Overrasket

God søndag  Å, for et fantastisk døgn dette har  vært! Jeg har fortsatt ikke landet skikkelig og føler meg som den heldigste mum to be i hele verden! Jeg har ikke født som noen av dere har spurt meg om i kommentarfeltet, så følg meg gjerne på de andre sosiale mediene også, for updates de dagene jeg plutselig ikke er på bloggen på noen timer: @fotballfrue på instagram og facebook fanpage her.

___________________________________________________________________________________________________________

the magical autumn 

Lars-Kristian, hundene og jeg hadde en kjempefin høsttur på fjellet i går og var borte i 3 timer, gikk effektivt i nesten 2 og hvilte i litt over 1. Været var virkelig på vår side og det var magisk med både solskinn, svette kropper, pesende hunder, kaffe og kakao. Da vi var på vei ned fjellet så jeg virkelig frem til en dusj, mat og kosedressen min, men i gangen ventet ikke mindre enn 13 jenter og 4 små bebiser på meg, ropte overraskelse og klemte meg etter tur og orden. Jeg fikk babyshower! Og det var så flott! Jeg ble så overrasket og rørt og alt på en gang at jeg ikke klarte annet enn å gråte. Den lille som skal komme til verden fikk så mye fint og jentene var her fra klokken to til klokken ni, så det gikk virkelig i ett, til tross for at jeg føler de bare var her en liten time. Jeg er så takknemlig for at jeg har så fine venninner og kan ikke få takket alle nok for denne dagen. Det var virkelig overveldende og jeg er så glad! Bildedryss kommer litt senere, det blir litt å rydde etter en sånn dag selv om jentene gjorde det meste for meg. Gaver må på plass og tursekken ligger fortsatt på badet sammen med de klamme klærne, så vi skal i gang og rydde litt, så sees vi igjen om noen timer ♥ 

___________________________________________________________________________________________________________

– ha en kjempefin søndag – 

46 kommentarer

 1. Så koselig overraskelse 😉

  1. Fotballfrue

   Jaa 😀

   1. Yes, this is a wonderful surprise and you have exactly this husband which you deserve <3

    http://www.dressedwithsoul.blogspot.de

 2. Så ut som en koselig tur 😀 Å være ute i naturen på høsten er jo så flott!!

 3. Så koselig!! Kan tenke meg det var både rosa kake, ballonger og babyklær!! 🙂

  Spiser du kaken de kommer med om det viser seg å ikke være sukkerfritt? For ble litt overrasket når du sa dere gikk fjelltur, også et bilde av «shoko milk – anbefalt ved slanking» ??? Håper det går bra med deg <3

  1. Fotballfrue

   Det er vel den eneste rett i koppen som er uten sukker 🙂 Spiste nok sukker resten av dagen i går, for å si det sånn 😉 Jeg spiser det jeg får og skeier ut som alle andre ved anledninger som bursdager, høytider, ferier etc. 🙂 Det er ingen grunn til å være fanatisk og for meg er det helheten i kosten som er viktig, ser ingen grunn til å spise sukker hver dag for eksempel 🙂

 4. Sååå underbart vackert de såg ut, rogivande och njutbart.
  Hoppas ni får en fin söndag.
  kram från Spanien
  /Jess
  http://www.annorlundaunderbara.com

 5. Michelle

  så herlig å få en slik overraskelse da, så litt av gavene på insta, sykt søt gyngehest! jeg ville forresten bare nevne noe jeg kom over i går. Har du hørt om Tracy Anderson? treneren til en haug av kjendiser, både Nicole Richie, Jlo, Madonna bare for å nevne noen.. Hun har en egen video som heter tracy anderson post pregnancy.. Kanskje noe du ville likt å ta en titt på! Tenkte på deg da jeg så den så ville bare tipse deg 🙂
  Ha en strålende søndag <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for tips, det skal jeg sjekke ut 🙂

   Klemmer 🙂

 6. For noen fantastiske høstbilder ! Ser ut som dere virkelig koste dere 😀 Og jeg gleder meg til å få se bilder av babyshower :))

 7. Hei Caroline! Du har en urtolig fin kropp, selv nå som du er gravid! Hvor høy er det du er og hvor mye veide du før du ble gravid?
  og hvordan spiseproblemer eller vansker var det du hadde? jeg har også problemer med mat, og ser på deg som et stort forbilde når det kommer til matveiene! det er kun derfor jeg lurer på hva det var du slet med:) håper så indelig mye på svar! Klem Emma

  1. Fotballfrue

   Når man er gravid må man regne med å gå opp i vekt, det er helt naturlig og også nødvedig mtp. alt som veier noe og evnt. ammekilo 🙂 Ønsker ikke å gå ut med vekten min, det har jeg aldri gjort og det vil jeg heller ikke gjøre da jeg føler at det ikke er relevant. Det er mye som spiller inn på en persons kroppsvekt. Det som er viktig er å ha et sunt og variert kosthold, skeie ut når du føler for det og mosjonere 🙂 Lever du på den måten vil du ha mest sannsynlig ha en normal kroppsvekt tilpasset deg og du vil heller ikke gå opp noe unødvendig mye under en graviditet. For å gå opp i vekt må det mer energi inn enn ut, det er jo enkel matte 🙂 Selvsagt kan det oppstå komplikasjoner under et svangerskap som fører til en større økning i vekt, men dersom du har et normalt svangerskap og er frisk hele veien, er det gull verdt å spise og leve som før, da vil du ikke gå opp mer enn det som er nødvendig for akkurat deg og din kropp 🙂 Og selvsagt, du må alltid spise deg mett 🙂

   Når det gjelder mine problemer ift. mat var dette snakk om en periode på et halvt års tid hvor jeg rett og slett ikke var venner med verken meg selv eller maten jeg burde spise. Jeg hadde et unormalt fokus rundt dette og merket fort at jeg ikke ønsket å bli fanget i en slik ond sirkel. Derfor kom jeg meg fort ut av det før det gikk for langt, eller satt i gang for alvor.

   Håper du kan snakke med noen om dine problemer slik at du kan komme deg ut av dette. Unner ingen å ha problemer med mat, det er veldig vondt.

   Klem!

 8. OJ! hvor er det man får kjøpt den kakaoen?? har lett etter det så lenge, og må innrømme jeg hadde gitt opp helt til jeg så denne!

  1. Fotballfrue

   På Meny 🙂 Den har eksistert i mange år 🙂

 9. Åh, det så herlig ut med en tur i skog og mark! Her er det også finfint vær, men vi har oppussingshelg, så blir ikke så mye sol på meg:( SÅ gøy med babyshower! Gleder meg til å se bilder !

 10. Hi Caroline!:) I wish I was there, this is the perfect autumn view, the nature is outstanding, unbelievble beautiful. You look fab and super sweet! Yum for the hot chocolate, I bet it has another taste sipping it there!:) Kisses, happy Sunday! xo

 11. Så koselig! Det fortjente du virkelig Caroline <3 Gleder meg så mye til å få se lille ugla deres<3

 12. åå nå fikk jeg lyst til å gå på fjelltur eller tur i skogen! Uheldigvis (ikke SÅ uheldig) så sitter jeg hjemme i Wien, så det er litt langt til norsk natur for å si det sånn.. så det får bli tur ut i skogen til jul 😀

 13. Så koselig med høsttur 🙂 kjekt med hund! Du så litt misfornøyd ut på det bilde med deg og Hugo, var han ikke snill? 😉

  1. Fotballfrue

   Hugo er altid snill 🙂

 14. Å, herlige turbilder! 😀 Ser ut som en helt herlig skogstur, med niste, mann, pelsdotter, flott vær, og flott natur! Slik går «rett hjem» her, haha.
  Glad på dine vegne, virker som du virkelig koste deg med venninne i går, og det de hadde gjort i stand så helt fantastisk ut!

  1. Fotballfrue

   Tenkte faktisk på deg da vi var i skogen, for den minner meg så om deg! 🙂

 15. Jacklinn

  Kansje litt tidlig for deg og føde allerede nå ? ( jaja..mange som sikkert lurte) babyshower er så koselig. Håper du koste deg masse, blir gøy med litt bilder.. håper vi får se en rørt og glad Caroline ^^

  1. Fotballfrue

   Ja, det er litt tidlig å føde i uke 34, men det hender jo 🙂

 16. Naaw, se på denne! 😀

  https://www.houseoffraser.co.uk/Linea+Brown+owl+doorstop/182916929,default,pd.html?_$ja=tsid:45090|kw:Polyvore|cgn:92295&awinDCS=3100_1381665337_32bf7ae52ce817a67c8bc5ec4c3c3219||0||0||0||d3ce35bfad7e4a009d6cc62d948392ef&awc=3100_1381665337_32bf7ae52ce817a67c8bc5ec4c3c3219&cm_mmc=AWIN-_-Deeplink-_-NULL-_-NULL&istCompanyId=17910aed-1bae-4362-9580-b523eb87a91e&istItemId=imrqpqmx&istBid=t

  1. Fotballfrue

   Hihi 😀

 17. Så utrolig fint det saa ut på tur!
  Gleder meg til å se bilder av gavedryss, kake og resten av babyshower 🙂

  LJ

  https://narynary.com/

 18. Jeanette

  kjempefint svar du ga til Emma 😉

 19. tok meg nettopp en sniktitt igjennom Bryllups-kategorien din her på bloggen.. helt utrolig at da jeg startet å lese bloggen var du på bryllupsreise, og nå er du snart mor!
  Å lese bloggen din gjør alltid at jeg gleder meg sånn til fremtiden.. forlovelse, giftemål, kjøp av hus, barn.. men jeg må nok glede meg i en stykke tid til..
  jeg er litt glemsk, hvor gammel var du da du giftet deg?

  1. Fotballfrue

   Så utrolig hyggelig at du har fulgt med så lenge 🙂 Jeg var 23 da jeg giftet meg 🙂

 20. camilla

  Hei!
  Jeg bare lurte på om du vet om man må betale toll eller noe annet ekstra når man bestiller klokke på DW sin webside? Har jo sett at du har noen slike klokker så 🙂

  1. Fotballfrue

   De sender fra Sverige, så det må du 🙂

 21. Så hyggelig med overraskelses fest! Begynte å lure på hva som skjedde siden du ikke oppdaterte ja 😉
  Elise-solberg.blogspot.com

 22. Å, så koselig med babyshower! Håper vi får se bilder 😀 Og en høsttur i solskinnet så helt fantastisk ut <3 Håper solen titter frem i London igjen snart så jeg kan få gått en tur i en park 🙂

 23. christina

  Gleder meg til å se bilder av babyshoweren:) Har sett litt på instagram, og det så fantastisk ut:)

 24. Kjempefine bilder 🙂
  Det er så koselig å gå tur i det fine været 😀

 25. er det sant at du ikke visste/ante noe? vet at du er kontrollfreak. huset kunne jo sett helt j.. ut/ikke vasket etc.. + at du alltid har planlagt alle dagene dine. så ikke helt sikkert vi tror på det 🙂 men fin shower da 🙂 klem

  1. Fotballfrue

   Hvorfor i alle dager skulle det sett ille ut her hjemme? Vi vasker og støvsuger ca. hver dag, og her er det alltid ryddig. Du kjenner meg i hvert fall ikke, det er helt sikkert 🙂

   1. Sandra

    Kan ikke se for meg at det skal se ille ut hjemme hos Caroline. Rart å mye folk skal spekulere i. Sov godt Caroline <3

   2. Helene

    ok, bare tenkte i tilfelle du hadde litt «støvete» en gang i blant. Og du har jo selv sagt at du ikke deler alt på bloggen.. du har en annen side også, som du ikke deler har du sagt.. uansett, må være lov å spørre 🙂 men da fikk jeg svar, haha, klem

   3. Fotballfrue

    Når jeg sier det, så mener jeg private ting, meg som person og ikke overfladiske ting som bloggen faktisk handler om. Jeg har alltid vært åpen om at jeg er ryddig og ekstremt nøye på omgivelsene rundt meg, det er ikke noe jeg later som for bloggen sin skyld.

 26. Hvordan solbriller er det? Fiiiiiine!

 27. Margaret

  Kan jeg spørre hvor Lars-Kristian har kjøpt lua si? Den var så fin da den ikke så så «skurkete» ut. Balaclava serfort litt skumle ut;-)

  1. Fotballfrue

   Reströds 🙂

 28. Hvor er jakka fra? Den var super fin!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *