oss hjem, og det er jo faktisk kjempebra 🙂

___________________________________________________________________________________________________________

a quick and easy tip 

Apropos rom, jeg har for lenge siden organisert skapet hennes, og tenkte å tipse dere om disse små trekurvene til å legge forskjellige småting i, slik at de ikke bare slenger rundt over altfor store områder inni skapet. De er kjempekjekke!

Kurvene fant jeg på Kremmerhuset, og jeg har en til hårpynt og småting som for eksempel smokkelenker, en til siklesmekker, en til luer og votter og en til truser, sokker og tøfler. Smart? Skapet er fra Oliver Furniture.

___________________________________________________________________________________________________________

Jeg får kicke i gang uken jeg dere, ønsker dere en frisk og sunn start ♥ 

127 kommentarer

 1. Forskjell på folk! Jeg starter uken med sykehusinnleggelse og uforklarlige smerter 🙁
  Håper dagen din blir fin og at du når målene dine 🙂 barnerommet er by the way utrolig fint! håper at tiden fremover går fort!
  Klem <3

  1. Fotballfrue

   Uff, så leit! Ønsker deg god bedring <3

 2. Hun er så heldig som har så fine klær 🙂
  Gleder meg virkelig til å se henne og se hvordan du takler det å bli mor. Jeg tror du takler det helt fint, men selvfølgelig så endres livene dere for bestandig.
  Jeg har nettopp lagt ut en tekst om det å bli mamma på bloggen min. En tekst jeg leste masse når jeg selv var gravid, så jeg legger med link til den slik at du kan lese den når du får tid. Den anbefales.. virkelig!
  https://latteandlullabies.blogg.no/1381738984_om_det__vre_mamma.html

  1. For en nydelig tekst! Han en sønn på 2 år og dette traff meg rett i hjertet!

 3. Så fint du har organisert det for jenta di! 🙂 Jeg har selv ei lita jente på litt over halvåret og hun har allerede altfor mye klær, he he… Likte veldig godt løsningen på skapet du har, hvor har du kjøpt det?

  1. Fotballfrue

   Skapet er fra Oliver Furniture 🙂

 4. Så freshe joggesko. Og så fint barnerommet er blitt 🙂 Ha en fin treningsøkt – jeg ser frem til å svette litt selv senere idag 😀

  Ha en fin uke.

 5. It´s always a pleasure for me to read how wonderful you take care of you and your baby. I think it´s a really good idea to drink more water and I´m really impressed that you train as usual. Is this sometimes difficult for you?

  Btw – you organizesed the closet perfect, I can´t believe that our kids – which are now adults – have worn also such small pieces 🙂

  https://dressedwithsoul.blogspot.de/

 6. Oh, so cute little clothes! I wish you all the best! Love*****

 7. Så fint du har lagt det til 🙂 De korgene er supre. Har et par sånne til Minato sine ting også 🙂
  Nå fikk jeg virkelig lyst å bytte ut ikea skapet til eldste jenta med dette. Det var liksom Oliver Furniture vi skulle samle på, men kom aldri lenger enn et par ting, hehe.

 8. Åh, så nydelig! Tror nok prinsessa deres kommer til å trives bra der:-)
  Jeg gleder meg sånn til å få egne barn, men det blir nok mange år til enda!
  Ønsker deg en fin uke Caroline <3<3

 9. Så fint og kjekt skap, og så fine kurver!! Merker at jeg gjerne skulle hatt et sånt skap selv, til mine 🙂 Det blir fort litt for mange klær til kommoden jeg har. Takk for inspirasjon! 🙂

 10. Utrolig fine sko! Hvor er dem fra? 🙂

  1. Fotballfrue

   Asics / Getinspired 🙂

 11. Hei,

  hvem ble du intervjuet av før helgen og når kommer det på trykk? Kan ikke se at det står noen steder.

  Gleder meg <3

  1. Fotballfrue

   Kanskje på fredag, kan ikke si noe ennå 🙂

 12. Elsker når ting er så organisert og fint 🙂

 13. Så fint klesskapet hennes ble! Ha en god joggetur 😉
  elise-solberg.blogspot.com

 14. Hei Caroline! Synes du er så tøff dame! Gravid og holder giret oppe med trening enda, bra jobba ! 🙂 Du er en inspirasjon til andre, og ikke minst er det så bra at folk forstår at graviditet og trening kan gå hånd i hånd 🙂 Ville bare dele denne videoen med deg 😉 https://www.dbtv.no/?vid=2736323102001

 15. Ninetta Bagarelli

  Så flott du har gjort barnerommet! :))
  Ordenssansen din er veldig inspirerende for meg som er så uorganisert og surrete! 🙂
  Jeg lager ikke «å gjøre-lister», og får sjeldent gjort alt jeg ønsker i løpet av en dag. Huset mitt er lettere uorganisert og ikke så rent som det burde være. Jeg har to barn og to katter, og burde rengjøre hver dag.
  Hvordan legger du opp rengjøring og rydding ? Jeg ønsker meg et innlegg om hvordan ta kontroll over hybelkaniner og kaos ala Caroline!! ;))

  1. Jacklinn

   JA !!
   Jeg er enig med Ninetta Bagarelli !!!

   Vær så snill ??:) DET hadde vært et knall innlegg ! Og virkelig satt pris på. Pluss hvordan ha orden i guttas ting som mansjettknapper/slips/sokker…you name it:)

   1. filippa

    jeg har spurt om det samme maaange ganger !!! ;))
    Hadde vært SUPERT!! 🙂

   2. Enig:) <3

 16. Hvordan vogn ble det til? Farge, navn og hjul? 🙂

  1. Fotballfrue

   Emmaljunga mondial duo combi creme leatherette med hvite hjul og classic chrome 🙂

   1. Ååh, håpte dere hadde valgt den brune jeg 🙂 Synes ikke den i creme er noe fin jeg.. Men er jo en smakssak! Da ville jeg heller hatt helt hvit, det hadde jeg til siste jenta mi. Veldi fin! Nå venter jeg en gutt og tenkte å ha den i mørk grå skinn, den er også veldi fin 🙂

   2. Fotballfrue

    Den brune ser sort ut, den kremfargede er helt nydelig, perfekt til stellevesken min 🙂

   3. Du likte jo så godt den brune i starten husker jeg du skrev 🙂 Men viktigst at dere er fornøyde 🙂
    Hadde vært kjedelig om alle hadde lik smak 🙂

   4. Fotballfrue

    Ja, det var den vi skulle ha 🙂 Men da vi så den i virkeligheten trodde jeg det var feil vogn, for den ser helt sort ut 🙁 Fin med blitz da 😉 Det er det produsentene har brukt ved produktbilder, for den ser ikke ut som på nett, dessverre :/

 17. Madeleine

  Ååååh, nå ble jeg verpesyk igjen! (har ei på 2,5år) Husker så godt den siste tiden, hvor man ryddet, vasket og organiserte alle tingene til den lille! 🙂 *smelt* ha en fin dag! 😉

 18. Jeg er blitt så glad i bloggen din Caroline:) Må titte innom hver dag. Kan jeg få spørre hvilken farge på vognen dere har valgt? Ønsker dere en fin dag:)

 19. I read you again for over a year and every time you are a great inspiration for me. I keep my fingers crossed for you and your daughter. Greetings from Poland. Aga 🙂

 20. Så utrolig nydelige klær hun får! Hun er veldig heldig som har dere som foreldre 🙂 Og jeg får sååå lyst på barn selv når jeg ser slike bilder, men det passer på ingen måte enda 🙂
  Håper du får en fin start på uken! Klem 🙂

 21. Åh..sukk! Flink er du! Kjenner at jeg er misunnelig på det du har foran deg nå, forventningen, spenningen, fødselen og tiden etterpå. Det er MAGISK! Kunne opplevd det igjen og igjen og igjen.. men det får holde med to for min del. Nyt nyt nyt! Lykke til! 🙂 Klem

 22. Hey, Hvor har du bestillt drikkeflasken din i fra? 🙂

 23. Hanna Larsson

  Jättefin du är =)
  htttp://bra-att-veta.se

 24. Så mye søtt <3
  Hvor kan jeg få tak sånne ørepropper?

  1. Fotballfrue

   Hansen Teknikk i Oslo 🙂

 25. Hei Caroline 🙂 Så koselig du ordner det til jenta deres, drømmeklesskap 🙂 Lurte på noe ifm joggeskoa dine, hvordan holder du dem så fine og rene? 😛 Mine ser ikke ut etter en kort tur ute, samme om det er asfalt, grus eller gress. Har skjønt at du har mange par, holder du styr på hvilke som er til tredemølla og hvilke du bruker ute, eller holder du alle så rene at du kan ha dem hvor du vil når du vil?

  1. Fotballfrue

   Jeg har jo kun løpt inne siden jeg ble gravid, så det er ikke så rart de holder seg 😉 Skiller mellom fritidssko og treningssko 🙂

 26. Jeanette

  Hei Caroline.
  Jeg synes det er så moro å følge bloggen din om dagen da jeg også venter ei lita pie uken etter deg.
  Men så blir jeg bittelitt stresset når jeg ser så mye klær du har. For jeg har så innmari lite klær ennå, og synes det er vanskelig å vite hvor mye jeg skal kjøpe. Noen sier at jeg ikke trenger 50 og burde kjøpe 56, mens andre mener jeg vil bruke 50 en stund. Tror jeg kun har 4-5 bodyer, samt ca 4 sparkebukser i 50 – pluss litt bukser, strømpiser, sokker osv. Det jeg egentlig lurer på da er, hvor mye har du i str. 50?

  1. Fotballfrue

   Vi har en god blanding, mest bodyer i strl. 50 ettersom det kommer til å bli flere skift om dagen, resten i strl. 56 og oppover 🙂 Har klær helt til 6 mnd. 🙂

   1. Monica

    Flere skift om dagen? 😉 Jenta mi gulpet ikke noe, og heller ikke mye skitten ellers den første måneden (sov stort sett), så er jo ikke sikkert det går så mye klær i 50 😉

   2. Fotballfrue

    Hmm, så rart! Alle jeg har snakket med og kjenner med barn skifter flere ganger daglig, men det er vel forskjell på barn rundt dette også. Synes uansett det er greit å ha nok klær 🙂

   3. Sigrid

    Har hatt to unger der en gulpet og en ikke. De måtte byttes på flere ganger om dagen innimellom, begge to. Det kommer jo noe veldig flytende ut av bakenden og, noen ganger. Det kan komme gjennom sidene på bleien og over på klærne. Så det er lurt med ombytte, ja. 🙂

   4. Fotballfrue

    Haha, nettopp 🙂 Blir en spennende tid dette her 😉

   5. Vi hadde lite klær i str 50 fordi alle sa vi ikke burde kjøpe så mye, men han gulpet en del og vi måtte ut å kjøpe mer klær dagen etter jeg kom hjem fra sykehuset. Hehe. Heller for mye enn for lite sier jeg 🙂 Alle barn er forskjellige!

   6. Ikke så veldig rart, kanskje?? Alle opplever babyer forskjellig, så selv om ALLE du har pratet med har måtte skifte flere ganger om dagen, er det nok også mange som opplever noe annet. På flere kommentarer som sier noe imot det du mener, kommer du alltid med «men alle jeg kjenner…» Du og alle du kjenner sitter vel ikke med fasiten?

   7. Åja, du valgte å glatt overse at jeg skrev; «men det er vel forskjell på barn rundt dette også»?

    Det er jo akkurat det som er poenget mitt, ingen har fasiten, barn er forskjellige.

   8. Str 50 og 56 kan man bruke lenge 😀 datteren min er 16 uker nå og hun er litt over gj.snitt, allikevel blir 62 litt stort.
    Jeg fødte en uke på overtid men brukte allikevel str 44 i starten.
    Det kan fort bli et par tre skift innen kl 12, så man får aldri nok bodyer. Jeg trodde jeg hadde alt for mye klær men jeg hadde ikke det allikevel, og jeg hadde MYE klær. Nattapysjer er det også godt å ha mange av, jeg vasker de etter kun en gangs bruk 😀
    Bare noen tips :-D<3

   9. Ja.. Min er 7 uker og han har allerede vokst ut av 56, så her bruker vi 62.

    La nå Caroline finne ut av det selv da! Husk dere er eksperter på deres barn, akkurat som Caroline faktisk er ekspert på sitt.

  2. Jeg ble fortalt at det ikke var vits å kjøpe str 50, men min sønn på 6 uker bruker fortsatt en del bodyer i den størrelsen. Klærne varierer fryktelig i størrelse. Om ungen ikke gulper eller tisser/bæsjer utafor trenger man ikke mange skift om dagen.

 27. Hei Caroline 🙂 Jeg har akkurat begynt å trene, så da skal jeg også begynne å jogge. Derfor lurte jeg på om det er en spesiell joggetekknikk man må tenke på eller er det bare å jogge avgårde ? Dumt spørsmål, jeg vet :p var ikke sikker, så defor tenkte jeg å spørre deg siden du er så inne på det 🙂 Gleder meg foresten til å se den lille jenta deres når hun kommer. Har fulgt bloggen din helt fra starten 🙂

  1. Fotballfrue

   Så flink du er! Det er bare å starte, så finner du fort ut av det selv 🙂

   Klem!

 28. nydelig skap og organisering!! 🙂 Gleder meg til en nærmere titt på de små plaggene <3 og kanskje å få se de på henne på bilder etterhvert !!

 29. Ble litt nysgjerrig på skoene helt til venstre 😀 Hvilket merke?

  1. Fotballfrue

   De uggs-lignende skoene? De kjøpte jeg på Rhodos i sommer 🙂

   1. Åh, nå tuller jeg! Helt til høyre xD De med blå/lilla(?) lisser tenkte jeg på 😀

   2. Fotballfrue

    De er fra Noa Noa 🙂

 30. De rosa øreproppene dine, sitter de godt i? Og hvor er de fra? Mine faller bare ut hele tiden

  1. Fotballfrue

   Ja! De er støpt til mine ører, så de. . sitter som støpt 😉 Vi gjorde det da vi bodde i Oslo, Hansen Teknikk tror jeg det het 🙂

 31. Slike kurver kan man ikke få nok av? Jeg bruker kurver til alt. Vi har en vaskesøyle på vaskerommet. På toppen der er det to kurver, en med «daglig bruk» og en med «spesialvaskemidler». Kjempekjekt, ser mye bedre ut!

  God ukestart, håper energien flommer!

  1. Fotballfrue

   Enig, ser myye bedre ut 😉 Også blir det orden, liker!

   Klem 🙂

 32. Tenker det blir mindre blogging når den lille prinsessa er født! Så mye fint dere har kjøpt til henne 🙂
  Dere er heldige som har muligheten til å kjøpe så mye fint!!
  Mine barn er nå 9 og 13 år, får nesten lyst på en attpåklatt når jeg leser bloggen din!!

  <3 <3 <3

  Nyt tiden framover, skal fortsette å følge med dere!!

 33. Ååååå, det blir så fint!!!! 🙂 Flinka!! Men noe heeeelt annet; har du noen hoteller du kan anbefale i Göteborg? Synes å huske at dere har vært der? 🙂 Ha en flott mandag!

  1. Fotballfrue

   Ja, vi trives godt på Gothia Towers 🙂

 34. Satt her og lata meg Caroline. Nå ble jeg inspirert til å trene. Vet ikke helt hvorfor… Kanskje fordi du er gravid, og likevel kommer deg ut.. Og her sitter jeg, ingen unnskyldning annet en latskap… Takk for inspiasjonen….**** <3 Du er søt.

  1. Fotballfrue

   Det er jo helt topp! Så flink du er 🙂

 35. Kjære du… Er det noe galt med appen din? Er den ute av drift? For min app sluttet bare å virke en dag, jeg kommer inn på den men får ikke trykket på noen av knappene, så får ikke lest noe:) så sletta jeg den i håp om at det hjalp å laste ned på nytt, og nå finner jeg den ikke igjen, kommer ikke opp når jeg søker på den :/
  Ha en fin dag!!:)

  1. Fotballfrue

   Ja, den har sluttet å virke hos meg også 🙁 Utrolig synd, og utvikler er umulig å få tak i :/ Utrolig kjedelig å bruke så mye penger på noe som ikke fungerer.

   1. Malene

    Uff, så kjedelig for deg!
    Jeg får gå inn å lese på bloggen din på gode gamle måten da 🙂 koser meg alltid veldig med bloggen din! Du er utrolig flink!!:) ha en god natt!

 36. Så fin garderoben hennes er 🙂 Helt genialt med de små kurvene, også ser det veldig fint ut også!

 37. Så herlig det ser ut! Jeg kjenner meg så godt igjen i det du driver meg. Jeg storkoset meg med å stelle i stand da jeg gikk gravid med lille tulla mi. Ta vare på alt av små ting som feks det båndet hun får rundt hånden på sykehuset, fødselsnotis osv. Veldig koselig å lage en «minneramme». Jeg har rammet inn dette sammen med hennes første lille kjole, sko og smokk. I en sånn dyp ramme fra Ikea. Et annet tips om du er hos dine foredre i Sarpsborg. Filiokus på Østfoldhallen har SÅ mye fint babytøy. Burberry, Armani, Ralph Lauren, Gant og andre skjønne ting.

  1. Fotballfrue

   Ja, der har mamma gått amok vet jeg, kjempemye lekkert i den butikken 🙂 Minneramme er ingen dum ide, det skal jeg huske på! 🙂

 38. Elisabeth

  God mandags ettermiddag 🙂

  Den lille ugla kommer nok ikke til å mange noe i starten 🙂 Hverken kjærlighet eller søte antrekk 🙂

  Jeg kom på en liten ting 🙂 Når lille ugla er født eller rett før termin kunne du jo hatt en liten navnekonkurranse. Leserne dine kunne ha gjettet på hva de tror dere kommer til å kalle den lille også kunne det vært en liten overraskelse eller heder og ære til den/de som gjetter riktig. Det hadde sikkert blitt mange kreative og morsomme forslag 🙂

  Ønsker deg en fortsatt fin dag 🙂

  1. Fotballfrue

   Hehe, ja kanksje vi skal det 🙂

 39. Oh so sweet! amazing closeth!

  ♥ kisses Glamorousvision
  http://www.glamorousvision.blogspot.com

 40. Kjekt med en demo før man tar med vogna hjem, hvis ikke hadde man vel drevet en evighet for å finne ut av diverse stillinger og ikke minst det å legge sammen vogna! Ganske vanlig å få en demo før du får med vogna hjem, uansett merke:)

  1. Fotballfrue

   Ja, det er det sikkert. Kjempeflott!

 41. Takk for inspirasjonen- og sparket bak til å organisere skapet til prinsessa, hehe, jeg har rotet rundt for å finne sokker, luer og smekker lenge nok nå;)

  1. Fotballfrue

   Hehe, så bra at jeg kan være til litt hjelp 🙂

 42. for et herlig skap !!

 43. hva spiste du til frokost før løpeøkten i dag? har du en frokost som du bruker mest? type hverdags-frokost? 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, det går mye i tyrkisk yoghurt, cottage cheese, hjemmelaget syltetøy og mysli 🙂 Om vi ikke har dette spiser jeg lavkarbobrød eller fiberrik med majones og makrell i tomat 🙂

   1. Den vanlige tyrkiske toghurten eller den synnøve sin 2%? 🙂

   2. Fotballfrue

    den vanlige, fra Lindahl 🙂

 44. Hej Caroline jag nämnde dig som en av mina favorit bloggar för Style. Du ser alltid super bra ut! Tack for inspirationen! https://thesofialista.wordpress.com/2013/10/14/my-selection/ kram Sofia

  1. Fotballfrue

   Så koselig, søte deg <3

 45. Hei, har dere bestemt noe navn enda? Eller er det fortsatt hemmelig?:) veldig fine møbler og pynt dere har valgt ut! Lykke til med babyen og alt som ventes 🙂

  1. Fotballfrue

   Navnet er bestemt 🙂

   1. Jeg tror det blir Johanne, etter din Mimmi. Eller ett førstenavn og Johanne som mellomnavn 😉
    Ønsket meg det hvis det ble jente, men ble gutt så da fikk han heller mellomnavnet Johannes.

 46. Alt treningstøy på http://www.miinto.no er på -20% til og med 15. oktober 12.00 😀 😀 Så mye fint! https://www.miinto.no/shops/b-822-individu?filter&sort=added

 47. Veldi fint skap, og bra organisert 🙂 Ser ut til at det er masse fine klær også 🙂 håper du viser oss dem på lille prinsessa etter hun er født 🙂
  Jeg har det også nokså likt organisert til gutten min som kommer i
  Mars 🙂 Veldi gøy å kjøpe gutteklær nå etter 2 jenter 🙂 Fine forslag til guttenavn forresten? Er helt blank! Guttenavn er vanskelig :-/

  1. Ludvig, Jacob, Jonas, Emil, Theodor, Henrik, Sander, Jesper, Aksel, Oliver, Johannes, Linus
   Ludvig, Jacob, Theodor og Sander er mine favoritter!

   1. Fotballfrue

    Theo, Ola, Bastian, Tobias og Sander er favoritter her 🙂

 48. pernille

  Har dere tenkt å ha nyfødtfotografering? Det kan jeg virkelig anbefalle! Minne for livet:) bør gjøres innen barnet er 10 dager gammel, for da har de fortsatt nyfødt looken:) vi var hos karinfoto i sarpsborg, kan virkelig anbefalle henne! Veldig flink med barna, rolig, proffesjonel og veldig hyggelig! Hun tar seg tid til å få de rette bildene:)

  1. Fotballfrue

   Å, hun er så flink! Dessverre tror jeg det vil bli litt langt å reise 🙁 Men håper vi finner noen dyktige her i Skien 🙂

   1. pernille

    Å så dumt:( vi reiste fra oslo, det er jo endel kortere. Var veldig nervøsr på forhånd men bestemte oss for å bruke god tid og bare stoppe ved behov. Heldigvis hadde vi ingen grunn til å stresse for hun sov søtt både fram og tilbake:) karin er jo så søt og hyggelig og super proff!

   2. Fotballfrue

    Ja, Karin er kjempeherlig! Herfra blir det grovt regnet 3 timer, men vi skal absolutt tenke på det 🙂

 49. Åå, jeg smelter helt! Tar meg selv i å glede meg til å komme hjem fra praksis, slenge meg i sengen og drømme meg bort på bloggen din 🙂 Gleder meg så til å se den lille datteren deres, høre hva hun skal hete, det blir så spennende! Og for et drømmerom dere har stelt i stand, elsker alle detaljene! De rosa uggsene og den llle ugle lua er bare noe av det søteste jeg har sett 🙂 Gleder meg så på deres vegne, håper dere nyter tiden fremover! God klem 🙂

 50. Tips: Lisbeth Traaholt! Kjempefine nyfødtbilder! Holder til på Geiteryggen. Men bestill tidlig:)

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂

 51. Har dere tenkt å bruke truser på babyen, eller er det mer til fotografering osv for å skjule bleien?
  Aldri vært borti noen som har truser til babyer nemlig 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er mest søte truser for å ha under kortere kjoler om sommeren etc. 🙂

   1. Silje Roland

    Vi hadde sånn. Kjempesøtt♥♥

 52. jJeg har prøvd å kommentere flere ganger, på flere innlegg – men de blir ikke publisert. Er det noen spesiell grunn til dette? Jeg har ikke kommentert stygt eller noe slikt :S

  1. Fotballfrue

   Den siste kommentaren jeg finner fra deg er under innlegget pregnant and rockin’? 🙂 Før dette er det en kommentar på Farmen 2013 🙂 Beklager om det er andre du har skrevet som ikke har blitt godkjent, har hatt en megautfordring med spamfilteret den siste tiden, utrolig mye spam som skal ligge der, men også helt vanlige kommentarer som havner der uten grunn, så det kan godt være at det er det som har hendt :/

   1. Beklager, Caroline! Denne tar jeg på min kappe. Jeg så etter kommentaren min på Farmen 2013 og den var ikke der, men jeg så den der nå. Kanskje jeg som har surret helt, huff beklager. Jeg kommenterte også på dette innlegget tidligere i dag, så kanskje det har kommet i spamfilteret – men her er det uansett jeg som har surret – ikke deg, haha 🙂
    Håper du har hatt en god kveld. Klem <3

   2. Fotballfrue

    Nei, uff! Du skal ikke beklage! Glad vi fant ut av det 🙂

 53. Kristine

  Hei Caroline, for noen venninner <3 Nydelig babyshower og masse lekre ting som så ut til å passe rett inn i stilen du har bestemt deg for! Så stas! Jeg gleder meg utrolig til å se hele rommet, kan du ikke lage et innlegg når det er ferdig eller så godt som ferdig? Moro moro! Og jeg er jo helt verpesyk her jeg sitter, blir verre og verre men må avslutte skolen før det blir noen barn her i huset 🙂 Får nyte gjennom bloggen din i stedet! Du må love å fortsette å skrive om alt som skjer 🙂 Skjønner jo at noen ting er private, men syns virkelig bloggen er enda bedre med litt baby i tillegg til alt det andre! Lykke til i massevis, det nærmer seg med stormskritt! Også jul med baby <3 kos!

 54. Charlotte

  Du kommer til å bli en flott mor!

 55. Det er så utrolig nydelig og skjønt! Dere har gjort en utrolig god jobb 🙂

 56. Hei!:) Hvor har du kjøpt garderobeskapet?:D

  1. Fotballfrue

   Det er fra Oliver Furniture 🙂

 57. Jeg har akkurat samme vogn som du skriver om lenger oppe her. Den er HELT fantastisk! Den er så fin! Den har litt lett for å bli skitten, men jeg vasker den bare med skorens fra Bianco 🙂

 58. Castelle

  Har du tenkt noe på om du vil ha en vogn nr to? Jeg har city cross(i nespresso som forøvrig ser veldig brun ut og ikke svart)den er helt fantastisk å trille. MEN den tar så utrolig stor plass i bil, og er stor og håpløs i butikker osv. Nå tror jeg det blir en bugaboo cam i tillegg. Men det er jo virkelig en jungel der ute, ikke lett å bestemme seg:)

  1. Fotballfrue

   Det blir med denne ene i første omgang 🙂 Vi har i hvert fall vært i butikkene og sett på espresso, og den ser sort ut. Kanskje modellen for i år er annerledes? Vesken min var i hvert fall ikke fin til, skulle gjerne sett det var samme brunfarge som LV :/ Lekker vogn, men vanilje passet oss bedre 🙂

 59. Så fint. For en heldig jente. Her er det ingen tvil om det skal bo en prinsesse!!

 60. Så organisert og vakkert 🙂
  Den nydelige hekleluen du har er på vei hitover også – såååå søt!
  Min lillegutt måtte få seg en slik 🙂 Gleder meg 🙂

  Klem
  Birte

 61. Det er ei frue med orden i «sysakene» det 😉 hehe

  1. Fotballfrue

   Hehe 🙂

 62. Tanja Solibakke

  For ett nyddelig kleskap med mye fine skatter i 🙂

 63. mathilde lautrup

  Hvor er bøjlerne fra?:-)

 64. Hårpynten kan da ikke ligge gjemt bort i en kurv, hehe….Gave til lille ugla deres blir sendt ut fra Fr.stad i dag <3 Håper dere blir fornøyd med gaven 🙂 og ikke minst at jeg har riktig adr slik at gaven kommer frem 🙂

 65. kristin mikkelesen

  Elsker Oliver Furniture – har selv kjøpt fra Glowy.no – og er stor fornøyd:) du har fått det riktig så fint til lille prinsessa de;)

 66. Mohammed

  Hei! Likte innlegget ditt svært godt. Hilsen en gutt fra Kruseløkka i Sarpsborg:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *