Organisert barneskap og trening

God morgen! Så er det mandag igjen, er du klar? Jeg vet i hvert fall at jeg skal starte denne uken på best mulig måte, så joggeskoene mine står og venter på meg ved siden av stolen her, frokosten må bare synke litt først.

Målene mine for denne uken er vel enkle og greie: Mer vann, fortsette treningen som før, komme tidsnok til avtaler, prøve å krysse av alle gjøremål på listen før dagen er forbi – noe som alltid virker umulig – og ikke noe sukker. Jeg levde jo på sukker hele lørdag og på rester av alt sukkeret i går, så nå skal kroppen renses, haha 🙂 Setter den sikkert pris på.

Jeg føler fortsatt ikke at jeg har kommet meg ned fra den fluffy care bear-skyen som jentene laget til meg i  helgen, skulle ønske de var her ennå. De nye tingene til den lille er i hvert fall plassert rundt omkring på rommet hennes nå, og det begynner jo virkelig å ta form der oppe! Er ikke så mye som mangler før det er komplett, det er så rart å se. Denne uken håper jeg vognen vår kommer også, men jeg tror kanskje vi må vente til neste uke, det er jo ikke lenge siden den ble produsert. Emmaljunga har en ganske streng policy, så vi får demo av en som jobber med merket før vi kan ta den med oss hjem, og det er jo faktisk kjempebra 🙂

___________________________________________________________________________________________________________

a quick and easy tip 

Apropos rom, jeg har for lenge siden organisert skapet hennes, og tenkte å tipse dere om disse små trekurvene til å legge forskjellige småting i, slik at de ikke bare slenger rundt over altfor store områder inni skapet. De er kjempekjekke!

Kurvene fant jeg på Kremmerhuset, og jeg har en til hårpynt og småting som for eksempel smokkelenker, en til siklesmekker, en til luer og votter og en til truser, sokker og tøfler. Smart? Skapet er fra Oliver Furniture.

___________________________________________________________________________________________________________

Jeg får kicke i gang uken jeg dere, ønsker dere en frisk og sunn start ♥ 

127 kommentarer

 1. Tips: Lisbeth Traaholt! Kjempefine nyfødtbilder! Holder til på Geiteryggen. Men bestill tidlig:)

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂

 2. Har dere tenkt å bruke truser på babyen, eller er det mer til fotografering osv for å skjule bleien?
  Aldri vært borti noen som har truser til babyer nemlig 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er mest søte truser for å ha under kortere kjoler om sommeren etc. 🙂

   1. Silje Roland

    Vi hadde sånn. Kjempesøtt♥♥

 3. jJeg har prøvd å kommentere flere ganger, på flere innlegg – men de blir ikke publisert. Er det noen spesiell grunn til dette? Jeg har ikke kommentert stygt eller noe slikt :S

  1. Fotballfrue

   Den siste kommentaren jeg finner fra deg er under innlegget pregnant and rockin’? 🙂 Før dette er det en kommentar på Farmen 2013 🙂 Beklager om det er andre du har skrevet som ikke har blitt godkjent, har hatt en megautfordring med spamfilteret den siste tiden, utrolig mye spam som skal ligge der, men også helt vanlige kommentarer som havner der uten grunn, så det kan godt være at det er det som har hendt :/

   1. Beklager, Caroline! Denne tar jeg på min kappe. Jeg så etter kommentaren min på Farmen 2013 og den var ikke der, men jeg så den der nå. Kanskje jeg som har surret helt, huff beklager. Jeg kommenterte også på dette innlegget tidligere i dag, så kanskje det har kommet i spamfilteret – men her er det uansett jeg som har surret – ikke deg, haha 🙂
    Håper du har hatt en god kveld. Klem <3

   2. Fotballfrue

    Nei, uff! Du skal ikke beklage! Glad vi fant ut av det 🙂

 4. Kristine

  Hei Caroline, for noen venninner <3 Nydelig babyshower og masse lekre ting som så ut til å passe rett inn i stilen du har bestemt deg for! Så stas! Jeg gleder meg utrolig til å se hele rommet, kan du ikke lage et innlegg når det er ferdig eller så godt som ferdig? Moro moro! Og jeg er jo helt verpesyk her jeg sitter, blir verre og verre men må avslutte skolen før det blir noen barn her i huset 🙂 Får nyte gjennom bloggen din i stedet! Du må love å fortsette å skrive om alt som skjer 🙂 Skjønner jo at noen ting er private, men syns virkelig bloggen er enda bedre med litt baby i tillegg til alt det andre! Lykke til i massevis, det nærmer seg med stormskritt! Også jul med baby <3 kos!

 5. Charlotte

  Du kommer til å bli en flott mor!

 6. Det er så utrolig nydelig og skjønt! Dere har gjort en utrolig god jobb 🙂

 7. Hei!:) Hvor har du kjøpt garderobeskapet?:D

  1. Fotballfrue

   Det er fra Oliver Furniture 🙂

 8. Jeg har akkurat samme vogn som du skriver om lenger oppe her. Den er HELT fantastisk! Den er så fin! Den har litt lett for å bli skitten, men jeg vasker den bare med skorens fra Bianco 🙂

 9. Castelle

  Har du tenkt noe på om du vil ha en vogn nr to? Jeg har city cross(i nespresso som forøvrig ser veldig brun ut og ikke svart)den er helt fantastisk å trille. MEN den tar så utrolig stor plass i bil, og er stor og håpløs i butikker osv. Nå tror jeg det blir en bugaboo cam i tillegg. Men det er jo virkelig en jungel der ute, ikke lett å bestemme seg:)

  1. Fotballfrue

   Det blir med denne ene i første omgang 🙂 Vi har i hvert fall vært i butikkene og sett på espresso, og den ser sort ut. Kanskje modellen for i år er annerledes? Vesken min var i hvert fall ikke fin til, skulle gjerne sett det var samme brunfarge som LV :/ Lekker vogn, men vanilje passet oss bedre 🙂

 10. Så fint. For en heldig jente. Her er det ingen tvil om det skal bo en prinsesse!!

 11. Så organisert og vakkert 🙂
  Den nydelige hekleluen du har er på vei hitover også – såååå søt!
  Min lillegutt måtte få seg en slik 🙂 Gleder meg 🙂

  Klem
  Birte

 12. Det er ei frue med orden i «sysakene» det 😉 hehe

  1. Fotballfrue

   Hehe 🙂

 13. Tanja Solibakke

  For ett nyddelig kleskap med mye fine skatter i 🙂

 14. mathilde lautrup

  Hvor er bøjlerne fra?:-)

 15. Hårpynten kan da ikke ligge gjemt bort i en kurv, hehe….Gave til lille ugla deres blir sendt ut fra Fr.stad i dag <3 Håper dere blir fornøyd med gaven 🙂 og ikke minst at jeg har riktig adr slik at gaven kommer frem 🙂

 16. kristin mikkelesen

  Elsker Oliver Furniture – har selv kjøpt fra Glowy.no – og er stor fornøyd:) du har fått det riktig så fint til lille prinsessa de;)

 17. Mohammed

  Hei! Likte innlegget ditt svært godt. Hilsen en gutt fra Kruseløkka i Sarpsborg:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *